27-12-24

22:31
Τι σινιαλο ρε πατρινε εχψ γκομενα στο κρεβαιτΑυτο δηλάδη δεν σε προβλημάτισε για σινιάλο; Διακρίνω κάποια επιλεκτικότητα ;![]()
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.406 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.058 μηνύματα σε 105.849 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 433 άτομα.
Τι σινιαλο ρε πατρινε εχψ γκομενα στο κρεβαιτΑυτο δηλάδη δεν σε προβλημάτισε για σινιάλο; Διακρίνω κάποια επιλεκτικότητα ;![]()
H διανυκτέρευση μπορεί να μην ήταν σινιάλο...όμως αυτά τα ακαταλαβίστικα μπορεί να είναι...Τι σινιαλο ρε πατρινε εχψ γκομενα στο κρεβαιτ
Τι σινιαλο ρε πατρινε εχψ γκομενα στο κρεβαιτ
Μόνο εγώ τα είδα όλα ως απλά ορθογραφικάH διανυκτέρευση μπορεί να μην ήταν σινιάλο...όμως αυτά τα ακαταλαβίστικα μπορεί να είναι...
Χμμμμ
Άρα λοιπόν επειδή είπα ό,τι είπα, που στο φινάλε σιγά τα ωα, κουβέντα να κάνουμε να κόψω αντιδράσεις ήταν γιατί διαφορετικά το παιχνίδι δεν προχωράει, ξαφνικά "δεν είμαι πια αυτός που ήμουν και πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα".Δε θα σου απαντήσω. Τουλάχιστον όχι έτσι όπως θες. Με ξέρεις, έχουμε μιλήσει σε π.μ. τόσες φορές, έχω εκφράσει την αγάπη και την εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου, άλλες τόσες...όμως...
...εδώ μπορεί να είμαστε και εχθροί, μπορώ να σου πω...
Με μια πρώτη σκέψη έτσι είναι. Όπως το λες. Ορθογραφικά λαθάκια (και λόγω φούριας : ελαφίνα στο κρεβάτι...)...Μόνο εγώ τα είδα όλα ως απλά ορθογραφικά; Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που ο νεαρός γράφει έτσι.
Δε θα δώσεις συνέχεια...δε θα δώσεις συνέχεια, αλλά "φωτογραφίζεις" μια χαρά 3 άτομα ( τυχαίο άραγε ; )...Άρα λοιπόν επειδή είπα ό,τι είπα, που στο φινάλε σιγά τα ωα, κουβέντα να κάνουμε να κόψω αντιδράσεις ήταν γιατί διαφορετικά το παιχνίδι δεν προχωράει, ξαφνικά "δεν είμαι πια αυτός που ήμουν και πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα".
Τέλος πάντων, δεν θα δώσω συνέχεια στα περί Υδροχόου/Ιόν/Μεμε. Είδα κάτι, μου έκανε εντύπωση, το σχολίασα, τελείωσε.
Όχι απαραίτητα γιατί σε συνομιλία δυο ατόμων είναι πιο εύκολο ώστε να καταλάβουν και οι δυο ο ένας τις προθέσεις του άλλου. Αλλά ακόμα είναι νωρίς και ξέρω πως ειδικά την πρώτη μέρα τα αστειάκια και τα πειράγματα είναι πιο εύκολα γιατί οι περισσότεροι παίκτες λογικό είναι να μην έχουν στοιχεία. Είναι απλά το κάτι τι που το επισήμανα όπως το επισήμανε και ο ίδιος ότι το κρατάμε.Αυτο δηλάδη δεν σε προβλημάτισε για σινιάλο; Διακρίνω κάποια επιλεκτικότητα ;![]()
Πριν φύγεις (λόγω εξαιρετικά περιορισμένου χρόνου...) είπες να μας κάνεις την καρδιά περιβόλι ε ;;Καλημέρα και από εμένα!
Αν και το έχω ήδη αναφέρει, εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Σήμερα λόγω εξαιρετικά περιορισμένου χρόνου σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες, δε θα μπορέσω να συμμετέχω όσο θα ήθελα. Θα προσπαθώ να διαβάζω τα μηνύματά σας και αν βρίσκω λίγο χρόνο θα προσπαθώ να γράφω και εγώ.
Προς το παρόν αλλάζω την ψήφο μου και επιλέγω την Υδροχόο. Χαίρομαι που διαβάζω συνέχεια μηνύματά σου και που είσαι τόσο δραστήρια, όπως και την άλλη φορά, αλλά όλο αυτό το "γράφω κάτι για όλους" θα μπορούσε να είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού (και ίσως αρκετού tryhard).