Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 02/08:

1. CiNeFiL
2. ComfortablySmug --> Marjoree26
3. dimijim
4. Himela --> Marjoree26
5. i_lie_us--> ComfortablySmug
6. Ikarionas --> Marjoree26
7. Jkaradakov
8. Johnny15
9. Libertus
10. Marjoree26 --> Comfortably smug
11. tsarachaf
12. ultraviolence --> i_lie_us

Ψήφοι:
3 Marjoree26
2 ComfortablySmug
1 i_lie_us


Η χώρα των φαντασμάτων
Indiana Jones - Δολοφονία 31/07
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08


Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Κάπως έτσι; Ακριβώς έτσι! Έχεις ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Όποιος κι αν είναι ο ΑΜ κι ο Φανερός του, ο ρόλος μου δεν συνδέεται με κάποιο τρόπο με αυτούς κι το ενδεχόμενο να αθώωσα/κατηγόρησα κάποιον που θεωρείς φανερό είναι γιατί δεν έχω πληροφορίες κι ψαχνομαι να δω τι και πώς.
Φυσικά και θα φύγω, φυσικά και θα ψηφίστω με πολλές ψήφους γιατί εδώ μέσα δεν παίζουμε Παλέρμο. Παίζουμε διατάζω-φοβηθειτε-ψηφιστε.
Μια χαρά σεναρια έχω, εσύ φαίνεται να τα αγνοείς. Τεσπα αν βοηθήσει το γκειμ των πολιτών η αποχώρηση μου,come to me την Δευτέρα. Θα'ναι λάθος κίνηση όμως.
Όσον αφορά το ποιον σκότωσα, λολ. Πολίτης είμαι, προσπαθώ να μας σώσω, διώχνοντας μαφιόζους.
Αυτά.


Όχι δεν είσαι φανερός μαφιόζος. Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο. Αλλά συνδέεσαι με αρκετά και με τον φανερό Β και με τον φανερό Α και με τον αρχιμαφιόζο και από άποψη τακτικής και από άποψη λογικής.

Τώρα αυτό το ''δεν παίζουμε παλέρμο αλλά διατάζω-φοβηθείτε-ψηφίστε'', δεν ισχύει ΚΑΘΟΛΟΥ. Διότι αν αφορά εμένα είμαι άτομο που έχω δώσει ένα σωρό σενάρια, όπως πρέπει να γίνεται σε παιχνίδι σαν το παλέρμο και δεν έχω φοβίσει ή διατάξει κανέναν. Ακόμη και Marjoree που ήθελα να τη στείλω από χτες είπα στους πολίτες ''τι λέτε; αν προτιμάτε Έμιλυ, πάμε Έμιλυ''. Ούτε διαταγές ούτε τίποτα. Οπότε ακούω βερεσέ τις κλάψες σας επειδή σας βρήκαμε.
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλημέρα,

Εγώ θα πω ότι μετά την εξαιρετικά ήσυχη χθεσινή ψηφοφορία ότι είμαι ελαφρά χαμένος για το επόμενο βήμα.
Θέλω να ξαναδώ τα ποστ της Έμιλυ για να επιβεβαιώσω ότι κάναμε καλά και μήπως και βρω κάτι καινούργιο.

Το συνεχές αληλοψήφισμα Ultra-I_lie_us και αυτό κάπως με μπερδεύει. Θα ήθελα να ρωτήσω για όσους πιστεύουν ότι καποιος απο τους δύο είναι μαφία. Θα άφηνε το τιμ της μαφίας να χάσουν μια ψήφο σε οποιαδήποτε ψηφοφορία; Δεν ξέρω εμένα αυτό δεν μου κολλάει πιο πολύ και τους βάζω προς τους αθώους και τους δύο. Το πολύ πολύ βοηθητικοί ρόλοι.

Για την ώρα ψήφος στην Marjoree26 γιατί έχει συμβάλει το λιγότερο μέχρι τώρα στο παιχνίδι. Δυστηχώς δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω.
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα, δεν θα πω πολλά πράγματα, γιατί δεν είχα πάρα πολύ χρόνο, οπότε ξαναδιάβασα κάποια κομμάτια επιλεκτικά για να δω τις συμπεριφορές κάποιων, αλλά όχι όλο το θέμα όπως θέλω, για να βγάλω πιο αναλυτικά συμπεράσματα.


Επέστρεψα κι εγώ!

Λοιπόν, όπως υποσχέθηκα θα ανατρέξω στα χθεσινά γεγονότα προσπαθώντας να βγάλω κι εγώ κάποια δικά μου συμπεράσματα. Αυτό που με παραξένευσε εμένα χθες στην ψηφοφορία ήταν η συνεργασία Έμιλυ/Χάρη. Η οποία ξεκίνησε από τα τελευταία λεπτά και συνεχίστηκε και στην παράταση. Κρατάω λοιπόν ως δεδομένο τη συνεργασία Έμιλυ/Χάρη κι ας πάμε να απαντήσουμε στην ερώτηση "Γιατί οι δύο αυτοί να συνεργάζονται και τι μπορεί να σημαίνει η συνεργασία αυτή για το ρόλο τους;". Θα λάβω πάλι όλα τα σενάρια:

1. Είναι κι οι δύο στη Μαφία
Δύο Μαφιόζοι δικαιολογούν τη συνεργασία. Αλλά δε μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχθώ τον Χάρη στη Μαφία, άντε να ψήφισε πρώτος Φινεύς αλλά μετά να παροτρύνει κόσμο να τον ψηφίσει αντί να προσπαθεί να τον σώσει; Νομίζω το σενάριο αυτό απορρίπτεται.

2. Να είναι ένας εκ των δύο ΔΑ κι ο άλλος Μαφιόζος
Εξήγησα γιατί ο Χάρης αποκλείεται να είναι Μαφιόζος, άρα σ αυτήν την περίπτωση υπάρχει μοναδικό σενάριο να είναι ο Χάρης ΔΑ κι η Έμιλυ Μαφία.
Να ξεκαθαρίσω όμως, υπάρχει η σκέψη ότι ο Φύσιο είναι ο ΔΑ και την έχετε αναλύσει στα προηγούμενα post και μ αυτήν εγώ συμφωνώ. Πιστεύω ότι ο Φύσιο είναι ο ΔΑ και δε θέλω να παραπλανήσω. Για την πληρότητα όμως του post κι επειδή άνθρωποι είμαστε κι υπάρχει μια πιθανότητα να κάνουμε λάθος για τον Φύσιο τότε θεωρητικά θα μπορούσε η Έμιλυ να είναι Μαφιόζα κι ο Χάρης ο ΔΑ της. Άλλωστε κι οι δύο χθες ψήφισαν Μελανία κι αν ο Φύσιο δεν είναι ΔΑ τότε ο ΔΑ λογικά θα πρέπει να βρίσκεται στα άτομα που ψήφισαν Μελανία χθες. Άρα ο Χάρης ΔΑ κι η Έμιλυ Μαφιόζα; Πιθανό; Όχι όσο έχουμε το Φύσιο ΔΑ, αν κάποια στιγμή το απορρίψουμε αυτό τότε μπορεί ναι.

3. Να είναι ένας εκ των δύο Πόρνη κι ο άλλος Μαφιόζος
Αυτό το σενάριο δε νομίζω ότι είναι το ίδιο πιθανό με τον ΔΑ, είναι πιο δύσκολο η Πόρνη να συνεννοηθεί με τη Μαφία καθώς πρέπει αυτή να στείλει τα σήματα κι όχι η Μαφία. Αλλά με τη λογική του προηγούμενο σεναρίου, θα μπορούσε ο Χάρης να είναι Πόρνη κι η Έμιλυ να είναι Μαφιόζα. Πιθανό; Δε νομίζω τόσο.

4. Να είναι ένας εκ των δύο Πολίτης ή να είναι κι οι δύο Πολίτες
Για αρχή αποκλείεται να είναι συγκάτοικοι.
Για να συνεργαστούν θα έπρεπε ιδανικά να ξέρουν κι οι δύο την αθωότητα του άλλου. Πληροφορίες. Λογικά 2 Όνειρα; Στατιστικά θα μπορούσε. Πιθανό; Θα μπορούσε αλλά δε νομίζω τόσο.
Για να συνεργαστούν θα μπορούσε τουλάχιστον ο ένας να γνωρίζει την αθωότητα του άλλου. Λιγότερη πληροφορία, ίσως 1 Όνειρο. Αλλά απαιτεί κι εμπιστοσύνη από το άλλο μισό. Πιθανό; Ναι, πιθανό.

5. Να είναι ο Χάρης ο ΑΜ κι η Έμιλυ η Μαφιόζα που γνωρίζει
Σ αυτήν την περίπτωση πρέπει να δικαιολογήσουμε αρχικά τη συνεργασία. Ο Χάρης μπορεί να θέλει να συνεργαστεί με τη Μαφία έτσι ώστε να λάβει τη βοήθεια της μέχρι ένα σημείο και μετά να έχει λιγότερη βρώμικη δουλειά να κάνει μόνος του. Ενέχει βέβαια το ρίσκο να κατηγορηθεί ότι συνεργαζόταν με τη Μαφία αλλά αφού έχει ήδη διώξει τον Αρχιμαφιόζο δε μπορεί να κατηγορηθεί ο ίδιος ως Μαφιόζος. Σ αυτό το σενάριο η Έμιλυ θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Χάρη πολύ απλά γιατί ήταν βοήθεια. Ακόμη και να έχει καταλάβει ότι είναι ο ΑΜ της, είναι ένα άτομο διατεθιμένο να τη βοηθήσει να μείνει μέσα κι έτσι δε χρειάζεται να καρφωθεί ίσως κάποιο άλλο μέλος της Μαφίας της.
Για τον Χάρη επίσης είναι μια κίνηση ξεκαρφώματος στα μάτια της Μαφίας. Όχι ότι θεωρώ πιθανό πως μια Μαφία σε τόσο δύσκολη θέση θα δοκιμάσει να κάνει κάρφωμα-Βεντέτα (το οποίο ακόμη και πετυχημένο οδηγεί στην οριστική αποχώρηση του Μαφιόζου που το εκτελεί) αλλά το σενάριο όταν η Μαφία χάνει να προσπαθεί να δολοφονήσει τον ΑΜ το έχουμε ξαναδεί. Καμία Μαφία που περιμένει την ήττα της δε θα αφήσει τον ΑΜ χωρίς να τον δολοφονήσει η ίδια. Άρα ο Χάρης έτσι προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μαφίας έτσι ώστε να μην τον θεωρήσουν ΑΜ.
Επιπλέον, στο τελευταίο του post ο Χάρης, σε κάποιο σημείο αναφέρει για "βεντέτα Ικαριων-Μελανίας". Το βεντέτα συνδέεται με τον ΑΜ. Θέλει ίσως να στηρίξει το σενάριο που ξεκίνησε από τη Σύλβια και τον Ιορδάνη ότι ο Ικαριων είναι ο ΑΜ κι η Μελανία η Φανερή του. Κι αυτό γιατί και ρίχνει σε κάποιον άλλον το ρόλο που έχει ο ίδιος και βοηθάει στην έξοδο ακόμη μιας παίχτριας, ανεξάρτητα μάλιστα του ρόλου της.
Τέλος, υπάρχει κι η λογική ότι ο Χάρης είδε κάτι από την Έμιλυ και γι αυτό σιγουρεύτηκε τόσο για την ενοχή του Φινεύς και φώναζε να στραφούμε σ αυτόν. Και θα μπορούσε κι αν είναι ΑΜ να δικαιολογεί και το πιο χαλαρό, τρολλοχιουμοριστικό του παιχνίδι. Θέλει να μείνει μόνος στο τέλος κι ίσως να μη μπορεί να το κάνει μόνο με σοβαρά επιχειρήματα, κάποια στιγμή θα στερεύσει από τέτοια και θα εκδιωχθεί από την πόλη.
Είναι πιθανό το παραπάνω σενάριο; Στα μάτια μου αρκετά. Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος, αν ναι διορθώστε με. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη και των υπολοίπων αλλά ακόμη περισσότερο κι ιδιαίτερα της Σύλβιας και του Ιορδάνη. Σας κάνει ο Χάρης για ΑΜ; Περισσότερο ή λιγότερο απ τον Ικαριων που πιστεύετε εσείς;
Τώρα αν ο Χάρης είναι ο ΑΜ τίθεται και το ερώτημα τι κάνουμε μ αυτόν; Τον κρατάμε ή τον διώχνουμε; Κάποια στιγμή προφανώς και θα χρειαστεί να φύγει, αλλά πότε; Πότε θεωρούμε ότι έχουμε διώξει όλη τη Μαφία; Μας συμφέρει να πάρει κάρτα το ΣΚ; Μας συμφέρει να ακούμε όσα θα λέει; Ξέρουμε αν θα παίξει με το μέρος της Μαφίας ή με το δικό μας; Δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι αυτά, θα ήθελα και τη γνώμη των υπολοίπων αθώων, αν ισχύει κι είναι ΑΜ τον κρατάμε ή όχι;

Ψήφος στην Emilouko. Πολλά σενάρια τη βγάζουν Μαφιόζα. Στατιστικά και μόνο να το πάρω, ξεκινάμε απ εκεί και βλέπουμε. Εάν είστε σίγουροι πολύ για κάποιον άλλον να το συζητήσουμε, αλλά η Έμιλυ φαντάζει νομίζω η καλύτερη λύση.



Όσον αφορά τη δολοφονία, αν θεωρήσω τον Χάρη ΑΜ κι αφού αυτός ζει τότε μιλάμε για διπλή δολοφονίας Μαφίας και Μάγισσας. Άλλωστε, νομίζω είναι προφανές σ όλους όσους διαβάζουν τα post ποια ήταν η Μάγισσα. Το ερώτημα είναι αν έχει σώσει αυτή το πρώτο θύμα ή αν κρατάει ακόμη στα χέρια της το heal. Θεωρώ δεδομένο ότι απ τη στιγμή που χθες σκότωσε δεν είχε την Πόρνη, άρα το ερώτημα είναι αν μπορούσε να σώσει τον εαυτό της. Κι αν μπορούσε γιατί αποφάσισε να μην το κάνει; Όσο για το δεύτερο πτώμα, εφόσον ακόμη το Μέντιουμ είναι εν ζωή, φαντάζομαι θα βρεθεί σε πολύ μεγάλο δίλημμα το βράδυ.

Ως συνήθως Δημήτρη είσαι εξαιρετικά αναλυτικός και πραγματικά το εκτιμώ, γιατί είσαι από τα λίγα άτομα εδώ μέσα που κάθονται και αναλύουν πιθανότητες, αντί να βγάζουν μία άποψη και να κολλάνε σε αυτήν.

Παρόλα αυτά με ανησυχούν 2 πράγματα σε σένα. Ότι εμμένεις στις προοπτικές να λύσεις το μυστήριο για ένα άτομο ή ένα ζεύγος ατόμων, που ναι υπάρχουν περιπτώσεις που έτσι μπορεί να λυθεί όλο το μυστήριο, αλλά χάνεις πρακτικά τις υπόλοιπες εξελίξεις.

Επίσης, πολύ γυροφέρνεις τον ΑΜ και αυτό δεν μου αρέσει...

Αυτό δεν το ξέρουμε. Εκείνη την ώρα (στος 20:09) αποκλείεται να πρόλαβε να δει τις αλλαγές που είχαν γίνει, να κάνει αριθμητική και να αποφασίσει να ψηφίσει Μελανία για ισοψηφία. Εγώ πιστεύω οτι ψήφισε Μελανία για να την ανεβάσει και να γίνει αυτή η MVP ώστε να μπορέσει ο ΔΑ του να αλλάξει τις ψήφους της με του Ικαρίονα.

Γενικά βλέπω οτι κάνει κάποιος μια κίνηση αμφιλεγόμενη κι αντί να δούμε και τις δύο όψεις ή αιτίες που την έκανε, πειθόμαστε οτι την έκανε για καλό λόγο. Ίσως όλο αυτό είναι μια τάση των ανθρώπων να ψάχνουν το καλό.

Το ένα παράδειγμα είναι η ακύρωση ΑΠ του Comfortably. Η λογική λέει οτι την έριξε γιατί είναι καλός και κατάλαβε οτι ο physio ήταν κακός και πήγε να σώσει τον Ικαρίονα και τους πολίτες. Γιατί αρνούμαστε να δούμε οτι μπορεί να το έκανε για να αθωωθεί για πάντα ο ίδιος; Ναι οκ, έκαψε μια ΑΠ των κακών, κράτησε μέσα έναν πολίτη, αλλά το κακό αυτό είναι μικρότερο από το καλό να αθωωθεί και να το παίζει πολίτης μέχρι το τέλος. Έχασε μια μάχη δηλαδή αλλά δεν έχει χάσει ακόμα τον πόλεμο.

Το άλλο παράδειγμα είναι ο Τσαρα και η λογική "ψήφισε Μελανία για να φέρει ισοψηφία και να αποτύχει η ιδιότητα του ΔΑ". Γιατί δε βλέπουμε την άλλη όψη που την έχουμε ήδη συζητήσει; Έχουμε πει οτι ο ΔΑ περίμενε τους μαφιόζους να επέμβουν και να ανεβάσουν τη ΜΕλανία ώστε να πετύχει η ιδιότητά του. Γιατί δε βλέπουμε οτι ο τσαρα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ; Έδωσε μια ψήφο στη Μελανία. Γιατί το κάνουμε dismiss όλο αυτό;

Πάω να δω και τα υπόλοιπα ποστ σας.

Λοιπόν, για να σας λύσω το μυστήριο του τι έγινε σ' εκείνη την ψηφοφορία.

Υπενθυμίζω ότι είχα κάνει subscribe στην θεωρία ότι η Μελανία είναι ΔΑ, οπότε αυτό είναι από αυτό το point of view. Βλέποντας ότι η Μελ, δεν έχει ψηφίσει Έμιλυ ή Physio, θεώρησα λογικό ότι θα προσπαθήσει να κάνει αλλαγή ψήφου, το λιγότερο για να σωθεί, αλλά και ίσως για να ενεργοποιήσει την ιδιότητά της και να πετάξει έξω κάποιον πιο επικίνδυνο για την μαφία από τον Physio, που θα μπορούσε να είναι το εύκολο θύμα για άλλη μια μέρα.

Οπότε είχα ετοιμάσει ένα ποστ με ψήφο στην Μελανία για παν ενδεχόμενο και έκανα refresh την σελίδα. Μόλις είδα ποστ από την Μελανία, υπέθεσα ότι άλλαξε ψήφο και πάτησα το κουμπί για να στείλω το δικό μου ποστ, ελπίζοντας να είναι εμπρόθεσμο, που πιθανότατα ήταν πολύ οριακό. Όχι, δεν πρόλαβα να διαβάσω το ποστ της, πρόλαβα να δω όμως ότι έκανε ποστ.

Και κάθομαι και το εξηγώ τώρα, γιατί βλέπω ότι αναλώνεστε σε αυτό χωρίς λόγο. Φυσικά αυτό είναι απλά ο λόγος που και δεν σας υποχρεώνει κανείς να με πιστέψετε εδώ που τα λέμε.

Καλημέρα παιδιά!



Κάτσε ρε ikarionas γιατί θα μας τρελάνεις εσύ. Πως γίνεται η Emilouko να δώσει σε ποστ της 2 από τους μαφιόζους της;
Συν τοις άλλοις, την έχω κι εγώ την marjorie στους πιθανούς αλλά υπάρχουν κατ εμέ πιο juicy/σίγουρα άτομα και συγκεκριμένα ο Ηλίας. Όταν θα'χουν βγει μαφιόζοι και θα μας μένει ο τελευταίος, μην απορείς γιατί δεν θα τον βρίσκουμε. Αυτός θα'ναι.
Ξέρεις ποιο είναι το λάθος σου; Πάντα πας και φτιάχνεις 2αδες,3αδες,4αδες, τις κλειδώνεις και έρχονται οι υπόλοιποι (για τους γνωστούς λόγους) και σε ακολουθούν.


Εσύ κοπελιά τώρα τι φάση; Τι πάει να πει έκαιγα ψήφους εξ'αρχής; Ξεκαθάρισα ( αλλά απ'ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις) ότι στους πρώτους γύρους δεν γουστάρω να πηγαίνω σε mainstream ψηφοφορίες πριν είμαι σίγουρος για την ενοχή κάποιου, δεν θέλω να διώχνω πολίτες.
Όσον αφορά το υπογραμμισμένο, girl what? Ωραία και;
Για το 2ο υπογραμμισμένο, δεν καταλαβαίνω τι λες. Έκανα χθες ένα ποστ και είπα ότι οι σίγουροι μαφιόζοι μου είναι Φινεύς, i_lie_us και μετά παρέθεσα τους πιθανούς που θεωρώ. Γιατί να πάω εξ αρχής στην Έμιλυ ενώ σίγουρος για μένα είναι ο Ηλίας; Επιπλέον, σε περίπτωση που πήγαιναν να την σώσουν κάπως, ήθελα να ανέβει ο Ηλίας για να σχηματιστεί κάποια ισοψηφία και να αντλήσουμε πληροφορίες.
Με ρωτάς συνέχεια τα ίδια και ίδια.



Μάλιστα, πρώτος κιόλας στην λίστα με τους..ιδιαιτέρως υπόπτους. Καταρχήν δεν ξέρεις τον ρόλο μου για να είσαι σε θέση να λες αν έχω μηδενική συνεισφορά για τους πολίτες. Αν τον ήξερες, δεν θα με έβαζες στην λίστα αυτή. Να υπενθυμίσω ότι πέρυσι μου έλεγαν τα ίδια όλοι, έπαιζα όπως τώρα κι όταν (για λάθη άλλων) καρφώθηκα φανερώθηκε τι ρόλο είχα. Όσο για την υπερβολική ουδετερότητα, δεν θεωρώ ότι είμαι ουδέτερος. Everyone has their opinion, I guess.


Είμαστε ημέρα Πέμπτη κι ακόμα δεν έχεις κάποιον για ύποπτο εσύ; Ψηφίζεις με την ίδια δικαιολογία που σε ψήφισα την 2η ημέρα. Δεν μου αρέσει καθόολου η ψήφος σου. Σ'έχει βολέψει άπειρα που σε αθώωσε ο ikarionas, έτσι;

Λοιπόν, επειδή δεν πρόλαβα τον αυτοκράτορα χθες, αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω από τώρα την κάρτα μου:



Ξέρω πολύ καλά τι θα γινόταν αν δεν την έπαιζα, θα άκουγαν οι περισσότεροι τον ikarionas κι θα με έβγαζαν για χαζομάρες. Κι αν είναι να πάει μεταξύ εμού και marj, ε προφανώς πρέπει να παραμείνω εγώ στο παιχνίδι ( no offence).
ΘΕΡΜΗ παράκληση στον αυτοκράτορα: Πάρε με στο παλάτι σου για την ψηφοφορία της Δευτέρας, μην τους αφήσεις να με βγάλουν δεν έχω κάτι άλλο να προστατευτώ.

Ψηφίζω i_lie_us.
Παιδιά ξυπνήστε λίγο, πρέπει να φύγουν οι σίγουροι μαφιόζοι, μην αφήνετε κουλές θεωρίες να μας αποπροσανατολίζουν.

Ούλτρα εγώ θα σου πω το πρόβλημά μου μαζί σου αυτή τη στιγμή. Όλο σου το game ως τώρα είναι να μαλώνεις με ικαρίωνα και να ψηφίζεις Ηλία. Δηλαδή έχεις μπει σε μία λογική αντιπαράθεσης και εμμένεις σ' αυτήν χωρίς να προσθέτεις κάτι στο παιχνίδι σου. Δηλαδή, ως τώρα δεν σου έχει κινήσει κανένας άλλος υποψίες και ασχολείσαι μόνο με τον Ηλία σαν ύποπτο; Έκανες και την θεωρία με τον Ικαρίωνα πόρνη, δε λέω, αλλά έκανες πολύ γρήγορα unsuscribe από μόνος σου.

Δε σε κατηγορώ για την εξαίρεση, από μόνη της δεν λέει κάτι και όλοι ξέρουμε πως ο Ικαρίωνας μπορεί να πείσει κόσμο να ψηφίσει ένα άτομο και όλο αυτό να γίνει τελείως ξαφνικά. Αλλά σε κάποια φάση, θα πρέπει να ενεργοποιηθείς, γιατί αυτό που κάνεις ως τώρα είναι play μαφιόζου.

Κι επειδή ξέρω πως είναι να γράφεις θεωρία και να σε αγνοούν, ειλικρινά στο λέω, θα ασχοληθώ εγώ μαζί της είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ.

Στο δια ταύτα, όπως είπα ξαναδιάβασα κάποια ποστ και με οδήγησαν σε μερικά συμπεράσματα.

1. Ειλικρινά πολύ αμφιβάλλω ότι η Έμιλυ είναι μαφιόζος και θα πρότεινα να μην την μετράμε στους σίγουρους και να βασίζουμε όλες τις θεωρίες πάνω σε αυτή, γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα κάνουμε λάθος. Ακόμη κι αν είναι τελικά μαφιόζος, το να ψάχνουμε έναν περισσότερο δεν θα μας πειράξει, γιατί απλώς θα ξεμπλέξουμε από την μαφία νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε. Υπάρχει πιθανότητα να είναι ο ΔΑ, το ανέλυσα και στην χθεσινή μου θεωρία και συνεχίζω να θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να είναι ΔΑ ο Physio, γιατί ακόμη και να αποφάσιζε να θυσιαστεί, τίποτα δεν τον εμπόδιζε να θυσιαστεί και χθες και παράλληλα να ξεφορτωνόταν έναν αρκετά σίγουρο και δυνατό πολίτη. Επίσης δεν είχε νόημα να ενεργοποιήσει την ιδιότητά του με σκοπό να αποτύχει, γιατί θα ήταν καλύτερο να φοβόμαστε ότι υπάρχει μέσα στο παιχνίδι.

2. Σήμερα διάβασα τα ποστ και του Κόμφυ και της Μαριωρής, (ντάξει δεν έκανα και κανέναν τεράστιο κόπο, το ξέρω) βλέποντας ότι είναι μάλλον και το δίπολο που θα παίξει σήμερα. Συνεχίζω να μην μπορώ να αθωώσω τελείως τον Κόμφυ, αλλά ανάμεσα στους δύο νομίζω ότι η Μαριωρή είναι πιθανότερη μαφιόζος. Γιατί; Η συμπεριφορά της βγάζει κάτι επιτηδευμένο. Το έχω δει να γίνεται και έχω συμβουλέψει κόσμο να το κάνει. Είναι σαφές ότι δεν είναι η παίκτρια που θα κάνει το τεράστιο σεντόνι-ανάλυση και θα μπλεχτεί σε κόντρες και αναλύσεις, οπότε τι γίνεται; Βγαίνει, κάνει ένα ελαφρύ ποστ που λέει 2-3 παρατηρήσεις που της κατεβαίνουν στο κεφάλι, ρίχνει συνήθως ανώδυνες ή ασφαλείς ψήφους και φεύγει. Παράλληλα κάνει και κανένα λαθάκι στους κανόνες, για να πούμε σιγά μην την άφησε η μαφία να κάνει έτσι λάθη, θα την μάζευε(ή απλώς δεν πρόλαβε να την μαζέψει)

Οπότε εγώ σήμερα θα κινηθώ προς Marjoree26, αλλά θα προτείνω να μην πάμε σε μονοκούκι ψηφοφορία, για να ανιχνεύσουμε πιθανές προσπάθειες τις μαφίας να σώσει κάποιον, έτσι κι αλλιώς, με την μαφία τόσο πιεσμένη, δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει καρτοπόλεμο και να καρφωθεί, αλλά ακόμη και τότε, έχουμε το πάνω χέρι.

Αυτά γενικά, ελπίζω ότι μέσα στο σκ που θα είμαστε σε παύση, να μπορέσω να διαβάσω πιο αναλυτικά και να δώσω περισσότερα συμπεράσματα.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Όχι δεν είσαι φανερός μαφιόζος. Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο. Αλλά συνδέεσαι με αρκετά και με τον φανερό Β και με τον φανερό Α και με τον αρχιμαφιόζο και από άποψη τακτικής και από άποψη λογικής.

Τώρα αυτό το ''δεν παίζουμε παλέρμο αλλά διατάζω-φοβηθείτε-ψηφίστε'', δεν ισχύει ΚΑΘΟΛΟΥ. Διότι αν αφορά εμένα είμαι άτομο που έχω δώσει ένα σωρό σενάρια, όπως πρέπει να γίνεται σε παιχνίδι σαν το παλέρμο και δεν έχω φοβίσει ή διατάξει κανέναν. Ακόμη και Marjoree που ήθελα να τη στείλω από χτες είπα στους πολίτες ''τι λέτε; αν προτιμάτε Έμιλυ, πάμε Έμιλυ''. Ούτε διαταγές ούτε τίποτα. Οπότε ακούω βερεσέ τις κλάψες σας επειδή σας βρήκαμε.
Ε εγώ αυτή την λογική στην οποία αναφέρεσαι δεν την καταλαβαίνω. So much for common sense, right?
Τέλος πάντων, πίστευε ο,τι θες.
 

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
λοιπον παμε Μαρτζ και απο μενα
τουλαχιστον ο σμαγκ εβγαλε ικαριωνα απο τη φυλακη
ακομα και μαφιοζος να ειναι εχει βοηθησει περισσοτερο
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 02/08:

1. CiNeFiL --> Marjoree26
2. ComfortablySmug --> Marjoree26
3. dimijim
4. Himela --> Marjoree26
5. i_lie_us--> ComfortablySmug
6. Ikarionas --> Marjoree26
7. Jkaradakov --> Marjoree26
8. Johnny15
9. Libertus
10. Marjoree26 --> Comfortably smug
11. tsarachaf --> Marjoree26
12. ultraviolence --> i_lie_us

Ψήφοι:
6 Marjoree26
2 ComfortablySmug
1 i_lie_us


Η χώρα των φαντασμάτων
Indiana Jones - Δολοφονία 31/07
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08


Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
εδω σ αυτο το ποστ του τσαρα παρατηρησα ενα πραγμα κ ηθελα να το αναφερω
σε κανενα γκρουπ δεν υπαρχουν αυτοι που δεν ψηφισαν κανεναν δηλαδη ουλτρα, εμιλυ,ηλιας και ο ιδιος
κανενας απο αυτους δεν ψηφισε ουτε φινεα ουτε φυσιο
γι' αυτο και ο πινακας απο κατω με τους ενοχους αναλογα την περιπτωση ειναι ελλιπης
πιθανοτατα καποιος απο τους ενοχους ψηφισε φινεα ή φυσιο ή και τα 2
αλλα σε καμια περιπτωση δεν υπαρχουν αυτοι που δεν ψηφισαν κανεναν οποτε σαν θεωρια πασχει

Εδώ που τα λέμε βέβαια, ο τσάρα ανέφερε ότι πιθανότατα ένας μαφιόζος βρίσκεται σε άτομα που δεν μπλέχτηκαν σε αυτό, αλλά δεν είχε τον χρόνο και κάποια ολοκληρωμένη θεωρία για να μειώσει την λίστα. Συνεπώς ποιο το νόημα να σας δώσω μία λίστα 13-14 ατόμων και να σας πω, εδώ μέσα έχουμε 3 μαφιόζους; Χαίρω πολύ θα μου λέγατε και θα είχατε δίκιο. Έδωσα αυτούς για τους οποίους έχω working theory, για να είναι πιο κατανοητό, όπως μου ζητήθηκε άλλωστε.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ε εγώ αυτή την λογική στην οποία αναφέρεσαι δεν την καταλαβαίνω. So much for common sense, right?
Τέλος πάντων, πίστευε ο,τι θες.


Ασφαλώς και θα την αναλύσω τη λογική αυτή. Θα καθόμουν να το κάνω σήμερα αλλά έπαιξες εξαίρεση οπότε δεν υπάρχει βιασύνη. Πρώτα θα βγάλω τη Marjoree.
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καλημέρα!

Ψήφος κι από εμένα στη Μαργιωρή. Δε μπορώ να είμαι σίγουρος για την ενοχή της αλλά δε νομίζω κι ότι θα μπορέσουμε να βγάλουμε μεγάλη άκρη απ τα post της. Αν ο Ικαρίωνας πιστεύει ότι έχει δει ή καταλάβει κάτι που την ενοχοποιεί και δε μπορεί να μας το πει για να μην προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά τότε θα πρέπει να καθίσουμε όλοι να σκεφτούμε τι μπορεί να είναι αυτό κι αν ισχύει ή είναι κάτι που παρανοϊκά έχει εντοπίσει ο Ικαρίων και να κρίνουμε μόνοι μας. Σίγουρος δε μπορώ να είμαι ούτε και για τον Ούλτρα, ναι φέρεται περίεργα και φαινομενικά δεν έχει προσφέρει στους Πολίτες αλλά εδώ θέλω να κρατήσω κι εγώ μια μικρή επιφύλαξη μήπως έχει ξεφύγει κάτι από τον Ικαρίωνα. Όπως και ναι χει όμως ο Ούλτρα σήμερα δεν είναι επιλογή οπότε θα μπορούσε αυτός να εξεταστεί καλύτερα το ΣΚ απ όσους θα είναι εδώ.
Γενικά προσέξτε και προσπαθήστε να καταλάβετε τον Ικαρίωνα. Πολλές φορές πέφτει έξω σ αυτά που παρατηρεί και στα σενάρια του, ενίοτε όμως είναι κι ιδιαίτερα εύστοχος. Κριτική σκέψη χρειάζεται απ όλους μας.

Σύλβια για την ενοχή του Κόμφυ πρέπει να παραδεχθούμε ότι ήρθε κι έδωσε μια καθοριστική ψήφο για την αποχώρηση του Αρχιμαφιόζου του κι ότι αργότερα ακύρωσε την ΑΠ του ΔΑ του. Το δεύτερο θα μπορούσε ίσως να αιτιολογηθεί αν ο Κόμφυ είχε δει το τραγούδι του Ικαρίων και τον θεώρησε Πόρνη του κι ήθελε να τον κρατήσει μέσα (άλλωστε κι ο Κόμφυ ήταν απ αυτούς που έλεγαν να μην κοιτάμε τα τραγούδια - ίσως γιατί ήθελε να προστατέψει την Πόρνη του?) αλλά το πρώτο μου φαίνεται too much. Να έδωσε την 4η ψήφο ποντάροντας ότι θα φοβηθούν να μπούνε κι άλλοι στο κύμα κι ότι αυτό θα σταματήσει εκεί; Κι ότι μετά στην παράταση θα αλλάξει πάλι για να τον σώσει; Μου φαίνεται δύσκολο να μπόρεσε να πάρει η Μαφία μια τέτοια απόφαση μέσα στον πανικό (όλα έγιναν σε λίγα λεπτά) και να προτίμησε μάλιστα να ρισκάρει τόσο πολύ απ την πρώτη μέρα.

Ιορδάνη και Τζόννυ τι λέτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις; Ποιοι είναι οι δικοί σας ύποπτοι κι αθώοι;
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Αναρωτιέμαι γιατί η μαφία δεν έχει σκοτώσει ακόμα dimijim, tsara και Ikariona. Πιστεύω οτι αυτοί οι τρεις παίκτες, αν είναι αθώοι, θα επιβάρυναν περισσότερο τη μαφία. Για τον Ικαρίονα να δεχτώ οτι τους είναι κάπως χρήσιμος γιατί με τις θεωρίες που άλλοτε πετυχαίνουν κι άλλοτε όχι, μπορεί να τους κάνει να κερδίσουν κάνα γύρο. Αλλά οι άλλοι δύο είναι άκρως επικίνδυνοι και θα περίμενα να τους έχουν ήδη βγάλει αντί να βγάλουν Ιντιάνα και Ιλιασο που δεν μίλαγαν και πολύ ούτε μπορούσαν να συσπειρώσουν κόσμο. Έτσι το λέω ως σχόλιο.

Μπορεί κάποιος να μού πει με ποια λογική η Μελανία ήταν πόρνη; (ναι, έχω κολλήσει με τη Μελανία).

Σύλβια για την ενοχή του Κόμφυ πρέπει να παραδεχθούμε ότι ήρθε κι έδωσε μια καθοριστική ψήφο για την αποχώρηση του Αρχιμαφιόζου του κι ότι αργότερα ακύρωσε την ΑΠ του ΔΑ του. Το δεύτερο θα μπορούσε ίσως να αιτιολογηθεί αν ο Κόμφυ είχε δει το τραγούδι του Ικαρίων και τον θεώρησε Πόρνη του κι ήθελε να τον κρατήσει μέσα (άλλωστε κι ο Κόμφυ ήταν απ αυτούς που έλεγαν να μην κοιτάμε τα τραγούδια - ίσως γιατί ήθελε να προστατέψει την Πόρνη του?) αλλά το πρώτο μου φαίνεται too much. Να έδωσε την 4η ψήφο ποντάροντας ότι θα φοβηθούν να μπούνε κι άλλοι στο κύμα κι ότι αυτό θα σταματήσει εκεί; Κι ότι μετά στην παράταση θα αλλάξει πάλι για να τον σώσει; Μου φαίνεται δύσκολο να μπόρεσε να πάρει η Μαφία μια τέτοια απόφαση μέσα στον πανικό (όλα έγιναν σε λίγα λεπτά) και να προτίμησε μάλιστα να ρισκάρει τόσο πολύ απ την πρώτη μέρα.
Το έχω απαντήσει αυτό. Θα μπορούσαν να θέλουν να ανεβάσουν τον Φινέα και να περιμένουν από τον ΔΑ να κάνει την αλλαγή ώστε να φύγει ένας αθώος. Όσοι ψήφισαν Φινέα δεν τους κάνει απαραίτητα αθώους, όπως κι όσοι ψήφισαν Μελανία δεν τους κάνει απαραίτητα αθώους, όπως έχω εξηγήσει αναλυτικά.

Οκ ο Τσαρα παραδέχεται οτι δεν πρόλαβε να δει την ψήφο και την αλλαγή της Μελανίας οπότε δεν πρόλαβε να μετρήσει ψήφους και να ψηφίσει τη Μελανία για να γίνει ισοψηφία. Οπότε πάλι είχα δίκιο. Το αν το έκανε απλά για να προσπαθήσει στην τύχη να φέρει ισοψηφία ή για να ανεβάσει τη Μελανία και να βοηθήσει τον ΔΑ, αυτό μένει να διερευνηθεί.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
*Θυμίζουμε ότι ο ultraviolence δεν μπορεί να ψηφιστεί σήμερα λόγω κάρτας εξαίρεση ψηφοφορίας.*

Ψηφοφορία για Παρασκευή 02/08:

1. CiNeFiL --> Marjoree26
2. ComfortablySmug --> Marjoree26
3. dimijim --> Marjoree26
4. Himela --> Marjoree26
5. i_lie_us--> ComfortablySmug
6. Ikarionas --> Marjoree26
7. Jkaradakov --> Marjoree26
8. Johnny15
9. Libertus
10. Marjoree26 --> Comfortably smug
11. tsarachaf --> Marjoree26
12. ultraviolence --> i_lie_us

Ψήφοι:
7 Marjoree26
2 ComfortablySmug
1 i_lie_us


Η χώρα των φαντασμάτων
Indiana Jones - Δολοφονία 31/07
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08


Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Oταν μένει μόνο ο ΑΜ μέσα ενημερωνόμαστε από την ΣΕ φωστήρα μου.
Δεν θα ενημερωθουμε την Δευτέρα αν το συνεχίσεις έτσι επειδή θα υπάρχει ακόμα τουλάχιστον ένας μαφιόζος μέσα, αυτό λέω.
Τσουκ. Η ΣΕ δεν ενημερώνει ότι ξεμείναμε από Μαφιόζους κι ότι ανέλαβε ο ΑΜ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ανακαλύψουν απ μόνοι τους οι παίχτες.
Σωστά αγαπητή μου ΣΕ;

Αναρωτιέμαι γιατί η μαφία δεν έχει σκοτώσει ακόμα dimijim, tsara και Ikariona. Πιστεύω οτι αυτοί οι τρεις παίκτες, αν είναι αθώοι, θα επιβάρυναν περισσότερο τη μαφία.
Για να σε κάνει να σκεφτείς αυτό ακριβώς ίσως;

Αλλά οι άλλοι δύο είναι άκρως επικίνδυνοι και θα περίμενα να τους έχουν ήδη βγάλει αντί να βγάλουν Ιντιάνα και Ιλιασο που δεν μίλαγαν και πολύ ούτε μπορούσαν να συσπειρώσουν κόσμο. Έτσι το λέω ως σχόλιο.
Και λιγότερο πιθανοί να γυρίσουν με Νεκροφάνεια ίσως; Φαντάζεσαι ένας τόσο επικίνδυνος παίχτης όπως λες να αθωωθεί από δολοφονία και να γυρίσει με Νεκροφάνεια; Ή ακόμη χειρότερα με Αποτυχία Δολοφονίας; Και μετά να κουβαλάει Γιατρούς και Μάγισσες κάθε βράδυ μαζί του; Αν εσύ ήσουν στη Μαφία θα το ήθελες αυτό; Ειδικά μάλιστα κι όταν δεν έχεις και τον ΔΑ να τους πετάξει ξαφνικά έξω; Ή θα προσπαθούσες να τους περάσεις ως υπόπτους και να τους βγάλεις με ψηφοφορία;
Also, ως σχόλιο να σου θυμίσω και τι έγινε στο Palermo #44, όταν μια απ τις καλύτερες και θρυλικότερες Μαφιόζες της ιστορίας του Palermo, η MissKit, βρέθηκε να έχει ρόλο Πολίτη. Πανωλεθρία! Ήμουν στη Μαφία τότε και δεν τη δολοφονούσαμε γιατί ήταν τόσο λάθος που μας συνέφερε να την έχουμε μέσα.
Κι όπως και να έχει, αν θέλεις να με κατηγορήσεις θα σε παρακαλέσω πολύ να το κάνεις με επιχειρήματα. Έχω γράψει πολλά post, έχω αφιερώσει υπερβολική ώρα να διαβάζω το θέμα, να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω τα post μου, θα ήθελα πολύ να κριθώ με βάση αυτά. Όχι με τη λογική "α επειδή είναι καλός παίχτης η Μαφία έπρεπε να τον δολοφονήσει".
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Τσουκ. Η ΣΕ δεν ενημερώνει ότι ξεμείναμε από Μαφιόζους κι ότι ανέλαβε ο ΑΜ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ανακαλύψουν απ μόνοι τους οι παίχτες.
Σωστά αγαπητή μου ΣΕ;
Yes δεν ενημερώνει η ΣΕ αν έχει αναλάβει ο ΑΜ.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
1) Αναρωτιέμαι γιατί η μαφία δεν έχει σκοτώσει ακόμα dimijim, tsara και Ikariona.

2) Αλλά οι άλλοι δύο είναι άκρως επικίνδυνοι και θα περίμενα να τους έχουν ήδη βγάλει αντί να βγάλουν Ιντιάνα και Ιλιασο που δεν μίλαγαν και πολύ ούτε μπορούσαν να συσπειρώσουν κόσμο. Έτσι το λέω ως σχόλιο.


1-2) Δεν τη συνέφερε να τους σκοτώσει. Υπήρχαν αρχικά θεωρίες με μένα ή τον dimijim ως πόρνη. Κατά δεύτερον, υπάρχουν άτομα που δεν εμπιστεύονται dimijim ή tsarachaf άρα γιατί να αφαιρέσουν κάποιον ύποπτο για τους πολίτες; Ενώ ο Indiana Jones και ο Iliaso φαίνονταν αθώοι σε όλους και φαινόταν να έχουν και όχι ασήμαντα ρολάκια. Έκανε τον κόπο κανείς σας να διαβάσει το τι έλεγε ο Indiana Jones; Έχει γράψει φοβερές σκέψεις. Ο Iliaso απ' τα γραπτά του φαινόταν τι ρόλο είχε οπότε ήθελαν να φύγει. Τρίτον, κάνατε θεωρία με μένα ως ΑΜ και με έναν αρχιμαφιόζο έξω, δεν θα τους συνέφερε να ρισκάρουν να με χτυπήσουν και να φύγει κι άλλος. Αν και φαίνεται ότι βρήκαν ποιος είναι ο ΑΜ.
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
<<Σταματήστε να διαβάζετε βαρέθηκα!>> γκρίνιαξε η Gate4 στην Eileen και στον DumeNuke εκείνο το απόγευμα στη βιβλιοθήκη του Hogwarts. <<Θα με λέτε μετά ότι κουραστήκατε και θα πάω στο πάρτι του Ravenclaw μόνη μου!>>. Οι φίλοι της αρχικά δεν της έδωσαν σημασία αλλά η Eileen δεν άντεξε. <<Όταν θα κοπείς στις εξετάσεις θα δεις τι καλά κάναμε εμείς που διαβάζαμε!>>. H Gate4 αποφάσισε να φύγει για την προπόνηση του Quidditch. Ένας θόρυβος ακούστηκε ξαφνικά στο απαγορευμένο τμήμα της βιβλιοθήκης..

Έτρεξαν και οι τρεις να δουν τι συμβαίνει..
Δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν..
Στο πάτωμα πίσω από τα ράφια με τα σκονισμένα βιβλία υπήρχε ένα σώμα..
Προσπάθησαν να αναγνωρίσουν το άτυχο παιδί..
Ήταν ο Johnny15.




*Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας της ΣΕ.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Όπως ακριβώς το είπα.
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Johnny15 μεταφέρεσαι στη χώρα των φαντασμάτων χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια.

Ψηφοφορία για Παρασκευή 02/08:

1. CiNeFiL --> Marjoree26
2. ComfortablySmug --> Marjoree26
3. dimijim --> Marjoree26
4. Himela --> Marjoree26
5. i_lie_us--> ComfortablySmug
6. Ikarionas --> Marjoree26
7. Jkaradakov --> Marjoree26
8. Libertus
9. Marjoree26 --> Comfortably smug
10. tsarachaf --> Marjoree26
11. ultraviolence --> i_lie_us

Ψήφοι:
7 Marjoree26
2 ComfortablySmug
1 i_lie_us


Η χώρα των φαντασμάτων
Indiana Jones - Δολοφονία 31/07
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08
Johnny15 - Δολοφονία 2/8

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Ικαρίονα ποια είναι η άποψή σου για τον dimijim; Δεν τον έχεις ακουμπήσει καθόλου.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top