Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 974 μηνύματα.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.248 μηνύματα.
26-12-25
15:26
Ο Ουριήλ έχει ασυλία
Ψηφοφορία για Παρασκευή 26/12
- American Economist
- Pyotr_Krasnov --> rafaela11
- rafaela11 --> Pyotr_Krasnov
- Ουριήλ --> American Economist
Ψήφοι
1 American Economist
1 Pyotr_Krasnov
1 rafaela11
Η χώρα των φαντασμάτων
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Memetchi - Ψηφοφορία 23/12
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Reader - Δολοφονία 26/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12
Απουσίες
1 Reader
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Ουριήλ
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα.
26-12-25
16:52
Πολυ ησυχία επεσε
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 974 μηνύματα.
26-12-25
17:43
Η ψήφος είναι καθαρά για να υπάρχει ισοπαλία με 3 άτομα.Ψηφίζω @rafaela11
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.248 μηνύματα.
26-12-25
20:13
Με μια ψήφο ο καθένας, Φώτη, Ραφαέλα και Πυοτρ περνάτε σε δημοσκόπηση. Ωστόσο, ο Φώτης χρησιμοποιώντας την κάρτα του got'ya εξαιρείται από την δημοσκόπηση.
Ψηφίζετε εντός δημοσκόπησης έως 21:13
Ψηφίζετε εντός δημοσκόπησης έως 21:13
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.831 μηνύματα.
26-12-25
20:17
Δεν ξέρω αν ψηφίσω εγώ κάποιο παιδί. Ο λόγος είναι ότι θεωρώ κατά 99% ότι είναι πολίτες, και δεν μπορώ να ρίξω ψήφο σε συμπολίτες μου.
Δεν θα πω κάτι παραπάνω για την ώρα. Θα μιλήσω όταν τελειώσει το παιχνίδι.
Δεν θα πω κάτι παραπάνω για την ώρα. Θα μιλήσω όταν τελειώσει το παιχνίδι.
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
26-12-25
20:23
Ουτε εγω, δεν θελω να ψηφισω...
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.825 μηνύματα.
26-12-25
20:39
Δεν ψηφίζω ούτε εγώ
Βέβαια Φώτη δεν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου, όπως είδες το βάλαμε έτσι ώστε να μην φύγει κανείς σήμερα
Τόσο πολύ φοβάσαι ; Τι ακριβώς ;
@Ουριήλ ησυχία έπεσε αλλά τι κάνεις για αυτό ;
Βέβαια Φώτη δεν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου, όπως είδες το βάλαμε έτσι ώστε να μην φύγει κανείς σήμερα
ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
20:40
Θα φύγει αναγκαστικά κάποιος. Το λέγαμε και τις προάλλες. Αν μείνετε πάλι σε ισοψηφία, μπαίνει κλήρωση.Δεν ψηφίζω ούτε εγώ
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα.
26-12-25
20:41
Για αυτο δεν έχω να πω κατι, θα το αφήσουμε στη τυχηΘα φύγει αναγκαστικά κάποιος. Το λέγαμε και τις προάλλες. Αν μείνετε πάλι σε ισοψηφία, μπαίνει κλήρωση.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.825 μηνύματα.
26-12-25
20:42
Εντάξει έχετε πολύ πλάκα.
ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
20:43
Αν είναι όντως να μην ψηφίσετε να μου το πείτε μην περιμένω μέχρι τις 21:13, να προχωρήσω τις διαδικασίες από τώρα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.831 μηνύματα.
26-12-25
20:43
Δεν ψηφίζω ούτε εγώ
Δυστυχώς αυτό Rafaela δεν γίνεται, ακόμα και αν δεν έπαιζα την κάρτα μου πάλι κάποιος θα έφευγε στο τέλος.
Δεν φοβάμαι κάτι, απογοήτευση νιώθω απλά για την εξέλιξη του παιχνιδιού.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
26-12-25
20:44
@Ουριήλ @American Economist εσείς ψηφίζετε οπότε κάντε ότι καταλαβαίνετε
ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
20:45
@Ουριήλ @American Economist εσείς ψηφίζετε οπότε κάντε ότι καταλαβαίνετε
Όλοι ψηφίζετε όχι μόνο αυτοί οι 2
rafaela11
Περιβόητο μέλος
26-12-25
20:46
Μας έβαλες να αλλάξουμε γνώμη με αποτέλεσμα τι ; Να βγάλεις την ουρά σου απέξω ;Δυστυχώς αυτό Rafaela δεν γίνεται
με έκανες και μετάνιωσα που άλλαξα τη ψήφο μου. Ίσως και ο ουριηλ να έχει δίκιο τελικά
rafaela11
Περιβόητο μέλος
26-12-25
20:46
What’s even the point και να μην πεθάνω τώρα θα πεθάνω αύριο
Μπράβο μαφιόζοι κερδίσατε
Μπράβο μαφιόζοι κερδίσατε
American Economist
Επιφανές μέλος
26-12-25
20:47
Ίσως και ο ουριηλ να έχει δίκιο τελικά
Τι διαβάζω ο άνθρωπος.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
26-12-25
20:47
Δεν πειράζει θα σου περάσειΤι διαβάζω ο άνθρωπος.
ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
20:48
@American Economist @Pyotr_Krasnov @Ουριήλ
απαντήστε μου αν θα ψηφίσετε ή όχι παρακαλώ γιατί η τροπή που παίρνει το παιχνίδι δεν μου αρέσει.
απαντήστε μου αν θα ψηφίσετε ή όχι παρακαλώ γιατί η τροπή που παίρνει το παιχνίδι δεν μου αρέσει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool