Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Αυτό το τελευταίο το έχω θέσει κι εγώ στο παρελθόν. Σε κάθε παιχνίδι μου δίνεται η εντύπωση πως υπάρχει μια μικρή κλίση υπέρ της μαφίας αλλά δεν ξέρω αν φταίει το ότι έχω παίξει μόνο ως αθώος ρόλος. Δεν είναι unbalanced αλλά η μαφία έχει ένα μικρό προτέρημα που ήταν πολύ μεγαλύτερο με τον άμεσο συνδυασμό ΑΠ και τυμβωρυχίας που υπήρχε προηγουμένως και που ευτυχώς καταργήθηκε. Δηλαδή αν το δεις, βγάλαμε αρχιμαφιόζο, αμέσως μετά πόρνη, ΔΑ, η μάγισσα σκότωσε άλλον έναν μαφιόζο, κάναμε διάλειμα απ' τους κακούς για να βγάλουμε Μαργιωρή και μετά Δευτέρα πήγαμε ξανά σε μαφιόζο τον Ultra και λίγο έλειψε να χαθεί για τους πολίτες. Που πολλοί απ' αυτούς τους κακούς που βγάλαμε ήταν και θέμα τύχης όπως ο αρχιμαφιόζος. Δεν νομίζω δηλαδή οι πολίτες χωρίς τις γνώσεις που έχουν να μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα. Βγάλαμε την πρώτη μέρα δυο μαφιόζους, πόρνη και ΔΑ και πάλι κινδυνεύαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν οι αθώοι; Να βγάζουν κάθε μέρα κακό; Πολύ δύσκολο. Φαντάσου να πετύχαινε και το πρώτο κιλ ή να μην είχε ΑΔ ο Κομφόρταμπλι ή να έριχνε ο dimijim τη νεκροφάνεια και να έβγαζε εμένα ο ΔΑ. Κάτι πρέπει να τροποποιηθεί για να δώσει λίγο περισσότερη άνεση στους πολίτες, διότι εκ των πραγμάτων είναι σίγουρο ότι οι πολίτες θα κάνουν περισσότερα λάθη, παρότι κάναμε κάμποσα σ' αυτό το παιχνίδι με λάθος παίξιμο καρτών κλπ. Αλλά δεν ξέρω τι θα πρέπει να αλλάξει.
Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ, είναι πως ειδικά οι μικρές μαφίες είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουν. Πρέπει να κάνουν συνεχώς καλά play, να είναι απόλυτα συντονισμένοι με βοηθούς, να βρουν γρήγορα τους ρόλους κλειδιά. Τώρα, το παιχνίδι δεν ήταν ποτέ τόσο κατά σας όσο θεωρούσατε όλοι - στην πραγματικότητα γύρισε υπέρ σας πάρα πολύ γρήγορα. Η εικόνα που είχατε απ' έξω ήταν αρκετά στρεβλή, διότι κι οι ίδιοι οι πολίτες είχαν αποδόσει λάθος ρόλους στους συμμάχους τους ή και γιατί πιστέψατε κάποια πραγματικά αποπροσανατολιστικά σενάρια, και τα είχατε μάλιστα και οδηγό! :P
To παιχνίδι έφτασε πολύ κοντά, και διαφωνώ με τον i lie us, που σχολίασε ότι θα κρινόταν στην κλήρωση, γιατί αφ' ενός η Σινεφίλ αθωώθηκε τρομακτικά επιπόλαια τις πρώτες μέρες, αφ' ετέρου η λάσπη που έπεσε πάνω σου έπιασε!

Όσο για τη μάγισσα, μακριά από μένα τέτοιοι ρόλοι. Δεν θέλω να παίξω ποτέ μαφία και θέλω ρόλους χωρίς πολλές ευθύνες π.χ. ο απλός πολίτης, το αλεξίσφαιρο, ο δήμαρχος, οι συγκάτοικοι, μ' αρέσουν πολύ. Οι υπόλοιποι ρόλοι που έχουν νυχτερινή λειτουργία και έχουν μεγάλες ευθύνες και άγχος ποτέ δεν μ' άρεσαν, όπως δεν μ' αρέσει να είμαι κακός γιατί πρέπει να υποκρίνομαι και είναι ψυχοφθόρο.
Συμφωνώ με τον Χάρη, η μάγισσα είναι πολύ πολύ ενδιαφέρον ρόλος. Η ευθύνη απλά λειτουργεί σαν μία πίεση για να κάνεις καλό παιχνίδι! Κι εγώ είχα χαρεί πολύ τις μέρες μου σαν μάγισσα!

Για τις αθωότητες που λες ναι κι εγώ σε κάποια φάση αθωώσα όλη την 7άδα που πήγε στον Φινέα. Δεν έβγαινε λόγος για να κρυφτεί κακός εκεί έτσι όπως πήγε αλλά εξαρτάται κι αυτό.
Αν είχαν λίγο παραπάνω χρόνο και ψυχραιμία οι μαφιόζοι και έστελναν έναν δικό τους εκεί μέσα, φαντάζεσαι τι θα είχε γίνει με αυτές τις αθωώσεις; :shifty:

Εγώ σε είχα για ΑΜ για να πω την αλήθεια μου. Μου φάνηκε ότι ηξερες τον Αντώνη και για αυτο κατάλαβες το σήμα στην ΔΑ Εμιλυ και νομιζα οτι το εκμεταλλευοσουν και της έστελνες και εσύ :P

Οι κακές γλώσσες λένε μία φορά ΔΑ, πάντα ΔΑ! :hehe: Αν περάσει κάποιος από αυτή την παράνοια (εεε τον υπέροχο ρόλο) νομίζω είναι πιο εύκολο να καταλάβει κάποιον άλλο αργότερα..
 
Τελευταία επεξεργασία:

Φινεύς

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 317 μηνύματα.
Ζωή, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Από το ημερολόγιο μέχρι την οργάνωση του παιχνιδιού<3. Α και btw αυτό με τις πολλαπλές παραθέσεις δεν ήταν δικαιολογία χαχαχ. Μέσα στο άγχος που είχα να βγάλω ποστ είχα ξεχάσει εντελώς πώς γίνονται και ειχα πανικοβληθεί. Μετά που ηρέμησα, θυμήθηκα:P.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Κάποια σχόλια από μένα διευκρινιστικά.


Δεύτερο όνειρο μέσα στη μέρα, αυτό του Ικαρίωνα, που επιλέγει να ρωτήσει για τον i_lie_us. Ο Αστέρης επιμένει πως ο Ηλίας είναι πρόσωπο κλειδί για τα σενάριά του και η αθώωση του τον βοηθάει να συνεχίσει την σκέψη του, επεκτείνοντας τα 3 σενάρια που είχε εκείνη τη στιγμή στο μυαλό του. Αυτό που μου τραβάει ιδιαίτερα την προσοχή είναι η ανάρτησή του στο δημόσιο θέμα. Εμμέσως πλην σαφώς προειδοποιεί για αλλαγές ψήφων.
Και έρχεται η στιγμή... ο Ικαρίωνας αλλάζει την ψήφο του χωρίς καμία αιτιολόγηση, 10 λεπτά πριν τις 20:00. Θυμάμαι το χάος που επικρατεί με τις αλλαγές και νομίζω πρώτη φορά το ζω σαν ΣΕ. Δίνει δεύτερη ψήφο στον Φινέα, μετά την πρώτη, σχετικά safe ψήφο του Χάρη. Η Σύλβια ακολουθεί. Μετά με τη σειρά: Comf, Iliaso, Johnny. Ο Indi προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη γνώση του ονείρου για να συνδέσει τους Physio & Φινέα σε μία προσπάθεια να σώσει τον συγκάτοικό του. O Johnny σαφώς επιθυμεί να προστατεύσει τον εαυτό του – παίζει ακύρωση ψήφου στον Physio όμως και όχι στον Φινέα;; Επιπλέον από τον Ηλία στον Τζόνι και η παράταση κλείνει με την αλλαγή ψήφου του Indiana, σε μία κίνηση που θυμίζει ύποπτα τη χθεσινή προσπάθεια του συγκατοίκου του να σώσει τον ίδιο. Σχετικά νωρίς στο 5λεπτο, αφήνοντας χρόνο για τους υπόλοιπους.
Ο ξεψαχνισμός του θέματος που έχω κάνει αυτές τις πρώτες μέρες με κάνει να πιστεύω, πως εξαιρώντας το όνειρο των συγκατοίκων, οι υπόλοιπες ψήφοι είναι αδικαιολόγητες και έγιναν με σκοπιμότητα την αθώωση των παικτών. Έχουμε τον Comf που κατηγορείται από την Σύλβια, έχει δηλώσει ότι θα βοηθήσει τον Τζόνι και επιλέγει τον Φινέα σε σχέση με τον Φύσιο. Έχουμε τον Ιλιασο, που ενώ κατηγορεί έμμεσα την Σύλβια και τον Χάρη, συστρατεύεται μαζί τους.
Όλοι αυτοί οι πολίτες επέλεξαν να ακολουθήσουν τον Ικαρίωνα και τη Σύλβια. Είναι τυχαία η παρουσία αυτών των δύο; Όχι. Θα ακολουθούσαν αν πρωτοστατούσαν άλλοι; Εξαιρετικά αμφίβολο. Είναι προβληματικό που ακολούθησαν; Καθ’ εαυτό σαν κίνηση, όχι. Τι με προβληματίζει, λοιπόν;

Για τον Ηλία κατέληξα να ρωτήσω ως εξής. Είχα ένα όνειρο. Υπήρξε γενικότερα μια βεβαιότητα ότι ανάμεσα σε Φύσιο και Τζόνι μάλλον δεν είναι κανείς μαφιόζος, έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι και οι επόμενοι σε ψήφους ήταν ο i lie us που είχε δύο και ο Φινέας που είχε μια. Ήθελα να κάνω ποστ παγίδα για την Μελανία που θα της λέω να πετάξει έξω αυτόν που θα ψηφίσω με την ιδιότητά της. Επειδή ο Ηλίας είχε δύο ψήφους σκέφτηκα ότι αν ρωτήσω και είναι μαφιόζος, μπορώ να επιχειρήσω να βγάλω εκείνον εύκολα είτε στην παράταση είτε γενικότερα με τη χρήση του ΔΑ. Αλλιώς θα πήγαινα στον Φινέα. Ρώτησα και έμαθα ότι ο Ηλίας είναι αθώος, οπότε ένας λόγος παραπάνω να πάω στον Φινέα. Δεν ήθελα να πάω δέκα λεπτά πριν τη λήξη της ψηφοφορίας σε έναν με μηδενικές ψήφους και άλλωστε τον Φινέα τον είχα στους υπόπτους και είχε κατηγορηθεί κι από άλλους. Τελικά δεν έφυγε μέσω του ΔΑ αλλά με ψήφους. Αλλά σχετικά με την αδικαιολόγητη ψήφο εκ μέρους μου δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Υποτίθεται ότι έστηνα παγίδα για ΔΑ λέγοντάς του να τον πετάξει έξω. Ανέβασα επίτηδες το ποστ 10 λεπτά πριν τη λήξη της ψηφοφορίας για να έχουν λίγο χρόνο οι μαφιόζοι να δουν πως κάνω σήμα στη Μελανία και να μην προλάβουν και της πουν να μην ακούσει τον Αστέρη. Δεν γινόταν λοιπόν σε εκείνη τη φάση να βάλω αιτιολόγηση, την οποία και γι' αυτό ανέβασα αργότερα. Αυτό όσον αφορά το σκεπτικό με το οποίο κινήθηκα. Γενικά οι πολίτες δεν μπορούν να ανοιχτούν πολύ σε σκέψεις γιατί κινδυνεύουν να κάψουν κι άλλους ρόλους.


Μετά το μίνι αυτό επεισόδιο, διαβάζω τον Δημήτρη στο δημόσιο και πραγματικά έχω αρχίσει να φοβάμαι τι θα ακολουθήσει. Είναι ό,τι καλύτερο έχει γραφτεί μέχρι στιγμής στο θέμα. Έχει καταφέρει να πάρει ψίχουλα, να τα ντύσει με λογική και να τα παρουσιάσει όχι μόνο ως σενάριο, αλλά αυτό το τραβηγμένο από τα μαλλιά σενάριο, να το πλασάρει ως απόλυτα plausible.
Αναμένω την απάντηση του Χάρη με αγωνία. Από την μία ο Ντιμ, από την άλλη ο Χάρης, που παίρνει άνθρακα, στον πουλάει για διαμάντι και φεύγεις και χαρούμενος ότι έχεις πετύχει προσφορά. Κι άλλο popcorn στη ΣΕ!
Η Σύλβια και ο Ικαρίονας φαίνονται να πείθονται από το σενάριο του Δημήτρη, που προσπαθεί να περάσει τον Χάρη για μαφιόζο, σε μία προσπάθεια να μείνει ο Ούλτρα την Δευτέρα και να διωχθεί ο Χάρης. Το μόνο προβληματικό σημείο είναι η παρακίνηση του Χάρη εκείνο το μοιραίο για τη μαφία 10λεπτο, να στραφούν οι πολίτες προς Φινέα. Ο Ικαρίονας σπεύδει να αποδώσει αυτή την κίνηση σε ένα play της μαφίας για να φανερωθεί ο Πληροφοριοδότης, αλλά το θεωρώ παράλογο.

Διαφωνώ με το ότι το σενάριο με τον Libertus ως μαφία ήταν τραβηγμένο. Μια χαρά σενάριο ήταν και το ότι εν τέλει δεν έστεκε εμένα με εξέπληξε. Αυτό με το μαϊντάνου θα μπορούσε άνετα να είναι σήμα και η απάντηση της Έμιλυς με αυτό ή το ότι την αναζητούσε το FBI. Ο dimijim έφτιαξε ένα πολύ ρεαλιστικό σενάριο ακόμη κι αν δεν ίσχυε. Τώρα για το ότι θα μπορούσε ο Libertus να είναι με Φινέα, κι αυτό δεν το θεωρώ καθόλου παράλογο αλλά ίσως επειδή το βλέπω από τη δική μου προοπτική που ως μαφιόζος θα μπορούσα να το έχω κάνει ανετότατα. Επειδή παίζω πάντα μόνος θα μπορούσα άνετα να βγάλω συμμαφιόζο ή και να του ρίξω τυμβωρυχία ο ίδιος για να αθωωθώ. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι επειδή παίζω σχεδόν πάντα με plot twist, νομίζω ότι και οι άλλοι κάνουν το ίδιο ενώ πολύ συχνά τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Για παράδειγμα αν ήμουν στη θέση της Χιμέλας σ' αυτό το παιχνίδι θα μπορούσα να είμαι άνετα μαφιόζος που ρίχνει τυμβωρυχία σε άλλο μαφιόζο και φέρνει με νεκροφάνεια πολίτη. Σιγά μην ρωτούσε ποτέ ντετέκτιβ ή όνειρο για μένα. Κι αν ρωτούσε κανείς δεν θα τους πίστευε. Για μένα δεν φαίνονται καθόλου τραβηγμένα αυτά τα σενάρια. Πιο πιθανό είναι να έπαιζα έτσι παρά να κατηγορήσω μόνο αθώους ή στο περίπου να ρίξω μερικές κατηγορίες σε μαφιόζους. Άλλωστε η σιγουριά του Libertus να πάμε στον Φινέα, ο οποίος Φινέας ήταν αρχιμαφιόζος, σε συνδυασμό με τα τελευταία λόγια του Φινέα, που έλεγε να προσέχουμε τον Libertus θα μπορούσε να ήταν καλό play μεταξύ μαφιόζων όπου ο τελευταίος κατηγορεί τον φανερό Libertus και για να βρουν πληροφοριοδότη αλλά και για να περαστεί αθώος και να τον φέρουν με νεκροφάνεια. Ακόμη και για κάποιον που παίζει με λιγότερο plot twist και μπλόφες από μένα, νομίζω δεν ήταν τόσο τραβηγμένα, σε συνδυασμό και με τα περί μαϊντανών.


Δευτέρα 05/08[/b]

Η σημερινή μέρα είναι απλά μέσα στην παράνοια από τις πολλές αποδόσεις καρτών. Πραγματικά απορώ με την σιγουριά σας όταν υποδεικνύεται ότι ο τάδε έχει νεκροφάνεια, ο δίνα έχει τυμβωρυχία! Και όχι μόνο μεγάλη σιγουριά, αλλά τόσο έντονη που εκεί στηρίζεται η ψήφος σας! Πραγματικά, Ικαρίονα ζηλεύω την αυτοπεποίθησή σου!

Ο Ικαρίονας πιέζει προς τον Δημήτρη με την λογική ότι έχει σημαντικές κάρτες για την μαφία και εγώ αναρωτιέμαι κατά πόσο αυτό είναι δίκαιο σαν επιλογή παιχνιδιού. Ο Αστέρης πραγματικά έχει χάσει την αίσθηση του παιχνιδιού και μέχρι ενός σημείου το παραδέχεται και ο ίδιος. Τα νούμερα δεν βγαίνουν στους πολίτες και αυτό τους αναγκάζει να στραφούν σε πληρως αδικαιολόγητες και απίθανες επιλογές, όπως ο Χάρης και ο Ιορδάνης.
Αυτό, για εμένα είναι από μόνο του μία ένδειξη ότι οι πολίτες σαν ομάδα δεν έχουν κάνει ένα καλό παιχνίδι και το προβάδισμα που νωρίς αποκτήθηκε οφείλεται στο μεγαλύτερο βαθμό στην τύχη. Το ξέρω ότι ακούγεται σκληρό, αλλά το ότι δεν υπάρχει καθολική συμφωνία για τον αριθμό των μαφιόζων, για την ταυτότητα αυτών που έχουν παραμείνει, για το ότι θεώρησαν απόλυτα πιθανό ένα Hail Mary σενάριο της μαφίας εγώ το αποδίδω εκεί. Απρόσεκτες ενέργειες, επιλεκτική ανάγνωση του θέματος, και ίσως, εγωισμός.

Δεν κατάλαβα γιατί δεν είναι δίκαιο το να στρέφεσαι ενάντια σε κάρτες. Οι κάρτες είναι μέρος του παιχνιδιού και καλώς ή κακώς μπορείς να καταλάβεις στο περίπου αν έχει κάποιος δυνατές κάρτες ή όχι. Π.χ. ο iliaso λέει ότι νιώθει πως θα πεθάνει. Είναι δυνατόν να έχει δυνατές κάρτες και να μην τις χρησιμοποιήσει. Όχι, οπότε λογικά δεν είχε. Για τον dimijim έκανα συγκεκριμένο σενάριο να έχει τη νεκροφάνεια και το αντιπαράθεσα με αυτό να την έχει ο Ούλτρα βλέποντας ότι η αποχώρηση του Ούλτρα δεν πολυενοχλούσε και μάλιστα είπα ξεκάθαρα ότι ο dimijim έχει την ΑΠ. Στο είπα και στο chat αρκετά νωρίς, το είπα και στο thread γιατί το ψιλιάστηκα από εκεί που ρωτούσε άλλους πολίτες για μένα αν με θεωρούν κακό ρόλο και απ' την όλη στάση. Μπορεί να έπεφτα έξω αλλά δεν έπεσα. Είχε και την προφυλάκιση και τη νεκροφάνεια. Είναι λογικό σαν πολίτης να θέλω να βγάλω κάποιον που έχει δυνατότερες κάρτες εναντίον μου ακόμη κι αν δεν είμαι εντελώς σίγουρος. Δεν ήταν αυτός ο μόνος λόγος που κατηγορήθηκε ο dimijim άλλωστε. Άργησα να τον ενοχοποιήσω ως original μαφία και τον θεωρούσα πιο πιθανό ΑΜ αλλά έγραψα και ποστ με την αναφορά στο emoticon της Έμιλυς που ανέφερε ότι ξέχασα, ως πιθανό σήμα προς εκείνη. Και καλώς ή κακώς από ένα σημείο και μετά υπάρχει και η εις άτοπον απαγωγή. Δεν είναι κακό. Όταν έχουν αθωωθεί περισσότερο άλλα άτομα, αναγκαστικά θα πας σε αυτόν που μένει. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να βρεις μαφιόζο. Μπορεί να τον τσακώσεις απ' αυτά που γράφει, μπορεί να καρφωθεί από πράγματα που γράφει άλλος, μπορεί να ρίξεις όνειρο ή να τον βρεις με χρήση ρόλου, μπορεί να τον βρεις δια της ατόπου ή των πιθανοτήτων ή μπορείς να τον βρεις και εξετάζοντας την προοπτική απ' την οποία βλέπει το παιχνίδι. Επειδή βλέπω μια εμμονή μόνο στο να βρει κάποιος μαφιόζο απ' αυτά που γράφει, την οποία θεωρώ λανθασμένη, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να τσακώσεις κάποιον, μην υποτιμάτε την προοπτική. Σε ένα σημείο είπα ότι δεν γίνεται να μην υπάρχει κακός ρόλος ανάμεσα σε Indiana και Physiognomist και αυτό προέκυψε από την προοπτική που είχαν στο παιχνίδι (και μερικά άλλα μυστικά του επαγγέλματος που δεν θα σας αποκαλύψω :P ). Το παιχνίδι των κακών και των καλών δεν ξεκινάει ποτέ από την ίδια προοπτική. Άλλη προοπτική έχει ένας που ψάχνει να βρει κακούς και άλλη ένας που ξέρει εξαρχής ποιοι είναι οι κακοί (επειδή είναι κακός) και ψάχνει απλώς να αποδώσει σωστούς ρόλους στους καλούς. Είναι εντελώς διαφορετική προοπτική. Κάνουν διαφορετικές κινήσεις. Είναι απολύτως βέβαιη η προοπτική; Όχι. Και γι' αυτό έπεσα εντελώς έξω στον dimijim. Διότι έβλεπε το παιχνίδι με την προοπτική αθώου. Είναι λίγα τα άτομα που το καταφέρνουν αυτό, να βγουν από την προοπτική τους και να δουν το παιχνίδι από την προοπτική της αντίπαλης ομάδας οπότε οι πιθανότητες να το κάνει κάποιος είναι πιο λίγες. Εγώ το κάνω και μάλιστα το κάνω και από την ανάποδη για να μπορέσω να βρω κακούς, δηλαδή προσπαθώ να μπω στη δική τους προοπτική και να δω ποιος ταιριάζει με αυτήν από τους υπόλοιπους παίκτες. Έτσι άρχιζα να υποπτεύομαι Φινέα, έτσι Έμιλυ, έτσι Ούλτρα και Μελανία. Από κει και πέρα χρειάζεται κανείς να το στηρίξει με περισσότερα επιχειρήματα. Δεν πρόκειται όμως για διαίσθηση ή ένστικτο. Είναι με βάση το πώς βλέπει κάποιος το παιχνίδι. Για παράδειγμα οι μαφιόζοι συχνά τσακώνονται επειδή στα ποστ τους δεν βλέπεις ουσιαστική συνεισφορά να λύσουν το παιχνίδι βρίσκοντας μαφιόζους. Επειδή ακριβώς ξέρουν ποιοι είναι οι μαφιόζοι, δεν προσπαθούν να τους βρουν. Απλώς πιάνονται από διάφορα τυχαία ή περιστασιακά και σχηματίζουν υποτυπώδεις θεωρίες. Η προοπτική μέσα απ' την οποία κάποιος βλέπει το παιχνίδι είναι πολύ σημαντική και αποτελεί και μόνη της άλλωστε επιχείρημα. Όταν λες σε κάποιον ότι δεν έχει συνεισφέρει κάτι στους αθώους ή ότι τα ποστ του δεν λένε τίποτα ουσιαστικό, στην ουσία τον κατηγορείς για την προοπτική του. Κι αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να φεύγουν οι σιωπηλοί παίκτες. Διότι με μπερδεύουν στο να δω την προοπτική τους και δεν μπορώ να ξέρω αν είναι κακοί που κρύβονται ή αν είναι ξενερωμένοι κλπ. Δεν με βοηθούν οπότε θέλω να φεύγουν για να μείνουν μέσα όσοι μιλάνε και των οποίων την προοπτική μπορώ να τσεκάρω. Πολύ συχνά η προοπτική δεν αρκεί αλλά αρκετά συχνά σου λύνει το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό. Ο dimijim παίζει εκπληκτική μαφία. Σε προηγούμενο παιχνίδι που ήταν μαφιόζος με την bilire, τον είχα πιάσει απ' την αρχή λόγω αυτής της προοπτικής. Αλλά σ' αυτό το παιχνίδι έπαιξε φοβερά. Έβλεπε το παιχνίδι όπως ακριβώς θα το έβλεπε αν έπαιρνε π.χ. δήμαρχο ή δικηγόρο. Και γι' αυτό και του είχα αποδώσει τέτοιο ρόλο. Η προοπτική μπορεί να σε μπερδέψει αλλά είναι ελάχιστες οι φορές που κάποιος μπορεί να αλλάξει την προοπτική του ενώ κατέχει συγκεκριμένες γνώσεις. Εδώ εγώ που μπορώ να αλλάξω την προοπτική μου εύκολα, το προσπάθησα ως πληροφοριοδότης να παίξω σαν να μην γνωρίζω την Deutsch Lover και πάλι το κάρφωμα δεν το απέφυγα στο τέλος. Τα λέω αυτά γιατί βλέπω ένα ρίξιμο της βαρύτητας πολύ στο να βρεις τον άλλο απ' αυτά που γράφει. Το παλέρμο είναι παιχνίδι επιχειρηματολογίας αλλά όχι μόνο. Η προοπτική και ο τρόπος με τον οποίο κάποιος πορεύεται στο παιχνίδι είναι σημαντική παράμετρος. Τα επιχειρήματα έπονται και πλαισιώνουν το όλο ζήτημα.


Η Μελανία εμφανώς πάρα πολύ καλή, είχε πολίτες να αμφισβητούν την ενοχή της μέχρι τέλους.

Εντάξει βασικά την ενοχή της Μελανίας την αμφισβητούσαμε όχι επειδή μας έπεισε με τα post της αλλά επειδή δεν είχαμε πληροφορίες (τουλάχιστον όσοι την αθώωσαν εντελώς γιατί εγώ πόρνη την έλεγα από ένα σημείο και μετά). Παίχτηκαν λάθος τυμβωρυχίες, έφυγε ντετέκτιβ και δεν είχαμε οι αθώοι τρόπο να μάθουμε. Οπότε παίρναμε το σενάριο να μην ήταν μαφιόζος γιατί συνέφερε. Το είχε αναφέρει και ο tsarachaf, ότι καλύτερα να υπολογίζουμε έναν παραπάνω μαφιόζο απ' όσους υπάρχουν παρά έναν λιγότερο.


Καλά γενικά επειδή ΔΕΝ κατάλαβες παρα πολλά σε αυτό το παιχνίδι, και έπεσες εντελώς κατά τύχη μεσα με εμενα,καλο θα ήταν να προσέχεις γενικα με τη σιγουριά σου. Καις πολύ κόσμο.

Κοίτα 1 του μηνός οι κακοί ρόλοι για μένα ήταν οι εξής: Φινέας, Ούλτρα, Εμιλυ, Μαρτζορί, Φύσιο και εσύ. Μπορεί να σας απέδωσα λάθος ρόλους, κάτι το οποίο προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί με ενδιαφέρει να βγάλω κακούς ρόλους ό,τι κι αν είναι, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν κατάλαβα πάρα πολλά σ' αυτό το παιχνίδι, όταν ήμουν ο πρώτος που έστρεψα κόσμο στον Φινέα, σε σένα, στον Ούλτρα, στην Έμιλυ αλλά και στον Φινέα με τη δεύτερη ψήφο μου, παρότι δεν ήξερα ότι θα τον έβγαζαν τότε τόσα άτομα. Μόνο τον dimijim δεν βρήκα γιατί θεώρησα τη Μαρτζορί μαφιόζο άλλωστε. Οπότε αν νομίζεις ότι το ότι έδωσα μια 6άδα κακών, απ' τους οποίους οι 5 ήσασταν όντως, ήταν θέμα τύχης, πάω πάσο. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι όμως δεν έκαψα καθόλου πολύ κόσμο. Βγάλαμε σερί, μαφιόζο, πόρνη, ΔΑ, δεύτερο μαφιόζο, άτομο που θα μας μπέρδευε επειδή δεν μιλούσε, τρίτο μαφιόζο (ούλτρα) και μετά dimijim. Αν έτσι έκαψα κόσμο, που να μην έκαιγα κιόλας. Μην ξεχνάς ότι είχα απλό πολίτη χωρίς καμία πληροφορία. Αυτό έλειπε να λέω μόνο σωστά πράγματα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Εγώ την κλήρωση την ανέφερα σε ένα πολύ συγκεκριμένο και υποθετικό σενάριο για την τελευταία ψηφοφορία.
Που εντέλει δε θα άφηνε και ο Κόμφυ να γίνει πραγματικότητα με την ηχώ του.

ΥΓ: Απ' το πάθος μου για την ακρίβεια και τη συνεκτικότητα επί ημερομηνιών και λιστών δεν θα ξεφύγετε ποτέ σε αυτήν την πόλη :devil::redface:
 
Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,774 μηνύματα.
Βραβεία δεν θα έχει :(;
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Κυρίες και κύριοι, μάγοι και μάγισσες, Θανατοφάγοι και εχμ... good guys?!
Ναι, σας καλωσορίζουμε στην απονομή των φετινών βραβείων aka Παλέρμεια #47! :clapup:

Μου δίνει μεγάλη χαρά να καλέσω στο βήμα τους DumeNuke & Gate4, που θα είναι οι οικοδεσπότες της σημερινής βραδιάς, καθώς εγώ θα κατεβάζω το ένα Mohito μετά το άλλο και θα σχεδιάζω τι θα κάνω τώρα στη σύνταξη! :redface:

Χωρίς άλλες καθυστερήσεις λοιπόν (και πριν ο DumeNuke προλάβει να πιάσει το μικρόφωνο), παρουσιάζουμε τα βραβεία σας ^^

//Τα βραβεία είναι στη τύχη, όχι σε αλφαβητική σειρά, σαν αποχαιρετηστήριο δώρο στον αγαπημένο μου Ηλία! :devil://


Βραβείο Close Enough
στην CiNeFiL, που έφτασε εκεί που κανένας ΑΜ δεν πήγε μέχρι τώρα!!

Βραβείο Is it over, yet?
Στον ComfortablySmug για την προσμονή και την λαχτάρα του να λυθεί ο γρίφος!

Βραβείο Commando
Στην Emilouko, φυσικά, που αρκεί να έχει κινητό και σύνδεση στο Internet για να παίξει Palermo :hug:

Βραβείο Gryffindor
Στην Himela, που δεν δίστασε να βγει μπροστά και να πάρει την ευθύνη της ομάδας της

Βραβείο Καλού Οικοδεσπότη
Στον i_lie_us, που μοιράστηκε πρόθυμα τα πλούτη και τα μεγαλεία με περισσότερους κοινούς θνητούς από ό,τι οι προκάτοχοί του

Βραβείο "Τι ρόλος είναι, οεο;"
Στον Ikarionas, που κάθε παίκτης τον θεωρούσε και άλλο ρόλο! :P

Βραβείο "Νικημένος απ' το σύστημα"
Στον Iliaso, που αρχικά η γραφειοκρατία και στο τέλος οι Θανατοφάγοι δεν τον άφησαν να ξετυλίξει το παιχνίδι του!

Βραβείο Lock N Load
Στον Indiana Jones, που όπλισε την κάρτα και πέτυχε μαφιόζο!

Βραβείο Καλύτερων Πιμί
Στον JKaradakov, που μας έφτιαχνε τη διάθεση!

Βραβείο Commitment to the part
Στον αγαπητό Physiognomist, που το ζούσε πιο έντονα από όλους σας! ΣE approves <3

Βραβείο Palermo DJ
Στoν ultraviolence, που με τις ρομαντικές επιλογές του απασχόλησε το Παλέρμο!

Βραβείο Πέγκυ Καρρά, αυριανή Πρωταγωνίστρια
Το είπε μόνος του, είναι πρωταγωνιστής ο akikos!

Βραβείο Κατακρεουργημένου Nickname
Ένα βραβείο - θεσμός πηγαίνει φέτος στην Marjoree26, που για τις ανάγκες του παιχνιδιού έγινε Μαργιωρή.

Βραβείο "Αιώνια Κακό Κορίτσι"
Στην ~Melania~ φυσικά! <3

Βραβείο Αγαπημένου Αρχιμαφιόζου
Στον Φινέα, που η μαφία του δε ξέχασε τι συνέβη και τιμώρησε όσους τον ψήφισαν!

Βραβείο "Και τώρα, τι;"
Στον tsarachaf, που είδε την Μελ να βγαίνει πριν προλάβει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του

Βραβείο "Σ' ακολουθώ"
Στον Johnny15, για την αδυναμία που έχει κάθε χρόνο στην Himela

Βραβείο Καλύτερου Πολίτη
Στον Libertus!

Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου
Στον dimijim! :flowers:



Δεν ξεχνάμε φυσικά, τα κλασικά αγαπημένα:

Το γνωστό "Επίτιμος Πολίτης του Palermo" απονέμεται φέτος στον Scandal, για την βοήθειά του.

Το λατρεμένο "Γήρνα πίσο ή έστο τειλεφoνα" στον δικό μας...

aggelogiannos, με τις θερμότερες ευχές μας για καλή επιτυχία και να τα πούμε στο μέλλον ^^


Αλλά και δύο ειδικά βραβεία, γιατί είμαστε αγαπησιάρηδες...

Το "Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια"
Στους ultraviolence & i_lie_us

To "Toν σκότωσε γιατί την αγαπούσε"
Στους ComfortablySmug & CiNeFiL, αφού εκείνος την προστάτεψε περισσότερο από κάθε άλλον, και εκείνη σήκωσε το όπλο της εναντίον του :cry_x:
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Ευχαριστώ ;;!! Για το βραβείο αλλά και επίσης τόσο καιρό λέγατε λάθος το νικνειμ μου είμαι marjoriee και όχι marjoree :lol:
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Κυρίες και κύριοι, μάγοι και μάγισσες, Θανατοφάγοι και εχμ... good guys?!
Ναι, σας καλωσορίζουμε στην απονομή των φετινών βραβείων aka Παλέρμεια #47! :clapup:

Μου δίνει μεγάλη χαρά να καλέσω στο βήμα τους DumeNuke & Gate4, που θα είναι οι οικοδεσπότες της σημερινής βραδιάς, καθώς εγώ θα κατεβάζω το ένα Mohito μετά το άλλο και θα σχεδιάζω τι θα κάνω τώρα στη σύνταξη! :redface:

Χωρίς άλλες καθυστερήσεις λοιπόν (και πριν ο DumeNuke προλάβει να πιάσει το μικρόφωνο), παρουσιάζουμε τα βραβεία σας ^^

//Τα βραβεία είναι στη τύχη, όχι σε αλφαβητική σειρά, σαν αποχαιρετηστήριο δώρο στον αγαπημένο μου Ηλία! :devil://


Βραβείο Close Enough
στην CiNeFiL, που έφτασε εκεί που κανένας ΑΜ δεν πήγε μέχρι τώρα!!


Βραβείο Is it over, yet?
Στον ComfortablySmug για την προσμονή και την λαχτάρα του να λυθεί ο γρίφος!


Βραβείο Commando
Στην Emilouko, φυσικά, που αρκεί να έχει κινητό και σύνδεση στο Internet για να παίξει Palermo :hug:


Βραβείο Gryffindor
Στην Himela, που δεν δίστασε να βγει μπροστά και να πάρει την ευθύνη της ομάδας της


Βραβείο Καλού Οικοδεσπότη
Στον i_lie_us, που μοιράστηκε πρόθυμα τα πλούτη και τα μεγαλεία με περισσότερους κοινούς θνητούς από ό,τι οι προκάτοχοί του


Βραβείο "Τι ρόλος είναι, οεο;"
Στον Ikarionas, που κάθε παίκτης τον θεωρούσε και άλλο ρόλο! :P


Βραβείο "Νικημένος απ' το σύστημα"
Στον Iliaso, που αρχικά η γραφειοκρατία και στο τέλος οι Θανατοφάγοι δεν τον άφησαν να ξετυλίξει το παιχνίδι του!


Βραβείο Lock N Load
Στον Indiana Jones, που όπλισε την κάρτα και πέτυχε μαφιόζο!


Βραβείο Καλύτερων Πιμί
Στον JKaradakov, που μας έφτιαχνε τη διάθεση!


Βραβείο Commitment to the part
Στον αγαπητό Physiognomist, που το ζούσε πιο έντονα από όλους σας! ΣE approves <3


Βραβείο Palermo DJ
Στoν ultraviolence, που με τις ρομαντικές επιλογές του απασχόλησε το Παλέρμο!


Βραβείο Πέγκυ Καρρά, αυριανή Πρωταγωνίστρια
Το είπε μόνος του, είναι πρωταγωνιστής ο akikos!


Βραβείο Κατακρεουργημένου Nickname
Ένα βραβείο - θεσμός πηγαίνει φέτος στην Marjoree26, που για τις ανάγκες του παιχνιδιού έγινε Μαργιωρή.


Βραβείο "Αιώνια Κακό Κορίτσι"
Στην ~Melania~ φυσικά! <3


Βραβείο Αγαπημένου Αρχιμαφιόζου
Στον Φινέα, που η μαφία του δε ξέχασε τι συνέβη και τιμώρησε όσους τον ψήφισαν!


Βραβείο "Και τώρα, τι;"
Στον tsarachaf, που είδε την Μελ να βγαίνει πριν προλάβει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του


Βραβείο "Σ' ακολουθώ"
Στον Johnny15, για την αδυναμία που έχει κάθε χρόνο στην Himela


Βραβείο Καλύτερου Πολίτη
Στον Libertus!


Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου
Στον dimijim! :flowers:




Δεν ξεχνάμε φυσικά, τα κλασικά αγαπημένα:

Το γνωστό "Επίτιμος Πολίτης του Palermo" απονέμεται φέτος στον Scandal, για την βοήθειά του.

Το λατρεμένο "Γήρνα πίσο ή έστο τειλεφoνα" στον δικό μας...

aggelogiannos, με τις θερμότερες ευχές μας για καλή επιτυχία και να τα πούμε στο μέλλον ^^



Αλλά και δύο ειδικά βραβεία, γιατί είμαστε αγαπησιάρηδες...

Το "Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια"
Στους ultraviolence & i_lie_us


To "Toν σκότωσε γιατί την αγαπούσε"
Στους ComfortablySmug & CiNeFiL, αφού εκείνος την προστάτεψε περισσότερο από κάθε άλλον, και εκείνη σήκωσε το όπλο της εναντίον του :cry_x:


Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο! Να πω ότι συμφωνώ και με όλα τα υπόλοιπα. :thanku::thumbsup:

Υ.Γ: Θανατοφάγοι και Potterheads καλύτερα. :redface:
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.

Φινεύς

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 317 μηνύματα.
So? This is it? Is it over:cry_x:? Παιδιά, σας ευχαριστώ για όλα. Με τα κακά του και τα καλά του, το 1ο μου Παλέρμο θα μου μείνει αξέχαστο! Επειδή με περιμένει μια δύσκολη χρονιά φέτος, κάπου εδώ θα πω ενα αντίο στους περισσότερους. Μακάρι να τα ξαναπούμε το επόμενο καλοκαίρι. Θα μου λείψετε.

Παλέρμο μέχρι την επόμενη φορά, salute<3.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Παραλαμβάνοντας τα βραβεία μου να ευχαριστήσω και να δηλώσω ότι ενδέχεται να έχω κάνει κι εγώ λάθος το nick της Μάρτζι :redface:
Αν όχι, θα απέφυγα να το γράψω για να μην την πατήσω :angel:

Ευχαριστούμε γι' αυτήν τη σεμνή τελετή που παραχωρήσατε κυρα-ΣΕ, τα λέμε στο επόμενο κόκκινο χαλί :cool2:

Εις το επανιδείν Παλέρμο! :bye:
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,774 μηνύματα.
Βραβείο Πέγκυ Καρρά, αυριανή Πρωταγωνίστρια
Το είπε μόνος του, είναι πρωταγωνιστής ο akikos!

Νομίζω αυτό το βραβείο με αντιπροσωπεύει. Μπορεί τώρα να ήμουν άτυχος, αλλά σε ένα επόμενο παλέρμο θα σας δείξω... θα δείτε τι θα πάθετε :diablo:
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Νομίζω αυτό το βραβείο με αντιπροσωπεύει. Μπορεί τώρα να ήμουν άτυχος, αλλά σε ένα επόμενο παλέρμο θα σας δείξω... θα δείτε τι θα πάθετε :diablo:


Έναν ρόλο αρχιμαφιόζου ή κρυφού μαφιόζου στο επόμενο Παλέρμο για τον Ακίκο παρακαλώ! :lol:
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Χαιρετίσματα απ' τη δωματιάρα μου στη Λετονία.

 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μόνο από το φεγγάρι δε μας έχεις γράψει ακόμη! Have fun! :D

Θα γίνει κι αυτό. Κι όταν αναγκαστώ να επιστρέψω στον πλανήτη απ' τον οποίο κατάγομαι θα σας ανεβάσω φωτογραφίες και από άλλους γαλαξίες. Πάω να συνεχίσω τον μπάφο τώρα και τα λέμε αργότερα.
 

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Kαλησπέρα και από μένα! Κατ' αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ΣΕ για το βραβείο αλλά την άρτια διεξαγωγή του παιχνιδιού αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την ένταση και το ενδιαφέρον παιχνίδι που δημιουργήθηκε.

Είχα πολλά χρόνια να παίξω Παλέρμο εδώ και ο ρόλος μου άρεσε πολύ άσχετα αν δε πρόλαβα να τον αξιοποιήσω πλήρως. Ούτ τις κάρτες δε πρόλαβα να ρίξω όχι ότι είχε και ιδιαίτερη σημασία η εξαίρεση ψηφοφορίας που είχα :P . Μερικές σκέψεις που είχα γράψει τη δεύτερη μέρα του παιχνιδιού είναι οι εξής :

1η μέρα κινήθηκα προς τη συλβια για τους λόγους τυχαιότητας που ανέφερα στο δημόσιο. Ήταν μια τυχαία ψήφος στα τυφλά που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό να ήταν λανθασμένη. Όπως είπα και χθες μάλλον προς συγκατοίκος μου πάει με το χάρη. Το βράδυ της πρώτης μέρας παρά την όρεξη μου να βγω βόλτα στην πόλη για στοιχεία κάποιος με κράτησε απασχολημένο και εν τέλει δεν εκανα τίποτα. ???? Θεώρησα ότι η εμιλυ πάρα ήταν ήσυχη και πιθανώς να ήθελε να περάσει στα σβηστά το ρόλο της στο παιχνίδι για αυτό και πήρε τη ψήφο μου. Επειδή όμως θεώρησα το johny αθώο από το άτσαλο παίξιμο του δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει για αυτό και άλλαξα σε Φινεα μερικά λεπτά πριν κλείσει η ψηφοφορία. Η όλη επιτυχία μας θεωρώ ότι βασίστηκε στο ότι πολύ στην τύχη αν και για το ξεκάρφωμα πιστεύω μέσα στους ψηφους του Φινεα υπάρχει τουλάχιστον ένας ένοχος. Το βράδυ μετά από όλα αυτά το πέρασα στο λιμάνι όπου ηρθα σε επαφή με ανθρώπους κατάλληλα δικτυωμένους οι οποίοι με ενημέρωσαν ότι ο Ικαριων τυπικα τουλάχιστον δεν ανήκει στη μαφία. Έχω μια φοβία μήπως η προφυλάκιση πάνω του ήταν για το ξεκάρφωμα μιας και η ώρα την οποία έγινε αυτό μόνο ελάχιστοι πολίτες είχαμε μείνει ως αργά. Το βράδυ θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός για το ποιόν θα ψάξω. Οι οποιες υποψίες μου είναι στραμενες σε Μελάνια και Εμιλυ και σε 1 από τους 6(εξαιρω εμένα) που ψήφισαν χθες Φινεα. Η 3αδα μου ίσως είναι εμιλυ, ουλτρα και μελάνια και πιστεύω ότι tsarachaf και Libertus έχουν καλό ρόλο και ίσως πρέπει να κοιτάξω πιο πολύ τα γραπτά τους. "

Γενικά προσπάθησα να περάσω όσο πιο απαρατήρητος μπορώ αν και κατά τα φαινόμενα δε το κατάφερα:P .

Eυχαριστώ όλους τους παίκτες για το παιχνίδι, αυτούς που συνεργαστήκαμε, αυτούς που συγκρουστήκαμε και του χρόνου όλοι εδώ :clapclap:
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top