Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Βάζετε τις ψήφους με μεγάλα, ευδιάκριτα, χρωματιστά γράμματα, σε ιδιαίτερη θέση στη δημοσίευσή σας. Αλλιώς θα πάρω τη σκαπάνη μου και θα έχετε την ίδια μοίρα με τον akikos.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/07:

1. CiNeFiL
2. ComfortablySmug --> Physiognomist
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela
6. i_lie_us
7. Ikarionas --> ~Melania~
8. Iliaso
9. Indiana Jones --> Emilouko
10. Jkaradakov
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26 --> Physiognomist
14. ~Melania~
15. Physiognomist-> i_lie_us
16. tsarachaf
17. ultraviolence

Ψήφοι:
2 Physiognomist
1 i_lie_us
1 Emilouko
1 ~Melania~


Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Νομίζω οτι στο μυαλό μου τα έχω κάπως ξεκάθαρα αλλά μού φαίνεται πολύ εύκολο για να είναι αληθινό.

Να ρωτήσω τον Physiognomist, χτες σού έλεγα πριν την ψηφοφορία "έλα σώσε τον εαυτό σου" κι έλεγες "ναι θα το κάνω κάποια στιγμή". Τελικά μήπως ο σκοπός σου ήταν να παίξεις την άμεση προφυλάκιση στις 19:59 αλλά αιφνιδιάστηκες με τις αλλαγές ψήφων; (άσχετο, μετά θυμήθηκα οτι παίζεται μέχρι τις 19:00, σόρρυ). Ή μήπως όταν είδες τις ψήφους στον Φινέα πίστεψες οτι ο ΔΑ θα κάνει την ιδιότητά του κι ο αρχιμαφιόζος θα σωθεί; Πάντως η ΑΠ στον Ικαρίονα ήταν αψυχολόγητη. Γενικά αυτοί που παίζουν ΑΠ νύχτα και χωρίς να συμβουλευτούν πολίτες και να συμφωνήσουν σε έναν συγκεκριμένο που είναι ύποπτος, είναι μαφιόζοι. Ο πολίτης που έχει ΑΠ θα επιλέξει να την παίξει σε παίκτη που έχει συζητηθεί πολύ και είναι γενικό αίτημα να φύγει. Οπότε αγαπημένε μου, είσαι μαφιόζος. Το ξέρεις και το ξέρω, κι ας πήγα χτες να σε "βοηθήσω". Ήθελα να μού δώσεις κι άλλες πληροφορίες, γι' αυτό.

Ικαρίονα δεν ξέρω αν ισχύει η θεωρία σου. Γενικά η Μελανία δεν είναι μια χαζή παίκτρια που θα καρφώνεται αν είναι ΔΑ τόσο εύκολα. Γιατί τα ποστ που παραθέτεις βγάζουν νόημα να είναι ΔΑ αν τα δεις από τη σκοπιά οτι είναι ΔΑ. Αν όμως δεν είναι ΔΑ, τότε μπορούν απλά να είναι ποστ ενός πολίτη που θέλει να βγάλει άκρη και ψάχνεται. Με την ίδια λογική θα μπορούσες να θεωρήσεις εμένα ΔΑ και να έβλεπες τα δικά μου ποστ με αυτή την οπτική και πιστεύω οτι και τα δικά μου ποστ θα φαίνονταν ύποπτα. Οπότε εγώ θα ήθελα αυτή τη στιγμή να επιμείνω στο να βγάλω τον σίγουρο μαφιόζο Physiognomist.

Σχετικά με τη Marjoree, δε θέλω να τη δικαιολογήσω, αλλά επιμένω οτι απλά έχει χάσει τη μπάλα και δεν μπορεί να κάνει keep up με τις θεωρίες μας. Προφανώς είχε τη διάθεση να παίξει αλλά τα πράγματα κινήθηκαν με τέτοιο ρυθμό, που δεν τα πρόλαβε λόγω και της απουσίας της. Πάντως σύμφωνα με τη θεωρία σου, αν η Marjoree ήταν σιωπηλή μαφιόζα και η Μελανία ΔΑ, δε θα πήγαινε με καμία πίστη να ψηφίσει πρώτο γύρο τον ΔΑ της και να καρφωθεί. Οπότε εγώ δεν υπολογίζω την Μαρτζ στους υπόπτους.

Ο comfortably με μπέρδεψε κι εμένα με την ακύρωση προφυλάκισης, αλλά θα μπορούσε να είναι ο κρυφός μαφιόζος με τον physiognomist τον φανερό και να έπαιξαν αυτό το πινγκ πονγκ τη στιγμή που ο physio είναι καμένο χαρτί ώστε να αθωώσουμε τον comfortably.

Την Εμιλούκο κι εγώ τη θεωρώ ύποπτη.

Σχετικά με τον dimijim, τον θεωρώ ΔΑ γιατί η συμπεριφορά του, οι ώρες που εμφανίζεται (αν και λέει οτι είναι εδώ), τα σχόλιά του, γενικά όλα αυτά, δε μού δείχνουν έναν πολίτη που ψάχνει να βγάλει συμπεράσματα. Πιο πολύ με μπερδεύει με τις θεωρίες του. Θα δείξει.

Η Σύλβια φέτος είναι στην κοσμάρα της. Ούτε ένα επιχείρημα, πολύ διαίσθηση και ψαχνό 0.

Με πλήγωσες αγαπητέ αρχιμαφιόζε, να το ξέρεις. Αλλά η καλύτερη εκδίκηση είναι αυτή που έρχεται κρύα. Ήμουν η πρώτη που σε είχα υποπτευθεί, μού φώναξες, μού την είπες, με προσέβαλες (ως παίκτρια), οπότε καθόλου δε λυπήθηκα που σού έριξα την πρώτη τυμβωρυχία που πήρα ποτέ στα χέρια μου.

Αλλά το σχόλιο αυτό δεν το κάνω μόνο για να την πω στον αρχιμαφιόζο. Βρίσκω στο παρακάτω σχόλιο μια ομοιότητα των λόγων του Φινέα και του Comfortably.

Για το οτι κερδισα την πρώτη ψηφο της δεύτερης ημέρας ομολογουμένως δε με πειραζει τοσο ως ψήφος αλλά κυρίως αιτιολογηση γιατί himela εγω και εσυ σε αυτο το παλερμο δυστυχώς (ή ευτυχως για εσένα αν εισαι μαφία) εχουμε συνεισφερει εξίσου - 0-

Απλά το σχολιάζω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καλημέρα!

Αστέρη διάβασα τη θεωρία σου για τη Μελανία ΔΑ και μπορώ να πω ότι είναι ενδιαφέρουσα. Διάβασα μάλιστα και τις παραθέσεις και φαίνεται έτσι όπως τα παρουσιάζεις να βγάζουν νόημα. Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν είσαι απολύτως σωστός κι έχεις κάνει τουλάχιστον ένα λάθος κι αυτό γιατί γνωρίζω πολύ καλά την ταυτότητά μου.

Με κατηγορείς λοιπόν για 2 ποστ που έκανα, δίνοντας θεωρητικά σήμα στη ΔΑ Μελανία. Ας δούμε τα post αυτά κι από τη δική μου πλευρά:
Σεβάστηκα την απουσία σου και την έλλειψη χρόνου. Αλλά μιας κι απ όσο φαίνεται γύρισες σε πιο έντονους ρυθμούς έχω να σου πω ότι δε φοβάμαι τίποτε. Απλά περιμένω. Η ιστορία έχει δείξει πως είτε Πολίτης, είτε Μαφιόζα, ο ρόλος σου φανερώνεται σχετικά εύκολα. Για αρχή φαίνεσαι να το ψάχνεις και να δείχνεις Πολίτης αλλά φαντάζομαι το ίδιο ακριβώς θα ήθελες να παίξεις κι αν ήσουν ξανά Μαφία. Ίδωμεν Μελανία...
Εδώ αρχικά θέλω να πω στη Μελανία αλλά και στους υπολοίπους ότι η Μελανία είναι ένας παίχτης που γενικά δεν είναι ιδιαίτερα καλή στο να κρύβει το ρόλο της. Αν ανατρέξει κάποιος σε παλιότερα παιχνίδια θα δει ότι γενικά ο ρόλος της Μελανίας, είτε είναι καλός όπως τις περισσότερες φορές, είτε είναι κακός όπως πέρσι, φαίνεται σχετικά νωρίς. Πολλές φορές φαίνεται κι ακριβώς ο ρόλος που έχει. Γι αυτό άλλωστε έχει βρεθεί και 3-4 φορές καρφωμένη.
Στη συνέχεια της λέω ότι "φαίνεσαι να το ψάχνεις και να δείχνεις σαν Πολίτης αλλά φαντάζομαι το ίδιο ακριβώς θα ήθελες να παίξεις κι αν ήσουν ξανά Μαφία". Τι θέλω να πω; Ότι η Μελανία έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και το οποίο εφαρμόζει σχεδόν πάντα. Και σχεδόν πάντα η Μελανία είναι Πολίτης. Άρα θέλω να πω ότι αν τώρα ήταν ξανά Μαφία, θα προσπαθούσε να παίξει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που παίζει κι όταν είναι Πολίτης για να μην την υποπτευθούν.
Η σούμα και των δύο; Ότι δεν πείθομαι ακόμη για την αθωώτητά της. Ότι μπορεί να παίζει όπως όταν είναι Πολίτης αλλά αυτό δεν αποκλείει να είναι Μαφιόζα. Κι επειδή είναι η Μελανία κι οι ρόλοι της συνήθως φανερώνονται σχετικά εύκολα έτσι να περιμένουμε και τώρα να φανερωθεί κάποια στιγμή τι ρόλο έχει και πόσο καλός ή κακός είναι αυτός.

Βέβαια αν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν δύο Μαφιόζοι, θα πρέπει να εξετάσουμε και τους υπόλοιπους τρεις, με τον Ηλία να έχει κάνει αυτό το περίεργο πλει, το Φύσιο να έχει τραβήξει ήδη τα φώτα πάνω του και τη Μελανία να φαίνεται (αλλά να είναι όντως?) η Πολίτης Μελανία. Προσωπικά όμως θα πόνταρα ότι ψάχνουμε έναν Μαφιόζο εδώ και τον έχουμε, τον Φινεύς.
Εδώ θέλω να πω ότι η Μελανία παίζει όπως έπαιζε κι όταν είναι Πολίτης. Αλλά θέλω να διατηρήσω ακόμη τις επιφυλάξεις μου και να μην αποκλείσω το ενδεχόμενο να είναι Μαφία. Κι αυτό γιατί σαν Δημήτρης δε θέλω να κατηγορώ (κι ούτε να κατηγορούμαι) για το τι μπορεί να φαίνεται κάποιος. Δε μου αρκεί ότι κάποιος παίζει έτσι ή έχει την τάδε συμπεριφορά και γι αυτό είναι Μαφιόζος. Θέλω επιχειρήματα. Το Palermo, κι ειδικά έτσι όπως το παίζουμε εμείς στο forum, είναι κατεξοχήν παιχνίδι επιχειρημάτων. Θέλω να κατηγορούμε και να αθωώνουμε παίχτες γι αυτά που λένε, όχι γι αυτά που φαίνονται και το πώς συμπεριφέρονται. Και γι αυτό τώρα στο post μου λέω ότι παρότι η Μελανία φαίνεται να παίζει όπως όταν είναι Πολίτης, εξακολουθώ να μην πείθομαι πλήρως. Κι αυτό γιατί θέλω να κρίνω τις ιδέες της και τα επιχειρήματά της κι όχι απλά τη συμπεριφορά της.


Τώρα το κατά πόσο το σενάριο σου είναι σωστό κι η Μελανία είναι η ΔΑ δε μπορώ να το γνωρίζω. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να έχει δώσει όλη η Μαφία ή και τα 3/4 της σήμα στο ΔΑ από τόσο νωρίς, ειδικά όταν γνωρίζουν ότι υπάρχουν παίχτες που ψάχνουν τα πρώτα post για σήματα προς τον ΔΑ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η θεωρία σου είναι λάθος. Έχεις κάνει λάθος σε εμένα και μπορεί να έχεις κάνει λάθος και στους περισσοτέρους, αλλά ακόμη κι αν ένα απ αυτά που έγραψες είναι αλήθεια κι είναι σήμα προς τη Μελανία τότε είναι πιθανό η Μελανία να είναι ο ΔΑ και να έχεις βρει κι έναν Μαφιόζο.
Θα σε παρακαλέσω όμως να μην είσαι 100% σίγουρος και να μην κλειδώσεις απαραίτητα τη Μελανία ως ΔΑ κι όσους δώσανε σήματα ως Μαφιόζους της, καθώς έχει αποδειχθεί ότι κι εσύ κάνεις λάθη, και την τελευταία φορά που ήσουν σίγουρος ότι κάποιος ήταν ο ΔΑ λόγω κάποιων στιχομυθιών με άλλον παίχτη (Palermo #45, κατηγορούσες ως ΔΑ τον Ιορδάνη και Μαφιόζο του τον Στράτο) είχες κάνει λάθος (κι ας αποδείχθηκε στο τέλος Μαφιόζος ο Ιορδάνης - ΔΑ δεν ήταν σίγουρα).

Όσον αφορά τη μπλόφα σου όπως λες στον Ούλτρα, το ότι ο Ούλτρα βγήκε και σε κατηγόρησε ως Πόρνη τι σημαίνει αυτό για εσένα; Έστησες μια μπλόφα, την έπαιξες, ο Ούλτρα τσίμπησε και σε κατηγόρησε ως Πόρνη. Τι συμπεράσματα βγάζεις εσύ από αυτό; Είναι αθώος ο Ούλτρα ή κατάλαβε τη μπλόφα και πήγε να στη γυρίσει; Ή έχει βρει ήδη την original Πόρνη του;

Τέλος, για την ΑΠ του Φύσιο. Φαινομενικά ένα κακό πλει, εκτός αν είναι Μαφιόζος, θεωρεί τον εαυτό του καμένο και θέλει έτσι να αθωώσει το συνμαφιόζο του Κόμφυ που έπαιξε την Ακύρωση της ΑΠ μετά. Νομίζω είναι λίγο υπερβολικό αυτό. Εμένα μου κάνει περισσότερο για πλει βοηθού. ΔΑ ή Πόρνη, περισσότερο για Πόρνη. Βγάζει έναν παίχτη που δημιουργεί προβλήματα στη Μαφία, τραβάει τα φώτα πάνω του κι αν πετύχει η ΑΠ σήμερα βγαίνει Πολίτης κι αύριο πάλι δε βγαίνει Μαφιόζος. Η επίσης μη προσπάθεια να σωθεί στην ψηφοφορία μπορεί να δείχνει επίσης Πόρνη που αποφασίζει να θυσιαστεί (αν και λίγο νωρίς για θυσία, αυτή γίνεται σε late game συνήθως) ή να μη δημιουργήσει γενικά προβλήματα σε τυχόν σχέδια της Μαφίας για την ψηφοφορία. Και το ότι είχε ψηφίσει κι αυτός Τζόννυ χθες, κι όπως είπα θεωρώ ότι υπάρχει ένας κι όχι δύο Μαφιόζοι σ αυτούς που ψήφισαν Τζόννυ, με κάνει να στραφώ προς το παρόν προς το σενάριο της Πόρνης. Ψήφος στον Physiognomist.

ΥΓ.
Σχετικά με τον dimijim, τον θεωρώ ΔΑ γιατί η συμπεριφορά του, οι ώρες που εμφανίζεται (αν και λέει οτι είναι εδώ), τα σχόλιά του, γενικά όλα αυτά, δε μού δείχνουν έναν πολίτη που ψάχνει να βγάλει συμπεράσματα. Πιο πολύ με μπερδεύει με τις θεωρίες του. Θα δείξει.
Μπορείς να με πεις τι ώρες εμφανίζεται ένας αθώος Πολίτης μήπως και έρθω τότε και σε πείσω; Γιατί όσο δεν έχεις κάποιο επιχείρημα να με κατηγορήσεις γι αυτά που λέω και κάνω τότε δεν ξέρω τι άλλο να σου απαντήσω...
 

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Εκτός όμως από το κύμα θα πρέπει να δούμε και τις ψήφους που πήρε ο Τζόννυ. Θεωρώ ότι ο Τζόννυ είναι καθαρά αθώος, ειδάλλως ο Φινεύς δε θα επέμενε τόσο πολύ εναντίον του (ειδικά χθες που τον ανέβασε και προς ισοψηφία). Τζόννυ ψήφισαν οι: Ηλίας, Μελανία, Φύσιο και Φινεύς. Θεωρώ πιο πιθανό να βρίσκεται ένας Μαφιόζος ανάμεσα σ αυτούς τους τέσσερις, θαρρώ θα ήταν μεγάλο ρίσκο η Μαφία να ρίξει τόσα πολλά στον Τζόννυ (υπήρχε κι ο Φύσιο μέχρι ένα σημείο στην εξίσωση) κι ενώ υπήρχε η πιθανότητα να αποχωρήσει και μετά από μια Τυμβωρυχία να βρεθούν όσοι τον ψήφισαν σε πιο δύσκολη θέση. Βέβαια αν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν δύο Μαφιόζοι, θα πρέπει να εξετάσουμε και τους υπόλοιπους τρεις, με τον Ηλία να έχει κάνει αυτό το περίεργο πλει, το Φύσιο να έχει τραβήξει ήδη τα φώτα πάνω του και τη Μελανία να φαίνεται (αλλά να είναι όντως?) η Πολίτης Μελανία. Προσωπικά όμως θα πόνταρα ότι ψάχνουμε έναν Μαφιόζο εδώ και τον έχουμε, τον Φινεύς.

Και μένουν δύο ακόμη Μαφιόζοι, οι οποίοι λογικά θα απείχαν από όλη την ψηφοφορία σήμερα και πολύ πιθανόν να απείχαν και χθες. Σε αλφαβητική σειρά, Σινεφίλ; Έμιλυ; Μαργιωρή; Ακριβός; Ούλτρα; Και σε λίγο πιο ντεμί κατάσταση μιας και χθες ψήφισε τον mvp, Ιορδάνης;

Θέλω επίσης να παρατηρήσω, και δεν το λέω αυτό για να κατηγορήσω κάποιον για Μαφιόζο, ότι το να ψηφίζουμε δίχως καμία αιτιολογία δε βοηθάει την ομάδα των Πολιτών. Έγινε ένα τόσο μεγάλο κύμα και πολλοί απ αυτούς δεν έδωσαν ούτε μια γραμμή αιτιολόγησης, ούτε στην ψήφο, ούτε νωρίτερα, ούτε κι αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας (τουλάχιστον μέχρι να παιχτεί η Τυμβωρυχία). Και τώρα γνωρίζοντας το ρόλο του Φινεύς όλοι μπορούν να το παίξουν μετά το Χριστό προφήτες. Αν όλοι είχαν αιτιολογήσει, τώρα θα ήταν πολύ πιο εύκολο για τους Πολίτες να αξιολογήσουν τα post αυτά και να προσανατολιστούν αν και ποιος ήταν ο Μαφιόζος στο κύμα. Τώρα, όσο εύκολα κάποιοι Πολίτες πέταξαν ένα όνομα κι έφυγαν, άλλο τόσο το πέταξε κι ένας Μαφιόζος κι έφυγε. Αλλά αυτό πραγματικά ποιον βοηθάει; Τους Πολίτες ή τη Μαφία;

Δύο επιπλέον σχόλια για το τέλος:


Δεύτερον, κάποια στιγμή το απόγευμα έγινε ένα post από τον Ούλτρα που κατηγορεί τον Αστέρη ως πόρνη. Με αυτό γιατί δεν έχει ασχοληθεί κανένας; Στα δικά μου μάτια ο Αστέρης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια τέτοια τακτική (εννοώ τους στίχους σ ένα τραγούδι) για να παίξει. Αλλά δεν ξέρω τι πραγματικά ήθελε να παίξει. Είναι όντως η Πόρνη και τα έκανε τόσο σκατά διώχνοντας τον Αρχιμαφιόζο; Μπορεί να λέει ότι αυτός το ξεκίνησε, αλλά η Πόρνη δεν ξέρει τη Μαφία, θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει το λάθος και τώρα απλά να το χρησιμοποιεί για να καλυφθεί. Μπορεί όμως ο Αστέρης να μην είναι η Πόρνη. Μπορεί να ήταν μια πολύ καλοστημένη μπλόφα. Ξέροντας ότι ο Ούλτρα θα έψαχνε το τραγούδι να παρουσιάστηκε σαν Πόρνη στον Ούλτρα, περιμένοντας να δει αν αυτός θα τον θεωρήσει Πόρνη κι άρα είναι Μαφιόζος ή αν δε θα τσιμπήσει ή θα τον εκθέσει. Ο Ούλτρα φάνηκε να τον εκθέτει. Αυτό τον αθωώνει; Ή μπορεί ακόμη να είναι Μαφιόζος, να έχει βρει την ορίτζιναλ Πόρνη του και τώρα να πάει έτσι να κάψει τον Αστέρη;
Δε νομίζετε κι οι υπόλοιποι ότι υπάρχει ενδιαφέρον σ αυτήν την κίνηση; Κι αφού για τον Ούλτρα οι περισσότεροι δεν είμαστε σίγουροι, γιατί αυτό το post να αγνοηθεί από τους περισσοτέρους; Τι πιστεύετε οι υπόλοιποι;

1)οσο αφορα τις ψηφους του Τζονι
i lie : δεν πιστευω να καρφωνοταν ετσι ενας μαφιοζος, αν ισχυει η θεωρια του ικαριωνα οτι δεν ειναι στην ιδια ομαδα με την μελ πιστευω θα ξεκαθαριζαν μερικα πραγματα αν μαθαιναμε το ρολο του ή της μελ
μελανια: η θεωρια του ικαριωνα στεκει, βεβαια η σιγουρια της Συλβιας για το ρολο της με προβληματιζει (π.χ. χθες που ειπε να μπει γιατι υπαρχουν ατομα που εκμεταλλευονται την απουσιας της και την ψηφο της στον Τζονι)
παρολαυτα τεινω να συμφωνω περισσοτερο με την θεωρια του ικαριωνα, που τη θελουν σε βοηθητικο ρολο της μαφιας
φυσιο: θα ελεγα οτι ειναι ΔΑ, δεν πιστευω να τον αφηνε η μαφια να ριξει προφυλακιση στον ικαριωνα και να εκτεθει τοσο πολυ
ειδικα οταν εχουν χασει τον αρχιμαφιοζο

για δολοφονους θεωρω πιο πιθανο να υπαρχουν 2 στη δευτερη λιστα με αυτους που απειχαν απο την ψηφοφορια, στην οποια παρελειψες να βαλεις και το ονομα σου (απ οτι θυμαμαι ιντιανα ψηφισες)
δεδομενου οτι η μαφια θα πρεπει να ειναι πολυ πιο προσεκτικη τωρα στις κινησεις της το λογικο ειναι να κρατανε πιο χαμηλο προφιλ, αν και μετα το κυμα προς το Φυσιο αυτο δεν βοηθαει ντε και καλα οποτε αποκλειω και οι 3 να ειναι στα ατομα που ανεφερες, ενας ή 2 "φαινομενικα" βοηθανε για να θολωσουν τα νερα και ισως και για να μπορουν να καθοδηγησουν λιγο το ρευμα αν δωθει η δυνατοτητα
δεν το κρυβω για μενα εισαι και εσυ στους υποπτους και ας εχεις κανει αρκετες θεωριες

συμφωνω απολυτα για τις ψηφους χωρις αιτιολογια βεβαια ολα αυτα εγιναν στο παρα 5 οποτε δεν υπηρχε και χρονος για ποστ με αιτιολογησεις και αναλυσεις αλλα ναι ετσι ευκολα πολυ πιθανο ετσι να πεταξε και το ονομα ενας μαφιοζος, οσοι ψηφισαν φινεα δεν ειναι υπερανω πασης υποψιας προφανως

το σεναριο σου με τον ικαριωνα για πορνη το εξηγησε ο ιδιος ο ικαριωνας
αλλα ακομα και η δικη σου θεωρια να ισχυει δεν τον αθωωνει απευθιας
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ο ουλτρα που δεν πηρε θεση σε αυτα που γινονταν χθες ουτε ειπε την αποψη του για Τζονι ή Φυσιο που ηταν οι mvp εκατσε και εκανε θεωρια για την πορνη ενω για τη μαφια δεν θυμαμαι να εχει κανει καποια ως τωρα


ενυγουει σημερα επειδη ειναι λιγο πιο ξεκαθαρα τα πραγματα και εχουμε ενα μπουσουλα, θα ψηφισω πριν τη δολοφονια (καλου κακου)
Φυσιο πιστευω εχει βοηθητικο ρολο αλλα δεν εχω περισσοτερα στοιχεια αυτη τη στιγμη για αλλους, μονο υποψιες οποτε προς το παρον παμε στα safe
σοου
Physiognomist ιτ ιζ


προσθηκη : μετα θα ελεγα Εμιλυ, Σμαγκ, Ντιμ
μαρτζορι ισως λιγοτερο γιατι μου φαινεται απλα νεα παικτρια που δεν αφιερωσε ποτε τοσο χρονο (you never know though μπορει να ειναι το καλυτερο καμουφλαζ itm)
 
Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλημέρα, Palermo :happy:

Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/07:


1.CiNeFiL --> Physiognomist
2. ComfortablySmug --> Physiognomist
3. dimijim --> Physiognomist
4. Emilouko
5. Himela --> Physiognomist
6. i_lie_us
7. Ikarionas --> ~Melania~
8. Iliaso
9. Indiana Jones --> Emilouko
10. Jkaradakov
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26 --> Physiognomist
14. ~Melania~
15. Physiognomist-> i_lie_us
16. tsarachaf
17. ultraviolence

Ψήφοι:
5 Physiognomist
1 i_lie_us
1 Emilouko
1 ~Melania~


Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ψήφος σε physiognomist. Ο Ηλίας πρέπει να είναι πολίτης τελικά.
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Όταν γράφω αυτό το ποστ έχω διαβάσει μέχρι το #346, οποτε δεν ξέρω τι έχει γραφτεί μετά.

Κάνω απλά σχόλια και όχι παραθέσεις.

Σχετικά με την ερώτηση του dimijim για την θεωρία του ultra για Ikarionas=πόρνη, την θεωρούσα αρκετά πιθανή, βέβαια μετά το ποστ του Ικαρίωνα σχετικά με την Μελανία την θεωρώ λιγότερο πιθανή.

Τώρα στο ποστ του Ικαρίωνα για την Μελανία, ναι οκ συμφωνώ ότι αν διαβάσεις τα μηνύματα της Μελανίας με το σκεπτικό μήπως ψάχνει σήμα ότι φαίνεται ότι ψάχνει αλλά αυτό που δεν μου ταιρειάζει στο ποστ σου είναι το πόσα άτομα της στέλνουν σήμα. Απο την μαφία συνήθως σήμα στέλνει ένα άτομο και όχι όλη η μαφία.

Απ'οσο βλέπω μαζεύει ψήφους ο Physiognomist λόγω της ΑΠ, δεκτό γιατί όντως ήταν μια ανορθόδωξη κίνηση, αλλά αυτό ο γύρος και με την σύχγηση που έχει προκληθεί είναι ο κατάλληλος για να δράσει ο ΔΑ, οπότε πιστεύω ότι η καλύτερη λύση σήμερα θα ήταν μια ισοψηφία είτε δύο πιθανόν μαφιόζων ή μαφιόζου-ΔΑ. Για τον λόγω αυτό ψήφος στην ~Melania~
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ικαρίονα δεν ξέρω αν ισχύει η θεωρία σου. Γενικά η Μελανία δεν είναι μια χαζή παίκτρια που θα καρφώνεται αν είναι ΔΑ τόσο εύκολα. Γιατί τα ποστ που παραθέτεις βγάζουν νόημα να είναι ΔΑ αν τα δεις από τη σκοπιά οτι είναι ΔΑ. Αν όμως δεν είναι ΔΑ, τότε μπορούν απλά να είναι ποστ ενός πολίτη που θέλει να βγάλει άκρη και ψάχνεται. Με την ίδια λογική θα μπορούσες να θεωρήσεις εμένα ΔΑ και να έβλεπες τα δικά μου ποστ με αυτή την οπτική και πιστεύω οτι και τα δικά μου ποστ θα φαίνονταν ύποπτα. Οπότε εγώ θα ήθελα αυτή τη στιγμή να επιμείνω στο να βγάλω τον σίγουρο μαφιόζο Physiognomist.

Επειδή κάποιος θα πεθάνει μάλλον σήμερα και δεν είναι καλό να χαθούν ψήφοι αθώων έτσι εύκολα, θα πρότεινα να με ακούσετε και να πάμε στη Μελανία. Μπορεί η Μελανία να μην θεώρησε ότι καρφώθηκε. Απλώς συνδέεται με ένα σωρό ύποπτα άτομα, οποιοσδήποτε την αναφέρει ή αναφέρει κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως σήμα, πάντα του απαντάει διερευνητικά και τα σχόλιά της δείχνουν να εκφράζει στη μαφία π.χ. ότι είναι μπερδεμένη, ότι δεν ξέρει πώς να κατανοήσει τα emoticons, ότι ζητάει συγγνώμη που δεν προστάτεψε χτες τον αρχιμαφιόζο. Έστω ότι ο Physiognomist είναι μαφιόζος, θα τον σώσει ο ΔΑ, θα πεταχτεί έξω αθώος και ίσως με καλό και χρήσιμο ρόλο και θα χάσετε μια μέρα. Αν με ακούσετε όμως μπορείτε να το γλιτώσετε αυτό. Και στο κάτω κάτω αφού το παιχνίδι προς το παρόν πάει καλά για μας, γιατί να το ρισκάρουμε; Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε μια ισοβαθμία δύο παικτών π.χ. του Φυσιογνώμων και της Μελανίας, έτσι ώστε να αχρηστευθεί η ιδιότητα του ΔΑ να σώσει κάποιον, αφού ο ΔΑ για να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του πρέπει να προηγείται κάποιος σε ψήφους. Ας πάμε λοιπόν σε ισοψηφία και βγάζουμε στην δημοσκόπηση το Φυσιογνώμων αν θέλετε. Αλλά θεωρώ ότι πρέπει να φεύγει ο ΔΑ για να γλιτώσει κάποιος πολίτης και το να χάσουμε τσάμπα μια ψηφοφορία. Συν του ότι αν ισχύει αυτό που είπα ότι έπιασα μικροσήματα της Μελανίας πως έχει νεκροφάνεια, θα της την ακυρώσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρουμε.


Καλημέρα!

1) Αστέρη διάβασα τη θεωρία σου για τη Μελανία ΔΑ και μπορώ να πω ότι είναι ενδιαφέρουσα. Διάβασα μάλιστα και τις παραθέσεις και φαίνεται έτσι όπως τα παρουσιάζεις να βγάζουν νόημα. Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν είσαι απολύτως σωστός κι έχεις κάνει τουλάχιστον ένα λάθος κι αυτό γιατί γνωρίζω πολύ καλά την ταυτότητά μου.

2) Τώρα το κατά πόσο το σενάριο σου είναι σωστό κι η Μελανία είναι η ΔΑ δε μπορώ να το γνωρίζω. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να έχει δώσει όλη η Μαφία ή και τα 3/4 της σήμα στο ΔΑ από τόσο νωρίς, ειδικά όταν γνωρίζουν ότι υπάρχουν παίχτες που ψάχνουν τα πρώτα post για σήματα προς τον ΔΑ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η θεωρία σου είναι λάθος. Έχεις κάνει λάθος σε εμένα και μπορεί να έχεις κάνει λάθος και στους περισσοτέρους, αλλά ακόμη κι αν ένα απ αυτά που έγραψες είναι αλήθεια κι είναι σήμα προς τη Μελανία τότε είναι πιθανό η Μελανία να είναι ο ΔΑ και να έχεις βρει κι έναν Μαφιόζο.
Θα σε παρακαλέσω όμως να μην είσαι 100% σίγουρος και να μην κλειδώσεις απαραίτητα τη Μελανία ως ΔΑ κι όσους δώσανε σήματα ως Μαφιόζους της, καθώς έχει αποδειχθεί ότι κι εσύ κάνεις λάθη, και την τελευταία φορά που ήσουν σίγουρος ότι κάποιος ήταν ο ΔΑ λόγω κάποιων στιχομυθιών με άλλον παίχτη (Palermo #45, κατηγορούσες ως ΔΑ τον Ιορδάνη και Μαφιόζο του τον Στράτο) είχες κάνει λάθος (κι ας αποδείχθηκε στο τέλος Μαφιόζος ο Ιορδάνης - ΔΑ δεν ήταν σίγουρα).

3) Όσον αφορά τη μπλόφα σου όπως λες στον Ούλτρα, το ότι ο Ούλτρα βγήκε και σε κατηγόρησε ως Πόρνη τι σημαίνει αυτό για εσένα; Έστησες μια μπλόφα, την έπαιξες, ο Ούλτρα τσίμπησε και σε κατηγόρησε ως Πόρνη. Τι συμπεράσματα βγάζεις εσύ από αυτό; Είναι αθώος ο Ούλτρα ή κατάλαβε τη μπλόφα και πήγε να στη γυρίσει; Ή έχει βρει ήδη την original Πόρνη του;

1) Αυτά για τα οποία σε κατηγόρησα μπορεί να τα είπες για τους λόγους που λες αλλά μπορούν να ερμηνευθούν κι αλλιώς. Αυτό προσπάθησα να δείξω. Και το ότι χρησιμοποίησες δυο φορές κοινό μοτίβο αναφερόμενος σε αυτήν, εμένα με κάνει να σε υποψιάζομαι αλλά όχι για τώρα.

2) Δεν χρειάζεται να της έδωσε όλη η μαφία σήμα. Και ίσως προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ασχολιόμασταν με άλλα πράγματα για να επικοινωνήσουν μαζί της. Και μόνο που ο Φινεύς βγήκε μαφιόζος, ισχυροποιεί τη θεωρία μου. Ασφαλώς και μπορεί να κάνω λάθος και γι' αυτό στους ενόχους έβαλα 6-7 άτομα και όχι 5 όσοι αυτοί που έμειναν. Αλλά νομίζω ότι στους αθώους που σας έδωσα δεν έπεσα έξω (άντε σε έναν, αν είσαι εσύ τελικά μαφιόζος) και είμαι αρκετά σίγουρος πως η Μελανία είναι ΔΑ οπότε θα ρισκάρω να το κλειδώσω. Στο κάτω κάτω αν πάμε να τη βγάλουμε και δούμε πως ο ΔΑ τη σώζει, θα ξέρουμε να καταρρίψουμε αυτό το σενάριο. Αλλά δεν νομίζω να τη σώσει ο ΔΑ. Το τελευταίο της ποστ στο οποίο ζητάει συγγνώμη που δεν ήταν στην ψηφοφορία να βοηθήσει και ασχολείται διαρκώς με το γιατί οι μαφιόζοι έφαγαν αρχιμαφιόζο τους, δείχνει ότι ισχύει αυτό που λέω. Αλλιώς σε ποιον ζητάει συγγνώμη; Στους πολίτες; Γιατί μας ζητάει συγγνώμη; Τι πήγε λάθος στην τελευταία ψηφοφορία; Τίποτα δεν πήγε λάθος. Ψηφίσαμε και βγάλαμε Αρχιμαφιόζο. Και μάλιστα με διαφορά. Οπότε προς τι η συγγνώμη της; Μόνο ως συγγνώμη προς τους μαφιόζους μπορεί να εκληφθεί και θέλω να με εμπιστευτείτε προς αυτό. Ε κι αν έκανα λάθος θα το μάθουμε. Αν δεν κάνω όμως, θα γλιτώσουμε απ' το να βγει έτσι τσάμπα πολίτης.

3) Δεν μπορώ να κρίνω τον Ούλτρα ακόμη. Συνδέεται με αγάπες και ύποπτα πράγματα -άλλωστε πιο ύποπτο πράγμα απ' την αγάπη υπάρχει;- και θεωρώ ότι πρέπει να αποχωρήσει απ' το παιχνίδι σε κάποια φάση ως αθώος ή ένοχος, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ναι μεν ασχολήθηκε με τη θεωρία μου αλλά εγώ ήθελα να δω αν θα ασχοληθεί με μια θεωρία που ο ίδιος λέει πως είναι αστείο να ασχολούμαστε π.χ. εμότικονς. Και το έκανε. Ασχολήθηκε με στίχους τραγουδιών ενώ ο ίδιος περιγελούσε όσους το έκαναν. Μπορεί να του πέρασε απ' το μυαλό ότι ασχολιόμουν μ' αυτά για να δώσω κάποιο σήμα αλλά δεν παύει να ήρθε λίγο σε αντίφαση με όσα έλεγε.

1)οσο αφορα τις ψηφους του Τζονι
i lie : δεν πιστευω να καρφωνοταν ετσι ενας μαφιοζος, αν ισχυει η θεωρια του ικαριωνα οτι δεν ειναι στην ιδια ομαδα με την μελ πιστευω θα ξεκαθαριζαν μερικα πραγματα αν μαθαιναμε το ρολο του ή της μελ
μελανια: η θεωρια του ικαριωνα στεκει, βεβαια η σιγουρια της Συλβιας για το ρολο της με προβληματιζει (π.χ. χθες που ειπε να μπει γιατι υπαρχουν ατομα που εκμεταλλευονται την απουσιας της και την ψηφο της στον Τζονι)
παρολαυτα τεινω να συμφωνω περισσοτερο με την θεωρια του ικαριωνα, που τη θελουν σε βοηθητικο ρολο της μαφιας


2) φυσιο: θα ελεγα οτι ειναι ΔΑ, δεν πιστευω να τον αφηνε η μαφια να ριξει προφυλακιση στον ικαριωνα και να εκτεθει τοσο πολυ

1) Δεν χρειάζεται να μάθουμε τον ρόλο του Ηλία. Χάσαμε ήδη μια τυμβωρυχία σε λάθος άτομο. Της Μελ ναι, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τον ρόλο. Η Χιμέλα απλώς ψάχνει μαφιόζους αλλά πρέπει να βγάλετε και έναν ΔΑ πριν την πατήσετε.

2) Δεν γίνεται να είναι ΔΑ ο Φυσιογνώμων. Ο ΔΑ για να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του πρέπει κάποιος άλλος παίκτης να είναι πρώτος σε ψήφους. Αν είναι ο ίδιος πρώτος σε ψήφους ή αν έχουμε ισοβαθμία με άλλο παίκτη, δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει. Επομένως, δεν τον συμφέρει να πάει να ρίξει προφυλάκιση σε έναν παίκτη που θεωρείται από αρκετούς αθώος, γιατί αν μαζέψει ψήφους, όπως και μάζεψε, θα αχρηστευθεί η ιδιότητά του. Άρα ΔΑ δεν είναι σίγουρα. Πόρνη μπορεί να είναι και το λέω και στο τελευταίο μου ποστ σαν υποψία.

Όμως θεωρώ ότι πρέπει να κατευθυνθείτε σε Μελανία.

Ψήφος σε physiognomist. Ο Ηλίας πρέπει να είναι πολίτης τελικά.

Ξαναεπαναλαμβάνω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσετε τσάμπα μια ψηφοφορία. Αλλά εσείς θα αποφασίσετε.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/07:

1.CiNeFiL --> Physiognomist
2. ComfortablySmug --> Physiognomist
3. dimijim --> Physiognomist
4. Emilouko
5. Himela --> Physiognomist
6. i_lie_us
7. Ikarionas --> ~Melania~
8. Iliaso
9. Indiana Jones --> Emilouko
10. Jkaradakov --> ~Melania~
11. Johnny15 --> Physiognomist
12. Libertus
13. Marjoree26 --> Physiognomist
14. ~Melania~
15. Physiognomist-> i_lie_us
16. tsarachaf
17. ultraviolence

Ψήφοι:
6 Physiognomist
2 ~Melania~
1 i_lie_us
1 Emilouko



Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
1) Τώρα στο ποστ του Ικαρίωνα για την Μελανία, ναι οκ συμφωνώ ότι αν διαβάσεις τα μηνύματα της Μελανίας με το σκεπτικό μήπως ψάχνει σήμα ότι φαίνεται ότι ψάχνει αλλά αυτό που δεν μου ταιρειάζει στο ποστ σου είναι το πόσα άτομα της στέλνουν σήμα. Απο την μαφία συνήθως σήμα στέλνει ένα άτομο και όχι όλη η μαφία.

2) Απ'οσο βλέπω μαζεύει ψήφους ο Physiognomist λόγω της ΑΠ, δεκτό γιατί όντως ήταν μια ανορθόδωξη κίνηση, αλλά αυτό ο γύρος και με την σύχγηση που έχει προκληθεί είναι ο κατάλληλος για να δράσει ο ΔΑ, οπότε πιστεύω ότι η καλύτερη λύση σήμερα θα ήταν μια ισοψηφία είτε δύο πιθανόν μαφιόζων ή μαφιόζου-ΔΑ. Για τον λόγω αυτό ψήφος στην ~Melania~

1) Μπορεί να πέφτω έξω στο πόσα άτομα της έκαναν σήμα. Ασφαλώς κάποια δεν ήταν σήμα και γι' αυτό κατηγορώ πιο σίγουρα μόνο Έμιλυ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πέφτω έξω στο ότι η Μελανία είναι ΔΑ. Δες απλώς τις πρώτες δυο παραγράφους του τελευταίου της ποστ. Είναι για μένα το πιο αποκαλυπτικό αν το θες. Ζητάει συγγνώμη που δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην ψηφοφορία. Από τους πολίτες ζητάει συγγνώμη; Σε τι; Να μας βοηθήσει με όγδοη ψήφο στον Φινεύς που δεν τη χρειαζόμασταν; Όχι. Μόνο από μαφία βγαίνει νόημα να ζητάει συγγνώμη που άφησε αρχιμαφιόζο έτσι. Και στη συνέχεια του ποστ κάθεται και αναλώνεται στο γιατί η μαφία άφησε έτσι τον αρχιμαφιόζο της λέγοντας ξανά και ξανά ότι είναι μπερδεμένη. Δεν μας νοιάζει τόσο το γιατί η μαφία τον άφησε. Μπορεί να νόμιζε πως θα επενέβαινε ο ΔΑ. Μπορεί να ξαφνιάστηκαν απ' το ξαφνικό κύμα και να μην είχαν και κάρτες ικανές να τους βοηθήσουν. Αυτή η εμμονή της Μελανίας στο γιατί οι μαφιόζοι έκαναν αυτό σε συνδυασμό με τις συγγνώμε μπορεί να δικαιολογηθεί κατά τη γνώμη μου ως αναφορά σε μαφιόζους για να της δείξουν τι στο καλό γίνεται σ' αυτό το παιχνίδι.

2) Ακριβώς αυτό. Αν δεν θέλετε τόσο πολύ να βγάλετε την Μελανία τουλάχιστον να πάνε σε ισοβαθμία για να μην μπορέσει να δράσει ο ΔΑ. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε έτσι ντουγρού σε Φυσιογνώμων που δεν είναι και σίγουρα ΔΑ.
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα, καλημέρα. Ας σας δώσω κι εγώ τις σκέψεις μου, τώρα που τις συμμάζεψα και λίγο.

Πάμε με μερικές παραθέσεις στα γρήγορα.

Γιατί έγινε πολύ απότομα και δεν το περίμεναν. Καρφώθηκε ο Ηλίας να τον σώσει αλλά όταν είδαν οτι θα έφευγε, υποχώρησαν. Προφανώς θέλησαν να κρατήσουν κρυφό τον μαφιόζο που έχει τη νεκροφάνεια της μαφίας για να βρει ευκαιρία να φέρει πίσω τον Φινέα σε κάποια φάση.

Τότε προφανώς μιλάμε για ερασιτέχνες. Οκ, παίζουμε 9-10 χρόνια Παλέρμο εδώ και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κύμα εναντίον μαφιόζου, αλλά μία μαφία πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα μεταξύ 19:00 - 20:30, γιατί πάντοτε μπορεί να χρειαστεί να επέμβει. Αν η μαφία ήταν τόσο relaxed που τους έπιασε τελείως εξ' απήνης το κύμα, μάλλον θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ίσως η ισοψηφία που είχε δημιουργηθεί πριν το κύμα προς τον Φινέα ήταν μεταξύ δύο αθώων.
Διότι αν πάμε με την επικρατούσα άποψη ότι ο τζόνι είναι αθώος, που μάλλον είναι έτσι όπως πάνε τα πράγματα, τότε θα ήταν ο μαφιόζος Physio είτε σε ισοψηφία, είτε μπροστά και η μαφία θα πετούσε χαρταετό; Δυσκολάκι, θα ήταν εδώ έτοιμη να κάνει τα κόλπα της για να κρατήσει τον μαφιόζο της μέσα.
Να είχε χωθεί μαφιόζος στο κύμα και να περίμενε να αλλάξει σε τζόνι στην παράταση, για να πάει 5-5 και να τους το χάλασε ο Ιντιάνα; Αυτό δεν αποκλείεται.

Έχει γίνει κουραστικό το αστειάκι ότι ο Libertus δεν αιτιολογεί τίποτα, τρολλάρει ασύστολα κτλ. Έχω γράψει μια ολόκληρη παράγραφο το μεσημέρι για ποιο λόγο θεωρώ τον Φινέα top ύποπτο. Εάν δεν βαριέσαι, ψάξε να τη βρεις.:) Προς τι η ξαφνική ενεργοποίησή σου μετά την αποχώρηση του Φινέα;

Έχω την κακή συνήθεια να είμαι από τα άτομα που διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν το θέμα, προφανώς, δεν με κάλυψε η απάντησή σου. Επίσης δεν ήταν καθόλου ξαφνική ενεργοποίηση, τότε είχα χρόνο και γινόταν τζέρτζελο, οπότε προφανώς θα συμμετέχω κι εγώ. Νομίζω πως έχω δείξει ότι παρακολουθώ αναλυτικά το θέμα και το δείχνουν και τα ποστ μου.

Παρα πολυ καλη μερα σημερα, εφυγε ενας κρυφός μαφιόζος οριστικα και μαζι οι καρτες του δεν ειναι λιγο και αυτό
Ψηφισα τον τελικα αρχιμαφιοζο γιατί οπως ειχα πει ηθελα να προστατεψω τον johnny και γιατι η συμπεριφορά του φινευς ηταν περιεργη στα 2 τελευταία ποστ ( αναμεσα στους 2 αθτους ψηφισα αυτον που επιστευομουν λιγοτερο)
Ι lie us στο 45 ειχαμε αφησει την τελικα πορνη να μας φαει υπουλα το γιατρο χωρις να τιμωρηθει καιου ειχε κακοφανει παρα πολυ. Την πρωτη μερα μου φαινοσουν πολιτης αλλά τωρα νομίζω ότι εκανα λάθος. Ψηφο στον i lie us
Δυστυχώς δε θα μπορω να ειμαι εδω το πρωι της Τετάρτης οποτε ψηφιζω απο τωρα
Αν ο ισχυρισμος της himelas ειναι σωστος και ο i lie us εδωσε σημα στο ΔΑ να δρασει οφειλω να υπενθυμισω το δικηγόρο της πολης εφοσον θέλει να δει τι ειχε γινει την τελευταια μερα του παλερμο 45 να καταλαβει πως ο δικηγορος του τοτε 45 θα μπορούσε να σωσει το παιχνίδι και αν πιστεψει οτι η μαφια παει να κανει το ιδιο κολπο να δρασει
Τελος ενα μπραβο στο libertus που ηταν ο πρωτος που καταλαβε οτι ο λογος του φινευς εμπαζε

Εσύ ρε κομφ, δεν μπορώ να καταλάβω τι καπνό φουμάρεις, σοβαρά. Παίζει να φταίει ο χαοτικός τρόπος σκέψης σου. Κάνε μου μια χάρη ρε συ. Κάθισε σε κάποια φάση(σύντομα κατά προτίμηση) και γράψε έτσι ένα όμορφο ποστ που να μας αναλύεις λίγο καλύτερα τις σκέψεις σου. Γιατί τώρα το μόνο που λες είναι ότι ψήφισες Φινέα, γιατί σου φαινόταν αθώος ο τζόνι, τζόκερ δηλαδή. Ψηφίζεις i_lie_us βιαστικά, που είναι η εύκολη επιλογή και φεύγεις.

Είπα να μην σχολιάσω μέχρι να κοιμηθώ, αλλά εδώ το πάμε επί προσωπικού.
Το πιθανό κράξιμο που φάω από οποιονδήποτε σε post game, είμαι έτοιμος να το δεχτώ. Πόση σημασία θα του δώσω και πόσο θα με επηρεάσει, δεν γνωρίζω να πω εκ των προτέρων.
Την οποιαδήποτε ποινή αντίστοιχα (είτε σε αυτό, είτε σε επόμενο) αν έτσι κριθεί, επίσης.
Το αν έχω δείξει σεβασμό στη ΣΕ σε όσα παιχνίδια συμμετείχα, θα το κρίνουν μετέπειτα οι εκάστοτε ΣΕ's.
Εγώ, αυτήν την στιγμή, την συνείδησή μου την έχω καθαρή και στα τρία επίπεδα. Και ως μονάδα, και ως μέλος μίας εκ των τριών ομάδων του παιχνιδιού και ως παίκτης Παλέρμο γενικότερα.
Οπότε ναι, για τον εαυτό μου που μπορώ να κρίνω, τον σέβομαι, διαβεβαιώνω γι' αυτό.

Καληνύχτα Παλέρμο.

Dude, chill the fuck out. Οκ, έκανες μαλακία, δε με νοιάζει σε ποια ομάδα είσαι, παίξε σε παρακαλώ σοβαρά, αυτά είναι μαλακίες. Αν είναι έτσι, κάποιοι από μας που έχουμε χάσει παιχνίδια μόνοι μας, τι θα έπρεπε να κάνουμε; Να αυτοκτονήσουμε;;

Το Παλέρμο βασίζεται στο ότι κάποιος θα κάνει λάθος, βασικά όλοι θα κάνουν λάθος. Δεν υπάρχει παίκτης στο Παλέρμο που να τα έκανε όλα σωστά.

Δεν σε αγνοούσα. Ελπίζα να κατάλαβες γιατί δεν απαντούσα. Ο σκοπός μου δεν ηταν ποτέ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αντιθέτως, ήθελα να είμαι το bait. Ήθελα να δω ποιοι θα με ψηφίσουν ώστε να σώσουν physiognomist. Για αυτό βοήθησαν δυο πράγματα. α) είχα καταλάβει ότι κάποιοι παίκτες κατάλαβαν τι ξέρω και ότι είμαι με τους πολίτες οπότε ήμουν τσιλλ παρόλο που ήμουν mvp και β) είχα καταλάβει τον φινευς και ήθελα να δω αν θα στηρίξει ή όχι physio. Σε περίπτωση που δεν στήριζε τον physio αυτό θα τον αθώωνε στα μάτια μου, και συνεπώς θα έπρεπε να δράσουμε γρήγορα έναντι άλλου ρόλου. Ευτυχώς ο φινευς ψήφισε εμένα προσπαθώντας να σώσει physio, οπότε αυτομάτως επιβεβιαώθηκαν οι θεωρίες μου. Μετά δεν έχω καταλάβει τι έγινε αλλά το θέμα είναι ότι το πλάνο μου δούλεψε ακόμη καλύτερα από ότι το περίμενα επειδή έχουμε κάποιους πολίτες που το έπαιξαν πολύ σωστά. Δεν έχω διαβάζει τι παίχτηκε στην ψηφοφορία και με ηλια κλπ αυτά θα τα δω αύριο. Αισθάνομαι ότι my job is done here. Θα χαρώ να βοηθήσω μέχρι το τέλος φυσικά.

Στους σίγουρους αθώους (επιπλέον) θα έβαζα τον Indiana και τη Cinefil. Και οι 2 με έχουν βοηθήσει στο παιχνίδι, ειδικά ο πρώτος έχει αποδείξει την αθωότητα του και θα έλεγα να μην ασχοληθούμε άλλο μαζί του. Δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να είναι μαφιόζος με τις ψήφους του και με αυτά που λέει.

Κι από σένα θα ήθελα σε παρακαλώ να εξηγήσεις περισσότερο κάποια πράγματα. Καταλαβαίνω το ήθελες να δεις ποιοι θα πάνε να σώσουν Physio. Βέβαια αυτοί που τον έσωσαν έβγαλαν τον αρχιμαφιόζο, οπότε μάλλον δεν μπορείς να πεις ότι έβγαλες τα συμπεράσματα που περίμενες, οπότε ίσως να ήθελες να αναλύσεις λίγο περισσότερο τις σκέψεις σου από αυτό που συνέβη.

Επίσης με αυτά που λες, εκτός απ' ότι κινείσαι επικίνδυνα κοντά στην υπονόηση ρόλου, αφήνεις μισόλογα και δεν έχω καταλάβει τελικά ποιους θεωρείς ύποπτους και ποιους αθώους.

Διαβασα αρκετα καποια ποστ και επειδή πρώτον είναι σημαντικό να βρούμε τον ΔΑ για να μην χασουμε τζάμπα πολιτη,δευτερον λογω του ποστ 313 οπου αρχιζεις να προσπαθείς να πεισεις για την αθωότητα του i lie us(που ειναι ολοφανερα μαφιόζος για μενα )ανταποκρινομενος επι της ουσιας στο σημα του προσπαθωντας να βγαλεις το spotlight απο πανω του χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιηθει η ιδιοτητα του ΔΑ και επειδη τριτον το προφιλ σου απο την αρχη του παιχνιδιου ταιριαζει γαντι στον ΔΑ ρίχνω Αμεση Προφυλακιση στον Ικαρίωνα.


Συνεχίζετε να μην βγάζετε νόημα, γαμώ το κέρατο!!! Αυτό τώρα τι είναι; Παίζεις ΑΠ σε κάποιον που θεωρείς ΔΑ, κοινώς μαλακία, γιατί ο ΔΑ ναι μεν βοηθάει την μαφία, αλλά είναι απείρως λιγότερο σημαντικός από τους actual μαφιόζους, μόνο και μόνο επειδή λέει κάτι λογικό, ναι λογικό, ότι μάλλον ο Ηλίας δεν είναι μαφιόζος, γιατί δεν βγάζει νόημα να είναι μαφιόζος.

Από την μία μου φαίνεται υπερβολικό να είσαι και εσύ μαφιόζος και πολύ άγαρμπη κίνηση για να την έχει κάνει μαφία, από την άλλη είναι και πολύ κακή κίνηση για να την κάνει πολίτης. Όπως ειπώθηκε κιόλας, θα έβγαζε περισσότερο νόημα να την έπαιζες στον Ηλία.

Physio δε θα τα παμε καθόλου καλά, γενικα και η ωρα αυτη παντα μου φαίνεται υπουλη και πιο πολυ μου δειχνει οτι η μαφια προσπαθει να κερδιζει χρόνο
Είμαι σχεδον βεβαίος οτι ο ικαριωνας δεν είναι μαφια, υπαρχει βέβαια στο νου μου μια υπονοια να είναι βοηθός μαφιας αλλά σε σύγκριση με εσένα εμπιστεύομαι παραπανω τον ικαριωνα.
Πιστεύω ότι η μαφια με αυτό τον τροπο προσπάθει να κερδίσει χρόνο μπας και πάρει καρτες

Ακυρωση αμεσης προφυλακισης
Αλλαγη σε physio
Ο Θεός βοηθός

Τώρα αυτό να είναι πλέι της μαφίας για να βγάλει λάδι τον Κομφ και να κάψει δεύτερο μαφιόζο; Να πω την αλήθεια μου φαίνεται υπερβολικά τραβηγμένο. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι η ΑΠ είναι μόλις δύο, κοινώς αν έχει μία η μαφία(που δεν είναι απαραίτητο, btw) θα ρίσκαρε να την παίξει κάπου που έχει πάρα πολύ καλές πιθανότητες να ακυρωθεί; Προσωπικά το θεωρώ λάθος, εκτός αν πάμε σε κάποια θεωρία ότι έχουμε πέσει σε πολύ rookie μαφία και δεν ξέρει τι κάνει.

Πραγματικά περιμένω από τον Κόμφυ να ξεκαθαρίσει καλύτερα την θέση του, γιατί μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε πολλά πράγματα.

Νομίζω οτι στο μυαλό μου τα έχω κάπως ξεκάθαρα αλλά μού φαίνεται πολύ εύκολο για να είναι αληθινό.

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Δεν είναι υπερβολικά εύκολο όλο αυτό;;;

Πιάσαμε Φινέα και Physio για πλάκα, πάμε να βγάλουμε 2 μαφιόζους έξω στους 3 πρώτους γύρους και η μαφία κάθεται και μας κοιτάει; Δεν είναι υπερβολικά εύκολο ρε παιδιά;

Την Εμιλούκο κι εγώ τη θεωρώ ύποπτη.

Μια αιτιολόγηση θα την ήθελα η αλήθεια είναι, όχι δεν τα λέει καλά η Έμιλυ, αλλά να πω την αλήθεια, ούτε κι εγώ έβλεπα τι έλεγε τόσο στραβά ο Φινεύς, σε περίπτωση που δεν φάνηκε.

Λοιπόν, οφείλω να ομολογήσω ότι η θεωρία του ικαρίωνα στο #340, μου φαίνεται ότι βγάζει νόημα, τουλάχιστον το κομμάτι για την Μελ, αν και εγώ δεν θα βιαζόμουν να αθωώσω όσους αθωώνει ο Ικαρίων. Φαίνεται να ψάχνεται γενικά, αλλά είδαμε να κάνει και trigger πολύ εύκολα με τον τζόνι τις προηγούμενες μέρες και να τα γυρνάει σήμερα, οπότε δεν μου φαίνεται παρατραβηγμένο.

Τώρα, εγώ θα το πω κι εσείς πέστε να με φάτε, αλλά χθες ήμασταν ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ. Ουσιαστικά με μηδέν επιχειρήματα, το πρώτο ουσιαστικό επιχείρημα είναι του ικαρίωνα, μετά την αποχώρηση και την τύμβωρυχία και αυτό δια της ατόπου, βγάλαμε αρχιμαφιόζο. Τώρα αν κοιμόταν όρθια η μαφία, αν έλειπε και δεν έκανε τίποτα, ή αν δεν μπορούσε να κάνει τίποτα δεν μπορώ να το ξέρω, το θέμα είναι ότι αποκλείεται να κάθονται να μας κοιτάνε με σταυρωμένα χέρια, ενώ βγάζουμε τα μέλη της ένα ένα. Οπότε καλό είναι να ετοιμαστούμε για αντεπίθεση τους και φυσικά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να αναλύουμε αυτές τις σκέψεις περισσότερο στο δημόσιο, για να αρχίσουν να καταλαβαίνουν όλοι τι γίνεται. Ειλικρινά σας μιλάω, εγώ δεν κατάλαβα ακόμη με ποιο επιχείρημα ψήφισαν 7 άτομα Φινέα χθες και ειλικρινά περιμένω να μάθω, ασχέτως αν είχαν δίκιο, διότι πολύ απλά θα με βοηθήσει να προσπαθήσω να βρω συνδέσεις και με άλλους.

Δείτε τώρα τι γίνεται ας πούμε, κλειδώσαμε σαν μαφιόζο τον Physio, που για μένα είναι πολύ εύκολο για να είναι αληθινό, το ξαναλέω και γίνεται πανηγύρι. Είναι 12:00 και έχει 6 ψήφους, από:

  • CiNeFiL

  • ComfortablySmug

  • dimijim

  • Himela

  • Johnny15

  • Marjoree26



Και ρωτάω, είμαστε σίγουροι ότι είναι μαφιόζος, ή πέφτουν με φόρα πάνω και μαφιόζοι και απλώς θα είναι το εξιλαστήριο θύμα και η ανάσα που χρειάζεται η μαφία για να ανασυνταχθεί; Δεν είμαι σίγουρος, αλλά φοβάμαι ότι τείνουμε προς το δεύτερο. Δεν αθωώνω σε καμία περίπτωση τον Physio(damn, δεν αθωώνω κανέναν απόλυτα), αλλά όλη αυτή η άνεση με την οποία έχουμε καταδικάσει κόσμο, τόσο νωρίς με ανησυχεί.
Ακόμη και μαφιόζος(ή βοηθητικός της μαφίας) να είναι ο Physio το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε τουλάχιστον έναν μαφιόζο που τον έχει ψηφίσει, μην πω και παραπάνω, αν τυχόν δεν είναι μαφιόζος.

Για να κάνουμε και μία αντιπαραβολή με τις ψήφους του Φινέα:

  • ComfortablySmug

  • Himela

  • Ikarionas

  • Iliaso

  • Indiana Jones

  • Johnny15

  • Libertus



Πρώτα θα ρίξω μια ματιά στα κοινά στοιχεία των 2 συνόλων. Αυτοί που και χθες ψήφισαν Φινέα και σήμερα ψηφίζουν Physiognomist είναι:

  • Group A

  • ComfortablySmug

  • Himela

  • Johnny15



Αυτοί που ψήφισαν μόνο Physio σήμερα, αλλά όχι Φινέα χθές είναι:

  • Group B

  • CiNeFiL

  • dimijim

  • Marjoree26



Αυτοί που ψήφισαν μόνο Φίνεα χθες, αλλά όχι Physio σήμερα είναι:


  • Group C

  • Ikarionas

  • Iliaso

  • Indiana Jones

  • Libertus



Σενάριο 1: Ο Physiognomist είναι μαφιόζος
Σε αυτό το σενάριο οι μαφιόζοι που θα μπουν σε αυτό το κύμα πιστεύω θα είναι λίγοι, με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει στην πορεία και θα σωθεί ο Physio. Έχουμε 2 μαφιόζους διαθέσιμους σε αυτή την περίπτωση, μιας και δεν γίνεται κάποιος να αυτοψηφιστεί. Εγώ θα περίμενα, τον έναν από τους δύο να μπει σε αυτό. Δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να είναι κάποιος που ψήφισε και χθες Φινέα, σε μια προσπάθεια να περάσει ως υπεραθώος. Οπότε εδώ ψάχνουμε για μαφιόζο από τα Group A και Β, δηλαδή σε όλες τις ψήφους του Physio να βρίσκεται ένας μαφιόζος. Δεν είμαι σίγουρος ποιο προκρίνω ως πιο πιθανό, ειδικά εφόσον η λογική πηδάει από το παράθυρο αυτό τον καιρό.
Αν ο μαφιόζος βρίσκεται στο Group A, τότε σε αυτό το σενάριο τα Group B και C είναι πιθανότατα γκρουπ αθώων, διότι δεν πιστεύω ότι ο Φινεύς θα ψηφίστηκε από περισσότερους από έναν μαφιόζους. O λιγότερο ύποπτος του Group A για μένα είναι ο Johnny15
Αν ο μαφιόζος βρίσκεται στο Group B, τότε έχουμε το έναν σε αυτο το group και ο δεύτερος που μας λείπει είναι ο είτε από το Group C, είτε από τους υπόλοιπους που δεν κατηγοριοποίησα. Αν και πρώτα θα έψαχνα το Group B καθώς πιστεύω ότι ψήφισε μαφιόζος τον Φινέα, έστω για ξεκάρφωμα.

Σενάριο 2: Ο Physiognomist δεν είναι μαφιόζος ή είναι πόρνη(άρα δεν τον ξέρουν οι μαφιόζοι). (Πιθανότερο για εμένα)
Εδώ πιστεύω ότι θα έχουμε σίγουρα δύο μαφιόζους στις ψήφους του Physio. Πιθανότατα έναν που ψήφισε και Φινέα χθες και κάποιον καινούριο, άρα εδώ ψάχνουμε έναν μαφιόζο στο Group A και έναν στο Group B. Σε αυτό το σενάριο το Group C προκύπει ως group αθώων και θα έψαχνα τον τρίτο μαφιόζο στις υπόλοιπες ψήφους. Δεν λέω απαραίτητα σε αυτές του τζόνι χθες, γιατί ίσως είναι τραβηγμένο να τον ψήφισαν 2 μαφιόζοι.
Στην όχι και τόσο πιθανή περίπτωση(μέχρι στιγμής) να μην ψήφισε μαφιόζος τον Φινέα τότε ίσως να έχουμε 2 μαφιόζους από το Group B.
Επίσης, αν και μου φαίνεται κουλό, στην περίπτωση που ο μαφιόζος που ψήφισε Φινέα, δεν ψήφισε και Physio, τότε μάλλον το Group A γίνεται group αθώων και το C θα περιέχει έναν ένοχο.

Προφανώς τα group και τα σενάρια είναι μέχρι την ώρα που γράφω αυτό, αν κάποιος ψηφίσει Physio από μένα θα καταταχθεί στα αντίστοιχα γκρουπ.

Συνεπώς με όλα αυτά στο μυαλό δεν θα βιαστώ να ψηφίσω Physio. Αλλά κι επειδή δεν πιστεύω ότι να κυνηγάμε τον πιθανό ΔΑ είναι σωστή κατεύθυνση για την ώρα, θα ψηφίσω Emilouko καθώς είναι το μόνο άλλο άτομο που έχει κάποια ψήφο και δεν θέλω να ψηφίσω κάποιον που δεν έχει ψηφιστεί και θέλω να δω, αν θα γίνει κάποια προσπάθεια διάσωσης του Physio, αν βρεθεί κάποια άλλη διέξοδος. Επιφυλάσσομαι να αλλάξω την ψήφο μου αργότερα, αν δω περίεργες κινήσεις που θα επιβεβαιώσουν ή ακυρώσουν κάποια θεωρία μου.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Η διαφορά μεταξύ physiognomist και Μελανίας είναι οτι ο πρώτος είναι σχεδόν σίγουρος μαφιόζος ενώ η δεύτερη έχει απλά κατηγορηθεί για ΔΑ από ένα άτομο, με καλές αιτιολογήσεις, δε λέω, αλλά δεν είναι σίγουρο. Οπότε όχι, δε θα αφήσω να φύγει κάποιος που μπορεί κάλλιστα να είναι πολίτης που ψάχνεται, με την πιθανότητα να είναι ΔΑ και να κάνει την ιδιότητά του. Προτιμώ να διώξω σίγουρο μαφιόζο, κι αν ο ΔΑ δράσει, θα το δούμε μετά. Αν μη τί άλλο, θα έχει ξοδέψει την ιδιότητά του και υπάρχουν ακόμα νεκροφάνειες. Αν χάσουμε λοιπόν μια μέρα, ας είναι. Προτιμώ τη σίγουρη οδό.

Επίσης δεν είμαι ακόμα σίγουρη οτι ο Ηλίας είναι πολίτης. Δύο τυμβωρυχίες δόθηκαν σε πολίτες; Περίεργο δεν είναι; Και ο Ηλίας αθωώνεται λόγω μιας θεωρίας του Ικαρίονα ο οποίος για μένα δεν έχει αθωωθεί και τελείως ποτέ. Το οτι συμβαδίσαμε για λίγο δε σημαίνει οτι είναι πολίτης στα μάτια μου. Έτσι το αφήνω αυτό να βρίσκεται.

Περιμένουμε κάρφωμα μάλλον. Αν όντως συμβεί, κοιτάξτε να κάνετε σωστές θεωρίες. Μην αρχίσετε τα κουφά. Και πλζ, ας συμμετάσχουν κι οι υπόλοιποι πολίτες.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Νιώθω ότι κίνησα κάποιες εξελίξεις (ίσως ενδιαφέρουσες) τουλάχιστον με την χθεσινή μου κίνηση.

Κρατάω και την προφυλάκιση του Physio και το που την επαίξε, και την ακύρωση του Κόμφυ και τα μεγάλα ποστς του ικαρίωνα και του τσάρα. Του τσάρα ειδικά, δεν έχω προλάβει να το διάβασω ακόμα.

Θα τα ξανακοιτάξω μες στη μέρα, θα τα συνδυάσω με τις εξελίξεις (ή μη, μακάρι) στις 13:00 μήπως και έχω καλή εικόνα.

Να πω σε αυτό το σημείο πως μετά από σ(κ)έψη, δεν πρόκειται να βγω από απουσίες. Κάτι τέτοιο πρακτικά θα ισούταν με οικειοθελή αποχώρηση. Αν βρίσκομαι εδώ, θα ψηφίσω στην ψηφοφορία της Πέμπτης. Πόσο σίγουρος θα νιώθω για την ψήφο μου δεν το γνωρίζω ακόμα αλλά τι να κάνουμε.
Για σήμερα όμως, θα απέχω των καθηκόντων μου όπως είχα αποφασίσει από χθες. Νιώθω αρκέτα χαμένος (ίσως λίγοτερο απ' ότι πριν την προφυλάκιση) αλλά πολύ, δεν ξέρω ποιον και τι θεωρίες να εμπιστευτώ.

Καλησπέρα Παλέρμο.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Η διαφορά μεταξύ physiognomist και Μελανίας είναι οτι ο πρώτος είναι σχεδόν σίγουρος μαφιόζος ενώ η δεύτερη έχει απλά κατηγορηθεί για ΔΑ από ένα άτομο, με καλές αιτιολογήσεις, δε λέω, αλλά δεν είναι σίγουρο. Οπότε όχι, δε θα αφήσω να φύγει κάποιος που μπορεί κάλλιστα να είναι πολίτης που ψάχνεται, με την πιθανότητα να είναι ΔΑ και να κάνει την ιδιότητά του. Προτιμώ να διώξω σίγουρο μαφιόζο, κι αν ο ΔΑ δράσει, θα το δούμε μετά. Αν μη τί άλλο, θα έχει ξοδέψει την ιδιότητά του και υπάρχουν ακόμα νεκροφάνειες. Αν χάσουμε λοιπόν μια μέρα, ας είναι. Προτιμώ τη σίγουρη οδό.

Επίσης δεν είμαι ακόμα σίγουρη οτι ο Ηλίας είναι πολίτης. Δύο τυμβωρυχίες δόθηκαν σε πολίτες; Περίεργο δεν είναι; Και ο Ηλίας αθωώνεται λόγω μιας θεωρίας του Ικαρίονα ο οποίος για μένα δεν έχει αθωωθεί και τελείως ποτέ. Το οτι συμβαδίσαμε για λίγο δε σημαίνει οτι είναι πολίτης στα μάτια μου. Έτσι το αφήνω αυτό να βρίσκεται.

Περιμένουμε κάρφωμα μάλλον. Αν όντως συμβεί, κοιτάξτε να κάνετε σωστές θεωρίες. Μην αρχίσετε τα κουφά. Και πλζ, ας συμμετάσχουν κι οι υπόλοιποι πολίτες.

Ακόμη θεωρείς ότι μπορεί να έχω κακό ρόλο; Και να ψήφισα αρχιμαφιόζο δεύτερος, να προσπάθησα να βρω ΔΑ κλπ; Σας έδωσα επιχειρήματα για Ηλία. Δεν νομίζω να γίνει κάρφωμα σήμερα. Τους λείπει ο ένας ρόλος και δεν θέλουν να χάσουν και δεύτερο μαφιόζο. Και μια χαρά μπορεί οι τυμβωρυχίες να δόθηκαν σε πολίτες. Δες το ποστ Τσαρα για τον Φυσιο που δειχνει οτι δυσκολα να ειναι μαφιοζος. Μπορουμε να το παιξουμε εκ του ασφαλους.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
«Δε μπορώ να το πιστέψω, ότι αντί να προσπαθούμε να βρούμε πού γίνεται η μάχη εμείς περιμένουμε σε μία ουρά για να πάρουμε εισιτήρια για το Quidditch!!» γκρινιάζει η Eileen κοιτώντας με νόημα την Gate4. «Πόσες φορές στη ζωή σου νομίζεις ότι μπορείς να δεις κάτι τέτοιο; Μιλάμε για το απόλυτο άθλημα και τον απόλυτο αγώνα!» λέει η Gate4 με ενθουσιασμό και κοιτάει τριγύρω να δει πόσα άτομα είναι μπροστά τους. O DumeNuke στο μεταξύ έχει μία μικρή διαφωνία με τον υπεύθυνο... «Δεν είναι κατάσταση αυτή, κύριε μου! Περιμένουμε τόση ώρα! Βάλτε κι άλλους υπαλλήλους να εξυπηρετήσουν τον κόσμο!» Ο υπεύθυνος προσβάλλεται και ξεκινά μέσα στο μαγαζί ένας μικρός χαμός. Αγανακτισμένοι φίλαθλοι αντιδρούν, νευρικοί υπάλληλοι απαντούν με το γνωστό ιταλικό ταπεραμέντο, η Gate4 έξαλλη που έπεσε κάποιος πάνω της ξεκινά καβγά και η Eileen βρίσκεται σε μία γωνίτσα και απλά περιμένει να τελειώσουν όλα. Τα πράγματα αποκτούν επικίνδυνη τροπή, όταν ένας μάγος τραβά το ραβδί του. Πολλοί ακολουθούν αμέσως. Ένα μικρό χάος προκαλείται σε δευτερόλεπτα, κατάρες και ξόρκια πηγαίνουν προς όλες τις κατευθύνσεις! Η Eileen προσπαθεί να βρει την Gate και τον DumeNuke, να τους πάρει και να φύγουν από εκεί γρήγορα!
Μία κραυγή αγωνίας αντηχεί πάνω από όλο το θόρυβο καθώς ένας μάγος σωριάζεται αιμόφερτος στο πάτωμα.
Κανένας δε μπορεί να εντοπίσει από ποιον προήλθε αυτή η κατάρα.
Το μόνο που μπορούσαν να πουν για αυτόν...
Ήταν, πως τον έλεγαν...
Indiana Jones




*Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας της ΣΕ.
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Θύμα ο Ινδιάνα, άρα πήγαν σε ένα σχετικά ασφαλές kill μετά την χθεσινή χασούρα, makes sense.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Τσάρα θα στο εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ γιατί δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο αυτή τη στιγμή. Ο physiognomist εχει παίξει αρκετά ανορθόδοξα, ή μάλλον έχει παίξει με έναν τρόπο που υποδηλώνει ότι δεν θέλει να δυσαρεστήσει κανέναν. Αυτό φάνηκε στις ψήφους στον Indiana μετά τις πήρε, μετά τις ξανάβαλε κλπ. Ωστόσο ξαναλέω, προσωπικά δεν ήμουν 100% σίγουρος αν ήταν μαφιόζος. Αυτό που έκανα εγώ χτες, ήταν να προσπαθήσω να έχω τον physio πάντα 1 ψήφο μπροστά μου ή μαζί με εμένα, ώστε να δω αν θα βγει να τον προστατεύσει κάποιος.

Θεωρώντας ότι έχω αποδείξει την αθωότητα μου από τον 1ο γύρο, καθώς αν ήμουν μέλος μαφίας δεν έβγαζε νόημα αυτό που έκανα με τον άκικο, είχα σιγουράκι ότι κάποιοι με θεωρούν αθώο. Ο Φινευς λοιπόν, ήταν αυτός που επιδίωξε να σώσει τον Physio τελευταία στιγμή. Ως κρυφός μαφιόζος, θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο να εκτεθεί αυτός, και αφού δεν τον γνωρίζει κανείς, να γλιτώσουν με την δικαιολογία της επιδίωξης ισοψηφίας. Θεωρώ ότι με αυτήν την λογική ξεκίνησε το κύμα κατά του ΦΙνευς, και όπως είδες πέτυχε. Θεωρώ προσωπικά τον physiognomist σίγουρα μαφιόζο, αλλιώς δεν βρίσκω λόγο ο Φινευς να πήγε να τον προστατεύσει όντας κρυφός μαφιόζος. Αν δεν ήταν μαφιοζος ο physio, η μαφία θα έστελνε έναν φανερό να τον υπερασπιστεί ώστε να μας μπερδέψει. Αυτό που δεν υπολόγισε η μαφία μάλλον, είναι ότι κάποιοι με είχαν σίγουρα αθώο. Τουλάχιστον εγώ αυτο θεωρώ όπως βλέπω το παιχνίδι, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τέλος του παιχνιδιού.

Άλλο ένοχο που έχω κατά νου επίσης από τον 1ο γύρο είναι η Μελανία. Τα γράφει ο ικαρίονας καλα, τώρα δεν προλαβαινω να επαναλάβω τα ίδια αλλά μπορείτε να δείτε τον τρόπο μου που την μπαίνει. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει, αλλά όταν κατηγορησα τον Comfy ότι κάνει σήμα προς την Μελανία σαν ΔΑ, αυτή έγινε πολύ aggressive προς το μέρος μου σε όλο το παιχνίδι. Μπορεί να ήταν και defense mechanism, μπορεί και όχι, δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω.
 

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλημέρα κι από εμένα!

Ικαρίωνα για άλλη μια φορά συγχαρητήρια που κατάλαβες το παιχνίδι! :P να σου πω την αλήθεια, το έβλεπα εξαρχής να έρχεται, γιατί πάντα εντελώς ξαφνικά γυρίζεις εναντίον μου, και φυσικά είμαι από τα λίγα άτομα που μπορείς να στραφείς εναντίον, αφού γράφω όσο συχνά μπορώ και εκφράζω πραγματικές σκέψεις. Ας τα πάρουμε ένα ένα! Μου πήρε πάρα πολλή ώρα να σε καταρρίψω εντελώς, αλλά άξιζε! Παρακαλώ πάρα πολύ όποιος διάβασε τη θεωρία του να διαβάσει την απάντηση μου.

Καταρχάς ας ξεκινήσουμε με το πρώτο σου επιχείρημα για μαργιωρή:

Πρώτη μέρα. Βλέπουμε την Marjorie να μας χαιρετάει βάζοντας και μια καρδούλα (ναι είμαι σαγηνεμένος με τα emoticons της καρδιάς οπότε το ξαναπιάνω) και κατόπιν στο επόμενο ποστ απ' όλους όσους δεν είχαν μιλήσει, ψηφίζει την Μελανία. Κατόπιν γράφω το πρώτο μου σχόλιο στο οποίο κάνω μια νύξη για το ότι συνεχίζω να είμαι το αιώνια καλό παιδί του παλέρμο ''όχι σαν κάποιες άλλες'', υπονοώντας τη Μελανία στο περσινό παιχνίδι. Τυχαία το είπα αλλά φαίνεται ότι έδωσε πάτημα για κάτι άλλο.

Αρχική δημοσίευση από: Marjoriee26

Ψηφίζω τη ~Melania~ βλέπω πως δε έχει απαντήσει ακόμα στο θρεντ

https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479464&postcount=17 post 17#, ώρα:20:43
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479479&postcount=24 ποστ 24#, ώρα: 21:39 (ψήφος Marjoriee σε εμένα)
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479485&postcount=26 ποστ #26, ώρα: 21:50, Ικαρίωνας κάνει το σχόλιο για μενα, περί καλού παιδιού του Παλέρμο)

Πρέπει συνεπώς να μου εξηγήσεις πως το έδωσες το πάτημα και σε ποιον. Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα. Επίσης η μαργιωρή, καινούργια παίκτρια του παλέρμο βγήκε έτσι απροκάλυπτα και μου έδωσε σήμα; Οκ.

Λίγο αργότερα έρχεται ο Comfortably στο ποστ με τις 6 ''τυχαίες'' καρδούλες και στέλνει καρδιά στην Μελανία λέγοντας ότι ήθελε να την ψηφίσει αλλά ότι τελικά θα ψηφίσει την Marjorie που την ψήφισε. Και ιδού μια πρώτη ωραία τριάδα. Μαρτζορί ψηφίζει Μελανία και Κομφυ ψηφίζει Μαρτζορί που ψήφισε Μελανία ενώ στέλνει καρδούλα στην Μελανία. Το κρατάμε.


Αρχική δημοσίευση από: ComfortablySmug
Καλησπέρα και απο εμένα, μακάρι ολοι μας να ευχαριστηθουμε αυτο το παιχνίδι διχως παρατράγουδα (μου λειψατε παλιοπαιδα)

Δυστυχώς μεχρι Τετάρτη απογευμα θα κανω tour στην εξοτικη Χαλκιδική οποτε ισως να μην είμαι καλα διαβασμένος (οχι ότι θα περιμενε κανεις κανα σεντονι από εμενα)

Δε θα σταθω τοσο στις καρδούλες ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ αλλά με την ανάγκη του ικαριωνα να απαντησει 8ος εύχομαι οσο πιο συντομα να μας πει τι σκέφτηκε

Αρχικά σκεφτομουν να ψηφισω melania ❤️ γιατί ξερω οτι δε θα μου κρατησει κακια, αλλά τωρα που είδα πως κάποιος παει να μου τη διωξει θα αναγκαστω να τη στηριξω
Ψηφος στη marjoree

Ικαριωνα δεν ειδα οτι εξηγησες οταν εγραφα το post

Ο Κόμφι λέει μάλιστα στο ποστ 37 ότι έχει μια προσωπική αδυναμία στην Μελανία.

Για αυτά τα ποστ του Κομφι, έχω δώσει την εξήγησή μου. Πρώτον τα αναφέρει επειδή γνωριζόμαστε (τουλάχιστον αυτή την εξήγηση έδωσα και εγώ λόγω του προώρου του μηνύματος) και δεν είναι και κρυφό, και δεύτερον εξαρχής και εμένα δεν μου άρεσε που το έκανε αυτό γι'αυτό ακόμα και τώρα δεν αφήνω να το ξεχάσουν (μιας και βολικά ξέχασες ότι ακόμα και στο τελευταίο μου ποστ το ανέφερα). Άμα ήταν σήμα δεν θα προσπαθούσα να ξεχαστεί;

Αυτό που επίσης ξεχνάς να σχολιάσεις για τον Κόμφι είναι ότι αυτός και εγώ δεν πάμε πουθενά μαζί. Ο Κόμφι χτες ψήφισε Φινέα και υποστήριζε σθεναρά αθωότητα Τζόννυ (αφού πρώτα δήλωσε ότι θα προστατέψει εμένα:

1η μέρα:
Αρχικά σκεφτομουν να ψηφισω melania ❤️ γιατί ξερω οτι δε θα μου κρατησει κακια, αλλά τωρα που είδα πως κάποιος παει να μου τη διωξει θα αναγκαστω να τη στηριξω

Ψηφος στη marjoree

2η μέρα:
Οποτε προς το παρόν δεν αλλαζω ψήφο αλλά διευκρινιζω πως αν ο johnny χρειαστεί την υποστήριξή μου θα την έχει

Σου υπενθυμίζω ότι εγώ ψήφισα Τζόννυ χτες και αυτός τελικά ψήφισε Φινέα. Οπότε αυτό μας δένει ως...;

Έρχεται μετά ο Φινεύς και μας λέει πως δεν λένε από μόνες τους κάτι οι καρδιές αλλά προτείνει να εξεταστούν αναδρομικά και όντως ακολουθώ τη συμβουλή σου φίλε αρχιμαφιόζε.


Αρχική δημοσίευση από: Φινεύς
Γεια σας παιδιά και από μένα! Καλό παιχνίδι να έχουμε και πάνω από όλα δίκαιο. Καλά ΣΕ τι θεματάρα ήταν αυτή. Χάρι Πότερ και τα μυαλά στα κάγκελα! Σόρρυ που άργησα ήμουν όμως εκτός σπιτιού όλη μέρα με περιορισμένη πρόσβαση στο ίντερνετ.

Λίγο που διάβασα, δεν έχει γίνει κατι συγκλονιστικό. Καλά τα λουλουδάκια, καλές και οι καρδούλες δεν τα θεωρώ όμως ακόμα από μόνα τους πειστικά τεκμήρια για την ενοχή ή όχι κάποιου. Ξέρω όλοι προσπαθούμε να πιαστούμε από κάπου, 1ος γύρος είναι, τα θεωρώ όμως κάπως υπερβολικα για να μας πείσουν για το ποιόν κάποιου. Αυτό που θα πρότεινα ομως είναι να εξεταστούν αναδρομικά. Δηλαδή, είμαστε 3ο, 4ο, 5ο γύρο κλίνουμε προς την ενοχή κάποιου και λαμβάνουμε όλη τη λουλουδοαγαπουλοκατασταση υπόψιν. Τότε ναι, σαφώς και μπορεί να βοηθήσουν. Επιπλέον, και γω με τη σειρά μου θα ήθελα να μη γίνονται πολλές αναφορές σε παλιά παιχνίδια καθώς αποκλείουν παίκτες που δεν τα έχουν διαβάσει από την ανάπτυξη θέσης, κριτικής και επιχειρηματολογιας.

Στη συνέχεια κάνω εγώ το ποστ 42 αναφορικά με το ποστ του Κόμφυ και μετράω καρδιές που δόθηκαν.

Αχ, αχ θα σε μαλώσω. Μπερδεύτηκες!
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479516&postcount=42 ποστ #42, ώρα 23:05
εδώ ξεκινάς να μετράς τις καρδιές κλπ.

https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479559&postcount=49 ποστ #49, ΠΟΣΤ ΦΙΝΕΑ ΠΕΡΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΩΡΑ: 02:30

Άρα καμία συμβουλή "φίλου αρχιμαφιόζου" δεν ακολούθησες.. μόνος σου το ξεκίνησες!

Στη συνέχεια κάνω εγώ το ποστ 42 αναφορικά με το ποστ του Κόμφυ και μετράω καρδιές που δόθηκαν.

Πετάγεται ακολούθως ο i lie us και μας εφιστεί την προσοχή στο ποστ μου για το ποστ του Κόμφυ λέγοντας μάλιστα ότι οι καρδούλες ήταν 6 όσο και τα μέλη του συνασπισμού της μαφίας. Κάτι που θα καταλάβετε στη συνέχεια ότι δεν θα συνέφερε καθόλου να πει αν ήταν κι αυτός μαφία. Κρατήστε το.

Καθόλου δεν συνεπάγεται αυτό ότι δεν ανήκει στη μαφία. Άνετα θα μπορούσε να σημαίνει "προσέξτε το" με την λογική σου... :whistle:

Ξαναεμφανίζεται ο αγαπητός Φινεύς και λέει -ή για την ακρίβεια μιας έλεγε, θεός σχωρέστον- ότι τα ποστ για τις καρδιές από μόνα τους δεν λένε τίποτα και λέει στη Μελανία ότι αναμένει περισσότερα απ' αυτήν και ότι είναι στα υπόψιν (ποτέ δεν κινήθηκε εναντίον της με ψήφο κλπ. Κρατήστε το κι αυτό. Θα δείτε στη συνέχεια.

Βασικά για να τα λέμε με τη σειρά τους (πάλι εδώ μπερδεύτηκες!)

Κόμφι-> κάνει ποστ με καρδιές https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479486&postcount=27
Ικαρίωνα-> το σχολιάζει https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479516&postcount=42
Ηλίας -> το σχολιάζει https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479540&postcount=47
ΤΩΡΑ έρχεται ο Φινέας -> https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479559&postcount=49

με το σχόλιο με το οποίο και καλά βασίστηκες . Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, μας παρουσιάζεις άλλο κιόλας σαν συνέχεια των "γεγονότων" (δηλαδή σαν απάντηση του Φινέα), το οποίο ήρθε πολύ πολύ μετά,

ποστ #72 https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479612&postcount=72

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ!!11
Μετά το ποστ 72# του Φινέα ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΖΟΝΝΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ 51!!!
Παιδιά πραγματικά τα έχω χαμένα, μαγικά πράγματα συμβαίνουν.

Αρχική δημοσίευση από: Φινεύς

Όσο για τις καρδούλες και τα λουλουδάκια δεν έχω ιδέα τι είναι, μπορούμε όμως όλοι να καταλάβουμε ότι από μόνα τους δε λένε τίποτα. Άμα προκύψει και άλλο πειστήριο για την ενοχή κάποιου που σχετίζεται με αυτά στον 1ο γύρο να είσαι σίγουρη πως από μένα θα φάει την ψήφο μου. Μόνα τους μου φαίνονται όπως προείπα υπερβολικά. Λήγω εδώ το θέμα.

Melania: Χμμ, εσύ με μπερδεύεις. Στην αρχή πολυσυζητήθηκες, μετά ξεχάστηκες. Για ποιο λόγο αυτή η μετάβαση; Προσπαθείς βέβαια να ερευνήσεις με το σεντόνι σου και εν μέρει τα καταφέρνεις αλλά κάτι μου λείπει. Αναμένω περισσότερα από σένα. Μέχρι στιγμής είσαι στα υπόψιν.

Έρχεται μετά ο Johnny στο ποστ 51 και είναι ο πρώτος που έκανε την υπόθεση ότι η Μελανία μπορεί να είναι ΔΑ. Μου είχε διαφύγει αυτό το σχόλιό του τότε. Αυτό υπέρ της αθωότητας του Johnny.

O οποίος τέλος πάντων λέει:
O Johnny15 έγραψε στις 08:38, 29-07-19: #51
Καλημέρα.

ComfortablySmug 6 καρδούλες στο πρώτο σου μήνυμα είναι πολύ ύποπτη κίνηση. Είναι ο αριθμός των κακών του παιχνιδιού, το να έριξες τυχαία τόσες καρδιές δεν το πιστεύω ως πολύ πιθανό. Η μια πάει στην Μελανία. Θα μπορούσε η Μελανία να είναι ΔΑ και να της κάνετε σήμα τόσο νωρίς; Θα έβρισκα ατσούμπαλη μια τέτοια κίνηση αλλά όλα είναι πιθανά σε αυτό το παιχνίδι.

Για πάμε μια ψήφο σε ComfortablySmug

Σχολιο που έγινε υπερβολικά (και πραγματικά) κοντά σε αυτό του Ηλία και επειδή απλά δεν είχε κάτι άλλο να πει το επανέλαβε με άλλα λόγια. Άρα γιατί μας αθωώνεις Ικαρίωνα τον κόμφι αφού μου έκανε σήμα (και το επικροτείς κιόλας; )

Εμφανίζεται η Μελανία με το πρώτο της ποστ. Στέλνει ένα αδιάφορο λουλουδάκι και λέει στη Χιμέλα ότι η μαφία θα προσπαθήσει να δώσει τα σήματά της κάποια στιγμή και μέσα στις αγάπες και τα λουλούδια πάντα υπάρχει τρόπος. Επιπλέον δείχνει στον Comfy ότι έπιασε το μήνυμα με τη συμπάθεια και σχολιάζει την αναφορά μου για το αιώνια καλό αγόρι του παλέρμο προσπαθώντας να δει αν το είπα ως σήμα ή τυχαία.

Παραθέτω την 1η μου δημοσίευση. Αυτό το λουλουδάκι που το έχει αναμασήσει 100 φορές είναι αυτό με το οποίο είπα καλημέρα. Θα τονισω επισης τα σημεια που ο Ικαριωνας προσπαθει να διαστρεβλωσει.

Αρχική δημοσίευση από: ~Melania~
Καλημέρα κι από εμένα! :flowers: Καταρχάς να ευχαριστήσω τη ΣΕ για το όμορφο θέμα και τη δουλειά της, και να ευχηθώ σε όλους μας να έχουμε ένα υπέροχο παιχνίδι!!

Μια θερμή παράκληση: η όλη δυσκολία αυτού του παιχνιδιού φέτος ήταν ότι παρα πολλοί από εμάς είχαν δυσκολία στο χρόνο. Εγώ πχ τώρα κατάφερα να μπω, χθες είχα μια σοβαρή υποχρέωση. Είθε να είναι και η τελευταία φορά που θα το αναφέρω (το ξέρετε άλλωστε όλοι ότι ειμαι παίκτρια με επιχειρήματα και όχι "γκρινιαρουλα") αλλά παρακαλω λιγο σεβασμό απο όλους για όλους στο χρόνο που έχει ο καθένας να διαθέσει! Άλλωστε ο χρόνος μπορεί να είναι άπειρος που διαθέτεις και να πετάς πραγματα ανούσια για να μπερδεψεις ή και λιγότερος αλλα ουσιαστικός!! ;) φυσικά και κάποιοι ένοχοι θα κρύβονται στη σκιά αλλα κάποιοι θα είναι και πρώτο μέτωπο και γενικά μόλις ξεκινήσαμε οποτε θα δώσω σε όλους προς το παρόν το benefit of the doubt (αφορμωμενη και απο εμενα την ιδια) οποια σταση κι αν εχουν διαλέξει προς το παρόν. Το ποιος παιζει για να μπερδέψει και ποιος για να βοηθήσει πραγματικα, παντα φαίνεται στη πορεία.
Αυτά σαν εισαγωγή. Και πάλι καλο παιχνίδι να έχουμε παιδια!! Και ξεκινάω με σχολιασμό:

Η πρώτη αν δεν κάνω λάθος ψήφος και ναι random αλλα σαν να το παραπαίζει αναλαφρος ο Δημήτρης..
Καλα ειναι και αυτα βεβαια για να δούμε αν θα δημιουργηθούν κύματα (ουκ ολίγες φορές έχει γίνει χαμός απο τον πρωτο γυρο).

Η στιχομυθία δυσκολο να περάσει απαρατήρητη και γενικά δεν πιστεύω πολυ στις συμπτώσεις.. παρόλα αυτά ο Δημήτρης φαίνεται πιο πολυ να επιδιώκει τη κουβεντα και η Χιμελα να απαντάει.
Σχεση μεταξυ των δυο: σε ερωτηματικό.


Θα συμφωνήσω με αυτό το ποστ αν και λόγω των μεγάλων γνωστών συμπαθειων εδώ μέσα (θα το εξηγήσω παρακατω) η καρδούλα εκ πρώτης εμενα δεν μου κίνησε τοσο την υποψία χωρίς φυσικά να την ξεχνάω.

Επειδή όμως το παιχνίδι είναι το παιχνίδι, καμια ένδειξη συμπάθειας δεν πρέπει να περνάει εντελως απαρατήρητη. Η μαφία θα προσπαθήσει να δώσει τα σήματα της καποια στιγμή και μέσα στις αγαπες και τα λουλούδια παντα υπάρχει τρόπος.. :whistle:


Πολλή αγάπη..



Δεν έχω να πω κάτι για τη ψήφο προς εμενα, έχει ένα solid ας πούμε επιχείρημα δεδομένου ότι είναι ο πρώτος γύρος.



Γνωστές τακτικές πρώτου γύρου. Και όσο και αν ειμαι και εγω της άποψης ότι δεν είναι σωστό να αναφέρουμε τα παλιότερα παιχνίδια συνεχεια, περιμένουμε να σε δούμε πιο ενεργό.. Και δεν το εννοω απο άποψη μονο των ποστ εννοω τις τρελές θεωρίες :P





Μόνο ένα πράγμα θα πω εδώ και το σταματάω. Τα συγκινητικά λόγια είναι κάτι αντίστοιχο καραντακοβ ντιμιτζιμ (γνωριζόμαστε στη πραγματική ζωη).

Δεν μου αρέσει καθόλου να με υποστηρίζουν τοσο φανερα αγαπημένε ποσο μαλλον τωρα που είναι αρχη και εχω ήδη μια ραντομ ψήφο αλλα θα σου δώσω και εσενα για αρχή και μόνο την μικρή αμφιβολία ότι το είπες αυτό για μένα από συμπάθεια και όχι για να γίνω απο τον πρωτο γύρο αντικείμενο σχολιασμό για τη τοση φανερή υποστήριξη.. :hmm:


Η Μελανια δεν μπορουσε πραγματικα να πάρει θέση χτες. Από την άλλη πολλη κατανόηση δείχνετε πριν καν μπω και με ανησυχεί αυτο :hehe:



Καλά και το ολοι στη τύχη θα ψηφίσουμε δεν ισχύει εντελως και το ξέρεις..


Το συνεχίζεις και θα με πάρουν με τις πέτρες -εκτός αν αυτός είναι πραγματικά ο σκοπός σου (?).

Η ψήφος μου δεν θα αργήσει αλλα περιμένω να δω κάποιες κινήσεις ακόμα. Καλημέρα!

ΥΓ. Ικαριωνα παλι καπου ειδα σχολίασες οτι δεν είσαι σαν κάποιες κάποιες που ισχυρίζονται ότι είναι το αιώνια καλο κορίτσι του Παλέρμο. Από τα τόσα χρόνια που παίζω και τα τόσα παιχνίδια ενα εκανα μαφια :hehe: μην έχεις τόσο κόλλημα μαζι μου :P

Άμα είπα στο κόμφι ότι έπιασα το μήνυμα για τη συμπάθεια , συγγνώμη καλέ μου αλλά από πού μου έχει σταθεί; Απο το γεγονός ότι υποστήριξε φανερά αυτόν που εγώ ψήφισα;
Φυσικά ξέχασες να πεις ότι και εμένα δεν μου άρεσε αυτή η εκδήλωση πράγμα που σχολίασα και ξανασχολίασα.

Κάνει ποστ ο tsarachaf και σχολιάζει το παρακάτω για τη Μελανία και τον Comfortably. Δεν βλέπω οτιδήποτε ως πιθανό σήμα προς Μελανία ή συσχέτιση με Comfortably και το ίδιο και σε επόμενα ποστ του tsarachaf οπότε αν ισχύει το σενάριό μου, ο tsarachaf βγαίνει αθώος.

Άρα αφού δεν ισχύει το σενάριο σου, ο Τσάρα γίνεται ΦΟΥΛ ύποπτος. Ξέχασες να σχολιάσεις ότι ήταν και ο μόνος που έδειξε μια ανησυχία για τη φυγή του αρχιμαφιόζου (μπορεί κάλλιστα να θεωρούσε ότι δεν θα παιχτεί άλλη τυμβω). Και πάλι με τη λογική σου κάνεις λάθος. Θα μπορούσε με αυτό το τρόπο να επισημάνει "ξέρω την φιλία σας- την τονίζω- ανήκω και εγώ σε αυτήν".

Επόμενη σχετική εμφάνιση η Εμιλούκο. Μας κάνει μια καρδούλα και λέει στη Μελανία ότι περιμένει να δει τι θα απαντήσει ο Akikos που τον έκανε Call out. Αυτό το Call out με την καρδιά, σε συνδυασμό με τη Μελανία όταν τα είδα μου είχαν κάνει ένα κλικ. Κρατήστε το κι αυτό και θα δείτε τι ωραία που θα ενωθούν όλα στη συνέχεια.


Αρχική δημοσίευση από: Emilouko

Απο τα όσο διάβασα όλοι ακόμη μου φαίνονται χλιαροι και δεν μπορώ να ρίξω ακόμη βάσιμες κατηγορίες. Πάραυτα, από τα post που διάβασα δεν μου έκατσε καλά το post του Johnny15 και η ψήφος του καθώς και οι σκέψεις για ψήφο του Akikos.
Περιμένω να δω και γω τι θα απαντήσει στη Μελανια που τον έκανε Call out.

(αα και το θιμ είναι ο, τι καλύτερο )

Πολλοί παρατήρησαν ότι φώναζα πολλούς να σχολιάσουν και να μιλήσουν. Φυσικά κράτησες αυτό που κάπως σε επιβεβαίωνε.
Ας μην ξεχνάμε ότι στο περιβόητο ποστ σου με "ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΟΤΙΚΟΝ" ξέχασες να αναφέρεις την καρδούλα της Έμιλυ ;) Μήπως ήθελες να της πεις εσύ με αυτό το τρόπο "επιμένω σε αυτό το θέμα για να μου δώσετε σήμα"? Κι αν η Έμιλυ έδωσε σήμα σε εσένα;

Αρχική δημοσίευση από: Emilouko

Απο τα όσο διάβασα όλοι ακόμη μου φαίνονται χλιαροι και δεν μπορώ να ρίξω ακόμη βάσιμες κατηγορίες. Πάραυτα, από τα post που διάβασα δεν μου έκατσε καλά το post του Johnny15 και η ψήφος του καθώς και οι σκέψεις για ψήφο του Akikos.
Περιμένω να δω και γω τι θα απαντήσει στη Μελανια που τον έκανε Call out.

(αα και το θιμ είναι ο, τι καλύτερο )

Η Εμιλούκο λίγο αργότερα μας λέει ότι είναι τραβηγμένο αυτό με τις 6 καρδούλες. Και ασφαλώς μετά από διάφορες τυχαίες καρδούλες που παρείσφρυσαν στο αρχικό σήμα, πλέον το να έμενε κανείς εκεί π.χ. ο ΔΑ μόνο μπέρδεμα θα του προκαλούσε.

Τώρα θα με αναγκάσεις να βρω πόσοι είπαμε ότι αυτή η εμμονή με τις καρδιές και τα εμότικον είναι τραβηγμένη. Γιατί ήμασταν πάρα πολλοί που το θεωρούσαμε χαοτικό.

Αρχική δημοσίευση από: Emilouko

Εμένα μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο αυτό με τις 6 καρδούλες. Δύσκολα μου φαίνεται να είναι η πρώτη σκέψη κάποιου για να δώσει σήμα. Γι' αυτό μου φάνηκε και εξίσου τραβηγμένη η ψήφος σου. Σαν να ήθελες από πρωτο γύρο να φανεί ότι η ψήφος σου έχει λογική ισχύ. Ενώ των περισσότερων μας ας μην γελιόμαστε είναι ρανδομ με μικρές αφορμές περίεργα vibes από τα post που διαβάζουμε.

Άμα η καημένη όπως λες προσπαθεί να κάνει σήμα, θα είχε μπερδευτεί πάρα πολύ από το ποστ σου με τον σχολιασμό των εμότικον (πράγμα που επαναλαμβάνω εσύ μόνος σου το ξεκίνησες και ξέχασες εσκεμμένα και κάποιον [και άλλον έναν για την ακρίβεια αλλά βλέπεις πόσο εύκολο είναι να λες μόνο αυτά που θες και να κρύβεις κάποια άλλα για να βγάλεις ένα συμπέρασμα και να παραπλανησεις; ;)] )

Ακολουθεί ο dimijim που λέει το εξής εκπληκτικό στη Μελανία. Για αρχή φαίνεται να το ψάχνει και να ΔΕΙΧΝΕΙ πολίτης αλλά φαντάζεται πως το ίδιο ακριβώς θα ήθελε να παίξει κι αν ήταν μαφία. Ο ντίμιτζιμ με άλλα λόγια παίζει διαλεκτικά με την ιδιότητα του πολίτη και του μαφιόζου. Τι είναι αυτό που είναι ταυτοχρόνως πολίτης και εργάζεται με τους μαφιόζους; Τι είναι αυτό που παρότι ΔΕΙΧΝΕΙ πολίτης π.χ. σε όνειρο ή σχετική ερώτηση, τελικά είναι με τους κακούς; Ο ΔΑ. Μην βιαστείτε να τον κατηγορήσετε. Κρατήστε το κι αυτό και συνεχίζω.

https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479657&postcount=92
Βασικά ο Δημήτρης εδώ προσπαθεί να δικαιολογήσει το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει το παιχνίδι του από εμένα. Έλα τώρα μην ντρέπεσαι, όλοι ξέρουμε ότι παίζεις από παλιά εδώ μέσα και τον έχεις δει να μου την μπαίνει και να λέει "ψοφος στη Μελανία". Εγώ απλά σχολίασα το ότι έπαιζε προσεκτικά απέναντί μου και ότι μου εκανε εντύπωση. Επίσης νομίζω ότι ένας παίκτης σαν τον Δημήτρη δεν θα αναφερόταν έτσι στην ιδιότητά μου πρώτο γύρο. Απλά μιλούσε για τον τρόπο που παίζω, έχοντας παρατηρήσει το πως παίζω και από τις 2 πλευρές.

Επιστρέφει η Μελανία. Εμφανώς μπερδεμένη με το τι στο διάολο γίνεται με λουλούδια και καρδιές λέει ότι δεν θα ασχοληθεί άλλο και λέει δηλαδή στη μαφία να βρει άλλο σήμα γιατί έχασε τη μπάλα με τα απανωτά σχετικά με emoticons ποστ. Απαντάει στην Έμιλυ για το Call out, αναφέρεται στον dimijim που όπως λέει πέταξε σπόντα για τη φανέρωση των ρόλων της (το παράθεμα του dimijim που σας παρέθεσε πιο πάνω) και λέει σε μένα ότι το ποστ μου για τα εμότικον την έπεισε οτι ειναι περιττό να ασχοληθεί κανείς παραπάνω. Με άλλα λόγια αυτό που θα προσπαθήσω να σας δείξω είναι ότι η Μελανία είναι ο ΔΑ του παιχνιδιού μας. Και ότι σε όλα τα ποστ της πάντα αναφέρεται σε όσους λένε γι' αυτήν πράγματα που μπορεί να θεωρηθούν σήματα και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της.

Βασικά πάλι κάνεις λάθος. Δεν αναφέρομαι ποτέ μόνο σε παίκτες που μου μιλάνε, σχολιάζω τα πάντα και τους πάντες. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης να σου πει ότι δεν τον έχω σχολιάσει καθόλου, ή ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του. Αν αυτό εσένα δεν σου λέει κάτι (ή αντιθέτως σου λέει βολικά κάτι) εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ούτε έχω προσπαθήσει να επηρεάσω κανέναν ούτε έχω ακολουθήσει ποτέ κανέναν. Ακόμα περιμένω να δω οδηγίες που μου έχουν έρθει (τόσο απεγνωσμένα δεν ζητάω τα σήματα άλλωστε; )

πχ.των ποστ μου:
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479611&postcount=71
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479758&postcount=157

Στη συνέχεια μας λέει (ίσως να απαντάει στη Μελανία που είχε ρωτήσει εμένα αν πρέπει να στραφούμε στους αφανείς), ότι δεν πρέπει να επικεντρωθούμε τόσο στους αφανείς που ίσως να μην έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Μας λέει ότι στα πρωτοεμφανιζόμενα ανενεργά κρύβεται ένας μαφιόζος ενώ οι άλλοι τρεις είναι ανάμεσα στα άτομα που έχουν χλιαρή συμμετοχή και λένε γενικόλογα ή συνοψίζουν το τι λένε οι άλλοι. Θα μπορούσε ανέτως να είναι φανερός μαφιόζος και να προσπαθεί να μπερδέψει τον πληροφοριοδότη/αντίπαλο μαφιόζο που τον βλέπει.

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.. τελικά είμαι ΔΑ ή φανερή;
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479568&postcount=52 Εδώ έχω αναφέρει τους λόγους που έδινα benefit of the doupt στους ήσυχους για 1ο γύρο (η ίδια δεν έχω όσο χρόνο θέλω)

Πρώτο μου ποστ επίσης. Τέλος πού ακριβώς έχω γράψει αυτά που λες;;; Έχεις "ξεχάσει" να κάνεις παράθεση!!

Επίσης δεν έχεις αναφέρει καθόλου άλλα άτομα που ζητάω την γνώμη τους (εσύ το εμηνεύεις ότι ψάχνω σήμα, εγώ το ερμηνεύω ψάχνω τους υπόπτους και προσπαθώ να τους στριμώξω όλους με ερωτήσεις), όπως:
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479611&postcount=71 ακίκο
ντιμιτζιμ
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479709&postcount=114 έμιλυ
Ικαρίωνας

https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479716&postcount=120 εδώ ζητάω σήμα από το αλεξίσφαιρο ακίκο
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479758&postcount=157 Σύλβια
Τζόννυ
Χάρης
κλπ κλπ

μπορώ να συνεχίσω αν θες.

Γράφει ένα ποστ έπειτα ο i lie us που την κατηγορεί και μαζί με karadakov και εκείνη του απαντάει μιλώντας για σήματα και για σινιάλα που δεν ζητάει.

Αρχική δημοσίευση από: ~Melania~
Καλημέρα κι από εμένα!

Μάλλον τότε θα εννοείς ότι αναζητάω οδηγίες από όλους τους παίκτες του παλέρμο, γιατί αν δεν το έχεις προσέξει όλους τους ρωτάω κάτι. Αν δεν μπορείς τη διαφορά του προσπαθώ να βγάλω άκρη και να πιέσω ώστε να μιλάνε όλοι, με το ζητάω σήμα, είναι άλλο ζήτημα. Παρέλειψες τα πόσα ποστ που ρώταγα πίσω τον ακίκο πράγματα που τα γνόησε όλα εσκεμμένα. Επίσης, αν ζήταγα σήμα από τον ακικο, γιατί τον ψήφισα και ουσιαστικά συνέβαλα στο να βγει;

Έχω μπερδευτεί με το συλλογισμό σου. Τελικά προς τα που έκανα σινιάλα και με ποιον προσπαθώ να επικοινωνήσω;

#114: απαντάω σχολιάζοντας λόγια του ίδιου του ακίκο. Τον κατηγορώ και μετά ζητάω το σινιάλο του ;;;

Ποστ του i lie us που κατηγορεί Μελανία και δείχνει ότι δεν είναι μαζί κακοί. Δείτε και το ποστ 180 που κάνει σενάριο κατηγορώντας Μελανία και Karadakov στην αρχή και λέει στο τέλος ότι θα μπορούσε να ψηφίσει και Μελανία. Δεν βγαίνει να είναι μαζί στο κόλπο.

Μια χαρά βγαίνει γιατί δεν με ψήφισε ποτέ! Επίσης μαζί μου ήταν τώρα στην ψηφοφορία κατά του Τζόννυ.

Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να δείξω σε όλους πόσο λάθος είσαι όταν παρουσιάζεις τα μισά γεγονότα. Σε αυτό το ποστ με έχω βγάλει να συνεργάζομαι με όλους!

Ακολουθεί το ποστ 195 του tsarachaf που μιλάει για ΔΑ ο οποίος πέρα βρέχει και η Μελανία στο ποστ 227 του απαντάει παρότι δεν την ανέφερε ο ίδιος καθόλου. Σαν να αντιλήφθηκε ότι ο ΔΑ που πέρα βρέχει να είναι αναφορά για την ίδια και είπε να τσεκάρει.

https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479875&postcount=227
Eπίτρεψε μου να σε διαφωτίσω και εδώ. Στο #195 μιλάει ο Τσαρ στον Ηλία. Ο Ηλίας του απαντάει με το ποστ #220 https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479864&postcount=220

Στο ποστ μου εγώ δεν απαντάω σε κανέναν Τσαρα, απαντάω στον Ηλία που απάντησε στον Ακριβό και αναφέρει εμένα ;)

Είδες τι ωραία που όλα ΔΕΝ βγαίνουν;
Παρακαλώ δείτε τη συζήτηση, δεν μπορώ να την παραθέσω όλη αλλά έχω στείλει τα λινκ από όλα τα ποστ γιατί εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω.

Συνεχίζεις να παραβλέπεις το τι έλεγα, απάνταγα στον Ηλία που με ήθελε συνεργάτη με τον ακίκο και τον Χάρη, ο οποίος Ηλιας θεωρουσε τον ακίκο ΔΑ και εμένα να του ζητάω σήματα (; ).

Στο ποστ 229 η Μελανία στρέφεται σε Εμιλυ και Marjorie για να πουν κάτι. Τόσο η Έμιλυ όσο και η Marjorie έχουν αναφερθεί σ' αυτήν όπως φάνηκε παραπάνω, οπότε προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται.


Επίσης 2 σχόλια που ξέχασα να κάνω. 1ον: η έμιλυ είπε θα έκανε ένα ποστ. Ακόμα λείπει... ;
2ον. Η μαργιωρη εμφανίστηκε την ώρα που ψηφίστηκε..
(just food for thought)

Με εύλογες παρατηρήσεις που τις εξήγησα: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479926&postcount=246

Έχουν προηγηθεί οι αναφορές μου στα τραγούδια του Ultraviolence που είναι αγαπησιάρικα, ο Ultra γράφει τη θεωρία του για μένα με το τραγούδι που ανέβασα, μια θεωρία που με βόλεψε άπειρα σε εκείνη τη φάση, θα καταλάβετε γιατί. Η Μελανία κάνει ξανά αναφορά σε εμότικονς και περιμένει να δει απαντήσεις εμού και του ultra.


Αρχική δημοσίευση από: ~Melania~


Αυτή η εμμονή σας με τα τραγούδια και τα εμότικονς είναι θρυλική μήπως το έχετε παρακάνει που βασίζετε τις θεωρίες σας στις χαιρετούρες που κάναμε όταν ξεκίνησε το παιχνίδι; Ναι μεν πραγματικά βάσιμη υποψία, και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει ποτέ τον Ικαρίωνα σε κακό ρόλο για να πω ότι θα ήταν μια τακτική του αυτή, αλλά δεν θα βιαστώ να τον κατατάξω σε στρατόπεδο. Περιμένω να δω πως θα απαντήσει.

Έχω δηλώσει εξαρχής ότι δεν θα δώσω βάση σε αυτό το θέμα. Κάνω αναφορά στο ποστ του ούλτρα (που, κοίτα να δεις, δεν αναφέρεται σε εμένα) σχολιάζοντας την θεωρία του και επισημαίνω ότι ναι μεν έχει δίκιο γιατι φάσκεις και αντιφάσκεις, αλλά δεν θα βιαστώ να σε κρίνω. Δυστυχώς για σενα, σε έκρινα.

H θεωρία του ultra λοιπόν με βοήθησε πολύ διότι όντας σίγουρος ότι η Μελανία είναι ο ΔΑ, ήθελα να επιχειρήσω να πάρω τον ΔΑ με το μέρος μου και να προσπαθήσω να τον κάνω να κάψει την ιδιότητά του βγάζοντας έξω μαφιόζο. Γι' αυτό καθυστέρησα επίτηδες να γράψω το ποστ πριν την ψηφοφορία, ώστε να δώσω σήμα στον ΔΑ και να μην έχουν χρόνο να αντιδράσουν οι μαφιόζοι. Δείτε και διαβάστε προσεκτικά το ποστ 266.
Το ανέβασα 10 λεπτά πριν την ψηφοφορία. Εκεί απαντάω πρώτα στον Ultra γράφοντας:


Ο σαγηνεμένος από τη θεωρία των emoticons Ikarionas στο ποστ που παραπέμπεις, το 96, λέει ξεκάθαρα:


Μέχρι στιγμής αυτά έγιναν και νομίζω δεν μου ξέφυγε κάτι. Αν βλέπετε τίποτα ύποπτο σε emoticons πλην λουλουδιών και καρδιών, πείτε και σε μένα. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ύποπτο ή κάποιο pattern στα υπόλοιπα emoticons και άρα ίσως είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθεί κανείς με αυτά.

Και λίγο πιο κάτω στο ίδιο post:

Σημειωτέον ότι ο Comfortably ψήφισε την Marjorie που έκανε επίσης καρδιά και άρα ίσως να μην χρειάζεται να ασχοληθούμε τόσο με τις καρδιές από άποψη του ότι δείχνουν τους μαφιόζους. Ίσως να έχουν άλλο νόημα. Ακόμη και τυχαία να ξεκίνησαν, δεν αποκλείεται να προσέλαβαν νόημα στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο απ' όσο πρέπει αλλά ούτε και να τις ξεχάσουμε εντελώς.

Και συνεχίζω στο ίδιο post:

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καλό να κρατήσουμε λίγο ακόμη τις καρδιές και τα λουλούδια αλλά οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να μη σημαίνουν κάτι τόσο τρανταχτό όσο νομίζουμε και άρα πρέπει να επαγρυπνούμε για άλλα πιο έμμεσα σήματα.

Οπότε τα περί ''εμμονής'' και ''σαγήνευσης'' του Αστέρη από τα emoticons δεν ισχύει. Απλώς δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα χωρίς έρευνα. Και μόνο που με κατηγορείτε γι' αυτό εκπλήσσομαι.

Τώρα για τους στίχους απ' το τραγούδι ούτε που τους πρόσεξα. Απλώς είμαι κι εγώ αγαπησιάρης κατά βάθος. Καταλαβαίνω τον λόγο σου να με ψηφίσεις και η πλάκα είναι ότι κι εγώ γελάω με τους στίχους όσο τους βλέπω. Θα μπορούσε να είναι σήμα. Υπάρχει και η λέξη sign μέσα. Δεν βλέπω όμως τι νόημα θα είχε π.χ. ο στίχος: Time changed, we are different. Σε τι είμαι διαφορετικός; Όσος καιρός κι αν περάσει θα είμαι πάντα το αιώνια καλό αγόρι του παλέρμο.

Έβαλα με bold όλα αυτά που μιλάνε για καρδιές και λουλούδια στα οποία τονίζω ότι πρέπει να επαγρυπνούμε αλλά χωρίς να τα παίρνουμε πολύ τοις μετρητοίς. Και λέω ότι όντως οι στίχοι του τραγουδιού μου θα μπορούσαν να είναι σήμα. Αναρωτιέμαι μάλιστα τι νόημα να έχει ο στίχος Time changed, we are different και τον συνδέω με το αιώνια καλό αγόρι του παλέρμο. Δηλαδή με έμμεσο υπαινιγμό στη Μελανία. Ότι πέρασε ο καιρός και είμαστε διαφορετικοί π.χ. εγώ μαφιόζος και εσύ ΔΑ, δεν είμαστε οι αιώνια καλοί που ήμασταν.

Βασικά την παγιδούλα σου, όπως τόσο περήφανα λες, ούτε καν την κατάλαβα. Με είδες να αντιδράω κάπως;

Τι της λέω; Ότι ''μην νομίζεις πως δεν βλέπω τα ερωτήματά σου'', ''τα εμότικονς τα κρατάμε αλλά δεν πρέπει να εστιάσουμε εκεί για να μην μας ξεφύγουν πιο πραγματικά σήματα''. Της λέω ότι οι μαφίοζοι ίσως να ήθελαν να παίξουν με σήματα στην αρχή π.χ. με τις καρδιές αλλά μετά έβαζαν κι άλλοι παίκτες και έτσι είναι εύκολο να οδηγηθεί κανείς σε λάθος σενάρια. ''Μπορεί κάποιοι απ' αυτούς να θέλουν να παραπλανήσουν ΔΑ''. Στην πραγματικότητα ασφαλώς προσπαθούσα να την κάνω να εστιάσει στις καρδιές ξέροντας ότι θεωρεί εμένα, τον Κομφόρταμπλι με το αρχικό του ποστ και υποψιάζεται και τον ντίμιτζιμ, ως μαφιόζους. Της λέω μετά ''οι σκέψεις σου δεν με πείθουν εντελώς αλλά είναι ενδιαφέρουσες και νομίζω ότι παίζεις μόνη, τουλάχιστον ως έναν βαθμό. Θα σε εντάξω για λίγο και σένα στους αθώους μου και θα ήθελα να πορευτούμε για λίγο μαζί μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου''. Παίζει μόνη ως ένα βαθμό γιατί ναι μεν ο ΔΑ είναι μόνος αλλά είναι και με τη μαφία. Και της λέω να πορευτούμε μαζί. Πιο καραμπινάτο σήμα δεν μπορούσα να δώσω. Κανείς δεν το σχολίασε περιέργως. Και έρχεται στη συνέχεια το αποκορύφωμα: ''Αν με ρωτάς ποιους θεωρώ 100% αθώους που θα πρέπει να τους προστατέψουμε από τους μαφιόζους, θα έβαζα την Εμιλούκο που φαίνεται να έχει καλό ρολάκι και που πραγματικά δεν ξέρω γιατί την κατηγορούν και της οποίας τα γραπτά έψαξα και δεν νομίζω να έδωσε ποτέ σήμα για κάτι ή αν έδωσε το έδωσε κατά λάθος''. Της λέω ότι θεωρώ αθώα και με καλό ρολάκι την Έμιλυ, η οποία ασφαλώς δεν αθωώνεται από τίποτα και της λέω ότι ίσως έδωσε σήμα κατά λάθος η Έμιλυ, ώστε να την ωθήσω να πετάξει έξω απ' το παιχνίδι την Έμιλυ, νομίζοντάς την για αθώα. Και συνεχίζω: ''Τέλος, για τον Physiognomist παρότι δεν έχω καθαρή εικόνα και τον ψήφισα επειδή δεν μιλάει, δεν ξέρω αν θα πρέπει να τον αφήσουμε να βγει σε αυτόν τον γύρο. Καλύτερα να τον δούμε λίγο ακόμη στο παιχνίδι. Ακόμη και αν είναι μαφιόζος ίσως μας βοηθήσει να βρούμε άλλους μετά. Η μαφία δεν αποκλείεται να κάνει περίεργα παιχνίδια π.χ. να αλληλοψηφίζονται ή να αλληλοκατηγορούνται. Τόσα πράγματα έχουν δει τα μάτια μας. Το ίδιο θα έλεγα και για τον Johnny που παίζει μεν παράξενα αλλά μπορεί να κρύβει κάτι πιο σημαντικό που θα μας βοηθήσει αργότερα. Περιμένω κι από σένα να γράψεις περισσότερες σκέψεις για να μας βοηθήσεις''. Αυτά τα είπα ασφαλώς γιατί ήθελα να της φάω την ιδιότητα στην προσπάθειά της να σώσει Physio ή Johnny και να πετάξει έξω Έμιλυ. Προσπαθούσα να προστατέψω τους δυο τους. Για τον πρώτο το ψιλομετάνιωσα αλλά δεν με χάλασε το ότι βγήκε αρχιμαφιόζος.

Θα σου πω εγώ γιατί κανένας δεν σου έδωσε σημασία που με αθώωσες. Γιατί τα ίδια ακριβώς λόγια έχεις πει και για άλλους παίκτες και γενικά σε κάθε ποστ σου έχεις διαφορετική λίστα σίγουρων υπόπτων και σίγουρων αθώων. Γενικά η υποστήριξή σου νομίζω ότι δεν σημαίνει για κανέναν κάτι, ακριβώς επειδή είναι τόσο ευμετάβλητη.

Άρα τι έχουμε μέχρι στιγμής: Κομφόρταμπλι, Εμιλουκο, ντίμιτζιμ, Μαρτζορί και Φινεύς να κάνουν σινιάλα σε Μελανία (ασφαλώς κάποιος κατά λάθος -θα πω αργότερα γι' αυτό). Πάω και ψηφίζω Φινεύς, χωρίς να φανταστώ φυσικά πως θα μάζευε τόσες ψήφους αλλά τον υποπτεύονταν πολλοί και είχε και μια ψήφο ήδη. Έβλεπα και την Έμιλυ τότε με δύο ψήφους και θα μπορούσα να αλλάξω άνετα από Physio για να τη βγάλω αν μπορούσα. Ήθελα να τον ανεβάσω κι αυτόν λίγο γιατί μου έβγαινε μαφιόζος με το σενάριο που έκανα. Προσωπικά θεωρώ ότι η Μελανία θα μπορούσε να σκεφτεί να σώσει τον Φινέα αλλά επειδή της είπα να σώσει αν χρειαστεί εμένα ή να κρατήσουμε Φυσιογνωμων και Τζονι, δεν το έκανε και έτσι καταφέραμε να φάμε αρχιμαφιόζο, ο οποίος δήλωσε sad ίσως επειδή περίμενε η Μελανία να έχει πιάσει τα σημάδια του και να τον σώσει.

Βασικά δεν σκέφτηκα να σώσω κανέναν :P εγώ πίστευα στην ενοχή του Τζόννυ και έμεινα εκεί μέχρι το τέλος πολύ απλά. Ούτε εμμονική ήμουν ούτε τίποτα. Solid επιχειρήματα είχα, για όσους κι αν ψήφισα. Μήπως μπορείς να μου δείξεις ένα ποστ μου που δείχνω να σε καταλαβαίνω και να σε ακολουθώ; Γιατί ως τώρα τίποτα δεν έχουμε κοινό.

Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να σας πω το τι πήγα να κάνω ή αν θα έπρεπε να συνεχίσω να το παίζω μαφιόζος για να καθοδηγώ τη Μελανία, όμως το γεγονός ότι συνέβαλα στο να βγει αρχιμαφιόζος, όπως και το γεγονός ότι λογικά οι μαφιόζοι που θα είδαν το σήμα μου θα κατάλαβαν ότι πάω να το παίξω μαφιόζος στον ΔΑ τους και άρα θα ήθελαν να με φάνε το βράδυ για να του δείξουν ότι δεν ήμουν, θεώρησα καλύτερο να ανοίξω τα χαρτιά μου και να σας τα πω αυτά παρά να πεθάνω έτσι, όσο κι αν μάλλον δεν θα μου έριχναν τυμβωρυχία και θα μπορούσα να μιλάω με ηχώ. Προσπάθησα να γράψω όσο καλύτερα μπορούσα το σκεπτικό μου παρά την κούρασή μου. Ασχολούμαι με αυτό όλη μέρα. Δεν ήταν εύκολο γιατί στις παραθέσεις λόγων δεν φαίνονται τα άτομα στα οποία απαντάει αυτός του οποίου τα λόγια παραθέτω και έπρεπε να ψάχνω το κάθε ποστ ξεχωριστά. Αν έχει κάποιος την υπομονή αξίζει να κάνει και ο ίδιος την ίδια εξερεύνηση για να δει ότι αυτό που λέω για Μελανία βγαίνει και φαίνεται εύκολα. Σκέφτηκα ακόμη και το να μην πω τίποτα και να σας αφήσω να κατηγορείτε Ηλία ότι δήθεν έκανε σήμα σε ΔΑ για να τον νομίζει μαφιόζο ο ΔΑ και να τον σώσει βγάζοντας κάναν άλλο ίσως μαφιόζο. Αλλά ήταν ρίσκο και μπορεί να έφευγε αθώος.

Θα τρελαθώ πραγματικά. Πού ακριβώς με καθοδήγησες; Γενικά θέλω να ηρεμήσεις λίγο με την συμβολή σου, δεν έκανες και τίποτα καθοριστικό. Δεν σε παίρνει κιόλας να σχολιάσεις την θεωρία που έκανα εγώ.
Δυστυχώς για σενα ασχολήθηκα εγώ με τον τεράστιο παραλογισμό σου.

Τώρα για το ποιοι είναι οι μαφιόζοι της. Τα άτομα που θα μπορούσε τα λεγόμενά τους απέναντί της να ήταν σήμα είναι τα εξής:
Κομφόρταμπλι, Εμιλουκο, ντίμιτζιμ, Μαρτζορί και Φινεύς. Ο Φινεύς αποδείχτηκε μαφιόζος ήδη. Ο Ντίμιτζιμ έριξε εκείνο το καραμπινάτο σινιάλο για ΔΑ που παρέθεσα παραπάνω αλλά μου φαίνεται διαρκώς σαν να παίζει αθώα. Δεν είναι προτεραιότητα νομίζω αλλά να τον έχετε κατά νου αν ψάχνετε μετά άλλο μαφιόζο. Την Έμιλυ τη θεωρώ ένοχη κι απ' αυτά που είπε π.χ. ''καλά τα λέει ο Φινεύς'', ''η Μελανία δεν έκανε κάτι ύποπτο'', ''θα μας βγει καλό ρολάκι ο Φινεύς'' κλπ οπότε θα την έβαζα στους μαφιόζους. Η Μαρτζορί δεν βοηθάει και δεν συμμετέχει. Αν δεν είναι απλός πολίτης μου κάνει για μαφιόζο στυλ Μάιρας ή Νεφέλης Γκραφ που δεν έλεγε τίποτα και έμενε μέχρι το τέλος χωρίς να την βγάλει κανείς. Μην την αθωώνεται τόσο εύκολα. Ο Κομφόρταμπλι μου ταιριάζει σε κάθε σενάριο ως ύποπτος με τους κακούς αλλά σήμερα με μπέρδεψε πάρα πολύ, αρχικά με την ψήφο του στον Φινέα, που για μια στιγμή τρόμαξα ότι πάμε να βγάλουμε αθώο και τώρα με την ακύρωση της προφυλάκισης που έπαιξε σε μένα. Για την ψήφο στον Φινέα έχω κάποιες σκέψεις. Π.χ. ότι σαν μαφιόζος είδε το ποστ που έκανα για τον ΔΑ του και αφενός μη θέλοντας να χάσει ο ΔΑ την ιδιότητά του για να προστατέψει Τζόνι και αφετέρου ίσως νομίζοντας ότι ο ΔΑ του κατάλαβε πως ο Φινεύς είναι μαφιόζος και θα τον έσωζε, έριξε ψήφο στον Φινέα για να τον ανεβάσει, χωρίς να γνωρίζει βέβαια ότι θα έπαιρνε άλλες τρεις ψήφους μετά και ευελπιστώντας να μην αφήσει τον ΔΑ του να χάσει την ιδιότητα. Στο ποστ 253 μετά που ο Ultra μου έδωσε δεύτερη ψήφο, είπε ότι σκεφτόταν να με ψηφίσει και τώρα μου ρίχνει ακύρωση προφυλάκισης. Να έχω πέσει τόσο έξω στο σενάριό μου; Δύσκολο το βλέπω. Για τη Μελανία είμαι σίγουρος ότι δεν έχω πέσει έξω. Νιώθω πάντως λίγο τύψεις που κατηγορώ Comfy ενώ με έσωσε από προφυλάκιση. Τώρα για ποιο λόγο το έκανε αν είναι κακός; Δεν ξέρω. Να έχουν απελπιστεί στη μαφία και να προσπαθούν να περαστούν για πολίτες μπας και γλιτώσουν να τους βρούμε; Όλα είναι πιθανά. Άλλωστε έχουν αθωωθεί πολλά άτομα και ποιος κακός θα τολμήσει να παίξει προφυλάκιση σε κάποιον απ' αυτούς. Ίσως με το να σώσουν αθώους να προσπαθούν να διαφύγουν της προσοχής. Ο Comfy μάλιστα έσπευσε να ψηφίσει i lie us πρώτος πρώτος, ξέροντας ότι είναι ευκαιρία να βγει ένας αθώος που θα τον θεωρούν όλοι μαφιόζο επειδή έπαιξε λάθος και στάθηκε άτυχος. Και τώρα που με έσωσε από την προφυλάκιση του Physiognomist πάει και ψηφίζει αυτόν. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Physiognomist είναι κακός. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι αθώος και πήγε να με φάει πριν γράψω το κείμενό μου ή ενώ βοήθησα να βγει ο Φινεύς δίνοντάς του τη δεύτερη ψήφο. Μπορεί να το έστησαν μαζί με Comfy σε μια κίνηση απελπισίας. Ίσως τραβηγμένο αλλά το λέω κι αυτό. Μπορεί να είναι και αθώος που απλώς έπλασε ένα σενάριο με μένα ΔΑ και βιάστηκε να με βγάλει μέσα στα ξημερώματα. Δεν ξέρω τι τρέχει με αυτόν. Είδα κάποια πράγματα που έγραψε και δεν ήθελα να τον βγάλω σήμερα παρότι τον ψήφισα πρώτος. Ας τον έχουμε όμως υπόψιν.
Στο ερώτημα για ποιο λόγο η μαφία άφησε τον Φινεύς να φύγει τόσο εύκολα, να σκεφτείτε και το σενάριο ότι ήταν σίγουροι πως θα τον έσωζε ο ΔΑ αλλά την πάτησαν. Και νομίζω πως το ποστ μου στη Μελανία βοήθησε στο να την πατήσουν.

Κάπου εδώ νομίζω σε χάνουμε όλοι.. Από πού να θεωρήσει η μαφία ότι θα έσωζα τον Φινέα; Δώσε μου μια απάντηση σωστή και ειλικρινά θα σηκώσω τα χέρια ψηλά. Το ποστ σου ειλικρινά καλέ μου, δεν το είδα μέχρι που γύρισα, έλειπα όλο το απόγευμα χτες. Πώς ακριβώς με παραπλάνησες;

Στο ποστ 246 και ενώ προηγούνταν ο Physiognomist, ξέχασα να αναφέρω ότι του κάνει ερωτήσεις για το αν πιστεύει ότι πρέπει να είναι σε ισοψηφία κλπ, σαν να προσπαθεί να μάθει αν πρέπει να επέμβει για να τον σώσει ή όχι. Ασφαλώς δεν μπορούσε να τον ρωτήσει αν πιστεύει ότι πρέπει να τον σώσουν. Τον ρώτησε πιο έμμεσα. Ίσως το γεγονός πως ο Physiognomist δεν της απάντησε να είναι υπέρ του ως αθώος που δεν έχει ιδέα από ΔΑ αλλά δεν ξέρω.

Όπως έχω ρωτήσει και τον Ακίκο, και τον Τζόννυ, και τον Χάρη και την Σύλβια και τον Δημήτρη και την Έμιλυ και τον Κόμφι και όοοοοολο το παλέρμο για την γνώμη τους για το παιχνίδι και για να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους.

Το τελευταίο ποστ της, το 322 έχει επίσης ενδιαφέρον. Εκεί λέει:

Καλησπέρα κι από εμένα,

Γενικά έγινε ένας χαμός.. όπως έχω αναφέρει από τις συμμετοχές ήδη έχω τεράστιο έλλειμα χρόνου και πραγματικά ήθελα να είμαι στη ψηφοφορία αλλά δεν τα κατάφερα. Το κεφάλι μου είναι καζάνι. Θα προσπαθήσω να τα πιάσω όλα από την αρχή υπό το φως των νέων γεγονότων.

Είχα κάνει άπειρες παραθέσεις αλλά δεν έχει νόημα να τα σχολιάσω όλα ένα ένα. Χρειαζόμαστε όλοι ένα re-read. Παραδέχομαι εκ των προτέρων ότι στάθηκα εντελώς λάθος.

O Φινέας αρχιμαφιόζος. Αρχικά να συγχαρώ που καταφέρατε να βγάλετε τον αρχιμαφιόζο. Αν και στην αρχή με ανησύχησε αυτό το κύμα, τελικά αποδείχτηκε σωστό.Παρόλα αυτά τώρα πρέπει να αναζητήσουμε γιατί έκαψαν έτσι τον αρχηγό τους.. (τρελαίνομαι αυτή τη στιγμή ). Σίγουρα κάπου εκεί κρύφτηκαν μαφιόζοι.

Σενάρια: 1. Ο Ηλίας είναι ο μαφιόζος που προσπαθεί να σώσει τον Αρχιμαφιόζο (οι άλλοι δεν ρίσκαραν να φανερωθούν). Τελικά αποτυγχάνει η κίνηση (τύμβω σε Ακίκο, ρίλι; πώς θα μας βοήθαγε σε αυτή τη φάση εδώ; ).
2. Πέσαμε πάνω σε 2 μαφιόζους. Κάποιος έπρεπε να θυσιαστεί για τους άλλους και ο πιο συζητημένος ήταν ο Φινέας, ο Φυσιο και ο Τζόννυ (που όπως θα εξηγήσω παρακάτω, τον θεωρώ πλέον επίσημα αθώο). Αρχικά πήγαιναν για Φυσιο εναντίον Τζόννυ, τελικά εντελώς "απρόβλεπτα" έφυγε ο Φινέας και δεν είχαν από που να το πιάσουν. Συνεπώς προστατεύθηκε 1 μαφιόζος; Ή πέσαμε σε 2 πολίτες και 1 μαφιόζο και απλά δεν είχαν πώς να το σώσουν; (τραβηγμένο σενάριο, το αναφέρω και μόνο επειδή έχω μείνει έκπληκτη με την αποχώρηση του αρχιμαφιόζου). Στο σενάριο μου άρα καταλήγω ότι ίσως ο Φύσιο είναι ο άλλος μαφιόζος που "χτυπήθηκε".
3. Κρατάμε ότι ο Φινέας ανέφερε πολύ: α) Τζόννυ (τον οποίο δεν θα κατηγορούσε ποτέ εξαρχής, ούτε θα δημιουργούσε τέτοιο κύμα εναντίον του, ή θα τον ανέβαζε τόσο ψηλά χτες και σήμερα, ακόμα κι αν πχ. ήταν φανερός και ήθελε να πάρει με το μέρος του τον αντίστοιχο παίκτη που τον γνωρίζει. Ο Φινέας τον προέβαλε ξεκάθαρα από την αρχή, οπότε αυτό του δίνει το λευκό χαρτί αυτόματα, κατά την γνώμη μου).
β) Χάρης
γ) Σύλβια

Το αναμενόμενο με μια τέτοια αποχώρηση ήταν να παιχτεί τυμβω. Οι μαφιόζοι λογικά προσπάθησαν να τον περάσουν ως κάποιον που ξέρει ρόλο (ΑΜ ή πληροφοριοδότη ή ντετέκτιβ; καθώς έκανε σχόλιο του τύπου "είχα πράγματα να σας βοηθήσω") και κατηγόρησαν 2 παίκτες... Περιμένοντας να γίνει το αναπόφευκτο, υπολόγισαν είτε ότι θα τους αθωώσουμε αμέσως ή αντίθετα, ότι θα τους κατηγορήσουμε ακριβώς επειδή ήταν τα τελευταία λόγια του Αρχμαφ.

4. Ερωτηματικό σε ρόλο: -Τσάρα, που είχε αμφιβολίες για τη φυγή του Φινέα
- Γρήγορες ψήφοι κόμφι, ιλιάσο και ιντιάνα σε Φινέα κυριολεκτικά τελευταία στιγμή. Η εξήγηση μου είναι απλή... πιστεύω ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να κρύβεται ένας μαφιόζος , εφόσον είδαν ότι ο φινέας ανέβαινε επικίνδυνα πολύ και να μπήκε εκεί για ξεκάρφωμα: α) Να προσπαθήσει να δημιουργήσει πλασματικά εικόνα ότι ο φινέας είναι πάνω και να αλλάξει τελευταία στιγμή με κάποιον άλλο, και το ίδιο παράλληλα ένας από αυτούς που ψήφισαν άλλους παίκτες (που προφανώς δεν έγινε, αφού φάνηκε χαμένο το παιχνίδι, και έτσι έμεινε εκεί που ήταν για ξεκάρφωμα)
β)να έστειλαν φανερό να ταχθεί τόσο κοντά στη λήξη της ψηφοφορίας εναντίον του Φινέα, ώστε να πόνταραν στην αλλαγή του ΑΜ ή του πληροφοριοδότη αν είχε ψηφίσει Φινέα ή έστω στην προσπάθεια του να τον αθωώσει (πράγμα δύσκολο στη παράταση, με τη τόση διαφορά ψήφων, noted ότι δεν άφησαν καθόλου χρόνο για σχοολιασμό, και το ότι δεν δικαιολογήθηκαν)
γ) να έγινε για ξεκάρφωμα επειδή κατάλαβαν ότι ο Φινέας θα φύγει
η λογική μου λέει ότι πρέπει να υπάρχει κάποια εξήγηση που άφησαν τον αρχιμαφιόζο τους να φύγει έτσι.

Από τους τρεις, ο ιντιανα φαινεται λιγότερο ένοχος από τους άλλους δύο επειδή ψήφισε τον φυσιο (όχι απολύτως αθώος, επειδή λίγο πριν κλείσει η ψηφοφορία ψήφισε τον φύσιο)..

- Μικρό ερωτηματικό για κόμφι, που είναι αρκετά υποστηρικτικός απο την αρχη του παιχνιδιου, χωρις ουσιαστικη συμβολή (πρώτα με εμένα μετά τον τζόνυ)
Ικαρίωνα ακόμα περιμένουμε σχόλια από εσένα, γιατί θα γέλαγα πολύ αν ησουν πορνη και εβγαλες τον αρχιμαφιοζο σου

Οι σκέψεις μου είναι μπερδεμένες αυτή τη στιγμή, απλά παραθέτω όσο πιο λογικά μπορώ όσα μου ήρθαν τώρα στο κεφάλι. Δεν έχω ξαναγράψει έτσι. Επίσης αναφέρομαι στους άμεσα εμπλεκόμενους και θα αναφερθώ σε όλους τους υπόλοιπους αύριο με ποστ και ψήφο πριν την δολοφονία. Καλο βράδυ από εμένα!

ΥΓ απάντηση στη Σύλβια: δεν είχα πει ότι δεν θα μπω από τις 7 και μετά γιατί δεν πρόλαβα, μάλλον με μπερδεύεις με την Έμιλυ.







Η αρχή του μηνύματος είναι σαν να ζητάει συγγνώμη απ' τη μαφία που έπαιξε λάθος και που δεν κατάφερε να είναι στην ψηφοφορία. Λέει μάλιστα ότι τρελαίνεται που η μαφία έκαψε έτσι τον αρχηγό της. Πρέπει να είναι φουλ μπερδεμένη γιατί θεωρούσε μαφία εμένα και τον κόμφυ και μας είδε να ψηφίζουμε κι οι δυο μας Φινεύς. Στο σημείο 4 ασχολείται μόνο με το να προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε με τους μαφιόζους και γιατί άφησαν να φύγει ο αρχιμαφιόζος. Λέει ότι πρέπει να τον ψήφισαν συνμαφιόζοι του. Αποφεύγει να αναφέρει εμένα αλλά αναφέρει τον Κόμφι και κάνει σενάρια για τους μαφιόζους που δεν βοηθούν τους πολίτες παρά εκφράζουν τα δικά της ερωτήματα ως ΔΑ. Στο τελευταίο bold αναφέρει μαζί εμένα και τον Κόμφυ. Περιμένει από τον Κόμφυ να της δώσει κάποια απάντηση. Ήταν τόσο υποστηρικτικός απ' την αρχή μαζί της αλλά δεν έχει δει συμβολή του ακόμη και μπερδεύτεται. Μήπως δεν είναι μαφιόζος της; Και από εμένα επίσης γυρεύει απαντήσεις. Με θεωρεί σίγουρο μαφιόζο με το ποστ που της έγραψα και της έκανα σήμα αλλά δεν μπορεί ασφαλώς να πει ότι θα γελάσει αν είμαι μαφιόζος που έφαγα αρχιμαφιόζο μου οπότε το λέει έμμεσα ότι θα γελάσει αν ήμουν πόρνη και έφαγα αρχιμαφιόζο. Λέει και ότι οι σκέψεις της είναι μπερδεμένες αυτή τη στιγμή.

Το ότι εσύ δεν κάθισες ούτε λεπτό να σκεφτείς σενάρια γιατί άφησαν έτσι τον Αρχιμαφιόζο τους με ξεπερνάει και με βάζει σε σκέψεις. Για μένα ανήκεις στον κακό συνασπισμό, και είσαι ή ο ΔΑ (που μπερδεύει και παραλλάσσει τα γεγονότα) ή η πόρνη (φουλ ταιριαστό προφίλ). Επίσης από πού συμπέρανες ότι ζητάω συγγνώμη; Εσένα δεν σου έκανε καμία εντύπωση που άφησαν έτσι τον ΑρχΜαφ τους να βγει;; Τρελαίνομαι που από 2ο γύρο άφησαν έτσι έναν εκ των λίγων κακών τους να βγει κι όχι επειδή δεν έκανα τίποτα εγώ,και ψάχνω μια λογική εξήγηση. Προφανώς και χαίρομαι με τη μεγάλη νίκη, αλλά η εμπειρία μου δείχνει ότι πολλές φορές υπάρχει κάποιο σχέδιο από πίσω. Εσύ γιατί δεν ψάχνεις;; Πιστεύεις ότι αν ήμουν κακιά θα έβγαινα και μίλαγα έτσι; Πραγματικά πόσο λίγο με ξέρεις. Έλειπα από το μεσημέρι και όταν γύρισα είχαν γίνει πολλά.. απλά δεν επαναπαύθηκα "οκ όλα καλά, έρχομαι αύριο". Δεν είμαι έτσι, πάντα προσπαθώ να παίξω όσο μπορώ καλύτερα.

Η Μελανία είχε κάνει και κάποιους υπαινιγμούς για επαναφορές παιχτών σε κάποια ποστ που βαριέμαι ειλικρινάνα ψάξω, οπότε ίσως να έχει και καμιά νεκροφάνεια και θα είναι καλό να της την φάμε.

Πού έχω κάνει εγώ τέτοια αναφορά;

Mετά από κάποιες ομολογουμένως δύσκολες ώρες, αυτά έχω. Λοιπόν παρακαλώ ξυπνήστε όλοι. Εσκεμμένα έχει κάνει quotes χωρίς τα λινκ και χωρις τον αριθμο των ποστ για να μην γυρίσουμε στην αρχή να τα ελέγξουμε, τα έχει βάλει όπως θέλει και διαβάζει ο καθένας ουσιαστικά μόνο αυτά που έχει γράψει ο ίδιος, βγάζοντας ένα συμπέρασμα που μπάζει από παντού. Για μένα αυτός ο άνθρωπος που πάει να μας παραπλανήσει με τέτοιο τρόπο πρέπει να φύγει. Φυσικά έχει το μαγικό τρόπο πάντα να τους κάνει όλους να τον ακολουθούν, κι ας λέει παράλογα πράγματα, αλλά εγώ θα παλέψω όσο μπορώ μέχρι το τέλος.

Ψήφος σε ΙΚΑΡΙΩΝΑ από εμένα.

Ύποπτοί μου παραμένουν Ηλίας, ο Φύζιο, τσάρα ή και ντιμιτζίμ και αναζητώ κάποιον ακόμα στους πιο σιωπηλούς. Τόσες ώρες που γράφω δεν πρόλαβα την ψηφοφορία, ελπίζω να μην τα έγραφα όλα μάταια.

Μέχρι να γράψω γράφτηκαν άλλα πόσα. Επανέρχομαι με απαντήσεις στα ποστ που γράφτηκαν τις άπειρες ώρες που έγραφα εγώ.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Νομίζω οτι αυτό είναι κομβικό σημείο στο παιχνίδι. Ο Ικαρίονας είναι ένας δυναμικός παίκτης ο οποίος όμως έχει το συνήθειο να κατηγορεί όποιους δε συμφωνούν μαζί του στις θεωρίες του. Οπότε θεωρώ οτι τώρα θα υπάρξουν παίκτες που είτε από αδιαφορία για το παιχνίδι, είτε από σεβασμό στον Ικαρίονα, είτε από φόβο μην πάνε ενάντια στο ρεύμα, θα συμφωνήσουν μαζί του. Ζητώ από τους πολίτες να διαβάσουν ξανά τα πάντα και να κρίνουν μόνοι τους.

Επίσης, έχουμε κάρτες οι πολίτες. Έχουμε άμεση προφυλάκιση σίγουρα, έχουμε τουλάχιστον μία νεκροφάνεια. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δείτε τα πράγματα λογικά και θα τα πάμε καλά.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλημέρα κι από εμένα!

Ικαρίωνα για άλλη μια φορά συγχαρητήρια που κατάλαβες το παιχνίδι! :P να σου πω την αλήθεια, το έβλεπα εξαρχής να έρχεται, γιατί πάντα εντελώς ξαφνικά γυρίζεις εναντίον μου, και φυσικά είμαι από τα λίγα άτομα που μπορείς να στραφείς εναντίον, αφού γράφω όσο συχνά μπορώ και εκφράζω πραγματικές σκέψεις. Ας τα πάρουμε ένα ένα! Μου πήρε πάρα πολλή ώρα να σε καταρρίψω εντελώς, αλλά άξιζε! Παρακαλώ πάρα πολύ όποιος διάβασε τη θεωρία του να διαβάσει την απάντηση μου.

Καταρχάς ας ξεκινήσουμε με το πρώτο σου επιχείρημα για μαργιωρή:



https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479464&postcount=17 post 17#, ώρα:20:43
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479479&postcount=24 ποστ 24#, ώρα: 21:39 (ψήφος Marjoriee σε εμένα)
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479485&postcount=26 ποστ #26, ώρα: 21:50, Ικαρίωνας κάνει το σχόλιο για μενα, περί καλού παιδιού του Παλέρμο)

Πρέπει συνεπώς να μου εξηγήσεις πως το έδωσες το πάτημα και σε ποιον. Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα. Επίσης η μαργιωρή, καινούργια παίκτρια του παλέρμο βγήκε έτσι απροκάλυπτα και μου έδωσε σήμα; Οκ.



Για αυτά τα ποστ του Κομφι, έχω δώσει την εξήγησή μου. Πρώτον τα αναφέρει επειδή γνωριζόμαστε (τουλάχιστον αυτή την εξήγηση έδωσα και εγώ λόγω του προώρου του μηνύματος) και δεν είναι και κρυφό, και δεύτερον εξαρχής και εμένα δεν μου άρεσε που το έκανε αυτό γι'αυτό ακόμα και τώρα δεν αφήνω να το ξεχάσουν (μιας και βολικά ξέχασες ότι ακόμα και στο τελευταίο μου ποστ το ανέφερα). Άμα ήταν σήμα δεν θα προσπαθούσα να ξεχαστεί;

Αυτό που επίσης ξεχνάς να σχολιάσεις για τον Κόμφι είναι ότι αυτός και εγώ δεν πάμε πουθενά μαζί. Ο Κόμφι χτες ψήφισε Φινέα και υποστήριζε σθεναρά αθωότητα Τζόννυ (αφού πρώτα δήλωσε ότι θα προστατέψει εμένα:

1η μέρα:


2η μέρα:


Σου υπενθυμίζω ότι εγώ ψήφισα Τζόννυ χτες και αυτός τελικά ψήφισε Φινέα. Οπότε αυτό μας δένει ως...;



Αχ, αχ θα σε μαλώσω. Μπερδεύτηκες!
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479516&postcount=42 ποστ #42, ώρα 23:05
εδώ ξεκινάς να μετράς τις καρδιές κλπ.

https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479559&postcount=49 ποστ #49, ΠΟΣΤ ΦΙΝΕΑ ΠΕΡΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΩΡΑ: 02:30

Άρα καμία συμβουλή "φίλου αρχιμαφιόζου" δεν ακολούθησες.. μόνος σου το ξεκίνησες!



Καθόλου δεν συνεπάγεται αυτό ότι δεν ανήκει στη μαφία. Άνετα θα μπορούσε να σημαίνει "προσέξτε το" με την λογική σου... :whistle:



Βασικά για να τα λέμε με τη σειρά τους (πάλι εδώ μπερδεύτηκες!)

Κόμφι-> κάνει ποστ με καρδιές https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479486&postcount=27
Ικαρίωνα-> το σχολιάζει https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479516&postcount=42
Ηλίας -> το σχολιάζει https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479540&postcount=47
ΤΩΡΑ έρχεται ο Φινέας -> https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479559&postcount=49

με το σχόλιο με το οποίο και καλά βασίστηκες . Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, μας παρουσιάζεις άλλο κιόλας σαν συνέχεια των "γεγονότων" (δηλαδή σαν απάντηση του Φινέα), το οποίο ήρθε πολύ πολύ μετά,

ποστ #72 https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479612&postcount=72

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ!!11
Μετά το ποστ 72# του Φινέα ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΖΟΝΝΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ 51!!!
Παιδιά πραγματικά τα έχω χαμένα, μαγικά πράγματα συμβαίνουν.



O οποίος τέλος πάντων λέει:


Σχολιο που έγινε υπερβολικά (και πραγματικά) κοντά σε αυτό του Ηλία και επειδή απλά δεν είχε κάτι άλλο να πει το επανέλαβε με άλλα λόγια. Άρα γιατί μας αθωώνεις Ικαρίωνα τον κόμφι αφού μου έκανε σήμα (και το επικροτείς κιόλας; )



Παραθέτω την 1η μου δημοσίευση. Αυτό το λουλουδάκι που το έχει αναμασήσει 100 φορές είναι αυτό με το οποίο είπα καλημέρα. Θα τονισω επισης τα σημεια που ο Ικαριωνας προσπαθει να διαστρεβλωσει.



Άμα είπα στο κόμφι ότι έπιασα το μήνυμα για τη συμπάθεια , συγγνώμη καλέ μου αλλά από πού μου έχει σταθεί; Απο το γεγονός ότι υποστήριξε φανερά αυτόν που εγώ ψήφισα;
Φυσικά ξέχασες να πεις ότι και εμένα δεν μου άρεσε αυτή η εκδήλωση πράγμα που σχολίασα και ξανασχολίασα.



Άρα αφού δεν ισχύει το σενάριο σου, ο Τσάρα γίνεται ΦΟΥΛ ύποπτος. Ξέχασες να σχολιάσεις ότι ήταν και ο μόνος που έδειξε μια ανησυχία για τη φυγή του αρχιμαφιόζου (μπορεί κάλλιστα να θεωρούσε ότι δεν θα παιχτεί άλλη τυμβω). Και πάλι με τη λογική σου κάνεις λάθος. Θα μπορούσε με αυτό το τρόπο να επισημάνει "ξέρω την φιλία σας- την τονίζω- ανήκω και εγώ σε αυτήν".



Πολλοί παρατήρησαν ότι φώναζα πολλούς να σχολιάσουν και να μιλήσουν. Φυσικά κράτησες αυτό που κάπως σε επιβεβαίωνε.
Ας μην ξεχνάμε ότι στο περιβόητο ποστ σου με "ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΟΤΙΚΟΝ" ξέχασες να αναφέρεις την καρδούλα της Έμιλυ ;) Μήπως ήθελες να της πεις εσύ με αυτό το τρόπο "επιμένω σε αυτό το θέμα για να μου δώσετε σήμα"? Κι αν η Έμιλυ έδωσε σήμα σε εσένα;



Τώρα θα με αναγκάσεις να βρω πόσοι είπαμε ότι αυτή η εμμονή με τις καρδιές και τα εμότικον είναι τραβηγμένη. Γιατί ήμασταν πάρα πολλοί που το θεωρούσαμε χαοτικό.



Άμα η καημένη όπως λες προσπαθεί να κάνει σήμα, θα είχε μπερδευτεί πάρα πολύ από το ποστ σου με τον σχολιασμό των εμότικον (πράγμα που επαναλαμβάνω εσύ μόνος σου το ξεκίνησες και ξέχασες εσκεμμένα και κάποιον [και άλλον έναν για την ακρίβεια αλλά βλέπεις πόσο εύκολο είναι να λες μόνο αυτά που θες και να κρύβεις κάποια άλλα για να βγάλεις ένα συμπέρασμα και να παραπλανησεις; ;)] )



https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479657&postcount=92
Βασικά ο Δημήτρης εδώ προσπαθεί να δικαιολογήσει το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει το παιχνίδι του από εμένα. Έλα τώρα μην ντρέπεσαι, όλοι ξέρουμε ότι παίζεις από παλιά εδώ μέσα και τον έχεις δει να μου την μπαίνει και να λέει "ψοφος στη Μελανία". Εγώ απλά σχολίασα το ότι έπαιζε προσεκτικά απέναντί μου και ότι μου εκανε εντύπωση. Επίσης νομίζω ότι ένας παίκτης σαν τον Δημήτρη δεν θα αναφερόταν έτσι στην ιδιότητά μου πρώτο γύρο. Απλά μιλούσε για τον τρόπο που παίζω, έχοντας παρατηρήσει το πως παίζω και από τις 2 πλευρές.



Βασικά πάλι κάνεις λάθος. Δεν αναφέρομαι ποτέ μόνο σε παίκτες που μου μιλάνε, σχολιάζω τα πάντα και τους πάντες. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης να σου πει ότι δεν τον έχω σχολιάσει καθόλου, ή ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του. Αν αυτό εσένα δεν σου λέει κάτι (ή αντιθέτως σου λέει βολικά κάτι) εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ούτε έχω προσπαθήσει να επηρεάσω κανέναν ούτε έχω ακολουθήσει ποτέ κανέναν. Ακόμα περιμένω να δω οδηγίες που μου έχουν έρθει (τόσο απεγνωσμένα δεν ζητάω τα σήματα άλλωστε; )

πχ.των ποστ μου:
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479611&postcount=71
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479758&postcount=157



Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.. τελικά είμαι ΔΑ ή φανερή;
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479568&postcount=52 Εδώ έχω αναφέρει τους λόγους που έδινα benefit of the doupt στους ήσυχους για 1ο γύρο (η ίδια δεν έχω όσο χρόνο θέλω)

Πρώτο μου ποστ επίσης. Τέλος πού ακριβώς έχω γράψει αυτά που λες;;; Έχεις "ξεχάσει" να κάνεις παράθεση!!

Επίσης δεν έχεις αναφέρει καθόλου άλλα άτομα που ζητάω την γνώμη τους (εσύ το εμηνεύεις ότι ψάχνω σήμα, εγώ το ερμηνεύω ψάχνω τους υπόπτους και προσπαθώ να τους στριμώξω όλους με ερωτήσεις), όπως:
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479611&postcount=71 ακίκο
ντιμιτζιμ
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479709&postcount=114 έμιλυ
Ικαρίωνας

https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479716&postcount=120 εδώ ζητάω σήμα από το αλεξίσφαιρο ακίκο
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479758&postcount=157 Σύλβια
Τζόννυ
Χάρης
κλπ κλπ

μπορώ να συνεχίσω αν θες.



Μια χαρά βγαίνει γιατί δεν με ψήφισε ποτέ! Επίσης μαζί μου ήταν τώρα στην ψηφοφορία κατά του Τζόννυ.

Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να δείξω σε όλους πόσο λάθος είσαι όταν παρουσιάζεις τα μισά γεγονότα. Σε αυτό το ποστ με έχω βγάλει να συνεργάζομαι με όλους!



https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479875&postcount=227
Eπίτρεψε μου να σε διαφωτίσω και εδώ. Στο #195 μιλάει ο Τσαρ στον Ηλία. Ο Ηλίας του απαντάει με το ποστ #220 https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479864&postcount=220

Στο ποστ μου εγώ δεν απαντάω σε κανέναν Τσαρα, απαντάω στον Ηλία που απάντησε στον Ακριβό και αναφέρει εμένα ;)

Είδες τι ωραία που όλα ΔΕΝ βγαίνουν;
Παρακαλώ δείτε τη συζήτηση, δεν μπορώ να την παραθέσω όλη αλλά έχω στείλει τα λινκ από όλα τα ποστ γιατί εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω.

Συνεχίζεις να παραβλέπεις το τι έλεγα, απάνταγα στον Ηλία που με ήθελε συνεργάτη με τον ακίκο και τον Χάρη, ο οποίος Ηλιας θεωρουσε τον ακίκο ΔΑ και εμένα να του ζητάω σήματα (; ).



Με εύλογες παρατηρήσεις που τις εξήγησα: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479926&postcount=246



Έχω δηλώσει εξαρχής ότι δεν θα δώσω βάση σε αυτό το θέμα. Κάνω αναφορά στο ποστ του ούλτρα (που, κοίτα να δεις, δεν αναφέρεται σε εμένα) σχολιάζοντας την θεωρία του και επισημαίνω ότι ναι μεν έχει δίκιο γιατι φάσκεις και αντιφάσκεις, αλλά δεν θα βιαστώ να σε κρίνω. Δυστυχώς για σενα, σε έκρινα.



Βασικά την παγιδούλα σου, όπως τόσο περήφανα λες, ούτε καν την κατάλαβα. Με είδες να αντιδράω κάπως;



Θα σου πω εγώ γιατί κανένας δεν σου έδωσε σημασία που με αθώωσες. Γιατί τα ίδια ακριβώς λόγια έχεις πει και για άλλους παίκτες και γενικά σε κάθε ποστ σου έχεις διαφορετική λίστα σίγουρων υπόπτων και σίγουρων αθώων. Γενικά η υποστήριξή σου νομίζω ότι δεν σημαίνει για κανέναν κάτι, ακριβώς επειδή είναι τόσο ευμετάβλητη.



Βασικά δεν σκέφτηκα να σώσω κανέναν :P εγώ πίστευα στην ενοχή του Τζόννυ και έμεινα εκεί μέχρι το τέλος πολύ απλά. Ούτε εμμονική ήμουν ούτε τίποτα. Solid επιχειρήματα είχα, για όσους κι αν ψήφισα. Μήπως μπορείς να μου δείξεις ένα ποστ μου που δείχνω να σε καταλαβαίνω και να σε ακολουθώ; Γιατί ως τώρα τίποτα δεν έχουμε κοινό.



Θα τρελαθώ πραγματικά. Πού ακριβώς με καθοδήγησες; Γενικά θέλω να ηρεμήσεις λίγο με την συμβολή σου, δεν έκανες και τίποτα καθοριστικό. Δεν σε παίρνει κιόλας να σχολιάσεις την θεωρία που έκανα εγώ.
Δυστυχώς για σενα ασχολήθηκα εγώ με τον τεράστιο παραλογισμό σου.



Κάπου εδώ νομίζω σε χάνουμε όλοι.. Από πού να θεωρήσει η μαφία ότι θα έσωζα τον Φινέα; Δώσε μου μια απάντηση σωστή και ειλικρινά θα σηκώσω τα χέρια ψηλά. Το ποστ σου ειλικρινά καλέ μου, δεν το είδα μέχρι που γύρισα, έλειπα όλο το απόγευμα χτες. Πώς ακριβώς με παραπλάνησες;



Όπως έχω ρωτήσει και τον Ακίκο, και τον Τζόννυ, και τον Χάρη και την Σύλβια και τον Δημήτρη και την Έμιλυ και τον Κόμφι και όοοοοολο το παλέρμο για την γνώμη τους για το παιχνίδι και για να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους.



Το ότι εσύ δεν κάθισες ούτε λεπτό να σκεφτείς σενάρια γιατί άφησαν έτσι τον Αρχιμαφιόζο τους με ξεπερνάει και με βάζει σε σκέψεις. Για μένα ανήκεις στον κακό συνασπισμό, και είσαι ή ο ΔΑ (που μπερδεύει και παραλλάσσει τα γεγονότα) ή η πόρνη (φουλ ταιριαστό προφίλ). Επίσης από πού συμπέρανες ότι ζητάω συγγνώμη; Εσένα δεν σου έκανε καμία εντύπωση που άφησαν έτσι τον ΑρχΜαφ τους να βγει;; Τρελαίνομαι που από 2ο γύρο άφησαν έτσι έναν εκ των λίγων κακών τους να βγει κι όχι επειδή δεν έκανα τίποτα εγώ,και ψάχνω μια λογική εξήγηση. Προφανώς και χαίρομαι με τη μεγάλη νίκη, αλλά η εμπειρία μου δείχνει ότι πολλές φορές υπάρχει κάποιο σχέδιο από πίσω. Εσύ γιατί δεν ψάχνεις;; Πιστεύεις ότι αν ήμουν κακιά θα έβγαινα και μίλαγα έτσι; Πραγματικά πόσο λίγο με ξέρεις. Έλειπα από το μεσημέρι και όταν γύρισα είχαν γίνει πολλά.. απλά δεν επαναπαύθηκα "οκ όλα καλά, έρχομαι αύριο". Δεν είμαι έτσι, πάντα προσπαθώ να παίξω όσο μπορώ καλύτερα.



Πού έχω κάνει εγώ τέτοια αναφορά;

Mετά από κάποιες ομολογουμένως δύσκολες ώρες, αυτά έχω. Λοιπόν παρακαλώ ξυπνήστε όλοι. Εσκεμμένα έχει κάνει quotes χωρίς τα λινκ και χωρις τον αριθμο των ποστ για να μην γυρίσουμε στην αρχή να τα ελέγξουμε, τα έχει βάλει όπως θέλει και διαβάζει ο καθένας ουσιαστικά μόνο αυτά που έχει γράψει ο ίδιος, βγάζοντας ένα συμπέρασμα που μπάζει από παντού. Για μένα αυτός ο άνθρωπος που πάει να μας παραπλανήσει με τέτοιο τρόπο πρέπει να φύγει. Φυσικά έχει το μαγικό τρόπο πάντα να τους κάνει όλους να τον ακολουθούν, κι ας λέει παράλογα πράγματα, αλλά εγώ θα παλέψω όσο μπορώ μέχρι το τέλος.

Ψήφος σε ΙΚΑΡΙΩΝΑ από εμένα.

Ύποπτοί μου παραμένουν Ηλίας, ο Φύζιο, τσάρα ή και ντιμιτζίμ και αναζητώ κάποιον ακόμα στους πιο σιωπηλούς. Τόσες ώρες που γράφω δεν πρόλαβα την ψηφοφορία, ελπίζω να μην τα έγραφα όλα μάταια.

Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ εκτεταμένα με αυτά που γράφεις γιατί τα ''επιχειρήματά'' σου με τα οποία με ''κατέρριψες'' είναι:

1) ''Αυτό το είπα για άλλο λόγο κι όχι γι' αυτό που νομίζεις.'' Σιγά το επιχείρημα. Απλώς δίνεις διαφορετική ερμηνεία που μπορεί να μην ισχύει

2) ''Γνωριζόμαστε με κάποιους και γι' αυτό οι συμπάθειες''. Φοβερό επιχείρημα άρα λόγω γνωριμίας έγιναν όλα υποχρεωτικά.

3) ''Κάνεις σήμα στην Έμιλυ'', την οποία την λέω και μαφιόζα πιο σίγουρη σε σχέση με άλλους.

4) ''Δεν αναφέρεις άλλα άτομα στα οποία έχω αναφερθεί''. Ναι δεν τα αναφέρω γιατί δεν βρήκα συσχέτισή τους μαζί σου. Αναφέρω αυτούς με τους οποίους βρήκα.

5) ''Διαστρεβλώνεις λόγια''. Οκ παραδέχομαι ότι κάποια τα έβαλα με λάθος σειρά όχι επίτηδες αλλά επειδή
α) Όλη μέρα προσπαθούσα να διαβάσω για το ποστ και πατούσα πολλαπλή παράθεση σε ό,τι έβρισκα αλλά μερικές φορές έβρισκα άλλα σημαντικά σε προηγούμενα και πατούσα πολλαπλή παράθεση εκεί. Νόμιζα πως θα τα έβγαζε με τη σειρά που γίνονται τα ποστ και όχι με τη σειρά με την οποία πατώ την πολλαπλή παράθεση. Παραήμουν κουρασμένος να τα ξανατσεκάρω όλα εξαρχής. Ωστόσο, και σ' αυτά που έβαλα με λάθος σειρά, δεν αλλάζει κάτι στο βασικό μου επιχείρημα. Άντε να τροποποιούνται κάποιες φράσεις αλλά δεν σε απαλλάσει απ' το σήμα του Φινεύς π.χ. το αν το έγραψε πριν ή μετά από άλλο ποστ. Δεν αλλάζει τίποτα στην ουσία.

6) ''Δες με. Δεν ψήφισα τα ίδια με Comfy''. Φοβερό επιχείρημα. Άρα αποκλείεται να είστε μαζί. Αν ήσασταν θα ψηφίζατε τα ίδια.

7) ''Με είδες να αντιδρώ στην παγίδα σου; Όχι. Άρα κούλαρε με τη συμβολή σου''. Μα καλή μου την παγίδα την έβαλα δέκα λεπτά πριν την ψηφοφορία και ΕΣΥ αν δεν κάνω λάθος είπες πως δεν μπόρεσες να είσαι στην ψηφοφορία για να βοηθήσεις, ζητώντας συγγνώμη. Άρα τι μου λες; Ότι δεν ήσουν στην ψηφοφορία αλλά ωστόσο κατάλαβες την παγίδα μου που γράφτηκε 10 λεπτά πριν''; :)

8) ''Πού ζήτησα συγγνώμη;''. Στο πρότελευταίο σου ποστ γράφεις:

Γενικά έγινε ένας χαμός.. όπως έχω αναφέρει από τις συμμετοχές ήδη έχω τεράστιο έλλειμα χρόνου και πραγματικά ήθελα να είμαι στη ψηφοφορία αλλά δεν τα κατάφερα. Το κεφάλι μου είναι καζάνι. Θα προσπαθήσω να τα πιάσω όλα από την αρχή υπό το φως των νέων γεγονότων.

Είχα κάνει άπειρες παραθέσεις αλλά δεν έχει νόημα να τα σχολιάσω όλα ένα ένα. Χρειαζόμαστε όλοι ένα re-read. Παραδέχομαι εκ των προτέρων ότι στάθηκα εντελώς λάθος.
Σόρρυ αλλά το ''έχω τεράστιο έλλειμμα χρόνου'' και ''ήθελα να είμαι στην ψηφοφορία αλλά δεν τα κατάφερα'' (παρ' όλ' αυτά είδα την παγίδα που έγραψες για μένα Ικαρίονα) και το ''παραδέχομαι εκ των προτέρων ότι στάθηκα εντελώς λάθος'', μια χαρά μπορούν να εκφραστούν ως συγγνώμη που δεν έσωσες τον αρχιμαφιόζο. Αλλιώς τους πολίτες δεν τους χάλασες κάτι με την απουσία σου. Τον αρχιμαφιόζο βγάλαμε.


Τίποτα δεν κατέρριψες και εμμένω στο σενάριό μου.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top