Καλημέρα, καλημέρα. Ας σας δώσω κι εγώ τις σκέψεις μου, τώρα που τις συμμάζεψα και λίγο.
Πάμε με μερικές παραθέσεις στα γρήγορα.
Γιατί έγινε πολύ απότομα και δεν το περίμεναν. Καρφώθηκε ο Ηλίας να τον σώσει αλλά όταν είδαν οτι θα έφευγε, υποχώρησαν. Προφανώς θέλησαν να κρατήσουν κρυφό τον μαφιόζο που έχει τη νεκροφάνεια της μαφίας για να βρει ευκαιρία να φέρει πίσω τον Φινέα σε κάποια φάση.
Τότε προφανώς μιλάμε για ερασιτέχνες. Οκ, παίζουμε 9-10 χρόνια Παλέρμο εδώ και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κύμα εναντίον μαφιόζου, αλλά μία μαφία πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα μεταξύ 19:00 - 20:30, γιατί πάντοτε μπορεί να χρειαστεί να επέμβει. Αν η μαφία ήταν τόσο relaxed που τους έπιασε τελείως εξ' απήνης το κύμα, μάλλον θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ίσως η ισοψηφία που είχε δημιουργηθεί πριν το κύμα προς τον Φινέα ήταν μεταξύ δύο αθώων.
Διότι αν πάμε με την επικρατούσα άποψη ότι ο τζόνι είναι αθώος, που μάλλον είναι έτσι όπως πάνε τα πράγματα, τότε θα ήταν ο μαφιόζος Physio είτε σε ισοψηφία, είτε μπροστά και η μαφία θα πετούσε χαρταετό; Δυσκολάκι, θα ήταν εδώ έτοιμη να κάνει τα κόλπα της για να κρατήσει τον μαφιόζο της μέσα.
Να είχε χωθεί μαφιόζος στο κύμα και να περίμενε να αλλάξει σε τζόνι στην παράταση, για να πάει 5-5 και να τους το χάλασε ο Ιντιάνα; Αυτό δεν αποκλείεται.
Έχει γίνει κουραστικό το αστειάκι ότι ο Libertus δεν αιτιολογεί τίποτα, τρολλάρει ασύστολα κτλ. Έχω γράψει μια ολόκληρη παράγραφο το μεσημέρι για ποιο λόγο θεωρώ τον Φινέα top ύποπτο. Εάν δεν βαριέσαι, ψάξε να τη βρεις.

Προς τι η ξαφνική ενεργοποίησή σου μετά την αποχώρηση του Φινέα;
Έχω την κακή συνήθεια να είμαι από τα άτομα που διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν το θέμα, προφανώς, δεν με κάλυψε η απάντησή σου. Επίσης δεν ήταν καθόλου ξαφνική ενεργοποίηση, τότε είχα χρόνο και γινόταν τζέρτζελο, οπότε προφανώς θα συμμετέχω κι εγώ. Νομίζω πως έχω δείξει ότι παρακολουθώ αναλυτικά το θέμα και το δείχνουν και τα ποστ μου.
Παρα πολυ καλη μερα σημερα, εφυγε ενας κρυφός μαφιόζος οριστικα και μαζι οι καρτες του δεν ειναι λιγο και αυτό
Ψηφισα τον τελικα αρχιμαφιοζο γιατί οπως ειχα πει ηθελα να προστατεψω τον johnny και γιατι η συμπεριφορά του φινευς ηταν περιεργη στα 2 τελευταία ποστ ( αναμεσα στους 2 αθτους ψηφισα αυτον που επιστευομουν λιγοτερο)
Ι lie us στο 45 ειχαμε αφησει την τελικα πορνη να μας φαει υπουλα το γιατρο χωρις να τιμωρηθει καιου ειχε κακοφανει παρα πολυ. Την πρωτη μερα μου φαινοσουν πολιτης αλλά τωρα νομίζω ότι εκανα λάθος. Ψηφο στον i lie us
Δυστυχώς δε θα μπορω να ειμαι εδω το πρωι της Τετάρτης οποτε ψηφιζω απο τωρα
Αν ο ισχυρισμος της himelas ειναι σωστος και ο i lie us εδωσε σημα στο ΔΑ να δρασει οφειλω να υπενθυμισω το δικηγόρο της πολης εφοσον θέλει να δει τι ειχε γινει την τελευταια μερα του παλερμο 45 να καταλαβει πως ο δικηγορος του τοτε 45 θα μπορούσε να σωσει το παιχνίδι και αν πιστεψει οτι η μαφια παει να κανει το ιδιο κολπο να δρασει
Τελος ενα μπραβο στο libertus που ηταν ο πρωτος που καταλαβε οτι ο λογος του φινευς εμπαζε
Εσύ ρε κομφ, δεν μπορώ να καταλάβω τι καπνό φουμάρεις, σοβαρά. Παίζει να φταίει ο χαοτικός τρόπος σκέψης σου. Κάνε μου μια χάρη ρε συ. Κάθισε σε κάποια φάση(σύντομα κατά προτίμηση) και γράψε έτσι ένα όμορφο ποστ που να μας αναλύεις λίγο καλύτερα τις σκέψεις σου. Γιατί τώρα το μόνο που λες είναι ότι ψήφισες Φινέα, γιατί σου φαινόταν αθώος ο τζόνι, τζόκερ δηλαδή. Ψηφίζεις i_lie_us βιαστικά, που είναι η εύκολη επιλογή και φεύγεις.
Είπα να μην σχολιάσω μέχρι να κοιμηθώ, αλλά εδώ το πάμε επί προσωπικού.
Το πιθανό κράξιμο που φάω από οποιονδήποτε σε post game, είμαι έτοιμος να το δεχτώ. Πόση σημασία θα του δώσω και πόσο θα με επηρεάσει, δεν γνωρίζω να πω εκ των προτέρων.
Την οποιαδήποτε ποινή αντίστοιχα (είτε σε αυτό, είτε σε επόμενο) αν έτσι κριθεί, επίσης.
Το αν έχω δείξει σεβασμό στη ΣΕ σε όσα παιχνίδια συμμετείχα, θα το κρίνουν μετέπειτα οι εκάστοτε ΣΕ's.
Εγώ, αυτήν την στιγμή, την συνείδησή μου την έχω καθαρή και στα τρία επίπεδα. Και ως μονάδα, και ως μέλος μίας εκ των τριών ομάδων του παιχνιδιού και ως παίκτης Παλέρμο γενικότερα.
Οπότε ναι, για τον εαυτό μου που μπορώ να κρίνω, τον σέβομαι, διαβεβαιώνω γι' αυτό.
Καληνύχτα Παλέρμο.
Dude, chill the fuck out. Οκ, έκανες μαλακία, δε με νοιάζει σε ποια ομάδα είσαι, παίξε σε παρακαλώ σοβαρά, αυτά είναι μαλακίες. Αν είναι έτσι, κάποιοι από μας που έχουμε χάσει παιχνίδια μόνοι μας, τι θα έπρεπε να κάνουμε; Να αυτοκτονήσουμε;;
Το Παλέρμο βασίζεται στο ότι κάποιος θα κάνει λάθος, βασικά όλοι θα κάνουν λάθος. Δεν υπάρχει παίκτης στο Παλέρμο που να τα έκανε όλα σωστά.
Δεν σε αγνοούσα. Ελπίζα να κατάλαβες γιατί δεν απαντούσα. Ο σκοπός μου δεν ηταν ποτέ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αντιθέτως, ήθελα να είμαι το bait. Ήθελα να δω ποιοι θα με ψηφίσουν ώστε να σώσουν physiognomist. Για αυτό βοήθησαν δυο πράγματα. α) είχα καταλάβει ότι κάποιοι παίκτες κατάλαβαν τι ξέρω και ότι είμαι με τους πολίτες οπότε ήμουν τσιλλ παρόλο που ήμουν mvp και β) είχα καταλάβει τον φινευς και ήθελα να δω αν θα στηρίξει ή όχι physio. Σε περίπτωση που δεν στήριζε τον physio αυτό θα τον αθώωνε στα μάτια μου, και συνεπώς θα έπρεπε να δράσουμε γρήγορα έναντι άλλου ρόλου. Ευτυχώς ο φινευς ψήφισε εμένα προσπαθώντας να σώσει physio, οπότε αυτομάτως επιβεβιαώθηκαν οι θεωρίες μου. Μετά δεν έχω καταλάβει τι έγινε αλλά το θέμα είναι ότι το πλάνο μου δούλεψε ακόμη καλύτερα από ότι το περίμενα επειδή έχουμε κάποιους πολίτες που το έπαιξαν πολύ σωστά. Δεν έχω διαβάζει τι παίχτηκε στην ψηφοφορία και με ηλια κλπ αυτά θα τα δω αύριο. Αισθάνομαι ότι my job is done here. Θα χαρώ να βοηθήσω μέχρι το τέλος φυσικά.
Στους σίγουρους αθώους (επιπλέον) θα έβαζα τον Indiana και τη Cinefil. Και οι 2 με έχουν βοηθήσει στο παιχνίδι, ειδικά ο πρώτος έχει αποδείξει την αθωότητα του και θα έλεγα να μην ασχοληθούμε άλλο μαζί του. Δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να είναι μαφιόζος με τις ψήφους του και με αυτά που λέει.
Κι από σένα θα ήθελα σε παρακαλώ να εξηγήσεις περισσότερο κάποια πράγματα. Καταλαβαίνω το ήθελες να δεις ποιοι θα πάνε να σώσουν Physio. Βέβαια αυτοί που τον έσωσαν έβγαλαν τον αρχιμαφιόζο, οπότε μάλλον δεν μπορείς να πεις ότι έβγαλες τα συμπεράσματα που περίμενες, οπότε ίσως να ήθελες να αναλύσεις λίγο περισσότερο τις σκέψεις σου από αυτό που συνέβη.
Επίσης με αυτά που λες, εκτός απ' ότι κινείσαι επικίνδυνα κοντά στην υπονόηση ρόλου, αφήνεις μισόλογα και δεν έχω καταλάβει τελικά ποιους θεωρείς ύποπτους και ποιους αθώους.
Διαβασα αρκετα καποια ποστ και επειδή πρώτον είναι σημαντικό να βρούμε τον ΔΑ για να μην χασουμε τζάμπα πολιτη,δευτερον λογω του ποστ 313 οπου αρχιζεις να προσπαθείς να πεισεις για την αθωότητα του i lie us(που ειναι ολοφανερα μαφιόζος για μενα )ανταποκρινομενος επι της ουσιας στο σημα του προσπαθωντας να βγαλεις το spotlight απο πανω του χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιηθει η ιδιοτητα του ΔΑ και επειδη τριτον το προφιλ σου απο την αρχη του παιχνιδιου ταιριαζει γαντι στον ΔΑ ρίχνω Αμεση Προφυλακιση στον Ικαρίωνα.
Συνεχίζετε να μην βγάζετε νόημα, γαμώ το κέρατο!!! Αυτό τώρα τι είναι; Παίζεις ΑΠ σε κάποιον που θεωρείς ΔΑ, κοινώς μαλακία, γιατί ο ΔΑ ναι μεν βοηθάει την μαφία, αλλά είναι απείρως λιγότερο σημαντικός από τους actual μαφιόζους, μόνο και μόνο επειδή λέει κάτι λογικό, ναι λογικό, ότι μάλλον ο Ηλίας δεν είναι μαφιόζος, γιατί δεν βγάζει νόημα να είναι μαφιόζος.
Από την μία μου φαίνεται υπερβολικό να είσαι και εσύ μαφιόζος και πολύ άγαρμπη κίνηση για να την έχει κάνει μαφία, από την άλλη είναι και πολύ κακή κίνηση για να την κάνει πολίτης. Όπως ειπώθηκε κιόλας, θα έβγαζε περισσότερο νόημα να την έπαιζες στον Ηλία.
Physio δε θα τα παμε καθόλου καλά, γενικα και η ωρα αυτη παντα μου φαίνεται υπουλη και πιο πολυ μου δειχνει οτι η μαφια προσπαθει να κερδιζει χρόνο
Είμαι σχεδον βεβαίος οτι ο ικαριωνας δεν είναι μαφια, υπαρχει βέβαια στο νου μου μια υπονοια να είναι βοηθός μαφιας αλλά σε σύγκριση με εσένα εμπιστεύομαι παραπανω τον ικαριωνα.
Πιστεύω ότι η μαφια με αυτό τον τροπο προσπάθει να κερδίσει χρόνο μπας και πάρει καρτες
Ακυρωση αμεσης προφυλακισης
Αλλαγη σε physio
Ο Θεός βοηθός
Τώρα αυτό να είναι πλέι της μαφίας για να βγάλει λάδι τον Κομφ και να κάψει δεύτερο μαφιόζο; Να πω την αλήθεια μου φαίνεται υπερβολικά τραβηγμένο. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι η ΑΠ είναι μόλις δύο, κοινώς αν έχει μία η μαφία(που δεν είναι απαραίτητο, btw) θα ρίσκαρε να την παίξει κάπου που έχει πάρα πολύ καλές πιθανότητες να ακυρωθεί; Προσωπικά το θεωρώ λάθος, εκτός αν πάμε σε κάποια θεωρία ότι έχουμε πέσει σε πολύ rookie μαφία και δεν ξέρει τι κάνει.
Πραγματικά περιμένω από τον Κόμφυ να ξεκαθαρίσει καλύτερα την θέση του, γιατί μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε πολλά πράγματα.
Νομίζω οτι στο μυαλό μου τα έχω κάπως ξεκάθαρα αλλά μού φαίνεται πολύ εύκολο για να είναι αληθινό.
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Δεν είναι υπερβολικά εύκολο όλο αυτό;;;
Πιάσαμε Φινέα και Physio για πλάκα, πάμε να βγάλουμε 2 μαφιόζους έξω στους 3 πρώτους γύρους και η μαφία κάθεται και μας κοιτάει; Δεν είναι υπερβολικά εύκολο ρε παιδιά;
Την Εμιλούκο κι εγώ τη θεωρώ ύποπτη.
Μια αιτιολόγηση θα την ήθελα η αλήθεια είναι, όχι δεν τα λέει καλά η Έμιλυ, αλλά να πω την αλήθεια, ούτε κι εγώ έβλεπα τι έλεγε τόσο στραβά ο Φινεύς, σε περίπτωση που δεν φάνηκε.
Λοιπόν, οφείλω να ομολογήσω ότι η θεωρία του ικαρίωνα στο
#340, μου φαίνεται ότι βγάζει νόημα, τουλάχιστον το κομμάτι για την Μελ, αν και εγώ δεν θα βιαζόμουν να αθωώσω όσους αθωώνει ο Ικαρίων. Φαίνεται να ψάχνεται γενικά, αλλά είδαμε να κάνει και trigger πολύ εύκολα με τον τζόνι τις προηγούμενες μέρες και να τα γυρνάει σήμερα, οπότε δεν μου φαίνεται παρατραβηγμένο.
Τώρα, εγώ θα το πω κι εσείς πέστε να με φάτε,
αλλά χθες ήμασταν ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ. Ουσιαστικά με μηδέν επιχειρήματα, το πρώτο ουσιαστικό επιχείρημα είναι του ικαρίωνα, μετά την αποχώρηση και την τύμβωρυχία και αυτό δια της ατόπου, βγάλαμε αρχιμαφιόζο. Τώρα αν κοιμόταν όρθια η μαφία, αν έλειπε και δεν έκανε τίποτα, ή αν δεν μπορούσε να κάνει τίποτα δεν μπορώ να το ξέρω, το θέμα είναι ότι αποκλείεται να κάθονται να μας κοιτάνε με σταυρωμένα χέρια, ενώ βγάζουμε τα μέλη της ένα ένα. Οπότε καλό είναι να ετοιμαστούμε για αντεπίθεση τους και φυσικά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να αναλύουμε αυτές τις σκέψεις περισσότερο στο δημόσιο, για να αρχίσουν να καταλαβαίνουν όλοι τι γίνεται. Ειλικρινά σας μιλάω, εγώ δεν κατάλαβα ακόμη με ποιο επιχείρημα ψήφισαν 7 άτομα Φινέα χθες και ειλικρινά περιμένω να μάθω, ασχέτως αν είχαν δίκιο, διότι πολύ απλά θα με βοηθήσει να προσπαθήσω να βρω συνδέσεις και με άλλους.
Δείτε τώρα τι γίνεται ας πούμε, κλειδώσαμε σαν μαφιόζο τον Physio, που για μένα είναι πολύ εύκολο για να είναι αληθινό, το ξαναλέω και γίνεται πανηγύρι. Είναι 12:00 και έχει 6 ψήφους, από:
- CiNeFiL
- ComfortablySmug
- dimijim
- Himela
- Johnny15
- Marjoree26
Και ρωτάω, είμαστε σίγουροι ότι είναι μαφιόζος, ή πέφτουν με φόρα πάνω και μαφιόζοι και απλώς θα είναι το εξιλαστήριο θύμα και η ανάσα που χρειάζεται η μαφία για να ανασυνταχθεί; Δεν είμαι σίγουρος, αλλά φοβάμαι ότι τείνουμε προς το δεύτερο. Δεν αθωώνω σε καμία περίπτωση τον Physio(damn, δεν αθωώνω κανέναν απόλυτα), αλλά όλη αυτή η άνεση με την οποία έχουμε καταδικάσει κόσμο, τόσο νωρίς με ανησυχεί.
Ακόμη και μαφιόζος(ή βοηθητικός της μαφίας) να είναι ο Physio το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε τουλάχιστον έναν μαφιόζο που τον έχει ψηφίσει, μην πω και παραπάνω, αν τυχόν δεν είναι μαφιόζος.
Για να κάνουμε και μία αντιπαραβολή με τις ψήφους του Φινέα:
- ComfortablySmug
- Himela
- Ikarionas
- Iliaso
- Indiana Jones
- Johnny15
- Libertus
Πρώτα θα ρίξω μια ματιά στα κοινά στοιχεία των 2 συνόλων. Αυτοί που και χθες ψήφισαν Φινέα και σήμερα ψηφίζουν Physiognomist είναι:
- Group A
- ComfortablySmug
- Himela
- Johnny15
Αυτοί που ψήφισαν μόνο Physio σήμερα, αλλά όχι Φινέα χθές είναι:
- Group B
- CiNeFiL
- dimijim
- Marjoree26
Αυτοί που ψήφισαν μόνο Φίνεα χθες, αλλά όχι Physio σήμερα είναι:
- Group C
- Ikarionas
- Iliaso
- Indiana Jones
- Libertus
Σενάριο 1: Ο Physiognomist είναι μαφιόζος
Σε αυτό το σενάριο οι μαφιόζοι που θα μπουν σε αυτό το κύμα πιστεύω θα είναι λίγοι, με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει στην πορεία και θα σωθεί ο Physio. Έχουμε 2 μαφιόζους διαθέσιμους σε αυτή την περίπτωση, μιας και δεν γίνεται κάποιος να αυτοψηφιστεί. Εγώ θα περίμενα, τον έναν από τους δύο να μπει σε αυτό. Δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να είναι κάποιος που ψήφισε και χθες Φινέα, σε μια προσπάθεια να περάσει ως υπεραθώος. Οπότε εδώ ψάχνουμε για μαφιόζο από τα
Group A και Β, δηλαδή σε όλες τις ψήφους του Physio να βρίσκεται ένας μαφιόζος. Δεν είμαι σίγουρος ποιο προκρίνω ως πιο πιθανό, ειδικά εφόσον η λογική πηδάει από το παράθυρο αυτό τον καιρό.
Αν ο μαφιόζος βρίσκεται στο
Group A, τότε σε αυτό το σενάριο τα
Group B και C είναι πιθανότατα γκρουπ αθώων, διότι δεν πιστεύω ότι ο Φινεύς θα ψηφίστηκε από περισσότερους από έναν μαφιόζους. O λιγότερο ύποπτος του Group A για μένα είναι ο Johnny15
Αν ο μαφιόζος βρίσκεται στο
Group B, τότε έχουμε το έναν σε αυτο το group και ο δεύτερος που μας λείπει είναι ο είτε από το
Group C, είτε από τους υπόλοιπους που δεν κατηγοριοποίησα. Αν και πρώτα θα έψαχνα το Group B καθώς πιστεύω ότι ψήφισε μαφιόζος τον Φινέα, έστω για ξεκάρφωμα.
Σενάριο 2: Ο Physiognomist δεν είναι μαφιόζος ή είναι πόρνη(άρα δεν τον ξέρουν οι μαφιόζοι). (Πιθανότερο για εμένα)
Εδώ πιστεύω ότι θα έχουμε σίγουρα δύο μαφιόζους στις ψήφους του Physio. Πιθανότατα έναν που ψήφισε και Φινέα χθες και κάποιον καινούριο, άρα εδώ ψάχνουμε έναν μαφιόζο στο
Group A και έναν στο
Group B. Σε αυτό το σενάριο το
Group C προκύπει ως group αθώων και θα έψαχνα τον τρίτο μαφιόζο στις υπόλοιπες ψήφους. Δεν λέω απαραίτητα σε αυτές του τζόνι χθες, γιατί ίσως είναι τραβηγμένο να τον ψήφισαν 2 μαφιόζοι.
Στην όχι και τόσο πιθανή περίπτωση(μέχρι στιγμής) να μην ψήφισε μαφιόζος τον Φινέα τότε ίσως να έχουμε 2 μαφιόζους από το Group B.
Επίσης, αν και μου φαίνεται κουλό, στην περίπτωση που ο μαφιόζος που ψήφισε Φινέα, δεν ψήφισε και Physio, τότε μάλλον το Group A γίνεται group αθώων και το C θα περιέχει έναν ένοχο.
Προφανώς τα group και τα σενάρια είναι μέχρι την ώρα που γράφω αυτό, αν κάποιος ψηφίσει Physio από μένα θα καταταχθεί στα αντίστοιχα γκρουπ.
Συνεπώς με όλα αυτά στο μυαλό δεν θα βιαστώ να ψηφίσω Physio. Αλλά κι επειδή δεν πιστεύω ότι να κυνηγάμε τον πιθανό ΔΑ είναι σωστή κατεύθυνση για την ώρα, θα ψηφίσω
Emilouko καθώς είναι το μόνο άλλο άτομο που έχει κάποια ψήφο και δεν θέλω να ψηφίσω κάποιον που δεν έχει ψηφιστεί και θέλω να δω, αν θα γίνει κάποια προσπάθεια διάσωσης του Physio, αν βρεθεί κάποια άλλη διέξοδος. Επιφυλάσσομαι να αλλάξω την ψήφο μου αργότερα, αν δω περίεργες κινήσεις που θα επιβεβαιώσουν ή ακυρώσουν κάποια θεωρία μου.