Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/07:

1. CiNeFiL
2. ComfortablySmug
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela
6. i_lie_us
7. Ikarionas
8. Iliaso
9. Indiana Jones
10. Jkaradakov
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26
14. ~Melania~
15. Physiognomist
16. tsarachaf
17. ultraviolence

Ψήφοι:
---

Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/07
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Σχόλια που θέλω να κάνω για αυτήν την ψηφοφορία.

- Το προφανές είναι ο i_lie_us που πάει και βάζει επιπλέον ψήφο στον Τζόνυ. Γιατί τόση πρεμούρα να σώσεις τον Φινέα; Κι αφού έχεις κάποια άποψη για αυτό (οτι ίσως ο Φινεύς είναι αθώος κι ο Τζόνυ που έδωσες διπλή ψήφο ένοχος), γιατί δε μας το έλεγες τόσες ώρες που 2-3 άτομα συζητάμε και δεν ξέρουμε τί να κάνουμε; Μήπως επειδή βόλευε μια αναμέτρηση μεταξύ physiognomist και Τζόνυ και το αφήνατε να εξελιχθεί όπως χτες;

- dimijim αφού ήσουν εδώ πριν λίγο, γιατί άφησες μια άκυρη ψήφο πάνω στον Indiana; Δε νομίζω οτι δεν είχες άποψη μεταξύ αυτών που προηγούνταν στην ψηφοφορία.

- Την ίδια ερώτηση έχω και για τον JKaradakov. Λες οτι είσαι μπερδεμένος βέβαια, ίσως γι' αυτό δεν ήθελες να λάβεις μέρος.

Έτσι όπως πήγε, το καλό σενάριο είναι οτι όντως αιφνιδιάστηκαν, έστειλαν τον i_lie_us (που ίσως είναι ο φανερός) να σώσει τον Φινέα, κι όταν είδαν οτι δε γίνεται να σωθεί, έκαναν πίσω και τον άφησαν, όπως ο Indiana και ο Κομφυ.

Ας ακούσουμε τα τελευταία λόγια του Φινέα λοιπόν κι ελπίζω να εμφανιστούν όλοι να σχολιάσουν.
 

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Επισης,σινεφιλ δεν μας έφερες σε ισοψηφία.Με την ψήφο σου έχω 4 και ο γιαννης 3
σε ισοψηφια ησασταν ηδη δεν ειπα αυτο ειπα μηπως εβαζαν και αλλον εναν 3αδα δλδ σε ισοψηφια
δεν ειχα λογο να βαλω καποιον απο αυτους που ειχαν 2 ψηφους
σοου προτιμησα να δω αντιδρασεις αν ο ενας επαιρνε προβαδισμα
και βασικα ψιλοπετυχε θα ελεγα
Johnny15: Μου τα έχεις κάνει κουλουβάχατα, δε θυμάμαι καμία αξιόλογη θεωρία, hell δε με έχεις βοηθήσει καθόλου. Συν το ότι χθες έπαιζες περίεργα. Συν το ότι σε θέλω σε ισοψηφία. Μετά βλέπουμε. Αλλαγή σε Johnny15 από μένα λοιπόν.
γιατι το θυμηθηκες οτι τα κανε κουλουβαχατα μολις ο Φυσιο πηρε 4 ψηφους

επιπλέον σε johnny.
γκουντ λορντ οβ γκοντ
2 σε τζονι?
σιγουρος για την ενοχη του Τζονι ή για να προστατευτει ο Φινεας


τωρα για το κυμα προς τον Φινεα που εξελεχθηκε πολυ γρηγορα και λογικο μετα απο την κινηση που εκανε απο την αλλη γιατι να καρφωθει τοσο? αν ειναι στη μαφια ο Φυσιο θα μπορουσαν να τον θυσιασουν χωρις να προσπαθησει να τον σωσει ο Φινεας με ρισκο να μπει κ αυτος στον τακο
ή η Μαφια φρικαρε και εκανε τις πιο απελπισμενες κινησεις εβερ ή τι σκατα συμβαινει εδω?
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Λοιπόν, δεν θα είναι αναλυτικό, είναι μόνο το τι παίχτηκε τώρα στο τέλος και θέλω να πάρω απαντήσεις σύντομα. Περισσότερα το βράδυ και από πιο πίσω ποστ.

Με κάποιο τρόπο, αντί για την διαφαινόμενη ισοψηφία Johnny και Physiognomist βγάλαμε Φινέα by a landslide. Για να δούμε πως.

Από νωρίς τον έχει ψηφίσει μόνο ο Libertus, που έχω ήδη πει ότι δεν μου γεμίζει το μάτι. Δεν βλέπω και καμία σοβαρή αιτιολόγηση, βασικά δεν βλέπω καμία απολύτως αιτιολόγηση.
Η ασυλία του αυτοκράτορα αθωώνει κάπως τον tsarachaf στα μάτια μου. Δεν είναι από τους παίκτες που τον βλέπεις και λες "είναι σίγουρα αθώος", οπότε θέλω να πιστεύω ότι ο αυτοκράτορας δεν τον επέλεξε τυχαία.

Διάβασα τις δημοσιεύσεις του Physiognomist (ευτυχώς ήταν ελάχιστες) και δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερα ενοχοποιητικό. Βέβαια, δεν έχει βοηθήσει και σε κάτι. Μπροστά στον Johnny είναι ίσως πιο ύποπτος όμως, γιατί ο Johnny θεωρώ ότι έπαιξε πιο άτσαλα στην προηγούμενη ψηφοφορία. Ελπίζω οι πολίτες που ψηφίζετε ανάμεσά τους να έχετε καταλάβει κάτι καλύτερα από εμένα. Όταν έχω χρόνο θα διαβάσω τον γύρο καλύτερα.

Η ψήφος μου για αυτόν τον γύρο θα πάει στον Φινεύς.

Ο σαγηνεμένος από τη θεωρία των emoticons Ikarionas στο ποστ που παραπέμπεις, το 96, λέει ξεκάθαρα:

Μέχρι στιγμής αυτά έγιναν και νομίζω δεν μου ξέφυγε κάτι. Αν βλέπετε τίποτα ύποπτο σε emoticons πλην λουλουδιών και καρδιών, πείτε και σε μένα. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ύποπτο ή κάποιο pattern στα υπόλοιπα emoticons και άρα ίσως είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθεί κανείς με αυτά.

Και λίγο πιο κάτω στο ίδιο post:

Σημειωτέον ότι ο Comfortably ψήφισε την Marjorie που έκανε επίσης καρδιά και άρα ίσως να μην χρειάζεται να ασχοληθούμε τόσο με τις καρδιές από άποψη του ότι δείχνουν τους μαφιόζους. Ίσως να έχουν άλλο νόημα. Ακόμη και τυχαία να ξεκίνησαν, δεν αποκλείεται να προσέλαβαν νόημα στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο απ' όσο πρέπει αλλά ούτε και να τις ξεχάσουμε εντελώς.

Και συνεχίζω στο ίδιο post:

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καλό να κρατήσουμε λίγο ακόμη τις καρδιές και τα λουλούδια αλλά οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να μη σημαίνουν κάτι τόσο τρανταχτό όσο νομίζουμε και άρα πρέπει να επαγρυπνούμε για άλλα πιο έμμεσα σήματα.

Οπότε τα περί ''εμμονής'' και ''σαγήνευσης'' του Αστέρη από τα emoticons δεν ισχύει. Απλώς δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα χωρίς έρευνα. Και μόνο που με κατηγορείτε γι' αυτό εκπλήσσομαι.

Τώρα για τους στίχους απ' το τραγούδι ούτε που τους πρόσεξα. Απλώς είμαι κι εγώ αγαπησιάρης κατά βάθος. <3 Καταλαβαίνω τον λόγο σου να με ψηφίσεις και η πλάκα είναι ότι κι εγώ γελάω με τους στίχους όσο τους βλέπω. Θα μπορούσε να είναι σήμα. Υπάρχει και η λέξη sign μέσα. Δεν βλέπω όμως τι νόημα θα είχε π.χ. ο στίχος: Time changed, we are different. Σε τι είμαι διαφορετικός; Όσος καιρός κι αν περάσει θα είμαι πάντα το αιώνια καλό αγόρι του παλέρμο.




Επειδή με ρώτησες για emoticons, μην νομίζεις ότι δεν βλέπω τα ερωτήματά σου αλλά ψιλοβαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια. :P Όπως είπα και παραπάνω μέχρι ενός σημείου τα emoticons τα κρατάμε αλλά δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο εκεί γιατί μπορεί να μας ξεφύγουν πιο πραγματικά σήματα. Γι' αυτό και έκανα όλο αυτό τον κόπο. Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Ακόμη κι αν οι μαφιόζοι ήθελαν να επιχειρήσουν εξαρχής να παίξουν λίγο με σήματα π.χ. με καρδούλες (αυτό θα μας έκανε π.χ. μαφιόζους τον dimijim και τον comfortably που έβαλαν τις πρώτες με πιο φανερό τρόπο), επειδή κι άλλοι παίκτες έβαζαν καρδούλες είναι εύκολο να παραπλανηθεί κανείς και να οδηγηθεί σε λάθος σενάρια. Κάποιοι μπορεί να θελήσουν να παραπλανήσουν και κάνα ΔΑ που δεν είναι κακό αλλά μπορεί να μπερδέψει τους υπόλοιπους πολίτες. Γι' αυτό και κάθισα να ασχοληθώ με αυτά, ώστε να δω τι παίζει. Οι σκέψεις σου δεν με πείθουν εντελώς αλλά είναι ενδιαφέρουσες και νομίζω ότι παίζεις μόνη, τουλάχιστον ως έναν βαθμό. Θα σε εντάξω για λίγο και σένα στους αθώους μου και θα ήθελα να πορευτούμε για λίγο μαζί μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου όπου δεν θα διστάσω να σε ψηφίσω. Αν με ρωτάς ποιους θεωρώ 100% αθώους που θα πρέπει να τους προστατέψουμε από τους μαφιόζους, θα έβαζα την Εμιλούκο που φαίνεται να έχει καλό ρολάκι και που πραγματικά δεν ξέρω γιατί την κατηγορούν και της οποίας τα γραπτά έψαξα και δεν νομίζω να έδωσε ποτέ σήμα για κάτι ή αν έδωσε το έδωσε κατά λάθος. Τέλος, για τον Physiognomist παρότι δεν έχω καθαρή εικόνα και τον ψήφισα επειδή δεν μιλάει, δεν ξέρω αν θα πρέπει να τον αφήσουμε να βγει σε αυτόν τον γύρο. Καλύτερα να τον δούμε λίγο ακόμη στο παιχνίδι. Ακόμη και αν είναι μαφιόζος ίσως μας βοηθήσει να βρούμε άλλους μετά. Η μαφία δεν αποκλείεται να κάνει περίεργα παιχνίδια π.χ. να αλληλοψηφίζονται ή να αλληλοκατηγορούνται. Τόσα πράγματα έχουν δει τα μάτια μας. Το ίδιο θα έλεγα και για τον Johnny που παίζει μεν παράξενα αλλά μπορεί να κρύβει κάτι πιο σημαντικό που θα μας βοηθήσει αργότερα. Περιμένω κι από σένα να γράψεις περισσότερες σκέψεις για να μας βοηθήσεις.


Επειδή δεν μπόρεσα να σκεφτώ καθαρά κάποια πράγματα δεν θέλω να συμμετέχω στο να βγει κάποιος σημαντικός ρόλος εξαιτίας μου οπότε αλλάζω την ψήφο μου στον ΦΙΝΕΥΣ και θα εξηγήσω αργότερα τον λόγο. Έχω να πω κάμποσα που θα προσθέσω μετά την ψηφοφορία αφού τα γράψω με την ησυχία μου.

Συγγνώμη παιδιά για τη σημερινή σχετική απουσία αλλά προέκυψαν αρκετά.

19:50 - Ο ικαρίων ψηφίζει Φινέα, επίσης χωρίς αιτιολόγηση, με την λογική ότι δεν θέλει να βγάλει σημαντικό ρόλο; Βέβαια μας είχε ζαλίσει τον έρωτα με τον Physio από χθες. Άλλαξε για κάποιο λόγο γνώμη; Περιμένω να δω το κείμενο με τα κάμποσα πράγματα που έχει να πει.

Εδώ βέβαια γίνεται η αρχή και μετά πέφτουν όλοι πάνω στον Φινέα.

Αλλάζω κι εγώ σε Φινεύς που από χτες θεωρώ ύποπτο.

Όντως έλεγες από χθες ότι τον θεωρείς ύποπτο, αλλά γιατί περίμενες να αλλάξεις ψήφο στο παρά πέντε;

Άρχισαν να γίνονται πολύ περίπλοκα τα πράγματα.

Συμμερίζομαι την άποψη της Χίμελας ότι κάποιοι ύποπτοι πάνε να προστατέψουν τον Physiognomist. Ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν Τζόνυ είναι η Εμιλούκο,που έχω ψηφίσει, και ο Φινεύς που τον άφησα λίγο για την δικαιολογία του περιορισμένου ίντερνετ. Η Εμιλούκο πιέστηκε λίγο να πει κάποια πράγματα αλλά και πάλι, δεν με έπεισε. Από εκεί και πέρα όμως ο Φινεύς λειτουργεί με τρόπο που δεν βοηθάει καθόλου τους πολίτες. Αντί να υποστηρίξει τον Τζόνυ που συμμετέχει πιο πολύ στο παιχνίδι και ψάχνει υπόπτους, υποστηρίζει τον Physiognomist που αλλάζει περίεργα τις χθεσινές ψήφους,( πρώτα σε εμένα,μετά σε Ικαρίωνα και μετά την υπόδειξη του Ιορδάνη, πάλι σε μένα χωρίς να πει κάτι) απέχει και είναι μυστηριώδης. Φινέα θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Γιατί όταν ήταν ισοψηφία ο Φύσιο με τον Τζόνυ δεν άλλαξες την ψήφο σου για να πάει μπροστά ο Τζόνυ αλλά το έκανες όταν ο Φύσιο έφυγε μπροστά και κινδύνεψε; Τα ίδια δεν ίσχυαν για τον Τζόνυ σύμφωνα με τη γνώμη σου στην ισοψηφία αλλά και μετά που έφυγε μπροστά ο Φύσιο; Άλλαξε κάτι;

Μου φαίνεται περίεργο που ενώ ο Φύσιο βρισκόταν σε ισοψηφία, κανείς δεν πήγε να τον σώσει, παρά μόνο όταν έφυγε μπροστά. Ανησυχεί η μαφία μήπως χάσει έναν σημαντικό γι'αυτούς παίκτη;

Φινέα με μπερδεύεις πολύ με τη συμπεριφορά σου. Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις εντός τον Physiognomist. Γι' αυτό αλλάζω σε Physiognomist

Μηδενικό νόημα και αλλαγή από Έμιλυ σε Physio. Στο ποστ λέει ότι ο Φινεύς δεν βοηθάει καθόλου τους πολίτες και ότι τον μπερδεύει που θέλει εκτός τον Physio, αλλά τον ψηφίζει. Seriously, I can't even...

Αλλαγη σε φινευς

Ο Κομφ είχε πει ότι θα αλλάξει ψήφο για να βοηθήσει τζόνι, αλλά ούτε αυτό εξηγεί γιατί Φινέα, ούτε είχε εξηγήσει ιδιαίτερα γιατί θέλει να κρατήσει τζόνι

Όλα καλά για τους πολίτες. Δεν έχω ίντερνετ για αυτό δεν γράφω. Ο φινευς μόλις εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, θα τον βγάλουμε μετά τον physio. Παίζω ακύρωση ψήφου στον physiognomist.

Πώς ακριβώς εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ρε παιδιά; Άλλο θέμα διαβάζουμε;; Παίζεις και κάρτα, η οποία μπορώ να πω ότι βγάζει νόημα.

Αλλάζω σε φινευς μιας και θεωρώ το johny15 αθώο.

Άλλος που θέλει να σώσει τζόνι. Επίσης, γιατί;

Αλλαγή σε φινευς

Οκ, πες εσύ θες να σώσεις το τομάρι σου και δικαιολογείσαι.

επιπλέον σε johnny.

Κάρτα για να ανεβάσει τζόνι, δέχομαι ότι είχε κατηγορήσει τζόνι από νωρίς.

Αλλαγή σε Φινεύς

Και τελειωτικό χτύπημα, με δεύτερη αλλαγή από Ίντι σε Φινέα, για να γίνει 7-4 και να μην υπάρχει περίπτωση ανατροπής, από νωρίς κιόλας.


Όπως νομίζω είναι προφανές, κάποιος έπρεπε να σωθεί σήμερα, η απορία είναι αν είναι ο τζόνι ή ο Physio. Προφανώς δεν είναι και οι 7 που ψήφισαν Φινέα ένοχοι, δεν γίνεται, αλλά επίσης είναι σχεδόν σίγουρο ότι υπάρχουν μέλη της μαφίας και καθαρά στατιστικά να το δούμε. Περιμένω σκεπτικά και εξηγήσεις από όλες αυτές τις αλλαγές, μπας και καταλάβουμε τι ακριβώς έγινε. Γιατί όλο αυτό αντικειμενικά φαίνεται υπερβολικά ύποπτο.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η μαφία άφησε τον Φινέα να πάρει 7 ψήφους για πλάκα και δεν έκανε τίποτα, ούτε για να πει ότι πάει για ισοψηφία, άρα μέχρι να δω αποδείξεις για το αντίθετο θα θεωρώ τον Φινέα αθώο.
 

Φινεύς

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 317 μηνύματα.
Το ποστ μου θα είναι λιτό. Είμαι και πολύ σαντ αυτή τη στιγμή, *sad*. Να πω ότι ξαφνιάστηκα; Θα το πω; Αφιέρωσα όσο πιο πολύ χρόνο είχα, είχα διάθεση, πολλή διάθεση. Έχετε λαθος γνώμη για μένα και θα φανεί πως μπορούσα να σας βοηθήσω παραπανω. Ξενέρωσα με το αποτέλεσμα και το πως προκλήθηκε , αλλά θα πω αρκετά και στο ποστ-γκέιμ μην ανησυχείτε:). Για μένα 2 ξεχώρισαν, ο Libertus και η Σύλβια. Ο 1ος σε όλο το παιχνίδι δε μας τα έλεγε καλά. Πολύ τρολ, πολύ ό,τι να ναι. Προσέξτε τον. Η Σύλβια φέτος είναι στην κοσμάρα της. Ούτε ένα επιχείρημα, πολύ διαίσθηση και ψαχνό 0. Περίμενα περισσότερα από πολλούς ''έμπειρους'' παίκτες, τι να πω. Αυτά από μένα. Μέχρι την επόμενη ηχώ ή μια νεκροφάνεια, salut.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Για να αιτιολογήσω την επιπλέον μου, θα πω ότι όταν το έριξα είχα δει μέχρι και αυτό το ποστ. Με πολύ πρόχειρα μαθηματικά ένιωθα ότι ο johnny έχει πέσει πλέον μία ψήφο και προηγούταν ο Φίνευς, γι' αυτό και του την έδωσα προκειμένου να προκαλέσει ισοψηφία. Και γιατί δεν είχα κάποια πρόθεση να αλλάξω ψήφο στην παράταση, σο why not.

Το κύμα στα τελευταία 7 λεπτά προς το Φίνευς μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ειδικά αφού σε αυτό συμμετείχαν με ψήφο o johnny και απλά λεκτικά ο libertus που νιώθω ότι βρίσκονται σε ύποπτους ρόλους.

Οπότε Σύλβια μου, όχι, δεν με ενδιαφέρε ο Φινευς μείνει-φύγει. Θα έκανα μία ισοψηφία και πιθανώς να έβλεπα κινήσεις στην παράταση στις οποίες ήμουν αμέτοχος.

Προσωπικά δεν με παραξένεψε κάτι στον Φινευς και αν δεχόταν κύμα από άλλα μέλη θα έμενα άπραγος, κι ας έφευγε.
Αν χαρακτηρίζεις πρεμούρα το να δώσει κάποιος επιπλέον πριν καν αρχίσει η παράταση, για να δημιουργήσει μια ισοψηφία που πολύ πιθανώς στην παράταση θα σπάσει, οκ.
Ειδικά αν εκ του αποτελέσματος πάει η ζυγαριά προς εκείνον που προηγούταν προτού δοθεί η επιπλέον (όπως είπα υπολόγιζα πως είναι 4 Φινευς - 3 Johnny - 3 Physio όταν την έριξα).

Αφού πόσταρα πια είδα και τις δύο αλλαγές από johnny-iliaso, και πάλι λόγω johnny δεν μετάνιωσα που την έριξα.

Κι επειδή
1.) Κακά τα ψέμματα, έχω ήδη μετανιώσει που έλαβα μέρος και δεν έχω τη διάθεση που περίμενα.
2.) Με το κύμα προς το Φίνεα στο οποίο συμμετείχαν και άτομα που δεν υποπτευόμουν ως τώρα χάθηκα λίγο.
3.) Αν σε κάτι έχω δίκιο, ποτέ δεν ξέρεις πως και με τι θα πεθάνω
4.) Δεν την κατείχα ποτέ και με τρώει λίγο το χέρι μου, δεν θα το αρνηθώ
5.) Αν το προαίσθημα και η θεωρία μου βγει σωστή, ίσως βοηθηθώ εγώ, ίσως βοηθηθούν κι άλλοι
6.) Αν όχι, θα έχω παίξει και τις δύο κάρτες μου και θα μπορείτε, πιο άφοβα, να με διώξετε. Θα πάρω κι απουσία αύριο να μου τις ρίξετε ελεύθερα
7.) Μεταξύ μας, και πολίτης να 'ναι, είναι τρολλοπολίτης, οπότε τουλάχιστον μην κάνω μαλακία και έχει τίγκα σοβαρό ρόλο
8.) Η αλήθεια είναι μου αρέσει να βάζω σε κόπο τη ΣΕ.

πάρτε αυτό εδώ
, πάρτε την τελευταία λίστα που ποστάρατε, (αρχικά διορθώστε την ημερομηνία αποχώρησης γιατί με πιάνουν τα διαόλια μου) ντάξει, τη διορθώσατε βλέπω :redface: και γράψτε μου έναν ρόλο δίπλα από το όνομα του akikos παρακαλώ.

Ο λόγος που δεν τη ρίχνω σε Φίνεα είναι ότι αν είναι μαφία, δεν θα περίμενα να φύγει έτσι αεράτα (εκτός αν υπάρχει κάποιο μαστερπλαν στο οποίο τώρα δεν πάει ο νους μου).
Και βλέπουμε.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Άλλαξα εκείνη την ώρα σε Φινέα γιατί έβλεπα οτι η αναμέτρηση μεταξύ physio και johnny δεν έκανε παίκτες να εμφανιστούν και να ασχοληθούν, πράγμα που μού έδειξε οτι βολεύτηκαν είτε έβγαινε ο ένας είτε ο άλλος, κι εφόσον κάποιος δεύτερος κατηγόρησε κάποιον που θεωρώ από την πρώτη μέρα ένοχο, είπα να δοκιμάσω να πάω σε αυτόν.
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Για να αιτιολογήσω την επιπλέον μου, θα πω ότι όταν το έριξα είχα δει μέχρι και αυτό το ποστ. Με πολύ πρόχειρα μαθηματικά ένιωθα ότι ο johnny έχει πέσει πλέον μία ψήφο και προηγούταν ο Φίνευς, γι' αυτό και του την έδωσα προκειμένου να προκαλέσει ισοψηφία. Και γιατί δεν είχα κάποια πρόθεση να αλλάξω ψήφο στην παράταση, σο why not.

Το κύμα στα τελευταία 7 λεπτά προς το Φίνευς μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ειδικά αφού σε αυτό συμμετείχαν με ψήφο o johnny και απλά λεκτικά ο libertus που νιώθω ότι βρίσκονται σε ύποπτους ρόλους.

Οπότε Σύλβια μου, όχι, δεν με ενδιαφέρε ο Φινευς μείνει-φύγει. Θα έκανα μία ισοψηφία και πιθανώς να έβλεπα κινήσεις στην παράταση στις οποίες ήμουν αμέτοχος.

Προσωπικά δεν με παραξένεψε κάτι στον Φινευς και αν δεχόταν κύμα από άλλα μέλη θα έμενα άπραγος, κι ας έφευγε.
Αν χαρακτηρίζεις πρεμούρα το να δώσει κάποιος επιπλέον πριν καν αρχίσει η παράταση, για να δημιουργήσει μια ισοψηφία που πολύ πιθανώς στην παράταση θα σπάσει, οκ.
Ειδικά αν εκ του αποτελέσματος πάει η ζυγαριά προς εκείνον που προηγούταν προτού δοθεί η επιπλέον (όπως είπα υπολόγιζα πως είναι 4 Φινευς - 3 Johnny - 3 Physio όταν την έριξα).

Αφού πόσταρα πια είδα και τις δύο αλλαγές από johnny-iliaso, και πάλι λόγω johnny δεν μετάνιωσα που την έριξα.

Κι επειδή
1.) Κακά τα ψέμματα, έχω ήδη μετανιώσει που έλαβα μέρος και δεν έχω τη διάθεση που περίμενα.
2.) Με το κύμα προς το Φίνεα στο οποίο συμμετείχαν και άτομα που δεν υποπτευόμουν ως τώρα χάθηκα λίγο.
3.) Αν σε κάτι έχω δίκιο, ποτέ δεν ξέρεις πως και με τι θα πεθάνω
4.) Δεν την κατείχα ποτέ και με τρώει λίγο το χέρι μου, δεν θα το αρνηθώ
5.) Αν το προαίσθημα και η θεωρία μου βγει σωστή, ίσως βοηθηθώ εγώ, ίσως βοηθηθούν κι άλλοι
6.) Αν όχι, θα έχω παίξει και τις δύο κάρτες μου και θα μπορείτε, πιο άφοβα, να με διώξετε. Θα πάρω κι απουσία αύριο να μου τις ρίξετε ελεύθερα
7.) Μεταξύ μας, και πολίτης να 'ναι, είναι τρολλοπολίτης, οπότε τουλάχιστον μην κάνω μαλακία και έχει τίγκα σοβαρό ρόλο
8.) Η αλήθεια είναι μου αρέσει να βάζω σε κόπο τη ΣΕ.

πάρτε αυτό εδώ
, πάρτε την τελευταία λίστα που ποστάρατε, (αρχικά διορθώστε την ημερομηνία αποχώρησης γιατί με πιάνουν τα διαόλια μου) ντάξει, τη διορθώσατε βλέπω :redface: και γράψτε μου έναν ρόλο δίπλα από το όνομα του akikos παρακαλώ.

Ο λόγος που δεν τη ρίχνω σε Φίνεα είναι ότι αν είναι μαφία, δεν θα περίμενα να φύγει έτσι αεράτα (εκτός αν υπάρχει κάποιο μαστερπλαν στο οποίο τώρα δεν πάει ο νους μου).
Και βλέπουμε.

Πήγαν 7 άτομα και ψήφισαν στα καπάκια ένα άτομο και ξαφνικά βγήκε και πας και παίζεις την τυμβωρυχία στο τρολ;;; FFS, δεν ξέρω τι κάνετε σ' αυτό το παιχνίδι. Ή φοβάσαι ότι έχουν δίκιο και θα εκτεθείς ή είναι τόσο κακό play που ζαλίζομαι. Δηλαδή έλεος...

Άλλαξα εκείνη την ώρα σε Φινέα γιατί έβλεπα οτι η αναμέτρηση μεταξύ physio και johnny δεν έκανε παίκτες να εμφανιστούν και να ασχοληθούν, πράγμα που μού έδειξε οτι βολεύτηκαν είτε έβγαινε ο ένας είτε ο άλλος, κι εφόσον κάποιος δεύτερος κατηγόρησε κάποιον που θεωρώ από την πρώτη μέρα ένοχο, είπα να δοκιμάσω να πάω σε αυτόν.

Από μένα δεκτό μέχρι ενός σημείου, αλλά καταλαβαίνεις ότι λόγω της εξέλιξης είναι εξαιρετικά ύποπτο...
 

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Παρακολουθώ όσο μπορώ.

Μου φαίνονται ουλτρα ύποπτες όλες οι αλλαγές οι φινευς και η τυμβωρυχια του i_lie_us ειδικά εφόσον ότι ο φινευς είπε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει το παιχνίδι. Σαν να μυρίστηκε καλό ρόλο και να θέλει να τον βγάλει.
Θα δούμε.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Παρακολουθώ όσο μπορώ.

Μου φαίνονται ουλτρα ύποπτες όλες οι αλλαγές οι φινευς και η τυμβωρυχια του i_lie_us ειδικά εφόσον ότι ο φινευς είπε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει το παιχνίδι. Σαν να μυρίστηκε καλό ρόλο και να θέλει να τον βγάλει.
Θα δούμε.
Ο i_lie_us έπαιξε τυμβωρυχία στον ακίκο.
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Παρακολουθώ όσο μπορώ.

Μου φαίνονται ουλτρα ύποπτες όλες οι αλλαγές οι φινευς και η τυμβωρυχια του i_lie_us ειδικά εφόσον ότι ο φινευς είπε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει το παιχνίδι. Σαν να μυρίστηκε καλό ρόλο και να θέλει να τον βγάλει.
Θα δούμε.


Και να ειχε τοσο καλο ρολο δε νομιζω κανεις πολιτης να ηθελε να χρησιμοποιησει νεκροφανεια σε ακικο,
Πολυ περιεργη αυτη η τυμβωρυχια και καυ εμε μονο ενας ρολος του akikpu σωζει τον ilieus
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Πήγαν 7 άτομα και ψήφισαν στα καπάκια ένα άτομο και ξαφνικά βγήκε και πας και παίζεις την τυμβωρυχία στο τρολ;;; FFS, δεν ξέρω τι κάνετε σ' αυτό το παιχνίδι. Ή φοβάσαι ότι έχουν δίκιο και θα εκτεθείς ή είναι τόσο κακό play που ζαλίζομαι. Δηλαδή έλεος...
Είναι κακό play ακόμα κι αν είναι μαφία ο ακικος ξερωγω, στο λέω πριν καν δω το αποτέλεσμα.
Υποθέτω σωστή κίνηση εννοείς να μην την έπαιζα καν και όχι να την επαίζα στο Φινεα. Σε άτομο που έχω τόσο πιθανό για πολίτη λόγω της περίεργης φυγής του, δεν θα έριχνα τύμβω.
Απλά, ξέροντας εμένα, ίσως θεωρώ λίγοτερο κακό μου πλει μια τύμβω τώρα απ΄ότι εσύ.
 

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη σκηνή. Οι πολίτες του Παλέρμο έχουν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία να θαυμάσουν την ημέροχη παράσταση "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι". Ξαφνικά, όμως, ξεπροβάλλει από το βάθος ο Dume, ο νεκροθάφτης της μικρής, γραφικής πόλης.
-Ίντα να ίρθιτι σύντρουφοι, ίντα ινα μι βοϊθίσιτι να θάψου ετούτο δου του κουφάρ'. Ιν κι χθεσινού κι ιχι μπουχέψ' να 'ούμε.
Όλοι οι κάτοικοι αφήσανε τις θέσεις τους, οι ηθοποιοί ξεμασκαρεύτηκαν και πήγαν να βοηθήσουν να θάψουν το λάκκο για το νεκρό. Όταν ο νεκροθάφτης τελείωσε, κάποιος από το πλήθος πετάχτηκε:
-Dume, δεν θα βάλεις μαρμαροπλακέτα πάνω στον τάφο;
-Ιδού ίσι σουστός σύντρουφε. Αν και, διαμαντουπλακέτα χρειάζιτι ου λεβέντ'ς κι ούχι απού μάρμαρού. Αλλά χαλάλ'.
-Μίλας με γέρους γρίφοντα...
Όταν ο νεκροθάφτης τελείωσε με τη δουλειά του, όλοι απορημένοι έσκυψαν να διαβάσουν:
"Ιδού θάφτηκε ου akikos, ου χάριους ου πότερους, γνουστός και ους αλιξίσφαιρους, δια τις ικανούτητες του να μην ψουφάει".
-Μα, τι, ποιος, πού;
Αφώνησαν οι κάτοικοι της πόλης.
Και στο βάθος να ακούγεται μια γαϊδουροφωνή:
-Χειροκροτήστε τον akikos, το Αλεξίσφαιρο Γιλέκο της πόλης του Παλέρμο!

Akikos αποχωρείς οριστικά από το παιχνίδι.

Το παραπάνω αποτελεί δημιούργημα της ΣΕ, δεν έχει καμία σχέση με καταστάσεις της πραγματικής ζωής, και διατηρούνται άπασα τα πνευματικά δικαιώματα περί αναμετάδοσης και λογοκλοπής! :playboy:
 
Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Οκ. Λοιπόν. Κάπως πρέπει να λύσω το τι έγινε μέσα σε 10 λεπτά οπότε θα κάνω μια παράθεση γεγονότων θα δω και τα ποστ του Φινέα για να δω τι είχε πει μήπως και μπορέσω να καταλάβω τι έγινε.

Οπότε αρχίζουμε κάπου στις 19.50 με το ποστ του Ικαρίωνα, και έχουμε:
- Ικαρίωνας απο Physiognomist σε Φινέα
- Himela απο Physiognomist σε Φινέα
- Indiana απο Emilouko σε Physiognomist
- Comfy απο Libertus σε Φινέα
- Iliaso απο Emilouko σε Φινέα
- Johny απο Physiognomist σε Φινέα
- Ηλίας επιπλέον σε Johnny
- Indiana απο Physiognomist σε Φινέα, εντός πενταλέπτου, πιθανόν λόγω του σχολίου της Χιμέλας ( ; )

Πάμε στα μηνύματα. Ο Φινέας έχει 7 μηνύματα πριν την αποχωρησή του.


Γεια σας παιδιά και από μένα! Καλό παιχνίδι να έχουμε και πάνω από όλα δίκαιο. Καλά ΣΕ τι θεματάρα ήταν αυτή. Χάρι Πότερ και τα μυαλά στα κάγκελα! Σόρρυ που άργησα ήμουν όμως εκτός σπιτιού όλη μέρα με περιορισμένη πρόσβαση στο ίντερνετ.

Λίγο που διάβασα, δεν έχει γίνει κατι συγκλονιστικό. Καλά τα λουλουδάκια, καλές και οι καρδούλες δεν τα θεωρώ όμως ακόμα από μόνα τους πειστικά τεκμήρια για την ενοχή ή όχι κάποιου. Ξέρω όλοι προσπαθούμε να πιαστούμε από κάπου, 1ος γύρος είναι, τα θεωρώ όμως κάπως υπερβολικα για να μας πείσουν για το ποιόν κάποιου. Αυτό που θα πρότεινα ομως είναι να εξεταστούν αναδρομικά. Δηλαδή, είμαστε 3ο, 4ο, 5ο γύρο κλίνουμε προς την ενοχή κάποιου και λαμβάνουμε όλη τη λουλουδοαγαπουλοκατασταση υπόψιν. Τότε ναι, σαφώς και μπορεί να βοηθήσουν. Επιπλέον, και γω με τη σειρά μου θα ήθελα να μη γίνονται πολλές αναφορές σε παλιά παιχνίδια καθώς αποκλείουν παίκτες που δεν τα έχουν διαβάσει από την ανάπτυξη θέσης, κριτικής και επιχειρηματολογιας.
Το πρώτο το κάνει στις 2.30 περιπου τα μεσάνυχτα της ημέρας που άνοιξε το θρεντ.

Λέει ότι στην παρουσα κατάσταση η φάση με τα εμοτζι δεν θα μας βγάλει κάτι αλλά αναδρομικά θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε αργότερους γύρους. Επίσης λέει ότι οι αναφορές σε παλαιότερα παιχνίδια δεν βοηθάνε, λογικό μιας και είναι παίκτης που παίζει πρώτη φορά.



  • Ικαρίων: Dude, με το συμπάθειο αλλά οι θεωρίες σου με μπερδεύουν λίγο. Διαβάζοντας τις αρκετές φορές μπορώ να διακρίνω κάποια λογική, μπερδεύμομαι όμως πάρα πολύ στην αρχή λολ. Πριν από 7 χρόνια να με συγχωράς αλλά δε ξέρω τι έγινε και δεν έχω το κουράγιο να ανατρέχω συνεχώς πίσω. Όσο για τις καρδούλες και λουλουδάκια τη θέση μου την εξήγησα τουλάχιστον. Η θεωρία αυτή στέκει γενικά. Ας απαντήσουν και οι άλλοι 2. Μου αρέσει πάντως το ότι προσπαθείς να ψαχτείς και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του.

  • Himela: Φαντάζομαι πως θέλεις να συμμετέχουν όσοι πιο πολλοί γίνεται ενεργά, μη μας το βγάλεις όμως και από τη μύτη το παιχνίδι. Θα διαβάζω, θα αναλύω και θα ποστάρω όσο όμως μου το επιτρέπει ο χρόνος. Σε γενικές γραμμές, εκτιμώ την επιθετική σου προσέγγιση, βοηθάει, σε παρακαλώ όμως μην το παρακάνεις.

  • dimijim: Η αλήθεια είναι ότι τη συμπεριφορά σου τη βρίσκω λίγο προκλητική. Συνεχώς υπονοούμενα σε παλιά παιχνίδια, παίζεις πολύ με τα εμότζι, γράφεις αρκετά και τολμηρά. Είσαι αντικείμενο και των 2 θεωριών περί λουλουδιών και καρδιών, όπως όμως είπα αυτό δε μου αρκεί. Πρόσεξε όμως φίλε μου. Άμα τυχόν πειστώ για την ενοχή σου, και τα λουλούδια θα σκεφτώ και τις καρδούλες θα συνυπολογίσω και θα γίνεις ο Casper the Friendly Ghost με τη βοήθεια μου. Στα θετικά παρ' όλα αυτά για μένα, είναι η προοπτική που έχεις να βοηθήσεις τους πολίτες με την επιχειρηματολογία σου (αν είσαι βέβαια με αυτούς). Σε παρακαλώ στρέψου προς τα εκεί.

  • Melania: Χμμ, εσύ με μπερδεύεις. Στην αρχή πολυσυζητήθηκες, μετά ξεχάστηκες. Για ποιο λόγο αυτή η μετάβαση; Προσπαθείς βέβαια να ερευνήσεις με το σεντόνι σου και εν μέρει τα καταφέρνεις αλλά κάτι μου λείπει. Αναμένω περισσότερα από σένα. Μέχρι στιγμής είσαι στα υπόψιν.

  • Johnny15: Εσύ φίλος δε με πείθεις. Ένα ποστ στην αρχή του παιχνιδιού και ένα πριν από λίγο, όπου τι καινούριο λες; ΤΙΠΟΤΑ. Αναμασάς ότι έχει ειπωθεί για τις καρδούλες από τον ilieus χωρίς ουσιαστικά να προσθέτεις τίποτα καινούριο. Why? Γιατί δεν έχεις ειπωθεί ή γιατί θες να καλυφθείς στη μάζα. Δε μας τα λες καλά Johnny.

  • tsarachaf: Ωραίο ποστ, μεστό πιάνοντας τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες και αναλύοντας τους. Ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις μ' αυτόν τον τρόπο γιατί εμένα τουλάχιστον με βοηθάει να μη χάνω το μπούσουλα με όσα γίνονται. Και θα παρακαλούσα όλους να προσπαθήσουν να γράψουν έστω και ελάχιστα ποστ έτσι, ώστε να δούμε τη γνώμη τους για τους περισσότερους και να ξεδιαλύνουμε την κατάσταση.

  • Libertus: Καλά το ποστ πέρα για πέρα. Τυχαία ψήφος, 1ος γύρος θα μου πεις, τρολλιά θα σου πω εγώ. Ελπίζω να παίξεις σοβαρά και όχι έτσι. Αναμένω περαιτέρω ποστ σου...

  • Cinefil: Με προβληματίζεις λίγο σινεφίλ μου. Όλοι χαμένοι είμαστε με εξαίρεση 6 (μαφία, συγκάτοικοι) κανείς δε βγαίνει όμως να το βροντοφωνάξει. Και δε χρειάζεται κιόλας. Αυτό που θέλω κυρίως να σχολιάσω είναι η 2η ψήφος στο πρόσωπο του dimi. Είναι απόπειρα για τη δημιουργία κύματος; Ή είναι μια απλή ρανδομ κίνηση; Βοηθάς το παιχνίδι να κυλήσει δο και αυτό είναι πλας.

Στο δεύτερο η συζήτηση συνεχίζεται με τον Ικαρίωνα για το αν ή όχι πρεπει να διερευνηθουν τα εμοτζις, με την Χιμέλα για το αν ή όχι είχε χρόνο να γράφει πιο συχνά, μετά επιτήθετε σε dimijim για τις αναφορές σε παλιά παιχνίδια με σκοπό να αποπροσανατολίσει, σε Μελανία γτ αναφέρθηκε και μετά ξεχάστηκε και σε Τζόνυ ότι δεν τον πείθει.




96 Όσον αφορά την τριάδα αν και διατηρώ τις αμφιβολίες μου, θεωρώ ότι πρέπει να πιεστούν για να μιλήσουν. Ο Indiana που ψήφισες δεν ακούγεται πολύ, κατηγόρησε τον Libertus με αδύναμο επιχείρημα και γενικά ξεχνιέται εύκολα. Όσο για τον Physiognomist, ενώ ούτε αυτός έχει πει κάτι ουσιαστικό, δε με ενοχλεί τόσο όσο ο Ινδιάνος. Τουλάχιστον αυτός (μέχρι την έναρξη αυτού του ποστ) επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Marjoriee κενό βιβλίο είσαι, θέλω και άλλα. Έχεις δηλώσει ότι θα έχεις ελάχιστο χρόνο αλλά να ξέρεις αυτό δεν σε απαλλάσσει από κατηγορίες...

100 Εδώ φίλε αν και συμφωνώ ως επί των πλείστον μου το χαλάς. Δηλαδή με τα παιχνίδια τα παλιά είμαι απόλυτα σύμφωνος, όπως και με τις πολλές ισοψηφίες, οι οποίες φανερώνουν διάφορα play, όχι όμως και με την ψήφο στον Ικαρίωνα. Ο τύπος ξεκάθαρα ψάχνεται και ακόμα αν έχει ως στόχο του να μπερδέψει, ακόμα και τότε βοηθάει. Δεν νομίζω πως είναι συνετό για τους πολίτες να τον διώξουν. Η ψήφος σου μου βγάζει ''με ψήφισες, σε ψηφίζω''.

...

106 Εσύ σαν πολύ γρήγορα δεν ξεχάστηκες; Από κει που ήσουν σε 3πλη έπεσες στη 1 ψήφο και από κει ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Επιπλέον δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο θες 2πλη μόνο. Όσο πιο πολλοί στην ισοψηφία, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να χτυπήσουμε μαφιόζο, τόσες περισσότερες οι κινήσεις. Τι έγινε; Είναι ένας δικός σας με 2 και θες να τον βοηθήσεις:rolleyes:; Η ψήφος στην emily λίγο άκυρη μου φαίνεται, αλλά υποθέτω έχουμε δει και χειρότερες.

Μ' αυτά και με κείνα η μόνη λογική επιλογή για μένα είναι ο Johnny15. Αν αλλάξω γνώμη μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας, θα αλλάξω και την ψήφο μου.
Εδώ γίνεται η πρώτη του αναφορά στον Physiognomist και στον Indiana λέγοντας ότι και οι δύο πρέπει να πιεστούν αλλά ο Physiognomist δεν τον ενοχλεί τόσο όσο ο Indiana. Ακόμη επιστρέφει και πάλι στον Τζόνι και του ρίχνει την χθεσινή του ψήφο.

...

Η δολοφονία δε ξέρω που θα με βρει όποτε προς το παρόν ψηφίζω τον dimijim. Επιφυλάσσομαι να αλλάξω τη ψήφο μου αργότερα, αν φυσικά μεινω ζωντανός.
Σε αυτό κάνει δυο σενάρια και εξηγεί μέσα απο αυτά γτ δεν άλλαξε την χθεσινή σε Ινδιάνα για να έχει ισοψηφία με Άκικο.
Μέσα απο αυτά φαίνεται ή ότι έχει διαβάσει παλαιότερα παιχνίδια - αναφέρεται στο περσινο παιχνίδι και σε τροπο παιξίματος παικτών - ή ξέρει απο κάπου αυτές τις πληροφορίες. Δίνει και την σημερινή του ψήφο στον dimijim.

[...] Όσο για το χαρακτηρισμό ''κάνει την πιο προσεκτική κίνηση για τη μαφία'' σε χάνω λίγο. Είχα εξηγήσει και το μεσημέρι ότι δε μου άρεσε η συμπεριφορά του Τζόνι και τον είχα θέσει στους μεγαλύτερους μου υπόπτους. Είδα μετά ότι κόντεψε να ξεχαστεί και τον επανέφερα με την ελπίδα ότι θα αρχίσει να βγαίνει μπροστά. Τι ήθελες να κάνω δηλαδή; Αφού για μένα ήταν ύποπτος να πάω σε άλλους για μένα λιγότερο υπόπτους; Λογική τετέλεσθαι. Δε ξέρω ακριβώς πως να βοηθήσω τους πολίτες, γιατί δεν ξέρω ποιοι είναι οι πολίτες! Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εκθέτω τις σκέψεις μου, τους σχολιασμούς και τις θεωρίες μου για να βρω το μπούσουλα. Είδες τελικά που τα ποιοτικά ποστ βοηθάνε;

Εδώ απαντώντας στον Libertus, αναφέρει και πάλι ότι ο Τζόνι είναι στους υπόπτους του.

[...] Ένα ένα. Για μένα το ότι ο ινδιάνος το άφησε στην τύχη του έχει σχέση και με την προηγούμενη θεωρία μου. Εσύ λες δηλαδή ότι ο ινδιάνος θα άλλαζε ψήφο τελευταία στιγμή. Δεκτό, έτσι θα έκανε ένας έμπειρος παίκτης. Δε θεωρώ όμως ότι ο Ιντιάνα θα το έκανε αυτό. Καλώς ή κακώς εκείνη τη στιγμή πορευόμουν με γνώμονα το γεγονός ότι ο Ιντιάνα θα στηριχθεί στην αθωότητα του: είτε πολίτης είτε μαφιόζος. Για μένα αυτή η κίνηση το κατέρριπτε αυτό, οπότε πόνταρα πως δε θα την κάνει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Όσο για την ισοψηφία Ακίκου-Ιντιάνα έχω εξηγήσει για ποιους λόγους δεν ψηνόμουν. Η κίνηση του πιθανού μαφιόζου για μένα Τζόνι δεν ήταν αρκετή για να θελήσω την ισοψηφία. Αφού θεώρησα ότι το να φύγει ο Ακίκος δεν ήταν τόσο επιζήμιο όσο να φύγει ο Ιντιάνα ο οποίος είτε θα είχε καλό ρόλο και με το συμπάθειο θεωρώ ότι θα μας δώσει περισσότερα από τον Ακίκο είτε είχε κακό, υπήρχε όμως η περίπτωση να στραφείτε σε μένα λόγω της ''υπερβολικής'' μου θεωρίας. Αν έχεις καμία άλλη σχετική απορία, όλα απαντώνται στα παραπάνω μου ποστ. Για το 44 δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Care to explain?
Ξανά-αναφέρει ότι θεωρεί τον Johnny ύποπτο.

[...]
Physiognomist: Ή δεν έχεις μιλήσει καθόλου ή εγώ κοιμόμουν του καλού καιρού γιατί δε θυμάμαι και πολλά από σένα. Και αυτό για μένα είναι κακό. Σημαίνει ότι δεν έγραψες τίποτα αξιόλογο για να μην την μπεις σε κανέναν.

Johnny15: Μου τα έχεις κάνει κουλουβάχατα, δε θυμάμαι καμία αξιόλογη θεωρία, hell δε με έχεις βοηθήσει καθόλου. Συν το ότι χθες έπαιζες περίεργα. Συν το ότι σε θέλω σε ισοψηφία. Μετά βλέπουμε. Αλλαγή σε Johnny15 από μένα λοιπόν.
[...]
Και εδώ είναι το ποστ όπου αλλάζει σε Johnny ενώ ο Physio είναι μια ψήφο μπροστά με 4-3 και τους φέρνει σε ισοψηφία.
Εχώ παιδιά απο αυτά τα 7 ολόκληρα ποστ καταλάβαίνω ότι η κίνηση αυτή είναι λογική. Απο την αρχή την έμπαινε στον Τζονυ και στις δυο αναφορές που έκανε στον Φυσιο είπε ότι θεωρεί ότι παίζει περίεργα αλλα δεν είναι ο νουμερο ένα στόχος του. Οπότε έχει τον δεύτερο και φέρνει τον νουμερο ένα στόχο του σε ισοπαλία μαζί του.

Ποια ακριβώς είναι η κίνηση που σας τον έδωσε και αναφέρετε;
[...] Ο φινευς μόλις εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, θα τον βγάλουμε μετά τον physio. Παίζω ακύρωση ψήφου στον physiognomist.
τωρα για το κυμα προς τον Φινεα που εξελεχθηκε πολυ γρηγορα και λογικο μετα απο την κινηση που εκανε απο την αλλη γιατι να καρφωθει τοσο? αν ειναι στη μαφια ο Φυσιο θα μπορουσαν να τον θυσιασουν χωρις να προσπαθησει να τον σωσει ο Φινεας με ρισκο να μπει κ αυτος στον τακο
ή η Μαφια φρικαρε και εκανε τις πιο απελπισμενες κινησεις εβερ ή τι σκατα συμβαινει εδω?

Δεν λέω ότι ο Φινέας είναι αθώος, προσπαθώ να καταλάβω γτ εσείς τον θεωρείτε ένοχο, εγώ προσωπικά το μόνο που μπορώ να του προσάψω είναι η εμμονή του με τον Τζόνυ και θα ήθελα να ακουσω περισσότερα και απο εσάς.

Χιμέλα ελπίζω να σου απάντησα στο γτ δεν έκανα κάτι στο τέλος.
 

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Οκει σχωρατε με. Τα διάβασα μπακ του μπακ στα γρήγορα και νόμιζα ότι έβγαλε αυτόν από ψηφοφορία. Ντρέπομαι τώρα.
Και πάλι ούτε σε ακικο βγάζει νόημα. Τόσο νωρίς.
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Είναι κακό play ακόμα κι αν είναι μαφία ο ακικος ξερωγω, στο λέω πριν καν δω το αποτέλεσμα.
Υποθέτω σωστή κίνηση εννοείς να μην την έπαιζα καν και όχι να την επαίζα στο Φινεα. Σε άτομο που έχω τόσο πιθανό για πολίτη λόγω της περίεργης φυγής του, δεν θα έριχνα τύμβω.
Απλά, ξέροντας εμένα, ίσως θεωρώ λίγοτερο κακό μου πλει μια τύμβω τώρα απ΄ότι εσύ.


Ναι, είναι κακό ακόμη κι αν είναι μαφία. Γιατί αν είναι μαφία, απλώς θα μας τελειώσουν οι μαφιόζοι νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε. Εγώ προσωπικά θα την έπαιζα στον Φινέα, με ρίσκο να βγει ένας καλός ρόλος, γιατί θα προσέφερε πολύ περισσότερες πληροφορίες και θα μπορούσαν να βγουν πολύ καλύτερα συμπεράσματα, εκτός αν ξέρεις τον ρόλο του Φινέα και δεν ήθελες να εμφανιστεί, γιατί με κάποιον τρόπο δεν σε συμφέρει.
 

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/07:

1. CiNeFiL
2. ComfortablySmug
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela
6. i_lie_us
7. Ikarionas
8. Iliaso
9. Indiana Jones
10. Jkaradakov
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26
14. ~Melania~
15. Physiognomist
16. tsarachaf
17. ultraviolence

Ψήφοι:
---

Η χώρα των φαντασμάτων
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμφωρυχία από i_lie_us
 
Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Για να αιτιολογήσω την επιπλέον μου, θα πω ότι όταν το έριξα είχα δει μέχρι και αυτό το ποστ. Με πολύ πρόχειρα μαθηματικά ένιωθα ότι ο johnny έχει πέσει πλέον μία ψήφο και προηγούταν ο Φίνευς, γι' αυτό και του την έδωσα προκειμένου να προκαλέσει ισοψηφία. Και γιατί δεν είχα κάποια πρόθεση να αλλάξω ψήφο στην παράταση, σο why not.

Το κύμα στα τελευταία 7 λεπτά προς το Φίνευς μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ειδικά αφού σε αυτό συμμετείχαν με ψήφο o johnny και απλά λεκτικά ο libertus που νιώθω ότι βρίσκονται σε ύποπτους ρόλους.

Οπότε Σύλβια μου, όχι, δεν με ενδιαφέρε ο Φινευς μείνει-φύγει. Θα έκανα μία ισοψηφία και πιθανώς να έβλεπα κινήσεις στην παράταση στις οποίες ήμουν αμέτοχος.

Προσωπικά δεν με παραξένεψε κάτι στον Φινευς και αν δεχόταν κύμα από άλλα μέλη θα έμενα άπραγος, κι ας έφευγε.
Αν χαρακτηρίζεις πρεμούρα το να δώσει κάποιος επιπλέον πριν καν αρχίσει η παράταση, για να δημιουργήσει μια ισοψηφία που πολύ πιθανώς στην παράταση θα σπάσει, οκ.
Ειδικά αν εκ του αποτελέσματος πάει η ζυγαριά προς εκείνον που προηγούταν προτού δοθεί η επιπλέον (όπως είπα υπολόγιζα πως είναι 4 Φινευς - 3 Johnny - 3 Physio όταν την έριξα).

Αφού πόσταρα πια είδα και τις δύο αλλαγές από johnny-iliaso, και πάλι λόγω johnny δεν μετάνιωσα που την έριξα.

Κι επειδή
1.) Κακά τα ψέμματα, έχω ήδη μετανιώσει που έλαβα μέρος και δεν έχω τη διάθεση που περίμενα.
2.) Με το κύμα προς το Φίνεα στο οποίο συμμετείχαν και άτομα που δεν υποπτευόμουν ως τώρα χάθηκα λίγο.
3.) Αν σε κάτι έχω δίκιο, ποτέ δεν ξέρεις πως και με τι θα πεθάνω
4.) Δεν την κατείχα ποτέ και με τρώει λίγο το χέρι μου, δεν θα το αρνηθώ
5.) Αν το προαίσθημα και η θεωρία μου βγει σωστή, ίσως βοηθηθώ εγώ, ίσως βοηθηθούν κι άλλοι
6.) Αν όχι, θα έχω παίξει και τις δύο κάρτες μου και θα μπορείτε, πιο άφοβα, να με διώξετε. Θα πάρω κι απουσία αύριο να μου τις ρίξετε ελεύθερα
7.) Μεταξύ μας, και πολίτης να 'ναι, είναι τρολλοπολίτης, οπότε τουλάχιστον μην κάνω μαλακία και έχει τίγκα σοβαρό ρόλο
8.) Η αλήθεια είναι μου αρέσει να βάζω σε κόπο τη ΣΕ.

πάρτε αυτό εδώ
, πάρτε την τελευταία λίστα που ποστάρατε, (αρχικά διορθώστε την ημερομηνία αποχώρησης γιατί με πιάνουν τα διαόλια μου) ντάξει, τη διορθώσατε βλέπω :redface: και γράψτε μου έναν ρόλο δίπλα από το όνομα του akikos παρακαλώ.

Ο λόγος που δεν τη ρίχνω σε Φίνεα είναι ότι αν είναι μαφία, δεν θα περίμενα να φύγει έτσι αεράτα (εκτός αν υπάρχει κάποιο μαστερπλαν στο οποίο τώρα δεν πάει ο νους μου).
Και βλέπουμε.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη σκηνή. Οι πολίτες του Παλέρμο έχουν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία να θαυμάσουν την ημέροχη παράσταση "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι". Ξαφνικά, όμως, ξεπροβάλλει από το βάθος ο Dume, ο νεκροθάφτης της μικρής, γραφικής πόλης.
-Ίντα να ίρθιτι σύντρουφοι, ίντα ινα μι βοϊθίσιτι να θάψου ετούτο δου του κουφάρ'. Ιν κι χθεσινού κι ιχι μπουχέψ' να 'ούμε.
Όλοι οι κάτοικοι αφήσανε τις θέσεις τους, οι ηθοποιοί ξεμασκαρεύτηκαν και πήγαν να βοηθήσουν να θάψουν το λάκκο για το νεκρό. Όταν ο νεκροθάφτης τελείωσε, κάποιος από το πλήθος πετάχτηκε:
-Dume, δεν θα βάλεις μαρμαροπλακέτα πάνο στον τάφο;
-Ιδού ίσι σουστός σύντρουφε. Αν και, διαμαντουπλακέτα χρειάζιτι ου λεβέντ'ς κι ούχι απού μάρμαρού. Αλλά χαλάλ'.
-Μίλας με γέρους γρίφοντα...
Όταν ο νεκροθάφτης τελείωσε με τη δουλειά του, όλοι απορημένοι έσκυψαν να διαβάσουν:
"Ιδού θάφτηκε ου akikos, ου χάριους ου πότερους, γνουστός και ους αλιξίσφαιρους, δια τις ικανούτητες του να μην ψουφάει".
-Μα, τι, ποιος, πού;
Αφώνησαν οι κάτοικοι της πόλης.
Και στο βάθος να ακούγεται μια γαϊδουροφωνή:
-Χειροκροτήστε τον akikos, το Αλεξίσφαιρο Γιλέκο της πόλης του Παλέρμο!

Akikos αποχωρείς οριστικά από το παιχνίδι.

Το παραπάνω αποτελεί δημιούργημα της ΣΕ, δεν έχει καμία σχέση με καταστάσεις της πραγματικής ζωής, και διατηρούνται άπασα τα πνευματικά δικαιώματα περί αναμετάδοσης και λογοκλοπής! :playboy:

Oh FFS.

Όπως και να έχει είτε είσαι μαφία ή ξενερωμένος πολίτης εγώ θα έλεγα εφόσον λέει ότι θα πάρει απουσίες αφήστε τον να βγεί απο απουσίες να μάθουμε και τον ρόλο του χωρίς κόστος κάρτας. Αν ψηφίσει όμως τότε τον ψηφίζουμε.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Oh FFS.

Όπως και να έχει είτε είσαι μαφία ή ξενερωμένος πολίτης εγώ θα έλεγα εφόσον λέει ότι θα πάρει απουσίες αφήστε τον να βγεί απο απουσίες να μάθουμε και τον ρόλο του χωρίς κόστος κάρτας. Αν ψηφίσει όμως τότε τον ψηφίζουμε.
Μπα δεν πιστεύω οτι δε θα ψηφίσει. Απλά θέλει να δείξει οτι έχει ξενερώσει ώστε να τον ξεχάσουμε και να πάμε σε άλλους. Ακόμα κι αν δεν ψηφίσει βέβαια, δε σημαίνει οτι δεν είναι ένοχος για τις κινήσεις που έκανε, οπότε εγώ θα ήθελα να βγει.

Κι επειδή γιατί να αναβάλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα, ας δούμε και τι ήταν ο Φινεύς μπας και βγάλουμε κάνα συμπέρασμα. Την παίζω την κάρτα με κίνδυνο να ήταν αθώος και να κατηγορηθώ, αλλά πρέπει να μάθουμε.

Αγαπητή ΣΕ, τί ήταν ο Φινεύς;

 
Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Ok, στο τελευταίο μου παλέρμο έκανα και τη μεγαλύτερη μαλακία μου.
Ωραία.
Δεν έχω να πω κάτι προς υπεράσπιση μου για την ώρα.
Θα εξετάσω είτε ως ζωντανός είτε ως φάντασμα είτε ως οριστικά αποχωρήσαντας το θέμα από την αρχή αύριο, και μόνο αν βρω κάτι καινούριο θα το παρουσιάσω.
Οι πολίτες μην κρατήσετε το σκεπτικό 'εντάξει αυτός είναι σίγουρη μαφία τώρα, αφήστε τον για πιο μετά' όπως γίνεται πολλές φορές. Αν με θεωρείτε εξίσου ύποπτο με άλλους ας ψηφίσετε εμένα τώρα που είναι αρχή, είχαμε και μία αποτυχημένη δολοφονία, μία η άλλη στη χείροτερη, δεν μπορώ να βοηθήσω τους πολίτες σε κάτι απ' ότι φαίνεται.
Αν απ' την άλλη κάποιος νιώθει κάτι για αθωότητά μου, ας πράξει όπως πιστεύει.


Αύριο δεν ψηφίζω κι αν είμαι χαμένος δεν ψηφίζω ούτε μεθαύριο.
Και για να εξετάσω όλα τα σενάρια φεύγοντας, αν βγω MVP και κάνει κάνας ΔΑ ιδιότητα για να γλυτώσω, nice play mafia.
Ξαναψηφίστε με την επόμενη ή ακόμα καλύτερα κι όπως λέει ο Ιορδάνης αφήστε να φύγω αθόρυβα.
Δεχόμαστε και τύμβω αν πιστεύετε ότι θα βοηθήσουν κάπου.

Συγγνώμη πολίτες του παλέρμο, ήλπιζα σε κάτι καλύτερο και υπερεμπιστεύτηκα το ένστικτο μου ίσως.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top