Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.462 μηνύματα.
Για την ώρα η ψήφος μου θα κατευθυνθεί προς τον Memetchi, και αν ζω ακόμη μετά τη σημερινή δολοφονία, θα κοιτάξω καλύτερα τα πράγματα και θα τα ξαναδώ.
Άρα έχεις τρία άτομα στο μυαλό και απλά επιλέγεις εμένα; Ενώ εχθές έβλεπες το ποιντ μου και για τις κάρτες και για αυτά που είπα για τον ντιμ (έτσι κατάλαβα τουλάχιστον όταν είπες για τους ψύλλους στα αυτιά).

Δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί έχετε αφήσει τόσο στο ντούκου ότι ένας συμπαίκτης μας πρώτη μέρα θέλησε να βγάλει έναν παίκτη επειδή μιλάει πολύ. Εμένα μου φαίνεται γελοίο το επιχείρημα ότι θα βοηθούσε τη μαφία ενώ παράλληλα έλεγε ότι πρέπει να βγάλουμε μαφία στον πρώτο γύρο γιατί ΔΕΝ είναι γύρος τύχης. Μετά την αποχώρηση της Υδροχόου δε Κειτ είχε αρχίσει και να λέει μαζί σου την πιθανότητα η Υδροχόος να ήταν πορνη. Συνεχείς σενάρια με περπατημένες για όλα για να κατευθύνει όσα θέλει. Δεν έχω δει άνθρωπο να παίζει σαν μαφία περισσότερο από αυτόν ακόμα και αν βγω λάθος. Έχει την παπατζα στο αίμα του περισσότερο και από τους νομικούς εδώ μέσα. Και φυσικά τώρα που τον έχω εκθέσει στράφηκε πάνω μου και άρχισε να πλάθει σενάρια για τον Μικρο και εμένα, τι άλλο θα έκανε.

Όπως και να έχει στοιχεία πραγματικά δεν βλέπω. Η ψήφος μου οποτε πριν τη δολοφονία θα πάει πάλι σε αυτόν που βλέπω να παίζει πιο ύποπτα. Ψηφίζω DIMJIM

Σορρυ ΣΕ δεν με αφήνει να αλλάξω πάλι τα γράμματα

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.710 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 20/8

1. dimijim --> Memetchi
  2. Kate1914 --> Memetchi
  3. Memetchi --> dimijim
  4. Micro
  5. Poirot --> Micro
  6. Pyotr_Krasnov
  7. Reader
  8. Ουριήλ
Ψήφοι
2 Memetchi
1 dimijim
1 Micro

Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000
Ψηφοφορία 19/8 - Skiyo

Οριστικές αποχωρήσεις
Skiyo = Chloe = Πόρνη (Τυμβωρυχία 19/08)

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Poirot
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία - Pyotr_Krasnov

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.462 μηνύματα.
Υπονοείς κάτι για το άτομό μου; :P
Όπως το πάει, καλά που δεν είστε αντίπαλοι στο δικαστήριο (αν και εννοούσα τον κλάδο σας γενικώς). Ευτυχώς έφυγε η πορνη μη νομίζουν ότι στέλνουμε και σινιάλο

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.
Καλημέρα Παλερμο κι απο εμένα!

Δεν θα πω πολλα,

Καταρχάς πως είμαστε σίγουροι ότι μένει μόνο ένας μαφιόζος; Η Υδρο όπως αναφερω μπορεί να ήταν ο πληροφοριοδοτης μας.

Έπειτα η στάση του Μικρο και της Κειτ συνεχίζουν να μου κινουν υποψίες.

Καλημέρα σε όλους

Δεν βιάζομαι να κατηγορήσω ή αθωώσω κάποιον γιατί θεωρώ ότι δεν έχω τα στοιχεία για να το κάνω ή δεν μπορώ να τα αποκωδικοποιήσω και είναι άδικο να με κατηγορείς για αυτό ενώ ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν στοχεύσει σε συγκεκριμένα ονόματα . Αν μπορούσα να είμαι από την 1η μέρα ενεργός θα επέλεγα ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα και δεν θα έκαιγα την ψήφο μου , αλλά δεν μπορούσα να το κάνω ενώ δεν είχα διαβάσει τις τελευταίες σελίδες .. Ετσί ανταπέδωσα απλώς την ψηφο του pyotr , ο οποίος με ψήφισε στην τυχη και δεν ασχολήθηκε περαιτέρω με την ψηφοφορία
Την τσεμ τείνω να τον αθωώσω , εχώ 2 πιθανόυς ρόλους πολίτη που θα μπορούσε να έχει και θα δικαιολογούσαν ορισμένα πράγματα .

Θα ρίξω την ψήφο μου στον Ουριήλ γιατί θέλω να αναλύσει περισσότερο τις σκέψεις του . Εν μέρει κάνει αυτο που κατηγορεί την τσεμ ότι κάνει

Δεν έχει λογικη να με ψηφίζεις επειδή δεν ψηφισα. Έχεις κάτι άλλο να παραθέσεις που σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να ειμαι μαφιόζος;

Καλά ηρέμησε δεν είναι αίτημα , ως εναλλακτική το πρότεινα για να διαφυλαχθεί η τύμβω για αργότερα . Μπορούμε και απλώς να μην ρίξουμε τίποτα

Δεν ζήτησα να πέσει ηχώ από το υπερπέραν, το πρότεινα ως εναλλακτική από την τυμβωρυχια. Πριν είπε και ο dimjim ότι ήμουν υπέρ της τύμβω - Ενω εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα θεωρώ την τυμβωρυχια πολύ σημαντική κάρτα και είναι νωρίς να την παίξουμε , πόσο μάλλον για την τσεμ . Το καλύτερο όμως είναι οι κάρτες αυτές να διαφυλαχθούν έως να μπορουν να αξιοποιηθούν στο έπακρον

Ο skiyo έπεσε κατά τη γνώμη μου σε ένα λογικό σφάλμα και το επισήμανα . Σε κατηγόρησε για χειραγώγηση της πόλης και στην συνέχεια άφησε τον εαυτό να χειραγωγηθεί από εσένα . Δεν βλέπεις ότι αυτό είναι περίεργο; Δεν θα έπρεπε να το επισημάνω ;
Δεν φοβάμαι να ονοματίσω , αλλά το κάνω στον βαθμό που μπορώ να το κάνω . Δεν είμαι παντογνώστης. Έγραψα πριν αυτό :

Για εμένα οι κύριοι ύποπτοι αυτή τη στιγμή είναι : Pyotr , Ουριήλ , Skiyo . Εσύ επίσης με έχεις μπερδέψει , θα μπορούσες να είχες το ρόλο της πόρνης
Δεν σε στόχευσα στα καλά καθούμενα, είχα γράψει κάποιους από τους λόγους που σε θεωρώ ύποπτο και εχουν υποθει και από άλλα άτομα πράγματα που με έβαλαν σε σκέψεις .Αν δεν σε ικανοποιούν είναι δικό σου θέμα .Εν τέλει όμως άλλαξα την ψήφο μου . Όχι ότι σε έχω αθωώσει αλλά εκρινα κάποιον άλλο περισσότερο ένοχο
Ενώ ο Μικρο αναφερει συνεχώς το όνομα μου, μαζί με τον Πυοτρ για κάποιον λογω που τον ρωτάω συνεχώς και προκλητικά λαμβάνω την απάντηση "είχα γράψει τους λόγους μου ειναι δικό σου θέμα" ενώ απο ολα τα μηνύματα που εχω παραθέσει δεν βλέπω πουθενά τον λογω... έρχεται η Κειτ στοχεύμενα, αγνοώντας τις επιφυλάξεις των άλλων πολιτών, να με ονομάσει για ακόμη μια φορά, και γιατι; " επειδή δεν ψήφισες", και δεν υπάρχουν άλλες πηγές που να δείχνουν οτι ειμαι μαφιοζος.

Έπειτα απο τα λεγομενα μου συνεχίζω να πιστευω οτι μπορεί να ειναι μαφιοζοι

Ψηφίζω MICRO

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.736 μηνύματα.
Θεωρητικά η τυμβωρυχια που έπαιξε ο Pyotr θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη ότι είναι πολίτης . Ωστόσο υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να είναι μαφία και 1) Να μην είχε εντοπίσει την Πόρνη 2) Να θυσίασε την πόρνη για να φύγουν οι υποψίες από πάνω του . Άλλωστε στην αρχή του 2ου γύρου είχε μαζέψει αρκετές ψήφους .
Εδώ συμφωνώ, είναι όντως ένα σενάριο να έριξε την Τυμβωρυχία ώστε να δώσει σε εμάς την πόρνη και να διώξει έτσι κάθε υποψία από πάνω του. Δεν θεωρώ όμως πιθανή την πρώτη περίπτωση, ακόμα κι αν δεν γνώριζε τον ρόλο του Skiyo, λογικά ο δεύτερος μαφιόζος θα το είχε καταλάβει και θα του το είχε πει.
Οπότε, αν και διατηρώ μια επιφύλαξη ως προς την αθωότητα του Pyotr, δεν νομίζω πως είναι ο πιθανότερος.
Εσένα reader ποια είναι τα επικρατέστερα σενάρια στο μυαλό σου ; Θα ήθελα πολύ να ακούσω
Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ανάμεσα κυρίως σε εσένα, τον @Memetchi και λιγότερο τον @Pyotr_Krasnov
Ωστόσο θα ήθελα να γράφει λίγο περισσότερο και ο @Ουριήλ.

Το σκεπτικό μου είναι το εξής : ο Skiyo αποδείχτηκε πως ήταν η πόρνη. Ωστόσο, έχω διαβάσει αμέτρητες φορές τα μηνύματά του και δεν κατάφερα να βρω κάποιο σινιάλο. Ούτε μια λέξη, ούτε μια φράση, τίποτα απολύτως.
Ο Skiyo δεν φαίνεται να έκανε σινιάλο στη μαφία, οπότε υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια.

1) Ο Skiyo δεν εντόπισε ποτέ την μαφία του. Όπως είπες κι εσύ, είναι νέος παίκτης, ο ρόλος της πόρνης είναι δύσκολος, δεν αποκλείεται να συνέβη κάτι τέτοιο. Αν όμως ισχύει αυτό, τότε με ποιο κριτήριο ψήφιζε και πώς εξηγείται η αντιφατική συμπεριφορά του ;

2) Δεν έκανε σινιάλο ο Skiyo στην μαφία, αλλά η μαφία στον Skiyo. Δεν συνηθίζεται, το ξέρω. Ωστόσο, υπάρχουν δύο εντελώς νέοι παίκτες στο παιχνίδι (ο Skiyo και ο Pyotr) . Αν τα δύο μέλη της μαφίας σκέφτηκαν πως είναι καλύτερα, σε περίπτωση που η πόρνη είναι άπειρο μέλος, να την προσεγγίσουν εκείνοι;

Ανάμεσα στα δύο αυτά σενάρια, πιο πιθανό μου φάνηκε το δεύτερο, εμφανίστηκε όμως νέο εμπόδιο. Το πρώτο μήνυμα του Skiyo, μετά την ευχή για καλό παιχνίδι, ήταν το μήνυμα της ψήφου του στον @dimijim .
Δεν είχε γράψει κάτι άλλο προηγουμένως, ώστε να τον παραθέσει η μαφία με κάποιο υπονοούμενο στο μήνυμά της για να τον πλησιάσει στην περίπτωση που ήταν η πόρνη.
Χρειάστηκε λοιπόν να επιστρέψω ξανά στα μηνύματά του, κρίνοντας, αυτή τη φορά, εκ του αποτελέσματος που εκείνα είχαν.

Τα αρχικά μηνύματα του Skiyo ήταν αυτά, αν αφαιρέσουμε τα σημεία όπου αναφέρεται σε προηγούμενα Παλέρμο. Όλα αυτά τα μηνύματα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είτε στρέφονται ενάντια σε άτομα που ψήφισαν την @Υδροχόος, όπως στον dimijim και την Chem, είτε υπερασπίζονται έμμεσα την Υδροχόο.
Εγώ παίζω πρώτη φορά Παλέρμο και λόγω υποχρεώσεων έχω μείνει λίγο πίσω με τους κανόνες και πως παίζεται γενικά το Παλέρμο. Οπότε θα ψηφίσω random, ψηφίζω dimijim.
Αυτά, αν υπάρξουν νέα δεδομένα ίσως θα αλλάξω τη ψήφο μου.
Δε είναι ότι με προβλημάτισε ακριβώς, όλοι στη αρχή ψάχνουμε μια βελόνα στα άχυρα μέχρι να πιάστουμε από κάπου, αυτός μπήκε τελευταία στιγμή στο παιχνίδι και οι παλιοί λένε ότι είναι πολύ καλός στο Παλέρμο. Ξέρω ότι δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω, αλλά έχουμε χρόνο μέχρι τις 20:00 που ψηφίζουμε και μπορεί να αλλάξω γνώμη.
Έχει πειστικά επιχειρήματα κατά της Υδροχόου αλλά είναι λίγο νωρίς για να πάρω αποφάσεις, να παίξουν και οι υπόλοιποι και βλέπουμε.
Είπα ότι είναι πειστικά, αλλά είναι νωρίς να καταδικάσω τη Υδροχόο. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να αποφασίσω.

Ναι, όντως δε έχω μπει ακόμα στο κλίμα.
Προσπαθώ να σας προλάβω και μέχρι να πάρω το κολαι, ίσως θα σας μπερδέψω λίγο.
Αλλάζω τη ψήφο μου σε Chem, επειδή θεωρώ υπόπτη τη στάση της, και ότι δε έχει αφιερώσει τόσο χρόνο όσο πρέπει και όλοι γνωρίζουν ότι το Πάλερμο θέλει χρόνο.
Συγγνώμη για τη καθυστέρηση, έγραφα απο το κίνητο και κατα λάθος το έστειλα και μετά με φώναξε η μητέρα μου για κάτι.
@Ουριήλ εγραψα τη αιτιολόγηση μου στη προηγούμενη σελίδα σε περίπτωση που δε το έχεις δει.
Αν θες περισσότερα, η chem μου φαίνεται ότι δε ενδιαφέρεται για το Παλέρμο, οπότε μπορεί να είναι πολίτης για να μην δίνει σημασία αλλα εφόσον δε έχει απαντήσει τόσες ώρες, όπως και οι άλλοι είπαν ότι θα επανερχόταν με λεπτομέρειες και μετά έρχεται και γράφει πρόταση 2 σειρών.

Τώρα ρωτάω, στη συνέχεια του παιχνιδιού θα είναι τόσο ενεργή ή το ίδιο θα παραμείνει; Αν παραμείνει ανενεργή πολύ φοβάμαι ότι δε θα μπορέσει να μείνει πολύ.
Ναι ξέρω ότι πρέπει να στοχεύουμε στη μαφία, αλλά τώρα είναι ο πρώτος γύρος και δε είναι ξεκάθαρα τα τοπία.
Καλημέρα, δε έχω και πολλά να πω. Απλως η Υδροχόος έπαιξε αλλά η τακτική που πήρε ήταν λίγο μπερδεμένη.Υπαρχουν μεγάλες πιθανότητες να ήταν πολίτης και αν ήταν πολίτης κακώς την ψηφίσαμε. Αλλα τι να κάνουμε;
Δε ξέρω που είδες ότι είχαμε καλές σχέσεις, δε ανταλλάξαμε κουβέντα εδώ στο Παλέρμο.
Ψηφίζω dimijim επειδή χρησιμοποιεί τη πείρα του για να κατευθύνει το παιχνίδι και προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι είναι αθώος αλλά κάτι μου κλωτσαει σε αυτόν.
Ελπίζω να είναι πολίτης αλλά δε μου αρέσει πως πάει όλο αυτό το παιχνίδι.
Έχεις γράψει σε 2-3 ποστ ότι είσαι αθώος. Λοιπόν αν είσαι αθώος δε χρειάζεται να το γράψεις, φαίνεται σαν να προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να κατευθύνεις το παιχνίδι άλλου με τα μηνύματα σου. Σε διαβάζω, προσπαθώ να παίξω με τα δεδομένα που έχω, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά προς το παρόν κρατάω τη ψήφο μου.

Ναι ο Πουαρό με ψήφισε επειδή τον μπέρδεψα λίγο χθες με τις κινήσεις μου, αλλά δε τον ψήφισα εγώ. Και όχι δε προστατεύω τον Micro, απορώ που το είδες αυτό; Αλλά θα μπορούσα άνετα να ήμουν στη θέση του δηλαδή να είμαι ανενεργός, αλλά για καλή τύχη μου επέστρεψα από το ταξίδι μου και μπόρεσα να παίξω στη ώρα μου. Όχι δε έχω κάποια γνώμη για τη τριπλή ισοψηφία.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ρίξουμε κάρτα. Καλύτερα να τις φυλάξουμε για μετά. Η τσεμ σίγουρα ήταν πολίτης εφόσον δολοφονήθηκε, ούτε πόρνη ήταν γιατί έγραψε με το ζόρι 3 μυνήματα και δε έδωσε σινιάλο.
Η Υδροχόος δε ξέρω, ίσως να συμφωνούσα για μια κάρτα αλλά εφόσον αυτή κουράστηκε να παλεύει για το εαυτό της στο Παλέρμο ίσως δε θα χρησιμοποιήσει τη ευκαιρία της που θα δοθεί.
Δε είμαι πολύ σίγουρος, εγώ θα προτιμούσα να τη κρατήσουμε για άλλο παίκτη. Πάντως πολίτης θα ήταν και αυτή, σιγά μην τη ξεφόρτωναν γρήγορα αν ήταν μαφία.
Αν όλοι πιστεύετε ότι ήταν μαφία, ίσως να ρίχναμε τη τυμβωρυχια για να λυθεί η απορία.

Υπενθυμίζω, ο ρόλος του Skiyo είναι επιβεβαιωμένος. Από τα δύο πιθανά σενάρια που ανέφερα επάνω λοιπόν, ήταν ώρα να απορριφθεί το πρώτο εντελώς. Αν ο Skiyo δεν είχε βρει τη μαφία του, τότε δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα να υποστήριζε σταθερά μια μόνο παίκτρια. Παραμένει, ωστόσο, το ενδεχόμενο να είχε βρει μόνο ένα από τα δύο μέλη της μαφίας.

Ήταν όμως η Υδροχόος μαφιόζος; Δεν το θεωρούσα πιθανό στην πρώτη ψηφοφορία, εξάλλου είχα ψηφίσει την Chem. Όμως είναι το μόνο άτομο στο οποίο μας κατευθύνει ο ρόλος του Skiyo.
Επιστροφή λοιπόν στα αρχικά μηνύματα, της Υδροχόου αυτή τη φορά.
Εεε μα το ξεκινήσατε κι εσείς Κυριακή. Που πήγα και στην εκκλησιά...

Κωλύομαι, κομματάκι...

Αγάπη για το συνάνθρωπο...

Υ.Γ. Βέβαια αν πάρει το μάτι μου κανένα μαφιόζο, θα κάνω μια εξαίρεση...
Καλά.

Αλλά εγώ φρόνιμη δε θα κάτσω...

Θέλω να είμαι ξεκάθαρη...

Γιατί θα με πάρει ο ύπνος...
Ναι. Δεν υπάρχει κίνηση, δεν υπάρχει κίνηση και οι μαφιόζοι δουλεύουν μια χαρά στο παρασκήνιο...

Θα μας παίξουν στα δάχτυλα, όπως (σ)την προηγούμενη φορά...
Γιατί, καλέ ; Τί σου έκανε το παλικαράκι ;

Τώρα ξύπνησες και το έβλεπες στον ύπνο σου ;;
Σχόλια για αγάπη για τον συνάνθρωπο, επιβεβαίωση πως δεν θα κάτσει φρόνιμη, επιβεβαίωση ότι η μαφία δουλεύει στο παρασκήνιο, συνεχής επανάληψη της λέξης ύπνος.

Και πόσο ωραία εξηγεί αυτό το σενάριο τα πάντα. Την έντονη επίθεσή της προς την @Kate1914, το γεγονός ότι δεν άφησε κανένα στοιχείο στα τελευταία της λόγια, την υπεράσπιση του Skiyo προς εκείνη, την αντίρρησή του στο να παιχτεί πάνω της Τυμβωρυχία.

Θεωρώ λοιπόν ότι υπάρχει στο παιχνίδι ένας μόνο μαφιόζος, και ότι η σημερινή δολοφονία θα μας δώσει στοιχεία να τον βρούμε.
Για να έχω ρίξει την ψήφο μου πριν την δολοφονία, ψηφίζω εσένα Micro, αφού είσαι ένας από τους τρεις που θεωρώ πιθανότερους.

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.847 μηνύματα.
@Micro je t' attends ! Θα τροποποιήσω λίγο τα ερωτήματά μου, αλλά θέλω τις απόψεις σου για κάποια πράγματα για να πάρω την ψήφο μου από εσένα πριν τη δολοφονία αν σε έχω αδικήσει.
  • Θεωρείς ότι έχουμε διώξει μαφιόζο ή όχι; Τι πιστεύεις για την Υδροχόο;
  • Αν πιστεύεις ότι ήταν μαφιόζα, είπες ότι το "άλλο της μισό" θα έπρεπε να βρίσκεται σε εκείνους που ψήφισαν Chem. Μας μένουν Memetchi, Reader και Ουριήλ εντός παιχνιδιού. Και τώρα είπες ότι υποπτεύεσαι τον Ουριήλ. Άρα θεωρείς ότι αυτό είναι το δίδυμο της Μαφίας;
  • Αν πιστεύεις ότι ήταν πολίτης, υποπτεύεσαι Ουριήλ, dimijim και Pyotr. Οπότε σε ξαναρωτάω, θεωρείς πιθανό το ενδεχόμενο να είναι Ουριήλ και Pyotr οι δύο μαφιόζοι επειδή σου φάνηκε ότι συνεργάζονται;
  • Αν ο Pyotr είναι πολίτης όπως ίσως φαίνεται από την τυμβωρυχία (με τις επιφυλάξεις που έθεσες), που καταλήγεις; Στο δίδυμο Ουριήλ - dimijim;
Εγώ προσωπικά Θεωρώ ότι δεν έχουμε αρκετά στοιχεία που υποδεικνύουν οτι η Υδροχόος θα μπορούσε να είναι μαφιόζος . Ωστόσο πράγματι αν θεωρήσουμε τον Ουριήλ μαφιόζο θα μπορούσε να είναι και η Υδροχόος και με τον Skiyo πόρνη δένει το σενάριο.
Ουριήλ - Dimjim , να είμαι ειλικρινής δεν το θεωρώ πιθανό ενδεχόμενο. Η μεταξύ τους αλληλεπίδραση δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο
Αν ο pyotr είναι πολίτης , και η Υδροχόος επίσης πολίτης καταλήγω σε αδιέξοδο και σημαίνει ότι υπάρχουν 2 μαφιόζοι ανάμεσα μας που δεν έχω αντιληφθεί την αλληλεπίδραση τους . Αυτό θα ήταν η καταστροφή μας για τους πολίτες

Επίσης δεν σε ρώτησα , πώς και αποφάσισες να αξιοποιήσεις την κάρτα σου για να σώσεις τον dim jim . Γιατί είσαι τόσο βέβαιος για την αθωότητα του και δεν άφησες μια ενδεχόμενη ισοψηφία να μας καθοδηγήσει , όπως έκανες άλλωστε στον 1ο γύρο ;

Επειδή πλησιάζει η δολοφονία ρίχνω την ψήφο μου στον DIMJIM

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα.
Πάνω σε αυτό, παρότι είναι όντως ανησυχητικό, μου φαίνεται πολύ "χτυπητό" λάθος για να το κάνει μαφιόζος. Με το να μη ψηφίσει, ουσιαστικά κινεί υποψίες και συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του χωρίς λόγο. Δεν είναι και κάτι τρομερό να ψηφίσεις κάποιον από πριν τη δολοφονία γιατί μετά το αλλάζεις εύκολα (ειδικά αν είσαι μαφιόζος και ξέρεις ότι δεν θα πεθάνεις). Οπότε τείνω να τον πιστέψω ότι όντως δεν ήξερε ποιον να ψηφίσει.
Ναι, ακριβώς για αυτό δεν επιμένω και εγώ. Να πω ότι είπε τίποτα άλλο πού να τον δείχνει ως ύποπτο ναι, αλλά τώρα...
Άρα έχεις τρία άτομα στο μυαλό και απλά επιλέγεις εμένα; Ενώ εχθές έβλεπες το ποιντ μου και για τις κάρτες και για αυτά που είπα για τον ντιμ (έτσι κατάλαβα τουλάχιστον όταν είπες για τους ψύλλους στα αυτιά).
Ξέρεις τι, εδώ έχεις ένα δίκιο και όντως λάθος μου που το άφησα να πέσει κάτω έτσι.
Δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί έχετε αφήσει τόσο στο ντούκου ότι ένας συμπαίκτης μας πρώτη μέρα θέλησε να βγάλει έναν παίκτη επειδή μιλάει πολύ. Εμένα μου φαίνεται γελοίο το επιχείρημα ότι θα βοηθούσε τη μαφία ενώ παράλληλα έλεγε ότι πρέπει να βγάλουμε μαφία στον πρώτο γύρο γιατί ΔΕΝ είναι γύρος τύχης. Μετά την αποχώρηση της Υδροχόου δε Κειτ είχε αρχίσει και να λέει μαζί σου την πιθανότητα η Υδροχόος να ήταν πορνη. Συνεχείς σενάρια με περπατημένες για όλα για να κατευθύνει όσα θέλει. Δεν έχω δει άνθρωπο να παίζει σαν μαφία περισσότερο από αυτόν ακόμα και αν βγω λάθος. Έχει την παπατζα στο αίμα του περισσότερο και από τους νομικούς εδώ μέσα. Και φυσικά τώρα που τον έχω εκθέσει στράφηκε πάνω μου και άρχισε να πλάθει σενάρια για τον Μικρο και εμένα, τι άλλο θα έκανε.
Όπως και να έχει στοιχεία πραγματικά δεν βλέπω. Η ψήφος μου οποτε πριν τη δολοφονία θα πάει πάλι σε αυτόν που βλέπω να παίζει πιο ύποπτα. Ψηφίζω DIMJIM
Έφαγα μια φλασιά τώρα Μεμετσι, ευχαριστώ.
Ξέρω ότι θα ακουστεί σαν να επηρεάστηκα αλλά θα αλλάξω την ψήφο μου σε Dimijim και αν βρω το ποστ που θυμάμαι (αν το θυμάμαι σωστά) θα επανέλθω.
έρχεται η Κειτ στοχεύμενα, αγνοώντας τις επιφυλάξεις των άλλων πολιτών, να με ονομάσει για ακόμη μια φορά, και γιατι; " επειδή δεν ψήφισες", και δεν υπάρχουν άλλες πηγές που να δείχνουν οτι ειμαι μαφιοζος.
Πω καλά εντάξει τα παρατάω πια με το δικό σου θέμα, έλεος

Memetchi

Palermo Player

1) Ο Skiyo δεν εντόπισε ποτέ την μαφία του. Όπως είπες κι εσύ, είναι νέος παίκτης, ο ρόλος της πόρνης είναι δύσκολος, δεν αποκλείεται να συνέβη κάτι τέτοιο. Αν όμως ισχύει αυτό, τότε με ποιο κριτήριο ψήφιζε και πώς εξηγείται η αντιφατική συμπεριφορά του ;
Όταν δεν ξες πως να προσεγγίσεις έναν ρόλο δεν είναι κάπως λογικό να κανεις σπασμωδικές κινήσεις;

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.
Ψηφιζω
DimiJim

Ο λογος ειναι απλος, θεωρω αυτον και τον Micro τους πιο πιθανους να ειναι στην Μαφια. Για τον Dimijim το ειχα πει και χθες γιατι, θα παραμεινω σε αυτο, ωστοσο και ο Μικρο, μου φαινεται ενα ατομο υποπτο για να ειναι στην μαφια. Δεν ξερω, ετσι πιστευω αλλα δεν ξερω, θα διαβασω παλι τι εχει γραψει ο Μικρο.

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.710 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 20/8

1. dimijim --> Memetchi
  2. Kate1914 --> dimijim
  3. Memetchi --> dimijim
  4. Micro --> dimijim
  5. Poirot --> Micro
  6. Pyotr_Krasnov --> dimijim
  7. Reader --> Micro
  8. Ουριήλ --> Micro
Ψήφοι
4 dimijim
3 Micro
1 Memetchi

Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000
Ψηφοφορία 19/8 - Skiyo

Οριστικές αποχωρήσεις
Skiyo = Chloe = Πόρνη (Τυμβωρυχία 19/08)

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Poirot
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία - Pyotr_Krasnov

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.847 μηνύματα.
Εδώ συμφωνώ, είναι όντως ένα σενάριο να έριξε την Τυμβωρυχία ώστε να δώσει σε εμάς την πόρνη και να διώξει έτσι κάθε υποψία από πάνω του. Δεν θεωρώ όμως πιθανή την πρώτη περίπτωση, ακόμα κι αν δεν γνώριζε τον ρόλο του Skiyo, λογικά ο δεύτερος μαφιόζος θα το είχε καταλάβει και θα του το είχε πει.
Οπότε, αν και διατηρώ μια επιφύλαξη ως προς την αθωότητα του Pyotr, δεν νομίζω πως είναι ο πιθανότερος.

Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ανάμεσα κυρίως σε εσένα, τον @Memetchi και λιγότερο τον @Pyotr_Krasnov

Το σκεπτικό μου είναι το εξής : ο Skiyo αποδείχτηκε πως ήταν η πόρνη. Ωστόσο, έχω διαβάσει αμέτρητες φορές τα μηνύματά του και δεν κατάφερα να βρω κάποιο σινιάλο. Ούτε μια λέξη, ούτε μια φράση, τίποτα απολύτως.
Ο Skiyo δεν φαίνεται να έκανε σινιάλο στη μαφία, οπότε υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια.

2) Δεν έκανε σινιάλο ο Skiyo στην μαφία, αλλά η μαφία στον Skiyo. Δεν συνηθίζεται, το ξέρω. Ωστόσο, υπάρχουν δύο εντελώς νέοι παίκτες στο παιχνίδι (ο Skiyo και ο Pyotr) . Αν τα δύο μέλη της μαφίας σκέφτηκαν πως είναι καλύτερα, σε περίπτωση που η πόρνη είναι άπειρο μέλος, να την προσεγγίσουν εκείνοι;

Ανάμεσα στα δύο αυτά σενάρια, πιο πιθανό μου φάνηκε το δεύτερο, εμφανίστηκε όμως νέο εμπόδιο. Το πρώτο μήνυμα του Skiyo, μετά την ευχή για καλό παιχνίδι, ήταν το μήνυμα της ψήφου του στον @dimijim .
Δεν είχε γράψει κάτι άλλο προηγουμένως, ώστε να τον παραθέσει η μαφία με κάποιο υπονοούμενο στο μήνυμά της για να τον πλησιάσει στην περίπτωση που ήταν η πόρνη.
Χρειάστηκε λοιπόν να επιστρέψω ξανά στα μηνύματά του, κρίνοντας, αυτή τη φορά, εκ του αποτελέσματος που εκείνα είχαν.

Τα αρχικά μηνύματα του Skiyo ήταν αυτά, αν αφαιρέσουμε τα σημεία όπου αναφέρεται σε προηγούμενα Παλέρμο. Όλα αυτά τα μηνύματα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είτε στρέφονται ενάντια σε άτομα που ψήφισαν την @Υδροχόος, όπως στον dimijim και την Chem, είτε υπερασπίζονται έμμεσα την Υδροχόο.

Υπενθυμίζω, ο ρόλος του Skiyo είναι επιβεβαιωμένος. Από τα δύο πιθανά σενάρια που ανέφερα επάνω λοιπόν, ήταν ώρα να απορριφθεί το πρώτο εντελώς. Αν ο Skiyo δεν είχε βρει τη μαφία του, τότε δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα να υποστήριζε σταθερά μια μόνο παίκτρια. Παραμένει, ωστόσο, το ενδεχόμενο να είχε βρει μόνο ένα από τα δύο μέλη της μαφίας.

Ήταν όμως η Υδροχόος μαφιόζος; Δεν το θεωρούσα πιθανό στην πρώτη ψηφοφορία, εξάλλου είχα ψηφίσει την Chem. Όμως είναι το μόνο άτομο στο οποίο μας κατευθύνει ο ρόλος του Skiyo.

Σχόλια για αγάπη για τον συνάνθρωπο, επιβεβαίωση πως δεν θα κάτσει φρόνιμη, επιβεβαίωση ότι η μαφία δουλεύει στο παρασκήνιο, συνεχής επανάληψη της λέξης ύπνος.

Και πόσο ωραία εξηγεί αυτό το σενάριο τα πάντα. Την έντονη επίθεσή της προς την @Kate1914, το γεγονός ότι δεν άφησε κανένα στοιχείο στα τελευταία της λόγια, την υπεράσπιση του Skiyo προς εκείνη, την αντίρρησή του στο να παιχτεί πάνω της Τυμβωρυχία.

Θεωρώ λοιπόν ότι υπάρχει στο παιχνίδι ένας μόνο μαφιόζος, και ότι η σημερινή δολοφονία θα μας δώσει στοιχεία να τον βρούμε.
Για να έχω ρίξει την ψήφο μου πριν την δολοφονία, ψηφίζω εσένα Micro, αφού είσαι ένας από τους τρεις που θεωρώ πιθανότερους.
Παιδιά είναι αδιανόητο μέσα στις πρώτες ώρες παιχνιδιού να έχει εντοπίσει η μαφία την πόρνη και η πόρνη την μαφία . Το σενάριο σου θα εξηγούσε πολλά άλλα είναι πρακτικώς αδύνατο

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα.

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά αυτήν είχα δει να ψηφίζει με κόκκινο χρώμα. Αν βοηθάει και αυτό στη σκέψη σου.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.
Επίσης δεν σε ρώτησα , πώς και αποφάσισες να αξιοποιήσεις την κάρτα σου για να σώσεις τον dim jim . Γιατί είσαι τόσο βέβαιος για την αθωότητα του και δεν άφησες μια ενδεχόμενη ισοψηφία να μας καθοδηγήσει , όπως έκανες άλλωστε στον 1ο γύρο ;
Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου όλη μέρα να λέω για τον Skiyo, τον ψήφιζα από την πρώτη μέρα και λίγο πριν λήξει η ψηφοφορία το μόνο που έβλεπα ήταν νευρικές κινήσεις. Από την άλλη τον dimijim τον εμπιστευόμουν (και για να σας καθησυχάσω γιατί το άκουγα και από την Υδροχόο την πρώτη μέρα που ήθελε να με "προστατεύσει", έχω δική μου κρίση και μπορώ να αξιολογήσω μόνος μου με ποιον συμφωνώ και με ποιον όχι), συμφωνούσα με αρκετά πράγματα από όσα είχε πει. Λογικό και επόμενο δεν είναι να χρησιμοποιήσω τα μέσα που έχω για να φύγει αυτός που θεωρώ μαφιόζος και να μείνει μέσα αυτός που εμπιστεύομαι; Έπεσα λίγο έξω, δεν ήταν μαφιόζος, ήταν η πόρνη που έφυγε. Και πάλι, αποτυχία δεν το λες. Επομένως, τι ισοψηφία να αφήσω; Θα ήταν παράλογο.

Memetchi

Palermo Player

Παιδιά είναι αδιανόητο μέσα στις πρώτες ώρες παιχνιδιού να έχει εντοπίσει η μαφία την πόρνη και η πόρνη την μαφία . Το σενάριο σου θα εξηγούσε πολλά άλλα είναι πρακτικώς αδύνατο
Ειδικά έτσι όπως έπαιζε η Υδροχόος άντε πρώτη μέρα να βγάλει άκρη ένας παίκτης και μάλιστα άπειρος. Η δε Υδροχόος το θεωρώ απίθανο να έπιανε τέτοιο σήμα μέσα στην αναταραχή. Οριακά δεν σηκώθηκε να φύγει μετα τη στάση του Ντιμ που ζήτησε να την αγνοήσουμε χωρίς καν να έχει περάσει μισή μέρα

Poirot

Palermo Player

Εμένα με καλύπτει απόλυτα αυτό το post πάντως.

Micro

Palermo Player

Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου όλη μέρα να λέω για τον Skiyo, τον ψήφιζα από την πρώτη μέρα και λίγο πριν λήξει η ψηφοφορία το μόνο που έβλεπα ήταν νευρικές κινήσεις. Από την άλλη τον dimijim τον εμπιστευόμουν (και για να σας καθησυχάσω γιατί το άκουγα και από την Υδροχόο την πρώτη μέρα που ήθελε να με "προστατεύσει", έχω δική μου κρίση και μπορώ να αξιολογήσω μόνος μου με ποιον συμφωνώ και με ποιον όχι), συμφωνούσα με αρκετά πράγματα από όσα είχε πει. Λογικό και επόμενο δεν είναι να χρησιμοποιήσω τα μέσα που έχω για να φύγει αυτός που θεωρώ μαφιόζος και να μείνει μέσα αυτός που εμπιστεύομαι; Έπεσα λίγο έξω, δεν ήταν μαφιόζος, ήταν η πόρνη που έφυγε. Και πάλι, αποτυχία δεν το λες. Επομένως, τι ισοψηφία να αφήσω; Θα ήταν παράλογο.
Είναι αξιοπερίεργο να εμπιστεύεσαι τόσο έντονα έναν άλλο παίχτη που να ρίχνεις κάρτες για αυτόν , ενώ μπορεί μελλοντικά να της χρειαστείς για τον εαυτό σου ή σε πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού με λιγότερους παίχτες να πρέπει να επέμβεις ..
Αν αισθάνεσαι έτσι όμως δεκτό .

Memetchi

Palermo Player

Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να το κάνει (χειροπιαστό στοιχείο τύπου είναι συγκάτοικοι ή έχει ρίξει κάρτα) περιμένω να βγει στο τέλος να μας πει πως τον κορόιδεψε με βαθειά υποκριτική τέχνη σαν άλλη Μενδώνη

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.736 μηνύματα.
Όταν δεν ξες πως να προσεγγίσεις έναν ρόλο δεν είναι κάπως λογικό να κανεις σπασμωδικές κινήσεις;
Είναι, σίγουρα. Οι σπασμωδικές κινήσεις δεν λένε κάτι από μόνες τους, αλλά εσύ πώς εξηγείς το γεγονός ότι, όπως δείχνουν οι παραθέσεις, όλα του τα ποστ ήταν είτε υπεράσπιση στην Υδροχόο είτε ψήφος σε άτομα που είχαν ψηφίσει την Υδροχόο;
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά αυτήν είχα δει να ψηφίζει με κόκκινο χρώμα. Αν βοηθάει και αυτό στη σκέψη σου.
Πιστεύω βοηθάει, γιατί με το σκεπτικό που εξήγησα είναι ακόμα ένα πιθανό σινιάλο.
Γιατί, από τη στιγμή που θα εξηγούσε πολλά, να είναι πρακτικώς αδύνατο ;
Όταν κάτι εξηγεί πολλά, όταν έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος του Skiyo με Τυμβωρυχία και το μοναδικό άτομο με το οποίο συνδέεται είναι η Υδροχόος, όταν η Υδροχόος είχε κάνει σινιάλα τα οποία παρέθεσα, γιατί να τρέξουμε να το απορρίψουμε ;

Micro

Palermo Player

Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι πως καταλήγεις σε εμένα . Αν ήμουν μαφιόζος και αφήνα την Υδροχόο να φύγει την 1η μέρα , έχανα και την πόρνη μου την 2η μέρα θα τα είχα παρατήσει ήδη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...