Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ναι παιδιά λυπηθείτε τον έρμο μαφιοζακο παιδεύτηκε πολύ για να σας κουράζει με φανφάρες.
Και τυχαία!!! Ξέρει ποιοι είναι που δολοφονούνται!
Άμα έχεις τέτοιο ένστικτο φίλε τράβα παίξε κάνα τζόκερ ..μη το χαραμίζεις σε ένα παιχνίδι ιντερνετικό .... τέτοιο χάρισμα κρίμα είναι...

Έχω άλλα κρυφά χαρίσματα που τα θεωρώ πιο απολαυστικά.
 

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Δηλαδή θεωρείς tsarachaf και ultraviolence ότι είναι ύποπτοι και ψηφίζεις το ερωτηματικό. Ένα με το κύμα η Cinefil. Προσπαθείς να κατηγορήσεις δικούς σου για να αθωωθείς;


τον ουλτρα δεν μπορω να τον ψηφισω
ο τσαρα εχει βοηθησει στο παιχνιδι πιο πολυ απ οτι η μαρτζ
οποτε αν ειναι πολιτης και τον βγαλω θα χασουμε εναν πολιτη που μας ελεγε τη γνωμη του τουλαχιστον και ειχε μερικες υποψιες ειτε λαθος ειτε σωστες
εχουμε κατι να πιαστουμε
η μαρτζ παλι οχι, δεν εχουμε τιποτα για αυτη
και απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι που θεωρω πολιτες τεινουν να θελουν να βγαλουμε τη μαρτζ δεν εχω λογο να μην βοηθησω σ αυτο
επισης η σημερινη της συμμετοχη με εντυπωσιαζει
τοσες μερες υποτιθεται δεν ειχε χρονο και δεν ελεγε τιποτα
σημερα που την κατηγορουμε εχει κανει ποσα ποστ και μια χαρα χρονο βρηκε, οποτε το ερωτηματικο που ειχα στην αρχη μαλλον εξαφανιζεται σιγα σιγα
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δημήτρη όχι δεν μπορώ να γράψω κάποια θεωρία ή σενάριο, γιατί δεν έχω.

Όχι δεν πιστεύω ότι ο Ικαρίωνας είναι ο ΑΜ. Θέλω να εξετάσω το ενδοχόμενο να είναι μαφία. Το ότι έδωσε την δεύτερη ψήφο στον αρχιμαφιόζο δεν μου λέει κάτι όπως επίσης και η επιλογή του ΔΑ, θα μπορούσε να είναι ο κρυφός μαφιόζος που παίζει ανορθόδοξα.

Έχει δύο κάρτες, εκτός και αν έχει παίξει κάρτα που παίζεται με πμ, απο εχθές έχει μια θεωρία για Μαρτζορι και Ουλτρα και δεν μας την λέει για να μην αποκαλύψει ρόλους ( ; ), γενικά πιστεύω ότι θέλει διερεύνηση. Όπως επίσης πιστεύω ότι αλλη μια μονοκούτι ψηφοφορία δεν θα μας οδηγήσει σε συμπεράσματα. Οποιαδήποτε προταση/θεωρία δεκτή.
Ιορδάνη, μου φαίνεται υπερβολικό το σενάριο ο Ικαρίωνας να είναι Μαφία. Αν όμως το πιστέψουμε αυτό τότε η Μαργιωρή είναι καθαρά αθώα και σήμερα δε χρειάζεται ισοψηφία, χρειάζεται καθαρή αποχώρηση του Ικαρίωνα (κι είναι και πολύ καλή ευκαιρία γιατί δεν έχει και δικαίωμα να αλλάξει ψήφο και να σώσει τον εαυτό του). Σενάρια για το ρόλο του Ικαρίωνα είχα γράψει εγώ σ αυτό εδώ το post. Εάν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό μου και να μου πεις πόσο συμφωνείς, αν σου ταιριάζει, τι παραλείψεις και λάθη μπορεί να έχω κάνει, οτιδήποτε θέλεις.
Επίσης αν είναι ο Ικαρίωνας Μαφία τότε ο Φύσιο έκανε τραγικό λάθος να ρίξει την ΑΠ του σ αυτόν. Και τότε δικαιολογείται κι ο Κόμφυ να είναι Μαφία μαζί με τον Ικαρίων και να την ακύρωσε. Σ αυτήν την περίπτωση όμως ο Φύσιο είναι όντως ο ΔΑ; Στην αρχή του παιχνιδιού τον κατηγορούσε κι αυτόν ο Ικαρίων. Ή μπορεί να τα έχουμε κάνει όλα τόσο σκατά και να είναι κι ο Ικαρίων Μαφία και να μην έχουμε βρει ούτε τον ΔΑ (κι ο Ικαρίων πουλάει πολύ το σενάριο να είναι ο Φύσιο ΔΑ, άρα αν ο Ικαρίων είναι Μαφία μπορεί να μας θέλει να το πιστέψουμε αυτό για να προστατέψει τον ΔΑ του);
Τέλος, αν Ικαρίων και Κόμφυ είναι μαζί Μαφία τότε η Μελανία μάλλον είναι καθαρά αθώα; Ο Ικαριων την έβγαλε μπροστά, ο Κόμφυ βιάστηκε να πει ότι είναι Μαφιόζα μετά τη δράση του ΔΑ, κι οι δύο την ψήφισαν για να φύγει στην ψηφοφορία.
Αλλά πες μου, πιστεύεις ότι όλα αυτά βγάζουν νόημα;

Edit: κι αν ο Ικαρίων είναι Μαφία, πόσο τραγικά έπαιξε ο ΔΑ επιλέγοντάς τον για να φύγει; Κι ειδικά αν είναι κι ο Φύσιο, πόσο πιο τραγικά;
 
Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Συμφωνώ με τον ικαρίωνα για τα πιθανά σημερινά θύματα. Λογικό να πεθάνει κάποιος ουδέτερος-ήσυχος και όχι αυτός για τον οποίο υπάρχουν υποψίες και μπορεί να φύγει είτε με ψηφοφορία είτε με προφυλάκιση είτε και με κάρφωμα αν όντως είναι πολίτης ή ΑΜ.
Το να τον ρωτάτε για μάγισσα ενώ είπε κάτι αρκέτα σύμφωνο με λογική μαφίας το βρίσκω τουλάχιστον ανούσιο.
Το να απαντάει ο Ικαρίωνας συσχετίζοντας άτομα με ρόλους, το θεωρώ εξίσου ανούσιο και πιθανώς επικίνδυνο.

Και μιας που ανέφερα κάρφωμα, πάλι δεν έγινε σήμερα. Το υπέραισιόδοξο σενάριο είναι να έχει μείνει μόνο ένας μαφιόζος και να μην είναι εφικτό, αλλά δεν θα πάω με αυτό προσωπικά. Το κάρφωμα θεωρώ ότι είναι εφικτό αλλά ή ακόμα η μαφία δεν τους έχει βρει (πιθανώς περιμένει πυθία ή και νεκροφάνεια την Κυριάκη για να φέρει μαφιόζο και να προσπαθήσει μακελειό τη Δευτέρα) ή έχουν φύγει ήδη.
Οπότε να ελπίζουμε η νεκροφάνεια την Κυριακή να πέσει σε καλά χέρια, είτε σήμερα βγει μαφιόζος, είτε όχι.
Σε εμένα όποια νεκροφάνεια πέσει σε θύμα που δεν έφυγε νύχτα θα μου δώσει λόγο να ψηφίσω εκείνον που την έπαιξε.
Αντίστοιχα, όποια τυμβωρυχία πέσει σε άτομο που έφυγε νύχτα πέραν της Μελανίας. (ναι, ειρωνεία να το λέω εγώ, το ξέρω.)
Γενικά να ελπίζουμε να πέσουν σε καλά χέρια αυτές οι κάρτες δηλαδή.

Τώρα για τα μέχρι τώρα γεγονότα, τι να πω. Η ακύρωση της Μαρτζί σε μία ψηφοφορία που φαίνεται χαμένη για εκείνη προφανώς θα μας φέρει στο δίλημμα 'αρχάρια που την καίει' ή 'μαφία που θέλει να την παρουσιάσει ετσι;'.
Αν με βάλεις με το στανιό να γύρω προς μία από τις δύο μεριές, θα πάω στην 2η αυτή τη στιγμή αλλά γι'αυτό δεν φταίει μόνο η Μάρτζι φταίει και η μονίμως 1 ήρεμη μαφιόζα που έχει κάθε χρόνο το ίδιο στυλ με τη Μάρτζι.

Αλλά την ψήφο μου δεν θα την πάω εκεί για την ώρα γιατί πάντα φοβάμαι άτομα με τέτοια συμμετοχή/στάση στο παιχνίδι. Θα μείνει κόμφυ, αλλά αν δω ξαφνικό κύμα προς άτομο που μου γέρνει για αθώο αυτή τη στιγμή (ικαρίωνας, χιμέλα, λίμπερτους ίσως τα πιο τράνα μου παραδείγματα για τώρα, για τους έτερους είμαι ένα τσακ πιο καχύποπτος) πέραν της Μάρτζι ίσως και να την γυρίσω σε αυτήν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Ο ικαριονας αν έχω καταλάβει καλά θεωρεί ότι ο Ηλίας είναι ο ΑΜ κι ο ουλτρα ο μαφιόζος που ξέρει και το λέει αυτό γιατί από την τυμβωρυχια και μετά, ο Ηλίας άρχισε να ψηφίζει τον ουλτρα και να λέει ότι περιμένει κάρφωμα. Το είπε και χτες και σήμερα.

Βγάζει νόημα, δεν μπορώ να πω. Θα μπορούσε όμως να είναι τυχαίο ότι ο Ηλίας ψηφίζει ουλτρα και αναφέρει συνεχώς το κάρφωμα, και να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως οι μαφιόζοι θα είχαν κάνει το κάρφωμα αν όντως είχαν επιβεβαιώσει ότι ο Ηλίας είναι ο ΑΜ. Μήπως ο Ηλίας υποδύεται τον ΑΜ για να μπερδέψει; Δεν ξέρω.

Μήπως όμως ο ικαριονας θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι ο Ηλίας ο ΑΜ ώστε να μην ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι;

Όλα αυτά έχουμε χρόνο να τα δούμε το ΣΚ.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Εγώ δεν κατάλαβα αν θεωρεί αυτό ο Ικαρίωνας αλλά δεν δίνω και πολλή σημασία κυρίως γιατί νιώθω ότι είμαστε νωρίς για εύρεση ΑΜ.

Το κάρφωμα οποιουδήποτε είδους, θεωρώ λογικό να το περίμενε(ι) κάποιος γιατί έχουμε οριστικά εκτός ένα άτομο μαφίας από τη 2η μέρα. Και 1-2-3 πολίτες οριστικά έξω θα ήταν τεράστια ανάσα για μια αποδεκατισμένη μαφία.
Εμένα η απουσία του μου δείχνει αβεβαιότητα μαφίας και ενδεχομένως σωστό παίξιμο των ρόλων που μπορούν να το φάνε.
Το να θάφτηκε και πυθία που δεν πρόλαβε να χρησιμοποιηθεί μαζί με τον Φίνεα κι αυτό να έχει δυσκολέψει την κατάσταση δεν θα μου έκανε εντύπωση όταν δούμε το excelακι με τον χάρτη της πόλης στο τέλος.

Το κάρφωμα βεντέτα συγκεκριμένα (αν και θεωρώ σχεδόν απίθανο να γινόταν λόγω και του θανάτου ορίτζιναλ μαφιόζου και του ενδεχόμενου θανάτου πόρνης/ΔΑ, ειδικά αν έχεις τον έναν μαφιόζο έξω), αν δεν κάνω λάθος τους κανόνες δεν μπορεί να εκτελεστεί πια άλλωστε:

β) Σε παιχνίδι 18-20 παικτών, το κάρφωμα – Βεντέτα μπορεί να εκτελεστεί μόνο κατά τους τέσσερις (4) πρώτους γύρους, ξεκινώντας από το βράδυ μετά την πρώτη ψηφοφορία.

Οπότε αν ο ΑΜ είναι ακόμα εδώ και η μαφία τον έχει εντοπίσει και θελήσει από εδώ και πέρα να τονε διώξει, ή θα τον προφυλακίσει (βλ. #44 αν τα θυμάμαι καλά; ) ή θα τον σκοτώσει τελευταίο για να το δώσει στους πολίτες (βλέπε #46 :mad: ) θαρρώ.
Και ειδικά για τον ΑΜ, τα έχουμε πει αρκετές φορές η αλήθεια είναι. Δεν πρέπει να παίρνουμε ως δεδομένο ότι θα δίνει τον φανερό του. Ο ΑΜ απλά πρέπει να βρει την μαφία για ίδιον όφελος, το με ποιους θα διαλέξει να ταχθεί μέχρι να φύγει εκείνη είναι στρατηγική απόφαση και δεν παραμένει αναγκαστικά η ίδια καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τώρα το αν είμαι ή υποδυώμαι τον ΑΜ μπορώ να το ξέρω εγώ, κάποιος ρόλος ή κάποιος με κάρτα και ενδεχομένως ο ούλτρα αν είναι φανερός Β και ο ΑΜ αν δεν είμαι εγώ. Προφανώς δεν έχω να προσθέσω κάτι σε αυτό, όλα τα παραπάνω είναι εύλογα ερωτήματα.
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Απάντηση προς dimijim.
Τι σενάριο σου για τον ικαριωνα ως μαφιόζοι βασίζεται σε δύο points.

Πρώτον, ότι έδωσε μια καθοριστική ψήφο στον Φινεα. Διαφωνώ η δεύτερη ψήφος σε έναν παίκτη όταν υπαρχουν άλλοι δύο παίκτες με 4-5 ψήφους δεν είναι καθοριστική. Οπότε εγώ θα πω ότι θα μπορούσε να είναι ένα λάθος ή κίνηση αυτή από έναν μαφιοζο.

Δεύτερον η όλη σχέση του με τον Κομφυ και την ΑΠ. Το περιστατικό αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω χωρίς γνώση ρόλων που δεν έχουμε.

Από εκεί και πέρα αλήθεια τι βγάζει νόημα στο φετινό παιχνίδι;
Τι ότι βγάλαμε από την δεύτερη ψηφοφορία κρυφό μαφιοζο, με κύμα 7 ψήφων και χωρίς καμία αντίσταση από την μαφία; Το ότι από τις 4 αποχωρήσεις από ψηφοφορία δεν έχουμε ακούσει από κανέναν σοβαρά τελευταία λόγια; Το ότι πάμε τόσο σίγουροι σε άλλη μια μόνοκουτι ψηφοφορία;

Εγώ θα σχολιάσω και το εξής είμαστε 11 το βράδυ θα μείνουμε 10, αν ω μη γενετω δεν έχουμε βγάλει άλλο μαφιοζο πέρα από τον Φινεα, γτ όπως είπα αρχίζω να αμφιβάλλω ότι η εμυλι ήταν ορίτζιναλ μαφία, πάμε την επόμενη βδομάδα με 7|3 και με ποιος ξέρει πόσους από τους βοηθητικούς μέσα. Είμαστε σε κρίσιμο σημείο και όλοι φαίνεστε τόσο σίγουροι και νιώθω σαν τον τρελό της πόλης που δεν μπορει να καταλάβει γτ δεν έχει λύσει το μυστήριο σαν εσάς. Αυτά τα ολίγα.

Θα πάω να φάω κάνα σνικερς τώρα γτ σαν πολύ ντραμα κουιν έγινα.
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Απάντηση προς dimijim.
Τι σενάριο σου για τον ικαριωνα ως μαφιόζοι βασίζεται σε δύο points.

Πρώτον, ότι έδωσε μια καθοριστική ψήφο στον Φινεα. Διαφωνώ η δεύτερη ψήφος σε έναν παίκτη όταν υπαρχουν άλλοι δύο παίκτες με 4-5 ψήφους δεν είναι καθοριστική. Οπότε εγώ θα πω ότι θα μπορούσε να είναι ένα λάθος ή κίνηση αυτή από έναν μαφιοζο.

Δεύτερον η όλη σχέση του με τον Κομφυ και την ΑΠ. Το περιστατικό αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω χωρίς γνώση ρόλων που δεν έχουμε.
Αυτά που λες όμως δεν καταρρίπτουν το σενάριο. Οπότε θα σε ρωτήσω όσο πιο ευθέως γίνεται: Πιστεύεις ότι ο Ικαρίωνας είναι Μαφιόζος; Θέλω ένα ναι ή ένα όχι σ αυτό, έστω κι αν δεν είσαι σίγουρος, τι θεωρείς πιο πιθανό.
Εγώ θα πω μόνο πως αν υπάρχει περίπτωση ο Ικαρίων να είναι Μαφιόζος τότε η Μαργιωρή κι ο Ούλτρα είναι κατά πάσα πιθανότητα αθώοι. Κι ο Ικαρίων θα πρέπει να φύγει σήμερα με καθαρή ψηφοφορία. Αφενός για να μην πάρει κάρτες το ΣΚ, αφετέρου γιατί σήμερα δε μπορεί να αλλάξει την ψήφο του και να υπερασπιστεί καλύτερα τον εαυτό του.
Οπότε μιας και πρέπει να το αποφασίσουμε σήμερα, θα ρωτήσω και τους υπολοίπους της πόλης: Πιστεύετε ότι ο Ικαρίωνας είναι Μαφιόζος; Ναι ή όχι;

Εγώ θα σχολιάσω και το εξής είμαστε 11 το βράδυ θα μείνουμε 10, αν ω μη γενετω δεν έχουμε βγάλει άλλο μαφιοζο πέρα από τον Φινεα, γτ όπως είπα αρχίζω να αμφιβάλλω ότι η εμυλι ήταν ορίτζιναλ μαφία, πάμε την επόμενη βδομάδα με 7|3 και με ποιος ξέρει πόσους από τους βοηθητικούς μέσα. Είμαστε σε κρίσιμο σημείο και όλοι φαίνεστε τόσο σίγουροι και νιώθω σαν τον τρελό της πόλης που δεν μπορει να καταλάβει γτ δεν έχει λύσει το μυστήριο σαν εσάς. Αυτά τα ολίγα.
Προσωπικά πιστεύω ότι η Έμιλυ ήταν Μαφιόζα και νομίζω βρισκόμαστε τώρα στο 9-2. Αν όμως έχει γίνει το λάθος κι είμαστε 8-3 και γίνει κι ακόμη ένα λάθος στην ψηφοφορία και φτάσουμε στο 7-3 τότε τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σκούρα. Θα παιχτούν πάρα πολλά στην κλήρωση των καρτών αλλά αν είμαστε στο 7-3 κι η Μαφία βγάλει Μακελειό τη Δευτέρα το μεσημέρι τότε υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να χάσουμε Δευτέρα βράδυ. Αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι το κυριολεκτικά worst case scenario.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λοιπόν επειδή αρχίσατε να ξεφεύγετε προς ό,τι να 'ναι σενάρια. Έχουμε και λέμε:

Ποστ 27 από Κομφόρταμπλι. Το πρώτο του. Θέλει να ψηφίσει Μελανία αλλά επειδή την ψήφισε η Μαρτζορί, ψηφίζει Μαρτζορί.

Ποστ 32 από Κομφόρταμπλι. Λέει ότι ψήφισε Μαρτζορί χωρίς να έχει στοιχεία και λέει ''ελπίζω η Μαρτζορί να μην το πήρε κατάκαρδα''.

Ποστ 123 από Κομφόρταμπλι. Αλλάζει την ψήφο του σε Λιμπέρτους

Ποστ 168 από Κομφόρταμπλι. Αναφέρει για πρώτη φορά τον ΑΜ αποδίδοντας τον ρόλο στον ακίκο. Ο ακίκος τότε είχε ψηφίσει Libertus. Ο Κόμφυ συνεχίζει λέγοντας ότι πρέπει να πιεστούν κάποιοι να μιλήσουν περισσότερο.

Ποστ 189 από Κομφόρταμπλι. Λέει ότι δεν νομίζει πως πρέπει να επικεντρωθούμε πολύ σε αφανείς παίκτες διότι νομίζει πως προς το παρόν δεν έχουν πολύ χρόνο για να μιλήσουν (σε εκείνη τη φάση ο πιο αφανής ήταν ο Physiognomist και η Marjorie, η οποία δήλωσε ότι μέχρι 1 του μηνός δεν θα έχει πολύ χρόνο). Κατόπιν συμπληρώνει ο Comfortably ότι:

''Προσωπικά πιστευω οτι αναμεσα στα σχετικα ανενεργα ατομα να κρυβεται 1 μαφιοζακι και για να γινω πιο ακριβης αναμεσα στα πρωτοεμφανιζομενα ανενεργα ατομα να κρθβεται ενας μαφιόζος''.

Έπειτα ψηφίζει ξανά Libertus λέγοντας ότι δεν του κάνει για μαφιόζος αλλά για ΔΑ ή πόρνη μάλλον.

Ποστ 253 από Κομφόρταμπλι (εξαιρετικά σημαντικό). Είμαστε λίγο πριν το τέλος της ψηφοφορίας και λέει:

Σηνερα καθ οπως φαίνεται υπάρχει η ταση να στραφουμε σε ατομα που είναι πρωτοεμφανιζομενα και σχετικα ανενεργα. Ομολογώ οτι με ψιλοβρισκει συμφωνο καθως οπως εχω πει πιστεύω οτι ένα τετοιου ειδους προφίλ ατόμου είναι μαφιοζακι

Και συνεχίζει:

Σκεφτομουν τωρα που ο ικαριωνας ανέβηκε στην ψηφοφορία να τον ψηφισω και εγω αλλά ειδα οτι έχει 1 ψηφο απο την marjoree που δεν εμπιστεύομαι οποτε δεν αλλαζω ακομα ψηφο


Κατόπιν στο ποστ 272 αλλάζει ψήφο σε Φινεύς. Δεν θα σας πω τον λόγο που το έκανε. Αυτό διαβάστε το μόνοι σας. Αν διαβάσετε το τι είχε γράψει ο Φινεύς ως τότε και το συνδυάσετε και με πράγματα που σχετίζονται με τον Τζόνι, θα καταλάβετε. Και θα βρείτε και έναν ακόμη λόγο που με έκανε κι εμένα να πάω σε Φινέα τότε δίνοντας το πάτημα και σε άλλους, μεταξύ αυτού και ο Comfortably. Το γεγονός ότι δεν παρουσιάζω όλους τους λόγους και λέω μόνο ένα σενάριο δεν σημαίνει ότι το κάνω μόνο για το σενάριο που σας λέω. Ο Φινεύς ταίριαζε σε πολλά.

Ποστ 318 από Κομφόρταμπλι. Χαίρεται που έφυγε ο Φινεύς λέγοντας ότι τον ψήφισε επειδή ήθελε να προστατέψει τον Τζόνι και επειδή τα δύο τελευταία ποστ του Φινεύς του φάνηκαν περίεργα. Στη συνέχεια λέει μπράβο στον Λιμπέρτους που μέχρι τότε τον ψήφιζε, επειδή κατάλαβε πρώτος ότι ο λόγος του Φινεύς έμπαζε.

Το βράδυ ο Φύσιο μου ρίχνει προφυλάκιση και ο Κομφόρταμπλι με σώζει και ψηφίζει τον Φύσιο. Αναρωτηθήκατε για ποιο λόγο με θεωρούσε αθώο ο Κομφόρταμπλι, μπήκε όμως κανείς στον κόπο να ξαναδιαβάσει προηγούμενα ποστ μου από τότε και να προσπαθήσει να τα συσχετίσει με αυτά που έλεγε ο Κομφόρταμπλι; Πρώτη μέρα κάνω μια τυχαία τριάδα με βάση τον αριθμό 3 στην οποία έχω μέσα: ιλιάσο, Μαρτζορί και Κομφόρταμπλι. Εδώ σταματάω. Τα υπόλοιπα που έγραψα στη συνέχεια ας τα ξαναδιαβάσετε (<3).

Ποστ 395 από Κομφόρταμπλι. Προσπαθεί αν αιτιολογήσει την ακύρωση προφυλάκισης. Έχει βγει ήδη ένας μαφιόζος και άρα αν ήμασταν μαζί τότε ένας απ' τους δυο μας θα ήταν αναγκαστικά φανερός και ο ΑΜ ή ο πληροφοριοδότης θα καταλάβαινε ότι κάτι βρωμάει και κάτι τέτοιο δεν συνέφερε τη μαφία. Είναι πολύ καλό το επιχείρημά του. Κρατήστε και τη δεύτερη αναφορά του στον ρόλο ΑΜ.

Έστω όμως ότι ο physio έμαθε με όνειρο ή ιδιοτητα ότι ο ικαρίωνας είναι κακός (άρα και εγώ) τότε υποχρεωτικά ή εγώ ή ο ικαρίων είναι φανερός οπότε ο ΑΜ ή ο πληροφοριοδότης θα ήξερε 2 μαφιόζους το οποίο θα άφηνε τη μαφία με 1 άτομο->μηδαμινές πιθανότητες νίκης,άρα απορρίπτεται.

Διακόπτω λίγο εδώ τον Κομφόρταμπλι και θα επιστρέψω στη συνέχεια. Πάμε λίγο στη Μαρτζορί.

Η Μαρτζορί μέχρι το ποστ 472 δεν είχε γράψει τίποτα. Μόνο γενικολογίες: ''δεν πρόλαβα να διαβάσω'', ''ψηφίζω Ικαρίονα επειδή υπεραναλύει'', ''δεν περίμενα ο ακίκος να ήταν αλεξίσφαιρο'' κλπ.
Στο ποστ 472 λοιπόν το οποίο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, λέει πως συμφωνεί με τη Μελανία για τις κατηγορίες προς εμένα και λέει ότι μπορεί να είμαι μαφιόζος αλλά μπορεί να είμαι και αντίπαλος μαφιόζος (το οποίο δεν το εξηγεί γιατί να είμαι ΑΜ). Γράφει:


πράγμα που δε έχω ακόμα καταλάβει γιατι αν είναι με τους πολίτες και προσπαθεί απλα να βοηθήσει ή εαν είναι ενας μαφιόζος που ξέρει πολύ καλά να μπλοφάρει.Βέβαια θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τον ρόλο του αντίπαλου μαφιόζου......


Έπειτα αναφέρει τον Κομφόρταμπλι ως ύποπτο μαζί με τη Μελανία την οποία και ψήφισε, αθωώνει την Έμιλυ και έχει στους υπόπτους εμένα και τον Comfortably και μετά dimijim (που επίσης την ψήφισε), tsarachaf και Ultra στον οποίο βάζει και μια παρενθεσούλα. Ψηφίζει Comfortably.

Στο ποστ 514 σχολιάζει τη διπλή δολοφονία και λέει ''ίσως ο ένας να ήταν πληροφοριοδότης''. Άκυρο σχόλιο και δεν προκύπτει από πουθενά. Είτε θέλει να το παίξει ότι δεν ξέρει καλά το παιχνίδι που εμένα ειδικά με έπεισε είτε αναζητάει να βρει πληροφοριοδότες και ΑΜ, επειδή μόνο με κάνα καλό κάρφωμα ίσως να σωθούν έτσι όπως πήγε το παιχνίδι τους. Και γενικότερα να σας το πω και ρητώς. Η μαφία είναι ανάμεσα σε μένα και στον Comfortably για ΑΜ. Διότι η Marjorie είναι ο Φανερός Μαφιόζος Β και τόσο εγώ όσο και ο Comfortably την έχουμε κατηγορήσει έμμεσα ή άμεσα ή με τρόπο. Γι' αυτό ψηφίζει εμένα και Comfortably και μας αναφέρει τον ΑΜ για να μας ''τρομάξει'' ότι ''σε βρήκα''. Δεν είναι σίγουρη για το ποιος απ' τους δυο μας είναι (αν είναι βέβαια ένας απ' τους δυο μας, αυτό δεν το σκέφτηκε). Στο ποστ 543 με ρωτάει να της πω για ποιο λόγο την κατηγορώ προσπαθώντας να καταλάβει αν είμαι εγώ ή όχι. Και εγώ ασφαλώς της απαντάω ότι απάντηση θα λάβει μόνο μετά τις 2 το βράδυ που δεν θα μπορεί να κάνει κάρφωμα και αφού γράψει ποστ με τις σκέψεις της αναλυτικά. Ταυτοχρόνως το παίζει αθώα και άπειρη παίκτρια που ξοδεύει έτσι κάρτες για να σας πείσει. Θαρρείς και με 2 μέλη της μαφίας εκτός +ΔΑ και μάλλον πόρνη, θα την έσωζε η ακύρωση ψήφου αργότερα. Πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τον Κομφόρταμπλι ως λίγο πιο σίγουρο για ΑΜ αλλά σε δύο ποστ του (395 και 492) κάλεσε επανειλημμένως τον ντετέκτιβ ή κάποιον πολίτη να ρωτήσει γι' αυτόν και να μάθει την αθωότητά του, οπότε μπήκαν σε σκέψεις. Λες να μην είναι ο Κομφόρταμπλι και να είναι ο Ικαρίονας; Φτιάξατε και εσείς σενάρια με μένα ως πιθανό ΑΜ, οπότε τους προβληματίσατε.

Και ερχόμαστε στα δύο πιο σημαντικά ποστ.

Ποστ 570 από Marjorie. Μας λέει ότι συνεχίζει να έχει υποψίες για Comfortably επειδή συνεχίζει να λέει την άποψή του (; ), θαρρείς και θα έπρεπε να λέει την άποψη άλλου και λέει ότι μπορεί να είναι ΑΜ. Σαν πολύ τον ΑΜ δεν ψάχνεις αγαπητή Marjorie;
Ή απλώς ξέρεις ότι θα βγεις σήμερα και δεν θες να τον αφήσεις έτσι μην τυχόν κερδίσει, οπότε τον δίνεις στους πολίτες, αφού ξέρεις ότι χάσατε την ευκαιρία να κάνετε κάρφωμα βεντέτα και πλέον δεν μπορείτε να τον βγάλετε διαφορετικά. Ψηφίζει και Comfortably έτσι ώστε αν τυχόν πέσει καμιά τυμβωρυχία πάνω της να πάμε μετά στον ΑΜ. Αυτή η κίνηση εμένα μου δείχνει μαφία που δεν κατέχει στα χέρια της νεκροφάνεια και το παίζει απελπισία. Αλλά θα δείξει.

Στο ποστ 577 ο Κομφόρταμπλι πριν τη δολοφονία και ίσως φοβούμενος κάρφωμα ψηφίζει την Μαρτζορί.

Ακόμη κι αν ο Κομφόρταμπλι δεν είναι ο ΑΜ, η Μαρτζορί με βάση τα κείμενα που σας παρέθεσα είναι ο Φανερός Β Lucius Malfoy.

Ξέρω ποιος είναι ο ΑΜ και αν είναι ο Κομφόρταμπλι ή όχι και δεσμεύομαι ότι για διάφορους λόγους δεν θα κινηθώ εναντίον του μέχρι να εξοντώσω τη μαφία. Αν μάλιστα είναι ο Κομφόρταμπλι, με έσωσε από προφυλάκιση, κάτι που σε εκείνη τη φάση θα κόστιζε ΠΟΛΛΑ στους πολίτες (μα τότε Ικαρίονα δεν έγραψες το λανθασμένο ποστ της Μελανίας για ΔΑ; -Ναι :) ) και του χρωστάω χάρη. Δεν έπαιξε εκδικητικά και βοήθησε αρκετά τους πολίτες με αρχιμαφιόζο, ΔΑ και με σώσιμο σε μένα, οπότε αξίζει και εγώ προσωπικά θα το επιδιώξω, να τον αφήσω να ενεργοποιήσει τον ρόλο του και να κάνει και ένα κιλ, ακόμη κι αν είμαι εγώ αυτό. Μετά θα τον βγάλω απ' το παιχνίδι ως πολίτης που θέλω να κερδίσει η ομάδα μου. Αλλά ένα κιλ θα του το δώσω να το χαρεί ακόμη κι αν χρειαστεί να πάω κόντρα σε συμπολίτες μου για ένα γύρο, καθαρά για λόγους δικαιοσύνης. Μόνη εξαίρεση, αν οι υπόλοιποι πολίτες τα κάνουν τόσο σκατά που το παιχνίδι γίνει πολύ οριακό, οπότε εκεί θα προσπαθήσω να τον βγάλω.

Τώρα αν μπείτε στον κόπο να ψάξετε και άλλα πραγματάκια σχετικά με την υπόθεση π.χ. γιατί ο Κομφόρταμπλι ψήφισε Εμιλούκο σε εκείνη τη φάση που την ψήφισε; Γιατί αθώωνε τον Τζόνι; Γιατί αθώωσε και υποστήριξε εμένα;, τότε θα σας λυθούν ακόμη περισσότερες απορίες.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. :)

Κάποια επιπλέον σχόλια:

1) Κάρφωμα βεντέτα δεν μπορεί να γίνει πλέον. Πέταξε το πουλάκι.
Κάρφωμα μακελειό θέλει τρεις μαφιόζους και πάνω και άρα ούτε αυτό γίνεται.
Μόνο απλό κάρφωμα μπορούν να κάνουν αλλά κι εκεί σκατά θα τα κάνουν αν το επιχειρήσουν, διότι απ' ό,τι φαίνεται με τα κιλ και τις κινήσεις τους έχουν καταμπερδευτεί με τους ρόλους. Αν έχω μπει σωστά στο μυαλό τους έχουν βρει τους συγκατοίκους, τη μάγισσα και υποψιάζονται το μέντιουμ και τον αυτοκράτορα ενώ βρίσκονται ανάμεσα σε 2 άτομα για πληροφοριοδότες, σε 2-3 άτομα για ντετέκτιβ και σε 2 άτομα για ΑΜ. Κλάφτα Χαράλαμπε. Όσο για τις κάρτες που θα πάρουν, ας πάρουν νεκροφάνειες, ας πάρουν τυμβωρυχίες. Όνειρο να μην πάρουν. Αυτή την κάρτα πρέπει να προσευχόμαστε να μην πάρουν.

2) Για το σχόλιο του Καραντάκου και του Ντίμιτζιμ που με θέλουν πάλι μαφιόζο με το υπερplot twist. Μέχρι στιγμής έχω βγάλει αρχιμαφιόζο, τουλάχιστον 3 άτομα που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν κακό ρόλο (Physiognomist, Έμιλυ και Μελανία) ανάμεσα στους οποίους νομίζω συμφωνείτε ότι δεν γίνεται να μην υπάρχει κακός ρόλος και ίσως παραπάνω από ένας, έχω αθωώσει ένα σωρό άτομα που δεν θα συνέφερε καθόλου τη μαφία να αθωώσει στα μάτια των πολιτών τόσους πολλούς, προσπάθησα να εμποδίσω ΔΑ ο οποίος με ήθελε και έξω για να σώσει Μελανία. Ε νομίζω ότι πάει πολύ να είμαι μαφιόζος και να παίζω έτσι. Σαν να παίζω εξαρχής εναντίον της ομάδας με την οποία βρίσκομαι. Είπαμε παίζω μόνος αλλά θέλω να κερδίσει η ομάδα μου. Απλώς μου αρέσει να κάνω το δικό μου παιχνίδι και όχι να ακολουθώ ομαδικές αποφάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να χάσω. Αν μάλιστα η Έμιλυ δεν ήταν μαφιόζος, τότε εγώ σας έλεγα να πάμε Μαρτζορί που νομίζω όταν διαβάσετε αυτό το κείμενο θα ψιλοπειστείτε για την ενοχή της. Άρα ήθελα να βγάλω νωρίτερα μια μαφιόζο αντί να βγάλω Έμιλυ ως βοηθητικό; Πάει πολύ.

3) Για την ερώτηση της Χιμέλας. Δεν έχω ψάξει καν αν η Μελανία ήταν πόρνη ή όχι. Έτσι το είχα πετάξει για να κόψω αντιδράσεις. Ωστόσο ανάμεσα σε Physiognomist, Emilouko και Μελανία, νομίζω συμφωνείς ότι υπάρχει σίγουρα ένας κακός ρόλος και ότι το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν δυο αν όχι και οι τρεις. Είτε λοιπόν έχει φύγει ανάμεσά τους μαφιόζος και ένας βοηθητικός ρόλος είτε έχουν φύγει και οι δυο βοηθητικοί ρόλοι και παίζουμε με τρεις μαφιόζους έξω είτε έχουν φύγει δύο μαφιόζοι ανάμεσά τους που το θεωρώ too much. Αν ισχύει το πρώτο τότε θεωρώ ότι έφυγε μαφιόζος με ΔΑ, αν ισχύει το δεύτερο θεωρώ ότι έχουν φύγει και πόρνη και ΔΑ και παίζουμε με τρεις μαφιόζους. Το τέλειο σενάριο βέβαια είναι να έχουν φύγει και πόρνη και ΔΑ και μαφιόζος και προσωπικά δεν μου φαίνεται τόσο τραβηγμένο. Και τα τρία αυτά άτομα είχαν δώσει στοιχεία ενοχοποιητικά με τον τρόπο που έπαιζαν. Μπορεί να ήταν μαφιόζος η Μελανία, ΔΑ ο Physio και πόρνη η Έμιλυ. Η Έμιλυ στο ποστ 289 , που λίγο πριν την τυμβωρυχία στον Φινέα, είπε κάτι για ''ούλτρα ύποπτες κινήσεις'' νομίζοντας τότε ότι ο Ηλίας έριξε την τυμβωρυχία στον Φινέα. Δεν το θεωρώ καθόλου μα καθόλου τυχαία έκφραση αυτό το ''ούλτρα'' μετά την αποχώρηση του Φινέα. Μπορεί να ήταν κάποιο σήμα προς Ultraviolence. Να είναι ο Ούλτρα ο ΔΑ που η Έμιλυ απόρησε γιατί δεν τον έσωσε και του επέστησε την προσοχή σ' αυτό που θα αποκαλυφθεί με την τυμβωρυχία για να καταλάβει που πάνε τα 4; Να απαντάει η Έμιλυ σε κάποιο προηγούμενο σήμα Ultra, π.χ. όταν εκείνος κατηγορώντας εμένα για πόρνη ή μιλώντας για πόρνη προς τον Ηλία στο πρώτο του ποστ για το παλέρμο 45 και μέσα απ' τα τραγούδια του, η Έμιλυ του έλεγε ότι είναι η πόρνη; Γιατί όχι; Και επειδή δεν το θεωρώ τυχαίο, αυτός είναι ένας απ' τους λόγους που με κάνει να πιστεύω πως ο Ultraviolence είναι επίσης με τους κακούς :) και συνδεόταν με Έμιλυ και επιπλέον είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο αθωώνω φουλ Ηλία από κάθε κακό ρόλο μαφιόζου, ΔΑ και πόρνης. Διότι η Έμιλυ ως κακός ρόλος (άλλωστε δεν ανέβασε καν τελευταία λόγια και άρα δεν θέλει να βοηθήσει αθώους), μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι ο Ηλίας έριξε τυμβωρυχία στον Φινέα που ήταν αρχιμαφιόζος. Άρα θεωρούσε τον Ηλία αθώο. :) Όπως βλέπετε έχω πάρα πολλά στο μυαλό μου και έχω παρατηρήσει πολλές κινήσεις αλλά αυτό δεν με υποχρεώνει να σας τις πω όλες. Προσπάθησα να αθωώσω τον εαυτό μου στα μάτια σας κάμποσες φορές για να μπορείτε να αρκεστείτε σε λιγότερα λόγια από μένα, ώστε να προστατεύσω ρόλους αλλά ακόμη κάποιοι με υποπτεύεστε με τρελά plot twist. Ο Φινέας συγκεκριμένα, όταν τον ψήφισα ταίριαζε σαν μαφιόζος σε τρια σενάρια που είχα κάνει στο μυαλό μου. Και τα δύο να ήταν λάθος, ε τι στο διάολο, δεν έβγαινε να είναι και το τρίτο.
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ναι θεωρώ αρκετά πιθανό να είναι ο δεύτερος κρυφός και να παίζει έτσι ανορθόδοξα.
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ναι θεωρώ αρκετά πιθανό να είναι ο δεύτερος κρυφός και να παίζει έτσι ανορθόδοξα.
Διάβασε το τελευταίο του post. Αν συνεχίζεις να τον θεωρείς Μαφιόζο τότε η Μαργιωρή είναι αθώα κι άρα η ψήφος σου λάθος.
Και θα ήθελα και τη γνώμη των υπολοίπων γι αυτό. Είναι ή όχι Μαφιόζος ο Ικαρίωνας;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Διάβασε το τελευταίο του post. Αν συνεχίζεις να τον θεωρείς Μαφιόζο τότε η Μαργιωρή είναι αθώα κι άρα η ψήφος σου λάθος.
Και θα ήθελα και τη γνώμη των υπολοίπων γι αυτό. Είναι ή όχι Μαφιόζος ο Ικαρίωνας;


Βρε μανία... Τι έπαθες ξαφνικά εσύ; Από την αρχή ασχολείσαι μαζί μου φτιάχνοντας διάφορα σενάρια για να βοηθήσεις να βγω; Μαφία, ΑΜ, πόρνη, ΔΑ. Όλα αυτά έχουν καταρριφθεί για ένα σωρό λόγους. Τι το συνεχίζεις; Τι θα κερδίσεις αν βγω; Να έχω πέσει τόσο έξω για σένα;
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Νομίζω Ικαρίονα, το απέφευγες, αλλά ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον μύθο του παλέρμο, τον dimijim. Εδώ να σε δω.

Η ψήφος μου μένει ως έχει. Ακόμα και πολίτης να είναι η Μαρτζ, ούτε βοηθάει ούτε δείχνει να θέλει να ασχοληθεί.

dimijim έχεις κολλήσει με 2 παίκτες, πρώτα Χάρη και τώρα Ικαρίονα. Ψηφίζεις με το κύμα. Αποφασίζεις να φέρεις ισοψηφίες. Κάνεις θεωρίες.

Και το συμπέρασμά σου είναι οτι ο Ικαρίονας έδιωξε τον αρχιμαφιόζο;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Νομίζω Ικαρίονα, το απέφευγες, αλλά ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον μύθο του παλέρμο, τον dimijim. Εδώ να σε δω.

Η ψήφος μου μένει ως έχει. Ακόμα και πολίτης να είναι η Μαρτζ, ούτε βοηθάει ούτε δείχνει να θέλει να ασχοληθεί.

dimijim έχεις κολλήσει με 2 παίκτες, πρώτα Χάρη και τώρα Ικαρίονα. Ψηφίζεις με το κύμα. Αποφασίζεις να φέρεις ισοψηφίες. Κάνεις θεωρίες.

Και το συμπέρασμά σου είναι οτι ο Ικαρίονας έδιωξε τον αρχιμαφιόζο;


Τον έχω απ' την τρίτη μέρα του παιχνιδιού για ένα συγκεκριμένο ρόλο και γι' αυτό σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί σας που έλεγα ότι είστε μαζί. Βρήκα τον δικό σου ρόλο και νόμιζα πως βρήκα τον δικό του που ακόμη γι' αυτόν τον ρόλο μου βγαίνει να είναι αλλά ίσως να έχω πέσει και έξω. Έχει φτιάξει μερικά κείμενα που δείχνουν ότι έκανε πραγματικό κόπο να διαβάσει και να ξαναδιαβάσει πράγματα φτιάχνοντας θεωρίες. Πολύ δύσκολα θα τον έβαζα μαζί με Φινέα και Physiognomist.
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Διάβασε το τελευταίο του post. Αν συνεχίζεις να τον θεωρείς Μαφιόζο τότε η Μαργιωρή είναι αθώα κι άρα η ψήφος σου λάθος.
Και θα ήθελα και τη γνώμη των υπολοίπων γι αυτό. Είναι ή όχι Μαφιόζος ο Ικαρίωνας;


Ο Ικαρίωνας κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, δεν είναι μαφιόζος, είπαμε μπορεί να παίξει ανορθόδοξα, αλλά έχει κάνει αρκετά μεγάλη ζημιά στην μαφία, για να είναι μέλος της.
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν είπα ότι ο Ικαρίωνας είναι Μαφιόζος. Ζήτησα τη γνώμη του Ιορδάνη και στη συνέχεια και των υπολοίπων γι αυτό. Αν ήθελα να τον βγάλω Μαφιόζο τότε θα είχατε πάρει και το αναλυτικό, καλογραμμένο κι επικαιροποιημένο σενάριο που το αποδεικνύει αυτό και θα είχα βάλει και την ψήφο μου εκεί.

Σύλβια παρακαλώ όχι bullying. Τη γνώμη σας ζήτησα. Αν θεωρείς τον Ικαρίωνα αθώο και τη Μαργιωρή Μαφία τότε είναι δεκτό. Για την ακρίβεια μπορεί να συμφωνώ κι εγώ. Αλλά άσε τα παιδιά να εκφραστούν. Με το να βγαίνεις να με κατηγορείς επειδή ίσως είπα κάτι διαφορετικό δε βοηθάς. Γιατί στη συνέχεια κανείς άλλος δε θα βγει να υποστηρίξει κάτι άλλο διαφορετικό από το δικό σου, φοβούμενος να πάει κόντρα στη σίγουρη Πολίτη.

Ικαρίων λογικά έχεις καταλάβει τι πάω να κάνω. Και για να αντιδράς, είτε είσαι πολύ εγωιστής, πιστεύεις πως είσαι απολύτως σωστός σ όλα και δε δέχεσαι να έχεις κάνει λάθος ξανά, είτε μπορεί να μην είσαι και τόσο αθώος τελικά.

Αυτά απ εμένα.
 

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Ικαρίωνα με τη λογική του ΑΜ; Κι αν πάμε μ αυτήν τη λογική γιατί Ικαρίωνα κι όχι Χάρη;
Γενικά θα μπορούσες να γράψεις κι εσύ τι σκέφτεσαι; Ένα σενάριο, κάτι λίγο πιο αναλυτικό στο γιατί ο Ικαρίωνας είναι ο ΑΜ.
Απ εκεί και πέρα δεν ξέρω αν συμφέρει να πάμε σήμερα για ΑΜ κι όχι για καθαρό Μαφιόζο αλλά άμα θες εξήγησέ το κι αυτό. Εγώ ανοιχτός είμαι εάν πιστεύετε ότι υπάρχει προοπτική στο να πάμε για ΑΜ σήμερα (είτε είναι ο Ικαριων, είτε είναι ο Χάρης) κι ότι αυτό θα μας βοηθούσε περισσότερο.
Έχω εξηγήσει χθες γιατί δεν γίνεται να είμαι ΑΜ και δεν ξέρω γιατί ψάχνεις αυτή τη στιγμή ΑΜ. :confused:
Έχμ, όχι. Όλα λειτουργούν κανονικά, η πόρνη και η μάγισσα συνεχίζουν να έχουν κανονικά τις ιδιότητές τους και ο ΔΑ το ίδιο, αν δεν έχει ξοδέψει την δική του. Δεν ενημερώνεται κανένας και με κανέναν τρόπο ότι ανέλαβε δράση ο ΑΜ, εκτός από τον ίδιο τον ΑΜ. Τώρα αν ο τελευταίος μαφιόζος πάει και το πει στα τελευταία του λόγια, δεν είναι θεμιτό και χαλάει το παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε.
Δεν νομίζω ότι ΔΑ και πόρνη έχουν ιδιότητες, γιατί είναι πολίτες-προστάτες της μαφίας που δεν υπάρχει στο παιχνίδι και η μάγισσα ενημερώνεται για θύμα της μαφίας και όχι του ΑΜ (?)
Θεωρώ εντελώς προφανές ότι θα πέθαινε σήμερα ο Τζόνι ή ο Καραντάκος και δεν μπορώ να φανταστώ γιατρό να μη βάλει χιλ σε έναν απ' τους δύο και να βάλει σε κάποιον άλλο. Όλοι οι υπόλοιποι δεν συμφέρουμε τη μαφία να φύγει. Μάγισσα αφού είπαμε βρε πως ήταν μάλλον ο iliaso. Τι δηλαδή; Χτύπησε η μαφία iliaso πρώτο βράδυ, τον έσωσε ο γιατρός, πήγαν μετά στον Ιντιάνα και μετά ξανά ιλιάσο και νομίζουν ότι έβγαλαν τη μάγισσα που σκότωσε και Μελανία ίσως ξέροντας πως θα πεθάνει ενώ στην πραγματικότητα η μάγισσα ζει ακόμη και το παρουσίασε έτσι; Τραβηγμένο.

Λοιπόν επειδή αρχίσατε να ξεφεύγετε προς ό,τι να 'ναι σενάρια. Έχουμε και λέμε:

Ποστ 27 από Κομφόρταμπλι. Το πρώτο του. Θέλει να ψηφίσει Μελανία αλλά επειδή την ψήφισε η Μαρτζορί, ψηφίζει Μαρτζορί.

Ποστ 32 από Κομφόρταμπλι. Λέει ότι ψήφισε Μαρτζορί χωρίς να έχει στοιχεία και λέει ''ελπίζω η Μαρτζορί να μην το πήρε κατάκαρδα''.

Ποστ 123 από Κομφόρταμπλι. Αλλάζει την ψήφο του σε Λιμπέρτους

Ποστ 168 από Κομφόρταμπλι. Αναφέρει για πρώτη φορά τον ΑΜ αποδίδοντας τον ρόλο στον ακίκο. Ο ακίκος τότε είχε ψηφίσει Libertus. Ο Κόμφυ συνεχίζει λέγοντας ότι πρέπει να πιεστούν κάποιοι να μιλήσουν περισσότερο.

Ποστ 189 από Κομφόρταμπλι. Λέει ότι δεν νομίζει πως πρέπει να επικεντρωθούμε πολύ σε αφανείς παίκτες διότι νομίζει πως προς το παρόν δεν έχουν πολύ χρόνο για να μιλήσουν (σε εκείνη τη φάση ο πιο αφανής ήταν ο Physiognomist και η Marjorie, η οποία δήλωσε ότι μέχρι 1 του μηνός δεν θα έχει πολύ χρόνο). Κατόπιν συμπληρώνει ο Comfortably ότι:

''Προσωπικά πιστευω οτι αναμεσα στα σχετικα ανενεργα ατομα να κρυβεται 1 μαφιοζακι και για να γινω πιο ακριβης αναμεσα στα πρωτοεμφανιζομενα ανενεργα ατομα να κρθβεται ενας μαφιόζος''.

Έπειτα ψηφίζει ξανά Libertus λέγοντας ότι δεν του κάνει για μαφιόζος αλλά για ΔΑ ή πόρνη μάλλον.

Ποστ 253 από Κομφόρταμπλι (εξαιρετικά σημαντικό). Είμαστε λίγο πριν το τέλος της ψηφοφορίας και λέει:

Σηνερα καθ οπως φαίνεται υπάρχει η ταση να στραφουμε σε ατομα που είναι πρωτοεμφανιζομενα και σχετικα ανενεργα. Ομολογώ οτι με ψιλοβρισκει συμφωνο καθως οπως εχω πει πιστεύω οτι ένα τετοιου ειδους προφίλ ατόμου είναι μαφιοζακι

Και συνεχίζει:

Σκεφτομουν τωρα που ο ικαριωνας ανέβηκε στην ψηφοφορία να τον ψηφισω και εγω αλλά ειδα οτι έχει 1 ψηφο απο την marjoree που δεν εμπιστεύομαι οποτε δεν αλλαζω ακομα ψηφο


Κατόπιν στο ποστ 272 αλλάζει ψήφο σε Φινεύς. Δεν θα σας πω τον λόγο που το έκανε. Αυτό διαβάστε το μόνοι σας. Αν διαβάσετε το τι είχε γράψει ο Φινεύς ως τότε και το συνδυάσετε και με πράγματα που σχετίζονται με τον Τζόνι, θα καταλάβετε. Και θα βρείτε και έναν ακόμη λόγο που με έκανε κι εμένα να πάω σε Φινέα τότε δίνοντας το πάτημα και σε άλλους, μεταξύ αυτού και ο Comfortably. Το γεγονός ότι δεν παρουσιάζω όλους τους λόγους και λέω μόνο ένα σενάριο δεν σημαίνει ότι το κάνω μόνο για το σενάριο που σας λέω. Ο Φινεύς ταίριαζε σε πολλά.

Ποστ 318 από Κομφόρταμπλι. Χαίρεται που έφυγε ο Φινεύς λέγοντας ότι τον ψήφισε επειδή ήθελε να προστατέψει τον Τζόνι και επειδή τα δύο τελευταία ποστ του Φινεύς του φάνηκαν περίεργα. Στη συνέχεια λέει μπράβο στον Λιμπέρτους που μέχρι τότε τον ψήφιζε, επειδή κατάλαβε πρώτος ότι ο λόγος του Φινεύς έμπαζε.

Το βράδυ ο Φύσιο μου ρίχνει προφυλάκιση και ο Κομφόρταμπλι με σώζει και ψηφίζει τον Φύσιο. Αναρωτηθήκατε για ποιο λόγο με θεωρούσε αθώο ο Κομφόρταμπλι, μπήκε όμως κανείς στον κόπο να ξαναδιαβάσει προηγούμενα ποστ μου από τότε και να προσπαθήσει να τα συσχετίσει με αυτά που έλεγε ο Κομφόρταμπλι; Πρώτη μέρα κάνω μια τυχαία τριάδα με βάση τον αριθμό 3 στην οποία έχω μέσα: ιλιάσο, Μαρτζορί και Κομφόρταμπλι. Εδώ σταματάω. Τα υπόλοιπα που έγραψα στη συνέχεια ας τα ξαναδιαβάσετε ().

Ποστ 395 από Κομφόρταμπλι. Προσπαθεί αν αιτιολογήσει την ακύρωση προφυλάκισης. Έχει βγει ήδη ένας μαφιόζος και άρα αν ήμασταν μαζί τότε ένας απ' τους δυο μας θα ήταν αναγκαστικά φανερός και ο ΑΜ ή ο πληροφοριοδότης θα καταλάβαινε ότι κάτι βρωμάει και κάτι τέτοιο δεν συνέφερε τη μαφία. Είναι πολύ καλό το επιχείρημά του. Κρατήστε και τη δεύτερη αναφορά του στον ρόλο ΑΜ.

Έστω όμως ότι ο physio έμαθε με όνειρο ή ιδιοτητα ότι ο ικαρίωνας είναι κακός (άρα και εγώ) τότε υποχρεωτικά ή εγώ ή ο ικαρίων είναι φανερός οπότε ο ΑΜ ή ο πληροφοριοδότης θα ήξερε 2 μαφιόζους το οποίο θα άφηνε τη μαφία με 1 άτομο->μηδαμινές πιθανότητες νίκης,άρα απορρίπτεται.

Διακόπτω λίγο εδώ τον Κομφόρταμπλι και θα επιστρέψω στη συνέχεια. Πάμε λίγο στη Μαρτζορί.

Η Μαρτζορί μέχρι το ποστ 472 δεν είχε γράψει τίποτα. Μόνο γενικολογίες: ''δεν πρόλαβα να διαβάσω'', ''ψηφίζω Ικαρίονα επειδή υπεραναλύει'', ''δεν περίμενα ο ακίκος να ήταν αλεξίσφαιρο'' κλπ.
Στο ποστ 472 λοιπόν το οποίο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, λέει πως συμφωνεί με τη Μελανία για τις κατηγορίες προς εμένα και λέει ότι μπορεί να είμαι μαφιόζος αλλά μπορεί να είμαι και αντίπαλος μαφιόζος (το οποίο δεν το εξηγεί γιατί να είμαι ΑΜ). Γράφει:


πράγμα που δε έχω ακόμα καταλάβει γιατι αν είναι με τους πολίτες και προσπαθεί απλα να βοηθήσει ή εαν είναι ενας μαφιόζος που ξέρει πολύ καλά να μπλοφάρει.Βέβαια θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τον ρόλο του αντίπαλου μαφιόζου......


Έπειτα αναφέρει τον Κομφόρταμπλι ως ύποπτο μαζί με τη Μελανία την οποία και ψήφισε, αθωώνει την Έμιλυ και έχει στους υπόπτους εμένα και τον Comfortably και μετά dimijim (που επίσης την ψήφισε), tsarachaf και Ultra στον οποίο βάζει και μια παρενθεσούλα. Ψηφίζει Comfortably.

Στο ποστ 514 σχολιάζει τη διπλή δολοφονία και λέει ''ίσως ο ένας να ήταν πληροφοριοδότης''. Άκυρο σχόλιο και δεν προκύπτει από πουθενά. Είτε θέλει να το παίξει ότι δεν ξέρει καλά το παιχνίδι που εμένα ειδικά με έπεισε είτε αναζητάει να βρει πληροφοριοδότες και ΑΜ, επειδή μόνο με κάνα καλό κάρφωμα ίσως να σωθούν έτσι όπως πήγε το παιχνίδι τους. Και γενικότερα να σας το πω και ρητώς. Η μαφία είναι ανάμεσα σε μένα και στον Comfortably για ΑΜ. Διότι η Marjorie είναι ο Φανερός Μαφιόζος Β και τόσο εγώ όσο και ο Comfortably την έχουμε κατηγορήσει έμμεσα ή άμεσα ή με τρόπο. Γι' αυτό ψηφίζει εμένα και Comfortably και μας αναφέρει τον ΑΜ για να μας ''τρομάξει'' ότι ''σε βρήκα''. Δεν είναι σίγουρη για το ποιος απ' τους δυο μας είναι (αν είναι βέβαια ένας απ' τους δυο μας, αυτό δεν το σκέφτηκε). Στο ποστ 543 με ρωτάει να της πω για ποιο λόγο την κατηγορώ προσπαθώντας να καταλάβει αν είμαι εγώ ή όχι. Και εγώ ασφαλώς της απαντάω ότι απάντηση θα λάβει μόνο μετά τις 2 το βράδυ που δεν θα μπορεί να κάνει κάρφωμα και αφού γράψει ποστ με τις σκέψεις της αναλυτικά. Ταυτοχρόνως το παίζει αθώα και άπειρη παίκτρια που ξοδεύει έτσι κάρτες για να σας πείσει. Θαρρείς και με 2 μέλη της μαφίας εκτός +ΔΑ και μάλλον πόρνη, θα την έσωζε η ακύρωση ψήφου αργότερα. Πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τον Κομφόρταμπλι ως λίγο πιο σίγουρο για ΑΜ αλλά σε δύο ποστ του (395 και 492) κάλεσε επανειλημμένως τον ντετέκτιβ ή κάποιον πολίτη να ρωτήσει γι' αυτόν και να μάθει την αθωότητά του, οπότε μπήκαν σε σκέψεις. Λες να μην είναι ο Κομφόρταμπλι και να είναι ο Ικαρίονας; Φτιάξατε και εσείς σενάρια με μένα ως πιθανό ΑΜ, οπότε τους προβληματίσατε.

Και ερχόμαστε στα δύο πιο σημαντικά ποστ.

Ποστ 570 από Marjorie. Μας λέει ότι συνεχίζει να έχει υποψίες για Comfortably επειδή συνεχίζει να λέει την άποψή του (; ), θαρρείς και θα έπρεπε να λέει την άποψη άλλου και λέει ότι μπορεί να είναι ΑΜ. Σαν πολύ τον ΑΜ δεν ψάχνεις αγαπητή Marjorie;
Ή απλώς ξέρεις ότι θα βγεις σήμερα και δεν θες να τον αφήσεις έτσι μην τυχόν κερδίσει, οπότε τον δίνεις στους πολίτες, αφού ξέρεις ότι χάσατε την ευκαιρία να κάνετε κάρφωμα βεντέτα και πλέον δεν μπορείτε να τον βγάλετε διαφορετικά. Ψηφίζει και Comfortably έτσι ώστε αν τυχόν πέσει καμιά τυμβωρυχία πάνω της να πάμε μετά στον ΑΜ. Αυτή η κίνηση εμένα μου δείχνει μαφία που δεν κατέχει στα χέρια της νεκροφάνεια και το παίζει απελπισία. Αλλά θα δείξει.

Στο ποστ 577 ο Κομφόρταμπλι πριν τη δολοφονία και ίσως φοβούμενος κάρφωμα ψηφίζει την Μαρτζορί.

Ακόμη κι αν ο Κομφόρταμπλι δεν είναι ο ΑΜ, η Μαρτζορί με βάση τα κείμενα που σας παρέθεσα είναι ο Φανερός Β Lucius Malfoy.

Ξέρω ποιος είναι ο ΑΜ και αν είναι ο Κομφόρταμπλι ή όχι και δεσμεύομαι ότι για διάφορους λόγους δεν θα κινηθώ εναντίον του μέχρι να εξοντώσω τη μαφία. Αν μάλιστα είναι ο Κομφόρταμπλι, με έσωσε από προφυλάκιση, κάτι που σε εκείνη τη φάση θα κόστιζε ΠΟΛΛΑ στους πολίτες (μα τότε Ικαρίονα δεν έγραψες το λανθασμένο ποστ της Μελανίας για ΔΑ; -Ναι ) και του χρωστάω χάρη. Δεν έπαιξε εκδικητικά και βοήθησε αρκετά τους πολίτες με αρχιμαφιόζο, ΔΑ και με σώσιμο σε μένα, οπότε αξίζει και εγώ προσωπικά θα το επιδιώξω, να τον αφήσω να ενεργοποιήσει τον ρόλο του και να κάνει και ένα κιλ, ακόμη κι αν είμαι εγώ αυτό. Μετά θα τον βγάλω απ' το παιχνίδι ως πολίτης που θέλω να κερδίσει η ομάδα μου. Αλλά ένα κιλ θα του το δώσω να το χαρεί ακόμη κι αν χρειαστεί να πάω κόντρα σε συμπολίτες μου για ένα γύρο, καθαρά για λόγους δικαιοσύνης. Μόνη εξαίρεση, αν οι υπόλοιποι πολίτες τα κάνουν τόσο σκατά που το παιχνίδι γίνει πολύ οριακό, οπότε εκεί θα προσπαθήσω να τον βγάλω.

Τώρα αν μπείτε στον κόπο να ψάξετε και άλλα πραγματάκια σχετικά με την υπόθεση π.χ. γιατί ο Κομφόρταμπλι ψήφισε Εμιλούκο σε εκείνη τη φάση που την ψήφισε; Γιατί αθώωνε τον Τζόνι; Γιατί αθώωσε και υποστήριξε εμένα;, τότε θα σας λυθούν ακόμη περισσότερες απορίες.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Δεν θεωρώ ότι ο iliaso είναι η μάγισσα και αποκάλυψε έτσι τον ρόλο του. Αυτό αν μη τι άλλο θα βοηθούσε τη μαφία να βρει άλλους ρόλους. Εάν κάποιος πολίτης έχει νεκροφάνεια καλό θα ήταν να την χρησιμοποιήσει στον iliaso γιατί ήταν καλός πολίτης γενικά.

Το σενάριό σου που θέλει τον Κομφ ΑΜ που ξέρει την Marjoriee έχει λογική μπορώ να πω, απλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι ένοχη και μου φαίνεται εύκολο θύμα από τη στιγμή που δεν μπορεί να επιχειρηματολογήσει σωστά, καθώς δεν ξέρει καλά το παιχνίδι. Είμαστε στην τελευταία ψηφοφορία της εβδομάδας και ύστερα θα δοθούν κάρτες. Ρισκάρεις αυτή τη μέρα για να τη βγάλεις;

Όσο για το να είναι ο Ikarionas μαφιόζος, δεν νομίζω ότι είναι ένα πιθανό σενάριο. Ακόμα για ΑΜ θεωρώ ότι θα έπαιζε πιο συντηρητικά, αν και ποτέ δεν ξέρεις για τον συγκεκριμένο.
τον ουλτρα δεν μπορω να τον ψηφισω
ο τσαρα εχει βοηθησει στο παιχνιδι πιο πολυ απ οτι η μαρτζ
οποτε αν ειναι πολιτης και τον βγαλω θα χασουμε εναν πολιτη που μας ελεγε τη γνωμη του τουλαχιστον και ειχε μερικες υποψιες ειτε λαθος ειτε σωστες
εχουμε κατι να πιαστουμε
η μαρτζ παλι οχι, δεν εχουμε τιποτα για αυτη
και απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι που θεωρω πολιτες τεινουν να θελουν να βγαλουμε τη μαρτζ δεν εχω λογο να μην βοηθησω σ αυτο
επισης η σημερινη της συμμετοχη με εντυπωσιαζει
τοσες μερες υποτιθεται δεν ειχε χρονο και δεν ελεγε τιποτα
σημερα που την κατηγορουμε εχει κανει ποσα ποστ και μια χαρα χρονο βρηκε, οποτε το ερωτηματικο που ειχα στην αρχη μαλλον εξαφανιζεται σιγα σιγα
Για να δούμε λοιπόν... θα ψηφίσεις ουλτρα την Δευτέρα;
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Εγώ ένα ξέρω ότι τόση ώρα μιλάει ο ικαριωνας μιλάει για όλους πλην τη θέση που έχει ο ίδιος. Άρα είναι σαν να λέει ναι δε είμαι στους πολίτες.... Αλλά ας καθαρίσω 2-3 αθώους για να κερδίσω το παιχνίδι...
Ο σκοπός του παιχνιδιού δε είναι η εξόντωση της μαφίας;
Δε νομίζω ότι είναι η εξόντωση πολιτων ....
Τελοσπαντων επειδή βλέπω ότι φιρι φιρι το πάει η μαφία να κερδίσει και σας παίρνει όλους ψιλό γαζί.....
Θα αναγκαστώ να παίξω και τη τελευταία μου κάρτα...
Ι
Ο ικαριωνας είναι μαφιόζος και θα το λέω μέχρι τέλους...

Δίνω τη επιπλέον μου ψήφο στον Ικαριωνα.
Ελπίζω οι πολίτες να λογικευτουν και να βγάλουν από τη μέση τον ικαριωνα ο οποίος είναι στη μαφία.
Τα συμπεράσματα μου είναι ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία ο οποίος ξέρει άψογα να παίζει το Παλέρμο και δυστυχώς προσπαθει να θολώσει τα νερα για να προκαλέσει σύγχυση.
Ίσως το επόμενο μου ποστ να είναι και το τελευταίο μου στο Παλέρμο #47.
Αναμένουμε τη ψηφοφορία.
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 02/08:

1. CiNeFiL --> Marjoree26
2. ComfortablySmug --> Marjoree26
3. dimijim --> Marjoree26
4. Himela --> Marjoree26
5. i_lie_us--> ComfortablySmug
6. Ikarionas --> Marjoree26 (ακυρώθηκε)
7. Jkaradakov --> Marjoree26
8. Libertus --> tsarachaf
9. Marjoree26 --> Ikarionas (x2)
10. tsarachaf --> Marjoree26
11. ultraviolence --> i_lie_us

Ψήφοι:
6 Marjoree26
2 Ikarionas
1 ComfortablySmug
1 i_lie_us
1 tsarachaf

Η χώρα των φαντασμάτων
Indiana Jones - Δολοφονία 31/07
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08
Johnny15 - Δολοφονία 2/8

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Marjoree26
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top