Ναι, αλλά εσύ τουλάχιστον είχες αλληλεπίδραση με την Κέιτ και μπορεί να μην ήθελες να εκτεθείς παραπάνω.
Δυστυχώς για την μαφία; Αν θεωρείς μαφία Poirot και Φώτη, τότε δεν θα έπρεπε να είναι ευτυχώς για αυτούς, αφού έτσι μπορούν να αποδείξουν την θεωρία που ο Poirot πρόβαλε με τη Μαναφουκιάρα;
Ότι υπάρχουν και δολοφονίες και θα φύγουν κι άλλοι νομίζω. Εκτός αν το υπολόγισε και δεν το κατάλαβα μέσα στον χαμό.
Κλήρωση.
Παιδιά, δεν θέλω να βγάλω την ευθύνη μου απέξω, αλλά δεν είμαι και στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Περισσότερο με καίνε τα μηνύματα παρά ο πυρετός.
Θεωρείς ότι ο Μίμος πήρε τον ρόλο του Micro δηλαδή; Και δηλαδή η Μαφία θυσίασε την Κέιτ για να κερδίσει άλλοθι + Μαναφουκιάρα μέσω του Μίμου; Αυτό όμως δεν είναι πολύ ριψοκίνδυνο; Μετά θα έπρεπε να κάνουν πάλι σινιάλα κλπ, και αν ο Μίμος είχε θεωρηθεί ένοχος από πολίτες, οι οποίοι θα τον ψήφιζαν αργότερα, θα έχαναν και τη δεύτερη Μαναφουκιάρα.