Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.847 μηνύματα.

Στην αρχή κατάλαβα ότι ειπώθηκε για την τσεμ η κάρτα αυτήΜα για ποιο λόγο να έπεφτε τυμβωρυχία στην Κεμ έτσι και αλλιώς. Νόημα θα είχε ίσως αν τη ρίχναμε στην Υδροχόο. Η Κεμ είναι καμμένο χαρτί, δε θα μας προσέφερε τίποτα η κάρτα πάνω της.
Τελικά θα τη ρίξουμε ή όχι; Αν την έχει κανείς.

Αν βρίσκεται ακόμα μέσα στο παιχνίδι, θεωρώ πως θα ήταν καλή ιδέα να την ρίξουμε στην Υδροχόο. Θα μας βοηθήσει ίσως να ξεκολλήσουμε, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε παίκτες οι οποίοι δηλώνουν τόσο σίγουροι για την αθωότητά της.Τελικά θα τη ρίξουμε ή όχι; Αν την έχει κανείς.
Kate1914
Palermo Player
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.049 μηνύματα.

Ε εντάξει γίνεται και κανένα λάθος, κλάιν.Στην αρχή κατάλαβα ότι ειπώθηκε για την τσεμ η κάρτα αυτή
Αυτό που με προβληματίζει βέβαια ακόμη και αν τη ρίξουμε στην Υδροχόο, είναι ότι ο Πιοτρ τη θεωρεί πολίτη σίγουρα. Αν θυμάμαι σωστά έτσι ειπώθηκε.
Αν και μάλλον δε την έχουμε, γιατί μετά από τόσο μπλα μπλα για αυτή ίσως και να είχε πέσει.
Αν όμως την έχουμε ακόμη και έπειτα από τη σημερινή ψηφοφορία, θα πρότεινα να πέσει το συντομότερο δυνατόν. Αν η Υδροχόος ήταν όντως πολίτης, είμαστε ήδη στο -2 και αν κάνουμε και λάθος σήμερα, θα φτάσουμε στο -3 για πλάκα. Οπότε δεν έχουμε χρόνο. Καλό είναι να φυλάξουμε τις κάρτες αλλά αν είναι να χάσουμε χωρίς να τις έχουμε αξιοποιήσει...
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.

Παιδιά όσες δημοκρατικές διαδικασίες και να κάνουμε αν την τυμβωρυχία την έχει κάποιος που δεν θέλει να τη ρίξει, λογικά δεν θα τη ρίξει. Θεωρώ κι εγώ ότι θα την είχε ρίξει τόση ώρα, 19:10 έχει φτάσει.Ε εντάξει γίνεται και κανένα λάθος, κλάιν.
Αυτό που με προβληματίζει βέβαια ακόμη και αν τη ρίξουμε στην Υδροχόο, είναι ότι ο Πιοτρ τη θεωρεί πολίτη σίγουρα. Αν θυμάμαι σωστά έτσι ειπώθηκε.
Αν και μάλλον δε την έχουμε, γιατί μετά από τόσο μπλα μπλα για αυτή ίσως και να είχε πέσει.
Αν όμως την έχουμε ακόμη και έπειτα από τη σημερινή ψηφοφορία, θα πρότεινα να πέσει το συντομότερο δυνατόν. Αν η Υδροχόος ήταν όντως πολίτης, είμαστε ήδη στο -2 και αν κάνουμε και λάθος σήμερα, θα φτάσουμε στο -3 για πλάκα. Οπότε δεν έχουμε χρόνο. Καλό είναι να φυλάξουμε τις κάρτες αλλά αν είναι να χάσουμε χωρίς να τις έχουμε αξιοποιήσει...
Kate1914
Palermo Player
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.049 μηνύματα.

Το ίδιο σκεπτικό έχω και εγώ, αλλά ή δε την έχουμε ή αυτός που την έχει δε θέλει/διστάζει να τη ρίξει.Αν βρίσκεται ακόμα μέσα στο παιχνίδι, θεωρώ πως θα ήταν καλή ιδέα να την ρίξουμε στην Υδροχόο. Θα μας βοηθήσει ίσως να ξεκολλήσουμε, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε παίκτες οι οποίοι δηλώνουν τόσο σίγουροι για την αθωότητά της.
Ε ναι, αυτό.Παιδιά όσες δημοκρατικές διαδικασίες και να κάνουμε αν την τυμβωρυχία την έχει κάποιος που δεν θέλει να τη ρίξει, λογικά δεν θα τη ρίξει. Θεωρώ κι εγώ ότι θα την είχε ρίξει τόση ώρα, 19:10 έχει φτάσει.
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.

Επειδή βλέπω ότι επιμένετε στις κάρτες κι όχι στα πρόσωπα, να υπενθυμίσω ευγενικά ότι η Τυμβωρυχία μεταξύ 19:00 και 20:10 ΔΕ μπορεί να παιχτεί. 

Skiyo
Palermo Player
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.807 μηνύματα.

@giannhs2001 @ultraviolence αγαπητή ΣΕ είναι αλήθεια αυτό;Επειδή βλέπω ότι επιμένετε στις κάρτες κι όχι στα πρόσωπα, να υπενθυμίσω ευγενικά ότι η Τυμβωρυχία μεταξύ 19:00 και 20:10 ΔΕ μπορεί να παιχτεί.![]()
Kate1914
Palermo Player

Α, ευχαριστούμε για τη διευκρίνιση.
Ε άρα αφήστε το, αν υπάρχει ακόμη τώρα μόνο μετά την ψηφοφορία.
Ε άρα αφήστε το, αν υπάρχει ακόμη τώρα μόνο μετά την ψηφοφορία.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.710 μηνύματα.

Ναι ειναι αλήθεια. Εχετε στους κανόνες μια φωτογραφία που σας δείχνει την ώρα που μπορείτε να παίξετε κάθε κάρτα@giannhs2001 @ultraviolence αγαπητή ΣΕ είναι αλήθεια αυτό;
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.847 μηνύματα.

Μιας και με αγνοεί θα αλλάξω την ψήφο μου σε SKIYO

Κι εμένα με προβλημάτισε αυτό που ειπώθηκε και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ειπώθηκε. Παραδέχομαι ότι πράγματι μοιάζει απίθανο να φύγει μαφία από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία, κι άλλοι παίκτες στον χθεσινό γύρο ήμασταν σίγουροι ότι ήταν πολίτης οπότε δεν την ψηφίσαμε, αλλά αυτή η βεβαιότητα που εκφράστηκε τόσο απροκάλυπτα εμένα τουλάχιστον δεν με κάνει να σκέφτομαι πως προέρχεται από κάποια γνώση ή έστω προσεκτική εξέταση του παιχνιδιού.Αυτό που με προβληματίζει βέβαια ακόμη και αν τη ρίξουμε στην Υδροχόο, είναι ότι ο Πιοτρ τη θεωρεί πολίτη σίγουρα. Αν θυμάμαι σωστά έτσι ειπώθηκε.
Αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις ισοψηφίες και τρεις άκυρες ψήφους. Προσωπικά δεν θα αλλάξω την ψήφο μου, αφού όχι μόνο ξανακοίταξα τα μηνύματα και προβληματίστηκα με τις αντιφάσεις του Skiyo τις οποίες έχει τονίσει αρκετές φορές ο Πουαρό, αλλά επίσης δεν έχει απαντήσει σε αυτά που τον ρώτησα.Αν η Υδροχόος ήταν όντως πολίτης, είμαστε ήδη στο -2 και αν κάνουμε και λάθος σήμερα, θα φτάσουμε στο -3 για πλάκα. Οπότε δεν έχουμε χρόνο
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.710 μηνύματα.

Ο Poirot δεν μπορεί να ψηφιστεί γιατί έχει ασυλία!
Ψηφοφορία για Τρίτη 19/8
- dimijim --> Micro
- Kate1914 --> Ουριήλ
- Memetchi --> dimijim
- Micro --> Skiyo
- Poirot --> Skiyo
- Pyotr_Krasnov --> Kate1914
- Reader --> Skiyo
- Skiyo --> Micro
- Ουριήλ --> Memetchi
3 Skiyo
2 Micro
1 Ουριήλ
1 Kate1914
1 Memetchi
1 dimijim
Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.462 μηνύματα.

Να έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχουν και άλλες κάρτες/ιδιότητες που παίζουν παρασκηνιακά και δεν μπορεί ο καθένας να πει είμαι σίγουρος γιατί έκανα το τάδε. Καλό είναι να τα βλέπουμε όλα προσεχτικά
Kate1914
Palermo Player

Μου έβαλε ψύλλους στα αυτιά ο Μεμετσι εδώ και ώρα με όσα είπε, όμως θα αλλάξω και θα ψηφίσω και εγώ τον Skiyo για σήμερα εμπιστευόμενη αυτά που είπαν οι Ρίντερ και Πουαρό. Και ο Θεός βοηθός.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.

Ψηφίζω MICRO είμαι από κινητό δεν ξέρω πως βάζω χρώματα
ultraviolence
Palermo Moderator

Ψηφοφορία για Τρίτη 19/8
- dimijim --> Micro
- Kate1914 --> Skiyo
- Memetchi --> dimijim
- Micro --> Skiyo
- Poirot --> Skiyo
- Pyotr_Krasnov --> Micro
- Reader --> Skiyo
- Skiyo --> Micro
- Ουριήλ --> Memetchi
4 Skiyo
3 Micro
1 Memetchi
1 dimijim
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.

Πολύ όμορφα πάντως που από εκεί που ο micro ήταν υψηλά, μετά τις κινήσεις και τη φασαρία του memetchi φαίνεται να διαφεύγει τον κίνδυνο...

Δεν διαφωνώ εδώ, έχεις δίκιο. Κατά τη γνώμη μου ωστόσο κάποιος που όντως έχει τέτοια ευθύνη, ακριβώς επειδή θα το σκεφτεί αυτό, δεν θα βγει τόσο φανερά μπροστά. Πόσο μάλλον ένας παίκτης ο οποίος προηγουμένως έδειχνε τρομερά επιφυλακτικός στο να εκφέρει την παραμικρή άποψη.Να έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχουν και άλλες κάρτες/ιδιότητες που παίζουν παρασκηνιακά και δεν μπορεί ο καθένας να πει είμαι σίγουρος γιατί έκανα το τάδε. Καλό είναι να τα βλέπουμε όλα προσεχτικά
Skiyo
Palermo Player
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.807 μηνύματα.

Αλλάζω τη ψήφο μου σε dimijim και χρησιμοποιώ τη κάρτα μου. Ναι μπορει να είναι εκδικητική ψήφος αλλά νομίζω με χειραγωγήσε καλά και δε θα το επιτρέψω.
ultraviolence
Palermo Moderator

Ψηφοφορία για Τρίτη 19/8
- dimijim --> Micro
- Kate1914 --> Skiyo
- Memetchi --> dimijim
- Micro --> Skiyo
- Poirot --> Skiyo
- Pyotr_Krasnov --> Micro
- Reader --> Skiyo
- Skiyo --> dimijim(x2)
- Ουριήλ --> Memetchi
4 Skiyo
3 dimijim
2 Micro
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Skiyo
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
- Palermo Player
Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- American Economist
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Scandal
- charmander
- Palermo Player
- giannhs2001
- Palermo Player
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.