Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα.
Η Κειτ είχε βγει στο προσκυνιο εξ αρχης, εξου και έριξα την πρωτη ψήφο μου σε εκείνη. Δεν ξερω τι σκέφτονται αλλα αν γνώριζαν οτι θα φυγει νωρις, λογικό είναι να κάνουν θυσια και να την έχουν στο μελλον στα χαρτιά τους και επισης ξεχνάς κατι

Τον μιμο!!! σε ενα μικρο παιχνιδι ειναι λογικό να παρει τον ρολο του πρώτου, που όπως βλεπω και δυστυχώς για τηβ μαφια δεν το εκανε
Που κολλάει ο μιμος σε αυτό ; Δεν καταλαβαίνω το συνειρμό σου

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Την Κυριακή προσπαθούσες με κάθε τρόπο να σταθείς ενάντια στον Micro. Τώρα βρήκες εμένα και τον Poirot. Αποφάσισε όμως ποιοι είμαστε μαφία καθώς θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
Εδώ εσείς λέγατε για τον Κουγκάμι και σήμερα ζητούσατε συγγνώμη, Τι να κάνω που δεν έχω μαντικές ικανότητες από την πρώτη μερα να τα ξέρω όλα. Σας είπα τα επιχειρηματά μου, εσύ απλά λες ο,τι και ο Πουαρώ δυστυχώς

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.677 μηνύματα.
Ο,τι ειχα να πω το ειπα.

Το παιχνιδι του Πουαρο και του Φωτη ειναι ξεκάθαρο.

Μόνο εσυ και ο Memetchi πιστεύετε οτι εγώ και ο Poirot είμαστε μαφία, κανείς άλλος δεν το πιστεύει. Και το γεγονός ότι ακόμα και σε αυτό το σενάριο μόνο εσείς οι 2 έχετε συμμαχήσει λέει πολλά.

@rafaela11 @Reader αυτά να τα βλέπετε εσείς.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.515 μηνύματα.
Που κολλάει ο μιμος σε αυτό ; Δεν καταλαβαίνω το συνειρμό σου
Ήταν στο σχέδιο τους με την Κειτ Μικρο, όταν την ψηφισα πρωτη και γνωρίζοντας οτι υπάρχει μιμος να παρει τον ρολο της, αποφάσισαν να την θυσιάσουν

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 939 μηνύματα.

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.677 μηνύματα.
Εδώ εσείς λέγατε για τον Κουγκάμι και σήμερα ζητούσατε συγγνώμη, Τι να κάνω που δεν έχω μαντικές ικανότητες από την πρώτη μερα να τα ξέρω όλα. Σας είπα τα επιχειρηματά μου, εσύ απλά λες ο,τι και ο Πουαρώ δυστυχώς

Και εσύ κατηγορείς όποιον τύχει για να μείνεις στο παιχνίδι. Το έκανες με τον Micro, τώρα το κάνεις με εμένα και τον Poirot.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.515 μηνύματα.
Μόνο εσυ και ο Memetchi πιστεύετε οτι εγώ και ο Poirot είμαστε μαφία, κανείς άλλος δεν το πιστεύει. Και το γεγονός ότι ακόμα και σε αυτό το σενάριο μόνο εσείς οι 2 έχετε συμμαχήσει λέει πολλά.

Παρακαλώ μην προσπαθείτε να επηρεασετε την Ραφ και την Ριντερ, μυαλό έχουν να σκεφτούν μόνες τους!

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.781 μηνύματα.

Ξες τι είναι λίγο παιδικό αυτό είμαστε πολύ είστε λίγοι άλλωστε δεν σημαίνει πάντα ότι είναι το σωστό, το έχουμε ξανά δει

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.
Εδώ εσείς λέγατε για τον Κουγκάμι και σήμερα ζητούσατε συγγνώμη,
Mon ami που θα σε αποκαλεί και ο συμμαφιόζος σου, ζήτησα συγγνώμη επειδή έκανα λάθος που τον θεώρησα ταίρι σου. Παρ' ολ' αυτά δεν τον είχα ψηφίσει καν! Εσύ που τον ψήφισες για να τη βγάλεις καθαρή ο ίδιος δεν είδα να έχεις τις παραμικρές τύψεις, μολονότι πλέον είναι πασίδηλο ότι είναι ο μπλοκαδόρος.

Memetchi

Palermo Player

American Economist

Palermo Player

Παρακαλώ μην προσπαθείτε να επηρεασετε την Ραφ και την Ριντερ, μυαλό έχουν να σκεφτούν μόνες τους!

Ενώ εσείς που κατηγορείτε εμένα και τον Poirot για μαφία δεν προσπαθείτε να τις επηρεάσετε.

Ουριήλ

Palermo Player

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα.
Εγώ να κάνω μια ερώτηση; Αν είμαστε 4-4 τι γίνεται; Ανοίγουν οι γραμμές για να ψηφίσει το κοινό;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ιδιότητα του Κλάιντ , μην πάει χαμένη κρίμα είναι

Ουριήλ

Palermo Player

Memetchi

Palermo Player

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ιδιότητα του Κλάιντ , μην πάει χαμένη κρίμα είναι
Πες το στον Πουαρω αυτό. Εκτός αν είναι η Μπονι. Δυναμική εργαζομένη γυναίκα που φέρνει βόλτα τον Κλαιντ. Πιασάρικο το θέμα, μιλήστε μας για αυτό

American Economist

Palermo Player

Ξες τι είναι λίγο παιδικό αυτό είμαστε πολύ είστε λίγοι άλλωστε δεν σημαίνει πάντα ότι είναι το σωστό, το έχουμε ξανά δει

Ναι ματάκια μου όμως πλέον βγάζει φως φανάρι ποια 2 άτομα είναι στην μαφία. Δεν ξέρω τι άλλο θέλεις να σου πούμε ώστε να πειστείς, τα ίδια άτομα που κατηγορούσαν τον Micro σαν μαφία τώρα κατηγορούν εμένα και τον Poirot χωρίς καμία απόδειξη και επιχειρήματα. Δηλαδή τι άλλο θέλεις να σου πούμε ρε Ραφαέλα;; Στο τέλος θα πιστέψω ότι θέλεις να νικήσουν οι μαφιόζοι και δεν ξέρεις πως.​

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.
Ο οποίος είναι;
Ε μα εδώ που έχουμε καταλήξει δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Ουριήλ

Λοιπόν, αυτός ο καταιγισμός μηνυμάτων δεν ωφελεί κανέναν και σίγουρα όχι τη @Reader και τη @rafaela11 που είναι μπερδεμένες και προσπαθούν να βγάλουν μία άκρη. Ίσα ίσα αποσυντονίζει. Κορίτσια, σκεφτείτε μόνες σας και αν θέλετε κάτι ρωτήστε. Νομίζω ότι σας ζαλίζουμε τώρα.

Micro

Palermo Player

Αν βάλεις κάτω τα δεδομένα , μόνο 2-3 μακροσκελή κείμενα που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες αρκούν . Ακόμα και το σενάριο που παρουσιάζει ο Ουριήλ τώρα με τον μιμο αν το προχωρήσεις θα δεις ότι πέφτει σε αδιέξοδο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 7 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...