Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Την επόμενη φορά που θα ζητήσετε ισοψηφία πείτε και πώς τη θέλετε. Διπλή; Τριπλή; Ή τετραπλή; Σκέτη; Μέτρια; Ή γλυκή; Με γάλα ή χωρίς; Ισοψηφία δε ζήτησες Αστέρη; Ισοψηφία δεν ήθελε κι ο Ιορδάνης; Με ισοψηφία δε θα ήταν καλυμμένη κι η Σύλβια; Γιατί με κατηγορείτε που προκάλεσα μία τέτοια; Η συμπεριφορά της Έμιλυ προς τη λήξη της ψηφοφορίας ήταν ελαφρώς περίεργη. Η Έμιλυ είναι στις λίστες υπόπτων για πολλά άτομα εδώ μέσα. Η Έμιλυ χθες δεν ψήφισε Φινεύς. Δεν καταλαβαίνω, γιατί σας χαλούσε τόσο πολύ μια ισοψηφία και με την Έμιλυ μέσα; Κι όσον αφορά το δικό μου κομμάτι, με μια μικρή βοήθεια από τη Σύλβια, το άφησα σε 4-5-4. Κι ο Ιορδάνης ήταν αυτός που 20:05 έφερε την απόλυτη ισοψηφία σε 4-4-4. Από εκεί και μετά τι ευθύνη φέρω για το αν χάλασε η ισοψηφία; Ναι, η Έμιλυ κι η Μελανία έπαιξαν για να σώσουν τον εαυτό τους, ο Χάρης έπαιξε για να σώσει την Έμιλυ και κανείς άλλος δε βρέθηκε για να φέρει ξανά κάποια ισοψηφία. Και φταίω εγώ γι αυτό;

Απ εκεί και πέρα είχαμε την αποτυχημένη αλλαγή του ΔΑ μεταξύ Μελανίας κι Ικαρίων. Αυτό αποκλείει αρχικά και τους δύο από το ρόλο του ΔΑ. Αλλά δε δείχνει απαραιτήτως κάτι για το ρόλο τους, κι ειδικά για τη Μελανία. Ο Ικαρίων είναι αρκετά πολύ πιο πιθανό να είναι αθώος αλλά το ότι τον επέλεξε ο ΔΑ δεν τον αθωώνει πλήρως γιατί κι ο ΔΑ δεν έχει πάντα πληροφορίες και μπορεί να κάνει λάθος. Όσον αφορά τη Μελανία, θα μπορούσε ο ΔΑ να έχει πεισθεί κάπως για την ενοχή της (σήμα ή κάρτα) και να ήθελε να την προστατεύσει. Θα μπορούσε επίσης ο ΔΑ να έχει πεισθεί για την αθωότητά της ή να μην έχει ιδέα τι είναι, εκτός απ το ότι είναι μια αμφιλεγόμενη παίχτρια, και να προσπάθησε να αλλάξει αθώο/αμφιλεγόμενο με άλλον αθώο για να αφήσει τη Μελανία ακόμη μία ημέρα μέρα και να στραφούν τα φώτα μακριά από τους υπόλοιπους Μαφιόζους. Και τα δύο έχουν συμβεί στο παρελθόν, και τα δύο έχουν πετύχει.

Αν θέλουμε τώρα να πάρουμε κάποιες περισσότερες πληροφορίες τόσο για τον ΔΑ όσο και για το τι θα μπορούσε να είχε δει και να πιστεύει για τη Μελανία, τότε θα πρέπει να ψάξουμε τον ΔΑ. Μια πρώτη σκέψη είναι ότι ο ΔΑ, ξέροντας ότι θα επιλέξει τη Μελανία, θα ήθελε η Μελανία να έχει πολλές ψήφους. Άρα θα μπορούσαμε να δούμε στα άτομα που έχουν ψηφίσει Μελανία. Μια άλλη επίσης σκέψη, συμπληρωματική ή παράλληλη με την πρώτη, είναι ότι ο ΔΑ δε θα ήθελε να έχει ισοψηφία, οπότε θα προσπάθησε όσο μπορούσε να την περιορίσει και να τη χαλάσει. Και τα δύο αυτά σενάρια δίνουν κάποια άτομα που θα ταίριαζαν το προφίλ του ΔΑ. Υπάρχει βέβαια κι η περίπτωση ο ΔΑ να καθόταν απ έξω κι απλά να έπαιξε, αλλά ξέροντας ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του μόνο μία φορά και βλέποντας μια αρχικά τριπλή ισοψηφία στο παιχνίδι, σίγουρα θα ήθελε να ρισκάρει τόσο πολύ και να μην προσπαθήσει να φέρει αυτόν που ήθελε μπροστά; Αυτή τη στιγμή όμως δε θέλω να μπω σε ονοματολογία κι αυτό γιατί δεν έχω το χρόνο να καθίσω να σκεφτώ και να αναπτύξω σωστά όλα αυτά τα σενάρια τώρα. Απλά να κρατήσουμε κατά νου ότι ναι μεν είναι χρήσιμο να βρεθεί ο ΔΑ, μιας κι αυτό θα μπορούσε να μας δώσει κάποιο παλιότερο σήμα που του έχει γίνει απ τη Μαφία και να μην του επιτρέψει να μιλήσει ξανά μ αυτήν, ωστόσο το κατά πόσο θα πρέπει να τον ψηφίσουμε για αποχώρηση είναι ένα ερωτηματικό. Την ιδιότητα την έχει κάψει, θα είναι γνωστός, σαν νούμερο μετράει ως Πολίτης, θεωρητικά μόνο με τις κάρτες του ή σε οριακές ροντέο καταστάσεις σε late game θα μπορούσε να βοηθήσει τη Μαφία.

Τέλος μένει κι ο Φύσιο που αποχώρησε ως mvp. Δεν είναι πολύ περίεργο πως ούτε καν τον εαυτό του δεν ήρθε να σώσει; Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια Μαφία θα άφηνε και δεύτερο μέλος της να φύγει - εκτός κι αν τα πόνταραν όλα στον ΔΑ (αυτό θα εξηγούσε και γιατί ο Φύσιο δεν προσπάθησε να σωθεί, δεν ήθελε να ψηφίσει άλλον κοντά του, ήθελε να είναι μόνος πρώτος) κι αυτός τους κρέμασε. Άρα πάμε είτε στην καραμέλα του ξενερωμένου Πολίτη, είτε σε κάποια Πόρνη που απλά θυσίαζε τον εαυτό της τόσο νωρίς. Κι αυτό θα μπορούσε να μας δώσει ακόμη περισσότερη τροφή για σκέψη, περιμένω τον Ακριβό ή και κάποιον άλλον, να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε ο Ακριβός το πρωί για να δούμε σε τι συμπεράσματα θα μας οδηγήσει. Θα το κάνω κι εγώ, κάποια στιγμή όμως αύριο.

Προς το παρόν σας αφήνω, έχω ξυπνητήρι αύριο και δε μπορώ να μείνω περισσότερο για θεωρίες και σενάρια τώρα. Το πρωί θα λείπω για δουλειές στο Πανεπιστήμιο, θα προσπαθήσω να κάνω ένα post πριν ξεκινήσω αλλά να περιμένετε κάτι πιο μεγάλο κι αναλυτικό λίγο πριν τη δολοφονία αν προλάβω και γυρίσω ή αργότερα αν ζω.

Καληνύχτα!
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Και εγώ ήμουν έξω το απόγευμα γι'αυτό και μπήκα μόνο στο 5λεπτο, είδα τι γινεται με τις ψηφους, κυνήγησα ισοψηφία και βγήκα να συνεχίσω το απόγευμά μου γυρίζοντας τώρα να δω τι έγινε.

Πρώτο σχόλιο, που μάλλον θα πρέπει να εξηγηθεί post-game είναι τα ποστ του Χάρη/Libertus. Είναι ποστ σοβαρού περιεχομένου γραμμένο σε τρελιάρικο στυλ. Προσωπιά δεν τον έχω συνηθίσει έτσι, δεν ξέρω αν το κάνει για να φέρει μια ευχάριστη νότα ή για κάποιον άλλον σκοπό αλλά δεν νομίζω πως μπορούμε να μάθουμε τώρα.

Τώρα στο διαταύτα της ψηφοφορίας. Το τι έγινε με τις ψήφους το ανέλυσε ο Ικαρίωνας οπότε δεν θα αναλωθώ εκεί. Η μόνη περίεργη κίνηση είναι του Libertus. Την κρατάω και συν η επιμονή του χθές να βγει ο Φινέας θα τον κατατάξω στους λογικά πολίτες.

Τώρα στην κίνηση του ΔΑ πιστεύω ότι έστειλε το πμ πριν δει τις αλλαγές στο 09, είναι ένα ρισκο που λογικά όλοι οι ΔΑ παίρνουν εκτός και αν είναι γρηγορα πιστόλια στα πληκτρολόγια και εξού το έχασε, είχε την εντύπωση της 3πλης ισοψηφίας και έτσι έδρασε:
- Δεν θεωρεί ότι η Μελανία είνια μέλος της μαφίας και η κίνηση του ήταν απλά για να παραπλανήσει με σκοπό να αναλωθούμε άλλον έναν γύρο στην έξοδο της Μελανίας.
- Θεωρεί την Μελανία μαφία, εδώ αυτό είναι self explanatory στο γτ έδρασε.
- Ισχύει ένα απο τα άλλα δύο και θεωρεί τον Ικαρίωνα ΑΜ ή κάποιο άλλο πολύ δυνατό ρόλο των πολιτών, οπότε ήθελε να βγάλει ένα δυνατό αντίπαλο της ομάδας του.

Το συμπέρασμα ότι ΔΑ δεν μπορεί να είναι η Μελανία και ο Ικαρίωνας έχουν αναφερθεί.

Τώρα στα δικά μου συμπεράσματα, θα πορευτώ στον επόμενο γύρο θεωρώντας ότι ο Ικαρίων είναι ΑΜ και ότι ο Φανερός του είναι η Έμιλυ. Είδε λοιπόν ο Ικαρίωνας ότι η Έμιλυ πάει να βγάλει λάδι τον Φινέα απο τις κατηγορίες των υπολοίπων, ήταν η μόνη που το ανέφερε ενώ ήταν ακόμη ενεργός παίκτης και έτσι υποψιάστηκε και ψήφισε τον Φινέα. Σε συνδυασμό με το ότι η Έμυλι παίζει πολύ προσεκτικά με βάζουν σε υποψίες. Οπότε για απόψε και μέχρι την δολοφονία Emilouko

Ήμουν έξω και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
H εξάδα ενόχων μου βρίσκεται διαβάζοντας εξονυχιστικά πως παίχτηκε το παιχνίδι στο Παλέρμο 163.
Οχι νεκροφάνεια
Άντε άλλος ένας ξενερωμένος...
Η απορία αυτού του παλέρμο λογικά θα είναι αν θα δούμε έστω και κάποια σοβαρά τελευταία λόγια.
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Να μη ξεχάσω την υπόσχεσή μου στην Eileen. :hehe:

Ψηφοφορία για Πέμπτη 01/08:

1. CiNeFiL
2. ComfortablySmug
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela --> Emilouko
6. i_lie_us
7. Ikarionas --> dimijim
8. Iliaso
9. Jkaradakov --> Emilouko
10. Johnny15
11. Libertus
12. Marjoree26
13. ~Melania~
14. tsarachaf
15. ultraviolence


Ψήφοι:
2 Emilouko
1 dimijim


Η χώρα των φαντασμάτων
Indiana Jones - Δολοφονία 31/07
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Επανέρχομαι γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ με μια ακόμα θεωρία: ο ΔΑ να ήταν ο ίδιος ο φυσιο. Είχε δύο επιλογές: είτε θα φύγει αυτός και έτσι κι αλλιώς η ιδιότητα του καίγεται είτε να φύγει η Μελανια και με την ιδιότητα του να διώξει τον ικαριονα. Μην ξεχνάμε ότι χτες έπαιξε ΑΠ στον ικαριονα. Θα αναρωτηθούμε όμως, γιατί δεν μπήκε να αλλάξει την ψήφο του για να πάρει παραπάνω ψήφους η Μελανια και να γίνει πιο πιθανό να πετύχει το σχέδιο; Ίσως δεν ήθελε να δείξει ότι είναι εδώ ώστε να βγει μετά και να πει ότι έλειπε (όπως και το είπε) και να μην θεωρηθεί ότι ήταν ΔΑ. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, αν όντως είναι ΔΑ, αυτή τη στιγμή δεν κατάφερε μεν να βγάλει ικαριονα, αλλά κατάφερε να ρίξει μια σκιά πάνω στη μελάνια ότι ο ΔΑ πήρε από αυτήν σήμα οπότε ίσως είναι μαφιόζα. Το να αναλωθουμε να ασχοληθούμε τι είναι η Μελανια, θα δώσει λίγο χρόνο στους μαφιόζους. Ίσως το "όχι νεκροφάνεια" να το είπε στους μαφιόζους κι όχι στους πολίτες.

Τραβηγμένο; Το είπα απλά ως σενάριο.
 

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Επανήλθα για τον νυχτερινό σχολιασμό μου της μέρας:

Emilouko
Καλησπέρα και πάλι. Η Έμιλυ Μαϊντάνου συμφωνα με Libertus επέστρεψε.]
Εμένα σε αυτή τη φάση μου φαίνεται πολύ ύποπτο που κάποιοι προσπαθούν ας πούμε να απομακρύνουν άτομα από το να ακολουθήσουν τη θεωρία του Ικαρίονα. Ειδικά ο dimijim έκανε ολόκληρο ποστ σεναρίων για τον Ικαριονα ως κίνητρα μη εμπιστοσύνης. Από τη μια είναι λογικό, από την άλλη μου φαίνεται κάπως ύποπτο. Γιατί και άλλες θεωρίες έχει κάνει και παλιότερα αλλά οι υπόλοιποι απλά τον αντικρούαν ή τις αγνοούσαν. Μήπως πέτυχε κάτι με αυτά που είπε και κάποιοι ενοχλήθηκαν;
Εγώ στην παρούσα φάση λοιπόν θα ψηφίσω dimijim γιατί όπως είπα πιστεύω ότι κάποιοι Μαφιόζοι έχουν κρυφτεί σε ψήφους εκτός του φινευς. Εξαλλου η φυσιο έχει ήδη αρκετούς ψήφους.

Εσύ 'Εμιλυ σήμερα ήσουν στην ψηφοφορία... και ενώ θεωρείς αρχικά ύποπτο το Ντιμιτζίμ, ψηφίζεις μετά εμένα... τελικά πείστηκες από τον Ικαρίωνα ή όχι; Και πρέπει να προσέξεις πολύ τι θα πεις, γιατί το ΥΠΕΡΣΕΝΑΡΙΟ του Ικαριωνα που σας έπεισε όλους για την ενοχή μου ως ΔΑ και ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ (το γιατί συνέφερε την μαφία να γκρεμιστεί θα αναφέρω λόγους παρακάτω). Συγγνώμη δεν περιμένω, σίγουρα με την εμμονή του θα βρει κάτι άλλο να πιαστεί αλλά ελπίζω σήμερα να έπεισα μερικούς ότι ο Ικαρίωνας λέει όπως είπε ο ίδιος "άρες μάρες κουκουνάρες". Από το πρωί φωνάζω για το παράλογο, και πάρα πολλοί τρέξατε να τον πιστέψετε. Εννοείται ότι ανάμεσα σε αυτούς που στράφηκαν εναντίον μου υπάρχουν μαφιόζοι, για τον εξής απλό λόγο: τους συνέφερε να περαστώ ως ΔΑ για να μείνει ανενόχλητος ο δικός τους και να σταματήσετε να ψάχνετε σήματα. Τώρα από τη στιγμή που το δικό μου μισό σενάριο ήθελε τον Ικαρίωνα ως ΔΑ δεν ισχύει (δεν μπορεί να αλλάξει τον εαυτό του) μου μένει το σενάριο της πόρνης. Και φυσικά δεν πρόκειται μέχρι τρανής αποδείξεως του εναντίου να ακούσω έστω και λέξη από αυτά που λέει.

Συνεπώς παίδες! Κανένα σήμα δεν ζητούσα από κανέναν σας (ευτυχώς όλο το παλέρμο, γιατί με όλο το παλέρμο μίλησα, είναι οφφ δε χουκ τουλάχιστον σχετικά από την μεριά μου ως ΔΑ) και άρα μπορώ να συνεχίσω να ερευνώ και να ρωτάω όπως έκανα και πριν (όχι ότι ο Ικαρίωνας με σταμάτησε ;) ).

Όπως κάθε καλοκαίρι του Παλέρμο ζητάω μια μέρα κατανόηση, αύριο είμαι (βασικά σε λίγες ώρες) birthday girl και ζητάω εκ των προτέρων μια μικρή συγχώρεση που θα απουσιάζω πολύ και δεν θα είμαι τόσο ενεργή. Όσοι θέλετε, μου το δίνετε (μου έχει τύχει και να θέλουν να με δολοφονήσουν εκείνη τη μέρα), όσοι θέλετε θα το εκμεταλλευτείτε. Εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Η αποχώρηση του Φύσιο ήταν κάτι που ήθελαν πολλοί. Παίχτηκε βέβαια και το όνομα της Έμιλυ (που τελικά γλίτωσε), οπότε δεν ξέρω τι να υποθέσω. Εγώ έπαιξα καθαρά μόνη μου για να σώσω αν γινόταν τον εαυτό μου. Το ότι πήγε να με σώσει ο ΔΑ μπορεί να εξηγηθεί με διάφορους τρόπους: 1ον, αλλαγή ψήφων μεταξύ 2 αθώων σημαίνει φάγωμα μεταξύ τους. Θα υπολόγιζε ότι θα έβγαινε ο Ικαριωνας που με κατηγορεί χωρίς κανένα απολύτως επιχείρημα (απλά τώρα που απέτυχε τόσο φανερά θα προσπαθήσει να με πατήσει από αλλού για να μη γίνει ρεζίλι). 2ον ότι είμαι μαφιόζα; και πήγε και έβγαλε έναν που οι περισσότεροι θεωρείτε αθώο για να με κατηγορήσετε ακόμα πιο πολύ μετά; Δεν στέκει. Ήταν μια καλοστημμένη παγίδα και απλά έχω άλλο μέτωπο να αντιμετωπίσω τώρα. Άρα Ικαρίωνα, όσο και αν δεν το πιστεύεις , η μαφία έπαιξε πολύ καλά γιατί τώρα θα μπορέσεις να πεις ότι είμαι η μαφιόζα που έσωσαν ;) (απροκάλυπτα φυσικά). 3oν: ήθελαν να διώξουν τον Ικαρίωνα (για κάποιο λόγο) και απέτυχαν.

Σου φαίνεται ύποπτη η αντίδραση του Δημήτρη που παρέθεσε κάποια σενάρια όπου μάλιστα το ένα τον επιβεβαίωνε;

Απαντώ λίγο σε αυτούς που σχολίασαν για μένα, γιατί τώρα θα αρχίσω όντως να εκνευρίζομαι.



Όχι, ειλικρινά δεν μπορώ αυτή την στιγμή, γιατί δεν έχω πισι και γενικά δημιούργησα τα γκρουπ γιατί ακόμη η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη. Μπορώ να τα αναλύσω ξανά το βράδυ βέβαια, πιο συγκεκριμένα. Αλλά για όποιον θέλει να καταλάβει, είναι ξεκάθαρο.



Ο τσαρα πολύ απλά μπήκε εξαιρετικά μπερδεμένος, γιατί είδε ξαφνικά 7 άτομα να ψηφίζουν ένα άτομο που δεν του είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να αιτιολογησουν. Το γεγονός ότι στάθηκαν τυχερά, δεν σημαίνει ότι θα τους πω και μπράβο. Δεν είμαι θυμωμένος, αλλά περιμένω να αρχίσουμε επιτέλους να επιχειρηματολογουμε.

Επίσης έγραψα μια πολύ αναλυτική κατάσταση πιθανών μαφιόζων σήμερα το πρωί, αν εσείς δεν ξέρετε να διαβάζετε, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Αλλά μάλλον κάτι δεν σας συμφέρει για να το αγνοείται και τόσο επιμελώς.

Πρόσεχε Ακριβέ, όταν εγώ δήλωσα μπερδεμένη με έβγαλαν ΔΑ ... :whistle: Επίσης γιατί με ψήφισες; Επειδή και εσύ με είχες για ΔΑ αν θυμάμαι καλα...

Τον εμπιστευεσαι;

Αρχική δημοσίευση από: Libertus

Αρχικά θα πρέπει ο Ικαρίωνας και εσύ να με αποζημιώσετε για τις φθορές στον κήπο μου. Δεν είναι δυνατόν να ζω εδώ και να υποφέρω από μια βεντέτα. Κατά δεύτερον, εγώ δεν σε ψήφισα, άρα δεν πάω να σε βγάλω. Τα διάβασα αυτά που λέτε και το μόνο που έχω να πω ότι όλες τις θεωρίες από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι τώρα περί σημάτων τις θεωρώ ανοησίες και τραβηγμένες από τα μαλλιά.

Εσύ ενώ δήλωνες ότι δεν θες να με βγάλεις, τελικά το προσπάθησες ε; ;) (προσπαθώντας να σώσεις την Έμιλυ; )

Αλλαγή σε ultraviolence

ΟΚ ήθελε ισοψηφίες.
Ακυρώνω την ψήφο της χιμελα.

Κατέβασε τον εαυτό της γι'αυτό κι εγώ για να σωθώ:
Αλλαγή ψήφου σε Physiognomist.

Ακύρωση ψήφου σε Ikarionas.

Έπαιξα εκεί που με έπαιρνε.

Ακυρώνω την ψήφο του dimjim στην Emilouko.

Τόσο σίγουρος για την αθωότητα της Έμιλυ;


Περιμένω εξήγηση και νέα θεωρία.

χαχαχαχαχαχαχαχ λαθος ψηφους αλλαξε. Κλαίω. Ευχαριστώ για τις 4 ψήφους ΔΑ. Πάει τσάμπα η ιδιότητά του και γλιτώσατε οι πολίτες από ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίλα.

Λιμπερτους εξηγήσεις άμεσα που πηγες να χαλασεις την ισοβαθμια αφαιρωντας ψηφο απο Εμιλυ. Ηθελες δραση ΔΑ φιλε;

Δεν πάει καθόλου τζάμπα η ιδιότητα. Συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει, εμείς οι 2 να τρωγόμαστε.

Είδα δημοσιεύσεις από Emilouko και Melania στις 20.09, προφανώς δεν είχα καν χρόνο να διαβάσω και να καταλάβω. Νόμιζα ότι η Μελανία θα ψήφιζε Emilouko και όχι Physiognomist, οπότε ήθελα να επιδιώξω ισοψηφία Μελανίας-Emilouko για να δράσει ο ΔΑ και να ξοδέψει την ιδιότητά του...που το έκανε ούτως ή άλλως. :P

Με συνέφερε να παίξω Φυσιο που ήταν πιο ψηλά.. αλλά εσύ χάλασες και κάρτα για την Έμιλυ..
Αν και δεν έχω πολυκαταλαβει τι παίχτηκε με τις ψήφους μερικές σκέψεις

1. Ο ικαριωνας δεν είναι ΔΑ(ψιλό αναμένοταν). Μάλιστα ο ΔΑ θεωρει τον ικαριωνα πολίτη οποτε γίνεται πιο σαφές οτι ο Physio ειχε κακο σκοπό οταν φυλακισε τον ικαριωνα
2. Η melania δεν είναι ΔΑ (καλά νεα) Στα κακά νέα για τη melania ο ΔΑ τη θεωρεί μαφιοζα (την περίπτωση να ηθελε ο ΔΑ να αλλάξει αθωο με αθωο τη θεωρώ λιγοτερο πιθανη καθως οι μαφιοζοι είναι χωρίς 1 κρυφο μαφιοζο, θα καρφωνοταν ο Physio ως μαφιόζος και θα έχανε η πλευρά τουςμια πολυ σημαντική ιδιότητα)
3. Κατ εμε ο ΔΑ είναι αναμεσα στα ατομα που ενεργοποιησε καρτες / αλλαξε ψήφο
4. Τραγικο play σήμερα απο τους κακους

Άρα ο ΔΑ με έσωσε για να με στοχοποιήσει; Έχεις μπερδευτεί (εσκεμμένα) για τον ρόλο του; Αυτός βοηθάει την μαφία, δεν την στοχοποιεί.

Καλημέρα σας και πάλι αγαπητοί συμπολίτες!
Για να δούμε λίγο τι έγινε σήμερα


Έχουμε μια Emilouko που δίνει τέταρτη στη Μελανία λέγοντας ότι συμφωνεί να πάμε σε ισοβαθμία. Και έτσι προκύπτει το εξής:

6 Physiognomist
4 ~Melania~
2 Emilouko


Ο Λιμπέρτους αλλάζει την ψήφο του από dimijim στη Μελανία και έτσι έχουμε:

6 Physiognomist
5 ~Melania~
2 Emilouko



Πετάγεται ο dimijim και αλλάζει την ψήφο του από τον Physiognomist στην Εμιλούκο για να την ανεβάσει. Πάμε στο:

5 Physiognomist
5 ~Melania~
3 Emilouko



Καπάκι Χιμέλα πηγαίνει από Physiognomist σε Εμιλούκο. Πάμε στο:


4 Physiognomist
5 ~Melania~
4 Emilouko





Μέχρι εδώ έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:

α) Δύο άτομα (himela & dimijim) που είχαν ψηφίσει Physiognomist άλλαξαν σε Έμιλυ. Μου θυμίζει λίγο αυτό που είχε γίνει χτες και πήγαμε Φινέα αλλά εγώ προσωπικά θα τους ρίξω μια πρώτη κατηγορία που θα σχολιάσω πιο κάτω, διότι δυσκόλεψαν χωρίς λόγο το παιχνίδι των αθώων.



5 ~Melania~
4 Physiognomist
4 Emilouko

Και πάμε στην παράταση.



Είμαστε λοιπόν στην παράταση και ο Καραντάκοβ αλλάζει από Μελανία σε Ultraviolence προφανώς για να μας δώσει την επιθυμητή ισοψηφία και να κόψει κινήσεις στο ποιος θα πάει να τη χαλάσει. Είμαστε λοιπόν στο:

4 ~Melania~
4 Physiognomist
4 Emilouko




Πετάγεται Εμιλούκο και ακυρώνει την ψήφο της Χιμέλας σε εκείνη, οπότε πέφτουμε στο

4 ~Melania~
4 Physiognomist
3 Emilouko

Δεν χρειάζεται να βιαστεί να την κατηγορήσει κάποιος γιατί είναι λογικό να θέλει να σώσει τον εαυτό της μην τυχόν και κάποιος πάει να τη βγάλει. Έτσι κι αλλιώς μένει η ισοβαθμία Μελανίας με Φυσιό.



Ακολουθεί η Μελανία που ακυρώνει τη δική μου ψήφο πάνω της και αλλάζει την ψήφο της από εμένα στον Physiognomist και άρα πάμε στο:

3~Melania~
5 Physiognomist
3 Emilouko

Εδώ χάνουμε για πρώτη φορά την ισοψηφία και πρέπει οι αθώοι άμεσα να κάνουν κάτι.



Έρχεται λοιπόν ο Libertus και ξοδεύει τη δεύτερη κάρτα του στο να ακυρώσει την ψήφο του dimijim στην Έμιλυ. Μια κίνηση που όχι μόνο δεν βοηθάει σε ισοβαθμία αλλά βγάζει εντελώς εκτός κινδύνου την Έμιλυ που ωστόσο κατηγόρησε λίγο πριν την ψηφοφορία ως Μαϊντανό που κοιμάται. Ήθελε να την ξυπνήσει μάλλον. Αν ήθελε ισοβαθμία όπως είπε θα έπρεπε να ρίξει την ακύρωση σε ψήφο του Physiognomist για να πάμε στο 3-4-3 και να είναι πιο εύκολη η ισοβαθμία αλλά δεν το έκανε. Πάμε λοιπόν στο:

Μια μικρή παρένθεση εδώ. Τον Χάρη τελικά τι τον θεωρείς;
3 ~Melania~
5 Physiognomist
2 Emilouko



Έρχεται ο tsarachaf, αφαιρεί την ψήφο του από Εμιλούκο και ψηφίζει Μελανία να την ανεβάσει αλλά μάταια διότι θέλαμε άλλη μια ψήφο σ' αυτήν που όμως ποτέ δεν ήρθε. Για μένα ο tsarachaf είναι φουλ αθώος μετά απ' αυτό.

Είναι φουλ αθώος μετά από την θεωρία σου ότι είμαι ΔΑ; ;)

Κι από πριν τον είχα αλλά είχα και μια σπίθα υποψίας σε ένα τρελό πλοτ τουιστ που είχα σκεφτεί. Πλέον δεν έχω. Πάμε λοιπόν στο τελικό:

4 ~Melania~
5 Physiognomist
1 Emilouko

που δεν είναι αυτό που είχαμε συναποφασίσει αγαπητοί μου συμπολίτες και που θα τρώγαμε μεγάλη παπάρα αν δεν έκανε τραγικό λάθος μέτρησης ο ΔΑ καίγοντας για πάντα την ιδιότητά του και ανακουφίζοντάς μας απ' τον κίνδυνο να φύγουμε ξαφνικά άκλαφτοι.



Ο ΔΑ άλλαξε την ψήφο της Μελανίας με τη δική μου. Γιατί; Τέσσερα σενάρια:

1) Μέτρησε λάθος τις ψήφους. Δεν ξέρω πώς γίνεται να τις μέτρησε λάθος αλλά όλα είναι πιθανά. Μπορεί να διάβασε κάποια αλλαγή λάθος, μπορεί να μην είδε κάποια αλλαγή. Είναι αρκετά αγχωτικό σημείο η παράταση και είναι εύκολο να γίνουν λάθη.

2) Για να μας μπερδέψει. Σενάριο παπαριά που το γράφω εδώ απλώς για να προφτάσω κάνα σαΐνι που μπορεί να το πει. Έχει φύγει ένας μαφιόζος ήδη, κινδυνεύουν κι άλλοι, ο Φυσιογνώμων ακούστηκε και αρκετά και δεν είναι για να ξοδεύουν έτσι μια τόσο χρήσιμη ιδιότητα αφήνοντας μάλιστα τον Φυσιογνώμων να φύγει άκλαφτος. Απορρίπτεται.

3) Το πιο πιθανό σενάριο για μένα: Είναι νέος παίκτης που δεν γνωρίζει καλά τους κανόνες και νόμιζε πως η ιδιότητα του ΔΑ βγάζει εκτός παιχνιδιού όποιον θέλει ανεξαρτήτως του σε ποια σειρά ψήφων βρίσκεται. Ήθελε να σώσει Μελανία και να πετάξει εμένα άρα απλά μας επέλεξε. Μπορεί να έγινε και το σενάριο 1 αλλά αυτό το τελευταίο για κάποιο λόγο μου αρέσει γιατί από καινούρια άτομα έχουν γίνει ήδη κάποια λάθη σε κανόνες. Έτσι Σινεφίλ; Δεν είχες ψηφίσει Φινέα, συνέχισες να ψηφίζεις Φυσιογνώμων, θέλω να δω τώρα που έφυγε, σε ποιον θα πας. Δεν σε κατηγορώ απλώς πρόσεξα κάποια λαθάκια. Και απ' τον iliaso πρόσεξα επίσης, ο οποίος πήγε και ψήφισε και τον Φινεύς βέβαια αλλά κι αυτός σήμερα έμεινε στον Φυσιογνώμων.

4) Είχε κάνει copypaste το να αλλάξει ψήφους Μελανίας με Ικαρίονα, επειδή πίστευε πως θα πάμε να βγάλουμε Μελανία και ενώ το έκανε paste ξέχασε να αλλάξει το όνομα με του Φυσιογνώμωνα και έστειλε κατά λάθος το προηγούμενο copy του. Τραβηγμένο ίσως αλλά ας το βάλω κι αυτό.

Προφανώς δεν είμαι ΔΑ που έτσι κι αλλιώς δεν έβγαινε να είμαι και για να με θέλουν έξω μάλλον ούτε μαφιόζος είμαι. Πόρνη εξήγησα γιατί δεν γίνεται να είμαι άρα ας τελειώνουμε με αυτή την ομάδα.

Μάλλον όντως δεν ισχύει το σενάριο με Μελανία ως ΔΑ.

Όχι δεν ισχύει, και φρόντισαν οι μαφιόζοι να το μάθεις αυτο.........

Δεν βλέπω λόγο να κάνει κάτι τέτοιο παρά μόνο αν μπερδεύτηκε και έγραψε το όνομά της αντί να γράψει αυτού που έπρεπε αλλά μπαα. Πάντως ο ΔΑ δείχνει πως ήθελε να την κρατήσει μέσα. Ίσως έπιασε και σήμα απ' αυτήν, οπότε μπορούμε να ξαναδούμε τα τελευταία ποστ της Μελανίας μετά τη δημοσίευση του ποστ μου μπας και βρούμε κάτι. Δεν την εμπιστεύομαι πάντως και δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι κάνας μαφιόζος. Ίδομεν. Έτσι κι αλλιώς τώρα μπορούμε να εστιάσουμε ανενόχλητοι στο να βγάζουμε μαφιόζους αφού η ιδιότητα του ΔΑ πήρε πόδι άδοξα. Πάμε να δούμε λίγο τα ποστ μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.


:hehe: πριν καν δω το ποστ σου ήξερα ότι θα το γύρναγες εκεί. Η ήττα ήταν μάλλον μεγάλη.. δεν πειράζει καταλαβαίνω. Προσπάθησε κι άλλο, εγώ θα μείνω λίγο ακόμα έστω και θα σου απαντάω. Πήγαινε να ψάξεις τα καινούριου είδους σήματα μου και περιμένουμε ξανά υπό το νέο φως της διαστρέβλωσης που θα κάνεις να δούμε πως βγαίνω μαφιόζα.


Οπότε το να ακυρώσεις ψήφο από Εμιλούκο θα πήγαινε σε ισοβαθμία τη Μελανία με τον Φυσιογνώμων και όχι τη Μελανία με την Εμιλούκο όπως λες ότι ήθελες να γίνει. Άρα κάτι δεν μας λες καλά φίλε Λιμπέρτους.

Αν μάλιστα υπολόγιζες και την ακύρωση της Μελανίας σε μένα με ψήφο της Μελανίας σε Εμιλούκο, όπως νόμζιες, θα πήγαινε στο:

3 ~Melania~
4 Physiognomist
4 Emilouko

Πλέον δεν εμπιστεύομαι dimijim (ανέβασε Έμιλυ και διευκόλυνε τους μαφιόζους να μας αιφνιδιάσουν κάνοντας πιο πολύπλοκη την ψηφοφορία στην παράταση) και Libertus (λέει πράγματα που δεν ισχύουν και προστάτεψε Έμιλυ) και θέλω να καθίσω να σκεφτώ λίγα πράγματα μπας και βρω στα ποστ τους κάτι που θα με βοηθήσει να δω λίγο πιο καθαρά το τι συμβαίνει. Δεν ξεχνάω ασφαλώς τη Μελανία που προσωπικά δεν μου βγαίνει αθώα πολίτης σε κανένα σενάριο και θα πληροφορήθουμε σύντομα τι στο καλό ήταν ο Physiognomist που με όλα αυτά τα περίεργα που γίνονται, δεν είμαι τόσο σίγουρος αν είχε κακό ρόλο πλην βοηθητικής πόρνης. Νομίζω το πιο καλό ερώτημα του μέντιουμ θα είναι αν ήταν πόρνη ο Physiognomist και όχι αν ήταν μαφιόζος αλλά δικοί σας ρόλοι, παίξτε όπως θέλετε.

Θα δώσω μια πρώτη ψήφο στον DIMIJIM προς το παρόν για να υπάρχει.

Οι μαφιόζοι ποιοι είναι τελικά;; Αυτοί που πήγαν να σε αιφνιδιάσουν;
(Λίγο πιο καθαρά εννοεί αυτό που έκανε σήμερα σε εμένα).

Αφού λοιπόν κανένας δεν ασχολείται, εγώ θέλω μόνο να πω ότι μέσα σε αυτούς που με στήριξαν ως ΔΑ κρύβεται κάποιος που έχει συμφέρον.

1. Ικαρίωνας
2. Τζόννυ
3. Ιορδάνης
4. Ντιμιτζιμ
5. Τσαρα
6. Εμιλυ
7. Κόμφι
8. i lie us
9. Ιλιασο

Δεν βγαίνουν όλοι αθώοι, αντικειμενικά. Προς το παρόν θα πάω για ComfortablySmug ο οποίος πάει με το κύμα και μετά τη πολυσχολιασμένη δήθεν υποστήριξή του, ακολουθεί από πίσω τον Ικαρίωνα και βιάζεται να με κρίνει ένοχη, χωρίς ούτε ένα επιχείρημα.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Επανήλθα για τον νυχτερινό σχολιασμό μου της μέρας:

1) Τώρα από τη στιγμή που το δικό μου μισό σενάριο ήθελε τον Ικαρίωνα ως ΔΑ δεν ισχύει (δεν μπορεί να αλλάξει τον εαυτό του) μου μένει το σενάριο της πόρνης. Και φυσικά δεν πρόκειται μέχρι τρανής αποδείξεως του εναντίου να ακούσω έστω και λέξη από αυτά που λέει.


2) :hehe: πριν καν δω το ποστ σου ήξερα ότι θα το γύρναγες εκεί. Η ήττα ήταν μάλλον μεγάλη.. δεν πειράζει καταλαβαίνω. Προσπάθησε κι άλλο, εγώ θα μείνω λίγο ακόμα έστω και θα σου απαντάω. Πήγαινε να ψάξεις τα καινούριου είδους σήματα μου και περιμένουμε ξανά υπό το νέο φως της διαστρέβλωσης που θα κάνεις να δούμε πως βγαίνω μαφιόζα.

1) Δεν έκανες κανένα σενάριο ούτε μισό σενάριο. Είπες ότι με θεωρείς ΔΑ ή πόρνη χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα και σου είχα πει από πριν ότι δεν στέκουν αυτά τα δύο που λες διότι ήθελα ισοβαθμία και αυτό σαμποτάρει τον ΔΑ και άρα ως πόρνη δεν θα ήθελα να σαμποτάρω τον ΔΑ έχοντας βγάλει ήδη με ψήφο μου αρχιμαφιόζο. Πρέπει να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι αυτά που λες και να μην κάνεις θεωρίες απλώς για να τις κάνεις.

2) Ποια ήττα ήταν μεγάλη καλό μου κορίτσι; Να με βγάλουν έξω προσπαθούσαν. Εγώ νομίζεις ότι ήθελα να με βγάλουν; Νομίζεις ότι χάρηκαν που δεν με έβγαλαν και αυτή είναι η ήττα τους; Τι ασυναρτησίες λες;

Και ασφαλώς δεν αθωώνεσαι από τίποτα ως μαφιόζα ή πόρνη. Μόνο από ΔΑ αθωώνεσαι. Εγώ όμως αθωώνομαι εύκολα κι απ' τα τρία.
 

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
1) Δεν έκανες κανένα σενάριο ούτε μισό σενάριο. Είπες ότι με θεωρείς ΔΑ ή πόρνη χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα και σου είχα πει από πριν ότι δεν στέκουν αυτά τα δύο που λες διότι ήθελα ισοβαθμία και αυτό σαμποτάρει τον ΔΑ και άρα ως πόρνη δεν θα ήθελα να σαμποτάρω τον ΔΑ έχοντας βγάλει ήδη με ψήφο μου αρχιμαφιόζο. Πρέπει να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι αυτά που λες και να μην κάνεις θεωρίες απλώς για να τις κάνεις.

2) Ποια ήττα ήταν μεγάλη καλό μου κορίτσι; Να με βγάλουν έξω προσπαθούσαν. Εγώ νομίζεις ότι ήθελα να με βγάλουν; Νομίζεις ότι χάρηκαν που δεν με έβγαλαν και αυτή είναι η ήττα τους; Τι ασυναρτησίες λες;

Και ασφαλώς δεν αθωώνεσαι από τίποτα ως μαφιόζα ή πόρνη. Μόνο από ΔΑ αθωώνεσαι. Εγώ όμως αθωώνομαι εύκολα κι απ' τα τρία.

1) Οκ πραγματικά, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ευτυχώς τα βλέπουν όλοι αυτά που λες και ότι ίδρωσες λιγάκι. Το ότι αγνοείς συνεχώς τα επιχειρήματα μου με κάνει να μην θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Και τελευταία φορά απαντάω με μια πρόχειρη δικαιολογία: ότι η ισοψηφία συμφέρει αν όντως έχεις στριμώξει και ενόχους. Αν είναι μόνο αθώοι; Απλά μας αφήνουν να τρωγόμαστε. Επίσης δεν μας έχεις πει ακόμα, ποιοι ήρθαν να με σώσουν;

2) Η μεγάλη ήττα ήταν αυτή της ακλόνητης θεωρίας σου. Κλασσικά δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Και αυτό λέω, από ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΑ έγινα μαφιόζα ή πόρνη. Οκ, accepted.

Καληνύχτα σας :flowers:

***ΛΕΛΟΥΔΟ: ΣΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ***
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δεν θα κάνω ποστ σήμερα γιατί θέλω να πέσω για ύπνο. Χτες ξενύχτησα. Αν προλάβω θα κάνω πριν την δολοφονία.

Τρία σύντομα σχόλια που δεν θα αιτιολογήσω όμως:


α) Την τρίτη τυμβωρυχία είτε την έχει ο dimijim είτε βρίσκεται πάλι σε πολίτη. Δεν την έχει η μαφία.
β) Το σενάριο της Χιμέλας για ΔΑ Physiognomist δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Πρέπει να διερευνηθεί. Υπήρχε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια από τον Φινέα να τον προστατέψει και ένας απ' τους σίγουρους αθώους έκανε ένα πολύ ωραίο ποστ γι' αυτό. Αν εξετάσουμε ειδικότερα τις αναφορές της Μελανίας σ' αυτόν, ίσως καταλάβουμε και γι' αυτήν αν είναι τελικά μαφιόζα που πήγε να την προστατέψει ή όχι. Μπορεί το ξενέρωμα του Physiognomist να οφείλεται στο λάθος που έκανε. Σκεφτείτε το εξής: Τον ξέρει η μαφία. Έχει πιάσει σήμα ίσως και από Μελανία και άρα είναι σίγουρος πως οι μαφιόζοι θα πάνε να τον προστατέψουν για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του. Είναι σίγουρος ότι θα ανεβάσουν κάπως την Μελανία. Οπότε έχει έτοιμο ποστ να σώσει Μελανία και να διώξει εμένα. Αλλά οι μαφιόζοι τον αφήνουν. Και η ιδιότητα πάει στράφι. Και προφανώς ξενερώνει. Ίσως να τον άφησαν αφενός για να μην καρφωθούν και αφετέρου για να τον δει το μέντιουμ ως αθώο και να μπορέσουν να τον επαναφέρουν. Αλλα αυτός τους λεει να μην πεσει νεκροφανεια πανω του και τους το χαλαει λεγοντας τους ισως εμμεσως οτι δεν εχει δυνατες καρτες. Στεκει παρα πολυ. Νομιζω στις αναφορες σ' αυτόν θα βρούμε αυτά που ψάχνουμε. Kαι ασφαλώς όποιος πάει να του ρίξει νεκροφάνεια καίγεται. Αν ισχύει αυτό τότε ο dimijim που πήγε να ψηφίσει Εμιλούκο παίρνοντας την ψήφο του απ' τον Φυσιο, δεν είναι μαζί του. Η μαφία θα ήθελε να τον αφήσει να φύγει για να περάσει τη δοκιμασία του μέντιουμ και όχι να του κατεβάσει ψήφους. Πρέπει να διερευνηθεί άμεσα. Ποιοι του μιλούσαν και τι του έλεγαν.
γ) Μόλις πρόσεξα στο ποστ 252 που είχα γράψει ότι οι δυο γρήγορες σκέψεις που έκανα πριν ψηφίσω Φινεύ και βγει παρότι γρήγορες για εκείνη τη φάση του παιχνιδιού είχαν ενδιαφέρον. Ειδικά το 1 που είναι σαν να το προφήτεψα. Χμμ.

Μάλιστα σχετικά με το σενάριο για τον Physiognomist ως ΔΑ ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που άλλαξε ξανά την ψήφο του στον Ιντιάνα μετά την παρέμβαση Καραντάκου. Είχε ψηφίσει Ιντιάνα και έλεγε πως ήθελε ισοψηφίες. Αλλάζει μετά ψήφο σε μένα, επεμβαίνει ο Καραντάκος και του λέει ότι αυτό πάει κόντρα στη θέλησή του για ισοψηφίες και αμέσως ο Φύσιο ξαναψηφίζει Ιντιάνα ίσως νομίζοντας ότι ο Καραντάκος του κάνει σήμα και του λέει να μην ψηφίσει εμένα αλλά τον ιντιάνα. Που δεν νομίζω ότι του έκανε στην προκειμένη περίπτωση. Βέβαια ο Καραντάκος είναι πάλι αυτός που σχολίασε ''άλλος ένας ξενερωμένος'' απευθυνόμενος στον Φύσιο. ΠΟΛΥ ενδιαφέρον αυτό το σενάριο για ΔΑ.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Καλησπέρα από το beach bar του Παλέρμο στο οποίο ήρθα να πιω ένα κοκτέιλ να δούμε τι μπορεί να γίνει και σήμερα. Κατ' αρχήν το λάθος του ΔΑ θεωρώ ότι έγινε κατά τύχη λόγο του γεγονότος ότι αλλάξαν κυριολεκτικά οι ψήφοι στο τελευταίο λεπτό. Δηλαδή τη στιγμή που έστειλε όπως ανέφεραν και τα παιδιά παραπάνω πιθανόν να είχε όντως πιο πολλές ψήφους η Μελανία να είχε πιο πολλούς ψήφους. Εν πάσει περιπτώση θεωρώ ότι είμαστε για 2η συνεχόμενη μέρα τυχερή και αχρηστεύθηκε ο ΔΑ χωρίς να επηρεάσει πρακτικά τη ψηφοφορία. Το συμπέρασμα που βγαίνει εδώ είναι ότι η εντύπωση του ΔΑ ότι η Μελανία παίζει κάποιο κακό ρόλο, αλλιώς γιατί να πάει να αντιστρέψει τις ψήφους με τον Ικαρίωνα του οποίου η αθωότητα έχει αποδειχθεί σε μεγάλο βαθμό;

Επειδή αναφέρθηκε κάπου το όνομα μου σε σχέση με χθες που άλλαξα τη ψήφο μου από Έμιλυ σε Φινέα, με τα σημερινά δεδομένα αν ήμουν μέσα στη ψηφοφορία δε θα άλλαζα τη ψήφο στον Physio μιας και μετά τα χθεσινά τον θεώρησα καμμένο μαφιόζο και ήμουν της άποψης να φύγει για να πάμε στον επόμενο.

Αν και δεν έχω πολυκαταλαβει τι παίχτηκε με τις ψήφους μερικές σκέψεις

1. Ο ικαριωνας δεν είναι ΔΑ(ψιλό αναμένοταν). Μάλιστα ο ΔΑ θεωρει τον ικαριωνα πολίτη οποτε γίνεται πιο σαφές οτι ο Physio ειχε κακο σκοπό οταν φυλακισε τον ικαριωνα
2. Η melania δεν είναι ΔΑ (καλά νεα) Στα κακά νέα για τη melania ο ΔΑ τη θεωρεί μαφιοζα (την περίπτωση να ηθελε ο ΔΑ να αλλάξει αθωο με αθωο τη θεωρώ λιγοτερο πιθανη καθως οι μαφιοζοι είναι χωρίς 1 κρυφο μαφιοζο, θα καρφωνοταν ο Physio ως μαφιόζος και θα έχανε η πλευρά τουςμια πολυ σημαντική ιδιότητα)
3. Κατ εμε ο ΔΑ είναι αναμεσα στα ατομα που ενεργοποιησε καρτες / αλλαξε ψήφο
4. Τραγικο play σήμερα απο τους κακους
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο ΔΑ είναι η Έμιλυ ή ο Χάρης δηλαδή?
Καλημέρα σας και πάλι αγαπητοί συμπολίτες!
Για να δούμε λίγο τι έγινε σήμερα





Έχουμε μια Emilouko που δίνει τέταρτη στη Μελανία λέγοντας ότι συμφωνεί να πάμε σε ισοβαθμία. Και έτσι προκύπτει το εξής:

6 Physiognomist
4 ~Melania~
2 Emilouko






Ο Λιμπέρτους αλλάζει την ψήφο του από dimijim στη Μελανία και έτσι έχουμε:

6 Physiognomist
5 ~Melania~
2 Emilouko



Πετάγεται ο dimijim και αλλάζει την ψήφο του από τον Physiognomist στην Εμιλούκο για να την ανεβάσει. Πάμε στο:

5 Physiognomist
5 ~Melania~
3 Emilouko



Καπάκι Χιμέλα πηγαίνει από Physiognomist σε Εμιλούκο. Πάμε στο:


4 Physiognomist
5 ~Melania~
4 Emilouko





Μέχρι εδώ έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:

α) Δύο άτομα (himela & dimijim) που είχαν ψηφίσει Physiognomist άλλαξαν σε Έμιλυ. Μου θυμίζει λίγο αυτό που είχε γίνει χτες και πήγαμε Φινέα αλλά εγώ προσωπικά θα τους ρίξω μια πρώτη κατηγορία που θα σχολιάσω πιο κάτω, διότι δυσκόλεψαν χωρίς λόγο το παιχνίδι των αθώων.



5 ~Melania~
4 Physiognomist
4 Emilouko

Και πάμε στην παράταση.



Είμαστε λοιπόν στην παράταση και ο Καραντάκοβ αλλάζει από Μελανία σε Ultraviolence προφανώς για να μας δώσει την επιθυμητή ισοψηφία και να κόψει κινήσεις στο ποιος θα πάει να τη χαλάσει. Είμαστε λοιπόν στο:

4 ~Melania~
4 Physiognomist
4 Emilouko




Πετάγεται Εμιλούκο και ακυρώνει την ψήφο της Χιμέλας σε εκείνη, οπότε πέφτουμε στο

4 ~Melania~
4 Physiognomist
3 Emilouko

Δεν χρειάζεται να βιαστεί να την κατηγορήσει κάποιος γιατί είναι λογικό να θέλει να σώσει τον εαυτό της μην τυχόν και κάποιος πάει να τη βγάλει. Έτσι κι αλλιώς μένει η ισοβαθμία Μελανίας με Φυσιό.



Ακολουθεί η Μελανία που ακυρώνει τη δική μου ψήφο πάνω της και αλλάζει την ψήφο της από εμένα στον Physiognomist και άρα πάμε στο:

3~Melania~
5 Physiognomist
3 Emilouko

Εδώ χάνουμε για πρώτη φορά την ισοψηφία και πρέπει οι αθώοι άμεσα να κάνουν κάτι.



Έρχεται λοιπόν ο Libertus και ξοδεύει τη δεύτερη κάρτα του στο να ακυρώσει την ψήφο του dimijim στην Έμιλυ. Μια κίνηση που όχι μόνο δεν βοηθάει σε ισοβαθμία αλλά βγάζει εντελώς εκτός κινδύνου την Έμιλυ που ωστόσο κατηγόρησε λίγο πριν την ψηφοφορία ως Μαϊντανό που κοιμάται. Ήθελε να την ξυπνήσει μάλλον. Αν ήθελε ισοβαθμία όπως είπε θα έπρεπε να ρίξει την ακύρωση σε ψήφο του Physiognomist για να πάμε στο 3-4-3 και να είναι πιο εύκολη η ισοβαθμία αλλά δεν το έκανε. Πάμε λοιπόν στο:

3 ~Melania~
5 Physiognomist
2 Emilouko



Έρχεται ο tsarachaf, αφαιρεί την ψήφο του από Εμιλούκο και ψηφίζει Μελανία να την ανεβάσει αλλά μάταια διότι θέλαμε άλλη μια ψήφο σ' αυτήν που όμως ποτέ δεν ήρθε. Για μένα ο tsarachaf είναι φουλ αθώος μετά απ' αυτό. Κι από πριν τον είχα αλλά είχα και μια σπίθα υποψίας σε ένα τρελό πλοτ τουιστ που είχα σκεφτεί. Πλέον δεν έχω. Πάμε λοιπόν στο τελικό:

4 ~Melania~
5 Physiognomist
1 Emilouko

που δεν είναι αυτό που είχαμε συναποφασίσει αγαπητοί μου συμπολίτες και που θα τρώγαμε μεγάλη παπάρα αν δεν έκανε τραγικό λάθος μέτρησης ο ΔΑ καίγοντας για πάντα την ιδιότητά του και ανακουφίζοντάς μας απ' τον κίνδυνο να φύγουμε ξαφνικά άκλαφτοι.



Ο ΔΑ άλλαξε την ψήφο της Μελανίας με τη δική μου. Γιατί; Τέσσερα σενάρια:

1) Μέτρησε λάθος τις ψήφους. Δεν ξέρω πώς γίνεται να τις μέτρησε λάθος αλλά όλα είναι πιθανά. Μπορεί να διάβασε κάποια αλλαγή λάθος, μπορεί να μην είδε κάποια αλλαγή. Είναι αρκετά αγχωτικό σημείο η παράταση και είναι εύκολο να γίνουν λάθη.

2) Για να μας μπερδέψει. Σενάριο παπαριά που το γράφω εδώ απλώς για να προφτάσω κάνα σαΐνι που μπορεί να το πει. Έχει φύγει ένας μαφιόζος ήδη, κινδυνεύουν κι άλλοι, ο Φυσιογνώμων ακούστηκε και αρκετά και δεν είναι για να ξοδεύουν έτσι μια τόσο χρήσιμη ιδιότητα αφήνοντας μάλιστα τον Φυσιογνώμων να φύγει άκλαφτος. Απορρίπτεται.

3) Το πιο πιθανό σενάριο για μένα: Είναι νέος παίκτης που δεν γνωρίζει καλά τους κανόνες και νόμιζε πως η ιδιότητα του ΔΑ βγάζει εκτός παιχνιδιού όποιον θέλει ανεξαρτήτως του σε ποια σειρά ψήφων βρίσκεται. Ήθελε να σώσει Μελανία και να πετάξει εμένα άρα απλά μας επέλεξε. Μπορεί να έγινε και το σενάριο 1 αλλά αυτό το τελευταίο για κάποιο λόγο μου αρέσει γιατί από καινούρια άτομα έχουν γίνει ήδη κάποια λάθη σε κανόνες. Έτσι Σινεφίλ; Δεν είχες ψηφίσει Φινέα, συνέχισες να ψηφίζεις Φυσιογνώμων, θέλω να δω τώρα που έφυγε, σε ποιον θα πας. Δεν σε κατηγορώ απλώς πρόσεξα κάποια λαθάκια. Και απ' τον iliaso πρόσεξα επίσης, ο οποίος πήγε και ψήφισε και τον Φινεύς βέβαια αλλά κι αυτός σήμερα έμεινε στον Φυσιογνώμων.

4) Είχε κάνει copypaste το να αλλάξει ψήφους Μελανίας με Ικαρίονα, επειδή πίστευε πως θα πάμε να βγάλουμε Μελανία και ενώ το έκανε paste ξέχασε να αλλάξει το όνομα με του Φυσιογνώμωνα και έστειλε κατά λάθος το προηγούμενο copy του. Τραβηγμένο ίσως αλλά ας το βάλω κι αυτό.

Εξήγησα παραπάνω ότι αν ήμουν παρών στη ψηφοφορία δε θα είχα αλλάξει τη ψήφο μου γιατί μετά την χθεσινή κάρτα προφυλάκισης θεώρησα τον physio ως το δεύτερο θυσιασμένο μαφιόζο. Επίσης υπέθεσα ότι ο comf έπαιξε για το ξεκάρφωμα την ακύρωση αν και με τη στάση του το σενάριο αυτό απορρίφθηκε σήμερα.

Το πιο πιθανό για μένα είναι το 1. Αν ήταν νέος παίκτης δεδομένου ότι ο ρόλος του ΔΑ έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα πιστεύω θα είχε δώσει προσοχή στους κανόνες και θα είχε διαβάσει καλύτερα το ρόλο.



Ήμουν έξω και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
H εξάδα ενόχων μου βρίσκεται διαβάζοντας εξονυχιστικά πως παίχτηκε το παιχνίδι στο Παλέρμο 163.
Οχι νεκροφάνεια

Έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου. Ακόμα και εγώ που είμαι νουμπάς δε θα παιζα βραδιάτικα προφυλάκιση σε έναν από τους πιο ενεργούς και βοηθητικούς παίκτες για τους πολίτες.

Επανέρχομαι γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ με μια ακόμα θεωρία: ο ΔΑ να ήταν ο ίδιος ο φυσιο. Είχε δύο επιλογές: είτε θα φύγει αυτός και έτσι κι αλλιώς η ιδιότητα του καίγεται είτε να φύγει η Μελανια και με την ιδιότητα του να διώξει τον ικαριονα. Μην ξεχνάμε ότι χτες έπαιξε ΑΠ στον ικαριονα. Θα αναρωτηθούμε όμως, γιατί δεν μπήκε να αλλάξει την ψήφο του για να πάρει παραπάνω ψήφους η Μελανια και να γίνει πιο πιθανό να πετύχει το σχέδιο; Ίσως δεν ήθελε να δείξει ότι είναι εδώ ώστε να βγει μετά και να πει ότι έλειπε (όπως και το είπε) και να μην θεωρηθεί ότι ήταν ΔΑ. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, αν όντως είναι ΔΑ, αυτή τη στιγμή δεν κατάφερε μεν να βγάλει ικαριονα, αλλά κατάφερε να ρίξει μια σκιά πάνω στη μελάνια ότι ο ΔΑ πήρε από αυτήν σήμα οπότε ίσως είναι μαφιόζα. Το να αναλωθουμε να ασχοληθούμε τι είναι η Μελανια, θα δώσει λίγο χρόνο στους μαφιόζους. Ίσως το "όχι νεκροφάνεια" να το είπε στους μαφιόζους κι όχι στους πολίτες.

Τραβηγμένο; Το είπα απλά ως σενάριο.

Δε θα είχε νόημα να μη τον βάλουν μέσα μιας και οι μαφιόζοι ξέρουν αν ο παίκτης είναι ΔΑ. Και φαντάζομαι και ο ίδιος θα καταλάβαινε ποιοι τον βάλαν μέσα για να παίξει αναλόγως.

Επειδή μάλιστα νιώθω μια φοβία σχετικά με το αν θα μπορώ να ψηφίσω αύριο θα ήθελα από τώρα να ψηφίσω τη Μελανια και ο λόγος είναι ότι λόγω της αποτυχίας του ΔΑ να αλλάξει σωστά τις ψήφους ήθελε να διώξει έναν από τους 2 εμπλεκόμενους. Ο Ικαρίων θεωρώ με μεγάλη σιγουριά ότι έχει καλό ρόλο επομένως μας μένει η Μελάνια την οποία και θα τιμήσω. Αν αλλάξουν πολύ τα πράγματα κατά τη διάρκεια της μέρας μετά τη δολοφονία και είμαι εδώ επιφυλλάσομαι να αλλάξω.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Επειδή μάλιστα νιώθω μια φοβία σχετικά με το αν θα μπορώ να ψηφίσω αύριο θα ήθελα από τώρα να ψηφίσω τη Μελανια και ο λόγος είναι ότι λόγω της αποτυχίας του ΔΑ να αλλάξει σωστά τις ψήφους ήθελε να διώξει έναν από τους 2 εμπλεκόμενους. Ο Ικαρίων θεωρώ με μεγάλη σιγουριά ότι έχει καλό ρόλο επομένως μας μένει η Μελάνια την οποία και θα τιμήσω. Αν αλλάξουν πολύ τα πράγματα κατά τη διάρκεια της μέρας μετά τη δολοφονία και είμαι εδώ επιφυλλάσομαι να αλλάξω.


Θάρρος.
 

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Βλέπουμε την πρώτη βοηθητική κίνηση του tsarachaf για τους πολίτες. Συγχαρητήρια, κερδίσατε μια θέση στον παράδεισο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί παίζεις έτσι, εάν είσαι πολίτης. Είδα τους υπόπτους σου και βλέπω ότι κάθεσαι και ασχολείσαι σε μεγάλο βαθμό με άτομα που ψήφισαν τον Φινέα (π.χ Κομφ). Εδώ μας είπες ότι δεν είναι 100% αθώα η Himela, ενώ είναι ξεκάθαρο και από ξεκάθαρο ότι είναι αθώα από τη στιγμή που δημιούργησε το κύμα στον Φινέα και του έριξε και τυμβωρυχία. Λογική, where?
Έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου. Ακόμα και εγώ που είμαι νουμπάς δε θα παιζα βραδιάτικα προφυλάκιση σε έναν από τους πιο ενεργούς και βοηθητικούς παίκτες για τους πολίτες.
Γιατί να καρφωθεί όμως τόσο απροκάλυπτα; Ο Physiognomist θα μπορούσε να είναι ΔΑ/πόρνη. :hmm:


Εκτιμώ ότι η βεντέτα μεταξύ Ικαρίωνα και Μελανίας καθιστά σχετικά σαφές ότι ένας από τους δύο είναι ένοχος, με τις περισσότερες πιθανότητες να τις συγκεντρώνει η Μελανία. Τα σενάρια της Μελανίας κατά του Ικαρίωνα τα βρίσκω λίγο τραβηγμένα από τα μαλλιά και κατ' ουσίαν χρησιμοποίησε την επίθεση ως μέσο για να αμυνθεί στις κατηγορίες αναγκαζόμενη να στραφεί κατά του Ικαρίωνα. Η κίνηση ΔΑ επιβεβαιώνει ότι δεν είναι μια απλή κόντρα στο παιχνίδι.

Επίσης επιβεβαιώνεται ότι ο dimijim δεν είναι ΔΑ. Έχει εμπειρία σε αυτόν τον ρόλο, ξέρει πώς λειτουργεί το παιχνίδι και δεν θα έκανε τόσο κακή χρήση της ιδιότητας αυτής. Συγκεντρώνει βέβαια πολλές πιθανότητες να είναι πόρνη.

Επομένως, μας μένουν Emilouko, CiNeFiL, ultraviolence προς περαιτέρω διερεύνυση.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Βλέπουμε την πρώτη βοηθητική κίνηση του tsarachaf για τους πολίτες. Συγχαρητήρια, κερδίσατε μια θέση στον παράδεισο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί παίζεις έτσι, εάν είσαι πολίτης. Είδα τους υπόπτους σου και βλέπω ότι κάθεσαι και ασχολείσαι σε μεγάλο βαθμό με άτομα που ψήφισαν τον Φινέα (π.χ Κομφ). Εδώ μας είπες ότι δεν είναι 100% αθώα η Himela, ενώ είναι ξεκάθαρο και από ξεκάθαρο ότι είναι αθώα από τη στιγμή που δημιούργησε το κύμα στον Φινέα και του έριξε και τυμβωρυχία. Λογική, where?

Γιατί να καρφωθεί όμως τόσο απροκάλυπτα; Ο Physiognomist θα μπορούσε να είναι ΔΑ/πόρνη. :hmm:


Εκτιμώ ότι η βεντέτα μεταξύ Ικαρίωνα και Μελανίας καθιστά σχετικά σαφές ότι ένας από τους δύο είναι ένοχος, με τις περισσότερες πιθανότητες να τις συγκεντρώνει η Μελανία. Τα σενάρια της Μελανίας κατά του Ικαρίωνα τα βρίσκω λίγο τραβηγμένα από τα μαλλιά και κατ' ουσίαν χρησιμοποίησε την επίθεση ως μέσο για να αμυνθεί στις κατηγορίες αναγκαζόμενη να στραφεί κατά του Ικαρίωνα. Η κίνηση ΔΑ επιβεβαιώνει ότι δεν είναι μια απλή κόντρα στο παιχνίδι.

Επίσης επιβεβαιώνεται ότι ο dimijim δεν είναι ΔΑ. Έχει εμπειρία σε αυτόν τον ρόλο, ξέρει πώς λειτουργεί το παιχνίδι και δεν θα έκανε τόσο κακή χρήση της ιδιότητας αυτής. Συγκεντρώνει βέβαια πολλές πιθανότητες να είναι πόρνη.

Επομένως, μας μένουν Emilouko, CiNeFiL, ultraviolence προς περαιτέρω διερεύνυση.

Όντας άγρυπνος φύσει, ξαναδιάβασα στα γρήγορα κάποια ποστ για τα οποία θα μιλήσω αύριο. Δεν υπάρχει κακός ανάμεσα σε μένα και στη Μελανία και η Σινεφίλ είναι επίσης αθώα. Περισσότερα αύριο.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο.

upd before finally posting: Αν ψάχνεις κάποια θεωρία, μάλλον δεν θα την βρεις εδώ. Είναι από αυτά τα ποστς που "λες πολλά αλλά δε λες τίποτα".


Πέραν της απουσίας μου σήμερα έτυχε και να μην βρίσκομαι σε πισι-κινητό τις απογευματινοβραδυνές ώρες και το κουράγιο μου δεν είναι μαζί μας.
Διάβασα όλα τα ποστς από την δολοφονία και μετά. Η αλήθεια είναι πως δεν κέρδισα κάτι τρομερό ή δεν έχω τη διαύγεια να το καταλάβω τώρα.
Χαίρομαι που είχαμε δράση ΔΑ γιατί δεν έχουμε πλέον κι αυτό στο κεφάλι μας. Προσωπικά, αφότου έχουμε δράση ΔΑ, δεν συνηθίζω να 'μαφιοζοποιώ' το άτομο που διεσώθη αλλά να 'αθωοποιώ' εκείνο που επελέχθη να φύγει.
Αυτός ήταν ο ικαρίωνας. Σε όλα τα παιχνίδια Παλέρμο είμαι χαμένος μέχρι αρκετά αργά η αλήθεια είναι με το σε ποιο στρατόπεδο ανήκει. Δεν με βοηθάει ο κατακλυσμός πληροφοριών που κάποιες φόρες δίνει, νιώθω πως διαβάζω και χάνομαι.
Αυτό που ασφαλώς μπορώ να υποθέσω τώρα είναι ότι ο ΔΑ νομίζει (εκτίμηση) ή γνωρίζει (κάρτα) τον ικαρίωνα ως τυπικά αθώο (πολίτη ή πόρνη) ή ΑΜ.
Αν τον έχει για τυπικά πολίτη, λογικό να την κάνει και στη χειρότερη έπεσε σε πόρνη.
Αν τον γνωρίζει ως ΑΜ θα έπρεπε να έχει ρωτήσει συγκεκριμένα για ΑΜ, αλλιώς μπορεί από σπόντα να έδιωχνε ορίτζιναλ μαφιόζο (πόσες ηχώ να έχει ένας άνθρωπος πχια), πράγμα που θεωρώ αρκετά απίθανο.
Άρα σε αυτό το κομμάτι ασπάζομαι την πρώτη θεωρία. Τον θεωρεί/γνωρίζει είτε τυπικό πολίτη είτε ορίτζιναλ πολίτη.
Το ίδιο θα κάνω κι εγώ. Δεν τον αποκλείω ακόμα ως πόρνη γιατί έχω πει πως ο τρόπος που παίζει (πάντα, όχι μόνο σε αυτό) είναι αυτός που θα εφάρμοζα κι εγώ αν είχα την πόρνη. Διαρκές ψάξιμο, κατηγορίες κατά καιρούς σε αρκετούς για να δω αν θα πιάσω ψάρια-καταλάβω κάτι από τις αντιδράσεις τους μπας και συσπειρωθώ.
Αλλά προκρίνω ως πιθανότερο την πιθανότητα του ορίτζιναλ πολίτη οπότε θα κινηθώ βάσει αυτής. Επίσης μου άρεσε αυτό το ποστ όπου παρουσιάζει και την ψηφοφορία και τα πιθανά σενάρια για τη δράση του ΔΑ. (Αντίστοιχα μου άρεσε ένα μεσημεριανό ποστ του τσαρα με τα γκρουπάκια -κι ας χάθηκα αρκετά- και αυτό που ο ντιμιτζιμ ανέλυε τι μπορεί να είναι ο Ικαρίωνας).
Γενικά το να παρουσιάζει κάποιος όλα τα πιθανά σενάρια (με εύπεπτο τρόπο) είναι κάτι που με κάνει να τον βλέπω θετικά αρχικά ως παίκτη Παλέρμο κι έπειτα αναλόγως ως και ρόλος Παλέρμο. Θυμίζει λίγο το περιγραφικό στυλ που μου έχει προσδωθεί σε διάφορα παιχνίδια (και σε αυτό), ίσως γι' αυτό.

(Τέλος πάντων, πλάτιασα και νυστάζω).
Αν σκεφτώ και την προφυλάκιση από Φυζιο, παρόλο που ούτε γι'αυτόν είχα ποτέ καθαρή εικόνα, νιώθω πιο άνετα να τον θεωρήσω αθώο και να υπολογίσω τον Φυζιο είτε ως μαφία είτε ως ΑΜ είτε ως πόρνη με γνώση είτε ως πόρνη με διαίσθηση είτε ως πολίτη με διαίσθηση.
Στο τελευταίο, μοιραία, δίνω λιγότερες πιθανότητες. Όπως και κάποιος θα έδινε λιγότερες πιθανότητες σε αυτό σκεπτόμενος τη δική μου τύμβω σε αθώο χθες βέβαια.
Άρα έστω ότι τοποθετώ τον Φύζιο στο διάστημα [μαφία,..,διαισθητική πόρνη] και τον ικαρίωνα στο [πόρνη,πολίτη].
Αυτό με κάνει για την ώρα να μην ασχοληθώ με το τι ήταν τελικά ο Φύζιο (αν και αν την είχα ακόμα ίσως να την έριχνα, not gonna lie) και να μην φοβάμαι τον Ικαρίωνα. Ο ένας μας χαιρέτησε, αν ξανάερθει και ειδικά από άτομο που έχουμε ως ύποπτο το συζητάμε, και ο άλλος αριθμητικά έστω, είναι πολίτης.
Πάει αυτό.

Το έτερο θέμα που με απασχόλησε κατά την ανάγνωση είναι να δω αν υπήρχαν σινιάλα. Δεν αντιλήφθηκα προσωπικά κάτι τρελό, ίσως και γιατί δεν με εμπιστεύομαι τόσο πλέον μετά απ'την προχθεσινή πανωλεθρία μου.
Αν με ανάγκαζες να διαλέξω κάποια στιχομυθία ως συνεννοήση ΔΑ-μαφίας θα ήταν αυτά:
Libertus #397: τύπου 'εγώ αυτό θέλω να κάνω, δώστε μου το οκ'
Melania #403 παραθέτει για να δώσει οκ
Libertus #406: τύπου 'ok θα το κάνω' και #417 ψήφο στη Μελανία για να είναι όσο πιο πάνω γίνεται.
Αλλά αφενός γνωρίζω ότι το σενάριο αυτό μου δημιουργείται κυρίως γιατί εμπεριέχει άτομα από την αρχική μου-παλιά λίστα υπόπτων και αφετέρου ο Libertus έχει παίξει ανοιχτά δυο κάρτες άρα αν είναι ΔΑ δεν γνωρίζει αλλά πάει βάσει ενστίκτου.
Οπότε το πάω κι αυτό στα λιγότερο πιθανά και σταματάω την αναζήτηση σημαδιών και ΔΑ.

ΔΑ δεν ψάχνω γιατί νομίζω ότι πλέον δεν μας βοηθάει και σε τίποτα να τον διώξουμε. Στη χειρότερη θα κατέχει κάποια νεκροφάνεια που θα χρησιμοποιήσει μετέπειτα. Αν γίνει αυτό, αναθεωρούμε.
Και σινιάλα δεν ψάχνω γιατί στην τελική μπορεί και να μην έγιναν.
Προέχει η μαφία. Να σου πω ότι έχω κάποια εικόνα γι' αυτήν; Όχι. Δεν περίμενα τον Φίνεα, δεν μαφιοζοποίησα τον Φύζιο με την προφυλάκιση. Υποπτεύθηκα αρχικά τη μελανία βασιζόμενος όμως σε ένα σενάριο που μου βγήκε λάθος, και πλέον δεν ξέρω που να την τάξω. Το ίδιο ισχύει και για ντιμιτζιμ-λιμπερτους. Το Εμιλούκο δεν το έχω εξετάσει σχεδόν καθόλου κι αυτό θα κάνω κυρίως όταν ξαναδιάβασω το θέμα εκτός αν με προλάβει και καμία εξέλιξη. Αναφέρομαι στα άτομα που έχουν συζητηθεί αρκετά τώρα είτε ως μαφιόζοι είτε ως βοηθοί.

Και ερχόμαστε στη σημερινή μου ψήφο για την οποία δυσκολεύομαι πολύ.
Η ψήφος θα πάει στον ultraviolence. Ο λόγος είναι κυρίως ότι θέλω να δώσω μία ψήφο μέχρι να ξαναδιαβάσω μπας και καταλάβω κάτι καλύτερα. Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την κουβέντα ικαριώνα-ούλτρα που λέγατε με τραγούδια και τέτοια, οπότε δε δίνω βάση σε αυτή. Απλώς μου προκαλεί εντύπωση ο συνδυασμός (με έχει ψηφίσει δις + αναφορά στο παιχνίδι #43 + λίγα ποστς + λείπει από προχθές.) [Αν έχει ενημερώσει σε προηγούμενο ποστ του ή στο θρεντ συμμετοχών και δεν το θυμάμαι, μπαρδόν].
Αν έχουμε στο παιχνίδι τον κλασικό έναν μαφίοζο που πάντα παραμένει αντερ δε ρεινταρ την πρωτη βδομαδα, με λίγα ποστς κι όλα αυτά, είναι ένας καλός υποψήφιος. Όπως είναι και οι cinefil/marji και άντε πες κομφυ/τσάρα/εμιλούκο πες.

Νιώθω άνετα για την ψήφο μου; Όχι.
Θα συνεχίσω να την έχω εκεί ανεξαρτήτως του πόσες θα πάρει; Όσο είμαι γενικά χαμένος, ναι. Ίσως να σκεφτώ αλλαγή καθαρά και μόνο για θέμα ισοψηφίας αλλά αυτό θα το αποφασίσω αύριο μετά από άλλο ένα πέρασμα του θρεντ.

Καλημέρα αγαπητό μου ημερολόγιο Παλέρμο.
 

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Καληνύχτα/σχεδόνκαλημερα και από εμένα.

Πρώτα θα ήθελα λίγο να εξηγήσω τη στάση μου στην ψηφοφορία. Ψήφισα βεβιασμένα dimijim γιατί όπως ερμήνευσα την συμπεριφορά του απέναντι σε Ικαριονα μου φάνηκε ύποπτη. Επειτα, αφού διάβασα ξανά ποστ Ικαριονας και τις απαντήσεις της Χιμελα μου έβγαζε όντως περισσότερο νόημα να ψηφιστεί η Μελανια έτσι ώστε αν βγει ή αν έρθει σε ισοψηφία να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες και έμμεσα να μάθουμε και για Δημήτρη. Προφανώς και ακυρωσα την ψήφο πάνω μου όταν είδα ότι κινδυνευα να μπω σε τριπλή ή και να φύγω αν κάποιοι άλλαζαν την ψήφο τους πάνω μου. Πράγμα το οποίο δεν απέκλεια γιατί άνετα κακοί ρολοι θα μπορούσαν να με ψηφίσουν, να βγω και μετά να τις καπουλαραν γιατί ήδη θεωρούμαι από κάποιους υπόπτη.
Όσον αφορά την κίνηση του Λιμπερτους και εμένα με προβλημάτισε. Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι προσπάθησε να ρίξει τις ψήφους μου έτσι ώστε να μείνει διπλή ισοψηφία.
Τώρα όσον αφορά τον δα.
Οποιο και σενάριο να ισχύει για το δα νομίζω ότι το κοινό στοιχείο σε όλα είναι ο πανικός. Δεν υπάρχει άλλος λόγος ο δα να δράσει τόσο νωρίς και μάλιστα αποτυχημένα. Πράγμα που σημαίνει οτι βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο. Δεν θεωρώ ότι είναι μια μεθοδευμένη κίνηση για αποπροσανατολισμο. Οπότε πρέπει να βρούμε τι ακριβώς ειπώθηκε από Μελανια ή από άλλους και έπεισε τον δα ότι αυτή ανήκει στην μαφια. Και δεν μιλάω μόνο για σήματα αλλά και για συμπεράσματα που μπορει να έβγαλε από κατηγορίες ή υπεράσπιση άλλων. Μόλις ξυπνήσω με καθαρό μυαλό θα ανατρέξω πάλι στο θρεντ.


Μελανια, είπες αν κατάλαβα καλά ότι από δα θέλουν τώρα να σε βγάλουν μαφιόζα. Θεωρείς ότι θα χαλούσε κάποιος την ιδιότητα του μόνο και μόνο για να σε ενοποιήσει τόσο νωρίς;. Μου φαίνεται τραβηγμένο. Και μου δημιουργεί υποψίες το γεγονός ότι το τόνισες και δεν προσπάθησες εξ αρχής να δεις τι μπορεί να είπες και έκανε τον δα να σε θεωρήσει μαφιόζα. Το μόνο που κάνεις είναι να τη λες στον Ικαριονα. Επίσης, βάζεις μια λίστα με άτομα που σου φαίνονται περίεργα και εν τέλει ψηφίζεις comfortably που δεν είναι καν στη λίστα.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ εσου και ντιμιτζιμ.

Παρόλο που με κατηγορεί και με ψηφίζει πιστεύω ότι η χιμελα έχει καλό ρόλο.

Σχετικά με αυτό που ειπώθηκε ότι είμαι η φανερή του Ικαριονα
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Ικαριονας πέτυχε κάποιες από τις ενοχοποιησεις του , κάποιοι τρομαξαν, τον πέρασαν για απ και είναι καλή τακτική να στρεψουν τις κατηγορίες σε μένα έτσι ώστε αν αυτός βγει και αποκαλυφθεί ως απ εγώ να κατηγορηθω.

Θα ήθελα όσοι με ψηφίζετε να μου εξηγήσετε γιατί είναι βέλτιστο να βγω εγώ στην παρουσα φάση και τι πληροφορίες πιστεύετε ότι θα πάρετε από την ψηφοφορία.


Αυτα τα σύντομα είχα να πω. Είπα να γράψω κάποιες σκέψεις πριν κοιμηθώ για να μην μου πέσουν όλα βουνό αύριο.

Προς το παρόν επειδή δεν ξερω αν θα ξυπνήσω πριν την μια
δίνω μία ψήφο ΜΕΛΑΝΙΑ , την οποία ενδεχομένως να αλλάξω αν παρουσιαστούν νέα στοιχεία ή παρατήρησεις αφού ξαναδιαβασω το θρεντ σαν άνθρωπος.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Όπως βλέπετε ο ΔΑ μια χαρά κατάφερε να μας κάνει να υποπτευομαστε τη Μελάνια και να χάσουμε ένα γύρο πάνω της. Μην ξεχνάμε ότι την Κυριακή οι μαφιόζοι παίρνουν κάρτες, κι ίσως μια πολυπόθητη νεκροφάνεια. Κάποιοι πολίτες εξακολουθείτε να παίζετε επιφανειακά (α πήγαν να σώσουν μελάνια άρα είναι μαφιόζα) και δε διαβάσατε ή δεν προσέξατε καν το ποστ μου για φυσιο ως ΔΑ. Αν ο φυσιο είναι ΔΑ (τον οποίο πολλοί από μας έχουμε ως ένοχο εδώ και μέρες κι όλο τη γλιτώνει και έριξε και ΑΠ στον ικαριονα ενώ κατηγορούσε Ηλία και ποτέ δεν το εξήγησε) δεν είχε άλλη επιλογή για να κάνει την ιδιότητα του. Οι μόνοι mvp ήταν ο ίδιος και η Μελανια. Τον εαυτό του δεν μπορεί να τον επιλέξει, και έτσι επιλέγει μελάνια αναγκαστικά, όχι ότι μπερδεύτηκε ή δεν πρόλαβε, ήταν η μοναδική επιλογή του. Σκέφτηκε, αν είναι αυτός ο mvp η η ιδιοτητα χάνεται έτσι κι αλλιώς, οπότε έπαιξε την ιδιότητα και ευχήθηκε η Μελανια να είναι mvp ώστε να βγάλει τον ικαριονα. Αυτό δεν πέτυχε και έφυγε, ζητώντας από τη μαφία να μην τον φέρει πίσω με νεκροφάνεια γιατί μάλλον δεν έχει χρήσιμες κάρτες και γιατί ως ΔΑ μετράει ως πολίτης.

Με αυτόν τον τρόπο έχει κάνει κάποιους να θεωρούν τη Μελάνια μαφιόζα και να φάμε ένα γύρο για να σκεφτόμαστε να τη βγάλουμε, ενώ οι μέρες περνούν και την Κυριακή παίρνουμε κάρτες.

Οπότε σας εφιστώ την προσοχή να δείτε πέρα από τη μύτη σας και να αφήσετε τη θεωρία ότι η Μελανια είναι μαφιόζα. Μέχρι κι ο ικαριονας είπε ότι η Μελανια δεν είναι μαφιόζα. Ας αποφασίσουμε συλλογικά να πάμε σε έναν που θεωρούσαμε εξαρχής ένοχο, όποιον θέλετε εσείς. Μην ξεχνάμε τον Ηλία που ο ικαριονας χτες με τη λάθος λογική ότι η Μελανια ήταν ΔΑ, τον έβγαζε αθώο. Είναι όμως; Μην αφήσουμε την Έμιλυ που παίζει περίεργα. Ο καθένας ας ψάξει τους ενόχους του κι ας αποφασίσουμε σε έναν, αλλά ΟΧΙ τη Μελάνια. Δε βλέπετε ότι με αυτό που λέω βγαίνουν τα κουκιά; Ότι ο φυσιο ήταν ΔΑ και δεν επέλεξε την μελάνια επειδή μπερδεύτηκε αλλά επειδή δεν είχε άλλον mvp να επιλέξει εκείνη την ώρα;

Και ποιος έσπευσε να μας πει ότι ο ΔΑ θεωρεί τη Μελάνια ως μαφιόζα;;;

Αυτός που θεωρώ εξαρχής ύποπτο: ο comfortably που όλη τη μέρα ήταν χαμένος και εμφανίστηκε στην ψηφοφορία.

Δικοί μου ένοχοι: Έμιλυ, Ηλίας, κομφυ

Σκεφτείτε κι εσείς, μέχρι το βράδυ να το αποφασίσουμε.

Αυτό που λέω εξηγεί και γιατί κάποιος ή κάποιοι μαφιόζοι την Τρίτη ψήφισαν τον Φινεα: περίμεναν από τον ΔΑ να χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του, με το να τον ψηφίσουν ακόμα κι αυτοί που ο ΔΑ θα θεωρούσε υπόπτους ως εκείνη την ώρα, του έδειχναν ότι πρέπει να τον σώσει. Εκείνος όμως ή δεν πρόλαβε γιατί αιφνιδιάστηκε ή δεν κατάλαβε την κίνηση και δεν το έκανε. Ίσως γι' αυτό μετά φαινόταν ξενερωμενος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
νομιζω οτι μου κολλαει αρκετα το σεναριο του να ειναι ΔΑ ο Φυσιο ( το οχι νεκροφανεια που ειπε για να μην βγει θα το παρω ως καμουφλαζ γιατι να πει οχι νεκροφανεια στην μαφια ενω ειναι ΔΑ δεν εχει νοημα τι παραπανω να τους προσφερει?)
ωστοσο και να μην ειναι ο ΔΑ, οποιος κ αν ειναι δεν μπορει να αλλαξει οποιαδηποτε ψηφοφορια πια,οποτε ας επικεντρωθουμε στους δολοφονους
πολυ πιθανο ο Φυσιο να χαραμισε την ιδιοτητα για να "σωσει" τη Μελανια που ηδη ηταν στο στοχαστρο για να τη θεωρησουμε μαφιοζα
επισης αν δεν ειχε κακο ρολο ο Φυσιο, δεν πιστευω οτι θα καθοταν ο Φινεας να ασχοληθει με την ψηφοφορια παραπανω οτι ηταν 4-3 με τον Τζονι

καλως ή κακως ο μονος που ηταν πιο υποπτος απ ολους χθες ηταν ο Φυσιο, η Μελανια ηταν η υποπτη της τελευταιας στιγμης, οποτε νομιζω πρεπει να κοιταξουμε ποιοι εκμεταλλευτηκαν τα νεα σεναρια και ψηφισαν Μελανια κατα κυριο λογο πριν τις αλλαγες για να ερθουν σε ισοψηφια

οσο για το Λιμπερτους, ηταν απο τα πρωτα ατομα που ψηφισαν Φινεα
ειτε ειναι αθωος, ειτε μαφιοζος που περιμενε τοσο σιγουρα να τον σωσει ο ΔΑ οποτε το ρισκαρε (?)
προς το παρον επειδη δεν εχουμε αλλα στοιχεια δεν θα θεωρησω τοσο υποπτη την αλλαγη του με τις ισοψηφιες γιατι απο την αρχη αυτο το ισοψηφια μεταξυ 2 μεταξυ 3 μεταξυ 4 εχει μπερδεψει τις καταστασεις περισσοτερο
και ετσι μπηκε στο στοχαστρο κ ο Τζονι τον οποιο δεν εχω λογο να θεωρησω δολοφονο

αθωο προς το παρον ισως θεωρησω και τον dimjim τον οποια αρχικα θεωρουσα υποπτο
αλλα ειδα οτι ο Φινεας σε ψηφοφοριες που δεν επαιρνε θεση αλλα ψηφιζε κατι ακυρο, εριχνε ψηφο στον dimjim ισως τον φοβοταν σαν παικτη και για να μας παραπλανησει και να στραφουμε εναντιον του

δεν ξεχναμε Μαρτζ και ultra που χθες παρεμειναν αφαντοι

I lie παραμενει ερωτηματικο για μενα, το οτι εκανε μια ατσουμπαλη κινηση δεν παει να πει οτι ειναι και αθωος ντε και καλα γιατι ποιος θα καρφωνοταν ετσι

Ο σμαγκ. εχει αρχισει να λεει 2-3 πραγματα παραπανω απ' οτι στην αρχη ωστοσο παει φανερα με την "safe" αποψη της πλειοψηφιας αποφευγοντας πολλα παραπανω λογια σοου ειτε νεος παικτης που τωρα προσαρμοζεται ειτε δεν θελει να προκαλεσει αλλα συμφωνει με τα σεναρια που μπερδευουν παραπανω
επισης στο παρελθον τον εχει υπερασπιστει ο Φινεας


"Μάλιστα. Εγώ λοιπόν δε θεωρώ Χιμελα ότι με βαση τα ποστ μου, ειμαι αθόρυβος παίκτης. Μπορεί να ειναι 3, έχουν όμως κατ' εμέ μεγαλύτερη ποιότητα από άλλων που έχουν γράψει 13. Και να σε ρωτήσω το άλλο μετά αφού με θεωρείς ύποπτο. Για ποιο λόγο δεν μπήκες στον κόπο να κάνεις ουτε μια παράθεση ενός σημείου που σε προβλημάτισε και να με ρωτήσεις σχετικά. Με αυτήν την λογική, για μένα είσαι Μαφία, δε ξερω γιατί αλλά έτσι βρε αδερφέ. Η μονη περίπτωση να με έδινες έτσι θα ήταν αν γνώριζες οτι είμαι μαφιόζος στα σίγουρα αλλά και οι 2 ξέρουμε ότι δεν είμαι, έτσι δεν ειναι; Ασε που είσαι και αρκετά έμπειρη ώστε να με δίνεις τόσα στεγνά χωρίς καν ενα μικρο επιχείρημα. Εγώ εδώ είμαι να συζητήσουμε και να ξεδιαλυνουμε το μυστηριο πάντως."


προς το παρον λοιπον θα ψηφισω
Comfortably Smug

(εδιτ: για να ειμαι πιο σαφης

εδω ο Φινεας φαινεται να μιλα για τον εαυτο του αλλα σε ποστ που η Χιμελα ψηφιζει comf και υποπτευεται την τριαδα comf εκεινον και Φισιο)
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλημέρα Palermo! :happy:
Νομίζω καταλαβαίνετε όλοι, ποια ψηφίζω εγώ :ropalo:

Ψηφοφορία για Πέμπτη 01/08:

1. CiNeFiL --> ComfortablySmug
2. ComfortablySmug
3. dimijim
4. Emilouko --> ~Melania~
5. Himela --> Emilouko
6. i_lie_us --> ultraviolence
7. Ikarionas --> dimijim
8. Iliaso --> ~Melania~
9. Jkaradakov --> Emilouko
10. Johnny15
11. Libertus
12. Marjoree26
13. ~Melania~ --> ComfortablySmug
14. tsarachaf
15. ultraviolence


Ψήφοι:
2 ComfortablySmug
2 Emilouko
2 ~Melania~
1 dimijim
1 ultraviolence


Η χώρα των φαντασμάτων
Indiana Jones - Δολοφονία 31/07
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Ένας πολίτης δε θα έλεγε ποτέ "όχι νεκροφάνεια" γιατί ακόμα και κακές κάρτες να εχει, ως πολίτης μετράει υπέρ των πολιτών στα νούμερα εναντίον των μαφιόζων. Οπότε αυτό με κάνει να σιγουρευομαι ακόμα παραπάνω ότι ο φυσιο ήταν ο ΔΑ.

Έχει σημασία αν όντως ήταν ο ΔΑ γιατί μπορούμε να δούμε από την αρχή του παιχνιδιού ποιος θεωρητικά του έκανε σήματα, ποιος τον υποστήριξε, ποιος στην ψηφοφορία της Τρίτης περίμενε να κάνει την ιδιότητα του κι έτσι ψήφισε χωρίς φόβο Φινεα ώστε να μπλεχτεί με τους καλούς και να βγει λάδι. Όλα αυτά πρέπει να ελεγχθούν από πολίτες και σε συνδυασμό με κάρτες και ρόλους, να οδηγηθούμε προς τη λύση.

Ίσως θα ήταν καλό η μάγισσα να αρχίσει να σκέφτεται ότι έρχεται η ώρα να κάνει τη δολοφονία της. Ξέρω ότι είναι ρίσκο αλλά εγώ πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται να το πάρει το ρίσκο.

Αλλαγή ψήφου κι εγώ σε Comfortably Smug
 
Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top