giannhs2001
Palermo Moderator
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.184 μηνύματα.

Με 7 ψήφους, @dimijim είσαι ο MVP της ημέρας. Μεταφέρεσαι στην χώρα των φαντασμάτων και έχεις δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Η σημερινή λίστα
Ψηφοφορία για Τετάρτη 20/8
7 dimijim
1 Reader
Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000
Οριστικές αποχωρήσεις
Skiyo = Chloe = Πόρνη (Τυμβωρυχία 19/08)
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Poirot
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία - Pyotr_Krasnov
Η σημερινή λίστα
Ψηφοφορία για Τετάρτη 20/8
- dimijim --> Reader
- Kate1914 --> dimijim
- Memetchi --> dimijim
- Micro --> dimijim
- Poirot --> dimijim
- Pyotr_Krasnov --> dimijim
- Reader --> dimijim
- Ουριήλ --> dimijim
7 dimijim
1 Reader
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία - Pyotr_Krasnov
giannhs2001
Palermo Moderator
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.184 μηνύματα.

Και..πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο. Οι ρόλοι της νύχτας στέλνετε και στα 2 μέλη της ΣΕ έως τις 02:00
Ψηφοφορία για Πέμπτη 21/8
Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 20/8 - dimijim
Οριστικές αποχωρήσεις
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ψηφοφορία για Πέμπτη 21/8
- Kate1914
- Memetchi
- Micro
- Poirot
- Pyotr_Krasnov
- Reader
- Ουριήλ
Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 20/8 - dimijim
Οριστικές αποχωρήσεις
Λοιπές ενέργειες παικτών
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.

Μαααλιστα. Σαν προοικονομία. Τι να πω, ζητώ συγγνώμη που σας παρουσίασα αυτό το σενάριο. Στο μυαλό μου απαντούσε σε όλα τα ερωτήματα, αλλά μάλλον ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Με παρηγορεί μόνο ότι είχε ήδη αρκετές ψήφους από πριν, αλλά δεν είναι και δικαιολογία.Κάνεις λάθος αγαπητέ Πουαρέ και πιστευώ μέσα σου το ξέρεις αλλά δεν έχεις το θάρρος να βγεις να το παραδεχθείς, όπως παραδέχθηκα εγώ το λάθος μου.
Όταν λοιπόν θα πάει 20:15 και θα αρχίσει ακόμη μία νύχτα στο Παλέρμο, τότε τρέχα να ζητήσεις συγνώμες. Και βοήθειες, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα έχει καταδικάσει έναν αθώο Πολίτη και σίγουρα μερικοί θα προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. Γιατί εν τέλει, για να κερδίσει η Μαφία, θα έρθει κι η ώρα που θα πρέπει να αποχωρήσεις κι εσύ από την πόλη...
Αν θέλετε να με ψηφίσετε, θα το καταλάβω. Δεν έχω να πω καμία άλλη θεωρία μετά από αυτά, οπότε θα ακολουθήσω την ομάδα σε ό,τι αποφασίσετε από εδώ και πέρα.
@dimijim περιμένουμε τα τελευταία σου λόγια. Σου ζητώ και "ατομικά" συγγνώμη, αλλά θα πούμε τα υπόλοιπα στο post-game.

Τώρα διάβασα το αποτέλεσμα. Ζητάω ξανά συγγνώμη, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Πραγματικά, λυπάμαι πολύ.
Θα διαβάσω με απόλυτη προσοχή τα τελευταία λόγια, και θα πράξω ανάλογα.
Θα διαβάσω με απόλυτη προσοχή τα τελευταία λόγια, και θα πράξω ανάλογα.
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.

Και πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο...
Όπως καταλάβατε αγαπητοί συμπολίτες μου, κάτι δεν πήγε πολύ καλά στην τελευταία ψηφοφορία.
Αν θεωρήσουμε δεδόμενο ότι η Υδροχόος είναι Μαφιόζα κι ότι η Πόρνη είναι εκτός παιχνιδιού, ο μόνος λόγος που συνεχίζεται τώρα το παιχνίδι είναι γιατί εγώ ήμουν ΠΟΛΙΤΗΣ. Αθώος 100%. Δεν είχα καμία σχέση και καμία ανάμειξη με τη Μαφία. Μπορεί να μην έπαιξα τόσο καλά, μπορεί να έκανα λάθη (που είχα και το θάρρος να παραδεχθώ), αλλά δρούσα πάντα για το συμφέρον των Πολιτών.
Έχοντας αυτά λοιπόν σαν δεδομένα, ότι δεν προσπαθώ να παραπλανήσω, ούτε να παίξω κάποιο άλλο παιχνίδι, ότι θέλω αγνά μόνο τη νίκη των Πολιτών, παρακαλώ να διαβάσετε όλοι ξανά το μεσημεριανό μου post, να το αναλύσετε και να το αξιολογήσετε ξανά. Θεωρήστε το ως τελευταία μου λόγια. Το post βρίσκεται
Για το τέλος, θα αφήσω μία σημείωση, που αφορά έναν μόνο παίχτη. Εάν κάποιος από εσάς πληροί τα παρακάτω κριτήρια:
Καληνύχτα Παλέρμο!
Όπως καταλάβατε αγαπητοί συμπολίτες μου, κάτι δεν πήγε πολύ καλά στην τελευταία ψηφοφορία.
Αν θεωρήσουμε δεδόμενο ότι η Υδροχόος είναι Μαφιόζα κι ότι η Πόρνη είναι εκτός παιχνιδιού, ο μόνος λόγος που συνεχίζεται τώρα το παιχνίδι είναι γιατί εγώ ήμουν ΠΟΛΙΤΗΣ. Αθώος 100%. Δεν είχα καμία σχέση και καμία ανάμειξη με τη Μαφία. Μπορεί να μην έπαιξα τόσο καλά, μπορεί να έκανα λάθη (που είχα και το θάρρος να παραδεχθώ), αλλά δρούσα πάντα για το συμφέρον των Πολιτών.
Έχοντας αυτά λοιπόν σαν δεδομένα, ότι δεν προσπαθώ να παραπλανήσω, ούτε να παίξω κάποιο άλλο παιχνίδι, ότι θέλω αγνά μόνο τη νίκη των Πολιτών, παρακαλώ να διαβάσετε όλοι ξανά το μεσημεριανό μου post, να το αναλύσετε και να το αξιολογήσετε ξανά. Θεωρήστε το ως τελευταία μου λόγια. Το post βρίσκεται
ΕΔΩ.
Για το τέλος, θα αφήσω μία σημείωση, που αφορά έναν μόνο παίχτη. Εάν κάποιος από εσάς πληροί τα παρακάτω κριτήρια:
- είναι Πολίτης
- έχει Νεκροφάνεια
- δεν είναι η Μάγισσα
- μη με επαναφέρεις πριν τις 02:00 γιατί θα με δώσεις ως επιλογή θύματος στη Μαφία και θα κάνεις το mindgame μεταξύ Μαφίας και Γιατρού ακόμη πιο δύσκολο για τον Γιατρό
- επανέφερε με οπωσδήποτε πριν τις 13:00 καθώς αν εσύ είσαι ο άτυχος που θα δολοφονηθείς, θα πάρεις την κάρτα μαζί σου στον τάφο κι η ομάδα μας θα χάσει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ακόμη νούμερο υπέρ της
Καληνύχτα Παλέρμο!
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.462 μηνύματα.

Εντωμεταξύ μόνος του αθωώνει τον εαυτό του. Με ένα υποθετικό σενάριο μαφιόζας υδροχόου που μέχρι τελευταία στιγμή μας έλεγε ότι δεν το στηρίζει πάνω στην πόρνη όπως λένε τα παιδιά από εχθές αλλά σε κάτι που αααααν το δούμε καλύτερα θα καταλάβουμε. Έχει φύγει το παπατζιλίκι σύννεφο άλλη μια φορά. Μπας και τον επαναφέρει κάποιος και αυτοπροσδιοριστεί επισήμως αθώος.θα τον παρακαλέσω πάρα πάρα πολύ, να με επαναφέρει με την κάρτα του. Όχι γιατί είμαι ο σούπερ γαμάτος και θα σας σώσω όλους, αλλά γιατί είμαι ένα νούμερο, αποδεδειγμένα πλέον, υπέρ της ομάδας των Πολιτών.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.

Ο dimijim ηταν στην μαφια κατα την αποψην μου απο αυτο που εγραψε τουλαχιστον ετσι φανηκε, μονο ενας εμεινε. (ετσι πιστευω)
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

Ξεκαθαρα θέλει να με βάλει στο επίκεντρο και έχω πει γιατι. Ο συνεργός του που μάλλον όλοι γνωριζουμε μόλις βρει την ευκαιρία θα με στοχοποιησει. Περιμένω την αυριανή ημέραΕντωμεταξύ μόνος του αθωώνει τον εαυτό του. Με ένα υποθετικό σενάριο μαφιόζας υδροχόου που μέχρι τελευταία στιγμή μας έλεγε ότι δεν το στηρίζει πάνω στην πόρνη όπως λένε τα παιδιά από εχθές αλλά σε κάτι που αααααν το δούμε καλύτερα θα καταλάβουμε. Έχει φύγει το παπατζιλίκι σύννεφο άλλη μια φορά. Μπας και τον επαναφέρει κάποιος και αυτοπροσδιοριστεί επισήμως

Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.847 μηνύματα.

Σήμερα όμως είπες ότι η Υδροχόος είναι μαφία και περίμενες να κερδίσουμε με την αποχώρηση του ντιμ τζιμΟ dimijim ηταν στην μαφια κατα την αποψην μου απο αυτο που εγραψε τουλαχιστον ετσι φανηκε, μονο ενας εμεινε. (ετσι πιστευω)

Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.

Δηλώνω από τώρα ότι θα ψηφίσω αύριο, ελπίζοντας σε μία πιθανή νεκροφάνεια υπέρ του dimijim.
Εάν αυτό δεν επιτευχθεί, θα πορευθώ βάσει του μεσημεριανού του post.
Για την ώρα, σας αφήνω να πάω μία βόλτα να αδειάσει το κεφάλι μου γιατί θα σας βλέπω και στον ύπνο μου όπως το πάμε.
Εάν αυτό δεν επιτευχθεί, θα πορευθώ βάσει του μεσημεριανού του post.
Για την ώρα, σας αφήνω να πάω μία βόλτα να αδειάσει το κεφάλι μου γιατί θα σας βλέπω και στον ύπνο μου όπως το πάμε.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.

Δεν το ειπα με 100% σιγουρια ειπα οτι ΛΟΓΙΚΑ, ετσι πιστευα, ετσι ηθελα να πιστευω, κατι που ηταν λαθος. Αυτο το συμπερασμα το βγαλα επειδη ο skiyo εκανε defend χθες.Σήμερα όμως είπες ότι η Υδροχόος είναι μαφία και περίμενες να κερδίσουμε με την αποχώρηση του ντιμ τζιμ![]()
Kate1914
Palermo Player
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα.

Είπα να τα πάρω όλα απ' την αρχή και να διατυπώσω όποια απορία έχω. Στην ουσία είναι πιο συγκεντρωμένες οι σκέψεις μου ή έστω οι περισσότερες, γιατί αύριο δεν ξέρω αν θα έχω τόσο χρόνο να αφοσιωθώ. Οπότε:
Άρα γιατί βγήκε η Υδροχόος; Και μάλιστα με επιλογή δική της στην ουσία; Αν ήταν με τη μαφία, θα πρέπει αναγκαστικά να ήταν η φανερή, ώστε να μην κάψει τον κρυφό μαφιόζο. Ειδάλλως, αν ήταν αυτή η κρυφή, τότε κάπου στο παιχνίδι υπάρχει κάποια ψήφος του πληροφοριοδότη που θα τον δείχνει.
Βέβαια όλα αυτά με την παραδοχή ότι η Υδροχόος ήταν στη μαφία. Γιατί ο ίδιος ο Πιοτρ είχε πει με αρκετή βεβαιότητα ότι είναι πολίτης.
Άμα ήσουν τόσο βέβαιος, γιατί δεν το τόνισες ξανά όσο αναλύαμε το σενάριο να είναι με τη μαφία; Στην αρχή φαινόσουν σίγουρος, για αυτό το λέω.
Ίσως να ήταν καλύτερα να την είχαμε ρίξει σε αυτήν και όχι στον Skiyo, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Θα αποκάλυπτε σίγουρα περισσότερα όμως. Για μένα δηλαδή, αν οι υπόλοιποι έχετε άλλη άποψη τότε οκ πάσο, δεκτό.
Δυστυχώς αυτή η ψηφοφορία δε θα δείξει κάτι μιας και όλοι τον ψηφίσαμε ομόφωνα.
Κάτι μου λέει ότι η μαφία ή αποτελείται από ένα άτομο πλέον, ή διασκεδάζει μαζί μας και μας αφήνει να αλληλοφαγωθούμε.
Αν δεν παραπατάω από τη νύστα θα επανέλθω και με άλλο ποστ.
- Γιατί η Υδροχόος δεν άλλαξε ψήφο ώστε να σώσει τον εαυτό της; Είτε στη μαφία είτε όχι είναι κοινή λογική ότι προσπαθείς να μείνεις στο παιχνίδι.
- Μήπως κάναμε ομαδική βλακεία επιλέγοντας τον Skiyo αντί της Υδροχόου για τυμβωρυχία;
- Επίσης, κάτι άσχετο με τις παρακάτω παραθέσεις. Μήπως έχουμε αναλωθεί τόσο στο σενάριο να είναι η Υδροχόος μαφιόζα ή όχι, που χάνουμε την επαφή με το τώρα; Καλό είναι που το συζητήσαμε δε λέω, αλλά μήπως το "παρακάναμε";
Δε βγάζει νόημα. Πολίτης ξεπολίτης στον πρώτο γύρο πολύ δύσκολα να ξέρεις με βεβαιότητα την ομάδα κάποιου, οπότε πρώτα κοιτάς το τομάρι σου.Πιστευω πως μπορουσε να σωσει τον εαυτο της καθως ειχε ψηφισει τον dimijim και οχι την Chem. Ωστοσο δεν το εκανε γιατι λογικα θα ηξερε πως η Chem (θα πιστευε) πως λογικα θα ηταν πολιτης και οχι στην Μαφια και ειχε μεινει μεχρι το τελος πιστη στα λογια της και αντι να αλλαξει την ψηφο για να σωθει (καθως αντικειμενικα θα μπορουσε να το αιτιολογησει οτι η Chem την ειχε ψηφισει ετσι), αλλα εν τελει δεν το εκανε. Δηλαδη πιστευω αν ηταν στην Μαφια θα ειχε κανει τα παντα για να βγει η Chem.
Άρα γιατί βγήκε η Υδροχόος; Και μάλιστα με επιλογή δική της στην ουσία; Αν ήταν με τη μαφία, θα πρέπει αναγκαστικά να ήταν η φανερή, ώστε να μην κάψει τον κρυφό μαφιόζο. Ειδάλλως, αν ήταν αυτή η κρυφή, τότε κάπου στο παιχνίδι υπάρχει κάποια ψήφος του πληροφοριοδότη που θα τον δείχνει.
Βέβαια όλα αυτά με την παραδοχή ότι η Υδροχόος ήταν στη μαφία. Γιατί ο ίδιος ο Πιοτρ είχε πει με αρκετή βεβαιότητα ότι είναι πολίτης.
Γιατί;Οχι, αν δουμε τι ρολο ειχε η Υδροχοος τοτε ειναι πεταμενη καρτα. Ειδικα οταν κατα πασα πιθανοτητα η Υδροχοος ειχε ρολο Πολιτη. Οποιος την εχει ας κρατησει για μετα το βραδυ ή για αυριο.
Άμα ήσουν τόσο βέβαιος, γιατί δεν το τόνισες ξανά όσο αναλύαμε το σενάριο να είναι με τη μαφία; Στην αρχή φαινόσουν σίγουρος, για αυτό το λέω.
Και εδώ με την κάρτα... Αχ αυτή η κάρτα...Πιστευω πως θα πρεπει να φυγει ακομη ενα ατομο τουλαχιστον για να την χρησιμοποιησουμε σε αυτο το ατομο. Η Υδροχοος, κατα πασα πιθανοτητα να ειχε ρολο πολιτη οπως ειπα και πιο πριν. Δηλαδη δεν ξερω, αν χρησιμοποιηθει στην Υδροχοο και δειξει οτι ειναι οντως Πολιτης, τοτε παει χαμενη η καρτα γιατι και παλι θα βγουμε σε αδιεξοδο. Και βεβαια δεν ειναι 100% σιγουρο οτι η Υδροχοος ηταν πολιτης αλλα ετσι πιστευω. Παντως, αν χασουμε το ατομο με την καρτα της Τυμβωρυχιας με την ψηφοφορια σημερα, απλως θα πω οτι θα χασει η ομαδα των Πολιτων σιγουρα.
Ίσως να ήταν καλύτερα να την είχαμε ρίξει σε αυτήν και όχι στον Skiyo, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Θα αποκάλυπτε σίγουρα περισσότερα όμως. Για μένα δηλαδή, αν οι υπόλοιποι έχετε άλλη άποψη τότε οκ πάσο, δεκτό.
Εδώ μου φαίνεται είπες κάτι πολύ σωστό.Παντως υπαρχει και η περιπτωση που εν τελει ο Dimijim δεν ειναι στην Μαφια. Π.χ. μπορει να πιστευω και εγω πως αυτα που γραφει ειναι καπως κακα και κανει να φαινεται πως ειναι στην Μαφια, αλλα στην περιπτωση που ο Dimijim δεν ειναι στην μαφια, και εστω οτι υπαρχουν τωρα ακομη 2 ατομα στην μαφια, τα 2 αυτα ατομα εχουνε βαλει ασπιδα και αυτην την στιγμη καλυπτονται απο τους ψηφους που εχει παρει ο Dimijim.
Αλλα ειναι ενας ρισκος που πρεπει να παρουμε εν τελει, πρεπει καποιος να φυγει και πρεπει να φυγει αυτος που ειναι ο πιο υποπτος (για εμενα, ειστε ολοι υποπτοι, απλως ο Dimijim περισσοτερο απο ολους λογω αυτων που εχει γραψει, ισως να γραφει και ετσι δεν ξερω, αλλα δεν μου αρεσει που κανει frame αλλους και βαζει τον εαυτο του ως σωτηρα).
Δυστυχώς αυτή η ψηφοφορία δε θα δείξει κάτι μιας και όλοι τον ψηφίσαμε ομόφωνα.
Κάτι μου λέει ότι η μαφία ή αποτελείται από ένα άτομο πλέον, ή διασκεδάζει μαζί μας και μας αφήνει να αλληλοφαγωθούμε.
Αν δεν παραπατάω από τη νύστα θα επανέλθω και με άλλο ποστ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- American Economist
- Scandal
- charmander
- Palermo Player
- giannhs2001
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.