Καλημέρα!
Βλέπω κανείς δεν προσέθεσε κάτι ουσιαστικά καινούριο. Η ιδέα του comf για την ακύρωση δεν ξέρω πως θα δούλευε να πω την αλήθεια, γιατί δεν μας έχει τύχει ποτέ η ιδιότητα του δικηγόρου να ενεργοποιηθεί με μόνο ένα άτομο να έχει ψήφους. Δυστυχώς για μένα και ευτυχώς για την ΣΕ, δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω, το δυστυχώς για μένα το λέω διότι είμαι αυτός που κινδυνεύει περισσότερο σε περίπτωση που κάνει το ίδιο και σήμερα ο δικηγόρος.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχουμε περισσότερους από έναν κακούς ρόλους μέσα στο παιχνίδι αυτή την στιγμή, να πω την αλήθεια, μιας και ξέρω 2 σίγουρους αθώους, έναν επειδή μου έστειλε πιμι η ΣΕ με τον ρόλο μου και θεωρώ ότι δεν μου έκανε πλάκα πάλι(όπως πέρυσι

) και έναν επειδή έπαιξε ΑΔ και ξέρουμε ότι μόνο ένας καθαρά αθώος μπορεί να πάρει την κάρτα αυτή. Και ο Indiana μου φαίνεται αθώος, δεν πιστεύω ότι η μαφία θα πήγαινε να δολοφονήσει μαφιόζο, μόλις έχασε έναν μαφιόζο και το σενάριο να είναι ο ΑΜ και να κοιμήθηκε η πόρνη μαζί του, μου φαίνεται ακραίο.
Άναμεσα στα δυο άτομα που απομένουν, η Σινεφίλ φαίνεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες ενοχής, αλλά αν τελικά είναι η Himela το άτομο που ψάχνουμε, πραγματικά η κοπέλα έχει κάνει επικό παιχνίδι, ειλικρινά θα σκεφτόμουν να τις το δώσω.
Ψήφος στην
CiNeFiL.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.