Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.879 μηνύματα.
Άλλαξα ψήφο για να έχουμε περισσότερο χρόνο. Αυτή τη στιγμή έχουμε εντελώς αντικρουόμενες πληροφορίες, και κάτι πρέπει να καταφέρουμε σιγά σιγά.
Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι στο ένα στρατόπεδο είμαστε 4 άτομα , και στο άλλο είναι ο μεμε με τον Ουριηλ και εσείς οι 2 ( ριντερ και εσυ ) είστε μπαλαντέρ . Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν
Micro τα μαθηματικά όντως δεν βγαίνουν, αλλά προσωπικά, με προβληματίζει που ο Pyotr επανέφερε εσένα αντί για τον Kougami, γιατί ο δικός του ρόλος είναι σχεδόν φανερός. Όπως επίσης με προβληματίζει που θεωρείς ότι είναι πιθανόν να ανήκω στη μαφία. Θέλω λίγο χρόνο, γιατί άργησα να μπω στο θρεντ έτσι όπως είμαι, και δεν έχω καταφέρει να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά.
Βλέπετε πόσο νευριάζουν, σιγουρα ο Πουαρο ειναι μαφιζος μπορει και ο Φωτης. Ο Μικρο και ο Πυοτρ απλός ακολουθούν απο πισω δυστυχως
Και θα άφηναν όντως έτσι την Κέιτ; Το ρώτησα και πριν αυτό, δεν θα ψήφιζε νωρίτερα ο Φώτης για να γλιτώσει;

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Και εγώ το πιστεύω ότι ο kougami μπορεί να είναι μπλοκαδορος πάντως
Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αυτό σκέφτομαι, αλλά το τελευταίο που έκανε με την ψήφο ήταν φάουλ
Ε αφού μας έβγαζαν όλοι συνεργάτες. Θα τα έπαιξε και αυτός γιατί ισχύει ότι δεν έπρεπε να αλλάξει ψήφο τελευταία στιγμή

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Και θα άφηναν όντως έτσι την Κέιτ; Το ρώτησα και πριν αυτό, δεν θα ψήφιζε νωρίτερα ο Φώτης για να γλιτώσει;
Γιατι αν ημουν εγω μαφια δεν θα ψηφιζα πυοτρ με τη δικαιολογία ότι δεν μιλάει; Τον Ουριηλ ψήφισα τότε

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.
Πραγματικά νιώθω λες και είμαι μπροστά στην Καγιά και πρέπει να της πω γιατί είμαι πάλι σε αυτή τη θέση λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Εγώ τα είπα πολλές φορές. Είδαν οι δυο φίλοι ότι εγώ και ο Κουγκάμι την πρωτη μέρα θεωρήσαμε βιαστικές τις ψήφους κατά Κειτ και μας άφησαν να βγούμε μπροστά και αυτοί να ψηφίσουν τον Πυοτρ την πρώτη μέρα. Γιατί να φανερωθούν ότι βοηθάνε την Μαναφουκιάρα; Ενώ εμείς χωρίς να έχουμε να κρύψουμε κάτι βγήκαμε μπροστά και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την πόλη. Το πήραν μετά και το έστρεψαν εναντίων μας. Έλεγαν συνέχεια πόσο ένος είναι ο Κουγκάμι και ότι συνεργάζεται μαζί μου. Φώναζα ΔΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ τον ψηφίζω αν θέλετε γιατι δεν έχω καμιά συνεργασία. Μας βάλατε ισοψηφία. Την επόμενη μέρα ζητούσε συγγνώμη ο Πουαρώ για το λάθος. Έβγαλε τον ρολο της Κειτ στη φόρα για να μας πει "βλέπετε την πρώτη μέρα που τη βοήθσαν" εμείς όχι είμαστε αθώοι! Το σχέδιο έκανε φουλ κύκλο. Δεν ήρθε πίσω δυστυχώς ο Κουγκάμι, αυτός μπλόκαρε εχθές τον Αμέρικαν γιατί ΕΙΔΕ ποιοι είναι οι δυο μαφιόζοι. Ποιοι είναι αυτοί που από την πρώτη μέρα ψηφιζουν και ενεργούν με κοινό σκοπό.
Θέλω να μου πεις κάτι.
Έστω ότι φεύγεις εσύ ως αθώος. Μένουμε μέσα ο Αμέρικαν κι εγώ ως μαφιόζοι και οι πολίτες Ουριήλ, Μικρο, Ριντερ, Ραφαέλα και Πυοτρ.
Για Μικρο + Ριντερ έχω πει ότι είναι αθώοι. Δεν θα μπορώ να σταθώ αν τους στοχεύσω, έχω πάρει πόδι.
Ο Πυοτρ σήμερα ψηφίζει με τέτοια μανία τον Μεμε και συνεκδοχικά με υπερασπίζεται, που επίσης είναι δύσκολο να στραφώ εναντίον του.
Άντε στρέφομαι εναντίον του Ουριήλ, άντε και εναντίον της Ραφαέλας που δεν έχω εκφραστεί με πολύ μεγάλη βεβαιότητα για το αν είναι αθώα.
Καταφέρνω και βγάζω αυτούς τους δύο με το δαιμονικό μου σχέδιο.
Μένουμε Αμέρικαν, εγώ, Μικρο, Ριντερ, Πυοτρ. Τι ακριβώς θα μπορέσω εγώ να κάνω σε εκείνη τη φάση;

Μεμε μου, καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.515 μηνύματα.
Η Κειτ είχε βγει στο προσκυνιο εξ αρχης, εξου και έριξα την πρωτη ψήφο μου σε εκείνη. Δεν ξερω τι σκέφτονται αλλα αν γνώριζαν οτι θα φυγει νωρις, λογικό είναι να κάνουν θυσια και να την έχουν στο μελλον στα χαρτιά τους και επισης ξεχνάς κατι

Τον μιμο!!! σε ενα μικρο παιχνιδι ειναι λογικό να παρει τον ρολο του πρώτου, που όπως βλεπω και δυστυχώς για τηβ μαφια δεν το εκανε

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.677 μηνύματα.
Άλλαξα ψήφο για να έχουμε περισσότερο χρόνο. Αυτή τη στιγμή έχουμε εντελώς αντικρουόμενες πληροφορίες, και κάτι πρέπει να καταφέρουμε σιγά σιγά.

Micro τα μαθηματικά όντως δεν βγαίνουν, αλλά προσωπικά, με προβληματίζει που ο Pyotr επανέφερε εσένα αντί για τον Kougami, γιατί ο δικός του ρόλος είναι σχεδόν φανερός. Όπως επίσης με προβληματίζει που θεωρείς ότι είναι πιθανόν να ανήκω στη μαφία. Θέλω λίγο χρόνο, γιατί άργησα να μπω στο θρεντ έτσι όπως είμαι, και δεν έχω καταφέρει να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά.

Παιδιά είναι φως φανάρι ότι το σενάριο που λένε οι Memetchi και Ουριήλ μπάζει από παντού χωρίς κανένα νόημα. Το γεγονός ότι μόνο οι 2 τους υποστηρίζονται (και προσπαθούν να πάρουν και εσάς με το μέρος τους) δεν χωράει καμία αμφισβήτηση.

Δεν γίνεται να είμαστε 4-5 άτομα μαφία (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους). Απλά μαθηματικά είναι πλέον.​

Memetchi

Palermo Player

Μένουμε Αμέρικαν, εγώ, Μικρο, Ριντερ, Πυοτρ. Τι ακριβώς θα μπορέσω εγώ να κάνω σε εκείνη τη φάση;
Ξες παράλληλα θα σκοτώνετε. Μετά υπάρχουν και κάρτες, κανένα νέο ψέμα. Το θέμα είναι σήμερα να σωθείς
Οι δράκοι ειναι μπανάλ έτσι και αλλιώς

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.515 μηνύματα.

Παιδιά είναι φως φανάρι ότι το σενάριο που λένε οι Memetchi και Ουριήλ μπάζει από παντού χωρίς κανένα νόημα. Το γεγονός ότι μόνο οι 2 τους υποστηρίζονται (και προσπαθούν να πάρουν και εσάς με το μέρος τους) δεν χωράει καμία αμφισβήτηση.

Δεν γίνεται να είμαστε 4-5 άτομα μαφία (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους). Απλά μαθηματικά είναι πλέον.​
Κανένας δεν είπε οτι ειστε μαφια, απλός οτι παιζουν ενα έξυπνο παιχνιδι, ή μάλλον παίζετε. Λογικό ειναι να ακολουθήσει ο Πυοτρ και μπορει και ο Μικρο που ακομα δεν το έχω καταλαβει το γιατι. Παίζετε όμως καλο παιχνίδι

Memetchi

Palermo Player

Δεν γίνεται να είμαστε 4-5 άτομα μαφία (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους). Απλά μαθηματικά είναι πλέον.
Καλε, δυο λεω. Εσενα και τον Πουαρω. Από μαθηματικά δεν είμαι εξπερτ αλλά το ενα και ένα το ξέρω. Το διδάσκω πλεον κιόλας, αμε

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.781 μηνύματα.
Θέλω να μου πεις κάτι.
Έστω ότι φεύγεις εσύ ως αθώος. Μένουμε μέσα ο Αμέρικαν κι εγώ ως μαφιόζοι και οι πολίτες Ουριήλ, Μικρο, Ριντερ, Ραφαέλα και Πυοτρ.
Για Μικρο + Ριντερ έχω πει ότι είναι αθώοι. Δεν θα μπορώ να σταθώ αν τους στοχεύσω, έχω πάρει πόδι.
Ο Πυοτρ σήμερα ψηφίζει με τέτοια μανία τον Μεμε και συνεκδοχικά με υπερασπίζεται, που επίσης είναι δύσκολο να στραφώ εναντίον του.
Άντε στρέφομαι εναντίον του Ουριήλ, άντε και εναντίον της Ραφαέλας που δεν έχω εκφραστεί με πολύ μεγάλη βεβαιότητα για το αν είναι αθώα.
Καταφέρνω και βγάζω αυτούς τους δύο με το δαιμονικό μου σχέδιο.

@Reader τι έχεις να πεις για αυτό ;

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.677 μηνύματα.
Κανένας δεν είπε οτι ειστε μαφια, απλός οτι παιζουν ενα έξυπνο παιχνιδι, ή μάλλον παίζετε. Λογικό ειναι να ακολουθήσει ο Πυοτρ και μπορει και ο Μικρο που ακομα δεν το έχω καταλαβει. Παίζετε όμως καλο παιχνίδι μπράβο σας

Κανείς δεν είπε ότι είστε μαφία, όμως βάζεις Β πληθυντικό αφήνοντας να εννοηθεί ότι τελικά είμαστε μαφία. Δεν βγαίνουν τα νούμερα παιδιά, καρφώνεστε πλέον. 😂😂

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.781 μηνύματα.
@Memetchi εσύ θα ψηφίσεις τον αντίπαλο σου επίσης ;

American Economist

Palermo Player

Memetchi

Palermo Player

Memetchi

Palermo Player

Εγώ να κάνω μια ερώτηση; Αν είμαστε 4-4 τι γίνεται; Ανοίγουν οι γραμμές για να ψηφίσει το κοινό;

American Economist

Palermo Player

Με αυτά και με εκείνα ξεχάστηκα :lol:

Το λέω τόσες ωρες, Φώτη συγκεντρώσου παρακαλώ

Την Κυριακή προσπαθούσες με κάθε τρόπο να σταθείς ενάντια στον Micro. Τώρα βρήκες εμένα και τον Poirot. Αποφάσισε όμως ποιοι είμαστε μαφία καθώς θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

rafaela11

Palermo Player

Εγώ τη βοήθεια του κοινού τη θέλω πάντως

Ουριήλ

Palermo Player

Ο,τι ειχα να πω το ειπα.

Το παιχνιδι του Πουαρο και του Φωτη ειναι ξεκάθαρο.

Ραφαελα ακολούθησε το ενστικτο σου
Ριντερ διαβασε καλα αυτά που ειπα και τι παει να γινει
Πυοτρ και πρώην συγκατοικε εχεις ακομα χρονο να το σκεφτείς...
Και εσυ φυσικα Μικρο

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.106 μηνύματα.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.
Ξες παράλληλα θα σκοτώνετε.
Α καλά, έχω καεί. Συγγνώμη. Άκυρο το επιχείρημα. Αν και σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι και να λες με βεβαιότητα ότι η Μαφία σκοτώνει :upside:

Πες μου, αύριο ποιον σκοτώνω; Δηλαδή οκει αν συνεχίσω να πηγαίνω με τον Φώτη σαν τους Χιώτες 2-2 (είναι και Χιώτης το παιδί, ταιριάζει) και το παιχνίδι δεν λέει να τελειώσει, ε δεν είναι χαζοί οι υπόλοιποι, κάποια στιγμή θα μας διώξουν. Θέλω να πω ότι έτσι όπως έχω τοποθετηθεί μέχρι τώρα δεν γίνεται να μπλοφάρω μέχρι τέλους...
Κανένας δεν είπε οτι ειστε μαφια, απλός οτι παιζουν ενα έξυπνο παιχνιδι, ή μάλλον παίζετε. Λογικό ειναι να ακολουθήσει ο Πυοτρ και μπορει και ο Μικρο που ακομα δεν το έχω καταλαβει. Παίζετε όμως καλο παιχνίδι μπράβο σας
Είπατε κάποια στιγμή, ο Μεμε μάλλον, ότι φέραμε (εμείς οι μαφιόζοι προφανώς) πίσω τον μπλοκαδόρο. Για μία στιγμή βάλατε και τον πυοτρ στη μαφία, αλλάξατε γνώμη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 7 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...