Εάν δεις τα ποστ μου, κατηγορώ σε όλα τον Φινέα και τον βάζω στους πιθανούς υποψήφιους. Επίσης με κατηγορούσε και ως άπειρο παίκτη. Πριν αλλάξω από Εμιλούκο σε Physiognomist, σκεφτόμουνα ότι ο Φινέας θέλει να σώσει τον Φύσιο και έτσι ψήφισα Φύσιο. Όταν έγραφα το ποστ μου, δεν ήξερα ότι μεγάλωσε το κύμα τόσο απότομα για τον Φινέα, πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα και στο τέλος τον ψήφισα για να είμαι σίγουρος ότι θα φύγει. Τώρα δίνετε πάτημα στη μαφία να βάλουν εμένα στο μάτι.
γενικα ειπα οτι καποιος μπορει να κρυφτει πισω απο ψηφους του φινεα μολις δει να μεγαλωνει το κυμα σε σημειο που δεν θα τον χαντακωσει και που δεν σωζεται η κατασταση
σε εφερα ως παραδειγμα δεν ειπα οτι ντε και καλα οτι εσυ εισαι ο νο 1 υποπτος
το οτι τον κατηγορουσες επισης δεν λεει κατι απο την αποψη οτι πολλες φορες μελη της μαφιας για να μην φανει οτι συνεργαζονται κατηγορουν ο ενας τον αλλο
δεν αποκλειω ουτε οτι εισαι αθωος ουτε οτι εισαι ενοχος για μενα αυτη τη στιγμη ειναι 50-50
γι'αυτο και δεν εχω ψηφισει ακομα, θελω να δω πως θα κινηθουνε αρκετοι μετα τα σημερινα και πιο πολυ ατομα που δεν εχουν εμπλακει ιδιαιτερα ως τωρα
και τωρα σεναριο επιστημονικης φαντασιας παρατραβηγμενο αζ φοκ αλλα δεν αποκλειεται τιποτα στο παλερμο
αν ολο αυτο ηταν καλοστημμενη παγιδα και ειπαν να θυσιασουν τον φινεα (αν και κουλο)
μπορει να ηταν καποιος απο τους πρωτους που τον εδωσε για να φανει αυτοματα ως πολιτης και να εχουν εναν σιγουρο οτι θα μεινει safe εξασφαλιζοντας την εμπιστοσυνη μας- βεβαια υποθετω δεν ηξερε κανεις οτι θα παιχτει καρτα και θα αποκαλυφθει η ταυτοτητα του σοου δυσκολο αλλα χου νοους
-το αφηνω απλα σαν σεναριο μεχρι να εχουμε περισσοτερα στοιχεια ως τοτε ειναι απλα πηγη εμπνευσης για αστυνομικο θριλερ-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.