Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 674 μηνύματα.

09-03-25

11:51
Sedan. Τα suv δεν είναι πραγματικά 4x4.
Αλέξανδρος Ρήγας (Δύο Ξένοι, Κόκκινο Δωμάτιο) ή Λευτέρης Παπαπέτρου (Εγκλήματα, Είσαι το Ταίρι μου);
Αλέξανδρος Ρήγας (Δύο Ξένοι, Κόκκινο Δωμάτιο) ή Λευτέρης Παπαπέτρου (Εγκλήματα, Είσαι το Ταίρι μου);
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.048 μηνύματα.

09-03-25

12:07
Sedan ή Suv??
suv να πάμε στα βουνά τις βαρεθήκαμε τις άχαρες πόλεις
Να φοράς πάντα κάλτσες ή να μην ξανά βάλεις ποτέ ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α δεν είδα την απάντηση σουSedan. Τα suv δεν είναι πραγματικά 4x4.
παπαπετρου σίγουρα αγαπώ είσαι το ταίρι μου
ξανά γράφω λοιπόν την ερώτηση μου
Να φοράς πάντα κάλτσες ή να μην ξανά βάλεις ποτέ ;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

12-03-25

22:54
Να φοράω πάντα κάλτσες.
υπερβολικά φαρδιά παντελόνια ή υπερβολικά στενά;
υπερβολικά φαρδιά παντελόνια ή υπερβολικά στενά;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

15-03-25

17:29
υπερβολικά φαρδιά
ζωή ή θανατος;
ζωή ή θανατος;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.048 μηνύματα.

15-03-25

17:32
η ζωή ! στο θάνατο τα τελειώνεις όλα και δεν δίνεις καν την ευκαιρία, στη ζωή μέσα μπορεί να υπάρξει «θάνατος» όμως σε κάθε πάτο θα αναγκαστείς να σηκωθείς !!υπερβολικά φαρδιά
ζωή ή θανατος;
Να φοράς μόνο μαύρα ή μόνο χρωματιστά ρούχα ;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.313 μηνύματα.

15-03-25

17:54
Μόνο χρωματιστά.
Ζωή με γονείς υπερπροστατευτικους που σου στερούν το οξυγόνο ή με παντελώς αδιάφορους ;
Ζωή με γονείς υπερπροστατευτικους που σου στερούν το οξυγόνο ή με παντελώς αδιάφορους ;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

16-03-25

11:52
Ουυυ, αυτό είναι τρομερά δύσκολο. θα διάλεγα όμως υπερπροστατευτικους, γιατί αν ήταν παντελώς αδιάφοροι τώρα δε θα ζούσα.
Θα προτιμούσες να μιλάς με ζώα ή όλες τις γλώσσες τις ανθρώπινες
Θα προτιμούσες να μιλάς με ζώα ή όλες τις γλώσσες τις ανθρώπινες
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.313 μηνύματα.

16-03-25

17:14
όλες κομματάκι δυσκολο (με έπιασε πονοκέφαλος και μόνο στη σκέψη της πληθώρας )Θα προτιμούσες να μιλάς με ζώα ή όλες τις γλώσσες τις ανθρώπινες
Θα πάρω το νούμερο ένα, επιλεκτικά όμως, με κάποια ζώα
Παραλιμνιο πικνικ κοντά σε οργιωδη βλάστηση ή παραθαλάσσιο εν ώρα ηλιοβασιλεματος ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- charmander
- American Economist
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Μήτσος10
- jellojina
- Fernando_A
- Wonderkid