Καλησπέρα στο Παλέρμο. Γενικά να πω συμμετείχα όλη τη μέρα μεχρι περίπου 20 λεπτά πριν την ψηφοφορία και μετά όπου λόγω μετρό έχανα την επαφή στο ίντρνετ.
Δεν σε αγνοούσα. Ελπίζα να κατάλαβες γιατί δεν απαντούσα. Ο σκοπός μου δεν ηταν ποτέ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αντιθέτως, ήθελα να είμαι το bait. Ήθελα να δω ποιοι θα με ψηφίσουν ώστε να σώσουν physiognomist. Για αυτό βοήθησαν δυο πράγματα. α) είχα καταλάβει ότι κάποιοι παίκτες κατάλαβαν τι ξέρω και ότι είμαι με τους πολίτες οπότε ήμουν τσιλλ παρόλο που ήμουν mvp και β) είχα καταλάβει τον φινευς και ήθελα να δω αν θα στηρίξει ή όχι physio. Σε περίπτωση που δεν στήριζε τον physio αυτό θα τον αθώωνε στα μάτια μου, και συνεπώς θα έπρεπε να δράσουμε γρήγορα έναντι άλλου ρόλου. Ευτυχώς ο φινευς ψήφισε εμένα προσπαθώντας να σώσει physio, οπότε αυτομάτως επιβεβιαώθηκαν οι θεωρίες μου. Μετά δεν έχω καταλάβει τι έγινε αλλά το θέμα είναι ότι το πλάνο μου δούλεψε ακόμη καλύτερα από ότι το περίμενα επειδή έχουμε κάποιους πολίτες που το έπαιξαν πολύ σωστά. Δεν έχω διαβάζει τι παίχτηκε στην ψηφοφορία και με ηλια κλπ αυτά θα τα δω αύριο. Αισθάνομαι ότι my job is done here. Θα χαρώ να βοηθήσω μέχρι το τέλος φυσικά.
Στους σίγουρους αθώους (επιπλέον) θα έβαζα τον Indiana και τη Cinefil. Και οι 2 με έχουν βοηθήσει στο παιχνίδι, ειδικά ο πρώτος έχει αποδείξει την αθωότητα του και θα έλεγα να μην ασχοληθούμε άλλο μαζί του. Δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να είναι μαφιόζος με τις ψήφους του και με αυτά που λέει.
Αρχική δημοσίευση από: Johnny15
Τσάρα θα στο εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ γιατί δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο αυτή τη στιγμή. Ο physiognomist εχει παίξει αρκετά ανορθόδοξα, ή μάλλον έχει παίξει με έναν τρόπο που υποδηλώνει ότι δεν θέλει να δυσαρεστήσει κανέναν. Αυτό φάνηκε στις ψήφους στον Indiana μετά τις πήρε, μετά τις ξανάβαλε κλπ. Ωστόσο ξαναλέω, προσωπικά δεν ήμουν 100% σίγουρος αν ήταν μαφιόζος. Αυτό που έκανα εγώ χτες, ήταν να προσπαθήσω να έχω τον physio πάντα 1 ψήφο μπροστά μου ή μαζί με εμένα, ώστε να δω αν θα βγει να τον προστατεύσει κάποιος.
Θεωρώντας ότι έχω αποδείξει την αθωότητα μου από τον 1ο γύρο, καθώς αν ήμουν μέλος μαφίας δεν έβγαζε νόημα αυτό που έκανα με τον άκικο, είχα σιγουράκι ότι κάποιοι με θεωρούν αθώο. Ο Φινευς λοιπόν, ήταν αυτός που επιδίωξε να σώσει τον Physio τελευταία στιγμή. Ως κρυφός μαφιόζος, θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο να εκτεθεί αυτός, και αφού δεν τον γνωρίζει κανείς, να γλιτώσουν με την δικαιολογία της επιδίωξης ισοψηφίας. Θεωρώ ότι με αυτήν την λογική ξεκίνησε το κύμα κατά του ΦΙνευς, και όπως είδες πέτυχε. Θεωρώ προσωπικά τον physiognomist σίγουρα μαφιόζο, αλλιώς δεν βρίσκω λόγο ο Φινευς να πήγε να τον προστατεύσει όντας κρυφός μαφιόζος. Αν δεν ήταν μαφιοζος ο physio, η μαφία θα έστελνε έναν φανερό να τον υπερασπιστεί ώστε να μας μπερδέψει. Αυτό που δεν υπολόγισε η μαφία μάλλον, είναι ότι κάποιοι με είχαν σίγουρα αθώο. Τουλάχιστον εγώ αυτο θεωρώ όπως βλέπω το παιχνίδι, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τέλος του παιχνιδιού.
Άλλο ένοχο που έχω κατά νου επίσης από τον 1ο γύρο είναι η Μελανία. Τα γράφει ο ικαρίονας καλα, τώρα δεν προλαβαινω να επαναλάβω τα ίδια αλλά μπορείτε να δείτε τον τρόπο μου που την μπαίνει. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει, αλλά όταν κατηγορησα τον Comfy ότι κάνει σήμα προς την Μελανία σαν ΔΑ, αυτή έγινε πολύ aggressive προς το μέρος μου σε όλο το παιχνίδι. Μπορεί να ήταν και defense mechanism, μπορεί και όχι, δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω.
Εσένα αν και σε έχω αθωώσει με βάση τη δική μου (αποκλειστικά) θεωρία, θέλω να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις (τώρα που σε αθώωσα ίσως να μην φοβάσαι να μου απαντήσεις). Το γεγονός ότι ρωτάω όλους πράγματα και αυτό λαμβάνεται από κάποιους ως σήμα θα το αγνοήσω και θα συνεχίσω να παίζω όπως ξέρω! Πού ήμουν επιθετική μαζί σου; Πού σε κατηγόρησα χωρίς επιχειρήματα; Κανένας δεν μπορεί να γυρίσει να πει ότι είχα κάποια "εμμονή" μαζί σου γιατί πολύ απλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Ήσουν ύποπτος ως ένα σημαντικό σημείο του παιχνιδιού, και ήσουν υπερβολικά χαλαρός, ούτε ο ίδιος δεν το αρνείσαι. Το ότι έλειπα σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο με καθιστά επιθετική απέναντί σου; Με τι ακριβώς σε έπεισε ο Ικαρίωνας; Όλοι οι άλλοι που σε κατηγόρησαν; Ο Ηλίας που σου έριξε και έξτρα ψήφο; Ή μήπως είσαι εναντίον μου επειδή σε ψήφισα; Με αυτή τη λογική πρέπει να αρχίσω να κατηγορώ και τη Μαργιωρή.
Καλησπέρα Παλέρμο.
Μετά από μια μελέτη των ποστ έχω να πω τα εξής πράγματα .
Δε περίμενα ότι θα είναι ο ακικος το αλεξίσφαιρο γιλέκο... Επίσης και εγώ θα ήθελα να βοηθήσει περισσότερο παρά να παραμείνει στο τρολλινγκ.
Από όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής δε θεωρώ υπόπτους για μαφιόζους τους : Ιντιάνα Τζόνι χιμελα και τον jkaradakov.
Η εμιλουκο όμως και ο physiognomist μου έχουν κινήσει έντονα τη υποψία μου ....
Δίνω τη ψήφο μου προς το παρόν στον physiognomist.
Αυτά μέχρι στιγμής .
Θα προσπαθήσω να μπω και αύριο το πρωί και να επιβεβαιώσω και να εξηγησω αναλυτικά τη ψήφο μου.
Καληνύχτα!
Με το συμπάθειο, καλησπέρα και καλή βραδιά

Έχεις άποψη με μηδέν συμμετοχή και επιχειρήματα και περιμένεις να μας βοηθήσεις πώς;
Διαβασα αρκετα καποια ποστ και επειδή πρώτον είναι σημαντικό να βρούμε τον ΔΑ για να μην χασουμε τζάμπα πολιτη,δευτερον λογω του ποστ 313 οπου αρχιζεις να προσπαθείς να πεισεις για την αθωότητα του i lie us(που ειναι ολοφανερα μαφιόζος για μενα )ανταποκρινομενος επι της ουσιας στο σημα του προσπαθωντας να βγαλεις το spotlight απο πανω του χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιηθει η ιδιοτητα του ΔΑ και επειδη τριτον το προφιλ σου απο την αρχη του παιχνιδιου ταιριαζει γαντι στον ΔΑ ρίχνω Αμεση Προφυλακιση στον Ικαρίωνα.
Έχω κι εγώ σοβαρά την απορία γιατί τον Ικαρίωνα και όχι τον Ηλία, αφού τον θεωρείς σίγουρο μαφιόζο; Μήπως ήξερες ότι θα τον σώσει ο κόμφι;
(Η ώρα του ποστ να ξέρεις δεν περνά απαρατήρητη)
Physio δε θα τα παμε καθόλου καλά, γενικα και η ωρα αυτη παντα μου φαίνεται υπουλη και πιο πολυ μου δειχνει οτι η μαφια προσπαθει να κερδιζει χρόνο
Είμαι σχεδον βεβαίος οτι ο ικαριωνας δεν είναι μαφια, υπαρχει βέβαια στο νου μου μια υπονοια να είναι βοηθός μαφιας αλλά σε σύγκριση με εσένα εμπιστεύομαι παραπανω τον ικαριωνα.
Πιστεύω ότι η μαφια με αυτό τον τροπο προσπάθει να κερδίσει χρόνο μπας και πάρει καρτες
Ακυρωση αμεσης προφυλακισης
Αλλαγη σε physio
Ο Θεός βοηθός
Εσύ όλη μέρα λείπεις και δεν έχεις χρόνο, εκείνη την ώρα ήσουν μέσα...
Ψήφος σε physiognomist. Ο Ηλίας πρέπει να είναι πολίτης τελικά.
Από πού;
Όταν γράφω αυτό το ποστ έχω διαβάσει μέχρι το #346, οποτε δεν ξέρω τι έχει γραφτεί μετά.
Κάνω απλά σχόλια και όχι παραθέσεις.
Σχετικά με την ερώτηση του dimijim για την θεωρία του ultra για Ikarionas=πόρνη, την θεωρούσα αρκετά πιθανή, βέβαια μετά το ποστ του Ικαρίωνα σχετικά με την Μελανία την θεωρώ λιγότερο πιθανή.
Τώρα στο ποστ του Ικαρίωνα για την Μελανία, ναι οκ συμφωνώ ότι αν διαβάσεις τα μηνύματα της Μελανίας με το σκεπτικό μήπως ψάχνει σήμα ότι φαίνεται ότι ψάχνει αλλά αυτό που δεν μου ταιρειάζει στο ποστ σου είναι το πόσα άτομα της στέλνουν σήμα. Απο την μαφία συνήθως σήμα στέλνει ένα άτομο και όχι όλη η μαφία.
Απ'οσο βλέπω μαζεύει ψήφους ο Physiognomist λόγω της ΑΠ, δεκτό γιατί όντως ήταν μια ανορθόδωξη κίνηση, αλλά αυτό ο γύρος και με την σύχγηση που έχει προκληθεί είναι ο κατάλληλος για να δράσει ο ΔΑ, οπότε πιστεύω ότι η καλύτερη λύση σήμερα θα ήταν μια ισοψηφία είτε δύο πιθανόν μαφιόζων ή μαφιόζου-ΔΑ. Για τον λόγω αυτό ψήφος στην ~Melania~
Ιορδάνη να σαι καλά, με συγκίνησες κι εσύ (έχοντας πέσει ο ίδιος θύμα τρελών σεναρίων Ικαρίωνα). Είσαι και εσύ στα πιθανά σήματα μου μιας και με εσένα έχω μιλήσει. Άρα με θεωρείς και εσύ ΔΑ; Και έχοντας δει ότι μιλάω με όλους, σε ποιους καταλήγεις ότι έκανα σήματα;
Επειδή κάποιος θα πεθάνει μάλλον σήμερα και δεν είναι καλό να χαθούν ψήφοι αθώων έτσι εύκολα, θα πρότεινα να με ακούσετε και να πάμε στη Μελανία. Μπορεί η Μελανία να μην θεώρησε ότι καρφώθηκε. Απλώς συνδέεται με ένα σωρό ύποπτα άτομα, οποιοσδήποτε την αναφέρει ή αναφέρει κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως σήμα, πάντα του απαντάει διερευνητικά και τα σχόλιά της δείχνουν να εκφράζει στη μαφία π.χ. ότι είναι μπερδεμένη, ότι δεν ξέρει πώς να κατανοήσει τα emoticons, ότι ζητάει συγγνώμη που δεν προστάτεψε χτες τον αρχιμαφιόζο. Έστω ότι ο Physiognomist είναι μαφιόζος, θα τον σώσει ο ΔΑ, θα πεταχτεί έξω αθώος και ίσως με καλό και χρήσιμο ρόλο και θα χάσετε μια μέρα. Αν με ακούσετε όμως μπορείτε να το γλιτώσετε αυτό. Και στο κάτω κάτω αφού το παιχνίδι προς το παρόν πάει καλά για μας, γιατί να το ρισκάρουμε; Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε μια ισοβαθμία δύο παικτών π.χ. του Φυσιογνώμων και της Μελανίας, έτσι ώστε να αχρηστευθεί η ιδιότητα του ΔΑ να σώσει κάποιον, αφού ο ΔΑ για να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του πρέπει να προηγείται κάποιος σε ψήφους. Ας πάμε λοιπόν σε ισοψηφία και βγάζουμε στην δημοσκόπηση το Φυσιογνώμων αν θέλετε. Αλλά θεωρώ ότι πρέπει να φεύγει ο ΔΑ για να γλιτώσει κάποιος πολίτης και το να χάσουμε τσάμπα μια ψηφοφορία. Συν του ότι αν ισχύει αυτό που είπα ότι έπιασα μικροσήματα της Μελανίας πως έχει νεκροφάνεια, θα της την ακυρώσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρουμε.
Πάντα απαντάω διερευνητικά γιατί θέλω να διερευνήσω. Περιμένω ως τώρα να μου πεις τι τόσο παράλογο και περίεργο έχω κάνει εκτός απο τη γελοία δικαιολογία ότι ζητάω συγγνώμη από τη μαφία. Εσύ βέβαια, αν και δήλωνες ότι δεν έχεις χρόνο έγραφες μια χαρά εκείνες τις ώρες (χωρίς φυσικά καμία δικαιολογία), παρακολούθησες τα πάντα από κοντά. Δοκίμασε λίγο να μπεις στη θέση μου να μπαίνω αργά το βράδυ και να τα βλέπω όλα αυτά, και θα εκπλαγείς. Συν ότι δεν αρκέστηκα να πω "γιουχου πάμε στον επόμενο" αλλά κάθισα και έκανα ουσιαστικά σενάρια και σκέψεις. Περιμένω ακόμα που δήλωσα ότι έχω νεκροφάνεια.
2) Δεν χρειάζεται να της έδωσε όλη η μαφία σήμα. Και ίσως προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ασχολιόμασταν με άλλα πράγματα για να επικοινωνήσουν μαζί της. Και μόνο που ο Φινεύς βγήκε μαφιόζος, ισχυροποιεί τη θεωρία μου. Ασφαλώς και μπορεί να κάνω λάθος και γι' αυτό στους ενόχους έβαλα 6-7 άτομα και όχι 5 όσοι αυτοί που έμειναν. Αλλά νομίζω ότι στους αθώους που σας έδωσα δεν έπεσα έξω (άντε σε έναν, αν είσαι εσύ τελικά μαφιόζος) και είμαι αρκετά σίγουρος πως η Μελανία είναι ΔΑ οπότε θα ρισκάρω να το κλειδώσω. Στο κάτω κάτω αν πάμε να τη βγάλουμε και δούμε πως ο ΔΑ τη σώζει, θα ξέρουμε να καταρρίψουμε αυτό το σενάριο. Αλλά δεν νομίζω να τη σώσει ο ΔΑ. Το τελευταίο της ποστ στο οποίο ζητάει συγγνώμη που δεν ήταν στην ψηφοφορία να βοηθήσει και ασχολείται διαρκώς με το γιατί οι μαφιόζοι έφαγαν αρχιμαφιόζο τους, δείχνει ότι ισχύει αυτό που λέω. Αλλιώς σε ποιον ζητάει συγγνώμη; Στους πολίτες; Γιατί μας ζητάει συγγνώμη; Τι πήγε λάθος στην τελευταία ψηφοφορία; Τίποτα δεν πήγε λάθος. Ψηφίσαμε και βγάλαμε Αρχιμαφιόζο. Και μάλιστα με διαφορά. Οπότε προς τι η συγγνώμη της; Μόνο ως συγγνώμη προς τους μαφιόζους μπορεί να εκληφθεί και θέλω να με εμπιστευτείτε προς αυτό. Ε κι αν έκανα λάθος θα το μάθουμε. Αν δεν κάνω όμως, θα γλιτώσουμε απ' το να βγει έτσι τσάμπα πολίτης.
Από τα λίγα άτομα που δείχνει να προσέχει τι λέω είναι και η Σύλβια, η οποία μου έκανε επίκληση να έρθω να πάρω θέση. Ένιωσα υπεύθυνη που δεν ήμουν εκεί από άποψη ότι είχα ψηφίσει έναν που θεωρούμε πλέον αθώο.
[/quote]
1) Μπορεί να πέφτω έξω στο πόσα άτομα της έκαναν σήμα. Ασφαλώς κάποια δεν ήταν σήμα και γι' αυτό κατηγορώ πιο σίγουρα μόνο Έμιλυ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πέφτω έξω στο ότι η Μελανία είναι ΔΑ. Δες απλώς τις πρώτες δυο παραγράφους του τελευταίου της ποστ. Είναι για μένα το πιο αποκαλυπτικό αν το θες. Ζητάει συγγνώμη που δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην ψηφοφορία. Από τους πολίτες ζητάει συγγνώμη; Σε τι; Να μας βοηθήσει με όγδοη ψήφο στον Φινεύς που δεν τη χρειαζόμασταν; Όχι. Μόνο από μαφία βγαίνει νόημα να ζητάει συγγνώμη που άφησε αρχιμαφιόζο έτσι. Και στη συνέχεια του ποστ κάθεται και αναλώνεται στο γιατί η μαφία άφησε έτσι τον αρχιμαφιόζο της λέγοντας ξανά και ξανά ότι είναι μπερδεμένη. Δεν μας νοιάζει τόσο το γιατί η μαφία τον άφησε. Μπορεί να νόμιζε πως θα επενέβαινε ο ΔΑ. Μπορεί να ξαφνιάστηκαν απ' το ξαφνικό κύμα και να μην είχαν και κάρτες ικανές να τους βοηθήσουν. Αυτή η εμμονή της Μελανίας στο γιατί οι μαφιόζοι έκαναν αυτό σε συνδυασμό με τις συγγνώμε μπορεί να δικαιολογηθεί κατά τη γνώμη μου ως αναφορά σε μαφιόζους για να της δείξουν τι στο καλό γίνεται σ' αυτό το παιχνίδι.
Όταν δεις τις αναφορές σε εμένα, πες μου να τις καταλάβω και εγώ.
Νιώθω ότι κίνησα κάποιες εξελίξεις (ίσως ενδιαφέρουσες) τουλάχιστον με την χθεσινή μου κίνηση.
Κρατάω και την προφυλάκιση του Physio και το που την επαίξε, και την ακύρωση του Κόμφυ και τα μεγάλα ποστς του ικαρίωνα και του τσάρα. Του τσάρα ειδικά, δεν έχω προλάβει να το διάβασω ακόμα.
Θα τα ξανακοιτάξω μες στη μέρα, θα τα συνδυάσω με τις εξελίξεις (ή μη, μακάρι) στις 13:00 μήπως και έχω καλή εικόνα.
Να πω σε αυτό το σημείο πως μετά από σ(κ)έψη, δεν πρόκειται να βγω από απουσίες. Κάτι τέτοιο πρακτικά θα ισούταν με οικειοθελή αποχώρηση. Αν βρίσκομαι εδώ, θα ψηφίσω στην ψηφοφορία της Πέμπτης. Πόσο σίγουρος θα νιώθω για την ψήφο μου δεν το γνωρίζω ακόμα αλλά τι να κάνουμε.
Για σήμερα όμως, θα απέχω των καθηκόντων μου όπως είχα αποφασίσει από χθες. Νιώθω αρκέτα χαμένος (ίσως λίγοτερο απ' ότι πριν την προφυλάκιση) αλλά πολύ, δεν ξέρω ποιον και τι θεωρίες να εμπιστευτώ.
Καλησπέρα Παλέρμο.
Χαίρομαι που αποφάσισες να μη βγεις. Βέβαια είπες ότι νιώθεις χαμένος και μπερδεμένος, οπότε θα κατηγορηθείς για ΔΑ

εγώ εξακολουθώ να σε θεωρώ ύποπτο μετά τις χθεσινές κινήσεις σου.
Ακόμη θεωρείς ότι μπορεί να έχω κακό ρόλο; Και να ψήφισα αρχιμαφιόζο δεύτερος, να προσπάθησα να βρω ΔΑ κλπ; Σας έδωσα επιχειρήματα για Ηλία. Δεν νομίζω να γίνει κάρφωμα σήμερα. Τους λείπει ο ένας ρόλος και δεν θέλουν να χάσουν και δεύτερο μαφιόζο. Και μια χαρά μπορεί οι τυμβωρυχίες να δόθηκαν σε πολίτες. Δες το ποστ Τσαρα για τον Φυσιο που δειχνει οτι δυσκολα να ειναι μαφιοζος. Μπορουμε να το παιξουμε εκ του ασφαλους.
Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ εκτεταμένα με αυτά που γράφεις γιατί τα ''επιχειρήματά'' σου με τα οποία με ''κατέρριψες'' είναι:
1) ''Αυτό το είπα για άλλο λόγο κι όχι γι' αυτό που νομίζεις.'' Σιγά το επιχείρημα. Απλώς δίνεις διαφορετική ερμηνεία που μπορεί να μην ισχύει
2) ''Γνωριζόμαστε με κάποιους και γι' αυτό οι συμπάθειες''. Φοβερό επιχείρημα άρα λόγω γνωριμίας έγιναν όλα υποχρεωτικά.
3) ''Κάνεις σήμα στην Έμιλυ'', την οποία την λέω και μαφιόζα πιο σίγουρη σε σχέση με άλλους.
4) ''Δεν αναφέρεις άλλα άτομα στα οποία έχω αναφερθεί''. Ναι δεν τα αναφέρω γιατί δεν βρήκα συσχέτισή τους μαζί σου. Αναφέρω αυτούς με τους οποίους βρήκα.
5) ''Διαστρεβλώνεις λόγια''. Οκ παραδέχομαι ότι κάποια τα έβαλα με λάθος σειρά όχι επίτηδες αλλά επειδή
α) Όλη μέρα προσπαθούσα να διαβάσω για το ποστ και πατούσα πολλαπλή παράθεση σε ό,τι έβρισκα αλλά μερικές φορές έβρισκα άλλα σημαντικά σε προηγούμενα και πατούσα πολλαπλή παράθεση εκεί. Νόμιζα πως θα τα έβγαζε με τη σειρά που γίνονται τα ποστ και όχι με τη σειρά με την οποία πατώ την πολλαπλή παράθεση. Παραήμουν κουρασμένος να τα ξανατσεκάρω όλα εξαρχής. Ωστόσο, και σ' αυτά που έβαλα με λάθος σειρά, δεν αλλάζει κάτι στο βασικό μου επιχείρημα. Άντε να τροποποιούνται κάποιες φράσεις αλλά δεν σε απαλλάσει απ' το σήμα του Φινεύς π.χ. το αν το έγραψε πριν ή μετά από άλλο ποστ. Δεν αλλάζει τίποτα στην ουσία.
6) ''Δες με. Δεν ψήφισα τα ίδια με Comfy''. Φοβερό επιχείρημα. Άρα αποκλείεται να είστε μαζί. Αν ήσασταν θα ψηφίζατε τα ίδια.
7) ''Με είδες να αντιδρώ στην παγίδα σου; Όχι. Άρα κούλαρε με τη συμβολή σου''. Μα καλή μου την παγίδα την έβαλα δέκα λεπτά πριν την ψηφοφορία και ΕΣΥ αν δεν κάνω λάθος είπες πως δεν μπόρεσες να είσαι στην ψηφοφορία για να βοηθήσεις, ζητώντας συγγνώμη. Άρα τι μου λες; Ότι δεν ήσουν στην ψηφοφορία αλλά ωστόσο κατάλαβες την παγίδα μου που γράφτηκε 10 λεπτά πριν'';
8) ''Πού ζήτησα συγγνώμη;''. Στο πρότελευταίο σου ποστ γράφεις:
Σόρρυ αλλά το ''έχω τεράστιο έλλειμμα χρόνου'' και ''ήθελα να είμαι στην ψηφοφορία αλλά δεν τα κατάφερα'' (παρ' όλ' αυτά είδα την παγίδα που έγραψες για μένα Ικαρίονα) και το ''παραδέχομαι εκ των προτέρων ότι στάθηκα εντελώς λάθος'', μια χαρά μπορούν να εκφραστούν ως συγγνώμη που δεν έσωσες τον αρχιμαφιόζο. Αλλιώς τους πολίτες δεν τους χάλασες κάτι με την απουσία σου. Τον αρχιμαφιόζο βγάλαμε.
Τίποτα δεν κατέρριψες και εμμένω στο σενάριό μου.
-Το έδωσα τη 2η ψήφο στον αρχιμαφιόζο δεν λέει και τόσα πολλά όσο νομίζεις, που το πουλάς σαν συγχωροχάρτι. Αν είσαι τελικά η πόρνη μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά τι σου γίνεται.
1) εσύ δίνεις ερμηνείες που δεν ισχύουν, μην μπερδεύεσαι (πάλι)

2) το αιτιολόγησα κάπως
χωρίς να το αθωώσω. Φυσικά αυτό δεν βολεύει το σεναριάκι σου οπότε το παραλείπεις διαρκώς.
3) καμία σημασία δεν έχει αυτό που λες για την Έμιλυ. Με το σκεπτικό σου για την σημασία των εμότικον έκανες μια σοβαρή παράλειψη. Εγώ απλά ακολουθώ τις συμβουλές σου!
4) Αναφέρεις αυτούς που σε
βολεύουν εννοείς, προκειμένου να στηρίξεις το σενάριο σου.
5) άρα ας δικαιολογήσουμε τον Ικαρίωνα που ήταν κουρασμένος και όχι την Μελανία που γύρισε και βρήκε ένα βουνό καταιγιστικών εξελίξεων,και παρόλα αυτά κάθισε να γράψει ένα τεράστιο ποστ. Όχι, τα επιχειρήματα σου στηρίζονται σε λάθος συλλογισμό, και εμείς στο χωριό μου ξέρεις πώς το λέμε αυτό;
Λάθος συλλογισμός= λάθος συμπέρασμα. Κι εγώ τίποτα δεν θεωρώ τυχαίο (όπως και εσύ άλλωστε)
6) δεν νομίζω ότι ο μαφιόζος μου θα έκανε βαρύγδουπη δήλωση για το ποιον υποστηρίζει. Μήπως τότε ο κόμφι είναι μαφία μαζί με τον τζόννυ;
7) Χειροκρότημα και πάλι στο να παρεξηγείς ότι λέω. Το ότι μου "έστησες παγίδα" το κατάλαβα όταν το παρουσίασες έτσι εσύ (μάλλον δεν πρόσεξες ότι δεν σχολίασα τίποτα στο βραδινό ποστ). Αν ήμουν μέσα και την πάτησα με την παγίδα σου όπως ισχυρίζεσαι, γιατί δεν έκανα αυτό που με συμβούλευσες;;;;
8)Χάλασα τους πολίτες με ένα και μοναδικό τρόπο: ότι ψήφισα έναν αθώο και στάθηκα λάθος μέχρι την στιγμή που έφυγα.