ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:44 Ο ultraviolence: #401 14-09-24 16:44 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, επιστρέφετε στην Χώρα των Φαντασμάτων. Σας έψησα μπισκοτάκια κανέλας, για να συνοδεύσουμε το μάτσα τσαι μας (ζήλευε μάγισσα @Pak) . Δε μπορείτε πλέον ούτε να μιλάτε ούτε να ψηφίσετε! Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:45 Ο Memetchi έγραψε: #402 14-09-24 16:45 Καλά πήγε και αυτό... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο ultraviolence: #403 14-09-24 16:54 Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #404 14-09-24 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Click για ανάπτυξη... Να πάει !! Να ξεκουραστεί λίγο και να πάρει καθαρό αέρα !! Μη νοιάζεσαι για εμάς. Θα είμαστε φρόνιμοι... Θ΄ ασχοληθούμε με την Υδροχόο (που κάποιοι θα την πάρουν άδικα στο λαιμό τους σήμερα : κάτι που αντεύχομαι...) και οι μαφιόζοι θα τρίβουν τα χέρια τους (μπορεί κι "από ΄κει" που είναι...)... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είναι απλά μια ιδέα. Ίσως να είχε δει ότι γενικά τον Γιάννη τον βάφτιζα κάπως αθώο στα μηνύματά μου, ίσως και όχι. Δε λέω ότι θα μπορούσε να το ξέρει. Επίσης, όσο παρουσιάζονται νέα στοιχεία η ψήφος μου θα αλλάξει σήμερα, μην την παίρνετε τόσο σίγουρη. Άλλωστε η Υδροχόος μας εξήγησε ότι η διπλή ψήφος ήταν απλώς λάθος της, οπότε προς ώρας επιλέγω να την πιστέψω. Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, μην την αλλάξεις εννοώ, στις 20.01 και μετά πεις ότι δεν πρόλαβες. Ναι ; Μην κόπτεσαι τόσο... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:02 Ο Memetchi έγραψε: #405 14-09-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Click για ανάπτυξη... Και μέχρι τη sacre coeur να ανέβεις και να κατέβεις με τα πόδια δυο φόρες με τέτοια στασιμότητα στο ίδιο σημείο θα είμαστε. Με την ησυχία σου Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:11 Η Υδροχόος έγραψε: #406 14-09-24 17:11 Καλώ τους (συν)πολίτες να σκεφτούν πολύ καλά τί πάνε να κάνουν, πριν να είναι αργά... Θα επικαλεστώ και τα εξής - ατράνταχτα - επιχειρήματα, για να σώσω (όπως όπως...) το τομάρι μου : - Μέχρι τώρα είπα την αλήθεια και μόνο. - Είμαι αθώα (και δυστυχώς δεν μπορώ να το φωνάξω, από ΄δω που είμαι...). - Αν φύγω, σήμερα, θα χαθεί ένας πολίτης άδικα των αδίκων... - Οι πραγματικοί ένοχοι, κυκλοφορούν γύρω μας ανενόχλητοι... - Είμαι Υδροχόος και ως ζώδιο τού αέρα, αλλάζω συχνά κατεύθυνση...σαν τον άνεμο. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να πιστεύετε ότι πέφτω σε αντιφάσεις (έστω κι αν έτσι δείχνει...). Παρατηρώ τα καινούρια δεδομένα και δε διστάζω ν΄ αλλάξω την άποψή μου. Ακόμα και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ ως βιαστική/ασυνεπής/ασταθής... Αυτά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Pak έγραψε: #407 14-09-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, επιστρέφετε στην Χώρα των Φαντασμάτων. Σας έψησα μπισκοτάκια κανέλας, για να συνοδεύσουμε το μάτσα τσαι μας (ζήλευε μάγισσα @Pak) . Δε μπορείτε πλέον ούτε να μιλάτε ούτε να ψηφίσετε! Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Spoiler: Off ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΟΥΛΤΡΑ ΠΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:02 Ο ultraviolence: #408 14-09-24 18:02 Πιο σιγά ρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνω Υπενθυμίζω ότι: Στις 20:00 κλειδώνω το θέμα έως τις 20:05 όπου ξεκινά το γνωστό 5λεπτο εως 20:10 Με το που αποχωρήσει ένας από εσάς, πέφτει η νύχτα και οι ρόλοι της νύχτας μου στέλνετε πμ. Η πόρνη (αν είναι ζωντανή) εως τις 00:00 και οι υπόλοιποι έως το τέλος της νύχτας -> 02:00 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:12 Η Reader έγραψε: #409 14-09-24 18:12 Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο Memetchi έγραψε: #410 14-09-24 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο ultraviolence: #411 14-09-24 18:15 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, επιστρέφετε στην Χώρα των Φαντασμάτων. Σας έψησα μπισκοτάκια κανέλας, για να συνοδεύσουμε το μάτσα τσαι μας (ζήλευε μάγισσα @Pak) . Δε μπορείτε πλέον ούτε να μιλάτε ούτε να ψηφίσετε! Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:45 Ο Memetchi έγραψε: #402 14-09-24 16:45 Καλά πήγε και αυτό... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο ultraviolence: #403 14-09-24 16:54 Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #404 14-09-24 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Click για ανάπτυξη... Να πάει !! Να ξεκουραστεί λίγο και να πάρει καθαρό αέρα !! Μη νοιάζεσαι για εμάς. Θα είμαστε φρόνιμοι... Θ΄ ασχοληθούμε με την Υδροχόο (που κάποιοι θα την πάρουν άδικα στο λαιμό τους σήμερα : κάτι που αντεύχομαι...) και οι μαφιόζοι θα τρίβουν τα χέρια τους (μπορεί κι "από ΄κει" που είναι...)... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είναι απλά μια ιδέα. Ίσως να είχε δει ότι γενικά τον Γιάννη τον βάφτιζα κάπως αθώο στα μηνύματά μου, ίσως και όχι. Δε λέω ότι θα μπορούσε να το ξέρει. Επίσης, όσο παρουσιάζονται νέα στοιχεία η ψήφος μου θα αλλάξει σήμερα, μην την παίρνετε τόσο σίγουρη. Άλλωστε η Υδροχόος μας εξήγησε ότι η διπλή ψήφος ήταν απλώς λάθος της, οπότε προς ώρας επιλέγω να την πιστέψω. Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, μην την αλλάξεις εννοώ, στις 20.01 και μετά πεις ότι δεν πρόλαβες. Ναι ; Μην κόπτεσαι τόσο... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:02 Ο Memetchi έγραψε: #405 14-09-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Click για ανάπτυξη... Και μέχρι τη sacre coeur να ανέβεις και να κατέβεις με τα πόδια δυο φόρες με τέτοια στασιμότητα στο ίδιο σημείο θα είμαστε. Με την ησυχία σου Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:11 Η Υδροχόος έγραψε: #406 14-09-24 17:11 Καλώ τους (συν)πολίτες να σκεφτούν πολύ καλά τί πάνε να κάνουν, πριν να είναι αργά... Θα επικαλεστώ και τα εξής - ατράνταχτα - επιχειρήματα, για να σώσω (όπως όπως...) το τομάρι μου : - Μέχρι τώρα είπα την αλήθεια και μόνο. - Είμαι αθώα (και δυστυχώς δεν μπορώ να το φωνάξω, από ΄δω που είμαι...). - Αν φύγω, σήμερα, θα χαθεί ένας πολίτης άδικα των αδίκων... - Οι πραγματικοί ένοχοι, κυκλοφορούν γύρω μας ανενόχλητοι... - Είμαι Υδροχόος και ως ζώδιο τού αέρα, αλλάζω συχνά κατεύθυνση...σαν τον άνεμο. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να πιστεύετε ότι πέφτω σε αντιφάσεις (έστω κι αν έτσι δείχνει...). Παρατηρώ τα καινούρια δεδομένα και δε διστάζω ν΄ αλλάξω την άποψή μου. Ακόμα και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ ως βιαστική/ασυνεπής/ασταθής... Αυτά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Pak έγραψε: #407 14-09-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, επιστρέφετε στην Χώρα των Φαντασμάτων. Σας έψησα μπισκοτάκια κανέλας, για να συνοδεύσουμε το μάτσα τσαι μας (ζήλευε μάγισσα @Pak) . Δε μπορείτε πλέον ούτε να μιλάτε ούτε να ψηφίσετε! Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Spoiler: Off ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΟΥΛΤΡΑ ΠΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:02 Ο ultraviolence: #408 14-09-24 18:02 Πιο σιγά ρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνω Υπενθυμίζω ότι: Στις 20:00 κλειδώνω το θέμα έως τις 20:05 όπου ξεκινά το γνωστό 5λεπτο εως 20:10 Με το που αποχωρήσει ένας από εσάς, πέφτει η νύχτα και οι ρόλοι της νύχτας μου στέλνετε πμ. Η πόρνη (αν είναι ζωντανή) εως τις 00:00 και οι υπόλοιποι έως το τέλος της νύχτας -> 02:00 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:12 Η Reader έγραψε: #409 14-09-24 18:12 Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο Memetchi έγραψε: #410 14-09-24 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο ultraviolence: #411 14-09-24 18:15 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο ultraviolence: #403 14-09-24 16:54 Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #404 14-09-24 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Click για ανάπτυξη... Να πάει !! Να ξεκουραστεί λίγο και να πάρει καθαρό αέρα !! Μη νοιάζεσαι για εμάς. Θα είμαστε φρόνιμοι... Θ΄ ασχοληθούμε με την Υδροχόο (που κάποιοι θα την πάρουν άδικα στο λαιμό τους σήμερα : κάτι που αντεύχομαι...) και οι μαφιόζοι θα τρίβουν τα χέρια τους (μπορεί κι "από ΄κει" που είναι...)... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είναι απλά μια ιδέα. Ίσως να είχε δει ότι γενικά τον Γιάννη τον βάφτιζα κάπως αθώο στα μηνύματά μου, ίσως και όχι. Δε λέω ότι θα μπορούσε να το ξέρει. Επίσης, όσο παρουσιάζονται νέα στοιχεία η ψήφος μου θα αλλάξει σήμερα, μην την παίρνετε τόσο σίγουρη. Άλλωστε η Υδροχόος μας εξήγησε ότι η διπλή ψήφος ήταν απλώς λάθος της, οπότε προς ώρας επιλέγω να την πιστέψω. Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, μην την αλλάξεις εννοώ, στις 20.01 και μετά πεις ότι δεν πρόλαβες. Ναι ; Μην κόπτεσαι τόσο... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:02 Ο Memetchi έγραψε: #405 14-09-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Click για ανάπτυξη... Και μέχρι τη sacre coeur να ανέβεις και να κατέβεις με τα πόδια δυο φόρες με τέτοια στασιμότητα στο ίδιο σημείο θα είμαστε. Με την ησυχία σου Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:11 Η Υδροχόος έγραψε: #406 14-09-24 17:11 Καλώ τους (συν)πολίτες να σκεφτούν πολύ καλά τί πάνε να κάνουν, πριν να είναι αργά... Θα επικαλεστώ και τα εξής - ατράνταχτα - επιχειρήματα, για να σώσω (όπως όπως...) το τομάρι μου : - Μέχρι τώρα είπα την αλήθεια και μόνο. - Είμαι αθώα (και δυστυχώς δεν μπορώ να το φωνάξω, από ΄δω που είμαι...). - Αν φύγω, σήμερα, θα χαθεί ένας πολίτης άδικα των αδίκων... - Οι πραγματικοί ένοχοι, κυκλοφορούν γύρω μας ανενόχλητοι... - Είμαι Υδροχόος και ως ζώδιο τού αέρα, αλλάζω συχνά κατεύθυνση...σαν τον άνεμο. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να πιστεύετε ότι πέφτω σε αντιφάσεις (έστω κι αν έτσι δείχνει...). Παρατηρώ τα καινούρια δεδομένα και δε διστάζω ν΄ αλλάξω την άποψή μου. Ακόμα και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ ως βιαστική/ασυνεπής/ασταθής... Αυτά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Pak έγραψε: #407 14-09-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, επιστρέφετε στην Χώρα των Φαντασμάτων. Σας έψησα μπισκοτάκια κανέλας, για να συνοδεύσουμε το μάτσα τσαι μας (ζήλευε μάγισσα @Pak) . Δε μπορείτε πλέον ούτε να μιλάτε ούτε να ψηφίσετε! Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Spoiler: Off ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΟΥΛΤΡΑ ΠΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:02 Ο ultraviolence: #408 14-09-24 18:02 Πιο σιγά ρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνω Υπενθυμίζω ότι: Στις 20:00 κλειδώνω το θέμα έως τις 20:05 όπου ξεκινά το γνωστό 5λεπτο εως 20:10 Με το που αποχωρήσει ένας από εσάς, πέφτει η νύχτα και οι ρόλοι της νύχτας μου στέλνετε πμ. Η πόρνη (αν είναι ζωντανή) εως τις 00:00 και οι υπόλοιποι έως το τέλος της νύχτας -> 02:00 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:12 Η Reader έγραψε: #409 14-09-24 18:12 Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο Memetchi έγραψε: #410 14-09-24 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο ultraviolence: #411 14-09-24 18:15 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #404 14-09-24 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Click για ανάπτυξη... Να πάει !! Να ξεκουραστεί λίγο και να πάρει καθαρό αέρα !! Μη νοιάζεσαι για εμάς. Θα είμαστε φρόνιμοι... Θ΄ ασχοληθούμε με την Υδροχόο (που κάποιοι θα την πάρουν άδικα στο λαιμό τους σήμερα : κάτι που αντεύχομαι...) και οι μαφιόζοι θα τρίβουν τα χέρια τους (μπορεί κι "από ΄κει" που είναι...)... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είναι απλά μια ιδέα. Ίσως να είχε δει ότι γενικά τον Γιάννη τον βάφτιζα κάπως αθώο στα μηνύματά μου, ίσως και όχι. Δε λέω ότι θα μπορούσε να το ξέρει. Επίσης, όσο παρουσιάζονται νέα στοιχεία η ψήφος μου θα αλλάξει σήμερα, μην την παίρνετε τόσο σίγουρη. Άλλωστε η Υδροχόος μας εξήγησε ότι η διπλή ψήφος ήταν απλώς λάθος της, οπότε προς ώρας επιλέγω να την πιστέψω. Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, μην την αλλάξεις εννοώ, στις 20.01 και μετά πεις ότι δεν πρόλαβες. Ναι ; Μην κόπτεσαι τόσο... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:02 Ο Memetchi έγραψε: #405 14-09-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Click για ανάπτυξη... Και μέχρι τη sacre coeur να ανέβεις και να κατέβεις με τα πόδια δυο φόρες με τέτοια στασιμότητα στο ίδιο σημείο θα είμαστε. Με την ησυχία σου Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:11 Η Υδροχόος έγραψε: #406 14-09-24 17:11 Καλώ τους (συν)πολίτες να σκεφτούν πολύ καλά τί πάνε να κάνουν, πριν να είναι αργά... Θα επικαλεστώ και τα εξής - ατράνταχτα - επιχειρήματα, για να σώσω (όπως όπως...) το τομάρι μου : - Μέχρι τώρα είπα την αλήθεια και μόνο. - Είμαι αθώα (και δυστυχώς δεν μπορώ να το φωνάξω, από ΄δω που είμαι...). - Αν φύγω, σήμερα, θα χαθεί ένας πολίτης άδικα των αδίκων... - Οι πραγματικοί ένοχοι, κυκλοφορούν γύρω μας ανενόχλητοι... - Είμαι Υδροχόος και ως ζώδιο τού αέρα, αλλάζω συχνά κατεύθυνση...σαν τον άνεμο. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να πιστεύετε ότι πέφτω σε αντιφάσεις (έστω κι αν έτσι δείχνει...). Παρατηρώ τα καινούρια δεδομένα και δε διστάζω ν΄ αλλάξω την άποψή μου. Ακόμα και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ ως βιαστική/ασυνεπής/ασταθής... Αυτά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Pak έγραψε: #407 14-09-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, επιστρέφετε στην Χώρα των Φαντασμάτων. Σας έψησα μπισκοτάκια κανέλας, για να συνοδεύσουμε το μάτσα τσαι μας (ζήλευε μάγισσα @Pak) . Δε μπορείτε πλέον ούτε να μιλάτε ούτε να ψηφίσετε! Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Spoiler: Off ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΟΥΛΤΡΑ ΠΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:02 Ο ultraviolence: #408 14-09-24 18:02 Πιο σιγά ρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνω Υπενθυμίζω ότι: Στις 20:00 κλειδώνω το θέμα έως τις 20:05 όπου ξεκινά το γνωστό 5λεπτο εως 20:10 Με το που αποχωρήσει ένας από εσάς, πέφτει η νύχτα και οι ρόλοι της νύχτας μου στέλνετε πμ. Η πόρνη (αν είναι ζωντανή) εως τις 00:00 και οι υπόλοιποι έως το τέλος της νύχτας -> 02:00 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:12 Η Reader έγραψε: #409 14-09-24 18:12 Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο Memetchi έγραψε: #410 14-09-24 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο ultraviolence: #411 14-09-24 18:15 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Click για ανάπτυξη... Να πάει !! Να ξεκουραστεί λίγο και να πάρει καθαρό αέρα !! Μη νοιάζεσαι για εμάς. Θα είμαστε φρόνιμοι... Θ΄ ασχοληθούμε με την Υδροχόο (που κάποιοι θα την πάρουν άδικα στο λαιμό τους σήμερα : κάτι που αντεύχομαι...) και οι μαφιόζοι θα τρίβουν τα χέρια τους (μπορεί κι "από ΄κει" που είναι...)... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Είναι απλά μια ιδέα. Ίσως να είχε δει ότι γενικά τον Γιάννη τον βάφτιζα κάπως αθώο στα μηνύματά μου, ίσως και όχι. Δε λέω ότι θα μπορούσε να το ξέρει. Επίσης, όσο παρουσιάζονται νέα στοιχεία η ψήφος μου θα αλλάξει σήμερα, μην την παίρνετε τόσο σίγουρη. Άλλωστε η Υδροχόος μας εξήγησε ότι η διπλή ψήφος ήταν απλώς λάθος της, οπότε προς ώρας επιλέγω να την πιστέψω. Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, μην την αλλάξεις εννοώ, στις 20.01 και μετά πεις ότι δεν πρόλαβες. Ναι ; Μην κόπτεσαι τόσο...
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:02 Ο Memetchi έγραψε: #405 14-09-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Click για ανάπτυξη... Και μέχρι τη sacre coeur να ανέβεις και να κατέβεις με τα πόδια δυο φόρες με τέτοια στασιμότητα στο ίδιο σημείο θα είμαστε. Με την ησυχία σου Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:11 Η Υδροχόος έγραψε: #406 14-09-24 17:11 Καλώ τους (συν)πολίτες να σκεφτούν πολύ καλά τί πάνε να κάνουν, πριν να είναι αργά... Θα επικαλεστώ και τα εξής - ατράνταχτα - επιχειρήματα, για να σώσω (όπως όπως...) το τομάρι μου : - Μέχρι τώρα είπα την αλήθεια και μόνο. - Είμαι αθώα (και δυστυχώς δεν μπορώ να το φωνάξω, από ΄δω που είμαι...). - Αν φύγω, σήμερα, θα χαθεί ένας πολίτης άδικα των αδίκων... - Οι πραγματικοί ένοχοι, κυκλοφορούν γύρω μας ανενόχλητοι... - Είμαι Υδροχόος και ως ζώδιο τού αέρα, αλλάζω συχνά κατεύθυνση...σαν τον άνεμο. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να πιστεύετε ότι πέφτω σε αντιφάσεις (έστω κι αν έτσι δείχνει...). Παρατηρώ τα καινούρια δεδομένα και δε διστάζω ν΄ αλλάξω την άποψή μου. Ακόμα και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ ως βιαστική/ασυνεπής/ασταθής... Αυτά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Pak έγραψε: #407 14-09-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, επιστρέφετε στην Χώρα των Φαντασμάτων. Σας έψησα μπισκοτάκια κανέλας, για να συνοδεύσουμε το μάτσα τσαι μας (ζήλευε μάγισσα @Pak) . Δε μπορείτε πλέον ούτε να μιλάτε ούτε να ψηφίσετε! Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Spoiler: Off ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΟΥΛΤΡΑ ΠΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:02 Ο ultraviolence: #408 14-09-24 18:02 Πιο σιγά ρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνω Υπενθυμίζω ότι: Στις 20:00 κλειδώνω το θέμα έως τις 20:05 όπου ξεκινά το γνωστό 5λεπτο εως 20:10 Με το που αποχωρήσει ένας από εσάς, πέφτει η νύχτα και οι ρόλοι της νύχτας μου στέλνετε πμ. Η πόρνη (αν είναι ζωντανή) εως τις 00:00 και οι υπόλοιποι έως το τέλος της νύχτας -> 02:00 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:12 Η Reader έγραψε: #409 14-09-24 18:12 Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο Memetchi έγραψε: #410 14-09-24 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο ultraviolence: #411 14-09-24 18:15 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Η ΣΕ σας πάει λίγο έξω να περπατήσει για καθαρό αέρα. Θα κοιτάω πολύ συχνά τι παίζει, ίσως μόνο αργήσω να βγάλω λίστα. Click για ανάπτυξη... Και μέχρι τη sacre coeur να ανέβεις και να κατέβεις με τα πόδια δυο φόρες με τέτοια στασιμότητα στο ίδιο σημείο θα είμαστε. Με την ησυχία σου
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:11 Η Υδροχόος έγραψε: #406 14-09-24 17:11 Καλώ τους (συν)πολίτες να σκεφτούν πολύ καλά τί πάνε να κάνουν, πριν να είναι αργά... Θα επικαλεστώ και τα εξής - ατράνταχτα - επιχειρήματα, για να σώσω (όπως όπως...) το τομάρι μου : - Μέχρι τώρα είπα την αλήθεια και μόνο. - Είμαι αθώα (και δυστυχώς δεν μπορώ να το φωνάξω, από ΄δω που είμαι...). - Αν φύγω, σήμερα, θα χαθεί ένας πολίτης άδικα των αδίκων... - Οι πραγματικοί ένοχοι, κυκλοφορούν γύρω μας ανενόχλητοι... - Είμαι Υδροχόος και ως ζώδιο τού αέρα, αλλάζω συχνά κατεύθυνση...σαν τον άνεμο. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να πιστεύετε ότι πέφτω σε αντιφάσεις (έστω κι αν έτσι δείχνει...). Παρατηρώ τα καινούρια δεδομένα και δε διστάζω ν΄ αλλάξω την άποψή μου. Ακόμα και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ ως βιαστική/ασυνεπής/ασταθής... Αυτά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Pak έγραψε: #407 14-09-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, επιστρέφετε στην Χώρα των Φαντασμάτων. Σας έψησα μπισκοτάκια κανέλας, για να συνοδεύσουμε το μάτσα τσαι μας (ζήλευε μάγισσα @Pak) . Δε μπορείτε πλέον ούτε να μιλάτε ούτε να ψηφίσετε! Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Spoiler: Off ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΟΥΛΤΡΑ ΠΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:02 Ο ultraviolence: #408 14-09-24 18:02 Πιο σιγά ρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνω Υπενθυμίζω ότι: Στις 20:00 κλειδώνω το θέμα έως τις 20:05 όπου ξεκινά το γνωστό 5λεπτο εως 20:10 Με το που αποχωρήσει ένας από εσάς, πέφτει η νύχτα και οι ρόλοι της νύχτας μου στέλνετε πμ. Η πόρνη (αν είναι ζωντανή) εως τις 00:00 και οι υπόλοιποι έως το τέλος της νύχτας -> 02:00 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:12 Η Reader έγραψε: #409 14-09-24 18:12 Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο Memetchi έγραψε: #410 14-09-24 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο ultraviolence: #411 14-09-24 18:15 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώ τους (συν)πολίτες να σκεφτούν πολύ καλά τί πάνε να κάνουν, πριν να είναι αργά... Θα επικαλεστώ και τα εξής - ατράνταχτα - επιχειρήματα, για να σώσω (όπως όπως...) το τομάρι μου : - Μέχρι τώρα είπα την αλήθεια και μόνο. - Είμαι αθώα (και δυστυχώς δεν μπορώ να το φωνάξω, από ΄δω που είμαι...). - Αν φύγω, σήμερα, θα χαθεί ένας πολίτης άδικα των αδίκων... - Οι πραγματικοί ένοχοι, κυκλοφορούν γύρω μας ανενόχλητοι... - Είμαι Υδροχόος και ως ζώδιο τού αέρα, αλλάζω συχνά κατεύθυνση...σαν τον άνεμο. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να πιστεύετε ότι πέφτω σε αντιφάσεις (έστω κι αν έτσι δείχνει...). Παρατηρώ τα καινούρια δεδομένα και δε διστάζω ν΄ αλλάξω την άποψή μου. Ακόμα και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ ως βιαστική/ασυνεπής/ασταθής... Αυτά
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Pak έγραψε: #407 14-09-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, επιστρέφετε στην Χώρα των Φαντασμάτων. Σας έψησα μπισκοτάκια κανέλας, για να συνοδεύσουμε το μάτσα τσαι μας (ζήλευε μάγισσα @Pak) . Δε μπορείτε πλέον ούτε να μιλάτε ούτε να ψηφίσετε! Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Spoiler: Off ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΟΥΛΤΡΑ ΠΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:02 Ο ultraviolence: #408 14-09-24 18:02 Πιο σιγά ρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνω Υπενθυμίζω ότι: Στις 20:00 κλειδώνω το θέμα έως τις 20:05 όπου ξεκινά το γνωστό 5λεπτο εως 20:10 Με το που αποχωρήσει ένας από εσάς, πέφτει η νύχτα και οι ρόλοι της νύχτας μου στέλνετε πμ. Η πόρνη (αν είναι ζωντανή) εως τις 00:00 και οι υπόλοιποι έως το τέλος της νύχτας -> 02:00 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:12 Η Reader έγραψε: #409 14-09-24 18:12 Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο Memetchi έγραψε: #410 14-09-24 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο ultraviolence: #411 14-09-24 18:15 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, επιστρέφετε στην Χώρα των Φαντασμάτων. Σας έψησα μπισκοτάκια κανέλας, για να συνοδεύσουμε το μάτσα τσαι μας (ζήλευε μάγισσα @Pak) . Δε μπορείτε πλέον ούτε να μιλάτε ούτε να ψηφίσετε! Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Spoiler: Off ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΟΥΛΤΡΑ ΠΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:02 Ο ultraviolence: #408 14-09-24 18:02 Πιο σιγά ρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνω Υπενθυμίζω ότι: Στις 20:00 κλειδώνω το θέμα έως τις 20:05 όπου ξεκινά το γνωστό 5λεπτο εως 20:10 Με το που αποχωρήσει ένας από εσάς, πέφτει η νύχτα και οι ρόλοι της νύχτας μου στέλνετε πμ. Η πόρνη (αν είναι ζωντανή) εως τις 00:00 και οι υπόλοιποι έως το τέλος της νύχτας -> 02:00 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:12 Η Reader έγραψε: #409 14-09-24 18:12 Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο Memetchi έγραψε: #410 14-09-24 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο ultraviolence: #411 14-09-24 18:15 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιο σιγά ρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνω Υπενθυμίζω ότι: Στις 20:00 κλειδώνω το θέμα έως τις 20:05 όπου ξεκινά το γνωστό 5λεπτο εως 20:10 Με το που αποχωρήσει ένας από εσάς, πέφτει η νύχτα και οι ρόλοι της νύχτας μου στέλνετε πμ. Η πόρνη (αν είναι ζωντανή) εως τις 00:00 και οι υπόλοιποι έως το τέλος της νύχτας -> 02:00
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:12 Η Reader έγραψε: #409 14-09-24 18:12 Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο Memetchi έγραψε: #410 14-09-24 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο ultraviolence: #411 14-09-24 18:15 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο Memetchi έγραψε: #410 14-09-24 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο ultraviolence: #411 14-09-24 18:15 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 Ο ultraviolence: #411 14-09-24 18:15 Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα φαντάσματα @giannhs2001 και @BaSO4, μπορείτε έως τις 21:13 να εκφέρετε την γνώμη σας για όσα γίνονται και να ψηφίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας. Τα φαντάσματα δεν ψηφίζονται καθώς είναι ήδη στην Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφουν κανονικά στην Χώρα των Φαντασμάτων. Ο Memetchi έχει ασυλία και σήμερα δεν μπορεί να ψηφιστεί! Ψηφοφορία για Σάββατο 14/9 BaSO4 --> Υδροχόος Eclipse giannhs2001 --> Reader Joji Kate1914 --> Υδροχόος Memetchi --> Kate1914 Poirot --> Υδροχόος Reader --> Kate1914 Ουριήλ —> Eclipse Υδροχόος --> Reader Ψήφοι 3 Υδροχόος 2 Kate1914 2 Reader 1 Eclipse Η χώρα των φαντασμάτων BaSO4 - Ψηφοφορία 13/09 giannis2001 - Δολοφονία 13/09 Οριστικές αποχωρήσεις Απουσίες Λοιπές ενέργειες Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Reader
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Η Reader έγραψε: #412 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:16 Ο ultraviolence: #413 14-09-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τα φαντάσματα δεν έχουν ήδη ψηφήσει; Νομίζω πρέπει να τη ρίξεις μετά από αυτήν για να μετράει για την επόμενη. Ας μας πει βέβαια ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Εφόσον η κάρτα λήγει στις 21:13, τα φαντάσματα μπορούν να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία (15/9) αφού φυσικά λήξει η σημερινή.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο Memetchi έγραψε: #414 14-09-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και για την αυριανή ψηφοφορία. Click για ανάπτυξη... Και θα μπουν στη μια ώρα που θα έχουν; Πολλά θα ειπωθούν πάλι, το νιώθω
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:17 Ο giannhs2001: #415 14-09-24 18:17 Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης.
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:22 Η BaSO4 έγραψε: #416 14-09-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing.
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Η BaSO4 έγραψε: #417 14-09-24 18:26 Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα, δηλαδή, που είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, συμφέρει τους μαφιόζους να παίξουν αυτό το χαρτί σε στιγμή που δε βοηθάει και τόσο τους πολίτες. Ίσως και βοηθάει τελικά, αλλά να μην το βλέπω.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:26 Ο giannhs2001: #418 14-09-24 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Στην περίπτωση που και οι δυο τους είναι μαφιόζοι, δεν τους είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κάρτα, οπότε δεν έχει νοήμα πότε να τη ρίξουν, hence the weird timing. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα. Αν ένας από τους δύο μαφιόζους είναι φάντασμα μπορεί συνεννοημένα να έρθει και να προσπαθήσει να κινήσει τις υποψίες προς κάποιον πολίτη. Εμένα δεν με κολλάει καθ'όλου η λογική του να ψηφίσουν και για την επόμενη ψηφοφορία. Με τι κριτήρια; Αφού μέχρι τις 9 θα είμαστε εδώ. Δεν θα προλάβουμε την αυριανή δολοφονία που ΙΣΩΣ έλεγε κάτι παραπάνω. Εκτός βέβαια αν υπάρχει πρόθεση να πέσει τυμβωρυχία σήμερα καπάκι με την αποχώρηση. Μόνο έτσι μπορώ να πειστώ πως η ενέργεια αυτή έγινε στρατηγικά με κάποια σκέψη.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Memetchi έγραψε: #419 14-09-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πήγε τόσο καλά το προηγούμενο που είπατε να μας επαναφέρετε; Αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια τώρα δεν ξέρω πως να την ερμηνεύσω. Ειλικρινά όμως. Καίγονται και οι δύο κάρτες από το πουθενά χωρίς να έχει παιχτεί η τυμβωρυχία που ίσως ξεκλείδωνε κάποιο μονοπάτι σκέψης. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να μπορούμε να βάλουμε τυμβω σε πληροφοριοδότη που θα αποκαλύψει αρκετά. Ήδη μιλάμε για οριακά 5 πολίτες, μπορεί και 3 αν οι δυο ανενεργές είναι μαζί μας. Η μαφια παίζει να έχει λουφάξει φουλ. Και απο ο,τι βλεπω δεν θα βγει και ακρη απο τη ψηφοφορια, ο καθένας πάει όπου θέλει. Ωραια, επειδη ο Πουαρω έριξε κατηγορίες και εξαφανίστηκε, αλλάζω ψήφο σε Poirot και βλέπουμε τι θα πείτε και οι υπόλοιποι μπας και ξεκουνηθούμε λίγο
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:30 Η Υδροχόος έγραψε: #420 14-09-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)...
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Ξεκινήστε να γράφετε υποψίες και θεωρίες, δεν προχωράει αλλιώς το παιχνίδι, δεν έχουμε στοιχεία. Όλο το νόημα του παιχνιδιού είναι, μέσω των στοιχείων, η μία ομάδα να εξολοθρεύσει την άλλη, και η σιωπή αυτή συμφέρει αποκλειστικά και μόνο την μαφία. Ρίχνω Ηχώ από το υπερπέραν και ξαναφέρνω τα φαντάσματα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο ψηφοφορίες. Click για ανάπτυξη... Γιατί σ΄ ενδιαφέρει τόσο να ψηφίσουν τα δύο φαντάσματα (γιατί η πρόφαση να μιλήσουν, δεν ευσταθεί...) ; Και μάλιστα όταν το ένα από αυτά (που ένθερμα υποστηρίζεις...) με ψηφίζει ξανά και ξανά. Ενώ δείχνεις να έχεις αποδεχθεί τα επιχειρήματά μου : ότι έκανα λάθος, ότι είμαι αθώα, ότι είμαι πολίτης, τώρα που κινδυνεύω φέρνεις πίσω δυο φαντάσματα, ένα εκ των οποίων έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί μου.... Μάλιστα Αυτές κι αν είναι αντιφάσεις. Ανάμεσα σε λόγια και πράξεις (κάνει και ρίμα...)...