Λοιπόν επειδή αρχίσατε να ξεφεύγετε προς ό,τι να 'ναι σενάρια. Έχουμε και λέμε:
Ποστ
27 από Κομφόρταμπλι. Το πρώτο του. Θέλει να ψηφίσει Μελανία αλλά επειδή την ψήφισε η Μαρτζορί, ψηφίζει Μαρτζορί.
Ποστ
32 από Κομφόρταμπλι. Λέει ότι ψήφισε Μαρτζορί χωρίς να έχει στοιχεία και λέει ''ελπίζω η Μαρτζορί να μην το πήρε κατάκαρδα''.
Ποστ
123 από Κομφόρταμπλι. Αλλάζει την ψήφο του σε Λιμπέρτους
Ποστ
168 από Κομφόρταμπλι. Αναφέρει για πρώτη φορά τον ΑΜ αποδίδοντας τον ρόλο στον ακίκο. Ο ακίκος τότε είχε ψηφίσει Libertus. Ο Κόμφυ συνεχίζει λέγοντας ότι πρέπει να πιεστούν κάποιοι να μιλήσουν περισσότερο.
Ποστ
189 από Κομφόρταμπλι. Λέει ότι δεν νομίζει πως πρέπει να επικεντρωθούμε πολύ σε αφανείς παίκτες διότι νομίζει πως προς το παρόν δεν έχουν πολύ χρόνο για να μιλήσουν (σε εκείνη τη φάση ο πιο αφανής ήταν ο Physiognomist και η Marjorie, η οποία δήλωσε ότι μέχρι 1 του μηνός δεν θα έχει πολύ χρόνο). Κατόπιν συμπληρώνει ο Comfortably ότι:
''Προσωπικά πιστευω οτι αναμεσα στα σχετικα ανενεργα ατομα να κρυβεται 1 μαφιοζακι και για να γινω πιο ακριβης αναμεσα στα πρωτοεμφανιζομενα ανενεργα ατομα να κρθβεται ενας μαφιόζος''.
Έπειτα ψηφίζει ξανά Libertus λέγοντας ότι δεν του κάνει για μαφιόζος αλλά για ΔΑ ή πόρνη μάλλον.
Ποστ
253 από Κομφόρταμπλι (εξαιρετικά σημαντικό). Είμαστε λίγο πριν το τέλος της ψηφοφορίας και λέει:
Σηνερα καθ οπως φαίνεται υπάρχει η ταση να στραφουμε σε ατομα που είναι πρωτοεμφανιζομενα και σχετικα ανενεργα. Ομολογώ οτι με ψιλοβρισκει συμφωνο καθως οπως εχω πει πιστεύω οτι ένα τετοιου ειδους προφίλ ατόμου είναι μαφιοζακι
Και συνεχίζει:
Σκεφτομουν τωρα που ο ικαριωνας ανέβηκε στην ψηφοφορία να τον ψηφισω και εγω αλλά ειδα οτι έχει 1 ψηφο απο την marjoree που δεν εμπιστεύομαι οποτε δεν αλλαζω ακομα ψηφο
Κατόπιν στο ποστ
272 αλλάζει ψήφο σε Φινεύς. Δεν θα σας πω τον λόγο που το έκανε. Αυτό διαβάστε το μόνοι σας. Αν διαβάσετε το τι είχε γράψει ο Φινεύς ως τότε και το συνδυάσετε και με πράγματα που σχετίζονται με τον Τζόνι, θα καταλάβετε. Και θα βρείτε και έναν ακόμη λόγο που με έκανε κι εμένα να πάω σε Φινέα τότε δίνοντας το πάτημα και σε άλλους, μεταξύ αυτού και ο Comfortably. Το γεγονός ότι δεν παρουσιάζω όλους τους λόγους και λέω μόνο ένα σενάριο δεν σημαίνει ότι το κάνω μόνο για το σενάριο που σας λέω. Ο Φινεύς ταίριαζε σε πολλά.
Ποστ
318 από Κομφόρταμπλι. Χαίρεται που έφυγε ο Φινεύς λέγοντας ότι τον ψήφισε επειδή ήθελε να προστατέψει τον Τζόνι και επειδή τα δύο τελευταία ποστ του Φινεύς του φάνηκαν περίεργα. Στη συνέχεια λέει μπράβο στον Λιμπέρτους που μέχρι τότε τον ψήφιζε, επειδή κατάλαβε πρώτος ότι ο λόγος του Φινεύς έμπαζε.
Το βράδυ ο Φύσιο μου ρίχνει προφυλάκιση και ο Κομφόρταμπλι με σώζει και ψηφίζει τον Φύσιο. Αναρωτηθήκατε για ποιο λόγο με θεωρούσε αθώο ο Κομφόρταμπλι, μπήκε όμως κανείς στον κόπο να ξαναδιαβάσει προηγούμενα ποστ μου από τότε και να προσπαθήσει να τα συσχετίσει με αυτά που έλεγε ο Κομφόρταμπλι; Πρώτη μέρα κάνω μια τυχαία τριάδα με βάση τον αριθμό 3 στην οποία έχω μέσα: ιλιάσο, Μαρτζορί και Κομφόρταμπλι. Εδώ σταματάω. Τα υπόλοιπα που έγραψα στη συνέχεια ας τα ξαναδιαβάσετε (

).
Ποστ
395 από Κομφόρταμπλι. Προσπαθεί αν αιτιολογήσει την ακύρωση προφυλάκισης. Έχει βγει ήδη ένας μαφιόζος και άρα αν ήμασταν μαζί τότε ένας απ' τους δυο μας θα ήταν αναγκαστικά φανερός και ο ΑΜ ή ο πληροφοριοδότης θα καταλάβαινε ότι κάτι βρωμάει και κάτι τέτοιο δεν συνέφερε τη μαφία. Είναι πολύ καλό το επιχείρημά του. Κρατήστε και τη δεύτερη αναφορά του στον ρόλο ΑΜ.
Έστω όμως ότι ο physio έμαθε με όνειρο ή ιδιοτητα ότι ο ικαρίωνας είναι κακός (άρα και εγώ) τότε υποχρεωτικά ή εγώ ή ο ικαρίων είναι φανερός οπότε ο ΑΜ ή ο πληροφοριοδότης θα ήξερε 2 μαφιόζους το οποίο θα άφηνε τη μαφία με 1 άτομο->μηδαμινές πιθανότητες νίκης,άρα απορρίπτεται.
Διακόπτω λίγο εδώ τον Κομφόρταμπλι και θα επιστρέψω στη συνέχεια. Πάμε λίγο στη Μαρτζορί.
Η Μαρτζορί μέχρι το ποστ 472 δεν είχε γράψει τίποτα. Μόνο γενικολογίες: ''δεν πρόλαβα να διαβάσω'', ''ψηφίζω Ικαρίονα επειδή υπεραναλύει'', ''δεν περίμενα ο ακίκος να ήταν αλεξίσφαιρο'' κλπ.
Στο ποστ
472 λοιπόν το οποίο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, λέει πως συμφωνεί με τη Μελανία για τις κατηγορίες προς εμένα και λέει ότι μπορεί να είμαι μαφιόζος αλλά μπορεί να είμαι και αντίπαλος μαφιόζος (το οποίο δεν το εξηγεί γιατί να είμαι ΑΜ). Γράφει:
πράγμα που δε έχω ακόμα καταλάβει γιατι αν είναι με τους πολίτες και προσπαθεί απλα να βοηθήσει ή εαν είναι ενας μαφιόζος που ξέρει πολύ καλά να μπλοφάρει.Βέβαια θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τον ρόλο του αντίπαλου μαφιόζου......
Έπειτα αναφέρει τον Κομφόρταμπλι ως ύποπτο μαζί με τη Μελανία την οποία και ψήφισε, αθωώνει την Έμιλυ και έχει στους υπόπτους εμένα και τον Comfortably και μετά dimijim (που επίσης την ψήφισε), tsarachaf και Ultra στον οποίο βάζει και μια παρενθεσούλα. Ψηφίζει Comfortably.
Στο ποστ
514 σχολιάζει τη διπλή δολοφονία και λέει ''ίσως ο ένας να ήταν πληροφοριοδότης''. Άκυρο σχόλιο και δεν προκύπτει από πουθενά. Είτε θέλει να το παίξει ότι δεν ξέρει καλά το παιχνίδι που εμένα ειδικά με έπεισε είτε αναζητάει να βρει πληροφοριοδότες και ΑΜ, επειδή μόνο με κάνα καλό κάρφωμα ίσως να σωθούν έτσι όπως πήγε το παιχνίδι τους. Και γενικότερα να σας το πω και ρητώς. Η μαφία είναι ανάμεσα σε μένα και στον Comfortably για ΑΜ. Διότι η Marjorie είναι ο Φανερός Μαφιόζος Β και τόσο εγώ όσο και ο Comfortably την έχουμε κατηγορήσει έμμεσα ή άμεσα ή με τρόπο. Γι' αυτό ψηφίζει εμένα και Comfortably και μας αναφέρει τον ΑΜ για να μας ''τρομάξει'' ότι ''σε βρήκα''. Δεν είναι σίγουρη για το ποιος απ' τους δυο μας είναι (αν είναι βέβαια ένας απ' τους δυο μας, αυτό δεν το σκέφτηκε). Στο ποστ 543 με ρωτάει να της πω για ποιο λόγο την κατηγορώ προσπαθώντας να καταλάβει αν είμαι εγώ ή όχι. Και εγώ ασφαλώς της απαντάω ότι απάντηση θα λάβει μόνο μετά τις 2 το βράδυ που δεν θα μπορεί να κάνει κάρφωμα και αφού γράψει ποστ με τις σκέψεις της αναλυτικά. Ταυτοχρόνως το παίζει αθώα και άπειρη παίκτρια που ξοδεύει έτσι κάρτες για να σας πείσει. Θαρρείς και με 2 μέλη της μαφίας εκτός +ΔΑ και μάλλον πόρνη, θα την έσωζε η ακύρωση ψήφου αργότερα. Πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τον Κομφόρταμπλι ως λίγο πιο σίγουρο για ΑΜ αλλά σε δύο ποστ του (
395 και
492) κάλεσε επανειλημμένως τον ντετέκτιβ ή κάποιον πολίτη να ρωτήσει γι' αυτόν και να μάθει την αθωότητά του, οπότε μπήκαν σε σκέψεις. Λες να μην είναι ο Κομφόρταμπλι και να είναι ο Ικαρίονας; Φτιάξατε και εσείς σενάρια με μένα ως πιθανό ΑΜ, οπότε τους προβληματίσατε.
Και ερχόμαστε στα δύο πιο σημαντικά ποστ.
Ποστ
570 από Marjorie. Μας λέει ότι συνεχίζει να έχει υποψίες για Comfortably επειδή συνεχίζει να λέει την άποψή του (; ), θαρρείς και θα έπρεπε να λέει την άποψη άλλου και λέει ότι μπορεί να είναι ΑΜ. Σαν πολύ τον ΑΜ δεν ψάχνεις αγαπητή Marjorie;
Ή απλώς ξέρεις ότι θα βγεις σήμερα και δεν θες να τον αφήσεις έτσι μην τυχόν κερδίσει, οπότε τον δίνεις στους πολίτες, αφού ξέρεις ότι χάσατε την ευκαιρία να κάνετε κάρφωμα βεντέτα και πλέον δεν μπορείτε να τον βγάλετε διαφορετικά. Ψηφίζει και Comfortably έτσι ώστε αν τυχόν πέσει καμιά τυμβωρυχία πάνω της να πάμε μετά στον ΑΜ. Αυτή η κίνηση εμένα μου δείχνει μαφία που δεν κατέχει στα χέρια της νεκροφάνεια και το παίζει απελπισία. Αλλά θα δείξει.
Στο ποστ
577 ο Κομφόρταμπλι πριν τη δολοφονία και ίσως φοβούμενος κάρφωμα ψηφίζει την Μαρτζορί.
Ακόμη κι αν ο Κομφόρταμπλι δεν είναι ο ΑΜ, η Μαρτζορί με βάση τα κείμενα που σας παρέθεσα είναι ο Φανερός Β Lucius Malfoy.
Ξέρω ποιος είναι ο ΑΜ και αν είναι ο Κομφόρταμπλι ή όχι και δεσμεύομαι ότι για διάφορους λόγους δεν θα κινηθώ εναντίον του μέχρι να εξοντώσω τη μαφία. Αν μάλιστα είναι ο Κομφόρταμπλι, με έσωσε από προφυλάκιση, κάτι που σε εκείνη τη φάση θα κόστιζε ΠΟΛΛΑ στους πολίτες (μα τότε Ικαρίονα δεν έγραψες το λανθασμένο ποστ της Μελανίας για ΔΑ; -Ναι

) και του χρωστάω χάρη. Δεν έπαιξε εκδικητικά και βοήθησε αρκετά τους πολίτες με αρχιμαφιόζο, ΔΑ και με σώσιμο σε μένα, οπότε αξίζει και εγώ προσωπικά θα το επιδιώξω, να τον αφήσω να ενεργοποιήσει τον ρόλο του και να κάνει και ένα κιλ, ακόμη κι αν είμαι εγώ αυτό. Μετά θα τον βγάλω απ' το παιχνίδι ως πολίτης που θέλω να κερδίσει η ομάδα μου. Αλλά ένα κιλ θα του το δώσω να το χαρεί ακόμη κι αν χρειαστεί να πάω κόντρα σε συμπολίτες μου για ένα γύρο, καθαρά για λόγους δικαιοσύνης. Μόνη εξαίρεση, αν οι υπόλοιποι πολίτες τα κάνουν τόσο σκατά που το παιχνίδι γίνει πολύ οριακό, οπότε εκεί θα προσπαθήσω να τον βγάλω.
Τώρα αν μπείτε στον κόπο να ψάξετε και άλλα πραγματάκια σχετικά με την υπόθεση π.χ. γιατί ο Κομφόρταμπλι ψήφισε Εμιλούκο σε εκείνη τη φάση που την ψήφισε; Γιατί αθώωνε τον Τζόνι; Γιατί αθώωσε και υποστήριξε εμένα;, τότε θα σας λυθούν ακόμη περισσότερες απορίες.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Κάποια επιπλέον σχόλια:
1) Κάρφωμα βεντέτα δεν μπορεί να γίνει πλέον. Πέταξε το πουλάκι.
Κάρφωμα μακελειό θέλει τρεις μαφιόζους και πάνω και άρα ούτε αυτό γίνεται.
Μόνο απλό κάρφωμα μπορούν να κάνουν αλλά κι εκεί σκατά θα τα κάνουν αν το επιχειρήσουν, διότι απ' ό,τι φαίνεται με τα κιλ και τις κινήσεις τους έχουν καταμπερδευτεί με τους ρόλους. Αν έχω μπει σωστά στο μυαλό τους έχουν βρει τους συγκατοίκους, τη μάγισσα και υποψιάζονται το μέντιουμ και τον αυτοκράτορα ενώ βρίσκονται ανάμεσα σε 2 άτομα για πληροφοριοδότες, σε 2-3 άτομα για ντετέκτιβ και σε 2 άτομα για ΑΜ. Κλάφτα Χαράλαμπε. Όσο για τις κάρτες που θα πάρουν, ας πάρουν νεκροφάνειες, ας πάρουν τυμβωρυχίες. Όνειρο να μην πάρουν. Αυτή την κάρτα πρέπει να προσευχόμαστε να μην πάρουν.
2) Για το σχόλιο του Καραντάκου και του Ντίμιτζιμ που με θέλουν πάλι μαφιόζο με το υπερplot twist. Μέχρι στιγμής έχω βγάλει αρχιμαφιόζο, τουλάχιστον 3 άτομα που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν κακό ρόλο (Physiognomist, Έμιλυ και Μελανία) ανάμεσα στους οποίους νομίζω συμφωνείτε ότι δεν γίνεται να μην υπάρχει κακός ρόλος και ίσως παραπάνω από ένας, έχω αθωώσει ένα σωρό άτομα που δεν θα συνέφερε καθόλου τη μαφία να αθωώσει στα μάτια των πολιτών τόσους πολλούς, προσπάθησα να εμποδίσω ΔΑ ο οποίος με ήθελε και έξω για να σώσει Μελανία. Ε νομίζω ότι πάει πολύ να είμαι μαφιόζος και να παίζω έτσι. Σαν να παίζω εξαρχής εναντίον της ομάδας με την οποία βρίσκομαι. Είπαμε παίζω μόνος αλλά θέλω να κερδίσει η ομάδα μου. Απλώς μου αρέσει να κάνω το δικό μου παιχνίδι και όχι να ακολουθώ ομαδικές αποφάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να χάσω. Αν μάλιστα η Έμιλυ δεν ήταν μαφιόζος, τότε εγώ σας έλεγα να πάμε Μαρτζορί που νομίζω όταν διαβάσετε αυτό το κείμενο θα ψιλοπειστείτε για την ενοχή της. Άρα ήθελα να βγάλω νωρίτερα μια μαφιόζο αντί να βγάλω Έμιλυ ως βοηθητικό; Πάει πολύ.
3) Για την ερώτηση της Χιμέλας. Δεν έχω ψάξει καν αν η Μελανία ήταν πόρνη ή όχι. Έτσι το είχα πετάξει για να κόψω αντιδράσεις. Ωστόσο ανάμεσα σε Physiognomist, Emilouko και Μελανία, νομίζω συμφωνείς ότι υπάρχει σίγουρα ένας κακός ρόλος και ότι το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν δυο αν όχι και οι τρεις. Είτε λοιπόν έχει φύγει ανάμεσά τους μαφιόζος και ένας βοηθητικός ρόλος είτε έχουν φύγει και οι δυο βοηθητικοί ρόλοι και παίζουμε με τρεις μαφιόζους έξω είτε έχουν φύγει δύο μαφιόζοι ανάμεσά τους που το θεωρώ too much. Αν ισχύει το πρώτο τότε θεωρώ ότι έφυγε μαφιόζος με ΔΑ, αν ισχύει το δεύτερο θεωρώ ότι έχουν φύγει και πόρνη και ΔΑ και παίζουμε με τρεις μαφιόζους. Το τέλειο σενάριο βέβαια είναι να έχουν φύγει και πόρνη και ΔΑ και μαφιόζος και προσωπικά δεν μου φαίνεται τόσο τραβηγμένο. Και τα τρία αυτά άτομα είχαν δώσει στοιχεία ενοχοποιητικά με τον τρόπο που έπαιζαν. Μπορεί να ήταν μαφιόζος η Μελανία, ΔΑ ο Physio και πόρνη η Έμιλυ. Η Έμιλυ στο ποστ
289 , που λίγο πριν την τυμβωρυχία στον Φινέα, είπε κάτι για ''ούλτρα ύποπτες κινήσεις'' νομίζοντας τότε ότι ο Ηλίας έριξε την τυμβωρυχία στον Φινέα. Δεν το θεωρώ καθόλου μα καθόλου τυχαία έκφραση αυτό το ''ούλτρα'' μετά την αποχώρηση του Φινέα. Μπορεί να ήταν κάποιο σήμα προς Ultraviolence. Να είναι ο Ούλτρα ο ΔΑ που η Έμιλυ απόρησε γιατί δεν τον έσωσε και του επέστησε την προσοχή σ' αυτό που θα αποκαλυφθεί με την τυμβωρυχία για να καταλάβει που πάνε τα 4; Να απαντάει η Έμιλυ σε κάποιο προηγούμενο σήμα Ultra, π.χ. όταν εκείνος κατηγορώντας εμένα για πόρνη ή μιλώντας για πόρνη προς τον Ηλία στο πρώτο του ποστ για το παλέρμο 45 και μέσα απ' τα τραγούδια του, η Έμιλυ του έλεγε ότι είναι η πόρνη; Γιατί όχι; Και επειδή δεν το θεωρώ τυχαίο, αυτός είναι ένας απ' τους λόγους που με κάνει να πιστεύω πως ο Ultraviolence είναι επίσης με τους κακούς

και συνδεόταν με Έμιλυ και επιπλέον είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο αθωώνω φουλ Ηλία από κάθε κακό ρόλο μαφιόζου, ΔΑ και πόρνης. Διότι η Έμιλυ ως κακός ρόλος (άλλωστε δεν ανέβασε καν τελευταία λόγια και άρα δεν θέλει να βοηθήσει αθώους), μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι ο Ηλίας έριξε τυμβωρυχία στον Φινέα που ήταν αρχιμαφιόζος. Άρα θεωρούσε τον Ηλία αθώο.

Όπως βλέπετε έχω πάρα πολλά στο μυαλό μου και έχω παρατηρήσει πολλές κινήσεις αλλά αυτό δεν με υποχρεώνει να σας τις πω όλες. Προσπάθησα να αθωώσω τον εαυτό μου στα μάτια σας κάμποσες φορές για να μπορείτε να αρκεστείτε σε λιγότερα λόγια από μένα, ώστε να προστατεύσω ρόλους αλλά ακόμη κάποιοι με υποπτεύεστε με τρελά plot twist. Ο Φινέας συγκεκριμένα, όταν τον ψήφισα ταίριαζε σαν μαφιόζος σε τρια σενάρια που είχα κάνει στο μυαλό μου. Και τα δύο να ήταν λάθος, ε τι στο διάολο, δεν έβγαινε να είναι και το τρίτο.