Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.
Οι γνωστοί άγνωστοι... Αν ανήκε στη μαφία γιατί να τη ξεφόρτωναν πρώτη πρώτη;
Για την Υδροχόο μιλάμε και οι δύο, έτσι; Όχι για την Chem. Γιατί την Υδροχόο η πόλη την έδιωξε, όχι η μαφία. Αν ανήκε στη μαφία μπορεί απλά να μην μπόρεσε η μαφία (ο έτερος μαφιόζος δηλαδή και η πόρνη αν έχει βρει κώδικα επικοινωνίας με τη μαφία) να τη σώσει.
Αν εσύ μιλάς για την Chem ναι συμφωνώ, δεν πιστεύω ότι η Μαφία άρχισε να σκοτώνει μέλη της στην πρώτη δολοφονία.

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.
Καλά, στις 19:30 είπε ότι δεν θα άλλαζε ψήφο. Δεν το είπε και πρωί με την αυγούλα. Μπορεί να μην είχε υπολογίσει στην ψήφο του δημάρχου και να κρατούσε τα χαρτιά της για τη δημοσκόπηση.
Μα αν το ελεγε απο το πρωι δεν θα υπηρχε νοημα

Skiyo

Palermo Player

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.807 μηνύματα.
Για την Υδροχόο μιλάμε και οι δύο, έτσι; Όχι για την Chem. Γιατί την Υδροχόο η πόλη την έδιωξε, όχι η μαφία. Αν ανήκε στη μαφία μπορεί απλά να μην μπόρεσε η μαφία (ο έτερος μαφιόζος δηλαδή και η πόρνη αν έχει βρει κώδικα επικοινωνίας με τη μαφία) να τη σώσει.
Αν εσύ μιλάς για την Chem ναι συμφωνώ, δεν πιστεύω ότι η Μαφία άρχισε να σκοτώνει μέλη της στην πρώτη δολοφονία.
Για τη Υδροχόο εννουσα, αν κάποιοι ψήφισαν τη Υδροχόο, ένας ψήφος μπορεί να ήταν και από μαφία και να θεωρούσαν ότι ήταν πολίτης.

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.
Την τυμβωρυχία πώς τη βλέπεις;
Εσύ που σήμερα μπορείς και μιλάς εκ του ασφαλούς, την τυμβωρυχία πώς τη βλέπεις;

Για την ώρα, κι αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω διορθώστε με παρακαλώ):
  • ΥΠΕΡ της τυμβωρυχίας είναι ο memetchi και μάλλον κι ο micro
  • ΚΑΤΑ της τυμβωρυχίας είμαι εγώ, ο Πυοτρ, η Ρίντερ, ο Σκυιο κι ο Ουριήλ

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.462 μηνύματα.
Εγώ βλέπω ότι περνάνε οι ώρες χωρίς νέα στοιχεία. Αυτό τη μαφία πάντα συμφέρει. Θα αλλάξω την ψήφο μου σε λίγο και από εκεί και πέρα κάνετε ο,τι καταλαβαίνετε όσοι έχετε τις αντίστοιχες καρτες και ρόλους που μπορούν να μας ξεκολλήσουν.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.
Εσύ που σήμερα μπορείς και μιλάς εκ του ασφαλούς, την τυμβωρυχία πώς τη βλέπεις;

Για την ώρα, κι αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω διορθώστε με παρακαλώ):
  • ΥΠΕΡ της τυμβωρυχίας είναι ο memetchi και μάλλον κι ο micro
  • ΚΑΤΑ της τυμβωρυχίας είμαι εγώ, ο Πυοτρ, η Ρίντερ, ο Σκυιο κι ο Ουριήλ
Εγώ δεν είμαι τόσο αρνητικός στο να πέσει η τυμβωρυχία στην Υδροχόο. Από τη μία με προβληματίζει ότι είναι νωρίς και έχουμε μόλις μία τυμβωρυχία για όλο το παιχνίδι, από την άλλη έχει δημιουργηθεί τόση σύγχυση με το τι είναι η Υδροχόος που ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτή τη φάση. Αν η Μαφία είχε κάνει μία πιο διαφωτιστική δολοφονία πιθανότατα θα έλεγα όχι, αλλά τώρα στοιχεία δεν μας έδωσε και φοβάμαι ότι και σήμερα θα ψηφίσουμε (πάλι) λίγο στην τύχη. Είτε είναι παίκτρια με στοιχεία η Υδροχόος είτε Μαφία θα έχουμε πολύτιμα δεδομένα. Το ρίσκο υπάρχει, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να βγούμε αλλιώς από το αδιέξοδο πριν χάσουμε πιθανόν άλλον έναν πολίτη απόψε κι άλλον έναν με την αυριανή δολοφονία.

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.462 μηνύματα.
Υπάρχει και η περίπτωση μια από τις δυο που έφυγαν να είχαν την κάρτα και τσάμπα να το συζητάμε βέβαια.

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.
Εγώ δεν είμαι τόσο αρνητικός στο να πέσει η τυμβωρυχία στην Υδροχόο. Από τη μία με προβληματίζει ότι είναι νωρίς και έχουμε μόλις μία τυμβωρυχία για όλο το παιχνίδι, από την άλλη έχει δημιουργηθεί τόση σύγχυση με το τι είναι η Υδροχόος που ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτή τη φάση. Αν η Μαφία είχε κάνει μία πιο διαφωτιστική δολοφονία πιθανότατα θα έλεγα όχι, αλλά τώρα στοιχεία δεν μας έδωσε και φοβάμαι ότι και σήμερα θα ψηφίσουμε (πάλι) λίγο στην τύχη. Είτε είναι παίκτρια με στοιχεία η Υδροχόος είτε Μαφία θα έχουμε πολύτιμα δεδομένα. Το ρίσκο υπάρχει, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να βγούμε αλλιώς από το αδιέξοδο πριν χάσουμε πιθανόν άλλον έναν πολίτη απόψε κι άλλον έναν με την αυριανή δολοφονία.
Ναι αλλά ρε συ, τα έγραψα και νωρίτερα, εάν η Υδροχόος ήξερε κάποιον, τότε μιλάμε λογικά θα ήξερε εμένα ή η την Κειτ. Σε κάθε περίπτωση, κι οι δύο την ψηφίσαμε να φύγει ενώ αν ήμασταν Μαφιόζοι κι αυτή η Πληροφοριοδότης μας θα την κρατούσαμε για κάρφωμα. Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει άλλος Φανερός Μαφιόζος στα λεγόμενα της Υδροχόου;
Όσο για το ενδεχόμενο να είναι Μαφία, το θεωρώ πολύ πολύ μικρό. Αλλά στην περίπτωση αυτή υπάρχει ένα Μέντιουμ εκεί έξω που ήδη ξέρει και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε κι οι υπόλοιποι όταν θα είναι ασφαλές να γίνει κι αυτό.

Να σου δώσω εγώ έναν αντίλογο τώρα;
Η Μαφία μπορεί να επιθυμεί να παιχτεί τώρα η τυμβωρυχία γιατί
  • θα χαθεί τώρα μια τόσο πολύτιμη κάρτα και μετά θα μπορέσει να βγάλει με ψηφοφορίες και δολοφονίες ελεύθερα όποιον παίχτη θέλει χωρίς να χρειάζεται να προσέχει τι είπε και πώς έπαιξε αυτός
  • γιατί η τροπή της σημερινής ψηφοφορίας πιθανά να μην τη βολεύει ιδιαίτερα και να επιθυμεί να αποδείξει την αθωώτητα της Υδροχόου για να στρέψει τα βλέματα των υπολοίπων απέναντι σε εμένα, την Κειτ κι ...εσένα που δε μπορείς να ψηφισθείς - δηλαδή να είναι τώρα ένα παιχνίδι της Μαφίας για να ανατρέψει την ψηφοφορία όπως έχει και να τη στρέψει εναντίον αθώων
Τι λες; Κι εσύ, κι οι υπόλοποι;

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.736 μηνύματα.

Poirot

Palermo Player

Ναι αλλά ρε συ, τα έγραψα και νωρίτερα, εάν η Υδροχόος ήξερε κάποιον, τότε μιλάμε λογικά θα ήξερε εμένα ή η την Κειτ. Σε κάθε περίπτωση, κι οι δύο την ψηφίσαμε να φύγει ενώ αν ήμασταν Μαφιόζοι κι αυτή η Πληροφοριοδότης μας θα την κρατούσαμε για κάρφωμα. Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει άλλος Φανερός Μαφιόζος στα λεγόμενα της Υδροχόου;
Όσο για το ενδεχόμενο να είναι Μαφία, το θεωρώ πολύ πολύ μικρό. Αλλά στην περίπτωση αυτή υπάρχει ένα Μέντιουμ εκεί έξω που ήδη ξέρει και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε κι οι υπόλοιποι όταν θα είναι ασφαλές να γίνει κι αυτό.
Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ την Υδροχόο Πληροφοριοδότη, δεν πιστεύω ότι είχε στοιχεία αλλά υπάρχουν κάποιοι που το πιστεύουν, γι' αυτό και το έθεσα ως παράμετρο. Δεν βλέπω ως μαφιόζους ούτε εσένα ούτε την Kate. Όπως επίσης για τον λόγο που ανέφερα πριν μερικές ώρες δεν πιστεύω ούτε ότι είναι η Πόρνη. Ακόμη κι αν αποδειχθεί ότι είναι πολίτης χωρίς στοιχεία, θα φύγει από το μυαλό μερικών ότι "έδειχνε" είτε προς τα εσένα είτε προς την Kate μετά λόγου γνώσεως. Και επίσης δε συμμερίζομαι την άποψη ότι το ενδεχόμενο να ήταν Μαφία ήταν "πολύ πολύ μικρό". Επειδή πιστεύω στην αθωότητα τόσο τη δική σου όσο και της Kate, μου προξενεί εντύπωση ένας πολίτης από τον πρώτο γύρο να σας στοχοποιήσει τόσο έντονα χωρίς να έχει πραγματικά στοιχεία. Ίσα ίσα, αν ήταν Μαφία και ήθελε να θολώσει τα νερά φυτεύοντας έναν σπόρο αμφιβολίας για κάποιους παίκτες (ενδεχομένως παίκτες που αισθανόταν ως απειλή για τη συνέχεια του παιχνιδιού) ίσως και να κατάφερε να το κάνει.
Η Μαφία μπορεί να επιθυμεί να παιχτεί τώρα η τυμβωρυχία γιατί
  • θα χαθεί τώρα μια τόσο πολύτιμη κάρτα και μετά θα μπορέσει να βγάλει με ψηφοφορίες και δολοφονίες ελεύθερα όποιον παίχτη θέλει χωρίς να χρειάζεται να προσέχει τι είπε και πώς έπαιξε αυτός
Αυτό το αντεπιχείρημα είναι πολύ σοβαρό και το ακούω.
γιατί η τροπή της σημερινής ψηφοφορίας πιθανά να μην τη βολεύει ιδιαίτερα και να επιθυμεί να αποδείξει την αθωώτητα της Υδροχόου για να στρέψει τα βλέματα των υπολοίπων απέναντι σε εμένα, την Κειτ κι ...εσένα που δε μπορείς να ψηφισθείς - δηλαδή να είναι τώρα ένα παιχνίδι της Μαφίας για να ανατρέψει την ψηφοφορία όπως έχει και να τη στρέψει εναντίον αθώων
Εδώ όμως, έχω κάποιες ενστάσεις. Έστω ότι αποδεικνύεται η αθωότητα της Υδροχόου, χωρίς όμως να προκύπτει ότι είναι πολίτης με στοιχεία. Να στρέψουν που μετά την ψηφοφορία; Σε αυτούς που ψήφισαν την αθώα Υδροχόο έναντι της επίσης αθώας Chem; Θέλω να πω ότι και το άλλο μέρος της χθεσινής ισοψηφίας έχει ήδη αποδειχθεί αθώο σχεδόν με βεβαιότητα. Τι μπορούν να προσάψουν οι μεν στους δε, που δεν μπορούν να προσάψουν οι δε στους μεν;

dimijim

Palermo Player

Εδώ όμως, έχω κάποιες ενστάσεις. Έστω ότι αποδεικνύεται η αθωότητα της Υδροχόου, χωρίς όμως να προκύπτει ότι είναι πολίτης με στοιχεία. Να στρέψουν που μετά την ψηφοφορία; Σε αυτούς που ψήφισαν την αθώα Υδροχόο έναντι της επίσης αθώας Chem; Θέλω να πω ότι και το άλλο μέρος της χθεσινής ισοψηφίας έχει ήδη αποδειχθεί αθώο σχεδόν με βεβαιότητα. Τι μπορούν να προσάψουν οι μεν στους δε, που δεν μπορούν να προσάψουν οι δε στους μεν;
Ναι, εδώ έχεις ένα δίκαιο, στο δίνω. Βέβαια για την ώρα είμαστε σκαλωμένοι σε μια συγκεκριμένη κατανομή και τίποτε δεν αλλάζει, αυτή μπορεί να ήταν μια προσπάθεια και την κάρτα να κάψουν και να προσπαθήσουν να αλλάξουν την ψηφοφορία.

Τη σημερινή ψηφοφορία πώς τη βλέπεις; Χθες κάποια στιγμή, περίπου ώρα τέτοια, είχες δηλώσει ότι στραβά αρμενίζουμε. Σήμερα; Γιατί εκτός από την δήλωση του memetchi ότι θα αλλάξει ψήφο, που ανυπομονώ να μου εξηγήσει και ποιους θεωρεί υποπότους και γιατί, όλους τους υπόλοιπους τους βλέπω για την ώρα να επαναπαύονται και να κοιτούνε μόνο.

Poirot

Palermo Player

Τη σημερινή ψηφοφορία πώς τη βλέπεις; Χθες κάποια στιγμή, περίπου ώρα τέτοια, είχες δηλώσει ότι στραβά αρμενίζουμε. Σήμερα; Γιατί εκτός από την δήλωση του memetchi ότι θα αλλάξει ψήφο, που ανυπομονώ να μου εξηγήσει και ποιους θεωρεί υποπότους και γιατί, όλους τους υπόλοιπους τους βλέπω για την ώρα να επαναπαύονται και να κοιτούνε μόνο.
Δεν ξέρω και πως μπορεί κάποιος να επαναπαυτεί με την τωρινή εικόνα της ψηφοφορίας. Οι δύο έχουν πάρει από 2 ψήφους και μετά έχουμε πέντε παίκτες που έχουν από 1 ψήφο. Μόνο η Reader έχει καταφέρει να μην πάρει ούτε μία ψήφο, κι εγώ που με ταΐζει χαβιάρι ο Αυτοκράτορας. Θέλω να πω ότι το αποτέλεσμα που έχει διαμορφωθεί τώρα είναι πολύ ευμετάβλητο. Χθες τέτοια ώρα παρενέβην γιατί η Chem είχε περάσει μπροστά με 4 ψήφους μόνο και μόνο επειδή ήταν αδρανής. Και κάτι άλλο, παρενθετικά: Είναι πολύ πιο πιθανό να υπάρχει μαφιόζος ανάμεσα στους 4 της Chem παρά στους 4 της Υδροχόου, γιατί η άνοδος της Υδροχόου ήρθε εν πολλοίς λόγω της πρωτοκαθεδρίας της Chem. Συνεχίζω όμως για τα σημερινά. Ειλικρινά αυτό το σκορποχώρι μπορεί να αλλάξει οποτεδήποτε, μπορούμε να οδηγηθούμε σε πολλαπλή ισοψηφία, μπορεί να γίνει το παιχνίδι στην παράταση... Χίλια πράγματα μπορούν να συμβούν. Δεν ξέρω αν αρμενίζουμε στραβά τώρα γιατί δεν ξέρω τον προορισμό μας. Θέλω να δω κι εγώ τι θα κάνει ο Memetchi και προς τα που θα πάει το πράγμα.

Memetchi

Palermo Player

Και δεν σε προβληματίζει γιατί κάποιοι θέλουν να πάρουμε τις κάρτες στον τάφο μας; Επαναλαμβάνω αύριο αν φύγουν αθώοι θα είμαστε 5. Προσπαθήστε να κάνουμε παιχνίδι τότε. Αυτό είναι το πρόβλημα με τη γρήγορη βερσιόν. Τα λάθη πληρώνονται και κάθε μέρα που περνάει είναι υπερ της μαφίας. Αν ήμασταν 15+ ναι να έλεγα κρατήστε παιδιά. Τωρα τι; Θα πεθάνει ξέρω εγώ κάποιος θα τη ρίξουμε θα είναι καμιά μάγισσα/μέντιουμ ή δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος πολίτης που δεν μίλαγε σχεδόν καθόλου και θα κοιτιόμαστε. Τα στοιχεία τώρα θεωρώ ότι τα χρειαζόμαστε

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.
Οχι, αν δουμε τι ρολο ειχε η Υδροχοος τοτε ειναι πεταμενη καρτα. Ειδικα οταν κατα πασα πιθανοτητα η Υδροχοος ειχε ρολο Πολιτη. Οποιος την εχει ας κρατησει για μετα το βραδυ ή για αυριο.

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα.
Βασικά αρχίζει και με πείθει ο Μεμετσι για την τυμβωρυχία. Τα βλέπω σωστά όσα λέει, ειδικά η παράμετρος να χαθεί η κάρτα (αν δεν την έχει ήδη πάρει στον τάφο της η Υδροχόος ή η Κεμ). Αυτό είναι ένα καλό πόιντ που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε νομίζω.
Οχι, αν δουμε τι ρολο ειχε η Υδροχοος τοτε ειναι πεταμενη καρτα. Ειδικα οταν κατα πασα πιθανοτητα η Υδροχοος ειχε ρολο Πολιτη. Οποιος την εχει ας κρατησει για μετα το βραδυ ή για αυριο.
Πεταμένη γιατί όμως;
Μας εξηγείς λίγο το σκεπτικό σου; Θέλω πραγματικά να μάθω.

Poirot

Palermo Player

Και δεν σε προβληματίζει γιατί κάποιοι θέλουν να πάρουμε τις κάρτες στον τάφο μας; Επαναλαμβάνω αύριο αν φύγουν αθώοι θα είμαστε 5. Προσπαθήστε να κάνουμε παιχνίδι τότε. Αυτό είναι το πρόβλημα με τη γρήγορη βερσιόν. Τα λάθη πληρώνονται και κάθε μέρα που περνάει είναι υπερ της μαφίας. Αν ήμασταν 15+ ναι να έλεγα κρατήστε παιδιά. Τωρα τι; Θα πεθάνει ξέρω εγώ κάποιος θα τη ρίξουμε θα είναι καμιά μάγισσα/μέντιουμ ή δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος πολίτης που δεν μίλαγε σχεδόν καθόλου και θα κοιτιόμαστε. Τα στοιχεία τώρα θεωρώ ότι τα χρειαζόμαστε
Ναι, μα δεν διαφωνώ μαζί σου. Τάχθηκα υπέρ του να πέσει η τυμβωρυχία τώρα, έστω κι αν έχει κάποιο ρίσκο. Ισχύει αυτό που λες με τον ρυθμό του παιχνιδιού, αν κρίνουμε από τα προηγούμενα το πιθανότερο είναι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να έχουμε τελειώσει.

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.736 μηνύματα.
Γιατί εκτός από την δήλωση του memetchi ότι θα αλλάξει ψήφο, που ανυπομονώ να μου εξηγήσει και ποιους θεωρεί υποπότους και γιατί, όλους τους υπόλοιπους τους βλέπω για την ώρα να επαναπαύονται και να κοιτούνε μόνο.
Δεν επαναπαυόμαστε. Προσωπικά αναρωτιέμαι αν πρέπει να αφήσω την ψήφο μου στον Pyotr, ο οποίος φάνηκε υπερβολικά σίγουρος για τον ρόλο της Υδροχόου. Δεν νομίζω ότι αν ήταν κάποιος ρόλος με στοιχεία θα μας τα έδινε έτσι απλά.

Έχω ξεψαχνίσει τα μηνύματα προσπαθώντας να βρω κάτι, και έχω να κάνω μια ερώτηση στον @Skiyo

Είπες πως τα επιχειρήματα του @dimijim σου φαίνονται λογικά, ωστόσο δεν ψήφισες την Υδροχόο. Σγην αρχή μου φάνηκες απλώς μπερδεμένος, αλλά το συνέχισες λέγοντας πως δεν ήθελες να την καταδικάσεις... Δίνοντας προβάδισμα στον @dimijim
Είπα ότι είναι πειστικά, αλλά είναι νωρίς να καταδικάσω τη Υδροχόο. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να αποφασίσω.

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Βασικά αρχίζει και με πείθει ο Μεμετσι για την τυμβωρυχία. Τα βλέπω σωστά όσα λέει, ειδικά η παράμετρος να χαθεί η κάρτα (αν δεν την έχει ήδη πάρει στον τάφο της η Υδροχόος ή η Κεμ). Αυτό είναι ένα καλό πόιντ που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε νομίζω.

Πεταμένη γιατί όμως;
Μας εξηγείς λίγο το σκεπτικό σου; Θέλω πραγματικά να μάθω.

Πιστευω πως θα πρεπει να φυγει ακομη ενα ατομο τουλαχιστον για να την χρησιμοποιησουμε σε αυτο το ατομο. Η Υδροχοος, κατα πασα πιθανοτητα να ειχε ρολο πολιτη οπως ειπα και πιο πριν. Δηλαδη δεν ξερω, αν χρησιμοποιηθει στην Υδροχοο και δειξει οτι ειναι οντως Πολιτης, τοτε παει χαμενη η καρτα γιατι και παλι θα βγουμε σε αδιεξοδο. Και βεβαια δεν ειναι 100% σιγουρο οτι η Υδροχοος ηταν πολιτης αλλα ετσι πιστευω. Παντως, αν χασουμε το ατομο με την καρτα της Τυμβωρυχιας με την ψηφοφορια σημερα, απλως θα πω οτι θα χασει η ομαδα των Πολιτων σιγουρα.

Poirot

Palermo Player

Είπες πως τα επιχειρήματα του @dimijim σου φαίνονται λογικά, ωστόσο δεν ψήφισες την Υδροχόο. Σγην αρχή μου φάνηκες απλώς μπερδεμένος, αλλά το συνέχισες λέγοντας πως δεν ήθελες να την καταδικάσεις... Δίνοντας προβάδισμα στον @dimijim
Αυτός είναι ο λόγος που τον ψηφίζω από χθες. Η "λογική" του ήταν: Ψηφίζω τον dimijim γιατί κατηγόρησε την Υδροχόο με επιχειρήματα τα οποία βρίσκω λογικά, αλλά δεν ψηφίζω την Υδροχόο για να μην την καταδικάσω. Αντ' αυτού ψηφίζω τον dimijim καταδικάζοντάς τον, παρότι βρήκα τα επιχειρήματα λογικά. Make it make sense.

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.050 μηνύματα.
Λοιπόν, εγώ τάσσομαι υπέρ του να ριχτεί η τυμβωρυχία στην Υδροχόο. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορούμε να κάνουμε, εγώ βρίσκομαι σε αδιέξοδο.
Πιστευω πως θα πρεπει να φυγει ακομη ενα ατομο τουλαχιστον για να την χρησιμοποιησουμε σε αυτο το ατομο. Η Υδροχοος, κατα πασα πιθανοτητα να ειχε ρολο πολιτη οπως ειπα και πιο πριν. Δηλαδη δεν ξερω, αν χρησιμοποιηθει στην Υδροχοο και δειξει οτι ειναι οντως Πολιτης, τοτε παει χαμενη η καρτα γιατι και παλι θα βγουμε σε αδιεξοδο. Και βεβαια δεν ειναι 100% σιγουρο οτι η Υδροχοος ηταν πολιτης αλλα ετσι πιστευω. Παντως, αν χασουμε το ατομο με την καρτα της Τυμβωρυχιας με την ψηφοφορια σημερα, απλως θα πω οτι θα χασει η ομαδα των Πολιτων σιγουρα.
Δε θα δείξει απλά ότι ήταν με την ομάδα των πολιτών ή της μαφίας, αλλά τον ρόλο της γενικά. Για αυτό είναι πολύτιμη κάρτα αν την έχουμε ακόμη.
Και σου λέω, είναι σημαντικό αυτό που είπε ο Μεμετσι. Αν με τη σημερινή ψηφοφορία αυτός που φύγει έχει και την κάρτα; Είναι και σύντομο το παιχνίδι, δεν είναι ότι έχουμε πολυτέλεια του χρόνου.

Όπως νομίζετε παιδιά, πάντως κατά την ταπεινή μου άποψη βοήθεια θα ήταν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...