Επέστρεψα

Λείπω μία και μοναδική φορά από το παιχνίδι την ώρα ανακοίνωσης της δολοφονίας, και τότε με σκοτώνουν για πρώτη φορά στην ιστορία του Παλέρμο, ευτυχώς όχι για πολύ (ευχαριστώ
@Micro)
Δεν ξέρω γιατί ήταν αναμενόμενο, όπως ανέφερε η
@rafaela11 , ότι θα με δολοφονούσαν. Προσωπικά δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ένα λάθος που κάνω συνέχεια στα παιχνίδια είναι το να αναλύω τις κινήσεις των άλλων αποκλειστικά υπό το πρίσμα του πώς θα κινούμουν εγώ. Οπότε, αν περιμένετε πως έχω και κάποια καλή σκέψη για το πού να κατευθυνθούμε, δυστυχώς δεν ισχύει απόλυτα αυτό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δολοφονήθηκα, όπως δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί επανήλθα. Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω από τον Micro γιατί έριξε την Ανάσταση, γιατί ούτε εγώ είμαι σίγουρη για τον ρόλο του.
Χαίρομαι που επέστρεψα, εννοείται, αλλά δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση, και έχω τους προβληματισμούς μου για τις ομάδες που έχουν δημιουργηθεί.
Όπως έγραψε ο
@Ουριήλ πριν, τα μηνύματά μου μέχρι στιγμής είναι κυρίως απαντήσεις και σχόλια σε μηνύματα άλλων παικτών. Αυτό μου φαίνεται απολύτως λογικό, αφού είναι μόλις η δεύτερη μέρα. Εξάλλου, έχω την εντύπωση από όταν διάβασα πάλι το θρεντ το πρωί ότι όλοι οι παίκτες αυτό κάνουμε κυρίως. Πώς αλλιώς γίνεται παιχνίδι στο Παλέρμο, αν δεν σχολιάζουμε τα μηνύματα άλλων παικτών;
Όπως είπα, δεν είμαι απόλυτα σίγουρη πού να κατευθυνθούμε οι πολίτες, αλλά σίγουρα χρειάζεται να ψάξουμε ανάμεσα στις δύο πλευρές που έχουν δημιουργηθεί ( Micro και Memetchi). Για τον Micro, το μόνο ύποπτο που έχω παρατηρήσει είναι το μήνυμα εκείνο στην αρχή, όπου ανέφερε τη Μαναφουκιάρα,
Αν υπάρχει μαφιόζος στην ισοψηφία όμως ή υποψία για μαναφουκιάρα η ιδιότητα αυτή αναγκαστικά θα χρησιμοποιηθεί απο τον Κλαιντ
Για τον Memetchi, αν κάτι με προβλημάτισε είναι το ότι, ενώ φαινόταν υπέρ των ισοψηφιών στον πρώτο γύρο
για να απαντήσω την πρώτη μέρα είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα πάμε σε ισοψηφία, γίνεται σχεδόν κάθε φορά και από εκεί θα πιαστούμε αναγκαστικά.
δεν έκανε τέτοια κίνηση. Ήταν όμως τελευταία στιγμή και η εξήγησή του έχει κάποια λογική. Δεν μπορώ να γνωρίζω με βεβαιότητα αν είναι ή όχι πολίτης, αλλά αν δεν είναι, κινείται πολύ προσεκτικά.
Τώρα, ένα άλλο άτομο που με προβληματίζει είναι ο Kougami, τον οποίο ψήφισα. Εκτιμώ την απάντηση, αλλά ομολογώ ότι τώρα με προβληματίζει ένα άλλο μήνυμά σου. Ρωτάς την οπτική του Micro για τις ισοψηφίες,
Θα ήθελα να δω την οπτική σου για την σημασία των ισοβαθμιών. Είμαι νέος παίχτης οπότε οι ισοψηφίες (σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού) το μόνο που μου φαίνεται πως ίσως προσφέρουν είναι να αναγκάσουν τους άλλους παίχτες, που ψήφισαν άκυρα άτομα και όχι αυτούς που ισοβάθμισαν, να ψηφίσουν και να πάρουν θέση για τους συγκεκριμένους που ψηφίζονται. Άντε και να γίνει πιο δίκαιη κατανομή ρίσκου, αν δεχτούμε πως ψηφίζουμε σε μεγαλό βαθμό στην τύχη οπότε και θα πρέπει να την πληρώσει μάλλον κάπως άδικα ο παίχτης που θα αποχωρήσει στην αρχή του παιχνιδιού.
ενώ του είχες απαντήσει παλαιότερα σε δικό του ποστ για ισοψηφίες, όταν ανέφερε τον Κλάιντ.
Τέλος, με προβληματίζει που ο Φώτης δεν ψήφισε πριν τη δολοφονία. Η στάση του παραείναι συγκρατημένη. Ούτε εγώ είχα σκεφτεί ότι θα σκότωναν εμένα, αλλά η ψήφος πρέπει ιδανικά να πέφτει από πριν.
Επειδή βλέπω ότι αναφέρθηκε και η Κέιτ, στα τελευταία της λόγια φαινόταν να είναι πολίτης, αλλά τονίστηκε εδώ μέσα και το ενδεχόμενο να ήταν μαφιόζα. Αν ξέραμε τι ήταν, σίγουρα θα μπορούσαμε να βγάλουμε πιο εύκολα άκρη (αν δεν πήρε τον ρόλο της ο Μίμος, όπως ειπώθηκε).
Οπότε, για να μην σχολιάζω μόνο, δεν ξέρω πού, αλλά θεωρώ ότι κρύβεται Μαφία σε τουλάχιστον ένα από αυτά τα άτομα. Ξέρω ότι έγραψα αρκετούς, και εννοείται ότι, όπως δεν είμαι σίγουρη για την αθωότητά τους,δεν είμαι σίγουρη και για την ενοχή τους, αλλά πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος εδώ :
Kougami, American Economist, Kate, Memetchi και Micro
Υστερόγραφο : Αν όλο αυτό ήταν όντως ένα καλοστημένο σχέδιο με τον Micro, θα είχα φροντίσει τουλάχιστον να προετοιμάσω από την διάπραξη της δολοφονίας το μήνυμα αυτό, αντί να κάθομαι να το γράφω και να ξαναδιαβάζω το θρεντ πάνω από δύο ώρες χωρίς διάλειμμα