Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.515 μηνύματα.
Επίσης μπορει να έχει got ya... οποτε. We will seeαλλάζω τη ψήφο μου σε @Poirot
Γιατί η λογική τότε μεμε σαν πλάνο μου φαίνεται περισσότερο λογική παιδιά και δεν μπορεί να βγει από το μυαλό μου ότι ο Πουαρό διχάζει ενώ με τον μεμε σε κάποια πράγματα συμφωνώ
δεν νομίζω ότι θα αλλάξει και πολλά αλλά εύχομαι να κάνω το σωστό
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.781 μηνύματα.
Τι εννοείςΕπίσης μπορει να έχει got ya... οποτε. We will see
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.106 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12
Ψήφοι
3 Memetchi
3 Poirot
Η χώρα των φαντασμάτων
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov
- American Economist --> Memetchi
- Memetchi --> Poirot
- Micro
- Poirot --> Memetchi
- Pyotr_Krasnov --> Memetchi
- rafaela11 --> Poirot
- Reader
- Ουριήλ --> Poirot
Ψήφοι
3 Memetchi
3 Poirot
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.515 μηνύματα.
Την κάρτα που ακυρώνονται όλοι οι ψήφοι. Pyotr και Poirot έπαιξαν, υπαρχει περιπτωση να την έχει και να μην έχει σημασία η ψηφοφορια οπως στο πρωτο γύροΤι εννοείς
Ουριήλ
Palermo Player
Γιατί τον βλέπω λιγο χαλαρο να πω την αλήθεια
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα.
Καλως ήρθα και πάλι στην πόλη του παλέρμο ! Δώστε μου λίγο χρόνο να κάνω keep up γιατί είχα χαλαρώσει
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.781 μηνύματα.
Να πω και κάτι άλλοΓιατί τον βλέπω λιγο χαλαρο να πω την αλήθεια
Η μαναφουκιαρα αν πήρε τον ρόλο ο Μίμος και υπάρχει ακόμα εδώ μαζί μας, θα εμφανιζόταν τώρα ο ρόλος της στην αποκάλυψη όπως και να έχει;
Ουριήλ
Palermo Player
Οχι νομιζω θα ηταν ??? βασικα ο @ultraviolence θα μας πειΝα πω και κάτι άλλο
Η μαναφουκιαρα αν πήρε τον ρόλο ο Μίμος και υπάρχει ακόμα εδώ μαζί μας, θα εμφανιζόταν τώρα ο ρόλος της στην αποκάλυψη όπως και να έχει;
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα.
* Βέβαια για το μόνο πράγμα που δεν χρειάζομαι χρόνο είναι αυτό :Καλως ήρθα και πάλι στην πόλη του παλέρμο ! Δώστε μου λίγο χρόνο να κάνω keep up γιατί είχα χαλαρώσει
Ψηφίζω MEMETCHI
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.106 μηνύματα.
ο ultraviolence θα πει ότι όλα είναι γραμμένα στους κανόνες. 
οπως και να'χει ναι, αν ο Μιμος είχε πάρει την ικανότητα της θα βλέπατε ???? ως τον ρόλο της

οπως και να'χει ναι, αν ο Μιμος είχε πάρει την ικανότητα της θα βλέπατε ???? ως τον ρόλο της
ultraviolence
Palermo Moderator
Ψήφοι
4 Memetchi
3 Poirot
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
- Memetchi --> Poirot
- Micro --> Memetchi
- Poirot --> Memetchi
- rafaela11 --> Poirot
- Reader
- Ουριήλ --> Poirot
Ψήφοι
4 Memetchi
3 Poirot
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
rafaela11
Palermo Player
Μπορείς ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ να μας πεις το γιατί* Βέβαια για το μόνο πράγμα που δεν χρειάζομαι χρόνο είναι αυτό :
Ψηφίζω MEMETCHI
Είμαι πολύ μπερδεμένη με αυτούς τους 2 θέλω να σε ακούσω λοιπόν
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Μάλλον γιατί έλεγα ότι είναι περίεργες οι ψήφοι προς Κειτ την πρώτη μερά. Ότι πριν την αποχώρηση του άλλξα ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ στη θέση του για ισοψηφία δεν το σχολίαζει. Γιατί να το έκανα αυτό αν ήμουν μαφία που ήθελε να φάει τον οποιονδήποτε; Επίσης δεν σχολιάζουν αυτά που έγραψα τώρα. Κατευθείαν, Μεμεμτσι. Τέτοια αδυναμία ρε παιδιά;Μπορείς ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ να μας πεις το γιατί
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.
Χαίρομαι πολύ για το αποτέλεσμα της Αποκάλυψης, γιατί επιβεβαιώνει αυτά που λέω από χθες. Δεν σας πιάνω από πουθενά όμως καμάρια μου. Αν έβγαινε άλλος ρόλος θα μου έλεγε ο @Memetchi ότι σαν δεύτερος Μητσοτάκης δεν ήξερα και τον κατηγορούσα αδίκως για συνεργασία με Μαναφουκιάρα γεννώντας τα από το μυαλό μου. Τώρα που βγήκε ότι η Kate είναι Μαναφουκιάρα είναι όλα ένα υποχθόνιο σχέδιο της κοντής.
@Ουριήλ περιμένω από το πρωί απάντηση στο #488 και επικαλείσαι το δικαίωμα της σιωπής. "Άκρα του τάφου σιωπή" θα έχουμε αν δεν απαντάμε στα μηνύματα. Τώρα δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να μου απαντήσεις, μετά την αποκάλυψη της κάρτας.
Εγώ τώρα που με κατηγορείτε τρία άτομα τη στιγμή που γράφω αυτές τις σειρές, θεωρείς σωστό να πω "πείτε μου ποιον θέλετε να ψηφίσω" και έτσι θα σας πείσω για την αθωότητά μου; Θα χαρείς αν ψηφίσω τον Φώτη; Δεν μπορώ να τον ψηφίσω που να κοπανιέσαι κάτω σαν το χταπόδι, είναι πολίτης και πολύ χρήσιμος.
Εν πάση περιπτώσει το "δεν βλέπετε τον ρόλο του" έννοια σου, και δεν το ζητάω από εσένα. @rafaela11 πλιζ, διάβασε τις περιγραφές των ρόλων, δες τι πληροφορίες παίρνει ο καθένας και ξαναδές τη χθεσινή shortlist του @American Economist. Θα δεις ότι ταιριάζει 100% με έναν συγκεκριμένο πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σας δώσω να το καταλάβετε. Καθίστε να ακούτε τις παπάτζες του Μεμετσί, φαίνεται ότι η εκπομπή "Ψέματα με τον Μεμετσί" έχει καλύτερη τηλεθέαση.

Αν υπάρχει κανείς με στοιχεία εναντίον μου να βγει να το πει (με τρόπο εννοείται). Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο, βλέπω ότι άρχισα να δέχομαι επιθέσεις επειδή κατηγορώ συγκεκριμένο άτομο.
@Ουριήλ περιμένω από το πρωί απάντηση στο #488 και επικαλείσαι το δικαίωμα της σιωπής. "Άκρα του τάφου σιωπή" θα έχουμε αν δεν απαντάμε στα μηνύματα. Τώρα δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να μου απαντήσεις, μετά την αποκάλυψη της κάρτας.
Άνθρωπέ μου, εσύ αποφάσισες να αλληλοψηφιστείς μαζί του (αν κι αυτός στο τέλος δεν σε ψήφισε στη δημοσκόπηση, έμεινε πιστός σε αυτό που έλεγε). Σου είπα εγώ να αλληλοψηφιστείς; Δική σου απόφαση ήταν. Εγώ ξαναλέω ότι επέμενα εναντίον σου σταθερά εκείνη τη μέρα.Μας κάνει με τον άνθρωπο να αλληψηφιστούμε και ας λέει ότι δεν το έκανε. Όταν μας έλεγε είστε οι δύο στη λίστα μου εμείς τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε από το να δείξουμε σε όλους ότι καμιά σχέση δεν έχουμε;
Δηλαδή για εσένα κάθε φορά που κάποιος κατηγορείται πρέπει να σταυρώνει τα χέρια σαν τετράχρονο και να μας λέει "πείτε μου (ή πείτε με, δεν θα το χαλάσουμε εκεί) εσείς". "Πετάω το μπαλάκι" στο μεγαλείο του. Γιατί δεν ψήφισες κάποιον που θεωρούσες όντως Μαφιόζο και ψήφισες τον Kougami που τον θεωρούσες πολίτη, μπορείς να μου πεις; Ας ψήφιζες εμένα. Δεν σε καταλαβαίνω, ειλικρινά.Ναι και σας παρακαλούσα, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ να με πείτε τι να κάνω. Οτι δηλαδή είμαι μαφιόζος και θα σας έλεγε να ρίξω σε όποιον με πείτε για να αποδείξω την αθοώση μου; Αν μου λέγατε άλλο μαφίοζο πως θα το γυρνούσα μετά; Θέλω να μου απαντήσεις μιας που ξέρεις τόσο καλά πως παίζει η μαφία
Εγώ τώρα που με κατηγορείτε τρία άτομα τη στιγμή που γράφω αυτές τις σειρές, θεωρείς σωστό να πω "πείτε μου ποιον θέλετε να ψηφίσω" και έτσι θα σας πείσω για την αθωότητά μου; Θα χαρείς αν ψηφίσω τον Φώτη; Δεν μπορώ να τον ψηφίσω που να κοπανιέσαι κάτω σαν το χταπόδι, είναι πολίτης και πολύ χρήσιμος.
Οπότε τι; Θεωρείς ότι είμαστε μαφιόζοι εγώ με τον Φώτη τελικά; Πες μου να καταλάβω. Τη Μαναφουκιάρα τη βρήκαμε μετά τις υποχθόνιες ενέργειές μου.Ναι ο ρόλος του είναι να σε ακολουθεί πιστά. Όλοι το έχουμε παρατηρήσει. Δεν έχετε κοινές απόψεις απλά, σε ακολουθεί από την πρώτη μέρα
Α μάλιστα, απαντάς στην παραπάνω ερώτησή μου εδώ. Θα δανειστώ κάτι που είχε πει η Reader στο προηγούμενο παιχνίδι. Όταν βλέπεις δύο ανθρώπους να συνεργάζονται τόσο έντονα στο δημόσιο thread, είναι επειδή δεν μπορούν να το κάνουν αλλού. Πάλι με κατηγορούσες τότε, το κάνεις και τώρα. Τότε κακώς, τώρα καλά κάνεις, δουλειά σου είναι.Ψηφίζει τον ίδιο με τον Πουαρώ. Από την πρώτη μέρα έτσι; Κανείς δεν ψήφισε Κειτ που μετά κατηγόρησαν εμένα ότι την υπερασπίστηκα. Σου λένε κορόιδα είμαστε; Αφού έκαναν τη βρώμικη δουλειά Κουγκάμι και Μεμετσι, εμείς πάμε να το παίξουμε ότι δεν ξέρουμε. Για κακή τους τύχη, ο Πυορτ είχε την κάρτα και έφυγε η μαναφουκιάρα τους. Την επόμενη μέρα με κατηγορούν ότι δεν έφερα ισοψηφία. Να θυμίσω οτι ο Αμερικαν ΔΕΝ ψηφιζε επί ώρες, το έκανε όταν είδε την ψήφο του Πουαρώ και δεν άλλαξε όλη τη μέρα. Τώρα μας πουλάνε παραμύθια "δεν βλέπετε τον ρόλο του" λες και γνώριζαν τον ρόλο από πρώτη μέρα και είχαν τέτοια σύμπνοια απόψεων.
Εν πάση περιπτώσει το "δεν βλέπετε τον ρόλο του" έννοια σου, και δεν το ζητάω από εσένα. @rafaela11 πλιζ, διάβασε τις περιγραφές των ρόλων, δες τι πληροφορίες παίρνει ο καθένας και ξαναδές τη χθεσινή shortlist του @American Economist. Θα δεις ότι ταιριάζει 100% με έναν συγκεκριμένο πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σας δώσω να το καταλάβετε. Καθίστε να ακούτε τις παπάτζες του Μεμετσί, φαίνεται ότι η εκπομπή "Ψέματα με τον Μεμετσί" έχει καλύτερη τηλεθέαση.
Σας το ανταποδίδω αυτό!Οχι μπράβο ρε παιδιά, δεν λέω το στήσατε καλά το παιχνίδι.
Πάλι εγώ έδιωξα τον μπλοκαδόρο; Επιμένεις. Η στρατηγική να ψηφίσεις τον Kougami για να μας αποδείξεις την αθωότητά σου ήταν 100% δική σου. Σε αυτό που αναλαμβάνω 100% την ευθύνη απέναντι στην πόλη είναι στο να διώξουμε εσένα.Μπορέσατε να το ρίξετε πάνω μας ότι υπερασπιστήκαμε λάθος άτομο, αλλά εσύ όταν διώχνεις τον μπλοκαδόρο μας λες εε δεν είμαι και αλάνθαστος, σορρι!
Στα περί manual τι να σου πω, εξαρχής το χρησιμοποίησα ως δευτερεύον επιχείρημα αλλά είναι άλλο να δίνεις έτσι γενικά κι αφηρημένα τι θα έκανε μία Μαφία για να μπαίνει στο υποσυνείδητο των άλλων κι άλλο όταν μιλάς για έναν συγκεκριμένο παίκτη.Η ψήφος μου παραμένει και ελπίζω να ανοίξετε τα μάτια σας.
Καλά εννοείται αυτά, τα απολαμβάνω. Γελάω κάθε φορά. Ο χαρακτηρισμός της Μενδώνη δεν σου βγήκε την προηγούμενη φορά btw, δεν είχα εξαπατηθεί.Ξέρω ότι δεν παρεξηγείς τα παρατσούκλια μου, να περνάμε και λίγο καλά. Την προηγούμενη φορά ήσουν η Μενδώνη, τώρα είσαι καινουργία. Να υπάρχει ποικιλία! Θα δείτε και όταν τελειώσει το παιχνίδι πως με τον Ουλτρα λέμε για χίλια δυο άσχετα, ελάχιστα σας έχω κράξει και μόνο επειδή δεν παίζατε![]()

Ποιος να την έχει; Εγώ; Αφού εγώ έπαιξα την Αποκάλυψη, δεν έχω άλλη κάρτα. Αν με ψηφίσετε θα απαλλαχθείτε από την παρουσία μου, μη σας αγχώνει αυτό.Επίσης μπορει να έχει got ya... οποτε. We will see
Το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Μίμος έχει πάρει κατά πάσα πιθανότητα είτε τον ρόλο του Micro είτε του Kougami. Όποιον κι αν είχε πάρει, σημαίνει ότι ήταν καλός ρόλος γιατί δεν είχαμε οριστική αποχώρηση, όπως επίσης ότι δεν πήρε τον ρόλο της Μαναφουκιάρας. Εκτός αν δεν έχει πάρει ακόμα ρόλο, πράγμα που βρίσκω κομματάκι δύσκολο εδώ που έχουμε φτάσει.Η μαναφουκιαρα αν πήρε τον ρόλο ο Μίμος και υπάρχει ακόμα εδώ μαζί μας, θα εμφανιζόταν τώρα ο ρόλος της στην αποκάλυψη όπως και να έχει;
Δυναμική είσοδος, εύγε. @Memetchi πες μου λίγο. Ο Φώτης κι εγώ είμαστε Μαφία, η Kate είναι Μαναφουκιάρα. Ο Micro τι είναι; Ο Pyotr τι είναι; Σαν πολλοί δεν μαζεύονται;* Βέβαια για το μόνο πράγμα που δεν χρειάζομαι χρόνο είναι αυτό :
Ψηφίζω MEMETCHI
Αν υπάρχει κανείς με στοιχεία εναντίον μου να βγει να το πει (με τρόπο εννοείται). Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο, βλέπω ότι άρχισα να δέχομαι επιθέσεις επειδή κατηγορώ συγκεκριμένο άτομο.
rafaela11
Palermo Player
Ξανά αλλάζω τη ψήφο μου σε @Memetchi
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Το είχα γράψει ότι σίγουρος δεν είμαι για κανέναν (μετά βρήκα το στοιχείο δυστυχώς) αλλά κάπως πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Θεώρησα ότι έτσι θα βλέπατε ότι δεν καλύπτω κανέναν. Δεν μου έβαλες το μαχαίρι στο λαιμο αλλά πως αλλιώς θα σου έδειχνα ότι δεν ισχύει; Μαγικα θα έκανα;Δηλαδή για εσένα κάθε φορά που κάποιος κατηγορείται πρέπει να σταυρώνει τα χέρια σαν τετράχρονο και να μας λέει "πείτε μου (ή πείτε με, δεν θα το χαλάσουμε εκεί) εσείς". "Πετάω το μπαλάκι" στο μεγαλείο του. Γιατί δεν ψήφισες κάποιον που θεωρούσες όντως Μαφιόζο και ψήφισες τον Kougami που τον θεωρούσες πολίτη, μπορείς να μου πεις; Ας ψήφιζες εμένα. Δεν σε καταλαβαίνω, ειλικρινά.
Εγώ τι να κάνω αν πίστεψαν τα ψέματα σου; θα ζητάνε και αυτοί συγγνώμη μετά όπως εσυ, μην αγχώνεσαι κανεις δεν είναι αλάνθαστος όπως είπες.Δυναμική είσοδος, εύγε. @Memetchi πες μου λίγο. Ο Φώτης κι εγώ είμαστε Μαφία, η Kate είναι Μαναφουκιάρα. Ο Micro τι είναι; Ο Pyotr τι είναι; Σαν πολλοί δεν μαζεύονται;
Κάναμε ακριβώς το ίδιο ρε Πουαρώ, και είναι λογικό σε παιχνίδι επιχειρημάτων να λες τέτοιες σκέψεις. Αλλιώς ας το κλείσουμε να περιμένουμε μόνο με απτά στοιχεία που δεν μπορούμε και να δώσουμε ξεκάθαρα λόγω κανονισμού.Στα περί manual τι να σου πω, εξαρχής το χρησιμοποίησα ως δευτερεύον επιχείρημα αλλά είναι άλλο να δίνεις έτσι γενικά κι αφηρημένα τι θα έκανε μία Μαφία για να μπαίνει στο υποσυνείδητο των άλλων κι άλλο όταν μιλάς για έναν συγκεκριμένο παίκτη.
Συνεργάζεστε σε ψήφους κυρίως και όταν πήγε ισοψηφία άρχισες τα περί αθωότητας και σιγουριάς. Τι να έκανες; Όλοι είδαμε ότι ακολουθεί χωρίς να λέει και πολλά.Όταν βλέπεις δύο ανθρώπους να συνεργάζονται τόσο έντονα στο δημόσιο thread, είναι επειδή δεν μπορούν να το κάνουν αλλού.
Ήδη έχει αρχίσει να σε πουλάει, τον δασκάλεψες να αφήσει το παραθυράκι ανοιχτό για να σωθεί αυτός
βλεπετε όλοι αυτά που λέω εδώΤώρα 2 περιπτώσεις έχουμε λοιπόν. Η πρώτη είναι ότι ο Memetchi είναι μέλος της μαφίας για τους ευνόητους λόγους. Η δεύτερη περίπτωση είναι ότι ο Poirot απλά έγραψε ότι έγραψε για να καλύψει τον εαυτό του, ρίχνοντας ότι κάνει εκείνος πάνω στον Memetchi.
Επίσης δεν είδα απάντηση (εκτός αν μου ξέφυγε παρακαλώ να με ταγκαρει εκεί) στο ποιος πιστευει ότι είναι η δεύτερη μαφία. Αφού όλοι οι άλλοι είναι αθώοι σημερα( μόλις φύγω θα είναι πάλι συνεργάτες μου)
βλέπεις τι ωραία κανεις και εσυ τέτοιο χιούμορ, εύγε!Αν έβγαινε άλλος ρόλος θα μου έλεγε ο @Memetchi ότι σαν δεύτερος Μητσοτάκης δεν ήξερα και τον κατηγορούσα αδίκως για συνεργασία με Μαναφουκιάρα γεννώντας τα από το μυαλό μου. Τώρα που βγήκε ότι η Kate είναι Μαναφουκιάρα είναι όλα ένα υποχθόνιο σχέδιο της κοντής.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να το αντικρούσεις αυτό που λέω. Τι θα γινόταν ααααν πάλι λέμε εδώ μέσα.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ψήφοι
5 Memetchi
2 Poirot
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
- Memetchi --> Poirot
- Micro --> Memetchi
- Poirot --> Memetchi
- rafaela11 --> Memetchi
- Reader
- Ουριήλ --> Poirot
Ψήφοι
5 Memetchi
2 Poirot
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Micro
Palermo Player
Ο @Poirot εχει ξετυλίξει άψογα το κουβάρι , και η αποκάλυψη το απέδειξε . Οι αρχικές μου παρατηρήσεις και το ένστικτο μου της 1ης μέρας ( όχι μόνο ένστικτο αλλά και περίεργη στάση της κειτ ) αποδείχθηκαν σωστά . Δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεσαι . Είχα πει πως ανάμεσα στις ψήφους μου υπάρχουν μαφιόζοι και είχα εστιάσει σε μια τριάδα ( εσένα σε είχα βγάλει εκτός απο τους κυρίαρχους ύποπτους , αλλά αν συνεχίσεις να μπερδεύεσαι ίσως πρέπει να αναθεωρήσω ) .Μπορείς ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ να μας πεις το γιατί
Ο Kougami φαίνεται να είχε τον αθώο ρόλο , για τον meme τα έχει εξηγήσει ο ποιροτ τέλεια και τον θεωρώ τον 1ο μαφιόζο .
Μένει ο Ουριήλ που πολύ πιθανό να είναι ο 2ος μαφιόζος μας . Έχω ακόμα ένα όμως όνομα που θέλω να εστιάσουμε , αυτή είναι η @Reader ( περαστικά
)Η κειτ την 1η μέρα ρίχνει μια τυχαία ψήφο στον μεμε χωρίς να γνωρίζει τον ρόλο του , όπως κάνουν πολλοί .Επειδή νιώθω μοναξιά στην πρώτη θέση, θα αλλάξω την ψήφο μου στον Memetchi
Η ριντερ αμέσως την παραθέτει και της ζητά εξηγήσεις . Θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως μια απόπειρα να προσεγγίσει την μαναφουκιάρα και να της δείξει ότι ψηφίζει τον μαφιόζο της .Να ρωτήσω πώς τον επέλεξες ανάμεσα στα άλλα άτομα που θα μπορούσες να ψηφίσεις για να έχουν επίσης 2 ψήφους; Ή ήταν στην τύχη;
Ήταν στα άτομα που προσπάθησαν να αιτιολογήσουν την Κειτ και να αθωώσουν την φόρα της . Ως έμπειρη παίκτρια ωστόσο δεν το κάνει τόσο έντονα για να μην ταυτιστεί με τον μεμε , το κάνει πιο ήπια . Γιατι ξέρει αν το βροντοφωνάξει στο μέλλον του παιχνιδιού θα κατηγορηθεί για συνεργασία όπως έγινε άδικα με τον Kougami που εν τέλει είχε ρόλο πολίτηΓια την Κέιτ τώρα, όπως έγραψα και πιο πριν, δεν με προβληματίζει η φόρα της στο παιχνίδι, αλλά το "οι υπόλοιποι πού είναι" που ρώτησε τόσο νωρίς. Και πάλι όμως, δεν μπορώ να μην λάβω υπόψη την πιθανότητα να το έγραψε αυθόρμητα και λόγω του ενθουσιασμού για το παιχνίδι.
Εδώ έχουμε την αντίφαση που τόνισα στον Μεμε . Το σημείο που με προβληματίζει είναι " αλλά αυτή απαντήθηκε " , μια απάντηση που δεν κάλυψε κανέναν κάλυψε την ριντερ που είναι μια πονηρή παικτρια και πάντα ψάχνει εις βάθος την καθε πρόταση . Μετα αμέσως το γυρνάει στον Κουγκαμι και αφήνει ησυχό τον μεμε
Πλέον η 3αδα μου είναι Μεμε ( ο σχεδόν σίγουρος ) , ριντερ , ουριηλ .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 7 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
- Searching
- Palermo Player
- Palermo Player
Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Searching
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
- Hased Babis
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool