Χαίρομαι πολύ για το αποτέλεσμα της Αποκάλυψης, γιατί επιβεβαιώνει αυτά που λέω από χθες. Δεν σας πιάνω από πουθενά όμως καμάρια μου. Αν έβγαινε άλλος ρόλος θα μου έλεγε ο
@Memetchi ότι σαν δεύτερος Μητσοτάκης δεν ήξερα και τον κατηγορούσα αδίκως για συνεργασία με Μαναφουκιάρα γεννώντας τα από το μυαλό μου. Τώρα που βγήκε ότι η Kate είναι Μαναφουκιάρα είναι όλα ένα υποχθόνιο σχέδιο της κοντής.
@Ουριήλ περιμένω από το πρωί απάντηση στο #488 και επικαλείσαι το δικαίωμα της σιωπής. "Άκρα του τάφου σιωπή" θα έχουμε αν δεν απαντάμε στα μηνύματα. Τώρα δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να μου απαντήσεις, μετά την αποκάλυψη της κάρτας.
Μας κάνει με τον άνθρωπο να αλληψηφιστούμε και ας λέει ότι δεν το έκανε. Όταν μας έλεγε είστε οι δύο στη λίστα μου εμείς τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε από το να δείξουμε σε όλους ότι καμιά σχέση δεν έχουμε;
Άνθρωπέ μου, εσύ αποφάσισες να αλληλοψηφιστείς μαζί του (αν κι αυτός στο τέλος δεν σε ψήφισε στη δημοσκόπηση, έμεινε πιστός σε αυτό που έλεγε). Σου είπα εγώ να αλληλοψηφιστείς; Δική σου απόφαση ήταν. Εγώ ξαναλέω ότι επέμενα εναντίον σου σταθερά εκείνη τη μέρα.
Ναι και σας παρακαλούσα, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ να με πείτε τι να κάνω. Οτι δηλαδή είμαι μαφιόζος και θα σας έλεγε να ρίξω σε όποιον με πείτε για να αποδείξω την αθοώση μου; Αν μου λέγατε άλλο μαφίοζο πως θα το γυρνούσα μετά; Θέλω να μου απαντήσεις μιας που ξέρεις τόσο καλά πως παίζει η μαφία
Δηλαδή για εσένα κάθε φορά που κάποιος κατηγορείται πρέπει να σταυρώνει τα χέρια σαν τετράχρονο και να μας λέει "πείτε μου (ή πείτε με, δεν θα το χαλάσουμε εκεί) εσείς". "Πετάω το μπαλάκι" στο μεγαλείο του. Γιατί δεν ψήφισες κάποιον που θεωρούσες όντως Μαφιόζο και ψήφισες τον Kougami που τον θεωρούσες πολίτη, μπορείς να μου πεις; Ας ψήφιζες εμένα. Δεν σε καταλαβαίνω, ειλικρινά.
Εγώ τώρα που με κατηγορείτε τρία άτομα τη στιγμή που γράφω αυτές τις σειρές, θεωρείς σωστό να πω "πείτε μου ποιον θέλετε να ψηφίσω" και έτσι θα σας πείσω για την αθωότητά μου; Θα χαρείς αν ψηφίσω τον Φώτη; Δεν μπορώ να τον ψηφίσω που να κοπανιέσαι κάτω σαν το χταπόδι, είναι πολίτης και πολύ χρήσιμος.
Ναι ο ρόλος του είναι να σε ακολουθεί πιστά. Όλοι το έχουμε παρατηρήσει. Δεν έχετε κοινές απόψεις απλά, σε ακολουθεί από την πρώτη μέρα
Οπότε τι; Θεωρείς ότι είμαστε μαφιόζοι εγώ με τον Φώτη τελικά; Πες μου να καταλάβω. Τη Μαναφουκιάρα τη βρήκαμε μετά τις υποχθόνιες ενέργειές μου.
Ψηφίζει τον ίδιο με τον Πουαρώ. Από την πρώτη μέρα έτσι; Κανείς δεν ψήφισε Κειτ που μετά κατηγόρησαν εμένα ότι την υπερασπίστηκα. Σου λένε κορόιδα είμαστε; Αφού έκαναν τη βρώμικη δουλειά Κουγκάμι και Μεμετσι, εμείς πάμε να το παίξουμε ότι δεν ξέρουμε. Για κακή τους τύχη, ο Πυορτ είχε την κάρτα και έφυγε η μαναφουκιάρα τους. Την επόμενη μέρα με κατηγορούν ότι δεν έφερα ισοψηφία. Να θυμίσω οτι ο Αμερικαν ΔΕΝ ψηφιζε επί ώρες, το έκανε όταν είδε την ψήφο του Πουαρώ και δεν άλλαξε όλη τη μέρα. Τώρα μας πουλάνε παραμύθια "δεν βλέπετε τον ρόλο του" λες και γνώριζαν τον ρόλο από πρώτη μέρα και είχαν τέτοια σύμπνοια απόψεων.
Α μάλιστα, απαντάς στην παραπάνω ερώτησή μου εδώ. Θα δανειστώ κάτι που είχε πει η Reader στο προηγούμενο παιχνίδι. Όταν βλέπεις δύο ανθρώπους να συνεργάζονται τόσο έντονα στο δημόσιο thread, είναι επειδή δεν μπορούν να το κάνουν αλλού. Πάλι με κατηγορούσες τότε, το κάνεις και τώρα. Τότε κακώς, τώρα καλά κάνεις, δουλειά σου είναι.
Εν πάση περιπτώσει το "δεν βλέπετε τον ρόλο του" έννοια σου, και δεν το ζητάω από εσένα.
@rafaela11 πλιζ, διάβασε τις περιγραφές των ρόλων, δες τι πληροφορίες παίρνει ο καθένας και ξαναδές τη χθεσινή shortlist του
@American Economist. Θα δεις ότι ταιριάζει 100% με έναν συγκεκριμένο πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σας δώσω να το καταλάβετε. Καθίστε να ακούτε τις παπάτζες του Μεμετσί, φαίνεται ότι η εκπομπή "Ψέματα με τον Μεμετσί" έχει καλύτερη τηλεθέαση.
Οχι μπράβο ρε παιδιά, δεν λέω το στήσατε καλά το παιχνίδι.
Σας το ανταποδίδω αυτό!
Μπορέσατε να το ρίξετε πάνω μας ότι υπερασπιστήκαμε λάθος άτομο, αλλά εσύ όταν διώχνεις τον μπλοκαδόρο μας λες εε δεν είμαι και αλάνθαστος, σορρι!
Πάλι εγώ έδιωξα τον μπλοκαδόρο; Επιμένεις. Η στρατηγική να ψηφίσεις τον Kougami για να μας αποδείξεις την αθωότητά σου ήταν 100% δική σου. Σε αυτό που αναλαμβάνω 100% την ευθύνη απέναντι στην πόλη είναι στο να διώξουμε εσένα.
Η ψήφος μου παραμένει και ελπίζω να ανοίξετε τα μάτια σας.
Στα περί manual τι να σου πω, εξαρχής το χρησιμοποίησα ως δευτερεύον επιχείρημα αλλά είναι άλλο να δίνεις έτσι γενικά κι αφηρημένα τι θα έκανε μία Μαφία για να μπαίνει στο υποσυνείδητο των άλλων κι άλλο όταν μιλάς για έναν συγκεκριμένο παίκτη.
Ξέρω ότι δεν παρεξηγείς τα παρατσούκλια μου, να περνάμε και λίγο καλά. Την προηγούμενη φορά ήσουν η Μενδώνη, τώρα είσαι καινουργία. Να υπάρχει ποικιλία! Θα δείτε και όταν τελειώσει το παιχνίδι πως με τον Ουλτρα λέμε για χίλια δυο άσχετα, ελάχιστα σας έχω κράξει και μόνο επειδή δεν παίζατε
Καλά εννοείται αυτά, τα απολαμβάνω. Γελάω κάθε φορά. Ο χαρακτηρισμός της Μενδώνη δεν σου βγήκε την προηγούμενη φορά btw, δεν είχα εξαπατηθεί.
Επίσης μπορει να έχει got ya... οποτε. We will see
Ποιος να την έχει; Εγώ; Αφού εγώ έπαιξα την Αποκάλυψη, δεν έχω άλλη κάρτα. Αν με ψηφίσετε θα απαλλαχθείτε από την παρουσία μου, μη σας αγχώνει αυτό.
Η μαναφουκιαρα αν πήρε τον ρόλο ο Μίμος και υπάρχει ακόμα εδώ μαζί μας, θα εμφανιζόταν τώρα ο ρόλος της στην αποκάλυψη όπως και να έχει;
Το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Μίμος έχει πάρει κατά πάσα πιθανότητα είτε τον ρόλο του Micro είτε του Kougami. Όποιον κι αν είχε πάρει, σημαίνει ότι ήταν καλός ρόλος γιατί δεν είχαμε οριστική αποχώρηση, όπως επίσης ότι δεν πήρε τον ρόλο της Μαναφουκιάρας. Εκτός αν δεν έχει πάρει ακόμα ρόλο, πράγμα που βρίσκω κομματάκι δύσκολο εδώ που έχουμε φτάσει.
* Βέβαια για το μόνο πράγμα που δεν χρειάζομαι χρόνο είναι αυτό :
Ψηφίζω MEMETCHI
Δυναμική είσοδος, εύγε.
@Memetchi πες μου λίγο. Ο Φώτης κι εγώ είμαστε Μαφία, η Kate είναι Μαναφουκιάρα. Ο Micro τι είναι; Ο Pyotr τι είναι; Σαν πολλοί δεν μαζεύονται;
Αν υπάρχει κανείς με στοιχεία εναντίον μου να βγει να το πει (με τρόπο εννοείται). Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο, βλέπω ότι άρχισα να δέχομαι επιθέσεις επειδή κατηγορώ συγκεκριμένο άτομο.