10-08-19

20:25
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.442 εγγεγραμμένα μέλη και 3.564.630 μηνύματα σε 105.980 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 389 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Φινεύς:I was ripped from my body, I was less than spirit, less than the meanest ghost . . . but still, I was alive. I am lord Voldemort and this is my story.
Η ήττα από τον άξεστο ημίαιμο με κατέστρεψε. Όλοι νόμιζαν πως πέθανα, πως η βασιλεία μου είχε οριστικά τελειώσει. Δε ζούσαν πια υπό το καθεστώς του φόβου του ονόματος μου, δε σήμαινα τίποτα πλέον για αυτούς παρά μια μακρινή, θολή ανάμνηση. Εγώ όμως ζούσα. Εξαθλιωμένος, ταπεινωμένος, ξεχασμένος, όμως ζωντανός. Βρήκα τρόπο να ξαναγεννηθώ και αυτή τη φορά θα νικήσω. Όλο μου το είναι διψάει για εκδίκηση. Αποκλειστικός στόχος μου, η ολοκληρωτική καταστροφή όλων αυτών που σπιλώνουν την έννοια της μαγείας, με το βρωμερό αίμα τους και την αντίληψη τους περί της πραγματικότητας. Ειδικά η παρέα του βρωμόπαιδου του Πότερ. Δε θα ησυχάσω αν δεν τους εξαλείψω. Και δεν έχω κανένα σκοπό να τους σκοτώσω γρήγορα. Αργά και βασανιστικά όσο βασανιστικός ήταν και ο πόνος μου. Στην προσπάθεια μου αυτή επιστράτευσα τους πιο ικανούς μου θανατοφάγους. Η αγαπημένη μου Μπέλατριξ, ο ύπουλος Λούσιους και ο έμπιστος μου Μπάρτι ο νεότερος. Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Οι βρωμομάγοι έχουν εξελιχθεί. Όχι όμως τόσο ώστε για να μας σταματήσουν. Εδώ δεν κατάφεραν να σώσουν τον Ακίκο, έναν άπειρο μάγο, ο οποίος έγινε βορά των πτηνών. Καθώς περνούσαμε το βραδάκι από τη Διαγώνιο Αλέα για να τσεκάρουμε κινήσεις, οι πολίτες (τους οποίους ελαφρώς παρακινήσαμε) τον γιουχάριζαν, αποκαλώντας τον τρολλ. Ας είναι. Δε μας φτάνει όμως αυτό. Τώρα που αρχίσαμε, δε σταματάμε. Το βλέπω στα μάτια της Μπέλατριξ. Θέλει αίμα. Θέλει να νιώσει την γλυκιά έξαψη της δολοφονίας ξανά. Δεν είναι όμως η σειρά της. ‘’Πήγαινε Λούσιους’’, αναφωνώ έχοντας κουλουριασμένη γύρω μου τη Ναγκίνι. ‘’Και ξέρεις, δε ξαναγυρνάς μέχρι να φέρεις φαγητό για τη Ναγκίνι. Φρόντισε να είναι αντάξιο του μεγέθους της’’. Περιμένω ώρες, δεν έπρεπε να στείλω αυτόν σκέφτομαι. Οι ώρες συνεχίζουν να περνούν, μέχρι που ανοίγει ξαφνικά η πόρτα του κρυσφήγετου και εισέρχεται ο Λούσιους με ένα τεράστιο τυλιγμένο λευκό σεντόνι. ‘’Άρχοντα μου, το θύμα ήταν πιο δύσκολο να πεθάνει από ότι προέβλεψα.’’, απολογείται. ‘’Κανόνισε να μην είναι αντάξιο των προσδοκιών.’’ Μου χαμογελάει πονηρά, και ξεδιπλώνει τελικά το σεντόνι. Ένας νεαρός άνδρας, ψηλός, γεροδεμένο παιδί, κείτεται νεκρός. Είναι ο JKaradakov. ‘’Ναγκίνι, γεύμα’’.
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~:Έχω να ομολογήσω κάτι...
Μάλλον δεν ήμουν ποτέ το καλό κορίτσι του Παλέρμο!Ανέλαβα με μεγάλη τιμή τα ηνεία και ηγούμαι αυτής της υπέροχης, badass και συγκλονιστικής μαφίας!
Με χαρά εκδηλώνω τις άγριες... διαθέσεις της ομάδας:
Dimijim έστησε καρτέρι στον...
ΑΙΜΑ
ΠΟΝΟΣ
ΑΓΩΝΙΑ
Indiana Jones
ΥΓ. Μια μεγάλη αγκαλίτσα στο Σοφάκι![]()
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~:Μας πήρε λίγο η ώρα σήμερα, μας συγχωρείτε μας έπεσαν πολλά!
Like a Lady (and a Queen) αφήνω τα αγοράκια να κάνουν τη βρωμοδουλειάεγώ εδώ δίνω τις διαταγές
ultraviolenceτοοοοον....
Iliaso
Καληνύχτα από τη γιάφκα μας!![]()
Αρχική Δημοσίευση από dimijim:dimijim σκοτώνει Johnny15, αναλαμβάνει τα ηνία της Μαφίας και προσεύχεται να αντέξει μερικούς γύρους παραπάνω από τους προκατόχους του στη θέση αυτή. Αν δεν τα καταφέρει τότε θα προσφέρει τη θέση στην Ελληνική Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό της μήπως και πέσει κι αυτός κι εκδικηθεί η Mafia 47 τη ΣΕ για την κατάντια της...
Αρχική Δημοσίευση από dimijim:dimijim σκοτώνει Libertus
Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones:Καλησπέρα!
Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την κάρτα Όνειρο. Θέλω να ρωτήσω για τον Φινέα. Είναι ρόλος συνασπισμένος με μαφία;
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:Ήταν νωρίς το απόγευμα. Ο Neville Longbottom, μετά το bullying που έφαγε από τον Ultraviolence και από άλλους που όντας αχάριστοι άρχισαν να τον υποπτεύονται έπειτα από τόσες προσπάθειες που έκανε για αν τους βοηθήσει, επέστρεψε στον κοιτώνα του και καθόταν σκεφτικός στο κρεβάτι του. Ένιωθε μόνος. Οι φίλοι που νόμιζε πως είχε, αποδείχτηκαν σκάρτοι. Η εμπιστοσύνη που είχε δείξει σ' αυτούς, προδώθηκε. Οι κόποι του αποδείχτηκαν μάταιοι. Εκείνη τη στιγμή όμως, για καλή του τύχη, εμφανίστηκε μπροστά του ένα απ' τα φαντάσματα του Hogwarts. Ήταν ένα ξεχασμένο παλιό και σχετικά άγνωστο φάντασμα που το έλεγαν Eilgate Nuke και το οποίο πριν αιώνες είχε βιώσει τα ίδια ακριβώς συναισθήματα με εκείνον έτσι ώστε αυτή η συναισθηματική ταύτιση να λειτουργήσει ως επίκλησή του. Το φάντασμα γύρισε και του είπε: ''Μην ανησυχείς. Πέρασα απ' αυτά που περνάς και σε καταλαβαίνω απολύτως. Τότε δεν βρέθηκε ούτε ένας να με βοηθήσει. Εγώ όμως θα σε βοηθήσω γιατί μακάρι να βοηθούσε κι εμένα κάποιος τότε πριν δώσω τέλος στη ζωή μου απογοητευμένος απ' τις απανωτές προδοσίες και από την έλλειψη εμπιστοσύνης που μου έδειξαν άτομα που ήξεραν το τι είμαι και τα οποία προτίμησαν να σιωπήσουν όταν εγώ είχα ανάγκη κάποιος να μιλήσει. Μπορείς λοιπόν να με ρωτήσεις κάτι, ό,τι θέλει πραγματικά η ψυχή σου και εγώ θα προσπαθήσω να στο απαντήσω. Θα γυρίσω όλες τις Σχολές Μαγείας του κόσμου αν χρειαστεί προκειμένου να βρω την απάντηση που ψάχνεις. Σημειωτέον, ότι θα πρέπει η ερώτησή σου να είναι μια και να επιδέχεται απάντησης ναι ή όχι.
Τότε ο Neville γύρισε και του είπε:
''Μας υποχρέωσες. Τέσπα, απάντησέ μου τουλάχιστον σε αυτό: Είναι μαφιόζος τελικά ο i_lie_us?''
![]()
#2 Τρελές δουλειέςΑρχική Δημοσίευση από JKaradakov:![]()
Είναι ο akikos συνασπισμένος με την ομάδα των μαφιόζων;
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov:![]()
LIVE απο το διαμέρισμα του μέντιουμ...
Καλό βράδυ ΣΕ!
Είναι ο Physiognomist συνασπισμένος με την ομάδα της μαφίας;
Είναι η Emilouko ρόλος συνασπισμένος με την ομάδα της μαφίας;
Είναι η Marjoree26 ρόλος συνασπισμένος με την μαφία;
ΥΓ για την κάρτα:!^%^*##$%#~
Είναι ο Ultraviolence ο ντεντέκτιβ αυτού του Παλέρμο;
Είναι ο Ultraviolence μέλος της μαφίας;
ΥΓ. Ξεμένω απο GIFs...
Είναι ο dimijim μέλος της μαφίας;
I liked it better when I was alive...
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke:Αρχική Δημοσίευση από Iliaso:Προς τμήμα Πληροφοριών ΥΠ.Μαγείας
Αγαπητοί μου Σ.Ε καλησπέρα,
Εγώ ο Άλαστωρ Μούντι, πρώην διευθυντής του γραφείου Χρυσούχων αιτούμαι πληροφορία βάσεις της συνθήκης 666/1981 που είναι σε ισχύη μετά την πτώση του Ακατανόμαστου.
Συγκεκριμένα το γραφείο ερωτάται: " Ανήκει ο dimijim στη Μαφία?"
Φιλικά προσκείμενος,
Α.Μούντι
Καλησπέρα σας κ. Α. Μούντι,
Μετά από ενημέρωση που προήλθε από το Νομικό Τμήμα του Υπουργείου Μαγείας, σας γνωστοποιούμε την υπ. 298648/6-6-6 απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου των Μάγων, όπως αντικαταστάθηκε από την πρόσφατη διυπουργική απόφαση των Υπουργείων Μαγείας και Δικαιοσύνης με αρ. 15/1-1-11, η οποία καταργεί όλες τις διατάξεις και όλα τα εδάφια της συνθήκης 666/1981.
Λόγω ελλειπών δικαιολογητικών η αίτησή σας κρίνεται απορριπτέα. Λύπουμαστε που δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το πρωτόκολλο παραλαβής και μετάδοσης πληροφορίας, όπως αυτό ορίζεται πλέον από την αρ. 15/1-1-11, παρακαλώ απευθυνθείτε στο αρμόδιο Νομικό Τμήμα του Υπουργείου.
Για το Τμήμα Πληροφοριών του Υπουργείου Μαγείας,
Ο Εκπρόσωπος της ΣΕ
DumeNuke
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso:Αγαπητά μέλη της ΣΕ καλησπέρα!
Επειδή είμαι εκτός βάσης και δε προλαβαίνω να ετοιμάσω τα ανάλογα χαρτιά θα ήθελα μια γρήγορη πληροφορία από εσάς.
"Ανήκει ο Ikarionas στη μαφία;"
Με εκτίμηση
Α. Μ
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso:Αγαπητά μέλη της ΣΕ ο Α.Μ σας χαιρετάει,
Πέρασα όλη μου τη μέρα στην παραλία του Παλέρμο και εν τέλει το μόνο που βρήκα ήταν αποτσίγαρα και καναδύο πλαστικά μπουκάλια. Πήρα έναν ύπνο το μεσημέρι και βγήκα βραδάκι για ανακρίσεις και συνομιλίες με εξέχοντες προσωπικότητες που κινούνται στο όριο νομιμότητας και παρανομίας μιας και τα πράγματα στην πόλη έχουν γίνει πολύ περιέργα.
Καθώς περνούσα από τις φυλακές είδα της πόλης είδα μια περίεργη κίνηση ένα μασκοφόρο με μάυρο μανδύα να βγαίνει από τις φυλακες με ένα πακέτο. Μου φάνηκε περίεργο τέτοια ώρα μιας και ξέρω ότι το επισκεπτήριο κλείνει στις 20.20. Πήρα 3 ουίσκι της φωτιάς από την πλησιέστερη κάβα και δωροδώκησα τους φρουρούς να μου πουν που πήγε και ποιος ήταν. Επισκέφτηκε τον Physio και ήταν ο ComfortablySmug.
Ρωτάω λοιπόν " Είναι ο ComfortablySmug στην ομάδα της μαφίας;"
Με εκτίμηση,
Α.Μ
Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist:''Fake coughs''
Η Dolores κραδαίνοντας το υπερμέγεθες ραβδί της ήταν αποφασισμένη για δυνατό S&M με
Iliaso
Δεν έχω ιδέα πως να διαχειριστώ τον ρόλο εκτός από τα της νύχτας βέβαια
Ας δούμε πως θα πάει.Πάω για κάποιους low key παίκτες που μπορεί να είναι ντετεκτιβ,μεντιουμ κλπ. Φινεύς και Cinefil οι άλλοι δύο ρόλοι που ήμουν στο τσακ να πάω.
Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist:Τα σχέδια μου για σαδιστικό spree στην πόλη του Παλέρμο φαίνεται να τελειώνουν νωρίς.Αλλά αυτή η στιγμή...Κάνει την ηδονή ακόμα μεγαλύτερη. Λίγο πριν το Αζκαμπαν που θα μου τα πρήζει και ο ακικος εκτός από τους Dementors,έχω την ευκαιρία για ακόμα ένα tea party. Aπό αυτά που απολαμβάνω όσο τίποτα άλλο
''Crucio''
Αδύναμο και ταπεινωμένο,ένα βρωμερό λασποαίματο πλάσμα στεκόταν στο έδαφος στο έλεος μου
η Cinefil
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist:Σώθηκα!Λίγο πριν πάω στο Αζκαμπαν,σώθηκα!Αλλά όχι o Dark Lord.Δε βαριέσαι,μπορεί σε μια άλλη ζωή να φτιάξει πολιτικό κόμμα και να μπει στη Βουλή.Κάτι είναι και αυτό.
2 παράφρονες με συνοδεύουν εκτός έχοντας εντυπωσιαστεί από την μαυρίλα στην ψυχή μου.Νέοι φίλοι...Έχουμε μια επίσκεψη να κάνουμε.
''Alohomora''
Μια κραυγή για βοήθεια και ένας ψίθυρος που ίσα που ακούστηκε
''Levicorpus''Στον αέρα,στο έλεος των τριών μας βρίσκεται
η Himela
Το cringe θα ανεβαίνει όσο μένω στο παιχνίδι
Αρχική Δημοσίευση από ComfortablySmug:Προστασία στον indiana
Δεν εχω ιδεα τι παίζεται πλεον
Αρχική Δημοσίευση από ComfortablySmug:Προστασία σε indiana
Καληνύχτα![]()
Αρχική Δημοσίευση από akikos:Δυστυχώς οι πολίτες έχασαν κάθε ελπίδα να νικήσουν από την πρώτη μέρα διώχνοντας έμενα τον πρωταγωνιστή.
Εγώ ο Harry Potter δηλώνω ότι ένοχοι είναι η Himela, η Marjoriee26 και πιθανότατα και ο tsarachaf.
Παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά του Παλέρμο ώστε στο τέλος του παιχνιδιού, που θα αναλύσω τη στρατηγική μου, να το χρησιμοποιήσω ως τεκμήριο και να μην με λένε troll και ότι τα σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή.
Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:Καλησπέρα αγαπητή ΣΕ, όπως κάνω κάθε φορά είπα να μοιραστώ μαζί σας τη θεωρία μου για το πώς είναι οι ρόλοι διαμορφωμένοι (νομίζω δεν έχω πολλά λάθη):
Μαφιόζοι: Φινεύς, Ultraviolence, Emilouko & Marjorie (απ' αυτούς θεωρώ Φινεύς αρχιμαφιόζο, Ultra ως κρυφό μαφιόζο, Εμιλυ ως Φανερο του Πληροφοριοδότη και Marjorie ως φανερό του Αντίπαλου Μαφιόζου.
ΔΑ: Physiognomist
Πόρνη: Μελανία
Πληροφοριοδότης: Indiana Jones
Ντετέκτιβ: Τζόνι
Συγκάτοικοι: Χιμέλα & Libertus
Μέντιουμ: Tsarachaf
Μάγισσα: Iliaso
Δήμαρχος: i lie us
Αλεξίσφαιρος: akikos
Πολίτης: Ikarionas
Μου μένουν οι εξής: Karadakov, dimijim, Comfortably, Cinefil. Σε αυτούς μέσα είναι οι εξής ρόλοι: ΑΜ, Γιατρός, Αυτοκράτορας και Δικηγόρος. Ο ΑΜ δεν είναι ο Καραντάκος και ο Καραντάκος δεν πρέπει να είναι ούτε γιατρός. Είναι είτε δικηγόρος είτε αυτοκράτορας. Ο ΑΜ είναι ανάμεσα στους άλλους τρεις και ίσως να μην είναι ούτε η Cinefil. Μένει για ΑΜ ο Comfortably και ο dimijim και αυτός που μένει απ'τους δυο τους είναι αυτοκράτορας ή δικηγόρος και όχι γιατρός. Θα μοιράσω λοιπόν τους ρόλους ως εξής:
Γιατρός: Cinefil
Αυτοκράτορας: Karadakov
Δικηγόρος: Dimijim
Αντίπαλος Μαφιόζος: Comfortably
Καλό μεσημέρι.
Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:Τελικά απ' τη λίστα που σας έστειλα και στην οποία ήμουν σίγουρος ότι ελάχιστα θα ήταν τα λάθη, παίζει να πέτυχα μόνο τον δικό μου ρόλο(αα και του Φινέα επειδή είχε πέσει τυμβωρυχία). Σκατά τα κάναμε πάλι.
Αρχική Δημοσίευση από Himela:Ζωούλα γεια σου!
Σού γράφω αυτό το πμ σαν ημερολόγιο για το τί πιστεύω οτι έχει συμβεί και τί πιστεύω οτι θα γίνει. Αν είμαι λάθος, oh well, ένα ακόμα λάθος δικό μου. Αν είμαι λάθος έτσι κι αλλιώς έχουμε χάσει. Αν όμως έχω δίκιο και πετύχει αυτό που σκέφτομαι να κάνω, θα είναι μια τέλεια κίνηση και θα έχεις στοιχεία να πεις οτι στο είχα πει από πριν.
Πιστεύω λοιπόν οτι ο ούλτρα ήταν πόρνη, ο Ικαρίονας ΑΜ, και Λιμπ, Ντιμι και Ιορδάνης μαφία.
Το Σάββατο λοιπόν, κι ενώ όλα δείχνουν πως θα φύγει ο ούλτρα τη Δευτέρα, επειδή τον χρειάζονται να μείνει ώστε να κοιμηθεί με τον Ικαρίονα και να χάσει την ιδιότητά του ώστε να τον σκοτώσουν νύχτα, δημιουργούν το σενάριο οτι ο Λιμπ έδωσε σήμα στην ΔΑ Έμιλυ ώστε όλοι να αφήσουν την πόρνη ούλτρα και να στραφούν στον Λιμπ. Ο Ντιμι είχε την ΑΠ εξαρχής αλλά προσπαθούσε να τη γλιτώσει.
Εγώ βλέπω οτι κάτι δεν πάει καλά. Τρώγομαι όλο το Σάββατο και αφού όλοι συμφωνούν να βγάλουν τον Λιμπ ως μαφιόζο φτάνω σε σημείο να πω, εντάξει δεν μπορώ να κάνω κάτι πια. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Την Κυριακή πρωί ξυπνάω και πάω τη σκυλίτσα μου βόλτα. Περπατάω και έχει κολλήσει το κεφάλι μου οτι κάποιος θέλει να σώσει τον ούλτρα. Και ξαφνικά μού έρχεται επιφοίτηση οτι ο ντιμι είναι μαφία. Πραγματικά πίστευα οτι αυτή τη φορά ήταν πολίτης, έκανε κάτι περίεργα αλλά είχα άλλα να ασχοληθώ και τον άφηνα για πιο μετά. Καθώς ξέρεις, πολλές φορές σου είχα πει οτι κάτι δε μού πάει καλά, κάποιο κομμάτι του παζλ λείπει κλπ. Και μόλις σκέφτηκα οτι ο ντιμι είναι μαφία μαζί με λιμπ και πάνε να σώσουν ούλτρα, σαν να άκουσα ένα κλικ στο κεφάλι μου. Πήγα και έγραψα τη θεωρία μου. Στεναχωρήθηκα με την αντίδραση και την επίθεση του Ντιμι, τη στιγμή που εγώ πάντα ήμουν πολύ ήρεμη και δεν προσέβαλα ποτέ κανέναν. Τέλος πάντων, ας τον κρίνουν οι υπόλοιποι.
Πάμε στο χτες. Όταν ο Ντίμι έπαιξε την ΑΠ στον Ικαρίονα κατάλαβα οτι ο Ικαρίονας ήταν ο ΑΜ. Σαν μαφιόζος ο Ντιμι δεν είχε λόγο να παίξει σε κάποιον πολίτη ΑΠ εφόσον μπορούσε απλά να τον σκοτώσει νύχτα. Συνειδητοποίησα οτι ο Ικαρίονας είχε δίκιο για τον Ιορδάνη πολύ πριν γράψει το ποστ με τα τελευταία λόγια κι αποφάσισα να βάλω σε λειτουργία ένα σχέδιο. Ο Ιορδάνης είναι ο τελευταίος μαφιόζος μετά τον Ντιμι. Ο Ντίμι λέει “αν δεν τελειώσει το παιχνίδι μετά την ΑΠ, απλά ψηφίστε με αύριο”. Συνειδητοποιώ οτι το λέει εκ του ασφαλούς γιατί είχε την κάρτα εξαίρεσης ψηφοφορίας. Οπότε λέω να παίξω το παιχνίδι τους. Δημιουργώ ένα σενάριο οτι η Σινεφίλ είναι μαφιόζα (υποκρίνομαι πως συμφωνώ δηλαδή με Ιορδάνη) μαζί με ντιμι και επειδή φοβάμαι μην παίξει ο Ντιμι την εξαίρεση, ας ψηφίσουμε εκείνη. Στο ποστ μου αθωώνω όλους τους υπόλοιπους. Με αυτόν τον τρόπο ξέρω οτι οι μαφιόζοι δε θα με φάνε τη νύχτα αφού φτιάχνω ένα σενάριο που τους βολεύει.
Θέλω σε αυτό το σημείο να εξηγήσω – επισημάνω 2 πράγματα:
1. Επέλεξα για τη νεκροφάνεια τον Ιντιάνα αντί για τον ιλιάσο για τους εξής λόγους: α) Προσωπικούς: τον Ιάκωβο τον αγαπώ πολύ κι είναι ένα πολύ καλό και έξυπνο παιδί. Έδωσε φέτος πανελλήνιες και ξέρω οτι περίμενε πολύ το παλέρμο, οπότε ήθελα να του δώσω την ευκαιρία να παίξει κι άλλο. β) Προσωπικούς & στρατηγικής: ο ιλιάσο τα είχε μαζί μου για δυο μέρες, από όσο φαίνεται έσωσε το πρώτο θύμα (τελείως λάθος κίνηση) και πήγε και σκότωσε τη Μελανία χωρίς να σκεφτεί λίγο παραπάνω (ακόμα κι ο Ικαρίονας εκείνο το βράδυ την αθώωσε). γ) Στρατηγικής: η μάγισσα ήταν άχρηστη σε εκείνο το σημείο ενώ ο Ιντιάνα μπορούσε να έχει χρήσιμο ρόλο ή κάρτες. Η αιτία που έδωσα οτι φοβόμουν την τυμβωρυχία κλπ ήταν μούφα. Σόρρυ guys.
2. Εξακολουθώ να θεωρώ τον Λιμπ μαφιόζο. Τον δολοφόνησαν για να τον θεωρούμε μάγισσα και να δώσουμε σημασία στα λόγια του ώστε να θεωρούμε α) οτι αυτοκτόνησε, όπως μας είπε ο Ντίμι μετά και β) τον Ιορδάνη αθώο αφού το είπε η μάγισσα. Ωραίο σχέδιο guys.
Μετά ο Τσαρα παίζει την ΑΠ στον Ντιμι οπότε το σχέδιό μου διακόπτεται για μια μέρα.
Συνειδητοποιώ οτι αν οι μαφιόζοι θεωρούν οτι έχουν χάσει, σήμερα Τετάρτη ο Ιορδάνης απλά θα αυτοκτονήσει (δεν ήξερα οτι γίνεται αλλά οκ) και το παιχνίδι θα τελειώσει. Το οτι δεν συνέβη αυτό, με κάνει να θεωρώ οτι έχουν κι άλλες κάρτες που πιστεύουν οτι θα τους βοηθήσουν. Ο Ιορδάνης κάνει ένα ποστ στο οποίο κατηγορεί την Σινεφίλ ως μαφιόζα ή ως ΑΜ (συμφωνεί λοιπόν μαζί μου αφού τού έδωσα το πάτημα να το κάνει) και λέει οτι μπορεί και να μην έχουμε θύμα αφού ως ΑΜ δε θα είχε αναλάβει καθήκοντα. Κατάλαβα εκείνη την ώρα οτι δε θα έχουμε θύμα ώστε να βγει “σωστός” ο Ιορδάνης.
Ο Ντιμι κατηγορεί τον Ιορδάνη με απαλό τρόπο ώστε να τον αθωώσουμε και κατηγορεί εμένα ως ΑΜ. Αυτό είναι λίγο τρομακτικό αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Πρέπει να βάλω σε εφαρμογή το σχέδιό μου.
Το σχέδιο ποιο είναι; 1. Να βάλω όσο περισσότερους μπορώ να ψηφίσουν Σινεφίλ. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύω οτι ο Ιορδάνης δε θα παίξει την εξαίρεση ψηφοφορίας αν έχει και θα την κρατήσει για την επόμενη μέρα. 2. Να ελπίζω οτι έστω ένας (η Σινεφίλ η ίδια) ή κάποιος άλλος θα ψηφίσει Ιορδάνη ακούγοντας τον Ικαρίονα (ο κομφυ έχει πιθανότητες να το κάνει). Εγώ το βράδυ θα προστατεύσω τη Σινεφίλ ελπίζοντας α) να μη με δολοφονήσουν και β) να μην πάνε σε κάποιον άλλον εκτός του Ιορδάνη. Οπότε αν όλα πάνε καλά, στην ψηφοφορία αύριο θα υπερψηφιστεί η Σινεφίλ, ο Ιορδάνης θα έχει 1-2 ψήφους, και οι ψήφοι της Σινεφίλ θα μηδενιστούν ώστε θα φύγει ο Ιορδάνης και το παιχνίδι θέλω να ελπίζω οτι θα λήξει. Εναλλακτικά, αν δω οτι κάποιος ψηφίζει ένα τρίτο άτομο κι όχι τον Ιορδάνη, 20:09 θα αλλάξω σε Ιορδάνη ώστε τουλάχιστον να έρθει ισοπαλία οπότε εκεί θα τους πω οτι στην πραγματικότητα θεωρώ τον Ιορδάνη μαφιόζο και ελπίζω να μπορέσω να τους πείσω. Αν δεν πετύχει το σχέδιο και φύγει πολίτης, έτσι κι αλλιώς θα έχουμε χάσει. Λογικά ο Ιορδάνης έχει κάποια εξαίρεση ψηφοφορίας ή νεκροφάνεια. Οπότε, I will go all in. Θέλω να πιστεύω οτι θα πετύχει. Αν όχι, ε τουλάχιστον προσπάθησα.![]()
Αρχική Δημοσίευση από Libertus:ΣΕ, πιστεύω ότι η Himela είναι ΑΜ.Δεν την είχα υποπτευθεί καθόλου γιατί έπαιζε για τους πολίτες και το σκέφτηκα μόνο όταν έγραψε ο Δημήτρης ότι είναι ΑΜ, γιατί δεν πίστευα ότι θα λέει πολλές αλήθειες στα τελευταία του λόγια. Το συνειδητοποίησα όμως με τη σημερινή δολοφονία: οποιοσδήποτε είναι ΑΜ πλην της Σύλβιας θα σκότωνε τον Indiana Jones που είναι σίγουρα αθώος, αλλά η Σύλβια ξέρει ότι από τη στιγμή που τον επανέφερε θα έχει τη στήριξή του. Οι πολίτες που έχουν απομείνει δυστυχώς δεν ασχολούνται και δεν γράφουν τίποτα για να βρεθεί άκρη.
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Himela:Καλησπέρα!
Κάτι πήγε στραβά, τελικά ο Ικαρίονας έλεγε αλήθεια οτι δεν ήταν ΑΜ. Τουλάχιστον πήρα τη χαρά να στερήσω από τους μαφιόζους τη νίκη!
Ελπίζω να μη γίνει καμιά στραβή και δεν είναι ούτε η Σινεφίλ ΑΜ γιατί πια δεν ξέρω τί θα κάνω.
![]()
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke:Ο DumeNuke περιπλανούνταν στην αυλή του Hogwarts. Ακόμα δεν μπορούσε να καταλάβει την προέλευση της μαγικής δύναμης που τα χαζοχαρούμενα παιδάκια αξιοποιούσαν για να πετάξουν, να μαγειρέψουν, να γιατρέψουν το κρυολόγημά τους. Ήθελε να μάθει τον τρόπο που θα μπορούσε να αντλήσει και ίδιος αυτές τις περίεργες και μυστηριώδεις δυνάμεις, προς όφελος της κοινοπολιτείας από όπου καταγόταν. Και ήθελε να το μάθει όσο το δυνατόν συντομότερα, γιατί το όλο σκηνικό τον ανατρίχιαζε. Ξαφνικά, στο βάθος, διαπιστώνει κινήσεις. Και περίεργες κραυγές. Πλησιάζει.
-ΑΑΑΑ, φώναξε.
Από τις φυλλωσιές ξεπρόβαλαν πανικόβλητες οι Eileen και Gate4.
-DumeNuke, έλα να δεις. Είναι φοβερό. Είναι ακατανόητο. Είναι ηδονικά αποτρόπαιο.
Είπε η Gate4.
- Είναι απλά εξαιρετικό!
Είπε η Eileen.
Ο DumeNuke πλησίασε. Λύγισε. Δεν άντεξε. Μπροστά του ήταν 4 αυτοσχέδιοι τάφοι. Το περίγραμμά τους διακρινόταν φρέσκο. Ξύλινοι σταυροί ξεπρόβαλλαν από το έδαφος. Και, από μπροστά, 4 κεφάλια. Ήταν:
Ο Lord Voldemort, η Bellatrix Lestrange, ο Lucius Malfoy και ο Barty Crouch Jr.
Οι 4 μαφιόζοι που είχαν φέρει αναστάτωση στη μαγική σχολή ήταν νεκροί.
- Τουλάχιστον θα κυκλοφορούμε ανενόχλητοι πλέον.
Είπε η Eileen.
- Μφφφ.
Απάντησε ο DumeNuke
- Μην είσαι τόσο σίγουρη!
Πετάχτηκε η Gate4 και έδειξε προς τη μαγική σχολή. Στο προπύργιο αχνοφαινόταν μια φιγούρα, που κινούνταν με τρόπους περίεργους, σαν να έκανε κάποιου είδους απόκρυφη ιεροτελεστία.
- Είναι ο Cornelius Fudge!
Αναφώνησαν με έκσταση όλοι μαζί.
Οι 4 μαφιόζοι βρίσκονται εκτός παιχνιδιού. Επομένως, είναι ώρα ο Αντίπαλος Μαφιόζος να αναλάβει δράση και να φέρει εις πέρας την αποστολή, μόνος του. Κερδίζεις εάν είσαι η τελευταία παίκτης που θα μείνεις στο παιχνίδι. Οι πολίτες κερδίζουν εάν καταφέρουν να σε βγάλουν από το παιχνίδι. Για τις δολοφονίες ισχύει ό,τι περιγράφεται στους κανόνες για τις δολοφονίες των μαφιόζων.
Καλή επιτυχία!
by akikos:
Δυστυχώς οι πολίτες έχασαν κάθε ελπίδα να νικήσουν από την πρώτη μέρα διώχνοντας έμενα τον πρωταγωνιστή.
Γιατί στα pm είστε τόσο αστείοι και στο public κάνετε τους σοβαρούς;![]()
Η ΣΕ ήθελε και άλλο!
Γιατί στα pm είστε τόσο αστείοι και στο public κάνετε τους σοβαρούς;![]()
Νορμάλ πράγματα θα ακολουθούσαν. Off the top of my head,οι δύο παράφρονες θα βγαιναν σε άδεια για 15αυγουστο και θα πηγαιναν σικελία οπότε η Dolores θα μάγευε κάνα δυο Κωλασμένους(δεν υπάρχει ορθογραφικό εδώ) για να συνεχιστεί η δουλειά.Επίσκεψη στην ιέρεια του σεξ πλέον Moaning Myrtle που θα οργάνωνε δυνατό όργιο προς τιμήν κάποιου/ας Παλερμιώτη/ισσας και άλλα..
Ο Κομφυ την νύχτα ήταν και μπράβος και έδινε προστασία? :xaxa
Αρχική Δημοσίευση από Libertus:Η μάγισσα πήρε την απόφασή της. Θα δολοφονήσει...
τον...
την...
~Melania~.
Black birthday.
O Comfortably ήταν γενικά προστάτης σ' αυτό το παιχνίδι. Έδινε προστασίες κάθε βράδυ, παραμόνευε μεταμεσονύχτια για να σώσει από προφυλάκιση, είχε ΑΔ που τον θωράκιζε, είχε ακόμη και ηχώ για να ξαναφέρνει προσωρινά πίσω τα φαντάσματα. Full bodyguard. Κανείς δεν πέθαινε για πολύ, όσο ζούσε ο Comfy. Και ο μοναδικός που με έσωσε από προφυλάκιση μέχρι στιγμής. Όλο έτσι βγαίνω και κανείς δεν με σώζειΕυχαριστώ Comfortably.
Προς υπεράσπισή μου να πω ότι έχω στείλει στη Σοφία από την προηγούμενη Κυριακή ότι ο ΑΜ είναι η Cinefil ή ο Ιορδάνης, ήταν όμως τέτοια η προδοσία της Himela απέναντί μου (), που πραγματικά είχα αρχίσει να σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες ότι είναι η πανίσχυρη ΑΜ που άλλαξε συμπεριφορά για να νικήσει. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και χωρίς απρόοπτα. Πιστεύω ότι μετά την απότομη αποχώρηση του Φινέα κατέστη αρκετά σαφές ποιοι είναι αθώοι και ποιοι ύποπτοι. Δεν θα μπορούσε π.χ. να είναι ο Ikarionas ο ένοχος και η Μελανία η αθώα, ή να συνεχίζει ο Comf να θεωρείται τόσο ύποπτος, όπως μου φάνηκε ακατανόητο να κατηγορούμαι ω μαφιόζος που ψήφισα Φινέα και σφάζομαι με άλλους κακούς για να μπερδέψω τον πληροφοριοδότη.
Πάντως, μολονότι οι πολίτες τα πήγαμε σαφώς καλύτερα από τους κακούς και ο ένας κακός έβγαινε μετά τον άλλο, η νίκη μας ήταν οριακή. Για παράδειγμα, εάν ο ΔΑ έκανε σωστή χρήση της ιδιότητάς του και ο dimijim προλάβαινε να παίξει τη νεκροφάνεια, μπορεί ακόμα και να χάναμε. Πιστεύω ότι σε αυτήν την έκδοση είναι δύσκολη η νίκη των πολιτών, οι οποίοι πρέπει να παίξουν εξαιρετικά καλά για να νικήσουν με τόσους κακούς και δυνητικά κακούς ρόλους. Ίσως θα έπρεπε να γίνει ένα νερφ στη μαφία ώστε να χρειάζεται να προσπαθεί περισσότερο για να νικήσει, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς (ίσως να υπήρχε ένας βοηθητικός κακός ρόλος; ).
Να πω την αλήθεια μου, όντως εκείνη την ημέρα δεν θα μπορούσα να παίξω καθόλου οπότε με βόλεψε πολύΕγώ για εσένα το έκανα Μελανία μου! Σε απομάκρυνα από τις οθόνες για να βγεις και να απολαύσεις χωρίς έγνοια τα γενέθλιά σου.Ξέχασες το κακό που έχεις προκαλέσει στους ΔΑ των Παλέρμο;
Ήσουν το πρώτο κόλλημα που έφαγε ο Ikarionas στο παιχνίδι και θεωρούσα ότι ξέρει ότι είσαι μαφιόζος και ότι σε κατηγορεί για ΔΑ για να μην τον καρφώσετε. Επειδή είχε ψηφίσει τον Φινέα, ενώ εσύ όχι, ήταν δεδομένο για εμένα ότι εάν ένας από τους 2 σας έχει κακό ρόλο αυτή είσαι εσύ. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η προσπάθεια του ΔΑ να σε σώσει και θα ξεκαθάριζε το τοπίο με την αποχώρησή σου από το να καθόμαστε να ασχολούμαστε τι ήθελε να κάνει ο ΔΑ. Δεν σου κρύβω ότι όταν σε αθώωσε απότομα ο Ikarionas με έλουσε κρύος ιδρώτας και σκέφτηκα μήπως έκανα βλακεία. Πάντως, πρέπει να πω εδώ ότι είναι κρίμα που σε έβγαλα, από την άποψη ότι κατά τη γνώμη έπαιξες μακράν καλύτερα από τους υπόλοιπους κακούς ρόλους. Ήσουν η μόνη που δεν εκτέθηκε από νωρίς στο παιχνίδι και η τελευταία που θα υποψιαζόμουν εάν δεν επέμενε τόσο ο Ikarionas. Εμένα για τι ρόλο με κάνατε;
2) Μελανία: Ήσουν αυτή που μου ξέφυγε πιο πολύ από τους κακούς ρόλους. Μου άρεσε έτσι όπως αντέκρουσες τις κατηγορίες του Ικαρίωνα. Έπαιξες πολύ καλά σε εκείνο το σημείο. Ευτυχώς όμως ο Χάρης κατάλαβε και σε σκότωσε.
Υ.Γ. Το αιώνια καλό κορίτσι του Παλέρμο αποστάτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά(ναι, διάβασα και το περσινό παιχνίδι). Δεν μας τα λες καλά Μελ.![]()
Εντελώς δεν την θεώρησα ποτέ αθώα αλλά επειδή με μπέρδευε πολύ ο Physio που μου έβγαινε αναγκαστικά κακός και μετά ήρθε το σενάριο της Χιμέλας με Physio ως ΔΑ που πήγε να σώσει αναγκαστικά τη Μελανία γιατί ήταν η μόνη που θα μπορούσε να βγει πλην του εαυτού του, εκεί έφαγα μια φλασιά ότι μπορεί να κατηγορούσα αθώο άτομο ή το πολύ να ήταν πόρνη. Γιατί μου φαινόταν ότι ήταν με τους κακούς αλλά όχι σε ρόλο μαφιόζου. Ευτυχώς δεν σε οδήγησα σε λάθος κιλ.
Νορμάλ πράγματα θα ακολουθούσαν. Off the top of my head,οι δύο παράφρονες θα βγαιναν σε άδεια για 15αυγουστο και θα πηγαιναν σικελία οπότε η Dolores θα μάγευε κάνα δυο Κωλασμένους(δεν υπάρχει ορθογραφικό εδώ) για να συνεχιστεί η δουλειά.Επίσκεψη στην ιέρεια του σεξ πλέον Moaning Myrtle που θα οργάνωνε δυνατό όργιο προς τιμήν κάποιου/ας Παλερμιώτη/ισσας και άλλα..
Ο Κομφυ την νύχτα ήταν και μπράβος και έδινε προστασία? :xaxa
Ντάξει, ας πούμε ότι σαν ΔΑ τα σκατωσα λίγο.
Ένα συγγνώμη στη μαφια μου να πω. Ειχα πανικοβληθεί, νομιζα θα βγει η Μελανια και ήταν η μόνη που ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι είναι μαφια. Νόμιζα ότι θα βγω και ότι δε θα προλάβω να κανω την ιδιότητα μου.
Επίσης, όπου και να διάβαζα έβλεπα σήματα.
Μέχρι και τον Λιμπερτους νόμιζα για μαφιόζο επειδή είπε ότι πρέπει το FBI να με εντοπίσει.
Παρανοϊκός ρόλος.
Τελευταία λόγια δεν είπα γιατί νόμιζα ότι δεν προλαβα. Μετά έμαθα ότι ήταν μέχρι ένα 24ωρο μετά.
Συγχαρητήρια στους πολίτες.