Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.
Ουφ... Πάλι εδώ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έπαιξαν κάρτες για να με προστατεύσουν. Θα ήθελα πολύ να το κάνω κι εγώ αλλά το δικό μου καλύτερο ήταν η αλλαγή ψήφου.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα περίμενα μια λογική εξήγηση από Skiyo και Pyotr για το παιχνίδι τους - αλλά νομίζω όλοι ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να τη λάβουμε ποτέ.

Τυμβωρυχία στον Skiyo θα δώσει κάποιες πληροφορίες, δεν είμαι αρνητικός, αλλά δεν πιστεύω ότι βγάλαμε Μαφιόζο. Στην καλύτερη να βγάλαμε βοηθό, αλλά ακόμη και σ αυτό το ενδεχόμενο είμαι απαισιόδοξος.

Το παιχνίδι του Ούριηλ μπορώ να το κατανοήσω κάπως καλύτερα. Βέβαια δε στέκει όπως λες να δίνω συμβουλές στους Μαφιόζους και παράλληλα να είμαι ο Αυτοκράτορας. Για μία από τις δύο ομάδες δουλεύω, και σας δίνω το λόγο μου γι αυτό. Από εκεί και πέρα έχω πει να είμαστε προσεκτικοί όταν ονοματίζουμε ρόλους και παίχτες στο Δημόσιο, ειδικά όταν είμαστε Πολίτες. Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω τον Ουριήλ, αλλά κάθε πληροφορία που μπορεί να έχει διαφύγει από τη Μαφία, μπορεί να είναι μια πληροφορία κλειδί για την επόμενη δολοφονία ή για να βρεθεί ένα κάρφωμα. Υπάρχει βέβαια κι ένας άλλος λόγος να δίνεις ρόλους στο δημόσιο - να είσαι συνεργός της Μαφίας και να θες να τους ανοίξεις τα μάτια. I have been there, done that, είναι οργασμός για έναν συνεργό όταν το βλέπει να συμβαίνει.

Όσο για τη δική μου Μαφία, δεν αλλάζω γνώμη σε αυτά που λέω. Πιστεύω πως οι δύο που ψάχνουμε και πρέπει να διώξουμε είναι ο Μεμετσι κι ο Μικρο. Έχω εξηγήσει πολλάκις τους λόγους που θεωρώ τον Μίκρο Μαφιόζο. Απείχε στην πρώτη ψηφοφορία, είναι γενικόλογα, φοβάται να δώσει ονόματα κι άλλα που έχουν αναφερθεί ξανά. Ο δε Μεμέτσι, ήταν αυτός που ήταν εντελώς αρνητικός στην τριπλή ισοβαθμία γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να εμπλακεί ο Μίκρο σ αυτήν και σήμερα, όσο έβλεπε ότι εγώ επιμένω, αποφάσισε να πάει all-in για να προστατέψει τον συμμαφιόζο του. Πιθανότατα ήθελε και την Τυμβωρυχία στην Υδροχόο για να βγει μετά να με κατηγορήσει πως ζητούσα να φιμωθεί ένα αθώο περιστέρι και το εκδίωξα έτσι από την πόλη. Αυτά πιστεύω εγώ, τα είπα όλα κι ανοιχτά κι όλα τα έχω δικαιολογήσει σε προηγούμενα post μου. Θα μπορούσαν να ισχυριστούν κάτι διαφορετικό, αλλά όταν το κάνουν, θα παρακαλέσω να παρατηρήσετε όλο το παιχνίδι και να αποφασίσετε με κριτική σκέψη. Για ψήφο είμαι ανοιχτός να πάμε σε οποιοδήποτε θέλετε πρώτα.

Αύριο το πρωί θα λείψω για κάποιες ώρες, λίγες ή πολλές δε γνωρίζω, έχω γραφειοκρατική δουλειά, ενώ Πέμπτη πρωί έχω να επιστρέψω Αλεξανδρούπολη από Θεσσαλονίκη. Ξεκινάω και δουλειά το απόγευμα, αλλά πιστεύω ότι εδώ θα είμαι και θα συμμετάσχω όπως πρέπει.

Για την ώρα, με περιμένει ιταλική pizza. 🍕
μπορεί να κάνω λαθος. Επίτηδες δεν ανέφερα τα άτομα απο την δεύτερη μου υποθεση. Καταλαβαινω

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.462 μηνύματα.
Έχει πάει το παπατζιλίκη σύννεφο. Αν είναι πολίτης παίζει φουλ σαν μαφιόζος που προσπαθεί να φτιάξει σενάρια αποπροσανατολισμού

Εντωμεταξύ τον ψήφισα τον μικρό το πρωί και ο μόνος λόγος που άλλαξα ψήφο είναι επειδή εσείς πιέζατε να σας πω τι πιστεύω.

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.
Εντωμεταξύ τον ψήφισα τον μικρό το πρωί και ο μόνος λόγος που άλλαξα ψήφο είναι επειδή εσείς πιέζατε να σας πω τι πιστεύω.
Τον ψήφισες το πρωί τον Μικρο αφενός για ξεκάρφωμα στον Πληροφοριοδότη (όποιος κι απ τους δύο σας είναι ο Φανερός) κι αφετέρου για να τον ανεβάσεις τόσο όσο, να θέλει περισσότερο θάρρος από άλλους παίχτες να του δώσουν 3η ψήφο και να έχεις την πολυτέλεια να του αφαιρέσεις μία όταν τα πράγματα θα γινόταν πιο σοβαρά. Γιατί νομίζεις ότι επέμενα όλο το απόγευμα να αλλάξεις ψήφο; Γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα το κάνεις όσο πιο αργά γινόταν για να τον βοηθήσεις και να μπερδέψεις τους Πολίτες τελευταία στιγμή. Όλα έχουν την εξήγησή τους...

Πάω στην 🍕 , θα κρυώσει.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.
Έχει πάει το παπατζιλίκη σύννεφο. Αν είναι πολίτης παίζει φουλ σαν μαφιόζος που προσπαθεί να φτιάξει σενάρια αποπροσανατολισμού

Ωραία, εσύ τώρα πιστεύεις ότι ο Micro είναι μαφιόζος ή όχι;

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.736 μηνύματα.
Ψήφισα τον Skiyo όταν, ανατρέχοντας σε προηγούμενα μηνύματα, θεώρησα αντιφατική την συμπεριφορά του και περίεργη την στήριξή του στην Υδροχόο σε τόσο πρώιμο στάδιο του παιχνιδιού,
και πείστηκα ακόμα περισσότερο για την ψήφο μου όταν είδα πως δεν απαντούσε σε καμία από τις σχετικές ερωτήσεις μου. Θεώρησα πως αυτό θα το έκανε αν ανήκε στην μαφία.
Θα κοιτάξω ξανά τα πάντα και θα προσπαθήσω να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.
Ειλικρινά ελπίζω να μην ψήφισα κάποιον αθώο πολίτη.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.
Αν είναι πολίτης παίζει φουλ σαν μαφιόζος που προσπαθεί να φτιάξει σενάρια αποπροσανατολισμού
Αν αναφέρεις εμένα, μου είπατε να πω τι πιστεύω, μπορει να είναι λαθος μου που αναφερω πιθανούς ρόλους αλλα μέσω της συζήτησης μπορούμε να βρούμε τους μαφιοζους.

Αν ειμαι μαφιοζος γιατι ο Μικρο να με στοχεύει στα καλα καθούμενα; μπορεί όντως να κάνω λαθος με τον Ντιμ γιατί είναι 50 50 το τι ειναι και ειναι ανάμεσα σε δύο ρόλους.

Τώρα για την Κειτ μπερδεύτηκα αλλα είπα γιατί. Το γεγονός που η Υδρο την αναφερει πρωτη πρώτη, το γεγονός που ακολουθεί σχεδον τα βηματα του Μικρο.

Δεν πετάω ξερά τους ρόλους, υποθέσεις κάνουμε για συζήτηση

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.462 μηνύματα.
Ωραία, εσύ τώρα πιστεύεις ότι ο Micro είναι μαφιόζος ή όχι;
Δεν ξέρω τι είναι. Κάποια άτομα μιλάνε ελάχιστα και δεν ξερω τι αλλα στοιχεία υπάρχουν εκτός από τη χαμηλή συμμετοχή του. Έχετε εσείς; Όπως είπα και πριν δεν έχω θέμα να ψηφίσω τον οποιοδήποτε θεωρείται ένοχος
Τον ψήφισες το πρωί τον Μικρο αφενός για ξεκάρφωμα στον Πληροφοριοδότη (όποιος κι απ τους δύο σας είναι ο Φανερός) κι αφετέρου για να τον ανεβάσεις τόσο όσο, να θέλει περισσότερο θάρρος από άλλους παίχτες να του δώσουν 3η ψήφο και να έχεις την πολυτέλεια να του αφαιρέσεις μία όταν τα πράγματα θα γινόταν πιο σοβαρά. Γιατί νομίζεις ότι επέμενα όλο το απόγευμα να αλλάξεις ψήφο; Γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα το κάνεις όσο πιο αργά γινόταν για να τον βοηθήσεις και να μπερδέψεις τους Πολίτες τελευταία στιγμή. Όλα έχουν την εξήγησή τους..
Όπως είπα και πριν, συνεχή σενάρια για το πως ακριβώς παίξαμε όλοι με τρομερή ακρίβεια. Ότι ο πληροφοριοδότης θα είχε στοιχείο και εγώ θα τον μπέρδευα με τη ψήφο μου. Αν δεν βλέπετε ότι αυτή η τεχνική θυμίζει παλιούς μαφιόζους, τι να πω και εγώ; Επειδή όμως όπως είπα εγώ είμαι καθαρός ελάτε να ψηφίσουμε όλοι τον Μικρό αν θέλετε και εγώ μαζι. Εσυ ήσουν αυτός που πρώτη μέρα κομπλάρει μη τυχόν και έχεις άλλον που πιέζει και δεν μπορείς να έχεις ελεύθερο το πεδίο με παίκτες που σωπαίνουν.
Αν αναφέρεις εμένα
Στον ντιμ πάει

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.736 μηνύματα.
Τώρα για την Κειτ μπερδεύτηκα αλλα είπα γιατί. Το γεγονός που η Ριντερ την αναφερει πρωτη πρώτη, το γεγονός που ακολουθεί σχεδον τα βηματα του Μικρο.
Επειδή δεν είμαι σίγουρη πού ακριβώς αναφέρεσαι, μπορείς να το αναλύσεις λίγο παραπάνω ;

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.847 μηνύματα.
Όσο για τη δική μου Μαφία, δεν αλλάζω γνώμη σε αυτά που λέω. Πιστεύω πως οι δύο που ψάχνουμε και πρέπει να διώξουμε είναι ο Μεμετσι κι ο Μικρο. Έχω εξηγήσει πολλάκις τους λόγους που θεωρώ τον Μίκρο Μαφιόζο. Απείχε στην πρώτη ψηφοφορία, είναι γενικόλογα, φοβάται να δώσει ονόματα κι άλλα που έχουν αναφερθεί ξανά.
Ούτε 1 πειστικό λόγο δεν έχεις δώσει για το όνομα μου , καταντάει κουραστικό αυτό . Φαίνεται απλώς σε βόλεψε η απουσία μου την 1η μέρα και έχεις στηρίξει όλο το αφήγημα σου σε αυτό

Πάρε και καμία κρέπα μετά την πίτσα , να γλυκαθεις λιγάκι .
1755626661672.jpeg

Αν αναφέρεις εμένα, μου είπατε να πω τι πιστεύω,
Αν ειμαι μαφιοζος γιατι ο Μικρο να με στοχεύει στα καλα καθούμενα; μπορεί όντως να κάνω λαθος με τον Ντιμ γιατί είναι 50 50 το τι ειναι και ειναι ανάμεσα σε δύο ρόλους.
Δεν σε στόχευσα στα καλά καθούμενα, είχα γράψει κάποιους από τους λόγους που σε θεωρώ ύποπτο και εχουν υποθει και από άλλα άτομα πράγματα που με έβαλαν σε σκέψεις .Αν δεν σε ικανοποιούν είναι δικό σου θέμα .Εν τέλει όμως άλλαξα την ψήφο μου . Όχι ότι σε έχω αθωώσει αλλά εκρινα κάποιον άλλο περισσότερο ένοχο

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα.
Πάντως παράπονο το έχω αυτή τη φορά.
Τα τελευταία λόγια του Σκίγιο πάλι δε μας έδωσαν κάτι εν τω μεταξύ. Τίποτα.
Δεν είναι δυνατόν τώρα αυτό ρε παιδιά, έστω κάτι δε μας λένε όσοι φεύγουν. Τη θέση τους επιβαρύνουν έτσι.
Ποιο το νόημα να γράψουν τελευταία λόγια καν τότε...

Ουριήλ

Palermo Player

Ουριήλ

Palermo Player

giannhs2001

Palermo Moderator

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.184 μηνύματα.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Παρακαλούνται πρώην παίκτες με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές και εικονικές ευαισθησίες να μη δημοσιεύουν τας οπτικάς και ηχητικάς απολαύσεις των στα αντίστοιχα θρεντ δια λόγους προστασίας της ακεραιότητος και της αμεροληψίας του παιγνίου.

Ευχαριστώ προκαταβολικά δια την κατανόησιν των καλλιτεχνών του φόρουμ μας.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.
Πάντως παράπονο το έχω αυτή τη φορά.
Τα τελευταία λόγια του Σκίγιο πάλι δε μας έδωσαν κάτι εν τω μεταξύ. Τίποτα.
Δεν είναι δυνατόν τώρα αυτό ρε παιδιά, έστω κάτι δε μας λένε όσοι φεύγουν. Τη θέση τους επιβαρύνουν έτσι.
Ποιο το νόημα να γράψουν τελευταία λόγια καν τότε...
Κι εγώ το ίδιο παράπονο έχω ρε Κειτ, από αυτούς που αποχώρησαν τουλάχιστον ο 1 από τους 2 είναι αθώος. Τι τελευταία λόγια είναι αυτά; Βοηθήστε μας λίγο. Αν σήμερα βγάλαμε αθώο, εμείς φταίμε; Εντάξει, δεν τον κατηγορώ, είναι πρώτη του φορά. Αλλά πραγματικά αν δεν είναι μαφιόζος, δεν μας βοήθησε καθόλου να το εμπεδώσουμε. Αναπάντητα ερωτήματα, νευρικές κινήσεις...

Επίσης σταματήστε για τα φαγητά, προσπαθώ να κάνω υγιεινή διατροφή εσχάτως :down:

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.710 μηνύματα.
Η πρώτη και μοναδική τυμβωρυχία της εβδομάδας αυτής είναι γεγονός. Σκρολλάρετε για να μάθετε τι ρόλο βαρούσε ο Σκίγιο. @Skiyo αποχωρείς οριστικά από το παιχνίδι.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 20/8

1. dimijim
  2. Kate1914
  3. Memetchi
  4. Micro
  5. Poirot
  6. Pyotr_Krasnov
  7. Reader
  8. Ουριήλ
Ψήφοι

Η χώρα των φαντασμάτων

Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000
Ψηφοφορία 19/8 - Skiyo

Οριστικές αποχωρήσεις
Skiyo = Chloe = Πόρνη (Τυμβωρυχία 19/08)

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Poirot
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία - Pyotr_Krasnov

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα.
Συγγνώμη ήθελα να πω Υδροχοο
Έλεος :dash1:
Δηλαδή μισό λεπτό, είναι τόσο αξιόπιστο το ότι αναφέρθηκα πρώτη από την Υδροχόο απλώς επειδή ψήφισα πρώτη, αλλά το ότι εσύ δεν ψηφίζεις πριν τη δολοφονία δεν είναι και τόσο; Γιατί έτσι το κάνεις να φαίνεται. Δηλαδή γιατί το δικό σου δεν το σχολιάζεις όταν στο ζήτησα τόσες φορές, ενώ αυτό που συνέβη με εμένα και την Υδροχόο το αναφέρεις ως κάτι το ουάου και μεμπτό; Και μάλιστα ενώ δεν ξέρουμε καν τι ρόλο βαρούσε και η Υδροχόος.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά, δεν ξέρω τι άλλο να πω να σου δώσω να καταλάβεις. Εκτός αν δεν είσαι αθώος και προσπαθείς να με στοχοποιήσεις, όσα λες είναι εντελώς λανθασμένα, και αν επιμείνεις, σου είπα, θα κάνεις κακό στην ομάδα των πολιτών.

Ουριήλ

Palermo Player

Εντάξει συνάδελφε... μπορείς να με βρίσεις τώρα :girl_angel:

Poirot

Palermo Player

Μάλιστα, Πόρνη. Τουλάχιστον δεν θα βγούμε τρελοί και η συμπεριφορά του ήταν πράγματι αλλόκοτη. Σαν να αισθάνομαι λιγάκι καλύτερα τώρα, αλλά σίγουρα έχουμε δρόμο μπροστά μας.
Εγώ για να κάνω την αυτοκριτική μου, έκανα λάθος που θεώρησα ότι υπήρχε ύποπτη σχέση Υδροχόου και Skiyo, επειδή ο δεύτερος ψήφιζε εκείνους που κατηγορούσαν την πρώτη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν είναι μαφιόζοι και οι δύο. Ελπίζω να είναι τουλάχιστον ο ένας από τους δύο, γιατί αν δεν είναι, σημαίνει ότι είμαστε ήδη -3 πολίτες...
Ανακαλώ. Δεν αποκλείεται να υπήρχε όντως ύποπτη σχέση και απλώς η Υδροχόος να ήταν η Μαφιόζα και ο Skiyo η Πόρνη.

Ουριήλ

Palermo Player

Έλεος :dash1:
Δηλαδή μισό λεπτό, είναι τόσο αξιόπιστο το ότι αναφέρθηκα πρώτη από την Υδροχόο απλώς επειδή ψήφισα πρώτη, αλλά το ότι εσύ δεν ψηφίζεις πριν τη δολοφονία δεν είναι και τόσο; Γιατί έτσι το κάνεις να φαίνεται. Δηλαδή γιατί το δικό σου δεν το σχολιάζεις όταν στο ζήτησα τόσες φορές, ενώ αυτό που συνέβη με εμένα και την Υδροχόο το αναφέρεις ως κάτι το ουάου και μεμπτό; Και μάλιστα ενώ δεν ξέρουμε καν τι ρόλο βαρούσε και η Υδροχόος.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά, δεν ξέρω τι άλλο να πω να σου δώσω να καταλάβεις. Εκτός αν δεν είσαι αθώος και προσπαθείς να με στοχοποιήσεις, όσα λες είναι εντελώς λανθασμένα, και αν επιμείνεις, σου είπα, θα κάνεις κακό στην ομάδα των πολιτών.
Οχι εννοώ γιατι η Υδρο να αναφερθεί ξαφνικά σε εσενα χωρίς αιτιο και να επιμένει. Στις υποθέσεις μου εφόσον ο Μαικρο ειναι στη κορυφή υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να ακολουθείς τα βηματα του. Πότε δεν μιλάω για 100% αλλα για στοιχεία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...