Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.462 μηνύματα.
Ισως η κάρτα έχει ήδη χαθεί ή βρίσκεται στα χέρια αυτών που δεν θέλουν να έχουμε στοιχεία. Βολεύει σήμερα να φύγει και άλλος και να ήμαστε φουλ στο σκοτάδι για το τι έγινε.

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.
Λοιπόν, εγώ τάσσομαι υπέρ του να ριχτεί η τυμβωρυχία στην Υδροχόο. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορούμε να κάνουμε, εγώ βρίσκομαι σε αδιέξοδο.

Δε θα δείξει απλά ότι ήταν με την ομάδα των πολιτών ή της μαφίας, αλλά τον ρόλο της γενικά. Για αυτό είναι πολύτιμη κάρτα αν την έχουμε ακόμη.
Και σου λέω, είναι σημαντικό αυτό που είπε ο Μεμετσι. Αν με τη σημερινή ψηφοφορία αυτός που φύγει έχει και την κάρτα; Είναι και σύντομο το παιχνίδι, δεν είναι ότι έχουμε πολυτέλεια του χρόνου.

Όπως νομίζετε παιδιά, πάντως κατά την ταπεινή μου άποψη βοήθεια θα ήταν.
Τωρα που το λες συμφωνω μαζι σου. Ειναι θεμα χρονου τωρα, αν με την σημερινη ψηφοφορια φυγει οντως αυτος με την καρτα αυτην, εχουμε χασει.

Μετα της 6 δεν θα ειμαι μεσα ισως να μπω για λιγο για την ψηφοφορια για να αλλαξω, αλλα το λεω γιατι θα μπορω μετα της 9 λογικα.

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.
Ισως η κάρτα έχει ήδη χαθεί ή βρίσκεται στα χέρια αυτών που δεν θέλουν να έχουμε στοιχεία. Βολεύει σήμερα να φύγει και άλλος και να ήμαστε φουλ στο σκοτάδι για το τι έγινε.
Πιστευω πως ακομη υπαρχει μεταξυ μας η καρτα αυτη...

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.736 μηνύματα.
Αυτός είναι ο λόγος που τον ψηφίζω από χθες. Η "λογική" του ήταν: Ψηφίζω τον dimijim γιατί κατηγόρησε την Υδροχόο με επιχειρήματα τα οποία βρίσκω λογικά, αλλά δεν ψηφίζω την Υδροχόο για να μην την καταδικάσω. Αντ' αυτού ψηφίζω τον dimijim καταδικάζοντάς τον, παρότι βρήκα τα επιχειρήματα λογικά. Make it make sense.
Καταλαβαίνω απόλυτα.
Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή θεωρούσα πως ευθυνόταν το γεγονός ότι είναι νέος παίκτης, αλλά αυτή η αντιφατική συμπεριφορά, η ξαφνική αποτροπή να πέσει Τυμβωρυχία στην Υδροχόο και η σιγουριά για τον ρόλο της με ανησυχούν.
Ψηφίζω Skiyo

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι το καλύτερο άτομο για να παιχτεί η τυμβωρυχία είναι ο σημερινός mvp. Για να έχουμε και τα λεγόμενά του να αξιολογήσουμε και ποιους τον ψήφισαν και ποιους τον υπερασπίστηκαν. Ο μόνος κίνδυνος είναι να διώξουμε αυτόν που έχει την κάρτα, αλλά και πάλι, ποιο το όφελος να μάθουμε τι ήταν η Υδροχόος; Έστω ότι μας λέει ότι ήταν Πολίτης κι ότι είχε τον Χ ρόλο, αλλάζει κάτι; Μόνο ότι μαθαίνουμε έναν ρόλο, που είναι πολύ πιο σημαντικό να το μάθει η Μαφία (για να βγάζει σημαντικές δολοφονίες και κάρφωμα) κι όχι τόσο οι Πολίτες. Κι αν είναι Πολίτης με Χ ρόλο, τι αλλάζει; Όσοι την κατηγόρησαν είναι ένοχοι; Το ίδιο αθώα με την Υδροχόο ήταν κι η Chem. Κι εκεί όσοι την κατηγόρησαν είναι ένοχοι; Ακόμη κι αν βγει ότι η Υδροχόος ήταν Μαφιόζα, αλλάζει τι; Λέμε μπράβο σε όσους την έδιωξαν; Αθωώνουμε όσους την ψήφισαν;
Νομίζω ότι τα πιθανά οφέλη μιας τυμβωρυχίας στον σημερινό mvp είναι κατά πολύ περισσότερα από τα οφέλη μιας τυμβωρυχίας στην Υδροχόο. Κι αν υπάρχει το ρίσκο να έχει την τυμβωρυχία ο σημερινός mvp και να μη μάθουμε ποτέ τι ήταν η Υδροχόος, πιστεύω είναι ένα πολύ υπολογισμένο ρίσκο μπροστά στο να μάθουμε τι ρόλο βαράει αυτός που θα φύγει σήμερα.

Θέλω τώρα να επισημάνω και κάτι ακόμη. Τόση ώρα συζητάμε για μια κάρτα που δεν ξέρουμε ποιος την έχει, αν την έχει και κατά πόσο είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει και την κοινή γνώμη και να την παίξει όταν θέλουμε εμείς. Μήπως πρέπει να φύγουμε λίγο από την υποθετική αυτή συζήτηση και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε άκρη με την ψηφοφορία και ποιον θέλουμε να διώξουμε; Μου φαίνεται πιο εποικοδομητική η συζήτηση αυτή...

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.710 μηνύματα.
Ο Poirot δεν μπορεί να ψηφιστεί γιατί έχει ασυλία!

Ψηφοφορία για Τρίτη 19/8

1. dimijim --> Micro
  2. Kate1914 --> Ουριήλ
  3. Memetchi --> Micro
  4. Micro --> Ουριήλ
  5. Poirot --> Skiyo
  6. Pyotr_Krasnov --> Kate1914
  7. Reader --> Skiyo
  8. Skiyo --> dimijim
  9. Ουριήλ --> Memetchi
Ψήφοι
2 Micro
2 Skiyo

2 Ουριήλ
1 dimijim
1 Kate1914

1 Memetchi

Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
---

Skiyo

Palermo Player

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.807 μηνύματα.
Τελικά αποφάσισα, δε έχω θέμα να πέσει τυμβωρυχια στη Υδροχόο για να μάθουμε το ρόλο της για να έχουμε νέα δεδομενα, και αλλάζω τη ψήφο μου σε micro.

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα.
Τωρα που το λες συμφωνω μαζι σου. Ειναι θεμα χρονου τωρα, αν με την σημερινη ψηφοφορια φυγει οντως αυτος με την καρτα αυτην, εχουμε χασει.
Αν δεν έχει φύγει ήδη βέβαια, υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.
Θέλω τώρα να επισημάνω και κάτι ακόμη. Τόση ώρα συζητάμε για μια κάρτα που δεν ξέρουμε ποιος την έχει, αν την έχει και κατά πόσο είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει και την κοινή γνώμη και να την παίξει όταν θέλουμε εμείς. Μήπως πρέπει να φύγουμε λίγο από την υποθετική αυτή συζήτηση και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε άκρη με την ψηφοφορία και ποιον θέλουμε να διώξουμε; Μου φαίνεται πιο εποικοδομητική η συζήτηση αυτή...
Εδώ βέβαια έχεις εσύ δίκιο.

Και επίσης πολύ ενδιαφέροντα όσα λέγονται για τον @Skiyo. Βλέπω να κατευθύνομαι και εγώ εκεί στο τέλος, θέλω όμως να ρίξω και μια ματιά μόνη μου σε όσα είπατε.

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Τελικά αποφάσισα, δε έχω θέμα να πέσει τυμβωρυχια στη Υδροχόο για να μάθουμε το ρόλο της για να έχουμε νέα δεδομενα, και αλλάζω τη ψήφο μου σε micro.
Πολύ περίεργο προσπαθείς ίσως να σώσεις τον εαυτό σου , μηπως εισαι στην μαφια ? :slourp:

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.
Να φανταστώ το timing εντελώς τυχαίο. Τον Micro γιατί;

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι το καλύτερο άτομο για να παιχτεί η τυμβωρυχία είναι ο σημερινός mvp
Για να έχουμε και τα λεγόμενά του να αξιολογήσουμε και ποιους τον ψήφισαν και ποιους τον υπερασπίστηκαν.
Δεν νομίζεις ότι λέγοντας αυτά θα κάνεις την μαφια πιο επιφυλακτική...
Μήπως πρέπει να φύγουμε λίγο από την υποθετική αυτή συζήτηση και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε άκρη με την ψηφοφορία και ποιον θέλουμε να διώξουμε; Μου φαίνεται πιο εποικοδομητική η συζήτηση αυτή...
Συμφωνώ

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.710 μηνύματα.
Ο Poirot δεν μπορεί να ψηφιστεί γιατί έχει ασυλία!

Ψηφοφορία για Τρίτη 19/8

1. dimijim --> Micro
  2. Kate1914 --> Ουριήλ
  3. Memetchi --> Micro
  4. Micro --> Ουριήλ
  5. Poirot --> Skiyo
  6. Pyotr_Krasnov --> Kate1914
  7. Reader --> Skiyo
  8. Skiyo --> Micro
  9. Ουριήλ --> Memetchi
Ψήφοι
3 Micro
2 Skiyo

2 Ουριήλ
1 Kate1914
1 Memetchi

Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
---

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.
@Kate1914 Κate μπορείς να μου πεις ξανά τι θέλεις να σου αναφέρω; το γεγονός ότι δεν ψήφισα; απάντησα ήδη στην Ριντερ το τι βλέπω μέχρι τώρα

Skiyo

Palermo Player

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.807 μηνύματα.
Πολύ περίεργο προσπαθείς ίσως να σώσεις τον εαυτό σου , μηπως εισαι στην μαφια ? :slourp:
Μήπως εσύ είσαι στη μαφία; Παλέρμο είναι οπότε... 🧐
Να φανταστώ το timing εντελώς τυχαίο. Τον Micro γιατί;
Για να δείξω ότι δε τον προστατεύω όπως είπε ο dimijim.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.
Το ζητούμενο είναι να δείξεις ότι δεν προστατεύεις τον Micro ή να ψηφίσεις κάποιον που θεωρείς ότι όντως είναι στη Μαφία;
Μήπως κάποια άλλη προσπαθούσες να προστατέψεις;

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.
Κατανοώ πως είπες πως δυσκολεύεσαι στον γραπτό λόγο αλλά θα σε παρακαλέσω πολύ, γιατί το σημείο είναι πολύ κρίσιμο, κάνε μια προσπάθεια να εξηγήσεις τι βρίσκεις ύποπτο στον micro εσύ. Δε διαφωνώ με την ψήφο σου, αλλά είναι πολύ σημαντικό στο σημείο που βρίσκόμαστε να μας εξηγήσεις και γιατί τον θεωρείς Μαφιόζο.

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα.
@Kate1914 Κate μπορείς να μου πεις ξανά τι θέλεις να σου αναφέρω; το γεγονός ότι δεν ψήφισα; απάντησα ήδη στην Ριντερ το τι βλέπω μέχρι τώρα
Τα είδα τα ποστ σου και καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, μου είχες απαντήσει και νωρίτερα, απλώς επέμεινα εδώ:
Και εξακολουθεί να μη μου αρέσει η στάση σου @Ουριήλ. Επιμένεις λοιπόν; Δέκα λεπτά και δεν ψηφίζεις για να μην φανείς κακός και εξαιτίας σου βγει πολίτης; Δεν είναι ότι θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα από τη δική σου ψήφο έτσι και αλλιώς.
Άρα τι ξέρεις και δε μας λες;
Δεν ξέρω αν μπορείς να δεις και τη δική μου οπτική στο θέμα.
Αλλά εκτός αυτού η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτι αξιόλογο να σου προσάψω.

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.736 μηνύματα.
Βρισκόμαστε σε αρκετά κρίσιμο σημείο για το παιχνίδι. Είναι αυτό που είπε ο @Memetchi , οι πολίτες σιγά σιγά λιγοστεύουμε.
Χθες έφυγαν δύο παίκτριες, μια σίγουρη πολίτης από δολοφονία και μια για την οποία δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τον ρόλο της.

Τόση ώρα δεν συζητάμε για το πώς μπορεί να μας βοηθήσει μία κάρτα η οποία δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει ακόμα στο παιχνίδι. Η κάρτα μας έχει ήδη βοηθήσει. Η αναφορά και μόνο στην Τυμβωρυχία, στην πιθανότητα η Υδροχόος να μην ήταν πολίτης όπως έπεισε αρκετούς από εμάς στον πρώτο γύρο, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου, έχει ήδη προκαλέσει αναταραχή.

@Pyotr_Krasnov έχουμε δύο ώρες ακόμα μέχρι την ψηφοφορία. Εξήγησέ μας για ποιον λόγο, από εκεί που έλεγες συνεχώς ότι δεν είσαι σίγουρος και θέλεις να περιμένεις για παραπάνω στοιχεία, ξαφνικά απέκτησες τόση βεβαιότητα;
Παιδια η Υδροχοος σιγουρα δεν ηταν στην μαφια.
Οχι, αν δουμε τι ρολο ειχε η Υδροχοος τοτε ειναι πεταμενη καρτα. Ειδικα οταν κατα πασα πιθανοτητα η Υδροχοος ειχε ρολο Πολιτη. Οποιος την εχει ας κρατησει για μετα το βραδυ ή για αυριο.
Πιστευω πως θα πρεπει να φυγει ακομη ενα ατομο τουλαχιστον για να την χρησιμοποιησουμε σε αυτο το ατομο. Η Υδροχοος, κατα πασα πιθανοτητα να ειχε ρολο πολιτη οπως ειπα και πιο πριν. Δηλαδη δεν ξερω, αν χρησιμοποιηθει στην Υδροχοο και δειξει οτι ειναι οντως Πολιτης, τοτε παει χαμενη η καρτα γιατι και παλι θα βγουμε σε αδιεξοδο. Και βεβαια δεν ειναι 100% σιγουρο οτι η Υδροχοος ηταν πολιτης αλλα ετσι πιστευω. Παντως, αν χασουμε το ατομο με την καρτα της Τυμβωρυχιας με την ψηφοφορια σημερα, απλως θα πω οτι θα χασει η ομαδα των Πολιτων σιγουρα.

Και εσύ @Skiyo θα ήθελες να απαντήσεις σε αυτό που λέει ο @Poirot από την πρώτη ψηφοφορία;
Αυτός είναι ο λόγος που τον ψηφίζω από χθες. Η "λογική" του ήταν: Ψηφίζω τον dimijim γιατί κατηγόρησε την Υδροχόο με επιχειρήματα τα οποία βρίσκω λογικά, αλλά δεν ψηφίζω την Υδροχόο για να μην την καταδικάσω. Αντ' αυτού ψηφίζω τον dimijim καταδικάζοντάς τον, παρότι βρήκα τα επιχειρήματα λογικά.
Να αναλύσεις γιατί ξαφνικά, βλέποντας πως όλο και περισσότεροι πείθονται για το ενδεχόμενο να πέσει κάρτα στην Υδροχόο, εσύ αλλάζεις τόσο απότομα άποψη;
Ή έστω να μας πεις γιατί άλλαξες άποψη μόνο αφότου έγραψε αυτό ο @Pyotr_Krasnov ;
Πιστευω πως ακομη υπαρχει μεταξυ μας η καρτα αυτη...

Poirot

Palermo Player

Να αναλύσεις γιατί ξαφνικά, βλέποντας πως όλο και περισσότεροι πείθονται για το ενδεχόμενο να πέσει κάρτα στην Υδροχόο, εσύ αλλάζεις τόσο απότομα άποψη;
Συν τοις άλλοις, άλλαξε ψήφο με έναν τρόπο σπασμωδικό προς ένα άτομο που δεν έχει κατηγορήσει καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δήθεν για να δείξει στον dimijim ότι δεν τον προστατεύει. Εμένα αυτά μου δείχνουν κινήσεις πανικού.
Μήπως εσύ είσαι στη μαφία; Παλέρμο είναι οπότε... 🧐
Μαζί με αυτό που επίσης δεν συνοδεύεται από καμία αιτιολόγηση. Κατηγορίες στον αέρα για να φύγουν τα μάτια από πάνω σου;

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.847 μηνύματα.
Προηγουμένως είχες κατηγορήσει τον dimjim ότι προσπαθεί να κατευθύνει το παιχνίδι , και μάλιστα τον ψήφισες για αυτό
Ψηφίζω dimijim επειδή χρησιμοποιεί τη πείρα του για να κατευθύνει το παιχνίδι και προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι είναι αθώος αλλά κάτι μου κλωτσαει σε αυτόν.
Ελπίζω να είναι πολίτης αλλά δε μου αρέσει πως πάει όλο αυτό το παιχνίδι.
Έχεις γράψει σε 2-3 ποστ ότι είσαι αθώος. Λοιπόν αν είσαι αθώος δε χρειάζεται να το γράψεις, φαίνεται σαν να προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να κατευθύνεις το παιχνίδι άλλου με τα μηνύματα σου. Σε διαβάζω, προσπαθώ να παίξω με τα δεδομένα που έχω, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά προς το παρόν κρατάω τη ψήφο μου.
Και εν τέλει , τώρα που πλησιάζει το τέλος της ψηφοφορίας κάνεις κωλοτουμπα και κοιτάς να ευχαριστήσεις τον dimjim . Πώς δικαιολογείται αυτό ; Εκτός αν παίζατε θέατρο πριν

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...