The 'or' game

Ιου τίποτα από τα δύο. Στουρνάρι πήγαινα, ντουβαρι γυρνούσα και στα δύο.

Αλλά άντε για τα τυπικά του παιχνιδιού θα πω Γεωμετρία. Τα σχήματα έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον.

Νομική ή Ψυχολογία;

Ελλάδα

Anime or Manga?

Brad Pitt ή Leonardo DiCaprio ?
Γιατί βρε Αγάπη;
Δεν είναι καθόλου του στυλ μου, αν και τους θεωρώ ωραίους.
Είμαι πιο πολυ σχολής Τζονι ντεπ και γενικά μελαχρινών με γένια οπωσδήποτε (και συνήθως όχι με κοντό μαλλί) :P
Αλλά ας πω Μπραντ πιτ γιατί μου βγάζει κάτι πιο μπρουταλ... ενώ ο Ντι Κάπριο μιυ βγάζει κάτι το φλουφλικο ξενερουά

να μην ξαναφας το αγαπημένο σου φαγητό ή ποτό;

Γιατί βρε Αγάπη;
Δεν είναι καθόλου του στυλ μου, αν και τους θεωρώ ωραίους.
Είμαι πιο πολυ σχολής Τζονι ντεπ και γενικά μελαχρινών με γένια οπωσδήποτε (και συνήθως όχι με κοντό μαλλί) :P
Αλλά ας πω Μπραντ πιτ γιατί μου βγάζει κάτι πιο μπρουταλ... ενώ ο Ντι Κάπριο μιυ βγάζει κάτι το φλουφλικο ξενερουά

να μην ξαναφας το αγαπημένο σου φαγητό ή ποτό;

Βασικά εννοούσα και σαν ηθοποιούς πέρα από εμφάνιση... :P

Ποτό

Ποιον θα προτιμούσες για συγκάτοικο εφ όρου ζωής: τη μαμά σου ή τον μπαμπά σου;

Βασικά εννοούσα και σαν ηθοποιούς πέρα από εμφάνιση... :P
Χααχχαχαχα γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει..
Η αλήθεια είναι πως δεν μου πήγε το μυαλό εκεί, δεν ξέρω πως πρέπει να το εκλαβω αυτό για την πάρτη μου :hehe:
Σαν ηθοποιό, θα επιλέξω Ντι Κάπριο

Και αφού ολίγον τι κατέστρεψα το θέμα, ας απαντήσω για να μην πάει κουβά

Για συγκάτοικο θα προτιμούσα την μητερα μου. Ο μπαμπας μου μού μοιάζει σε αρκετά και αυτό μερικές φορές δεν λειτουργεί τόσο καλά, επισης είναι τέρμα ξεροκεφαλος και ψυχαναγκαστικός με κάποιες δουλειές και πράγματα στο σπίτι. Με τη μαμά θα τα έβρισκα πολύ πολύ πιο εύκολα.

Αν είχες τη δυνατότητα να απαλλαχθείς από μια συνήθεια/υποχρέωση που μισείς θα επελεγες αυτό ή θα προτιμούσες να μπορείς να προσθέσεις μια συνήθεια/επιθυμία που θες και δεν μπορείς να έχεις τώρα;

To 2o

Θα προτιμούσες να σε κερνάνε όλα σου τα dates για το υπόλοιπο της ζωής σου ή να κερνάς εσύ, αντίστοιχα;

Ποια dates; :( Οκ ας απαντήσω θεωρητικά: θα προτιμούσα να με κερνάνε. :shifty:

Την παλεύεις να ξυπνάς πρωί για δουλειά :yawn: ή θα προτιμούσες να δουλεύεις αργότερα; :(

Τρέχω να βρω σκιά όπως πεινασμένος 5 ημερών φαγητό :P

να ζεις σε πρωτεύουσα ή σε κωμόπολη ;

Ζω σε πρωτεύουσα που είναι και κωμόπολη ταυτόχρονα, σαδ. Θα προτιμούσα μεγαλύτερη πόλη πάντως.

Θα προτιμούσες να πας 3 μέρες Σαντορίνη (και μετά δουλειά) ή 8 μέρες Καλαμάτα;

8 μέρες Καλαμάτα.

Να τον σαπίσεις στο ξύλο τον γέρο ή να κάνεις τουμπεκί;

Το δευτερο γιατί είμαι κότα.

πρωί ή βράδυ;

Mad αλλά σε εποχές που είχε στη nova 10 κανάλια με κάθε είδος μουσικής και έπαιζε 24/7 Άννα Βίσση

Έλενα Παπαριζου ή Φουρειρα;

Φθινόπωρο.

Επίτηδες ή λάθος;

Back