Ουόου, πολλές εξελίξεις που δεν μπορώ να πω ότι δεν περίμενα.
Άντε να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί αυτό το κύμα εναντίον μου:
Ψηφίζω την
@Kate1914 γιατί ενώ μπήκε με πολύ με φόρα λες και έχει καρφιά στον πωπώ τώρα μας το παίζει αθώα περιστερα και ω μοντιε αυτή είναι μοίρα μου κι σαν πολύ αντίθεση μου κάνει αυτό 

δεν είμαι και εγώ σίγουρη μπορει και να την αλλάξω αλλά για την ώρα that’s it. Καλημέρα παιδιάααα
Έχουμε αρχικά τη Ραφαέλα, που έλειπε (είχε λόγους, δε λέω κάτι πάνω σε αυτό), και επιλέγει εμένα (ευχαριστώ btw).
Οπότε, ή απλώς ακολουθεί το ρεύμα, ή, έχει απώτερα κίνητρα να το κάνει. Πολύ βολικό μου κάνει. Είδε ποιος κατηγορείται και τον επιλέγει, υιοθετώντας το κυρίαρχο αφήγημα περί υπερβολικής δραστηριότητας; Θα δείξει.
Επίσης εξήγησέ μου λίγο το
μπήκε με πολύ με φόρα λες και έχει καρφιά στον πωπώ τώρα μας το παίζει αθώα περιστερα και ω μοντιε αυτή είναι μοίρα μου κι σαν πολύ αντίθεση μου κάνει αυτό
Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι ανάμεσα στις ψήφους που έχω δεχτεί υπάρχει μαφιόζος και ότι κάποιον, ή κάποιους, τους συμφέρει να βγω ήδη από σήμερα. Θα χάσουμε το αριθμητικό μας πλεονέκτημα όπως πάμε, επειδή επιλέγω να είμαι ενεργή.
Συνεπώς, θα πρότεινα να το σκεφτείτε λίγο. Και πείτε μου έναν πραγματικό λόγο που με υποπτεύεστε, γιατί η δραστηριότητα (πολλή ή λίγη) για εμένα σοβαρό επιχείρημα δεν είναι.
Οπότε και εγώ αλλάζω την ψήφο μου στον
Micro. Και ελπίζω να έρθουν να μιλήσουν λίγο παραπάνω και παίκτες που δεν το έκαναν έως τώρα.
Αυτά τα ολίγα, πολύ καλημέρα σας.