03-01-25

22:30
Όχι εντάξει, καταλαβαίνω ότι μερικές σημαντικές αποφάσεις τις σκεφτόμαστε καλύτερα αργότερα. Δεν πειράζει. Και εγώ έχω ξενερώσει με τον εαυτό μου που δεν πήρα το σινιάλο του Ουλτρα όταν έψαχνε τον μαφιόζο να του πω ναι και να πάμε μαζί στην Ιον.Όχι, το πήγες πολύ καλά. Έδινες τα σινιάλα σου. Ειδικά σε κάποια σημεία. Αν εμπιστευόμουν το ένστικτό μου (ίσως κι αν δεν ήταν ο ultra στη μέση...), να "σε άκουγα"...
Μου θύμισες σκηνές από το προηγούμενο Παλέρμο. Που προσπαθούσα να σε πείσω να μ΄ εμπιστευτείς εσύ. Και το έκανες...
Κάτι αντίστοιχο "παίχτηκε" και τώρα, αλλά εγώ ήμουν αλλού...
ναι αλλά ήταν 2vs 1. Ήταν πλέον ποιος θα πείσει τον Ουλτρα ότι είναι η πορνη όχι ποιος θα πείσει για αθώος. Εγώ του έδειξα ότι είμαι αθώος γιατί είχα κρατήσει ότι είναι είτε αθώος είτε πορνη από τα στοιχεία. Όταν με ψήφισε κατάλαβα ότι είναι με τους «κακούς» και δεν είχα άλλη επιλογή από το να ελπίσω ότι είναι μαφιόζος και ότι έκανε το σινιάλο για να μη φάει την πορνη και όχι γιατί την έψαχνε τον μαφιόζοΜα η πόρνη δεν θεωρείται πολίτης ? Άρα αν βγάζατε εμένα τώρα στο τέλος θα κέρδιζε η πόλη