Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.438 εγγεγραμμένα μέλη και 3.564.135 μηνύματα σε 105.971 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 427 άτομα.
Θα προτιμούσες να μεταμορφωθείς σε κατσίκα και να έχεις το μυαλό που έχεις ή να διατηρούσες το σώμα σου αλλά οι αναμνήσεις σου να συγχέονταν με κάποιου άλλου και να μην ήξερες τι έζησες και τι όχι;
το 2ο, ακουγεται και ενδιαφερον θα ελεγα, επισης καποιες φορες οριακα αναρωτιεμαι αν ηδη οι αναμνησεις που εχω ειναι οντως δικες μου και ημουν εγω σε ολα αυτα οποτε δεν θα ειχε πολυ διαφορα τελικα
θα προτιμουσες να εχεις αλλεργια στο αγαπημενο σου φαγητο ή στα περισσοτερα πραγματα εκει εξω εκτος αυτου?
Θα προτιμούσες ο/η σύντροφος να έκανε βούκινο τα σεξουαλικά σας σε όλες τις κοινές παρέες, δουλειά, κοινωνικό κύκλο ή να έδειχνε ένα ροζ βίντεό σας σε ένα μόνο φίλο/φίλη του;
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
συνεδρια με ψυχολογο, δεν νομιζω να καθοταν και κανεις να χασει ετσι το χρονο του
θα προτιμουσες να εισαι με καποιον/α με ολα τα κουλα φετιχ αυτου του κοσμου (ναι και αφοδευσεις και ολα) ή με καποιον/α που σιχαινεται το σεξ και γενικα να τον/την ακουμπανε?
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.