Ξεχνάς ότι ο ντιμι τζιμ χθες σε ψήφισε και θεώρησε δεδομένο αν δεν είναι ο Ουριήλ τότε θα είσαι εσυ . Πας να μας πλασάρεις μια συνεργασία αλλά εγώ δεν βλέπω να είσαι μέλος αυτής ..
Επαναλαμβάνω, είμαι ανάμεσα σε εσένα και τον Ουριήλ. Έχω ψηφίσει εσένα πριν την δολοφονία, αν αλλάξω γνώμη θα ψηφίσω εκείνον.Εγώ θεωρώ πως ο Ουριήλ είναι ο τελευταίος Μαφιόζος που ψάχνουμε, ψήφισα εσένα γιατί είσαι η μόνη άλλη που είχε ψηφίσει την Τσεμ, αλλά ειλικρινά δε σε θεωρώ Μαφιόζα. Θέλω να ψηφίσω τον Ουριήλ αλλά δε μπορώ. Αναγκαστικά θα ψηφίσω πολίτη σήμερα. Με ποιο κριτήριο; Κάθε ιδέα και βοήθεια σ αυτό είναι αποδεκτή.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.867 μηνύματα.

Επίσης παραθέτεις ως τεκμήριο αθωότητας ότι ο ποιροτ ψήφισε τον Skiyo , αλλά εγώ που επίσης είχα ψηφίσει τον Skiyo και μάλιστα με είχε ψηφίσει και αυτός και είχαμε έρθει σε "αντιπαράθεση" έχετε βαλθεί να με κατηγορείτε ότι έγινε εσκεμμένα για να θυσιάσω την πόρνη κτλ κτλ . Εγώ τον ποιροτ δεν τον θεωρούσα μαφία αλλά με αυτά που λες θα μου αλλάξεις γνώμηΣας συμβουλεύω να θυμηθείτε τον ρόλο που απέδειξε η Τυμβωρυχία πως είχε ο Skiyo, και μετά να δείτε ξανά όλες τις ψήφους του Poirot στο παιχνίδι.
Αν ακόμα σας προβληματίζει η συμμαχία του με τον dimijim, όπως κι εμένα με είχε προβληματίσει αυτή η "καθοδήγηση" που υπήρχε στην αρχή, να τονίσω ότι τέτοιου είδους αλληλεπίδραση δημόσια γίνεται μόνο αν δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει ιδιωτικά. Δηλαδή, το τετ-α-τετ αυτό μπορεί να είναι ύποπτο, μόνο αν ο ένας από τους δύο είχε τον ρόλο της πόρνης, πράγμα που αποδείχθηκε περίτρανα πως δεν ισχύει. Δύο μαφιόζοι δεν θα επικοινωνούσαν τόσο ανοιχτά στο θρεντ.

Δεν θυμάμαι να το έχω γράψει πουθενά αυτό, ούτε το βρίσκω με μια γρήγορη ματιά στα ποστ μου.έχετε βαλθεί να με κατηγορείτε ότι έγινε εσκεμμένα για να θυσιάσω την πόρνη κτλ κτλ
Εγώ λέω πάλι να διαβάσετε προσεκτικά το ποστ μου, και να δείτε ψήφους και μηνύματα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.200 μηνύματα.

Μετά τα χθεσινά ξενύχτια στη χώρα των φαντασμάτων με τα ξέφρενα πάρτυ, ο ultraviolence που μπαρμπάδεψε ήταν κομμένος. Ζητάει ασπιρίνες από τον Γιάννη μπας και συνέλθει. Τι φρικτό hangover! Τον καθοδηγεί ο Γιάννης που να βρει τα χάπια.
Φεύγω περήφανα για άλλη μία μέρα που εγώ θα ψάχνω δουλειά και οι εργοδότες θα με γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι επειδή δεν έχω προϋπηρεσία, αναφωνεί προς τον Ούλτρα.
Λίγα λεπτά όμως μετά ακούγονται ουρλιαχτά και επιστροφή στο σπίτι. ΟΥΛΤΡΑ! ΟΥΛΤΡΑ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ! ΕΛΑ ΕΔΩ.
Ανεβαίνει στη σοφίτα για να δει τον Ούλτρα σε ξέφρενο χορό (χωρίς να παίζει μουσική)
Γιάννης: Τι κάνεις ρε μλκ;
Ούλτρα: Αυτά που με έδωσες με έκαναν καλλίτερα. Μα τι μαγικές ασπιρίνες ήταν αυτές; Κίτρινες με καρδούλα στη μέση; Πρώτη φορά τις βλέπω.
Γιάννης: ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ; Ουπς, ναι ήταν σίγουρα ασπιρίνες. Τέλος πάντων έλα εδώ τώρα. Δεν θα πιστέψεις τι έγινε.
Τον τραβολογάει μέχρι το δασάκι δίπλα από το σπίτι. ΒΛΈΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ;
Φεύγω περήφανα για άλλη μία μέρα που εγώ θα ψάχνω δουλειά και οι εργοδότες θα με γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι επειδή δεν έχω προϋπηρεσία, αναφωνεί προς τον Ούλτρα.
Λίγα λεπτά όμως μετά ακούγονται ουρλιαχτά και επιστροφή στο σπίτι. ΟΥΛΤΡΑ! ΟΥΛΤΡΑ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ! ΕΛΑ ΕΔΩ.
Ανεβαίνει στη σοφίτα για να δει τον Ούλτρα σε ξέφρενο χορό (χωρίς να παίζει μουσική)
Ούλτρα: Αυτά που με έδωσες με έκαναν καλλίτερα. Μα τι μαγικές ασπιρίνες ήταν αυτές; Κίτρινες με καρδούλα στη μέση; Πρώτη φορά τις βλέπω.
Γιάννης: ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ; Ουπς, ναι ήταν σίγουρα ασπιρίνες. Τέλος πάντων έλα εδώ τώρα. Δεν θα πιστέψεις τι έγινε.
Κάτι φρικτό είχε συμβεί... ένα ακρωτηριασμένο πτώμα ήταν μπροστά τους
Όταν το γύρισαν να δουν το πρόσωπο του...
Ο Γιάννης άρχισε να ουρλιάζει και ωσάν νέος Αχιλλέας που είδε τον Πάτροκλο νεκρό από τον Έκτορα, ορκίστηκε εκδίκηση στο όνομα του φίλου του.
Το όνομα αυτού
Memetchi
Μα για μισό λεπτό αναφωνεί ο Ούλτρα! Αυτό εκεί τι είναι;
Ποιο ρε μλκ; Δεν πιστεύω να με τελείωσες και το LSD δεν έχω λεφ-
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕΣ
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕΣ
Ένα ακόμα πτώμα σε προχωρημένη σύνθεση κείτονταν δίπλα.
Το πτώμα αυτό
Ανήκε...
στον
Micro
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.200 μηνύματα.

@Micro και @Memetchi περνάτε στη χώρα των φαντασμάτων χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 21/8
3 Poirot
2 Ουριήλ
Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000
Ψηφοφορία 20/8 - dimijim
Δολοφονία 21/8 - Memetchi
Δολοφονία 21/8 - Micro
Οριστικές αποχωρήσεις
Skiyo = Chloe = Πόρνη (Τυμβωρυχία 19/08)
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Poirot
Ψηφοφορία για Πέμπτη 21/8
- Kate1914 --> Poirot
- Memetchi --> Poirot
- Micro --> Ουριήλ
- Poirot --> Ουριήλ
- Pyotr_Krasnov
- Reader
- Ουριήλ --> Poirot
3 Poirot
2 Ουριήλ
Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000
Ψηφοφορία 20/8 - dimijim
Δολοφονία 21/8 - Memetchi
Δολοφονία 21/8 - Micro
Οριστικές αποχωρήσεις
Skiyo = Chloe = Πόρνη (Τυμβωρυχία 19/08)
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Poirot
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.066 μηνύματα.

Μάλιστα. Ώστε δύο πτώματα αυτή τη φορά.Μετά τα χθεσινά ξενύχτια στη χώρα των φαντασμάτων με τα ξέφρενα πάρτυ, ο ultraviolence που μπαρμπάδεψε ήταν κομμένος. Ζητάει ασπιρίνες από τον Γιάννη μπας και συνέλθει. Τι φρικτό hangover! Τον καθοδηγεί ο Γιάννης που να βρει τα χάπια.
Κάτι φρικτό είχε συμβεί... ένα ακρωτηριασμένο πτώμα ήταν μπροστά τους
Όταν το γύρισαν να δουν το πρόσωπο του...
Ο Γιάννης άρχισε να ουρλιάζει και ωσάν νέος Αχιλλέας που είδε τον Πάτροκλο νεκρό από τον Έκτορα, ορκίστηκε εκδίκηση στο όνομα του φίλου του.
Το όνομα αυτού
Memetchi
Μα για μισό λεπτό αναφωνεί ο Ούλτρα! Αυτό εκεί τι είναι;
Ποιο ρε μλκ; Δεν πιστεύω να με τελείωσες και το LSD δεν έχω λεφ-
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕΣ
Ένα ακόμα πτώμα σε προχωρημένη σύνθεση κείτονταν δίπλα.
Το πτώμα αυτό
Ανήκε...
στον
Micro
Άρα το ένα ήταν το θύμα της σημερινής δολοφονίας, και το άλλο...;

Δύο νεκροί, άρα σκότωσαν και η μαφία και η μάγισσα.
@Micro σου ζητάω συγγνώμη, ήμουν ανάμεσα σε εσένα και τον Ουριήλ, γι' αυτό και σε ψήφισα, οπότε προφανώς πρέπει να κατευθυνθώ προς το δεύτερο άτομο.
Θα τα πούμε αναλυτικότερα στο post game.
Ψηφίζω Ουριήλ
@Micro σου ζητάω συγγνώμη, ήμουν ανάμεσα σε εσένα και τον Ουριήλ, γι' αυτό και σε ψήφισα, οπότε προφανώς πρέπει να κατευθυνθώ προς το δεύτερο άτομο.
Ψηφίζω Ουριήλ
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.316 μηνύματα.

Ριντερ είσαι σίγουροι ότι είμαι εγω ο μαφιοζος; Εξακολουθώ να πιστευω οτι ειναι ο Πουαρο ο μαφιοζος μας. Δες ξανά τα ποστ μου και θα καταλάβεις κάτιΔύο νεκροί, άρα σκότωσαν και η μαφία και η μάγισσα.
Ψηφίζω Ουριήλ
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Γιάννης και Ούλτρα περιμένουν την νεκροψία.
Οι καραμπινιέροι εμφανίζονται από πουθενά και τους περνάνε χειροπέδες.
Γιάννης: Καλά εμένα κύριε μπάτσε μου με πάνε οι χειροπέδες το έχουμε διαπιστώσει και παλιότερα... Τον καημένο τον Ούλτρα γιατί; Ήταν ασπιρίνες!!
Καραμπινιέρος: Γνωρίζετε αυτό το πτώμα εδώ; Τι σχέση έχετε μαζί του;
Ούλτρα: Καμμία, το βρήκαμε έξω από το σπίτι μας λες και το έφερε η ACS ένα πράγμα
Γιάννης: Σκάσε ρε καρφωνόμαστε πως δεν ήταν ασπιρίνες τελικά...
Καραμπινιέρος: Ξέρετε σε ποιον ακριβώς ανήκει;
Μποθ: Όχι.
Καραμπινιέρος: Για δείτε λίγο εδώ
Ο πιο επικίνδυνος μαφιόζος μόλις εξολοθρεύτηκε
Γιάννης: Καλά εμένα κύριε μπάτσε μου με πάνε οι χειροπέδες το έχουμε διαπιστώσει και παλιότερα... Τον καημένο τον Ούλτρα γιατί; Ήταν ασπιρίνες!!
Ούλτρα: Καμμία, το βρήκαμε έξω από το σπίτι μας λες και το έφερε η ACS ένα πράγμα
Ο πιο επικίνδυνος μαφιόζος μόλις εξολοθρεύτηκε
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Μπράβο σε όλους σας για το παιχνίδι σας. Το Παλέρμο για άλλη μία φορά είναι καθαρό.
Ορίστε και οι ρόλοι με τις ενέργειες σας:
Ορίστε και οι ρόλοι με τις ενέργειες σας:
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.481 μηνύματα.

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
@Kate1914 αν εξαιρέσουμε την τελευταία σου ψήφο προς το άτομό μου, ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ
@Reader ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ, άμα δεν ήσουν κι εσύ τώρα στο τέλος θα είχα τρελαθεί
@dimijim Συγγνώμη για εχθές, φαίνεται ότι κάναμε όλοι τα λάθη μας. Αναλυτικά αργότερα.
@Micro Το ξεπέρασες το ψυχολογικό τραύμα που σε "εκμηδένισα" χθες παρά την προσφορά σου για την πόλη;
(Εννοείται θα σχολιάσω περισσότερα αργότερα)
@Kate1914 αν εξαιρέσουμε την τελευταία σου ψήφο προς το άτομό μου, ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ
@Reader ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ, άμα δεν ήσουν κι εσύ τώρα στο τέλος θα είχα τρελαθεί
@dimijim Συγγνώμη για εχθές, φαίνεται ότι κάναμε όλοι τα λάθη μας. Αναλυτικά αργότερα.
@Micro Το ξεπέρασες το ψυχολογικό τραύμα που σε "εκμηδένισα" χθες παρά την προσφορά σου για την πόλη;
(Εννοείται θα σχολιάσω περισσότερα αργότερα)
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 613 μηνύματα.

Ο ΤΡΟΧΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 613 μηνύματα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.066 μηνύματα.

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΓιάννης και Ούλτρα περιμένουν την νεκροψία.
Πω πω ευτυχώς που έως χθες τα είχα σωστά στο μυαλό μου, σήμερα μόνο είχα μπερδευτεί.
Πω ρε φίλε έσωσα την πόλη, ποια είμαι να πούμε (ποιος θα το φανταζόταν ότι θα μπορούσα να το πω εγώ ποτέ αυτό

Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.488 μηνύματα.

Εγώ ένα θα πω, που το έλεγα τόσες μέρες. ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.481 μηνύματα.

Μα τι θες να σου πω βρε άνθρωπέ μου; "Ναι Πληροφοριοδότης είμαι, έχω λυσσάξει από την πρώτη μέρα ότι η Υδροχόος μπορεί και να ήταν μαφιόζα";Εγώ ένα θα πω, που το έλεγα τόσες μέρες. ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος

Ολοι καναν hate τον τροχο, αλλα ο τροχος το προεβλεψε απο την πρωτη μερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 5 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.