Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.521 εγγεγραμμένα μέλη και 3.574.730 μηνύματα σε 106.279 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 556 άτομα.
«Σοβαρή» δηλαδή;
Για μένα νοείται σχέση μόνο με αποκλειστικότητα, δέσμευση κτλ, είναι μία δηλ και δεν διακρίνεται σε σοβαρή - χαλαρή. Το άλλο δεν το κατατάσσω σε «σχέση».
Αλλά ας εκσυγχρονιστώ με τις ταμπελοποιήσεις, σοβαρή λοιπόν.
Να μην μπορέσεις να ξαναπιεις καφέ ή αλκοόλ για το υπόλοιπο της ζωής σου;
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.380 μηνύματα.
Ο ελέφαντας είναι μεγαλύτερος, δυνατότερος, εξυπνότερος, πιο όμορφος και ζει περισσότερο από το ρινόκερο. Γιατί λοιπόν να θες να εισαι ρινόκερος; Επειδή τον ρινόκερο δεν τον καβαλησε ποτέ κανείς, οποίοι πήγαν να τον καβαλησουν τους έβαλε το κέρατο στον κωλο.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.380 μηνύματα.
Ο ελέφαντας είναι μεγαλύτερος, δυνατότερος, εξυπνότερος, πιο όμορφος και ζει περισσότερο από το ρινόκερο. Γιατί λοιπόν να θες να εισαι ρινόκερος; Επειδή τον ρινόκερο δεν τον καβαλησε ποτέ κανείς, οποίοι πήγαν να τον καβαλησουν τους έβαλε το κέρατο στον κωλο.
Ειδικά το κέρατο πρέπει να μπαίνει εκεί για να υπάρχει Θεια Δίκη... Μέγας είσαι χακέριε και θαυμαστά τα λόγια σου. Να αγιάσεις.
Ον τοπικ:
Τίποτα απο τα δυο αλλά κάτι ενδιάμεσο. Αν είχα να διαλέξω οπωσδήποτε, θα διάλεγα μούγκα, γιατί δε μπορώ τα βρωμόλογα, το βρίσκω πολύ τσόντα και ντεκαβλέ να μου φωνάζει η άλλη "δώσε μου τον .... σου τον θέλω τώρα μέσα μου να τον πάρω". Προτιμώ το αυθόρμητο και περιστασιακό πιπεράκι. Και το αμίλητο δεν είναι ωραίο, λες και ειναι διεκπεραίωση.
Μαστίγωμα και χειροπέδες ή στάξιμο λιωμένο κερί επάνω στο κορμί;
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.