Καλημέρα σας, ας πω κι εγώ την γνώμη μου.
Για την Έμιλυ δεν έχεις πεισθεί ότι είναι ΔΑ;
Όχι Δημήτρη, δεν έχω πειστεί απόλυτα ότι η Έμιλυ είναι ΔΑ. Πρέπει να είμαι από τους πρώτους που είπαν ότι μπορεί να είναι ΔΑ, αλλά δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος, όχι όσο είστε εσείς που θεωρείτε ότι έχετε λύσει το μυστήριο.
Τι θα έπρεπε να μου το αποδείξει; Η θεωρία σου με τα σήματα του Χάρη και με το λογοπαίγνιο με το επίθετο της Έμιλυ; Κι εγώ το ήξερα το επίθετό της και δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να σου πω την αλήθεια. Βέβαια αναγνωρίζω ότι είναι πιθανό να το παρατηρήσει κάποιος που αναζητά σήμα.
Γι' αυτό λέω ότι μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει πέσει πρώτον τυμβωρυχία, μιας και θα άλλαζε αρκετά τον χάρτη. Εκτός αν κάποιος έχει πέσει πολύ μέσα και δεν θα ήθελε η μαφία να βοηθήσει αυτό το άτομο να αποδείξει τις σκέψεις του.
Εσύ btw τι γνώμη έχεις για τα σενάρια του ΣΚ; Πιστεύεις ότι μπορεί εγώ, Χάρης κι Ούλτρα να είμαστε όλοι μαζί Μαφία; Πρακτικά τι γνώμη έχεις για
αυτό κι
αυτό το post;
Κι όταν είπες το μεσημέρι για κάποιον πολύ καλά κρυμμένο Μαφιόζο, εννοείς εκτός της τριάδας;
Πάμε λοιπόν για τα σενάρια του ΣΚ. Για μένα τα περισσότερα είναι τραβηγμένα και είναι άμεση απόροια του προβλήματος που έχουμε στο παιχνίδι αυτή την στιγμή. Αντί να προσπαθούμε και να επιζητούμε την διαφορετική άποψη, μόλις κάποιος λέει κάτι διαφορετικό τον κατηγορούμε. Οπότε φτάνουμε σε ένα σημείο, όπου βλέπουμε ότι είναι μάλλον δύσκολο να έχουμε κάνει τόσο πλάκα στην μαφία και περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να γίνει και καταλήγουμε σε ακραία σενάρια τα οποία καλλιεργούμε εμείς το έδαφος να παρουσιάζονται σαν λογικές λύσεις(εδώ όταν έπαιξε την νεκροφάνεια η Σύλβια στον Ιντιάνα, άρχισα να εξετάζω την πιθανότητα να είναι μαζί μαφία και να μας έχουν κάνει το ΑΠΟΛΥΤΟ play, ffs, εκεί καταντήσαμε.)
Το σενάριο του Ικαρίωνα κλείδωσε με το δικό σου και βγάλατε μαφιόζο τον Χάρη, που εσύ κατηγορούσες από νωρίς, όποτε έβρισκες ευκαιρία, με τον Αστέρη να κρατάει πισινή να είσαι μαφιόζος κι εσύ και να το πας να κάψεις κόσμο και να βγεις μόνος και πλήρως αθώος(το σενάριο της Σύλβιας δηλαδή) και έχετε δημιουργήσει ένα μπάχαλο όπου αθωώνετε/κατηγορείτε ο ένας τον άλλο και κανείς δεν γίνεται πρακτικά σοφότερος.
Πάμε τώρα, θεωρώ το σενάριο της Σύλβιας που ζήτησες συγκεκριμένα την γνώμη μου, πολύ τραβηγμένο, γιατί το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο να πήγαινες από τώρα με αυτή την τακτική, γιατί θέλει πολλές μέρες όπου πρέπει να επιβιώσεις και να καταφέρεις να βγάλεις από την μέση παίκτες που αν ξεμείνουν από ενόχους θα βγάλουν εσένα έξω(πχ. εμένα και την Σύλβια), από την άλλη βέβαια μπορεί να έχετε λύσει το μυστήριο και να δούμε ένα μακελειό σήμερα και να γίνει ο κακός χαμός, οπότε να αλλάξουν τα δεδομένα.
Επίσης δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να αποκλείσω την πιθανότητα να είσαι ο ΑΜ και να βγαίνεις πλέον να κάνεις ένα τρελά φανερό play για να αθωωθείς στα μάτια όλων και να μπορέσεις να κάνεις ανενόχλητος το παιχνίδι σου μετά, risky αλλά γίνεται, αν πιστεύεις ότι έχεις βρει μαφία και πιστεύεις ότι έχει βγει η πόρνη, ώστε να μην μπορείς να δολοφονηθείς και να πας να γίνεις ο πρώτος ΑΜ που κάνει το ακατόρθωτο, να νικήσεις.Αυτό ταιριάζει και με τον χαρακτήρα σου και με την διακριτική μεν, αλλά σταθερή εμμονή σου με τον Χάρη, όπου ήθελες να τον φέρεις στο προσκήνιο από νωρίς, εκνευριζόσουν όταν τρόλλαρε, γιατί δεν σε βοηθούσε να βρεις συνδέσεις, οπότε βοήθησες να ανέβει ψηλά, αλλά φρόντισες και να μην βγει, γιατί δεν θέλεις να χάσεις την πηγή πληροφοριών σου από τον πρώτο γύρο προφανώς. Με αυτό τον έκανες να βγει και να παίξει πιο σοβαρά. Μετά όταν πήγε να αθωωθεί από όλους, πήγες να τον περάσεις για ΑΜ, για να έχεις πάλι πάτημα να τον βγάλεις και τώρα τον έκανες και πάλι μαφιόζο που άρχισαν όλοι να ψάχνονται, γιατί άρχισε να φαίνεται πολύ εύκολο το παιχνίδι.
Αν ήσουν μαφιόζος θα θεωρούσα πιο πιθανό να είσαι με κάποιον εκτός της τριάδας, για να απαντήσω και σε αυτή την ερώτησή σου, όπως ο Ιορδάνης ας πούμε, που έχει ένα προφίλ που ναι μεν ταιριάζει σε αθώο, αλλά από την άλλη στους 3 πρώτους γύρους ψηφίζει ανώδυνα με την δικαιολογία ότι δεν ξέρει τι γίνεται και μετά ψηφίζει στο μονοκούκι. Αυτό εννοώ πολύ καλά κρυμμένος μαφιόζος.
Έχω ήδη πει ότι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ανάμεσα σε εσένα, Χάρη και Ικαρίωνα βρίσκεται ένας μαφιόζος ή/και ο ΑΜ, θεωρώ απίθανο να είστε και οι τρεις σε κάποιο βαθμό ένοχοι, οπότε το κλειδί για μένα θα ήταν να βρω τον αθώο ανάμεσά σας.
Για τον Χάρη: Από την μία ταιριάζει στα σενάρια μου για πιθανός μαφιόζος, καθώς εμφανιζόταν στις λίστες με τις ανάλυσης ψήφων συνενέστατα, αλλά από την άλλη μου φαίνεται και το δικό σου σενάριο με τα σήματα στην Έμιλυ τραβηγμένο.
Για τον Ούλτρα: Εγώ είλικρινα τον παρακαλώ να ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά του, αν τυχόν είναι αθώος, μπας και βγάλουμε άκρη αντί να πρέπει να πάμε σε μία κατάσταση όπου πρέπει να ψηφίσουμε τα 4-5 άτομα που φαίνονται πιο ένοχα διαδοχικά και να αφήσουμε την μαφία να αλωνίζει και να σκοτώνει ή να καρφώνει(γιατί σίγουρα ψάχνονται και παραδοσιακά σήμερα είναι η μέρα που προσπαθούν, ειδικά αν πήραν αυτοί το χθεσινό όνειρο). Δεν λέω ότι τον θεωρώ αθώο, αλλά είναι ο μόνος που δεν μας έχει παρουσιάσει μία αναλυτική εκδοχή των σκέψεών και απλώς αμύνεται.
Από ότι φαίνεται δεν έχει κανείς όρεξη για Παλέρμο πια.
Μη δίνετε πληροφορίες στους κακούς αφου ούτε εκείνοι απαντούν στις ερωτήσεις μας. Θέλουν να δουν τη σημερινή δολοφονία και τυχόν κάρφωμα που έχουν κάνει πρώτα.
Ελπίζω οποίος πήρε το όνειρο να το αξιοποιησε σωστά.
Αυτόν που πήρε το όνειρο, τον φθονώ απεριόριστα και ειλικρινά ελπίζω να βγει και να μας δείξει κάτι σε κάποια φάση(πάντα με προσοχή, όχι υπονοήσεις καλά την έχουμε βγάλει ως τώρα χωρίς ποινές)
Εμένα πάντως αυτό που μου ενοχοποιεί περισσότερο τον dimijim είναι η τυμβωρυχία που έχει και δεν τη ρίχνει. Όταν έφτιαξε τα σενάρια για μένα λέγοντας και ξαναλέγοντας ότι αν μάθουμε την κάρτα του Ικαρίονα θα καταλάβουμε πολλά γιατί είναι κομβική, δεν θεωρώ ότι το έγραψε αυτό απλώς ως παρατήρηση αλλά για να πάρει έγκριση να μου ρίξει τυμβωρυχία όταν βγω και να λέει μετά ότι συμφώνησαν μαζί του και αθώοι σ' αυτό. Δεδομένου ότι δυο τυμβωρυχίες ήταν στα χέρια αθώων, οι πιθανότητες ήταν να είναι κακός. Αλλά τώρα που χρειαζόταν τυμβωρυχία πάλι δεν έριξε και την κρατούσε. Το για ποιον την κρατάει θα το δούμε σύντομα αλλά εμένα περισσότερο μου τον ενοχοποιεί το ότι δεν έριξε τη δική του παρά μου τον αθωώνει. Και νομίζω ότι σήμερα θα είναι καλύτερο να φύγει ο Ultraviolence.
Θέλεις να μου εξηγήσεις λίγο κάτι, γιατί ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω ρε συ. Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος ότι έχει ο Δημήτρης τυμβωρυχία; Ή κάποιος άλλος γενικά, γιατί αν θυμάμαι καλά σε κάποια φάση σχολίαζες ότι κάποιος από τους δολοφονηθέντες έχει καλύτερες κάρτες από κάποιον άλλο. Μπορώ να καταλάβω να θεωρείς ότι δεν έχει κάποια κάρτα με βάση του πως θα περίμενες να αντιδράσει αν την είχε, αλλά όχι το αντίθετο.
Λοιπόν, πάμε για ψήφο. Το είπα την Πέμπτη, με γράψατε, το είπα την Παρασκευή, με γράψατε. Παρακαλώ ακούστε με σήμερα, μπας και καταφέρουμε να βγάλουμε μια άκρη. Μην πάμε πάλι σε ψηφοφορία μονοκούκι. Ακόμη και δίκιο να έχουμε δεν μας προσφέρει καμία απολύτως πληροφορία, αντιθέτως θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να πάμε σε μία ψηφοφορία, όπου έχουμε 2 mvp πιο κοντά, για να δούμε αν θα πάει να γίνει κάποιο παιχνίδι για να σωθεί κάποιος. Ναι είναι ρίσκο, αλλά έχουμε απεγνωσμένα ανάγκη για πληροφορίες, οπότε προτιμώ χίλιες φορές να χάσουμε επειδή μπόρεσε η μαφία να κερδίσει μία ψηφοφορία, παρά να κερδίσει επειδή μας κορόιδεψε και βγάζαμε όποιον ήθελε.
Με αυτή την λογική, θα ψηφίσω
Libertus μιας και είναι αυτός που είναι πιο κοντά στον ουλτρα σε ψήφους αυτή την στιγμή.