Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά, ήρθε η ώρα για το δικό μου κύκνειο άσμα μου φαίνεται.

Και λοιπόν; Τι πάει να πει όλοι τον έχουν αθωώσει; Palermo 42, μαφιόζα η Emilouko. Όλοι αθώα την είχαν.
Προσπαθώ να δείξω κάτι ψηφίζοντας τον, τόσους γύρους το λέω. Όπως επίσης χθες η ψήφος του ikarionas ήταν σήμα στον γιατρό να σε προστατέψει γιατί η κάρτα που της έχει μείνει δεν είναι ΑΔ, το'χει πει εμμέσως κιόλας. Ελπίζω ο γιατρός να το πήρε πρέφα και να την βαράει κάθε βράδυ πλέον.
Ελπίζω να αλλάξετε επιτέλους γνώμη και να πάμε σε Ηλία, αν θέλετε οι πολίτες να κερδίσουμε αλλά δεν το βλέπω..

Τουλάχιστον έχω την συνείδηση μου καθαρή, ότι προσπάθησα να βοηθήσω με ό,τι έχει πέσει στην αντίληψη μου, κι ας έχετε παρωπίδες.


Κάπου εδώ να πω ότι το επιχείρημα ότι έχω νεκροφάνεια είναι αστείο. ΔΕΝ ΕΧΩ. Αν ήταν η νεκροφάνεια της μαφίας θα την είχα ρίξει γύρους πριν πλασάροντας την για αυτή των πολιτών , ή χθες με το που μοιράστηκαν οι κάρτες περιμένοντας να πάει 21:00 για να ποστάρω. Τι πιο λογικό; Δεν το'χω κάνει άρα δεν έχω.


Κάτι τέτοιες υποθέσεις μπορούν να με στείλουν. Όχι αγάπες, ούτε απ'αυτην έχω. Αυτά τα απόλυτα σενάρια, μας έχουν φτάσει μέχρι εδώ.



Καλωσόρισες κι πάλι στο game. Έχω εξηγήσει εδώ γιατί πρέπει να φάμε τον Ηλία. Διάβασε το πολλές φορές κι θα καταλάβεις.

Ήταν ευκαιρία να φάμε τον Ηλία όσο ήμουν εγώ μέσα κι είχαμε μια ψήφο υπερ, αλλά whatever. Θα ψηφίσω τον Libertus, κι ας είναι αθώος. Το'χα πει άλλωστε, θα ψηφίσω αθώο μόνο όταν πρόκειται να σώσω τον εαυτό μου.

Τυμβωρυχία!! Για να δούμε!


Όσο μου κατηγορείς Ηλία για κακό ρόλο τόσο πιο ύποπτος γίνεσαι. Έχω βάλει αράδες από αναφορές που τον αθωώνουν. Το ότι η Έμιλυ πίστεψε ότι έριξε τυμβωρυχία στον Φινέα, το ότι κατηγορούσε Λιμπέρτους και Μελανία που σ' εκείνη τη φάση έβγαιναν κακοί και ένα σωρό άλλα που βαριέμαι να τα ξαναγράφω.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλημέρα, Palermo ^^

Ψηφοφορία για Δευτέρα 05/08:

1. CiNeFiL --> ultraviolence
2. ComfortablySmug --> ultraviolence
3. dimijim --> Libertus
4. Himela --> ultraviolence
5. Indiana Jones --> Libertus
6. i_lie_us --> ultraviolence
7. Ikarionas --> ultraviolence
8. Jkaradakov
9. Libertus --> ultraviolence
10. tsarachaf
11. ultraviolence --> Libertus

Ψήφοι:
6 ultraviolence
3 Libertus


Η χώρα των φαντασμάτων
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08
Johnny15 - Δολοφονία 02/8


Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος
Marjoree26 - Ψηφοφορία 02/08 - Δήμαρχος

Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από JKaradakov
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Εμένα πάντως αυτό που μου ενοχοποιεί περισσότερο τον dimijim είναι η τυμβωρυχία που έχει και δεν τη ρίχνει. Όταν έφτιαξε τα σενάρια για μένα λέγοντας και ξαναλέγοντας ότι αν μάθουμε την κάρτα του Ικαρίονα θα καταλάβουμε πολλά γιατί είναι κομβική, δεν θεωρώ ότι το έγραψε αυτό απλώς ως παρατήρηση αλλά για να πάρει έγκριση να μου ρίξει τυμβωρυχία όταν βγω και να λέει μετά ότι συμφώνησαν μαζί του και αθώοι σ' αυτό. Δεδομένου ότι δυο τυμβωρυχίες ήταν στα χέρια αθώων, οι πιθανότητες ήταν να είναι κακός. Αλλά τώρα που χρειαζόταν τυμβωρυχία πάλι δεν έριξε και την κρατούσε. Το για ποιον την κρατάει θα το δούμε σύντομα αλλά εμένα περισσότερο μου τον ενοχοποιεί το ότι δεν έριξε τη δική του παρά μου τον αθωώνει. Και νομίζω ότι σήμερα θα είναι καλύτερο να φύγει ο Ultraviolence.
Αυτό εν τω μεταξύ που μετά τους ρόλους έχεις βρει και τις κάρτες όλων με ξεπερνάει... Επειδή δεν έχω παίξει τις κάρτες μου κι επειδή ήθελα να μάθω τι ρόλο έχεις, σημαίνει ότι έχω Τυμβωρυχία. Κι αν έχω Τυμβωρυχία τότε σημαίνει πως είμαι και στη Μαφία γιατί δε γίνεται οι Πολίτες να έχουν όλες τις Τυμβωρυχίες. Λες όμως ότι έχω Τυμβωρυχία κι ήθελα να σου τη ρίξω, γιατί να μην ήθελα απλά να στείλω κάποιον να ρωτήσει για εσένα;
Κι επειδή λοιπόν εσύ πιστεύεις ότι έχω Τυμβωρυχία, να σου πω τι άλλο θα μπορούσα να έχω. Όχι δε σου λέω τι έχω, σου λέω κάποιες πιθανότητες. Κι όχι Σύλβια, επειδή δε θα πάρω ποινή γι αυτό δε σημαίνει ότι δεν ισχύει. Μπορεί να έχω ένα Όνειρο, το οποίο το έπαιξα για εσένα ή για κάποιον άλλον που έχω ενοχοποιήσει/αθωώσει, μπορεί να έχω μια ΑΔ που μου ναι εντελώς άχρηστη μιας κι η Μαφία θα με βγάλει με ψηφοφορία κι όχι δολοφονία και μπορεί να έχω και μια ακύρωση ΑΠ που δεν είχα καμία ευκαιρία να την παίξω. Ή μια επιπλέον ψήφο. Ή δύο επιπλέον ψήφους. Ή τρεις επιπλέον ψήφους κι η ΣΕ να έχει δεχθεί τις κατάρες μου.

Εντωμεταξύ το άλλο το είδες;

Κοροϊδεύει εμένα που δεν έφερα με νεκροφάνεια τη Μελανία:


Για να δούμε τί έχει πει ο ίδιος για τη Μελανία:


Έτσι, για να βλέπουμε τις αντιφάσεις. Μπορεί να μην είμαι εδώ σήμερα ή αύριο οπότε σας δίνω ammunition για να δείτε τί καπνό φουμάρει.
Ναι, ακριβώς αντίφαση είναι. ΕΙΡΩΝΕΙΑ λέγεται! Την οποία είτε δε μπορείς να καταλάβεις, είτε δε θέλεις να καταλάβεις γιατί είσαι τόσο τυφλωμένη για να βγάλεις τη θεωρία σου σωστή πάση θυσία.
Όχι δεν ήθελα να φέρεις πίσω τη Μελανία. Μπορεί αν ο Ούλτρα είναι Πόρνη η Μελανία να βγαίνει καθαρά αθώα, αν όμως δεν είναι ο Ούλτρα Πόρνη μπορεί τότε να είναι η Μελανία αυτή. Εσένα σε ειρωνεύομαι γιατί δεν πήγες στην προφανή επιλογή κι έφερες κάποιον άλλον, με το στοίχημα μόνο να έχει καλές κάρτες που θα βοηθήσουν. Οπότε πάλι καλά που δε μας έφερες και τη Μελανία, που οι μισοί δεν έχουν αθωώσει, γιατί μπορεί να θεώρησες ότι θα σου μείνει η Νεκροφάνεια στο χέρι... :whatever:

Επιπλέον, εδώ και μέρες κατηγορούσα με τη σειρά: Κομφυ, Ηλία, Τσαρα
Η συμπεριφορά ενός αθώου που κατηγορείται από έναν άλλο σίγουρο αθώο είναι να προσπαθεί να τον πείσει με ήρεμο τρόπο σε τί έχει λάθος. Αυτό έκαναν όλοι οι παραπάνω, γι' αυτό τους έχω αθωώσει.

Δείτε ο dimijim τί έκανε.
Α ναι λοιπόν. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι κάτι αντίστοιχο με το "ο Ακριβός δε χάρηκε όταν βγάλαμε τον Φινεύς και γι αυτό είναι καραμπινάτος Μαφιόζος". Λες ότι με κατηγορείς με λογική κι επιχειρήματα, ενώ δεν έχεις κάνει τίποτε απ αυτά. Ας πούμε, το post 741, που σου εξηγώ γιατί δε μπορούμε εγώ κι ο Χάρης να είμαστε μαζί στη Μαφία, δεν το σχολίασες καν. Θα μου πεις τώρα ότι είσαι γριά, και δε βλέπεις καλά και σου ξέφυγε κι άλλες τέτοιες παπαριές... Δε μπορείς να καταλάβεις ότι αν εγώ ήμουν Μαφία εσύ θα είχες πεθάνει από τις πρώτες ακόμη ημέρες. Απ όταν με κατηγόρησες για τις ώρες που γράφω και για το ότι αφού δεν έχω πεθάνει ακόμη κι είμαι ο dimijim είμαι Μαφιόζος. Ότι παρότι είσαι υπεραθώα, συνεχίζεις να ζεις γιατί έχεις να εξυπηρετήσεις ακριβώς αυτόν τον σκοπό. Να θεωρήσεις εμένα, και μετά απ εμένα τον Ακριβό, Μαφιόζους, γιατί λεγόμαστε dimijim και tsarachaf κι ως υπεραθώα να μαζέψεις τα πρόβατα πίσω σου, να μας βγάλεις έξω και να χαρίσεις το παιχνίδι στη Μαφία.


Επειδή όμως η βελόνα στο κεφάλι της Σύλβιας κόλλησε και μέχρι να ξεκολλήσει μπορεί να είναι αργά. Κι επειδή δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν ο Ικαρίων είναι γνήσια αθώος ή είναι ο ΑΜ (εκτός αν κάποιος έχει μάθει γι αυτόν και μπορεί να είναι σίγουρος) και ψάχνει μια εύκολη ψηφοφορία μετά από το Χάρη και τον Ούλτρα. Καλώ τους υπόλοιπους πολίτες να πάρουν θέση. Είναι δυνατόν να είμαστε στη Μαφία εγώ, ο Χάρης κι ο Ούλτρα μαζί; Ναι ή όχι; Είναι σωστή η Σύλβια ή πάει να χάσει το παιχνίδι μόνη της; Παρακαλώ τοποθετηθείτε!
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Δήμαρχος.

Άρα ψάχνουμε 3 μαφιόζους. Καλή μας τύχη πλέον.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Δήμαρχος η Μαργιωρή.

Οπότε ο ούλτρα παίζει να είναι μαφιόζος τελικά.
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ψήφος στον Libertus, γιατί όπως εξήγησα ο Ultra να είναι μαφιόζος δεν μου κολλάει για την ώρα.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Αθώα η Μαρτζορί και έπαιζε έτσι ρε φίλε; Δεν γίνεται... Τι παίζουμε; Δεν φιλοτιμήθηκε να γράψει ούτε ένα σοβαρό ποστ.

Τρεις μαφιόζοι: Ultra, dimijim, Libertus

Ο Ultra έχει κάρτες που δεν θέλει να χαθούν και γι' αυτό ο dimijim μας τον παρουσίαζε ως επόμενη επιλογή μετά τον Libertus. Είναι και οι τρεις μαζί και είναι και οι τρεις μαφιόζοι. Ακόμη κι αν κρύβεται ΑΜ ανάμεσά τους και οι τρεις μαφιόζοι βγαίνουν πλέον και εξήγησε η Χιμέλα. Πρώτα βγάζουμε Ούλτρα παρότι και ο dimijim που λέει ότι δεν έχει σημαντικές κάρτες λέει ψέματα για να γλιτώσει να του ρίξουμε ΑΠ. Αλλά μπορεί να θέλει να πέσει και σε κείνον για να ρίξει ακύρωση ο Ούλτρα. Πρώτα πρέπει να φύγει ο Ούλτρα. Και ο Καραντάκος θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να κρατήσει την τυμβωρυχία για να τη ρίξει αμέσως στον Ούλτρα. Ακόμη και να ήταν η Μαρτζορί ένοχη δεν είχε κάρτες αλλά τον Ούλτρα θα θέλουν να τον επαναφέρουν.
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα σας, ας πω κι εγώ την γνώμη μου.


Για την Έμιλυ δεν έχεις πεισθεί ότι είναι ΔΑ;

Όχι Δημήτρη, δεν έχω πειστεί απόλυτα ότι η Έμιλυ είναι ΔΑ. Πρέπει να είμαι από τους πρώτους που είπαν ότι μπορεί να είναι ΔΑ, αλλά δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος, όχι όσο είστε εσείς που θεωρείτε ότι έχετε λύσει το μυστήριο.
Τι θα έπρεπε να μου το αποδείξει; Η θεωρία σου με τα σήματα του Χάρη και με το λογοπαίγνιο με το επίθετο της Έμιλυ; Κι εγώ το ήξερα το επίθετό της και δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να σου πω την αλήθεια. Βέβαια αναγνωρίζω ότι είναι πιθανό να το παρατηρήσει κάποιος που αναζητά σήμα.

Γι' αυτό λέω ότι μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει πέσει πρώτον τυμβωρυχία, μιας και θα άλλαζε αρκετά τον χάρτη. Εκτός αν κάποιος έχει πέσει πολύ μέσα και δεν θα ήθελε η μαφία να βοηθήσει αυτό το άτομο να αποδείξει τις σκέψεις του.

Εσύ btw τι γνώμη έχεις για τα σενάρια του ΣΚ; Πιστεύεις ότι μπορεί εγώ, Χάρης κι Ούλτρα να είμαστε όλοι μαζί Μαφία; Πρακτικά τι γνώμη έχεις για αυτό κι αυτό το post;
Κι όταν είπες το μεσημέρι για κάποιον πολύ καλά κρυμμένο Μαφιόζο, εννοείς εκτός της τριάδας;

Πάμε λοιπόν για τα σενάρια του ΣΚ. Για μένα τα περισσότερα είναι τραβηγμένα και είναι άμεση απόροια του προβλήματος που έχουμε στο παιχνίδι αυτή την στιγμή. Αντί να προσπαθούμε και να επιζητούμε την διαφορετική άποψη, μόλις κάποιος λέει κάτι διαφορετικό τον κατηγορούμε. Οπότε φτάνουμε σε ένα σημείο, όπου βλέπουμε ότι είναι μάλλον δύσκολο να έχουμε κάνει τόσο πλάκα στην μαφία και περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να γίνει και καταλήγουμε σε ακραία σενάρια τα οποία καλλιεργούμε εμείς το έδαφος να παρουσιάζονται σαν λογικές λύσεις(εδώ όταν έπαιξε την νεκροφάνεια η Σύλβια στον Ιντιάνα, άρχισα να εξετάζω την πιθανότητα να είναι μαζί μαφία και να μας έχουν κάνει το ΑΠΟΛΥΤΟ play, ffs, εκεί καταντήσαμε.)

Το σενάριο του Ικαρίωνα κλείδωσε με το δικό σου και βγάλατε μαφιόζο τον Χάρη, που εσύ κατηγορούσες από νωρίς, όποτε έβρισκες ευκαιρία, με τον Αστέρη να κρατάει πισινή να είσαι μαφιόζος κι εσύ και να το πας να κάψεις κόσμο και να βγεις μόνος και πλήρως αθώος(το σενάριο της Σύλβιας δηλαδή) και έχετε δημιουργήσει ένα μπάχαλο όπου αθωώνετε/κατηγορείτε ο ένας τον άλλο και κανείς δεν γίνεται πρακτικά σοφότερος.

Πάμε τώρα, θεωρώ το σενάριο της Σύλβιας που ζήτησες συγκεκριμένα την γνώμη μου, πολύ τραβηγμένο, γιατί το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο να πήγαινες από τώρα με αυτή την τακτική, γιατί θέλει πολλές μέρες όπου πρέπει να επιβιώσεις και να καταφέρεις να βγάλεις από την μέση παίκτες που αν ξεμείνουν από ενόχους θα βγάλουν εσένα έξω(πχ. εμένα και την Σύλβια), από την άλλη βέβαια μπορεί να έχετε λύσει το μυστήριο και να δούμε ένα μακελειό σήμερα και να γίνει ο κακός χαμός, οπότε να αλλάξουν τα δεδομένα.

Επίσης δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να αποκλείσω την πιθανότητα να είσαι ο ΑΜ και να βγαίνεις πλέον να κάνεις ένα τρελά φανερό play για να αθωωθείς στα μάτια όλων και να μπορέσεις να κάνεις ανενόχλητος το παιχνίδι σου μετά, risky αλλά γίνεται, αν πιστεύεις ότι έχεις βρει μαφία και πιστεύεις ότι έχει βγει η πόρνη, ώστε να μην μπορείς να δολοφονηθείς και να πας να γίνεις ο πρώτος ΑΜ που κάνει το ακατόρθωτο, να νικήσεις.Αυτό ταιριάζει και με τον χαρακτήρα σου και με την διακριτική μεν, αλλά σταθερή εμμονή σου με τον Χάρη, όπου ήθελες να τον φέρεις στο προσκήνιο από νωρίς, εκνευριζόσουν όταν τρόλλαρε, γιατί δεν σε βοηθούσε να βρεις συνδέσεις, οπότε βοήθησες να ανέβει ψηλά, αλλά φρόντισες και να μην βγει, γιατί δεν θέλεις να χάσεις την πηγή πληροφοριών σου από τον πρώτο γύρο προφανώς. Με αυτό τον έκανες να βγει και να παίξει πιο σοβαρά. Μετά όταν πήγε να αθωωθεί από όλους, πήγες να τον περάσεις για ΑΜ, για να έχεις πάλι πάτημα να τον βγάλεις και τώρα τον έκανες και πάλι μαφιόζο που άρχισαν όλοι να ψάχνονται, γιατί άρχισε να φαίνεται πολύ εύκολο το παιχνίδι.

Αν ήσουν μαφιόζος θα θεωρούσα πιο πιθανό να είσαι με κάποιον εκτός της τριάδας, για να απαντήσω και σε αυτή την ερώτησή σου, όπως ο Ιορδάνης ας πούμε, που έχει ένα προφίλ που ναι μεν ταιριάζει σε αθώο, αλλά από την άλλη στους 3 πρώτους γύρους ψηφίζει ανώδυνα με την δικαιολογία ότι δεν ξέρει τι γίνεται και μετά ψηφίζει στο μονοκούκι. Αυτό εννοώ πολύ καλά κρυμμένος μαφιόζος.

Έχω ήδη πει ότι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ανάμεσα σε εσένα, Χάρη και Ικαρίωνα βρίσκεται ένας μαφιόζος ή/και ο ΑΜ, θεωρώ απίθανο να είστε και οι τρεις σε κάποιο βαθμό ένοχοι, οπότε το κλειδί για μένα θα ήταν να βρω τον αθώο ανάμεσά σας.

Για τον Χάρη: Από την μία ταιριάζει στα σενάρια μου για πιθανός μαφιόζος, καθώς εμφανιζόταν στις λίστες με τις ανάλυσης ψήφων συνενέστατα, αλλά από την άλλη μου φαίνεται και το δικό σου σενάριο με τα σήματα στην Έμιλυ τραβηγμένο.

Για τον Ούλτρα: Εγώ είλικρινα τον παρακαλώ να ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά του, αν τυχόν είναι αθώος, μπας και βγάλουμε άκρη αντί να πρέπει να πάμε σε μία κατάσταση όπου πρέπει να ψηφίσουμε τα 4-5 άτομα που φαίνονται πιο ένοχα διαδοχικά και να αφήσουμε την μαφία να αλωνίζει και να σκοτώνει ή να καρφώνει(γιατί σίγουρα ψάχνονται και παραδοσιακά σήμερα είναι η μέρα που προσπαθούν, ειδικά αν πήραν αυτοί το χθεσινό όνειρο). Δεν λέω ότι τον θεωρώ αθώο, αλλά είναι ο μόνος που δεν μας έχει παρουσιάσει μία αναλυτική εκδοχή των σκέψεών και απλώς αμύνεται.

Από ότι φαίνεται δεν έχει κανείς όρεξη για Παλέρμο πια.

Μη δίνετε πληροφορίες στους κακούς αφου ούτε εκείνοι απαντούν στις ερωτήσεις μας. Θέλουν να δουν τη σημερινή δολοφονία και τυχόν κάρφωμα που έχουν κάνει πρώτα.

Ελπίζω οποίος πήρε το όνειρο να το αξιοποιησε σωστά.

Αυτόν που πήρε το όνειρο, τον φθονώ απεριόριστα και ειλικρινά ελπίζω να βγει και να μας δείξει κάτι σε κάποια φάση(πάντα με προσοχή, όχι υπονοήσεις καλά την έχουμε βγάλει ως τώρα χωρίς ποινές)

Εμένα πάντως αυτό που μου ενοχοποιεί περισσότερο τον dimijim είναι η τυμβωρυχία που έχει και δεν τη ρίχνει. Όταν έφτιαξε τα σενάρια για μένα λέγοντας και ξαναλέγοντας ότι αν μάθουμε την κάρτα του Ικαρίονα θα καταλάβουμε πολλά γιατί είναι κομβική, δεν θεωρώ ότι το έγραψε αυτό απλώς ως παρατήρηση αλλά για να πάρει έγκριση να μου ρίξει τυμβωρυχία όταν βγω και να λέει μετά ότι συμφώνησαν μαζί του και αθώοι σ' αυτό. Δεδομένου ότι δυο τυμβωρυχίες ήταν στα χέρια αθώων, οι πιθανότητες ήταν να είναι κακός. Αλλά τώρα που χρειαζόταν τυμβωρυχία πάλι δεν έριξε και την κρατούσε. Το για ποιον την κρατάει θα το δούμε σύντομα αλλά εμένα περισσότερο μου τον ενοχοποιεί το ότι δεν έριξε τη δική του παρά μου τον αθωώνει. Και νομίζω ότι σήμερα θα είναι καλύτερο να φύγει ο Ultraviolence.

Θέλεις να μου εξηγήσεις λίγο κάτι, γιατί ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω ρε συ. Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος ότι έχει ο Δημήτρης τυμβωρυχία; Ή κάποιος άλλος γενικά, γιατί αν θυμάμαι καλά σε κάποια φάση σχολίαζες ότι κάποιος από τους δολοφονηθέντες έχει καλύτερες κάρτες από κάποιον άλλο. Μπορώ να καταλάβω να θεωρείς ότι δεν έχει κάποια κάρτα με βάση του πως θα περίμενες να αντιδράσει αν την είχε, αλλά όχι το αντίθετο.

Λοιπόν, πάμε για ψήφο. Το είπα την Πέμπτη, με γράψατε, το είπα την Παρασκευή, με γράψατε. Παρακαλώ ακούστε με σήμερα, μπας και καταφέρουμε να βγάλουμε μια άκρη. Μην πάμε πάλι σε ψηφοφορία μονοκούκι. Ακόμη και δίκιο να έχουμε δεν μας προσφέρει καμία απολύτως πληροφορία, αντιθέτως θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να πάμε σε μία ψηφοφορία, όπου έχουμε 2 mvp πιο κοντά, για να δούμε αν θα πάει να γίνει κάποιο παιχνίδι για να σωθεί κάποιος. Ναι είναι ρίσκο, αλλά έχουμε απεγνωσμένα ανάγκη για πληροφορίες, οπότε προτιμώ χίλιες φορές να χάσουμε επειδή μπόρεσε η μαφία να κερδίσει μία ψηφοφορία, παρά να κερδίσει επειδή μας κορόιδεψε και βγάζαμε όποιον ήθελε.

Με αυτή την λογική, θα ψηφίσω Libertus μιας και είναι αυτός που είναι πιο κοντά στον ουλτρα σε ψήφους αυτή την στιγμή.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Ψήφος στον Libertus, γιατί όπως εξήγησα ο Ultra να είναι μαφιόζος δεν μου κολλάει για την ώρα.
Κάνετε λάθος να ψηφίζετε Λιμπ. Ο dimijim αναγκάστηκε να μας δώσει τον μαφιόζο Λιμπ ώστε να ψηφίσουμε αυτόν γιατί ο ούλτρα έχει τη νεκροφάνεια. Θα χάσετε έναν γύρο έτσι. Ο ούλτρα θα φέρει πίσω τον Λιμπ.

Σού φαίνεται νορμάλ ο ούλτρα σε όλο το παιχνίδι να πουλάει τρέλα, να λείπει και όταν είναι εδώ να ψηφίζει τον Ηλία; Σε τί έχει βοηθήσει ο ούλτρα;

Ο dimijim πάει να με βγάλει αναξιόπιστη. Έχει ένα σκοπό αλλιώς γιατί χτυπιέται; Αφού κι ο ίδιος έχει πει οτι θεωρεί ούλτρα μαφιόζο ή έστω πόρνη. Γιατί χτυπιέται να μην τον βγάλετε σήμερα; Αν ήταν πολίτης θα έλεγε "οκ παιδιά, ας βγάλουμε ούλτρα σήμερα αφού το θέλετε κι αύριο βγάζουμε λιμπ". Γιατί χτυπιέται να κρατήσει μέσα ούλτρα;;;;; Σκεφτείτε.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Να μη ξεχνιόμαστε, εγώ ψηφίζω Gate4, γιατί είναι πολύ αγχώδης και τα μεγαλοποιεί όλα, πάλι καλά δηλαδή που έχει και μένα που είμαι βράχος! :hehe:

Ψηφοφορία για Δευτέρα 05/08:

1. CiNeFiL --> ultraviolence
2. ComfortablySmug --> ultraviolence
3. dimijim --> Libertus
4. Himela --> ultraviolence
5. Indiana Jones --> Libertus
6. i_lie_us --> ultraviolence
7. Ikarionas --> ultraviolence
8. Jkaradakov --> Libertus
9. Libertus --> ultraviolence
10. tsarachaf --> Libertus
11. ultraviolence --> Libertus

Ψήφοι:
6 ultraviolence
5 Libertus


Η χώρα των φαντασμάτων
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08
Johnny15 - Δολοφονία 02/8


Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος
Marjoree26 - Ψηφοφορία 02/08 - Δήμαρχος

Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από JKaradakov
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Κάνετε λάθος να ψηφίζετε Λιμπ. Ο dimijim αναγκάστηκε να μας δώσει τον μαφιόζο Λιμπ ώστε να ψηφίσουμε αυτόν γιατί ο ούλτρα έχει τη νεκροφάνεια. Θα χάσετε έναν γύρο έτσι. Ο ούλτρα θα φέρει πίσω τον Λιμπ.

Σού φαίνεται νορμάλ ο ούλτρα σε όλο το παιχνίδι να πουλάει τρέλα, να λείπει και όταν είναι εδώ να ψηφίζει τον Ηλία; Σε τί έχει βοηθήσει ο ούλτρα;

Ο dimijim πάει να με βγάλει αναξιόπιστη. Έχει ένα σκοπό αλλιώς γιατί χτυπιέται; Αφού κι ο ίδιος έχει πει οτι θεωρεί ούλτρα μαφιόζο ή έστω πόρνη. Γιατί χτυπιέται να μην τον βγάλετε σήμερα; Αν ήταν πολίτης θα έλεγε "οκ παιδιά, ας βγάλουμε ούλτρα σήμερα αφού το θέλετε κι αύριο βγάζουμε λιμπ". Γιατί χτυπιέται να κρατήσει μέσα ούλτρα;;;;; Σκεφτείτε.


Εγώ γιατί έχω καταλάβει ότι τρελένετε γιατί τον έχετε βγάλει μαφιόζο μαζί με Λιμπ και Ούλτρα και όχι γιατί η ψηφοφορία πάει προς Ούλτρα;
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Εγώ γιατί έχω καταλάβει ότι τρελένετε γιατί τον έχετε βγάλει μαφιόζο μαζί με Λιμπ και Ούλτρα και όχι γιατί η ψηφοφορία πάει προς Ούλτρα;
Πεεεεεες τα!

Όχι Σύλβια μου, δεν τρελαίνομαι να σώσω τον Ούλτρα, τρελαίνομαι από το πώς και γιατί με κατηγορείς.

Και να πω και κάτι άλλο τώρα προς όλους; Αν όντως είναι 3 Μαφιόζοι ανάμεσά μας τότε όποιος έχει την ΑΠ να τσακιστεί να τη ρίξει σε αυτόν που θεωρεί πιο σίγουρο Μαφιόζο πριν τη δολοφονία! Να μη μείνουν μέσα 3 Μαφιόζοι, κινδυνεύουμε με μακελειό!!!
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Σημείωση: Το προηγούμενο ποστ μου έγινε με την παραδοχή ότι μάλλον ψάχνουμε 2 μαφιόζους, αλλά απ' ότι φαίνεται ψάχνουμε 3 και τελικά η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο θέλαμε να πιστεύουμε. Τώρα λοιπόν είναι που πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Μιας και έκανα μία αναφορά στον Ιορδάνη για πολύ κρυφό μαφιόζο, θα ήθελα να πω ότι σίγουρα η τυμβωρυχία είναι ένα ελαφρυντικό, μιας και από την μία μας έδειξε ότι είχαμε λάθος κατεύθυνση, από την άλλη δεν λέει απαραίτητα και τόσο πολλά γιατί πολλά βασίζονται πλέον στο να είναι η Έμιλυ ο ΔΑ. Οπότε καλό θα είναι γενικά να προσέχουμε και να έχουμε τον νου μας, ειδικά τώρα που είδαμε ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο νομίζαμε.

Για τα υπόλοιπα που είπα, δεν αλλάζει κάτι.


Κάνετε λάθος να ψηφίζετε Λιμπ. Ο dimijim αναγκάστηκε να μας δώσει τον μαφιόζο Λιμπ ώστε να ψηφίσουμε αυτόν γιατί ο ούλτρα έχει τη νεκροφάνεια. Θα χάσετε έναν γύρο έτσι. Ο ούλτρα θα φέρει πίσω τον Λιμπ.

Σού φαίνεται νορμάλ ο ούλτρα σε όλο το παιχνίδι να πουλάει τρέλα, να λείπει και όταν είναι εδώ να ψηφίζει τον Ηλία; Σε τί έχει βοηθήσει ο ούλτρα;

Ο dimijim πάει να με βγάλει αναξιόπιστη. Έχει ένα σκοπό αλλιώς γιατί χτυπιέται; Αφού κι ο ίδιος έχει πει οτι θεωρεί ούλτρα μαφιόζο ή έστω πόρνη. Γιατί χτυπιέται να μην τον βγάλετε σήμερα; Αν ήταν πολίτης θα έλεγε "οκ παιδιά, ας βγάλουμε ούλτρα σήμερα αφού το θέλετε κι αύριο βγάζουμε λιμπ". Γιατί χτυπιέται να κρατήσει μέσα ούλτρα;;;;; Σκεφτείτε.

Εγώ πάντως λέω ότι η ψηφοφορία είναι σε ένα πολύ καλό σημείο, για να δούμε αν τυχόν θα πάει είτε ο Δημήτρης είτε κάποιος άλλος να πραγματοποιήσει την ευχή του Δημήτρη και να πετάξει έξω τον Χάρη. Καλό θα είναι όμως να είναι όλοι σε ετοιμότητα για τυχόν ύποπτες κινήσεις.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Όχι Himela, δεν έχω μόνο τον Ηλία για μαφιόζο. Αν και θα μου άρεσε να τον είχα δικό μου, μόνο δικό μου. :redface:
Εγώ θα πω απλά τα εξής: Θα δώσετε στην μαφία έναν γύρο ακόμη. Έτσι δεν είναι Ikarionas; Που πήγε η Φανερή Β σου; Ετοιμαστείτε για 2ο ομαδικό λάθος σήμερα.
Ό,τι λάμπει, δεν είναι πάντα χρυσός παιδιά. Κρίμα που πήγε η τυμβω στην Δήμαρχο, έπρεπε να την κρατήσετε για'μένα, μπας και ξυπνήσετε από τον ύπνο.

Μαφιόζοι:

  1. Φινεύς

  2. Ηλίας

  3. Έμιλυ (εκτός αν είναι πόρνη)

  4. Κι εδώ έχουμε κάποιον μεταξύ cinefil, dimijim, tsarachaf.


Πόρνη: Melania/Emily
ΔΑ: Physiognomist

Σίγουροι αθώοι: Libertus, Himela, Indiana, Comfy, JKaradakov,
AM: Ikarionas

Αρχική δημοσίευση από: Himela
Σού φαίνεται νορμάλ ο ούλτρα σε όλο το παιχνίδι να πουλάει τρέλα, να λείπει και όταν είναι εδώ να ψηφίζει τον Ηλία; Σε τί έχει βοηθήσει ο ούλτρα;
Ο ultra λείπει/δεν συμμετέχει πολύ γιατί με παρακάλια μπήκε να παίξει, αλλά τώρα δεν είναι ούτε το μέρος ούτε η ώρα.
Για τα υπόλοιπα ερωτήματα, μπορείς να έχεις άποψη (αν και την τρέλα δεν την αντιλαμβάνομαι, αλλά τέσπα)


Έτσι όπως βλέπω να πηγαίνει η ψηφοφορία, είμαστε 6-5. Αν θέλετε να με βγάλετε, go ahead. Αλλά δεν θα μείνω με σταυρωμένα χέρια.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Ο Ούλτρα αθωώνει τον Λιμπ ώστε αν φύγει ο Λιμπ σήμερα να έχει πάτημα να τον φέρει πίσω με τη νεκροφάνεια.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Σημείωση: Το προηγούμενο ποστ μου έγινε με την παραδοχή ότι μάλλον ψάχνουμε 2 μαφιόζους, αλλά απ' ότι φαίνεται ψάχνουμε 3 και τελικά η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο θέλαμε να πιστεύουμε. Τώρα λοιπόν είναι που πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Μιας και έκανα μία αναφορά στον Ιορδάνη για πολύ κρυφό μαφιόζο, θα ήθελα να πω ότι σίγουρα η τυμβωρυχία είναι ένα ελαφρυντικό, μιας και από την μία μας έδειξε ότι είχαμε λάθος κατεύθυνση, από την άλλη δεν λέει απαραίτητα και τόσο πολλά γιατί πολλά βασίζονται πλέον στο να είναι η Έμιλυ ο ΔΑ. Οπότε καλό θα είναι γενικά να προσέχουμε και να έχουμε τον νου μας, ειδικά τώρα που είδαμε ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο νομίζαμε.

Για τα υπόλοιπα που είπα, δεν αλλάζει κάτι.




Εγώ πάντως λέω ότι η ψηφοφορία είναι σε ένα πολύ καλό σημείο, για να δούμε αν τυχόν θα πάει είτε ο Δημήτρης είτε κάποιος άλλος να πραγματοποιήσει την ευχή του Δημήτρη και να πετάξει έξω τον Χάρη. Καλό θα είναι όμως να είναι όλοι σε ετοιμότητα για τυχόν ύποπτες κινήσεις.


Κοίτα, ο Χάρης είναι σίγουρος μαφιόζος φανερός. Δεν είχε κάρτες πριν το νέο μοίρασμα και πήρε μια χτες. Ξέρουμε όμως ότι δεν πήρε νεκροφάνεια γιατί την πήρε η Χιμέλα. Άρα αν υπάρχει ακόμη νεκροφάνεια στη μαφία και δεν κάηκε με τον Φινέα, την έχει ένας απ' τους άλλους δύο μαφιόζους, ο οποίος δεν μπορούσε να την παίξει γιατί όπως φάνηκε δεν έχουμε βγάλει δεύτερο μαφιόζο. Έχουμε βγάλει ΔΑ, πόρνη και έναν μαφιόζο. Ο Λιμπέρτους δεν έχει λοιπόν νεκροφάνεια και αν θέλουμε να μην τον ξαναφέρουν πίσω, τώρα που ο Καραντάκος έκαψε την τυμβωρυχία του (παρότι μας βοήθησε), θα πρέπει να βγάλουμε έναν απ' τους άλλους δύο, οι οποίοι για μένα είναι Ultraviolence και dimijim. Απ' τους δύο θεωρώ πως πρέπει να βγάλουμε τον Ultraviolence. Διότι αν έχει αυτός τη νεκροφάνεια καλώς. Αν δεν την έχει όμως και την έχει ο dimijim, τότε θα αναγκαστεί να προδωθεί για να τον φέρει πίσω και μετά θα είμαστε άνετοι. Ο Λιμπέρτους πάντως δεν την έχει. Αν βγάλουμε Λιμπέρτους θα τον ξαναφέρει κάνας Ούλτρα και μετά θα έχουμε πάλι τρεις. Το παιχνίδι είναι οριακά.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Ο Ούλτρα αθωώνει τον Λιμπ ώστε αν φύγει ο Λιμπ σήμερα να έχει πάτημα να τον φέρει πίσω με τη νεκροφάνεια.
Βρε κούκλα μου, να χαίρεσαι τον άνδρα σου. ΔΕΝ ΕΧΩ νεκροφάνεια. Πόσες φορές θα το πω ακόμα;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Έτσι όπως βλέπω να πηγαίνει η ψηφοφορία, είμαστε 6-5. Αν θέλετε να με βγάλετε, go ahead. Αλλά δεν θα μείνω με σταυρωμένα χέρια.

Με ποια καρτούλα δεν θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια αγαπητέ; Τυμβωρυχία ή Νεκροφάνεια; Ή μήπως ΑΠ στον Ηλία ή σε μένα;
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Να μη ξεχνιόμαστε, εγώ ψηφίζω Gate4, γιατί είναι πολύ αγχώδης και τα μεγαλοποιεί όλα, πάλι καλά δηλαδή που έχει και μένα που είμαι βράχος! :hehe:
Τζαστ φορ δε ρέκορντς δεν σε πιστεύει κανείς. :console:

Με συγχωρείτε για το σπαμ, συνεχίστε. :redface:
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top