Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/07:

1.CiNeFiL --> Physiognomist
2. ComfortablySmug --> Physiognomist
3. dimijim --> Physiognomist
4. Emilouko
5. Himela --> Physiognomist
6. i_lie_us
7. Ikarionas --> ~Melania~
8. Iliaso
9. Indiana Jones --> Emilouko
10. Jkaradakov --> ~Melania~
11. Johnny15 --> Physiognomist
12. Libertus
13. Marjoree26 --> Physiognomist
14. ~Melania~ --> Ikarionas
15. Physiognomist-> i_lie_us
16. tsarachaf --> Emilouko
17. ultraviolence

Ψήφοι:
6 Physiognomist
2 Emilouko
2 ~Melania~
1 i_lie_us
1 Ikarionas



Η χώρα των φαντασμάτων
Indiana Jones - Δολοφονία 31/07

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Κάτσε ρε Ικαρίονα, η Μελανία λέει οτι έλειπε και δεν είδε καν το ποστ σου στις 8 παρά δέκα.
Το ποστ σου ειλικρινά καλέ μου, δεν το είδα μέχρι που γύρισα, έλειπα όλο το απόγευμα χτες. Πώς ακριβώς με παραπλάνησες;

Σόρρυ αλλά το ''έχω τεράστιο έλλειμμα χρόνου'' και ''ήθελα να είμαι στην ψηφοφορία αλλά δεν τα κατάφερα'' (παρ' όλ' αυτά είδα την παγίδα που έγραψες για μένα Ικαρίονα) και το ''παραδέχομαι εκ των προτέρων ότι στάθηκα εντελώς λάθος'', μια χαρά μπορούν να εκφραστούν ως συγγνώμη που δεν έσωσες τον αρχιμαφιόζο. Αλλιώς τους πολίτες δεν τους χάλασες κάτι με την απουσία σου. Τον αρχιμαφιόζο βγάλαμε.
Τη συγγνώμη τη ζητάει προφανώς γιατί θεωρούσε ένοχο τον Τζόνυ τον οποίο είχε ψηφίσει. Εγώ τα βλέπω πολύ ομαλά κι απλά τα πράγματα, εσύ γιατί τα περιπλέκεις;

Ολονών τα ποστ αν πιάσεις και τα ξεψαχνίσεις, σήματα θα βρεις. Με λουλουδάκια, αστεράκια, ορθογραφικά που κάτι σημαίνουν, παράγραφος που άλλαξε ενώ δεν έπρεπε, χρώμα κόκκινο κι όχι μπλε κλπ. Κόλλησες τώρα να βγάλουμε την Μελανία. Αν δεν έχεις παίξει κάρτα πάνω της που να επιβεβαιώνει οτι είναι ΔΑ, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πόσο επικίνδυνο είναι να προσπαθείς να παρασύρεις τον κόσμο σε μια απλή θεωρία σου. Ευτυχώς που έπαιξα τυμβωρυχία σε μαφιόζο αλλιώς κι εγώ τώρα θα ήμουν στο στόχαστρό σου.

Να προσθέσω και το εξής τώρα που επιβίωσα της δολοφονίας: Γιατί άραγε, αφού ο physiognomist μάλλον είναι μαφιόζος και χτες έπαιξε την κάρτα του εναντίον του Ικαρίονα, σήμερα δεν επιλέγει να τον δολοφονήσει το μεσημέρι; Μήπως γιατί ήξερε οτι μόνο με άμεση προφυλάκιση ή με ψηφοφορία μπορεί να φύγει ο Ικαρίονας χωρίς απώλειες των μαφιόζων; Λέω εγώ τώρα μια θεωρία...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Κάτσε ρε Ικαρίονα, η Μελανία λέει οτι έλειπε και δεν είδε καν το ποστ σου στις 8 παρά δέκα.



Τη συγγνώμη τη ζητάει προφανώς γιατί θεωρούσε ένοχο τον Τζόνυ τον οποίο είχε ψηφίσει. Εγώ τα βλέπω πολύ ομαλά κι απλά τα πράγματα, εσύ γιατί τα περιπλέκεις;

Ολονών τα ποστ αν πιάσεις και τα ξεψαχνίσεις, σήματα θα βρεις. Με λουλουδάκια, αστεράκια, ορθογραφικά που κάτι σημαίνουν, παράγραφος που άλλαξε ενώ δεν έπρεπε, χρώμα κόκκινο κι όχι μπλε κλπ. Κόλλησες τώρα να βγάλουμε την Μελανία. Αν δεν έχεις παίξει κάρτα πάνω της που να επιβεβαιώνει οτι είναι ΔΑ, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πόσο επικίνδυνο είναι να προσπαθείς να παρασύρεις τον κόσμο σε μια απλή θεωρία σου. Ευτυχώς που έπαιξα τυμβωρυχία σε μαφιόζο αλλιώς κι εγώ τώρα θα ήμουν στο στόχαστρό σου.


Η Μελανία είπε ότι δεν μπόρεσε να είναι στην ψηφοφορία στο τέλος και λέει στο τελευταίο της ποστ:

Βασικά την παγιδούλα σου, όπως τόσο περήφανα λες, ούτε καν την κατάλαβα. Με είδες να αντιδράω κάπως;

α)Αν ήταν παρούσα (θέλοντας να δει αν θα έπρεπε να σώσει κάποιον), είναι σαν να λέει: είδα την παγίδα σου αλλά δεν την κατάλαβα. Με είδες να αντιδρώ κάπως; Άρα ήσουν εκεί και λες ψέματα ότι δεν ήσουν.

β) Αν δεν ήταν παρούσα και έλειπε απ' την ψηφοφορία είναι σαν να λέει ως επιχείρημα το ότι δεν κατάλαβε και δεν αντέδρασε στην παγίδα μου, ενώ έλειπε. Ε αν έλειπε πώς να τη δει για να αντιδράσει; Δεν αποτελεί καν επιχείρημα λοιπόν. Αλλά δεν νομίζω ότι έλειπε. Απλώς άφησε τον Φινέα να βγει γιατί είδε να τον ψηφίζω εγώ και ο Comfortably που μας θεωρούσε μαφιόζους.


Καταλαβαίνω την επικινδυνότητα να παρακινήσω προς τα εκεί αλλά θα ήθελα να με εμπιστευτείτε σ' αυτό. Αν μη τι άλλο, όσο κι αν δεν με εμπιστεύεσαι εντελώς Χιμέλα, εγώ έδωσα το πάτημα να φύγει ο Φινεύς. Αν δεν άλλαζα, θα μπορούσα να επιμείνω στον Φυσιογνώμωνα που τον είχα κατηγορήσει άλλωστε και δεν θα μπορούσε να μου πει κανείς τίποτα για το ότι δεν θα είχα ψηφίσει Φινεύ.

Σε αυτά που λέει στο προτελευταίο της ποστ η Μελανία, στην αρχή αρχή ειδικά, δεν αναφέρεται σε Johnny αλλά λέει ότι ήταν λάθος και ότι δυστυχώς δεν κατάφερε να είναι στην ψηφοφορία. Και ξαναρωτάω: Τι κέρδος θα είχαμε οι πολίτες αν ήταν στην ψηφοφορία; Θα έριχνε 8η στον Φινέα; Δεν τη χρειαζόμασταν. Από άλλους ζητάει συγγνώμη και λέει ότι θα ξαναπιάσει τα ποστ απ' την αρχή. Άλλωστε το ότι λέει πως δεν είναι μαζί με Κομφόρταμπλι επειδή δεν ψηφίζουν το ίδιο (κάτι που δεν λέει τίποτα), θα μπορούσε να εκληφθεί και ως ακριβώς ότι το έκανε γι' αυτόν τον λόγο, να μην ψηφίζει μαζί του, ώστε να το έχει αργότερα σαν επιχείρημα και να μην μπορέσουν να τους συνδέσουν.

Νομίζω πως πάτε να τα περιπλέξετε εσείς χωρίς να υπάρχει λόγος. Όσο για σένα Χιμέλα, σε ψιλοκατηγόρησα στην αρχή με dimijim και αν δεις τα τελευταία μου ποστ, πολύ πριν ρίξεις τυμβωρυχία σε αρχιμαφιόζο σε έβαζα στους αθώους. Οπότε το να λες ότι θα μπορούσα να κατηγορήσω κι εσένα αν δεν είχες ρίξει την τυμβωρυχία, δεν ισχύει. Άλλωστε γιατί να σε κατηγορούσα; Που πήγες μαζί μου στον Φινεύ; Δεν είναι παράλογο;

Εμπιστευτείτε βρε λίγο τον Ικαρίονα. Κάνω λάθη και κάνουν όλοι αλλά ακόμη κι αν πιστεύεις ότι η Μελανία δεν είναι ΔΑ, γιατί να μην το πάμε σε μια ωραία ισοψηφία, ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο από ΔΑ, όποιος κι αν είναι (κι εγώ να είμαι που λέτε, δεν με συμφέρει το ότι σας λέω να πάμε σε ισοψηφία) και κατόπιν στη δημοσκόπηση να βγάλουμε όποιον θεωρούμε μαφιόζο. Τι σε χαλάει σε αυτό; Γιατί να το ρισκάρουμε να χαθεί πολίτης με επέμβαση ΔΑ; Δεν θες να βγάλεις τη Μελανία; Μην τη βγάζεις. Αλλά γιατί να μην πάμε σε ισοβαθμία; Αν στην τελική πάμε να βγάλουμε Μελανία και τη σώσει κάνας ΔΑ, αυτό θα μας δείξει ότι η θεωρία μου δεν στέκει και άρα θα βαδίζουμε σε πιο στέρεα μονοπάτια μετά, συν του ότι ο ΔΑ θα ξοδέψει την ιδιότητά του για να σώσει Μελανία. Μια χαρά δεν είναι;
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
εγώ έδωσα το πάτημα να φύγει ο Φινεύς.
Υπάρχουν ρόλοι μη πολιτών που θέλουν να φεύγουν οι μαφιόζοι.

Τί να πω, ας σκεφτεί ο κόσμος κι ας κάνει ό,τι αποφασίσει. Δεν είμαι μόνο εγώ που ψηφίζω το απόγευμα.
 

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά,


Το για το τη συμμετοχή έχω ή πόσο μπαίνω θα το σχολιάσω post game.

Αρχικά λίγο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Οσον αφορά το φινευς που είπε ότι τα λέει καλά αυτό το έκανα γιατί προσπαθούσα να δημιουργήσω μια εικόνα για τον κάθε παίκτη μέχρι στιγμής και απλά από τα post που διάβαζα τα δικά του μου φάνηκαν ότι έχουν συνοχή και δεν είδα να χει πει κάτι έξτρα ενοχοποιητικο. Όσον αφορά το λάθος μου μετά την τυμβωρυχία του i_lie_us που νόμιζα ότι έγινε στο φινευς, να πω ότι εκείνη την ώρα διάβαζα τα μηνύματα όσο πιο πλαγίως μπορούσα και ο εγκέφαλος μου συνεδεσε τυμβωρυχία με την ψηφοφορία που μόλις έγινε. Κάποιοι το θεωρήσατε ύπουλη κίνηση. Ήταν απλά ένα λάθος βιασύνης. Έσπευσα μάλιστα να τον κατηγορήσω για αυτη του την κίνηση, γιατί εφόσον είδα ότι ο φινευς έφυγε με πάρα πολλές ψήφους δε θεώρησα ότι ήταν κακός ρόλος. Το ότι η τυμβωρυχια έγινε στον ακικο και όλος ο δραματισμος από τον Ηλία μετα από την αποκάλυψη του ρόλου με κάνει να τον έχω στους υπόπτους μου. Μου φαίνεται πολύ περίεργο κάποιος να έχει μια τόσο σημαντική κάρτα και να την πετάει σε άτομο από την πρώτη ψηφοφορία,αφού έχει περάσει μια μέρα και έχει ακουστεί από διάφορους στο θρεντ (υποθέτω και από μέντιουμ) ότι ο ακικος λογικά ήταν αθώος.
Τώρα όσον αφορά την άμεση προφυλάκιση που παίχτηκε η γνώμη μου παραμένει ίδια. Τέτοιες κάρτες σχεδόν πάντα παίζονται μεθοδευμένα ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού ειδικά μάλιστα όταν η μαφια αριθμητικά αρχίζει και έχει έλλειμμα. Βέβαια από τέτοιες κινήσεις θεωρώ ότι παίρνουμε πληροφορίες για να κινηθούμε. Ο Physio με τον Ικαρίονα δεν γίνεται να είναι στο ίδιο στρατόπεδο. Το μόνο ενδεχόμενο να συμβαίνει αυτό είναι αν ο physio είναι δα και ο ικαριονας μαφια αλλά αυτό μου φαίνεται απίθανο.
Η ακύρωση της άμεσης προφυλάκισης από τον comfortably δεν μου τον αθωώνει. Κυρίως γιατί θεωρώ ότι σε τέτοια φάση θα μπορούσε να είναι κάποια στρατηγική κίνηση για να αθωωθει.
Τώρα όσον αφορά το σενάριο για δικά μου σήματα και ΔΑ ο, τι και να πω ως απάντηση για το λεξιλόγιο που χρησιμοποιώ δεν νομίζω ότι θα έχει κάποιο νόημα. Απλά, σαν παρατήρηση θα πω ότι αν έχουμε μια συγκεκριμένη υποψία και δεν ξεκινάμε να διαβάζουμε το thread tabula rasa προφανώς και μπορούμε να βρούμε ερμηνείες και σημάδια για ο, τιδηποτε χωρίς αυτά να αποδεικνύουν κάτι. Είμαι σίγουρη ότι αν ψάξουμε οποιαδήποτε αλληλεπιδραση στο θρεντ μπορεί να βρούμε σήματα.
Επίσης σε αυτό το σημείο θεωρώ ότι πρέπει να μην ξεφύγουμε και να μείνουμε στις ψήφους. Θεωρώ ότι όσοι ψήφισαν φινευς δεν πρέπει να φύγουν ούτε να ψηφιστουν τουλάχιστον σε αυτό γύρο. Σε αυτούς που ψήφισαν Τζόνι θεωρώ ότι πέρα από φινευς κρύβεται τουλάχιστον άλλος ένας μαφιόζος που προσπάθησε να αντιστρέψει τις ψήφους. Ένας μαφιόζος σίγουρα θα ψήφισε αλλού για να μην τραβήξει βλέμματα και θα μπορούσε να είναι ένας εκ των μαργιωρη, ουλτρα και ντιμιτζιμ.

Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση θα ήταν καλο να ακολουθήσουμε τα προφανή σημάδια και όχι να πάμε με τις εξαιρέσεις,γιατι θα ήταν επικίνδυνο να ξεφύγει το παιχνίδι.
 

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλησπέρα στο Παλέρμο. Γενικά να πω συμμετείχα όλη τη μέρα μεχρι περίπου 20 λεπτά πριν την ψηφοφορία και μετά όπου λόγω μετρό έχανα την επαφή στο ίντρνετ.

Δεν σε αγνοούσα. Ελπίζα να κατάλαβες γιατί δεν απαντούσα. Ο σκοπός μου δεν ηταν ποτέ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αντιθέτως, ήθελα να είμαι το bait. Ήθελα να δω ποιοι θα με ψηφίσουν ώστε να σώσουν physiognomist. Για αυτό βοήθησαν δυο πράγματα. α) είχα καταλάβει ότι κάποιοι παίκτες κατάλαβαν τι ξέρω και ότι είμαι με τους πολίτες οπότε ήμουν τσιλλ παρόλο που ήμουν mvp και β) είχα καταλάβει τον φινευς και ήθελα να δω αν θα στηρίξει ή όχι physio. Σε περίπτωση που δεν στήριζε τον physio αυτό θα τον αθώωνε στα μάτια μου, και συνεπώς θα έπρεπε να δράσουμε γρήγορα έναντι άλλου ρόλου. Ευτυχώς ο φινευς ψήφισε εμένα προσπαθώντας να σώσει physio, οπότε αυτομάτως επιβεβιαώθηκαν οι θεωρίες μου. Μετά δεν έχω καταλάβει τι έγινε αλλά το θέμα είναι ότι το πλάνο μου δούλεψε ακόμη καλύτερα από ότι το περίμενα επειδή έχουμε κάποιους πολίτες που το έπαιξαν πολύ σωστά. Δεν έχω διαβάζει τι παίχτηκε στην ψηφοφορία και με ηλια κλπ αυτά θα τα δω αύριο. Αισθάνομαι ότι my job is done here. Θα χαρώ να βοηθήσω μέχρι το τέλος φυσικά.

Στους σίγουρους αθώους (επιπλέον) θα έβαζα τον Indiana και τη Cinefil. Και οι 2 με έχουν βοηθήσει στο παιχνίδι, ειδικά ο πρώτος έχει αποδείξει την αθωότητα του και θα έλεγα να μην ασχοληθούμε άλλο μαζί του. Δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να είναι μαφιόζος με τις ψήφους του και με αυτά που λέει.

Αρχική δημοσίευση από: Johnny15
Τσάρα θα στο εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ γιατί δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο αυτή τη στιγμή. Ο physiognomist εχει παίξει αρκετά ανορθόδοξα, ή μάλλον έχει παίξει με έναν τρόπο που υποδηλώνει ότι δεν θέλει να δυσαρεστήσει κανέναν. Αυτό φάνηκε στις ψήφους στον Indiana μετά τις πήρε, μετά τις ξανάβαλε κλπ. Ωστόσο ξαναλέω, προσωπικά δεν ήμουν 100% σίγουρος αν ήταν μαφιόζος. Αυτό που έκανα εγώ χτες, ήταν να προσπαθήσω να έχω τον physio πάντα 1 ψήφο μπροστά μου ή μαζί με εμένα, ώστε να δω αν θα βγει να τον προστατεύσει κάποιος.

Θεωρώντας ότι έχω αποδείξει την αθωότητα μου από τον 1ο γύρο, καθώς αν ήμουν μέλος μαφίας δεν έβγαζε νόημα αυτό που έκανα με τον άκικο, είχα σιγουράκι ότι κάποιοι με θεωρούν αθώο. Ο Φινευς λοιπόν, ήταν αυτός που επιδίωξε να σώσει τον Physio τελευταία στιγμή. Ως κρυφός μαφιόζος, θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο να εκτεθεί αυτός, και αφού δεν τον γνωρίζει κανείς, να γλιτώσουν με την δικαιολογία της επιδίωξης ισοψηφίας. Θεωρώ ότι με αυτήν την λογική ξεκίνησε το κύμα κατά του ΦΙνευς, και όπως είδες πέτυχε. Θεωρώ προσωπικά τον physiognomist σίγουρα μαφιόζο, αλλιώς δεν βρίσκω λόγο ο Φινευς να πήγε να τον προστατεύσει όντας κρυφός μαφιόζος. Αν δεν ήταν μαφιοζος ο physio, η μαφία θα έστελνε έναν φανερό να τον υπερασπιστεί ώστε να μας μπερδέψει. Αυτό που δεν υπολόγισε η μαφία μάλλον, είναι ότι κάποιοι με είχαν σίγουρα αθώο. Τουλάχιστον εγώ αυτο θεωρώ όπως βλέπω το παιχνίδι, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τέλος του παιχνιδιού.

Άλλο ένοχο που έχω κατά νου επίσης από τον 1ο γύρο είναι η Μελανία. Τα γράφει ο ικαρίονας καλα, τώρα δεν προλαβαινω να επαναλάβω τα ίδια αλλά μπορείτε να δείτε τον τρόπο μου που την μπαίνει. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει, αλλά όταν κατηγορησα τον Comfy ότι κάνει σήμα προς την Μελανία σαν ΔΑ, αυτή έγινε πολύ aggressive προς το μέρος μου σε όλο το παιχνίδι. Μπορεί να ήταν και defense mechanism, μπορεί και όχι, δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω.

Εσένα αν και σε έχω αθωώσει με βάση τη δική μου (αποκλειστικά) θεωρία, θέλω να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις (τώρα που σε αθώωσα ίσως να μην φοβάσαι να μου απαντήσεις). Το γεγονός ότι ρωτάω όλους πράγματα και αυτό λαμβάνεται από κάποιους ως σήμα θα το αγνοήσω και θα συνεχίσω να παίζω όπως ξέρω! Πού ήμουν επιθετική μαζί σου; Πού σε κατηγόρησα χωρίς επιχειρήματα; Κανένας δεν μπορεί να γυρίσει να πει ότι είχα κάποια "εμμονή" μαζί σου γιατί πολύ απλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Ήσουν ύποπτος ως ένα σημαντικό σημείο του παιχνιδιού, και ήσουν υπερβολικά χαλαρός, ούτε ο ίδιος δεν το αρνείσαι. Το ότι έλειπα σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο με καθιστά επιθετική απέναντί σου; Με τι ακριβώς σε έπεισε ο Ικαρίωνας; Όλοι οι άλλοι που σε κατηγόρησαν; Ο Ηλίας που σου έριξε και έξτρα ψήφο; Ή μήπως είσαι εναντίον μου επειδή σε ψήφισα; Με αυτή τη λογική πρέπει να αρχίσω να κατηγορώ και τη Μαργιωρή.
Καλησπέρα Παλέρμο.
Μετά από μια μελέτη των ποστ έχω να πω τα εξής πράγματα .
Δε περίμενα ότι θα είναι ο ακικος το αλεξίσφαιρο γιλέκο... Επίσης και εγώ θα ήθελα να βοηθήσει περισσότερο παρά να παραμείνει στο τρολλινγκ.
Από όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής δε θεωρώ υπόπτους για μαφιόζους τους : Ιντιάνα Τζόνι χιμελα και τον jkaradakov.
Η εμιλουκο όμως και ο physiognomist μου έχουν κινήσει έντονα τη υποψία μου ....
Δίνω τη ψήφο μου προς το παρόν στον physiognomist.
Αυτά μέχρι στιγμής .
Θα προσπαθήσω να μπω και αύριο το πρωί και να επιβεβαιώσω και να εξηγησω αναλυτικά τη ψήφο μου.
Καληνύχτα!

Με το συμπάθειο, καλησπέρα και καλή βραδιά :P Έχεις άποψη με μηδέν συμμετοχή και επιχειρήματα και περιμένεις να μας βοηθήσεις πώς;

Διαβασα αρκετα καποια ποστ και επειδή πρώτον είναι σημαντικό να βρούμε τον ΔΑ για να μην χασουμε τζάμπα πολιτη,δευτερον λογω του ποστ 313 οπου αρχιζεις να προσπαθείς να πεισεις για την αθωότητα του i lie us(που ειναι ολοφανερα μαφιόζος για μενα )ανταποκρινομενος επι της ουσιας στο σημα του προσπαθωντας να βγαλεις το spotlight απο πανω του χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιηθει η ιδιοτητα του ΔΑ και επειδη τριτον το προφιλ σου απο την αρχη του παιχνιδιου ταιριαζει γαντι στον ΔΑ ρίχνω Αμεση Προφυλακιση στον Ικαρίωνα.


Έχω κι εγώ σοβαρά την απορία γιατί τον Ικαρίωνα και όχι τον Ηλία, αφού τον θεωρείς σίγουρο μαφιόζο; Μήπως ήξερες ότι θα τον σώσει ο κόμφι;
(Η ώρα του ποστ να ξέρεις δεν περνά απαρατήρητη)
Physio δε θα τα παμε καθόλου καλά, γενικα και η ωρα αυτη παντα μου φαίνεται υπουλη και πιο πολυ μου δειχνει οτι η μαφια προσπαθει να κερδιζει χρόνο
Είμαι σχεδον βεβαίος οτι ο ικαριωνας δεν είναι μαφια, υπαρχει βέβαια στο νου μου μια υπονοια να είναι βοηθός μαφιας αλλά σε σύγκριση με εσένα εμπιστεύομαι παραπανω τον ικαριωνα.
Πιστεύω ότι η μαφια με αυτό τον τροπο προσπάθει να κερδίσει χρόνο μπας και πάρει καρτες

Ακυρωση αμεσης προφυλακισης
Αλλαγη σε physio
Ο Θεός βοηθός

Εσύ όλη μέρα λείπεις και δεν έχεις χρόνο, εκείνη την ώρα ήσουν μέσα... :whistle:
Ψήφος σε physiognomist. Ο Ηλίας πρέπει να είναι πολίτης τελικά.

Από πού;

Όταν γράφω αυτό το ποστ έχω διαβάσει μέχρι το #346, οποτε δεν ξέρω τι έχει γραφτεί μετά.

Κάνω απλά σχόλια και όχι παραθέσεις.

Σχετικά με την ερώτηση του dimijim για την θεωρία του ultra για Ikarionas=πόρνη, την θεωρούσα αρκετά πιθανή, βέβαια μετά το ποστ του Ικαρίωνα σχετικά με την Μελανία την θεωρώ λιγότερο πιθανή.

Τώρα στο ποστ του Ικαρίωνα για την Μελανία, ναι οκ συμφωνώ ότι αν διαβάσεις τα μηνύματα της Μελανίας με το σκεπτικό μήπως ψάχνει σήμα ότι φαίνεται ότι ψάχνει αλλά αυτό που δεν μου ταιρειάζει στο ποστ σου είναι το πόσα άτομα της στέλνουν σήμα. Απο την μαφία συνήθως σήμα στέλνει ένα άτομο και όχι όλη η μαφία.

Απ'οσο βλέπω μαζεύει ψήφους ο Physiognomist λόγω της ΑΠ, δεκτό γιατί όντως ήταν μια ανορθόδωξη κίνηση, αλλά αυτό ο γύρος και με την σύχγηση που έχει προκληθεί είναι ο κατάλληλος για να δράσει ο ΔΑ, οπότε πιστεύω ότι η καλύτερη λύση σήμερα θα ήταν μια ισοψηφία είτε δύο πιθανόν μαφιόζων ή μαφιόζου-ΔΑ. Για τον λόγω αυτό ψήφος στην ~Melania~

Ιορδάνη να σαι καλά, με συγκίνησες κι εσύ (έχοντας πέσει ο ίδιος θύμα τρελών σεναρίων Ικαρίωνα). Είσαι και εσύ στα πιθανά σήματα μου μιας και με εσένα έχω μιλήσει. Άρα με θεωρείς και εσύ ΔΑ; Και έχοντας δει ότι μιλάω με όλους, σε ποιους καταλήγεις ότι έκανα σήματα;

Επειδή κάποιος θα πεθάνει μάλλον σήμερα και δεν είναι καλό να χαθούν ψήφοι αθώων έτσι εύκολα, θα πρότεινα να με ακούσετε και να πάμε στη Μελανία. Μπορεί η Μελανία να μην θεώρησε ότι καρφώθηκε. Απλώς συνδέεται με ένα σωρό ύποπτα άτομα, οποιοσδήποτε την αναφέρει ή αναφέρει κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως σήμα, πάντα του απαντάει διερευνητικά και τα σχόλιά της δείχνουν να εκφράζει στη μαφία π.χ. ότι είναι μπερδεμένη, ότι δεν ξέρει πώς να κατανοήσει τα emoticons, ότι ζητάει συγγνώμη που δεν προστάτεψε χτες τον αρχιμαφιόζο. Έστω ότι ο Physiognomist είναι μαφιόζος, θα τον σώσει ο ΔΑ, θα πεταχτεί έξω αθώος και ίσως με καλό και χρήσιμο ρόλο και θα χάσετε μια μέρα. Αν με ακούσετε όμως μπορείτε να το γλιτώσετε αυτό. Και στο κάτω κάτω αφού το παιχνίδι προς το παρόν πάει καλά για μας, γιατί να το ρισκάρουμε; Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε μια ισοβαθμία δύο παικτών π.χ. του Φυσιογνώμων και της Μελανίας, έτσι ώστε να αχρηστευθεί η ιδιότητα του ΔΑ να σώσει κάποιον, αφού ο ΔΑ για να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του πρέπει να προηγείται κάποιος σε ψήφους. Ας πάμε λοιπόν σε ισοψηφία και βγάζουμε στην δημοσκόπηση το Φυσιογνώμων αν θέλετε. Αλλά θεωρώ ότι πρέπει να φεύγει ο ΔΑ για να γλιτώσει κάποιος πολίτης και το να χάσουμε τσάμπα μια ψηφοφορία. Συν του ότι αν ισχύει αυτό που είπα ότι έπιασα μικροσήματα της Μελανίας πως έχει νεκροφάνεια, θα της την ακυρώσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρουμε.

Πάντα απαντάω διερευνητικά γιατί θέλω να διερευνήσω. Περιμένω ως τώρα να μου πεις τι τόσο παράλογο και περίεργο έχω κάνει εκτός απο τη γελοία δικαιολογία ότι ζητάω συγγνώμη από τη μαφία. Εσύ βέβαια, αν και δήλωνες ότι δεν έχεις χρόνο έγραφες μια χαρά εκείνες τις ώρες (χωρίς φυσικά καμία δικαιολογία), παρακολούθησες τα πάντα από κοντά. Δοκίμασε λίγο να μπεις στη θέση μου να μπαίνω αργά το βράδυ και να τα βλέπω όλα αυτά, και θα εκπλαγείς. Συν ότι δεν αρκέστηκα να πω "γιουχου πάμε στον επόμενο" αλλά κάθισα και έκανα ουσιαστικά σενάρια και σκέψεις. Περιμένω ακόμα που δήλωσα ότι έχω νεκροφάνεια.

2) Δεν χρειάζεται να της έδωσε όλη η μαφία σήμα. Και ίσως προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ασχολιόμασταν με άλλα πράγματα για να επικοινωνήσουν μαζί της. Και μόνο που ο Φινεύς βγήκε μαφιόζος, ισχυροποιεί τη θεωρία μου. Ασφαλώς και μπορεί να κάνω λάθος και γι' αυτό στους ενόχους έβαλα 6-7 άτομα και όχι 5 όσοι αυτοί που έμειναν. Αλλά νομίζω ότι στους αθώους που σας έδωσα δεν έπεσα έξω (άντε σε έναν, αν είσαι εσύ τελικά μαφιόζος) και είμαι αρκετά σίγουρος πως η Μελανία είναι ΔΑ οπότε θα ρισκάρω να το κλειδώσω. Στο κάτω κάτω αν πάμε να τη βγάλουμε και δούμε πως ο ΔΑ τη σώζει, θα ξέρουμε να καταρρίψουμε αυτό το σενάριο. Αλλά δεν νομίζω να τη σώσει ο ΔΑ. Το τελευταίο της ποστ στο οποίο ζητάει συγγνώμη που δεν ήταν στην ψηφοφορία να βοηθήσει και ασχολείται διαρκώς με το γιατί οι μαφιόζοι έφαγαν αρχιμαφιόζο τους, δείχνει ότι ισχύει αυτό που λέω. Αλλιώς σε ποιον ζητάει συγγνώμη; Στους πολίτες; Γιατί μας ζητάει συγγνώμη; Τι πήγε λάθος στην τελευταία ψηφοφορία; Τίποτα δεν πήγε λάθος. Ψηφίσαμε και βγάλαμε Αρχιμαφιόζο. Και μάλιστα με διαφορά. Οπότε προς τι η συγγνώμη της; Μόνο ως συγγνώμη προς τους μαφιόζους μπορεί να εκληφθεί και θέλω να με εμπιστευτείτε προς αυτό. Ε κι αν έκανα λάθος θα το μάθουμε. Αν δεν κάνω όμως, θα γλιτώσουμε απ' το να βγει έτσι τσάμπα πολίτης.

Από τα λίγα άτομα που δείχνει να προσέχει τι λέω είναι και η Σύλβια, η οποία μου έκανε επίκληση να έρθω να πάρω θέση. Ένιωσα υπεύθυνη που δεν ήμουν εκεί από άποψη ότι είχα ψηφίσει έναν που θεωρούμε πλέον αθώο.
[/quote]

1) Μπορεί να πέφτω έξω στο πόσα άτομα της έκαναν σήμα. Ασφαλώς κάποια δεν ήταν σήμα και γι' αυτό κατηγορώ πιο σίγουρα μόνο Έμιλυ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πέφτω έξω στο ότι η Μελανία είναι ΔΑ. Δες απλώς τις πρώτες δυο παραγράφους του τελευταίου της ποστ. Είναι για μένα το πιο αποκαλυπτικό αν το θες. Ζητάει συγγνώμη που δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην ψηφοφορία. Από τους πολίτες ζητάει συγγνώμη; Σε τι; Να μας βοηθήσει με όγδοη ψήφο στον Φινεύς που δεν τη χρειαζόμασταν; Όχι. Μόνο από μαφία βγαίνει νόημα να ζητάει συγγνώμη που άφησε αρχιμαφιόζο έτσι. Και στη συνέχεια του ποστ κάθεται και αναλώνεται στο γιατί η μαφία άφησε έτσι τον αρχιμαφιόζο της λέγοντας ξανά και ξανά ότι είναι μπερδεμένη. Δεν μας νοιάζει τόσο το γιατί η μαφία τον άφησε. Μπορεί να νόμιζε πως θα επενέβαινε ο ΔΑ. Μπορεί να ξαφνιάστηκαν απ' το ξαφνικό κύμα και να μην είχαν και κάρτες ικανές να τους βοηθήσουν. Αυτή η εμμονή της Μελανίας στο γιατί οι μαφιόζοι έκαναν αυτό σε συνδυασμό με τις συγγνώμε μπορεί να δικαιολογηθεί κατά τη γνώμη μου ως αναφορά σε μαφιόζους για να της δείξουν τι στο καλό γίνεται σ' αυτό το παιχνίδι.

Όταν δεις τις αναφορές σε εμένα, πες μου να τις καταλάβω και εγώ.
Νιώθω ότι κίνησα κάποιες εξελίξεις (ίσως ενδιαφέρουσες) τουλάχιστον με την χθεσινή μου κίνηση.

Κρατάω και την προφυλάκιση του Physio και το που την επαίξε, και την ακύρωση του Κόμφυ και τα μεγάλα ποστς του ικαρίωνα και του τσάρα. Του τσάρα ειδικά, δεν έχω προλάβει να το διάβασω ακόμα.

Θα τα ξανακοιτάξω μες στη μέρα, θα τα συνδυάσω με τις εξελίξεις (ή μη, μακάρι) στις 13:00 μήπως και έχω καλή εικόνα.

Να πω σε αυτό το σημείο πως μετά από σ(κ)έψη, δεν πρόκειται να βγω από απουσίες. Κάτι τέτοιο πρακτικά θα ισούταν με οικειοθελή αποχώρηση. Αν βρίσκομαι εδώ, θα ψηφίσω στην ψηφοφορία της Πέμπτης. Πόσο σίγουρος θα νιώθω για την ψήφο μου δεν το γνωρίζω ακόμα αλλά τι να κάνουμε.
Για σήμερα όμως, θα απέχω των καθηκόντων μου όπως είχα αποφασίσει από χθες. Νιώθω αρκέτα χαμένος (ίσως λίγοτερο απ' ότι πριν την προφυλάκιση) αλλά πολύ, δεν ξέρω ποιον και τι θεωρίες να εμπιστευτώ.

Καλησπέρα Παλέρμο.
Χαίρομαι που αποφάσισες να μη βγεις. Βέβαια είπες ότι νιώθεις χαμένος και μπερδεμένος, οπότε θα κατηγορηθείς για ΔΑ :P εγώ εξακολουθώ να σε θεωρώ ύποπτο μετά τις χθεσινές κινήσεις σου.

Ακόμη θεωρείς ότι μπορεί να έχω κακό ρόλο; Και να ψήφισα αρχιμαφιόζο δεύτερος, να προσπάθησα να βρω ΔΑ κλπ; Σας έδωσα επιχειρήματα για Ηλία. Δεν νομίζω να γίνει κάρφωμα σήμερα. Τους λείπει ο ένας ρόλος και δεν θέλουν να χάσουν και δεύτερο μαφιόζο. Και μια χαρά μπορεί οι τυμβωρυχίες να δόθηκαν σε πολίτες. Δες το ποστ Τσαρα για τον Φυσιο που δειχνει οτι δυσκολα να ειναι μαφιοζος. Μπορουμε να το παιξουμε εκ του ασφαλους.
Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ εκτεταμένα με αυτά που γράφεις γιατί τα ''επιχειρήματά'' σου με τα οποία με ''κατέρριψες'' είναι:

1) ''Αυτό το είπα για άλλο λόγο κι όχι γι' αυτό που νομίζεις.'' Σιγά το επιχείρημα. Απλώς δίνεις διαφορετική ερμηνεία που μπορεί να μην ισχύει

2) ''Γνωριζόμαστε με κάποιους και γι' αυτό οι συμπάθειες''. Φοβερό επιχείρημα άρα λόγω γνωριμίας έγιναν όλα υποχρεωτικά.

3) ''Κάνεις σήμα στην Έμιλυ'', την οποία την λέω και μαφιόζα πιο σίγουρη σε σχέση με άλλους.

4) ''Δεν αναφέρεις άλλα άτομα στα οποία έχω αναφερθεί''. Ναι δεν τα αναφέρω γιατί δεν βρήκα συσχέτισή τους μαζί σου. Αναφέρω αυτούς με τους οποίους βρήκα.

5) ''Διαστρεβλώνεις λόγια''. Οκ παραδέχομαι ότι κάποια τα έβαλα με λάθος σειρά όχι επίτηδες αλλά επειδή
α) Όλη μέρα προσπαθούσα να διαβάσω για το ποστ και πατούσα πολλαπλή παράθεση σε ό,τι έβρισκα αλλά μερικές φορές έβρισκα άλλα σημαντικά σε προηγούμενα και πατούσα πολλαπλή παράθεση εκεί. Νόμιζα πως θα τα έβγαζε με τη σειρά που γίνονται τα ποστ και όχι με τη σειρά με την οποία πατώ την πολλαπλή παράθεση. Παραήμουν κουρασμένος να τα ξανατσεκάρω όλα εξαρχής. Ωστόσο, και σ' αυτά που έβαλα με λάθος σειρά, δεν αλλάζει κάτι στο βασικό μου επιχείρημα. Άντε να τροποποιούνται κάποιες φράσεις αλλά δεν σε απαλλάσει απ' το σήμα του Φινεύς π.χ. το αν το έγραψε πριν ή μετά από άλλο ποστ. Δεν αλλάζει τίποτα στην ουσία.

6) ''Δες με. Δεν ψήφισα τα ίδια με Comfy''. Φοβερό επιχείρημα. Άρα αποκλείεται να είστε μαζί. Αν ήσασταν θα ψηφίζατε τα ίδια.

7) ''Με είδες να αντιδρώ στην παγίδα σου; Όχι. Άρα κούλαρε με τη συμβολή σου''. Μα καλή μου την παγίδα την έβαλα δέκα λεπτά πριν την ψηφοφορία και ΕΣΥ αν δεν κάνω λάθος είπες πως δεν μπόρεσες να είσαι στην ψηφοφορία για να βοηθήσεις, ζητώντας συγγνώμη. Άρα τι μου λες; Ότι δεν ήσουν στην ψηφοφορία αλλά ωστόσο κατάλαβες την παγίδα μου που γράφτηκε 10 λεπτά πριν''; :)

8) ''Πού ζήτησα συγγνώμη;''. Στο πρότελευταίο σου ποστ γράφεις:


Σόρρυ αλλά το ''έχω τεράστιο έλλειμμα χρόνου'' και ''ήθελα να είμαι στην ψηφοφορία αλλά δεν τα κατάφερα'' (παρ' όλ' αυτά είδα την παγίδα που έγραψες για μένα Ικαρίονα) και το ''παραδέχομαι εκ των προτέρων ότι στάθηκα εντελώς λάθος'', μια χαρά μπορούν να εκφραστούν ως συγγνώμη που δεν έσωσες τον αρχιμαφιόζο. Αλλιώς τους πολίτες δεν τους χάλασες κάτι με την απουσία σου. Τον αρχιμαφιόζο βγάλαμε.


Τίποτα δεν κατέρριψες και εμμένω στο σενάριό μου.

-Το έδωσα τη 2η ψήφο στον αρχιμαφιόζο δεν λέει και τόσα πολλά όσο νομίζεις, που το πουλάς σαν συγχωροχάρτι. Αν είσαι τελικά η πόρνη μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά τι σου γίνεται.

1) εσύ δίνεις ερμηνείες που δεν ισχύουν, μην μπερδεύεσαι (πάλι);)
2) το αιτιολόγησα κάπως χωρίς να το αθωώσω. Φυσικά αυτό δεν βολεύει το σεναριάκι σου οπότε το παραλείπεις διαρκώς.
3) καμία σημασία δεν έχει αυτό που λες για την Έμιλυ. Με το σκεπτικό σου για την σημασία των εμότικον έκανες μια σοβαρή παράλειψη. Εγώ απλά ακολουθώ τις συμβουλές σου!
4) Αναφέρεις αυτούς που σε βολεύουν εννοείς, προκειμένου να στηρίξεις το σενάριο σου.
5) άρα ας δικαιολογήσουμε τον Ικαρίωνα που ήταν κουρασμένος και όχι την Μελανία που γύρισε και βρήκε ένα βουνό καταιγιστικών εξελίξεων,και παρόλα αυτά κάθισε να γράψει ένα τεράστιο ποστ. Όχι, τα επιχειρήματα σου στηρίζονται σε λάθος συλλογισμό, και εμείς στο χωριό μου ξέρεις πώς το λέμε αυτό; Λάθος συλλογισμός= λάθος συμπέρασμα. Κι εγώ τίποτα δεν θεωρώ τυχαίο (όπως και εσύ άλλωστε)
6) δεν νομίζω ότι ο μαφιόζος μου θα έκανε βαρύγδουπη δήλωση για το ποιον υποστηρίζει. Μήπως τότε ο κόμφι είναι μαφία μαζί με τον τζόννυ;
7) Χειροκρότημα και πάλι στο να παρεξηγείς ότι λέω. Το ότι μου "έστησες παγίδα" το κατάλαβα όταν το παρουσίασες έτσι εσύ (μάλλον δεν πρόσεξες ότι δεν σχολίασα τίποτα στο βραδινό ποστ). Αν ήμουν μέσα και την πάτησα με την παγίδα σου όπως ισχυρίζεσαι, γιατί δεν έκανα αυτό που με συμβούλευσες;;;;

8)Χάλασα τους πολίτες με ένα και μοναδικό τρόπο: ότι ψήφισα έναν αθώο και στάθηκα λάθος μέχρι την στιγμή που έφυγα.
 

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Μια γρήγορη επισήμανση μιας και είμαι θάλασσα και θα πάρω θέση αργότερα στη ψηφοφόρια. Σήμερα δεν ειχαμε ασυλία από αυτοκράτορα άρα πιθανώς για 2η συνεχόμενη βραδιά η πορνη ακύρωσε τις ιδιότητες κάποιου παίκτη.
 

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Η Μελανία είπε ότι δεν μπόρεσε να είναι στην ψηφοφορία στο τέλος και λέει στο τελευταίο της ποστ:



α)Αν ήταν παρούσα (θέλοντας να δει αν θα έπρεπε να σώσει κάποιον), είναι σαν να λέει: είδα την παγίδα σου αλλά δεν την κατάλαβα. Με είδες να αντιδρώ κάπως; Άρα ήσουν εκεί και λες ψέματα ότι δεν ήσουν.

β) Αν δεν ήταν παρούσα και έλειπε απ' την ψηφοφορία είναι σαν να λέει ως επιχείρημα το ότι δεν κατάλαβε και δεν αντέδρασε στην παγίδα μου, ενώ έλειπε. Ε αν έλειπε πώς να τη δει για να αντιδράσει; Δεν αποτελεί καν επιχείρημα λοιπόν. Αλλά δεν νομίζω ότι έλειπε. Απλώς άφησε τον Φινέα να βγει γιατί είδε να τον ψηφίζω εγώ και ο Comfortably που μας θεωρούσε μαφιόζους.


Καταλαβαίνω την επικινδυνότητα να παρακινήσω προς τα εκεί αλλά θα ήθελα να με εμπιστευτείτε σ' αυτό. Αν μη τι άλλο, όσο κι αν δεν με εμπιστεύεσαι εντελώς Χιμέλα, εγώ έδωσα το πάτημα να φύγει ο Φινεύς. Αν δεν άλλαζα, θα μπορούσα να επιμείνω στον Φυσιογνώμωνα που τον είχα κατηγορήσει άλλωστε και δεν θα μπορούσε να μου πει κανείς τίποτα για το ότι δεν θα είχα ψηφίσει Φινεύ.

Σε αυτά που λέει στο προτελευταίο της ποστ η Μελανία, στην αρχή αρχή ειδικά, δεν αναφέρεται σε Johnny αλλά λέει ότι ήταν λάθος και ότι δυστυχώς δεν κατάφερε να είναι στην ψηφοφορία. Και ξαναρωτάω: Τι κέρδος θα είχαμε οι πολίτες αν ήταν στην ψηφοφορία; Θα έριχνε 8η στον Φινέα; Δεν τη χρειαζόμασταν. Από άλλους ζητάει συγγνώμη και λέει ότι θα ξαναπιάσει τα ποστ απ' την αρχή. Άλλωστε το ότι λέει πως δεν είναι μαζί με Κομφόρταμπλι επειδή δεν ψηφίζουν το ίδιο (κάτι που δεν λέει τίποτα), θα μπορούσε να εκληφθεί και ως ακριβώς ότι το έκανε γι' αυτόν τον λόγο, να μην ψηφίζει μαζί του, ώστε να το έχει αργότερα σαν επιχείρημα και να μην μπορέσουν να τους συνδέσουν.

Νομίζω πως πάτε να τα περιπλέξετε εσείς χωρίς να υπάρχει λόγος. Όσο για σένα Χιμέλα, σε ψιλοκατηγόρησα στην αρχή με dimijim και αν δεις τα τελευταία μου ποστ, πολύ πριν ρίξεις τυμβωρυχία σε αρχιμαφιόζο σε έβαζα στους αθώους. Οπότε το να λες ότι θα μπορούσα να κατηγορήσω κι εσένα αν δεν είχες ρίξει την τυμβωρυχία, δεν ισχύει. Άλλωστε γιατί να σε κατηγορούσα; Που πήγες μαζί μου στον Φινεύ; Δεν είναι παράλογο;

Εμπιστευτείτε βρε λίγο τον Ικαρίονα. Κάνω λάθη και κάνουν όλοι αλλά ακόμη κι αν πιστεύεις ότι η Μελανία δεν είναι ΔΑ, γιατί να μην το πάμε σε μια ωραία ισοψηφία, ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο από ΔΑ, όποιος κι αν είναι (κι εγώ να είμαι που λέτε, δεν με συμφέρει το ότι σας λέω να πάμε σε ισοψηφία) και κατόπιν στη δημοσκόπηση να βγάλουμε όποιον θεωρούμε μαφιόζο. Τι σε χαλάει σε αυτό; Γιατί να το ρισκάρουμε να χαθεί πολίτης με επέμβαση ΔΑ; Δεν θες να βγάλεις τη Μελανία; Μην τη βγάζεις. Αλλά γιατί να μην πάμε σε ισοβαθμία; Αν στην τελική πάμε να βγάλουμε Μελανία και τη σώσει κάνας ΔΑ, αυτό θα μας δείξει ότι η θεωρία μου δεν στέκει και άρα θα βαδίζουμε σε πιο στέρεα μονοπάτια μετά, συν του ότι ο ΔΑ θα ξοδέψει την ιδιότητά του για να σώσει Μελανία. Μια χαρά δεν είναι;


Τώρα εσύ ξέρεις τι κάνεις πάρα πολύ βολικά;; Λες στον ΔΑ να αλλάξει τις ψήφους. Αν το κάνει αυτό, θα με αθωώσετε από ΔΑ και θα με κατηγορήσετε ως μαφιόζα που σώθηκε. Αν με αφήσει έτσι, θα ήμουν ο ΔΑ. Well done!!
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Ικαρίονα δε μού απαντάς σχετικά με τον Ηλία αφού τόσο τον υπερασπίζεσαι: Έστω οτι έπεσαν δύο τυμβωρυχίες σε πολίτες. Οκ. Την τυμβωρυχία του εκείνος για ποιο λόγο την έριξε σε κάποιον 99% πολίτη; Η ίδια ερώτηση ισχύει και για τον Ηλία αν θέλει να εξηγήσει ο ίδιος.
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ιορδάνη να σαι καλά, με συγκίνησες κι εσύ (έχοντας πέσει ο ίδιος θύμα τρελών σεναρίων Ικαρίωνα). Είσαι και εσύ στα πιθανά σήματα μου μιας και με εσένα έχω μιλήσει. Άρα με θεωρείς και εσύ ΔΑ; Και έχοντας δει ότι μιλάω με όλους, σε ποιους καταλήγεις ότι έκανα σήματα;

Truth be told, αυτή την στιγμή είμαι ένα απλό πρόβατο. Πόσο κουτόχαρτο βέβαια έχω φάει θα δείξει.

Η ψήφος μου δεν είναι κλειδωμένη, κρατάω την θεωρία, δεν την ασπάζομαι 100%.

Για εμένα σαν παίκτη Ιορδάνη σήμερα μια ισοψηφία ίσως με βοηθήσει να καταλάβω τι γίνεται γτ με τα χθεσινά έχω χαθεί.
Οπότε αν είναι εφικτό θα κυνηγήσω μια ισοψηφία, προς το παρών δεν είναι.
 

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ειμαι απο κινηυο οποτε το μηνυμα δε θα ναι ακριβως ελληνικα
FAQ:i)Για ποιο λογο δεν ψηφισες i lie us?
Γιατι τον θεωρω σιγουρο μαφιοζο που ευκολα φευγει με ψηφοφορια.Γιατι να χαλασω την καρτα μου σε αυτον και οχι σε αυτον που θα παει να τον υπερασπιστει;
ii)Προς Ικαριωνα.Στοχος σου ειναι να αποπροσανατολισεις οπως και εγινε καθως κανενας δεν μιλαει για τον i lie us.Αποπροσανατολιζοντας δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεισεις την ιδιοτητα σου κρατωντας την για αργοτερα.De facto,ομως ειναι σαν να κανεις το ιδιο verbally.Ηθελα νς το αποφυγω αυτο και γι αυτο παιχτηκε η καρτα.
iii)Γιατι τετοια ωρα? Duh..τετοια ωρα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να περασει η καρτα χωρις να φαει ακυρωση.

Με εντυπωσιαζει το γεγονος πως θεωρειται δυσκολο να ναι δυο μαφιοζοι στη συγκεκριμενη φαση οταν μιλαμε για Φινεα και i lie us αλλα οταν ειμαι εγω και ο Φινεας βγαζει νοημα.

Σχετικα με την κατηγορια βοηθητικων..ΔΑ.Στο προφιλ του ΔΑ δεν ταιριαζω ιδιαιτερα γιατι δεν εχω δειξει σημαδια προς κανεναν και γιατι δεν ειδα πουθενα κατι που να προσομοιαζει σε σημα προς τα εμενα.
Σχετικα με την κατηγορια πορνης,αυτο μοιαζει πιο λογικο και το δεχομαι σαν επιχειρημα.Οντως,η πορνη θα προσπαθουσε να κανει μια κινηση σαν αυτην για να βοηθησει την μαφια να ανασυνταχθει.Ειναι για μενα ομως μια ηλιθια κινηση.Η πορνη ειναι ενας ιδιαιτερα χρησιμος ρολος στο late game(ειδικα τωρα που εχουμε -2 μαφιοζους)και μια κινηση που την "ενοχοποιει" και την βγαζει εκτος παιχνιδιου οπως η καρτα που επαιξα ειναι αυτοκαταστροφικη ειδικα τωρα που το παιχνιδι εχει στρωσει κςι υπςρχρι περισσοτερο υλικο,ψηφοι,δολοφονιες για clues.

Ειναι αρκετα δυσκολο να αντιστραφει η ψηφοφορια μιας ποθ οποιος με υπερασπιστει θα φανει περιεργος.Μιλαω λοιπον συους δυο που εχουν καποιες υποψιες για Ικαριωνα.Τον κομφυ και την χιμελα τους οποιους θεωρω λιγο πολυ αθωους.Διαβαστε λιγο απο την αρχη πψς βρεθηκα να μαι ευκολς υποψηφιος mvp απο τον πρωτο γυρο,τις κατηγοριες τους σε εμενς και την αδιαφορια τους για ςλλους αορατους παικτες οπως η Μαρτζορυ.
Ομολογω θα γελασω πολυ εαν ο ΔΑ αλλαξει ψηφους νομιζοντας πως εχω κακο ρολο.
Εαν προλαβω μετα θα κανω και ενα ποστ και για αλλους υποπτους,θεωρησα καλυτερο να υπερασπιστω τον εαυτο μουΤο διαλλειμα μου τελειωνει και μου φαινεται δε παω για το βραβριο τπυ καλυτρου employee του μηνα
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Αρχική δημοσίευση από: ~Melania~;4480222
[img=21x16]clientscript/sceditor/images/dupquote.png[/img]

1) -Το έδωσα τη 2η ψήφο στον αρχιμαφιόζο δεν λέει και τόσα πολλά όσο νομίζεις, που το πουλάς σαν συγχωροχάρτι. Αν είσαι τελικά η πόρνη μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά τι σου γίνεται.

2) Χειροκρότημα και πάλι στο να παρεξηγείς ότι λέω. Το ότι μου "έστησες παγίδα" το κατάλαβα όταν το παρουσίασες έτσι εσύ (μάλλον δεν πρόσεξες ότι δεν σχολίασα τίποτα στο βραδινό ποστ). Αν ήμουν μέσα και την πάτησα με την παγίδα σου όπως ισχυρίζεσαι, γιατί δεν έκανα αυτό που με συμβούλευσες;;;;


1) Δυστυχώς για σένα η δεύτερη ψήφος στον αρχιμαφιόζο λέει αρκετά και είναι αρκετά καλό συγχωροχάρτι, διότι ήταν η ψήφος που έδωσε το πάτημα για να πέσουν πάνω του. Είχα πει ότι ήθελα να βγάλω Physiognomist και θα μπορούσα να μείνω πάνω του αλλά δεν το έκανα. Εξήγησα μάλιστα γιατί πήγα στον Φινεύς με βάση τη θεωρία μου για σένα ΔΑ και μας βγήκε και αρχιμαφιόζος οπότε αυτό είναι υπέρ της θεωρίας μου παρά κατά. Από κει και πέρα ούτε πόρνη μπορεί να είμαι. Διότι η πόρνη και ο ΔΑ βοηθάνε τη μαφία ενώ εγώ τώρα λέω σε πολίτες να προσπαθήσουν ισοψηφία για να εμποδίσω την ιδιότητα του ΔΑ. Άρα με κατηγορείς ως πόρνη που έδωσε κατά λάθος πάτημα στο να βγει μαφιόζος και τώρα πάω να συσπειρώσω κόσμο για να εμποδίσω την ιδιότητα του συμμάχου μου ΔΑ; Ε πρέπει να είμαι πολύ κακή πόρνη. Και βέβαια ούτε ΔΑ μπορώ να είμαι γιατί ακριβώς δεν με συμφέρει αυτό που ζητώ, η ισοψηφία. Ψάξε αλλού να με βρεις.

2) Ξαναγράφω. Λες ότι δεν ήσουν στην ψηφοφορία και μετά λες ότι δεν κατάλαβες την παγίδα μου και δεν έδωσες σημασία. Αυτά τα δύο είναι αντιφατικά. Διότι δύο τα τινά:

α) Ήσουν στην ψηφοφορία και είδες το ποστ με την παγίδα μου και δεν έδωσες σημασία. Άρα λες αλήθεια ότι δεν έφαγες την παγίδα αλλά λες ψέματα ότι δεν ήσουν στην ψηφοφορία.

β) Δεν ήσουν στην ψηφοφορία και δεν είδες το ποστ με την παγίδα. Άρα λες αλήθεια ότι δεν ήσουν αλλά λες ψέματα ότι είδες την παγίδα και δεν την έφαγες. Μάλιστα φανερώνεις ακόμη πιο έντονα την αντίθεση όταν με ρωτάς: ''γιατί δεν έκανα αυτό που με συμβούλευσες;''. Μα αν λες αλήθεια και δεν ήσουν στην ψηφοφορία, τότε πώς να κάνεις αυτό που σε συμβούλευσα; :) Υποτίθεται πως δεν ήσουν εκεί για να το δεις. Αυτό που σε συμβούλευσα θα μπορούσες να το κάνεις μόνο αν ήσουν στην ψηφοφορία. Άρα λες σίγουρα ένα τουλάχιστον ψέμα. Και μάλιστα τι εννοείς όταν λες ότι δεν έκανες αυτό που σε συμβούλευσα; Σε συμβούλευσα πουθενά να σώσεις Φινεύ; Ούτε καν τον ανέφερα. Σε συμβούλευσα να σώσεις εμένα ή να μην αφήσεις να φύγει Τζόνι και Φύσιο. Πρώτος σε ψήφους όμως ήταν ο Φινεύ, οπότε πώς να κάνεις αυτό που σε συμβούλευσα; Μελανία, Μελανία, τι με διώκεις; <3


Μια γρήγορη επισήμανση μιας και είμαι θάλασσα και θα πάρω θέση αργότερα στη ψηφοφόρια. Σήμερα δεν ειχαμε ασυλία από αυτοκράτορα άρα πιθανώς για 2η συνεχόμενη βραδιά η πορνη ακύρωσε τις ιδιότητες κάποιου παίκτη.

Πρώτο βράδυ η μαφία χτυπάει έναν και δεν πεθαίνει κανείς. Βλέπουμε μετά το αλεξίσφαιρο να φεύγει άρα ξέρουμε ότι δεν χτύπησαν αυτόν. Είτε χτύπησαν μάγισσα ή άτομο που το προστάτεψε η μάγισσα είτε χτύπησαν άτομο που το προστάτεψε ο γιατρός είτε η πόρνη επέλεξε λάθος άτομο για σεξάκι. Δεν θα αναλύσω περαιτέρω τις δυνατότητες που υπάρχουν για το kill στον Indiana Jones ξέροντας οι μαφιόζοι ότι δεν χτύπησαν αλεξίσφαιρο. Θα πω απλώς ότι ο αυτοκράτορας ίσως να μην ήθελε να κάνει κίνηση για δικούς του λόγους. Δεν είναι υποχρεωμένος να βάζει ασυλία κάθε φορά. Οπότε δεν προκύπτει αναγκαστικά ότι η πόρνη του ακύρωσε την ιδιότητα.


Τώρα εσύ ξέρεις τι κάνεις πάρα πολύ βολικά;; Λες στον ΔΑ να αλλάξει τις ψήφους. Αν το κάνει αυτό, θα με αθωώσετε από ΔΑ και θα με κατηγορήσετε ως μαφιόζα που σώθηκε. Αν με αφήσει έτσι, θα ήμουν ο ΔΑ. Well done!!

Ναι Μελανία. Ως πόρνη που έβγαλα μαφιόζο και προσπαθώ να φέρω ισοβαθμία για να εμποδίσω την ιδιότητα του ΔΑ, λέω στον ΔΑ να ξοδέψει την ιδιότητά του για να σώσει εσένα που σε κατηγορώ και που δεν είμαστε σίγουρα μαζί για να θέλω να σε σώσω. Φοβερά λογικά όλα τα σενάριά σου και στιβαρή η επιχειρηματολογία σου.

Ικαρίονα δε μού απαντάς σχετικά με τον Ηλία αφού τόσο τον υπερασπίζεσαι: Έστω οτι έπεσαν δύο τυμβωρυχίες σε πολίτες. Οκ. Την τυμβωρυχία του εκείνος για ποιο λόγο την έριξε σε κάποιον 99% πολίτη; Η ίδια ερώτηση ισχύει και για τον Ηλία αν θέλει να εξηγήσει ο ίδιος.

Έγραψα ένα σωρό πράγματα για τον Ηλία για να σας δείξω ότι δεν βγαίνει κακός ρόλος καθώς δεν συνδέεται με βασικούς υπόπτους, τους οποίους κατηγορεί κατά καιρούς. Κουράζομαι να λέω τα ίδια και τα ίδια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έριξε την τυμβωρυχία του σε πολίτη. Δεν είμαι ο Ηλίας. Η πιο λογική απάντηση που μου έρχεται είναι ότι είδε κύμα 7 ατόμων προς έναν για τον οποίο δεν είχε πληροφορίες ούτε τον είχε κατηγορήσει και φοβήθηκε να ρίξει τυμβωρυχία σε αυτόν, νομίζοντας ότι τον ψήφισαν μαφιόζοι (τον ψήφισε και ο Τζόνι που τον κατηγορούσε ο Ηλίας) και μη φανταζόμενος ότι οι μαφιόζοι θα άφηναν έτσι εύκολα να φύγει ο αρχιμαφιόζος τους. Λογικό μου ακούγεται παρότι έπρεπε να τη ρίξει στον Φινέα γιατί από εκεί θα αντλούσαμε περισσότερες πληροφορίες.
Γενικότερα θα πρότεινα να ξαναδιαβάσετε το τέλος του τεράστιου ποστ μου εκεί στα συμπεράσματα και να το συνδυάσετε με πράγματα που έγιναν σήμερα. Ίσως βοηθηθείτε λίγο παραπάνω.
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Δύο διευκρινήσεις γιατί δεν μου αρέσουν τα σφάλματα περί κανόνων, γιατί συνήθως γίνεται επειδή βολεύουν.

Μια γρήγορη επισήμανση μιας και είμαι θάλασσα και θα πάρω θέση αργότερα στη ψηφοφόρια. Σήμερα δεν ειχαμε ασυλία από αυτοκράτορα άρα πιθανώς για 2η συνεχόμενη βραδιά η πορνη ακύρωσε τις ιδιότητες κάποιου παίκτη.

Βασικά η πορνη κάθε βραδιά ακυρώνει τις ιδιότητες κάποιου παίκτη.
Ο αυτοκράτορας από την άλλη δεν χρειάζεται να δίνει σε κάθε γύρο ασυλία, γιατί θεωρητικά η ασυλία του δίνεται βάση κάποιων στοιχείων. Χθες ήθελε να δώσει σε μένα, σήμερα μπορεί να μην ήθελε να δώσει πάλι σε μένα και να μην είχε κάποιον άλλον να δώσει.
Ο μόνος που μπορεί να ξέρει αν η πορνη κοιμήθηκε με τον αυτοκράτορα είναι ο ίδιος, αν έδωσε ασυλία και δεν την είδε να ανακοινώνεται.

Ικαρίονα δε μού απαντάς σχετικά με τον Ηλία αφού τόσο τον υπερασπίζεσαι: Έστω οτι έπεσαν δύο τυμβωρυχίες σε πολίτες. Οκ. Την τυμβωρυχία του εκείνος για ποιο λόγο την έριξε σε κάποιον 99% πολίτη; Η ίδια ερώτηση ισχύει και για τον Ηλία αν θέλει να εξηγήσει ο ίδιος.


Επειδή το λες δεύτερη φορά, οι τυμβωρυχιες αρχικά είναι τρεις και όχι δύο, απόδειξη. Άρα άνετα μπορεί να εχουν δύο τυμβωρυχιες οι πολίτες, είναι και το πιθανότερο μάλιστα. Επίσης, όπως ξέρω ότι ξέρεις οι τυμβωρυχιες δεν έχουν περιορισμό στις ομάδες, άρα θα μπορούσαν κάλλιστα να πέσουν και οι τρεις στους πολίτες.
Η ερώτησή μου είναι, γιατί λες λοιπόν ανακριβείς πληροφορίες;;
Επίσης, από που προέκυψε ότι είσαι 100% πολίτης;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
1)Προς Ικαριωνα.Στοχος σου ειναι να αποπροσανατολισεις οπως και εγινε καθως κανενας δεν μιλαει για τον i lie us.Αποπροσανατολιζοντας δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεισεις την ιδιοτητα σου κρατωντας την για αργοτερα.De facto,ομως ειναι σαν να κανεις το ιδιο verbally.Ηθελα νς το αποφυγω αυτο και γι αυτο παιχτηκε η καρτα.

2) Η πορνη ειναι ενας ιδιαιτερα χρησιμος ρολος στο late game(ειδικα τωρα που εχουμε -2 μαφιοζους)και μια κινηση που την "ενοχοποιει" και την βγαζει εκτος παιχνιδιου οπως η καρτα που επαιξα ειναι αυτοκαταστροφικη ειδικα τωρα που το παιχνιδι εχει στρωσει κςι υπςρχρι περισσοτερο υλικο,ψηφοι,δολοφονιες για clues.

1) Ποια ιδιότητά μου βρε καλέ μου άνθρωπε. Ισοβαθμία προσπαθώ να φέρω για να μην μπορέσει να δράσει ο ΔΑ. Λες να είμαι ο ΔΑ και να θέλω να με εμποδίσω;

2) Ποιοι είναι οι μείον 2 μαφιόζοι; Γιατί είδα να βγαίνει μόνο ένας. Εκτός κι αν εννοείς τον Ηλία που τον έχεις σίγουρο και ο οποίος πήγε ως μαφιόζος να σώσει τον Φινέα από 7 ψήφους που έφαγε για να τον βγάλουμε μετά σαν συνδολοφόνο του πετώντας και την τυμβωρυχία του που έτσι κι αλλιώς είναι άχρηστη κάρτα και δεν τη χρειάζονταν οι μαφιόζοι. Makes sense.

Επειδή το λες δεύτερη φορά, οι τυμβωρυχιες αρχικά είναι τρεις και όχι δύο, απόδειξη. Άρα άνετα μπορεί να εχουν δύο τυμβωρυχιες οι πολίτες, είναι και το πιθανότερο μάλιστα. Επίσης, όπως ξέρω ότι ξέρεις οι τυμβωρυχιες δεν έχουν περιορισμό στις ομάδες, άρα θα μπορούσαν κάλλιστα να πέσουν και οι τρεις στους πολίτες.
Η ερώτησή μου είναι, γιατί λες λοιπόν ανακριβείς πληροφορίες;;
Επίσης, από που προέκυψε ότι είσαι 100% πολίτης;

H Himela είναι αθώα. Έριξε και τυμβωρυχία σε Φινέα και γενικά οι ψήφοι της πήγαν καλά. Έριξε και τρίτη σ' αυτόν μόλις βρήκε την ευκαιρία.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Έγραψα ένα σωρό πράγματα για τον Ηλία για να σας δείξω ότι δεν βγαίνει κακός ρόλος καθώς δεν συνδέεται με βασικούς υπόπτους, τους οποίους κατηγορεί κατά καιρούς. Κουράζομαι να λέω τα ίδια και τα ίδια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έριξε την τυμβωρυχία του σε πολίτη. Δεν είμαι ο Ηλίας. Η πιο λογική απάντηση που μου έρχεται είναι ότι είδε κύμα 7 ατόμων προς έναν για τον οποίο δεν είχε πληροφορίες ούτε τον είχε κατηγορήσει και φοβήθηκε να ρίξει τυμβωρυχία σε αυτόν, νομίζοντας ότι τον ψήφισαν μαφιόζοι (τον ψήφισε και ο Τζόνι που τον κατηγορούσε ο Ηλίας) και μη φανταζόμενος ότι οι μαφιόζοι θα άφηναν έτσι εύκολα να φύγει ο αρχιμαφιόζος τους. Λογικό μου ακούγεται παρότι έπρεπε να τη ρίξει στον Φινέα γιατί από εκεί θα αντλούσαμε περισσότερες πληροφορίες.
Γενικότερα θα πρότεινα να ξαναδιαβάσετε το τέλος του τεράστιου ποστ μου εκεί στα συμπεράσματα και να το συνδυάσετε με πράγματα που έγιναν σήμερα. Ίσως βοηθηθείτε λίγο παραπάνω.
Δεν ήταν υποχρεωτικό εκείνη την ώρα να ρίξει κάπου την τυμβωρυχία, δεν τον είχε πιάσει κανείς από το λαιμό. Θα μπορούσε απλά να μην την παίξει καν. Ο μόνος που ρίχνει τυμβωρυχία σε πολίτη είναι κακός, αν όχι μαφία, πάντως πόρνη ή ΔΑ. Κανείς πολίτης δε ρίχνει τυμβωρυχία σε σίγουρο πολίτη. Πάντως το οτι ξεψαχνίζεις όλες τις καρδούλες και τα λουλουδάκια του παιχνιδιού και αδιαφορείς για το ποιο λόγο έριξε τυμβωρυχία ο Ηλίας εν γένει εκείνη την ώρα, εμένα με ξεπερνάει. Όπως κάνεις πάντα, έφτιαξες μια θεωρία, έφτιαξες ένα excel, έβαλες εκεί τους παίκτες και τους ρόλους, κλείδωσες και δε λες να κουνηθείς. Αν δεν μού απαντήσει ο Ηλίας ή εσύ και ο Τζόνυ που τον υπερασπίζεστε για ποιο γ...νο λόγο έριξε τυμβωρυχία γενικότερα εκείνη τη στιγμή και ειδικότερα σε σίγουρο πολίτη, δε θα πιστέψω τίποτα από όσα λες.

Εμένα λοιπόν η δική μου θεωρία ξέρεις ποια είναι;

Βρισκόμαστε πριν την ψηφοφορία ανάμεσα σε Τζόνυ και Φυσιο. Επικρατεί μια ησυχία. Ο Φυσιο δείχνει απρόθυμος να σώσει τον εαυτό του, ίσως γιατί θεωρεί οτι οι μαφιόζοι θα τον σώσουν ή ο ΔΑ θα επέμβει. Ξαφνικά όλα αλλάζουν και πέφτουμε πάνω στον Φινέα. Ο Ηλίας, κι ενώ για καμιά ώρα παρακαλούσα να πει ο καθένας μια άποψη κι αυτός το έπαιζε μουγκοθόδωρος, ξαφνικά εμφανίζεται στο 19:59 να δώσει έξτρα ψήφο στον Τζόνυ. Το σκεπτικό τους προφανώς ήταν να επέμβουν και κατά την παράταση. Όταν όμως βλέπουν οτι η Φινεύς ανεβαίνει πολύ, λένε άστο, στη χειρότερη τον φέρνουμε πίσω με νεκροφάνεια. Ο Ηλίας μετανιώνει για την κίνησή του και ξενερώνει, πιστεύοντας οτι μπορεί εύκολα να παίξουμε μια ΑΠ πάνω του άμεσα και για να μην του μείνει η τυμβωρυχία κάνει την τελευταία κίνηση να βοηθήσει τους μαφιόζους, παίζοντας τυμβωρυχία σε πολίτη ώστε να μικρύνει τα νούμερα των πολιτών. Μετά το παίζει Μάρθα Βούρτση για να ξεχαστεί. Ο physio, για να μη φανεί οτι είναι μαζί με Ηλία, τον κατηγορεί μεν, αλλά ρίχνει την ΑΠ στον Ικαρίονα. Για ποιο λόγο ρίχνει ΑΠ στον Ικαρίονα και δεν τον δολοφονούν το μεσημέρι; Γιατί υπάρχουν κάποιοι ρόλοι που πρέπει να φύγουν μόνο με ΑΠ ή ψηφοφορία.

Αν ισχύει η λογική μου, γιατί ο Ικαρίονας πάει να αθωώσει μαφιόζο; Γιατί ο Ικαρίονας έχει τους δικούς του κανόνες. Οι πολίτες είναι πάρα πολλοί και δεν μπορεί να τους φάει μόνος του. Θέλει να βγάλει παίκτες που είναι ή λογίζονται πολίτες ώστε μετά εκείνος μόνος του να κάνει λιγότερη δουλειά. Αντί λοιπόν να βοηθάει τους πολίτες να εξοντώσουν τους μαφιόζους, βοηθάει τους μαφιόζους να εξοντώσουν τους πολίτες, μέχρι να έρθει η ώρα να τους τη φέρει και να έχει λιγότερους πολίτες να εξοντώσει ο ίδιος.

Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά ας έχω κι εγώ μια θεωρία. :P

Όσο για σένα αγαπητέ dimijim, είσαι πιο έξυπνος από όλους μας εδώ. Αποκλείεται να μην έχεις πάρει πρέφα τί συμβαίνει. Το οτι δε μας το λες και λες μόνο στοχευμένα και μετρημένα πράγματα, θεωρώ οτι γίνεται επίτηδες. Εσύ σαν πολίτης θα έπρεπε να χτυπιέσαι να στριμώξεις τους υπόπτους, ενώ εσύ λες απλά θεωρίες γύρω γύρω χωρίς ουσία.
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Δεν ήταν υποχρεωτικό εκείνη την ώρα να ρίξει κάπου την τυμβωρυχία, δεν τον είχε πιάσει κανείς από το λαιμό. Θα μπορούσε απλά να μην την παίξει καν. Ο μόνος που ρίχνει τυμβωρυχία σε πολίτη είναι κακός, αν όχι μαφία, πάντως πόρνη ή ΔΑ. Κανείς πολίτης δε ρίχνει τυμβωρυχία σε σίγουρο πολίτη. Πάντως το οτι ξεψαχνίζεις όλες τις καρδούλες και τα λουλουδάκια του παιχνιδιού και αδιαφορείς για το ποιο λόγο έριξε τυμβωρυχία ο Ηλίας εν γένει εκείνη την ώρα, εμένα με ξεπερνάει. Όπως κάνεις πάντα, έφτιαξες μια θεωρία, έφτιαξες ένα excel, έβαλες εκεί τους παίκτες και τους ρόλους, κλείδωσες και δε λες να κουνηθείς. Αν δεν μού απαντήσει ο Ηλίας ή εσύ και ο Τζόνυ που τον υπερασπίζεστε για ποιο γ...νο λόγο έριξε τυμβωρυχία γενικότερα εκείνη τη στιγμή και ειδικότερα σε σίγουρο πολίτη, δε θα πιστέψω τίποτα από όσα λες.

Εμένα λοιπόν η δική μου θεωρία ξέρεις ποια είναι;

Βρισκόμαστε πριν την ψηφοφορία ανάμεσα σε Τζόνυ και Φυσιο. Επικρατεί μια ησυχία. Ο Φυσιο δείχνει απρόθυμος να σώσει τον εαυτό του, ίσως γιατί θεωρεί οτι οι μαφιόζοι θα τον σώσουν ή ο ΔΑ θα επέμβει. Ξαφνικά όλα αλλάζουν και πέφτουμε πάνω στον Φινέα. Ο Ηλίας, κι ενώ για καμιά ώρα παρακαλούσα να πει ο καθένας μια άποψη κι αυτός το έπαιζε μουγκοθόδωρος, ξαφνικά εμφανίζεται στο 19:59 να δώσει έξτρα ψήφο στον Τζόνυ. Το σκεπτικό τους προφανώς ήταν να επέμβουν και κατά την παράταση. Όταν όμως βλέπουν οτι η Φινεύς ανεβαίνει πολύ, λένε άστο, στη χειρότερη τον φέρνουμε πίσω με νεκροφάνεια. Ο Ηλίας μετανιώνει για την κίνησή του και ξενερώνει, πιστεύοντας οτι μπορεί εύκολα να παίξουμε μια ΑΠ πάνω του άμεσα και για να μην του μείνει η τυμβωρυχία κάνει την τελευταία κίνηση να βοηθήσει τους μαφιόζους, παίζοντας τυμβωρυχία σε πολίτη ώστε να μικρύνει τα νούμερα των πολιτών. Μετά το παίζει Μάρθα Βούρτση για να ξεχαστεί. Ο physio, για να μη φανεί οτι είναι μαζί με Ηλία, τον κατηγορεί μεν, αλλά ρίχνει την ΑΠ στον Ικαρίονα. Για ποιο λόγο ρίχνει ΑΠ στον Ικαρίονα και δεν τον δολοφονούν το μεσημέρι; Γιατί υπάρχουν κάποιοι ρόλοι που πρέπει να φύγουν μόνο με ΑΠ ή ψηφοφορία.

Αν ισχύει η λογική μου, γιατί ο Ικαρίονας πάει να αθωώσει μαφιόζο; Γιατί ο Ικαρίονας έχει τους δικούς του κανόνες. Οι πολίτες είναι πάρα πολλοί και δεν μπορεί να τους φάει μόνος του. Θέλει να βγάλει παίκτες που είναι ή λογίζονται πολίτες ώστε μετά εκείνος μόνος του να κάνει λιγότερη δουλειά. Αντί λοιπόν να βοηθάει τους πολίτες να εξοντώσουν τους μαφιόζους, βοηθάει τους μαφιόζους να εξοντώσουν τους πολίτες, μέχρι να έρθει η ώρα να τους τη φέρει και να έχει λιγότερους πολίτες να εξοντώσει ο ίδιος.

Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά ας έχω κι εγώ μια θεωρία. :P

Όσο για σένα αγαπητέ dimijim, είσαι πιο έξυπνος από όλους μας εδώ. Αποκλείεται να μην έχεις πάρει πρέφα τί συμβαίνει. Το οτι δε μας το λες και λες μόνο στοχευμένα και μετρημένα πράγματα, θεωρώ οτι γίνεται επίτηδες. Εσύ σαν πολίτης θα έπρεπε να χτυπιέσαι να στριμώξεις τους υπόπτους, ενώ εσύ λες απλά θεωρίες γύρω γύρω χωρίς ουσία.

Ok επειδή με μισόλογα δεν θα βγάλουμε άκρη λες τον Ικαρίωνα ΑΜ, ποιος είναι ο Φανερός του;
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Επειδή το λες δεύτερη φορά, οι τυμβωρυχιες αρχικά είναι τρεις και όχι δύο, απόδειξη. Άρα άνετα μπορεί να εχουν δύο τυμβωρυχιες οι πολίτες, είναι και το πιθανότερο μάλιστα. Επίσης, όπως ξέρω ότι ξέρεις οι τυμβωρυχιες δεν έχουν περιορισμό στις ομάδες, άρα θα μπορούσαν κάλλιστα να πέσουν και οι τρεις στους πολίτες.
Η ερώτησή μου είναι, γιατί λες λοιπόν ανακριβείς πληροφορίες;;
Επίσης, από που προέκυψε ότι είσαι 100% πολίτης;
Σωστά. Μπέρδεψα με τις νεκροφάνειες που δίνονται 1:8.

Δεν ξέρω, υπάρχει κάνας μαφιόζος που θα κατηγορούσε τον αρχιμαφιόζο από την πρώτη μέρα και τελικά θα του έριχνε τυμβωρυχία;

Τελικά ξέρεις τί βλέπω τσαρα; Οτι κάθεσαι, σχολιάζεις τα λόγια όλων, αμφιβάλλεις για σχεδόν τα πάντα, αλλά εσύ τη δική σου γνώμη δε μας την έχεις πει. Πες μου σε παρακαλώ έτσι μια λίστα με υπόπτους ή σχολιασμό παικτών. Γιατί να σχολιάζουμε γύρω γύρω εύκολο είναι. Πάρε και την ευθύνη να κατηγορήσεις - αθωώσεις κάποιους.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δεν ήταν υποχρεωτικό εκείνη την ώρα να ρίξει κάπου την τυμβωρυχία, δεν τον είχε πιάσει κανείς από το λαιμό. Θα μπορούσε απλά να μην την παίξει καν. Ο μόνος που ρίχνει τυμβωρυχία σε πολίτη είναι κακός, αν όχι μαφία, πάντως πόρνη ή ΔΑ. Κανείς πολίτης δε ρίχνει τυμβωρυχία σε σίγουρο πολίτη. Πάντως το οτι ξεψαχνίζεις όλες τις καρδούλες και τα λουλουδάκια του παιχνιδιού και αδιαφορείς για το ποιο λόγο έριξε τυμβωρυχία ο Ηλίας εν γένει εκείνη την ώρα, εμένα με ξεπερνάει. Όπως κάνεις πάντα, έφτιαξες μια θεωρία, έφτιαξες ένα excel, έβαλες εκεί τους παίκτες και τους ρόλους, κλείδωσες και δε λες να κουνηθείς. Αν δεν μού απαντήσει ο Ηλίας ή εσύ και ο Τζόνυ που τον υπερασπίζεστε για ποιο γ...νο λόγο έριξε τυμβωρυχία γενικότερα εκείνη τη στιγμή και ειδικότερα σε σίγουρο πολίτη, δε θα πιστέψω τίποτα από όσα λες.

Εμένα λοιπόν η δική μου θεωρία ξέρεις ποια είναι;

Βρισκόμαστε πριν την ψηφοφορία ανάμεσα σε Τζόνυ και Φυσιο. Επικρατεί μια ησυχία. Ο Φυσιο δείχνει απρόθυμος να σώσει τον εαυτό του, ίσως γιατί θεωρεί οτι οι μαφιόζοι θα τον σώσουν ή ο ΔΑ θα επέμβει. Ξαφνικά όλα αλλάζουν και πέφτουμε πάνω στον Φινέα. Ο Ηλίας, κι ενώ για καμιά ώρα παρακαλούσα να πει ο καθένας μια άποψη κι αυτός το έπαιζε μουγκοθόδωρος, ξαφνικά εμφανίζεται στο 19:59 να δώσει έξτρα ψήφο στον Τζόνυ. Το σκεπτικό τους προφανώς ήταν να επέμβουν και κατά την παράταση. Όταν όμως βλέπουν οτι η Φινεύς ανεβαίνει πολύ, λένε άστο, στη χειρότερη τον φέρνουμε πίσω με νεκροφάνεια. Ο Ηλίας μετανιώνει για την κίνησή του και ξενερώνει, πιστεύοντας οτι μπορεί εύκολα να παίξουμε μια ΑΠ πάνω του άμεσα και για να μην του μείνει η τυμβωρυχία κάνει την τελευταία κίνηση να βοηθήσει τους μαφιόζους, παίζοντας τυμβωρυχία σε πολίτη ώστε να μικρύνει τα νούμερα των πολιτών. Μετά το παίζει Μάρθα Βούρτση για να ξεχαστεί. Ο physio, για να μη φανεί οτι είναι μαζί με Ηλία, τον κατηγορεί μεν, αλλά ρίχνει την ΑΠ στον Ικαρίονα. Για ποιο λόγο ρίχνει ΑΠ στον Ικαρίονα και δεν τον δολοφονούν το μεσημέρι; Γιατί υπάρχουν κάποιοι ρόλοι που πρέπει να φύγουν μόνο με ΑΠ ή ψηφοφορία.

Αν ισχύει η λογική μου, γιατί ο Ικαρίονας πάει να αθωώσει μαφιόζο; Γιατί ο Ικαρίονας έχει τους δικούς του κανόνες. Οι πολίτες είναι πάρα πολλοί και δεν μπορεί να τους φάει μόνος του. Θέλει να βγάλει παίκτες που είναι ή λογίζονται πολίτες ώστε μετά εκείνος μόνος του να κάνει λιγότερη δουλειά. Αντί λοιπόν να βοηθάει τους πολίτες να εξοντώσουν τους μαφιόζους, βοηθάει τους μαφιόζους να εξοντώσουν τους πολίτες, μέχρι να έρθει η ώρα να τους τη φέρει και να έχει λιγότερους πολίτες να εξοντώσει ο ίδιος.

Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά ας έχω κι εγώ μια θεωρία. :P

Όσο για σένα αγαπητέ dimijim, είσαι πιο έξυπνος από όλους μας εδώ. Αποκλείεται να μην έχεις πάρει πρέφα τί συμβαίνει. Το οτι δε μας το λες και λες μόνο στοχευμένα και μετρημένα πράγματα, θεωρώ οτι γίνεται επίτηδες. Εσύ σαν πολίτης θα έπρεπε να χτυπιέσαι να στριμώξεις τους υπόπτους, ενώ εσύ λες απλά θεωρίες γύρω γύρω χωρίς ουσία.

Έδειξα με επιχειρήματα το τι έκανα και γιατί, το για ποιο λόγο έβγαλα Φινεύ και για ποιο λόγο υποστηρίζω τον Ηλία. Δεν είμαι βλάκας να βγω να υποστηρίξω το άτομο που θα μπορούσε να προστατέψει Φινεύς και δεν θεωρώ τον Ηλία χαζό να πάει να προστατέψει Φινεύ ρίχνοντας επιπλέον ψήφο πριν την παράταση, αφού η επιπλέον χρειάζεται μια ακύρωση για να χαθεί και αυτή και η αρχική ψήφος. Ο Ηλίας δηλαδή ως μαφιόζος ξόδεψε και τις δυο του κάρτες ενώ βγήκε αρχιμαφιόζος έξω; Για τον Ακίκο υπήρχαν ακόμη σενάρια που τον ήθελαν πόρνη ή κάτι άλλο, οπότε ίσως ήθελε να δει τι είναι και δίστασε να διώξει Φινέα που τον είχε ψηφίσει και ο Τζόνι (τον οποίο ο Ηλίας υποπτευόταν) και στον οποίο έγινε κύμα που οδήγησε αρκετούς παίκτες να πουν ότι μάλλον ήταν αθώος ο Φινεύς αφού αν ήταν μαφιόζος, η μαφία θα τον άφηνε έτσι; Και όντως περίμεναν να δράσει ο ΔΑ αλλά δεν το έκανε. Αν τώρα θεωρείς ΔΑ ή πόρνη τον Ηλία που πήγε να καρφωθεί έτσι εύκολα, βρες μου τα σήματα που δέχτηκε και από ποιους. Έψαξα τα ποστ του, δεν βρήκα τίποτα ύποπτο. Στα υπόλοιπα που λες σε ξαναπαραπέμπω στο τέλος του προηγούμενού μου σχολίου. Αυτά :)

Διόρθωση: εννοούσα στο τέλος του πρόπροηγούμενου σχολίου μου. Όχι στο τέλος του προηγούμενου.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,868 μηνύματα.
Ok επειδή με μισόλογα δεν θα βγάλουμε άκρη λες τον Ικαρίωνα ΑΜ, ποιος είναι ο Φανερός του;
Ίσως ο physio, ίσως ο Ηλίας, ίσως η Εμιλούκο, ίσως η Μάρτζυ, ίσως κάποιος που ακόμα δεν έχουμε δει. Δεν μπορώ να ξέρω. Σαν θεωρία, πώς σού φαίνεται;
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top