Kate1914
Palermo Player
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.409 μηνύματα.
Δυόμιση ώρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού δεν πιστεύω ότι θεωρείται τόσο νωρίς.
Επιπλέον, το είπα ήδη. Η επιλογή ήταν καθαρά τυχαία ως είθισται σε κάθε Παλέρμο στην αρχή, και απλώς είπα να επιλέξω εσένα. Έχουμε κάτι λιγότερο από 24ωρο για να αλλάξω άποψη έτσι και αλλιώς.
Επιπλέον, το είπα ήδη. Η επιλογή ήταν καθαρά τυχαία ως είθισται σε κάθε Παλέρμο στην αρχή, και απλώς είπα να επιλέξω εσένα. Έχουμε κάτι λιγότερο από 24ωρο για να αλλάξω άποψη έτσι και αλλιώς.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.977 μηνύματα.
Τα μάθατε; Αμ δεν τα μάθατε. Οποίο κακό παιδί θέλει να ψηφίσει σήμερα τον Kougami..ας το ξεχάσει. Ο φίλος μας έχει σήμερα ασυλία οπότε και δεν μπορεί να ψηφιστεί.
Ψηφοφορία για Σάββατο 19/12
Ψήφοι
1 American Economist
1 Kate1914
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ο Kougami έχει ασυλία, δεν μπορεί να ψηφιστεί.
- American Economist
- Kate1914 --> American Economist
- Kougami --> Memetchi
- Memetchi
- Micro
- Poirot
- Pyotr_Krasnov
- rafaela11
- Reader
- Ουριήλ --> Kate1914
Ψήφοι
1 American Economist
1 Kate1914
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.577 μηνύματα.
Εγώ θα περιμένω πάντως μέχρι να ρίξω ψήφο σε κάποιο μέλος, καθώς θέλω να δω πως θα εξελιχθεί η συζήτηση.
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.655 μηνύματα.
Γειαααα σας παιδιά ! Μόλις τώρα μπήκα για πρώτη φορά σήμερα στο φορουμ ! Βλέπω μπήκανε οι πρώτη ψήφοι
Και εγώ αύριο να δω αν πείτε τίποτα άλλο τα νυχτόβια πλάσματα
Καλή μας αρχή 🫶
Και εγώ αύριο να δω αν πείτε τίποτα άλλο τα νυχτόβια πλάσματα
Καλή μας αρχή 🫶
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 899 μηνύματα.
Ψηφίζω Kate1914, θα ξανά αλλάξω την ψήφο μου αλλά ως πρώτη ματιά θα βάλω εδώ. Θα δω τι άλλα θα γράψουμε και μετά θα αποφασίσω για ποιον θα ψηφίσω. Είναι λίγο νωρίς
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.977 μηνύματα.
- American Economist
- Kate1914 --> American Economist
- Kougami --> Memetchi
- Memetchi
- Micro
- Poirot
- Pyotr_Krasnov --> Kate1914
- rafaela11
- Reader
- Ουριήλ --> Kate1914
Ψήφοι
2 Kate1914
1 American Economist
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Σκόπευα να ψηφίσω τον Pyotr, αφού ήταν ο μόνος που δεν είχε μπει στο θρεντ, για κινητοποίηση, αλλά εμφανίστηκε. Επειδή όμως έτσι κι αλλιώς κινούμαστε στην τύχη, ψηφίζω όντως Pyotr_Krasnov . Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα ύποπτο, και το πιθανότερο είναι να αλλάξω την ψήφο μου αργότερα.
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.769 μηνύματα.
Αφού ψηφίζουμε όλοι με τα γνωστά κριτήρια του πρώτου γύρου και για να κουνηθεί λίγο το thread, ας ψηφίσω κι εγώ κάτι. Θα ψήφιζα Memetchi για σπάσιμο επειδή πριν λίγο τελείωσα μάθημα γερμανικών, αλλά μιας και έχει ήδη ψήφο, θα το ρίξω σε Micro επειδή είναι εγκληματική φυσιογνωμία ανεξαρτήτως Παλέρμο. 

Kate1914
Palermo Player
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.409 μηνύματα.
Επειδή νιώθω μοναξιά στην πρώτη θέση, θα αλλάξω την ψήφο μου στον Memetchi
ultraviolence
Palermo Moderator
- American Economist
- Kate1914 --> Memetchi
- Kougami --> Memetchi
- Memetchi
- Micro
- Poirot --> Micro
- rafaela11
- Reader --> Pyotr_Krasnov
- Ουριήλ --> Kate1914
Ψήφοι
2 Kate1914
2 Memetchi
1 Micro
1 Pyotr_Krasnov
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Να ρωτήσω πώς τον επέλεξες ανάμεσα στα άλλα άτομα που θα μπορούσες να ψηφίσεις για να έχουν επίσης 2 ψήφους; Ή ήταν στην τύχη;Επειδή νιώθω μοναξιά στην πρώτη θέση, θα αλλάξω την ψήφο μου στον Memetchi
Kate1914
Palermo Player
Προφανώς στην τύχη. Δεν έχω στοιχεία ακόμη για να μπορώ να επιλέξω με σιγουριά κάποιον. Οπότε, στην παρούσα φάση θέλησα απλώς να εξισορροπήσω τις ψήφους.Να ρωτήσω πώς τον επέλεξες ανάμεσα στα άλλα άτομα που θα μπορούσες να ψηφίσεις για να έχουν επίσης 2 ψήφους; Ή ήταν στην τύχη;
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.465 μηνύματα.
Θα ψηφίσω την Kate1914 χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο , απλώς δεν μου αρέσει που βιάζεται λίγο
ultraviolence
Palermo Moderator
- American Economist
- Kate1914 --> Memetchi
- Kougami --> Memetchi
- Memetchi
- Micro --> Kate1914
- Poirot --> Micro
- rafaela11
- Reader --> Pyotr_Krasnov
- Ουριήλ --> Kate1914
Ψήφοι
3 Kate1914
2 Memetchi
1 Micro
1 Pyotr_Krasnov
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Kate1914
Palermo Player
Ή απλώς βλέπεις το κυρίαρχο κύμα και πας με αυτό.Θα ψηφίσω την Kate1914 χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο , απλώς δεν μου αρέσει που βιάζεται λίγο
Και εγώ φάνηκα βιαστική, αλλά μήπως και κάποιος (ή κάποιοι; ) βιάζεται να με βγάλει; Μήπως;
Πολλή σιγουριά δείχνετε μερικοί για πρώτο γύρο.
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.465 μηνύματα.
Και εσύ πολλή επιθετικότητα για 1ο γύρωΠολλή σιγουριά δείχνετε μερικοί για πρώτο γύρο.

Kate1914
Palermo Player
Σόρι που παίζω ρε παιδιάΚαι εσύ πολλή επιθετικότητα για 1ο γύρω![]()
, περίμενα απλώς περισσότερη συμμετοχή και έβλεπα πολύ νεκρό το θρεντ. No offence σε κανέναν, αλλά με το να καθόμαστε και να κοιταζόμαστε παιχνίδι δε γίνεται νομίζω.Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια βέβαια, πάντα στον 1ο γύρο αυτό παθαίνω
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.593 μηνύματα.
Λοιπόν τώρα που τέλειωσε και αυτό που έβλεπα θέλω να γράψω τις πρώτες μου σκέψεις για όσα βλέπω.
Η αλήθεια είναι ότι η Κειτ μπήκε μέσα λίγο φασαριόζικα, έκανε μια μικρή αίσθηση η ανυπομονησία της και πήρε για κάποιο λόγο ήδη 3 ψήφους. Δεν μου πολύ αρέσει που ο Μικρο έδωσε την 3η για να είμαι ειλικρινής γιατί όκει πρώτος γύρος κάποιος δίνει τυχαία την πρώτη, δεκτό. Μετά άντε ας πούμε δόθηκε και μια δεύτερη όπου αρχίζει να φαίνεται κάπως αλλά ακόμα κρατάει τα όρια του ψηφίζω όπου βρω... η τρίτη όμως είναι σαν να αρχίζει να δείχνει πρόθεση.
Δεν θέλω ακόμη να δώσω σε κάποιον που έχει ψηφιστεί για να δω που θα πάει. Θα κάνω την αρχή σε αψήφιστο μέλος που δεν έχει γράψει ακόμη πολλά και θα δω καλύτερα στη συνέχεια μήπως πρέπει να τη δώσω αλλού. Κάνω ποδαρικό στις ψήφους του Ουριηλ
Η αλήθεια είναι ότι η Κειτ μπήκε μέσα λίγο φασαριόζικα, έκανε μια μικρή αίσθηση η ανυπομονησία της και πήρε για κάποιο λόγο ήδη 3 ψήφους. Δεν μου πολύ αρέσει που ο Μικρο έδωσε την 3η για να είμαι ειλικρινής γιατί όκει πρώτος γύρος κάποιος δίνει τυχαία την πρώτη, δεκτό. Μετά άντε ας πούμε δόθηκε και μια δεύτερη όπου αρχίζει να φαίνεται κάπως αλλά ακόμα κρατάει τα όρια του ψηφίζω όπου βρω... η τρίτη όμως είναι σαν να αρχίζει να δείχνει πρόθεση.
Δεν θέλω ακόμη να δώσω σε κάποιον που έχει ψηφιστεί για να δω που θα πάει. Θα κάνω την αρχή σε αψήφιστο μέλος που δεν έχει γράψει ακόμη πολλά και θα δω καλύτερα στη συνέχεια μήπως πρέπει να τη δώσω αλλού. Κάνω ποδαρικό στις ψήφους του Ουριηλ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool