Παιδια απλως εχει γινει ενα μεγαλο μπερδεμα που θα πρεπει να το λυσουμε σημερα. Ο dimijim κατα πασα πιθανοτητα να ηταν οντως στην μαφια (δειτε τα τελευταια του λογια και αν δειτε πιο παλια που εκανε τον σωτηρα βγαζει λογικη). Πιστευω και γω πως εχει μεινει ενας μονο στην μαφια, αλλα δεν ξερω αν αυτος ο ενας στην μαφια ηταν η Υδροχοος ή ο dimiji. Γιατι οπως ειπα, οσα εχουμε στειλει κανει ολο το θεμα πιο περιπλοκο, δεν βγαζει νοημα, ο dimijim χθες εκανε λες και ηταν οντως στην μαφια (ειχε γυρισει εναντια ολων σχεδον), αλλα φοβαμαι πως αν ηταν πολιτης θα ειχε εναν σημαντικο ρολο. Υπαρχει αρκετο μπερδεμα σε ολο αυτο, ο Skiyo λογικα εκανε defend την Υδροχοο για να μπλοφαρει και να μας αποπροσανατολισει αλλα και αυτο δεν ειναι σιγουρο. Εμενα ο τελευταιο υποπτος ειναι ο
@Micro αλλα και παλι, δεν υπαρχουν αρκετα στοιχεια για να το στηριξω αυτο. Απλως θεωρω αυτη η μικρη συνεργασια που εκανε ο Dimijim με τον Micro την πρωτη μερα και μετα ποτε ξανα μου φαινεται λιγο παραξενο (το ειχα αναφερει στον dimijim και την συνεργασια που λεω, εννοω πως ο Dimijim αντι να μιλησει γενικολογα, ειπε μονο για τον Micro επειδη τον ψηφισα με εναν "τυχαιο" τροπο και δεν ανεφερε για κανεναν αλλον που ψηφισε καποιον αλλον τυχαια).
Δεν ξερω πραγματικα και ο
@Memetchi τον θεωρω υποπτο, γινεται ανταλλαγη μπλοφας μεσα στο παιχνιδι τωρα, ο νικητης εχει την καλυτερη μπλοφα, κατι που επαιζε καλα ο dimijim, αλλα το λαθος του να παλεψει μονος του εναντια ολων ηταν αυτο που τον εφερε στην μοιρα του. Επισης κατι παραξενο, ο dimijim δεν χρησιμοποιησε καμια καρτα για να προστατεψει ετσι και λιγο τον εαυτο του, μηπως ειχε καποια καλη καρτα ρε παιδια ; Θα δουμε τι θα γινει με το ποιος θα φυγει σημερα.
Ο
@dimijim επιμένω πως δεν ανήκε στην μαφία, και το γράφω παρότι με ψήφισε και τον ψήφισα χθες. Είχε δώσει ξεκάθαρο στοιχείο για τον ρόλο του, και ο μόνος λόγος που πήρε ψήφους από μένα, ενώ στην προηγούμενη ψηφοφορία τον είχα στηρίξει και βγάλαμε τον
@Skiyo ήταν επειδή είχα μπερδευτεί πολύ με την αλλαγή στην άποψή του, και η θεωρία του
@Poirot ότι είχε χρησιμοποιηθεί η κάρτα Ζωή στο έγκλημα φαινόταν να το εξηγεί ικανοποιητικά αυτό.
Ήταν λάθος να φύγει ο
@dimijim, και αν έχει κάποιος πολίτης την νεκροφάνεια και διστάζει να την ρίξει να θυμίσω απλώς πως τον υπερασπιζόμαστε δύο άτομα, τα οποία μάλιστα τον ψηφίσαμε χθες, και που κάναμε ότι μπορούσαμε για να φύγει από το παιχνίδι η πόρνη.
Τα τελευταία του λόγια δεν είναι μόνο το ποστ που ζήτησε να παιχτεί πάνω του η νεκροφάνεια, αλλά και το ποστ που είχε γράψει το μεσημέρι, στο οποίο μας παρέπεμψε. Βέβαια, κι εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι βρήκε σωστά τον τελευταίο μαφιόζο, γιατί παραμένω πιστή στην άποψη ότι ένας μόνο έχει μείνει στο παιχνίδι. Θα με ενδιέφερε να διαβάσω την δική σου άποψη για τον
@Ουριήλ, όπως αντίστοιχα και την δική του άποψη για σένα.
Τώρα, επειδή αναφέρεις τον
@Micro, τον θεωρώ ίσως πιθανό, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Δεν έχω αρκετά να του προσάψω. Το ότι απάντησε στον dimijim λέγοντάς του ότι το να αγνοούμε μια παίκτρια όταν μιλάει είναι λάθος, μπορεί να ήταν στήριξη στην Υδροχόο, μπορεί όμως κάλλιστα να ήταν και μια σωστή απάντηση σε ένα σχόλιο, το οποίο τέθηκε κάπως άκομψα. Το ότι διαφωνούσε με την Τυμβωρυχία στην Υδροχόο ίσως να ήταν απλώς επειδή πρόκειται για πολύ δυνατή κάρτα και δεν ήθελε να πάει χαμένη αν πέσει σε πολίτη. Σε κάθε περίπτωση, μάλλον προς τα εκεί θα κατευθυνθεί η ψήφος μου πριν την δολοφονία, επειδή ούτε για τον
@Ουριήλ έχω κάτι χειροπιαστό, πέρα από το σχόλιό του ότι η Υδροχόος ίσως να ήταν πληροφοριοδότης, πράγμα που είναι ολοφάνερο πως δεν ισχύει αν κοιτάξει κάποιος προσεκτικά τις δύο πρώτες ψηφοφορίες.
Καλημέρα Παλερμο κι απο εμένα!
Δεν θα πω πολλα,
Καταρχάς πως είμαστε σίγουροι ότι μένει μόνο ένας μαφιόζος; Η Υδρο όπως αναφερω μπορεί να ήταν ο πληροφοριοδοτης μας.
Ο
@Memetchi για εμένα δεν είναι ύποπτος, αφού τις ψήφους του τις τεκμηριώνει αναλυτικά και ήταν από νωρίς σύμφωνος με την Τυμβωρυχία στην Υδροχόο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η βεβαιότητα με την οποία απορρίπτει τελικά την πιθανότητα να ανήκε η Υδροχόος στην μαφία.
Για πείτε βρε παιδιά τι τον κάνει αθώο για να του δοθεί και νεκροφάνεια; Το υποθετικό σενάριο της υδροχόου; Το δικό σου υποθετικό σενάριο της κάρτας; Τι ακριβώς του δίνει τόσο μεγάλο ελαφρυντικό; Τι τον αποκλείει να είναι μαφιόζος χωρίς να έχει πεθάνει ακόμα ο δεύτερος όπως μερικοί σας λέμε;
Το συγκεκριμένο σενάριο όπως βλέπεις έχει χρησιμοποιηθεί πολύ για να φέρει την πόλη σε ένα συμπέρασμα: ότι η μαφία είχε μόνο ένα να τριγυρνάει ακόμη ελεύθερο. Βλέπεις πως το χρησιμοποιεί ο Ντιν για να αυτό-αθωώσει τον εαυτό του; Το παιχνίδι δεν τελείωσε, άρα είμαι αθώος όχι αυτός ο ΕΝΑΣ που ψάχνατε. Συμφέρει παρά πολύ τη μαφία να ισχύει και για αυτό το πουσαραν τόσο εντονα. Όσο πέρναγε η ώρα μέσα στη συζήτηση γινόταν σαν de facto γεγονός, ενώ παραμένει να έχει τρομερά μικρές πιθανότητες ως και καθόλου θα έλεγα.
Εγώ απλώς να τονίσω εδώ ότι, με τον dimijim, είμαστε τρία άτομα που επιμένουμε στο σενάριο αυτό. Επειδή λοιπόν δεν βγαίνουν ούτε τα νούμερα ούτε οι ψήφοι να μπλοφάρουμε όλοι μαζί, θα παρακαλέσω για άλλη μια φορά να δείτε προσεκτικά μηνύματα και ψήφους, γιατί αν η σημερινή δολοφονία πετύχει και βγάλουμε και πολίτη στην ψηφοφορία, υπάρχουν ελάχιστα περιθώρια να νικήσουμε οι πολίτες.