Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Πολύ ησυχία έπεσε ξαφνικά...
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Για να μην κάνω εδιτς και μετά με μαλώνει η ΣΕ.
Ευτυχές και το ότι δεν υπάρχει θύμα.

Ευτυχές και το ότι δεν υπάρχει θύμα και το ότι έχουμε αυτοκράτορα πήγα να πω (οκ βεβαια θα μου πεις, απλά έμαθες οτί δεν είναι ο ακικος, πιο μετά ίσως να είχε περισσότερο νόημα).

Επίσης θέλω να σου πω κάτι αγαπητή ΣΕ γιατί δεν αντέχω άλλο.

Έχουμε ΙΟΥΛΙΟ -> /07. Ακόμα. :redface: Από χθες χτυπάει ο ψυχαναγκασμός μου.
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Libertus τώρα το είδα. Χαίρομαι που επιτέλους άρχισες να παίζεις σοβαρά γιατί με προβλημάτισες αρκετά χθες. Έγραψα και στο από πάνω ποστ ότι δεν είσαι ψηλά στους υπόπτους μου, προέχουν άλλοι νομίζω. Βέβαια δε σε βγάζω τελείως από το μυαλό μου.

Τι στο καλό; Ξαφνικά όλοι ξέρουν πώς παίζει ο Libertus και περίμεναν περισσότερα απ' αυτόν;

Ας πάμε όμως και σε κάποιους αθόρυβους. Ακόμη και τώρα, μισή ώρα περίπου πριν την δολοφονία, δεν έχουν σχολιάσει τις εξελίξεις η Emilouko, ο Physiognomist και ο Φινεύς. Κάποιος από αυτούς ή και όλοι είναι πιθανοί μαφιόζοι. Τι συμβαίνει με εσάς παιδιά? Που είστε?

Από τους 3 που ανέφερα πιο πάνω, θα αφήσω για τώρα το Φινέα. Θα πιστέψω ότι όντως έχει περιορισμένο ίντερνετ και δεν προλαβαίνει.

Για καινούριος παίκτης που παίζει πρώτη φορά αρκετά καλή η τριάδα που έβαλες, χωρίς να πεις ωστόσο πώς προέκυψε αυτή και γιατί π.χ. δεν πρόσθεσες και άλλους που δεν έχουν μιλήσει.


Πολύ ωραία! Έτσι να συνεχίσουμε παιδιά! Μπράβο!

Πόσο χαίρομαι που χαιρόμαστε εμείς οι αθώοι φίλε Indiana, επειδή δεν έγινε kill.


Ευτυχές και το ότι δεν υπάρχει θύμα.

Συνεχίζω με το post μου.

JKaradakov #192 Δεν βρίσκω κάτι το παράλογο σε αυτό. Θεωρώ (για την ώρα, και μετά από τη σύνταξη εκείνου του σεντονιού μου) την Εμιλούκο λιγότερο πιθανή απ΄τους υπόλοιπους. Πράγματι, εμιλουκο ψήφισε τζόνυ (και την κράτησε σε όλη τη διάρκεια) αλλά τζόνυ τη γύρισε σε άκικο παράταση. Γιατί να το κάνει αυτό εαν ο άκικος είναι ΔΑ όπως αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου; Well, βλέπε προηγούμενο ποστ μου.
Η Μελανία ορθώς κάνει και τσιγκλάει τζόνυ ή οποιονδήποτε, όποιο λόγο και να 'χει και σε όποιον συνασπισμό κι αν ανήκει.
Το ότι ψηφίζει τζόνυ (τόσο νωρίς μες στη μέρα), δεν μου λέει κάτι. Μια ισοψηφία τις ωρες πριν τη δολοφονία είναι σα να μην υπάρχει. (Θα μπορούσες να έχεις δύο φανέρούς δολοφόνους να κάνουν ότι τρώγονται μεταξύ τους, άμα θες να το πάμε παραπέρα).

tsarachaf #195
Η ανάλυση βρισκόταν στο τέλος του μεγαλού εκείνου ποστ. Είπα ότι θεωρώ τη διπλέτα akikos-libertus βοηθητικούς και ανέφερα και τι βγάζω πιθανότερο για τον καθένα.
Σε γενικές γραμμές, ναι, ίσως ενας ΔΑ να βοηθάει στην αρχή του παιχνιδιού. Αλλά αν καταλάβεις ότι ο ΔΑ σου πέρα βρέχει (για οποιόδηποτε λόγο, είτε επειδή δεν έχει σωστή αντίληψη του παιχνιδιού, είτε επειδή δεν θυμάται καλά τους κανόνες) δεν θα βοηθούσε να τον πας λίγο έξω μέχρι ο χάρτης της πόλης να είναι καθαρότερος μπας και τον φέρεις πίσω;
Έτσι το σκέφτομαι απλά.

Εγώ λέω να αφήσουμε Johnny, dimijim και Libertus προς το παρόν και να εστιάσουμε αλλού. Ο dimijim ψήφισε Libertus και ήθελε να τον βγάλει. Ο Libertus κατηγορούσε dimijim για το κύμα πάνω του. Ο Johnny αν ήταν με dimijim μαζιόζοι δεν θα έλεγε φανερά ότι ο dimijim αν είναι αθώος θα βοηθήσει το παιχνίδι ούτε αν ήταν μαζί με Libertus μαφιόζοι θα πήγαινε να ρίξει τέταρτη στον akikos τόσο νωρίς. Δεν συνδέονται μεταξύ τους αυτοί οι τρεις με κάποιον τρόπο. Απορώ με τις θεωρίες κάποιων. Και δεν είναι χαζοί για να καρφωθούν έτσι. Αν υπάρχει κακός ρόλος ανάμεσά τους μπορεί να είναι το πολύ ένας. Δεν υπάρχουν δυο κακοί στην παραπάνω τριάδα. Και μπορεί να είναι και οι τρεις αθώοι. Από εκεί και πέρα έχουμε καλύτερα άτομα για να ασχοληθούμε.

Επίσης έψαξα ξανά τα ποστ του Libertus και είτε τον κατηγορούν και τον ψηφίζουν είτε λένε πως είναι ύποπτος. Δεν υπάρχουν σήματα προς αυτόν και άρα είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να είναι ΔΑ. Ούτε πόρνη θεωρώ πως είναι. Δεν φαίνεται να έχει ζητήσει σήμα. Τα αρχικά του ποστ ήταν τρολ. Άρα ας εστιάσουμε αλλού.

Τώρα για το ότι ο akikos μπορεί να είναι ΔΑ ή πόρνη και να σχεδιάζουν να τον φέρουν πίσω, το θεωρώ μάλλον τραβηγμένο αλλά μεταξύ μας, ποιος θα ξόδευε κάρτα τολμώντας να φέρει πίσω τον akiko;
 
Τελευταία επεξεργασία:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Προς το παρόν ψηφίζω ULTRAVIOLENCE, γιατί μου άρεσαν οι λεπτομέρειες για στίχους που έκαναν point out ο Ικαρίονας και η Cinefil. Απ' όλα όσα διάβαζα για κάποιο λόγο αυτό μου έκανε εντύπωση.
Δεν με εξέπληξε που έφυγε ο ακικος καθώς έγραφε ποστ με διφορούμενο περιεχόμενο. Θα συμφωνήσω όμως με κάποιον που είπε παραπάνω ότι η μαφια δε θα τον άφηνε ξέμπαρκο να γράφει ο, τι θέλει (δε θυμάμαι ποιος το είπε. Θα το βρω και θα το κάνω παράθεση).
Καλά ρε Έμιλυ, κι εσύ εκεί κόλλησες; Τι έχετε πάθει όλοι; Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από'σένα, πρώτη φορά βάζω τραγούδια? Μυαλωμένη είσαι, μην βασίζεσαι μόνο σε κάτι τέτοιο.

Αρχική δημοσίευση από: CiNeFiL
γιατι να ψηφισεις καποιον που δεν πιστευεις οτι ειναι δολοφονος και δεν θα παρει ψηφους?
και γιατι αυτον τον συγκεκριμενο παλι?
Το εξήγησα στο ποστ μου. Δεν θέλω να πάρω μέρος στις mainstream ψηφοφορίες γιατί θεωρώ ότι σ'αυτή την φάση μόνο την μαφία βοηθούν, όρεξη να διώξω πολίτη δεν έχω άρα αποφάσισα να την δώσω κάπου που δεν είναι σε κάποιου την λίστα ύποπτος σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον ψηφίσουν. Αν είναι ύποπτο αυτό, καλώς. Για'μένα είναι common sense όταν είσαι πολίτης.
Αυτό οκ, έτυχε. Λίγο-πολύ, οι υπόλοιποι έχουν αναφερθεί.

Όσον αφορά αυτό που είπε ο Libertus:

ultraviolence: εξίσου ύποπτος, δεν θεωρώ ότι γράφει ουσιαστικά πράγματα, πάει με τα νερά του συνόλου, ό,τι γίνει άμα γίνει. Φάνηκε ότι δεν τον ενδιέφερε καθόλου η εξέλιξη της ψηφοφορίας και μπήκε μετά από ώρα μόνο για να κατηγορησει τον akiko για trolling (πόσο κοινότοπη κατηγορία πια; ).
Σαν τι ουσιαστικό να πω; Δεν είμαι υποχρεωμένος να έχω καταλάβει κάποιον μαφιόζο ή να'χω κάποιο σενάριο ή οτιδήποτε από τώρα, και μεταξύ μας, δεν θεωρώ ότι έχουν υποθεί πολλά άξια σχολιασμού. Δεν θα έχω play σαν άλλων που πετάνε έτσι ξερές κατηγορίες και όποιον πάρει ο χάρος μόνο κι μόνο για να φαίνομαι λιγότερο ύποπτος/whatever. Άμα γραφεί κάτι που θεωρώ ότι μπορώ να πω κάτι, θα το κάνω. Όταν έχω μια βάσιμη υποψία, θα το κάνω. Το τελευταίο που θέλω από μια ό,τι-να-'ναι πρόχειρη θεωρία μου, είναι να διώξω έναν πολίτη. Αυτά.

Στα θετικά της ημέρας, δεν έχουμε πτώμα! Μπράβο στην ζαβή πόρνη/τζιμάνι γιατρό/μάγισσα/επιλογή αλεξίσφαιρου. Ό,τι κι να συνέβη, καλό μας έκανε.
 

Φινεύς

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 317 μηνύματα.
Θετική εξέλιξη η αποτυχία δολοφονίας. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυόμαστε σε αυτό.

Φινεύς: πολύ ύποπτος κατά τη γνώμη μου. Μπήκε μετά από πολλές ώρες την πρώτη μέρα και έγραψε ένα κουστουμαρισμένο ποστ που προσιδιάζει σε έμπειρο παίκτη μαφίας και όχι νεοεισερχόμενο. Εν συνεχεία τον στρίμωξε η Himela και αυτός τσαντίστηκε (άμυνα; ). Μετά εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε από τους τελευταίους στην ψηφοφορία, για να κάνει την πιο προσεκτική κίνηση για τη μαφία. Δεν με πείθει ούτε στο ελάχιστο ότι ενεργεί για τους πολίτες και δηλώνω ότι είναι ο πρώτος μου στόχος για αποχώρηση.

Αρχικά, να σε ευχαριστήσω που έκανες τον κόπο να κάνεις ένα ποστ που δεν ήταν τρολιάρικο. Ας σχολιάσω λίγο τις κατηγορίες σου. Μπήκα πολλές ώρες μετά, την 1η μέρα γιατί κοιμάμαι ως το μεσημέρι συνήθως. Όσο για το κουστουμαρισμένο ποστ, τι να πω ρε Χάρη. Μόνο σαν κοπλιμάν μπορώ να το εκλάβω αφού ένας από τους στόχους μου στο Παλέρμο ήταν και είναι τα ποστ μου να υπερτερούν σε ποιότητα και όχι σε ποσότητα. Πριν γράψω το οτιδήποτε, κοιτάω όλα τα ποστ και τα αναλύω, όχι επειδή είμαι μέλος της Μαφίας, αλλά επειδή αν και εγώ υποπέσω σε χαμηλής ποιότητας ποστ απλώς για να κατηγορήσω κάποιον, ε συγγνώμη αλλά καλύτερα ας μη γράψω καθόλου. Το παιχνίδι το σέβομαι και με τον τρόπο μου προσπαθώ να το βοηθήσω να κυλήσει. Θα συνεχίσω λοιπόν να γράφω τέτοια ποστ γιατί θεωρώ ότι πραγματικά συνεισφέρω. Όσο για τη Himela τσαντίστηκα γιατί πραγματικά τότε δε διέθετα χρόνο! Ε δε δέχθηκα να με κατηγορεί επειδή δε μπήκα τις πρώτες 4 ώρες στο παιχνίδι. Πες το άμυνα, πες το ό,τι θες. Το θέμα αυτό με το χρόνο το θεωρώ λήξαν. Λες μετά ότι εμφανίστηκα από τους τελευταίους στην ψηφοφορία. Όντως άργησα να ψηφίσω αλλά αυτό δε φανερώνει κάτι. Ήθελα να δω τι θα γράψουν όλοι και μετά να ρίξω την ψήφο μου. Όσο για το χαρακτηρισμό ''κάνει την πιο προσεκτική κίνηση για τη μαφία'' σε χάνω λίγο. Είχα εξηγήσει και το μεσημέρι ότι δε μου άρεσε η συμπεριφορά του Τζόνι και τον είχα θέσει στους μεγαλύτερους μου υπόπτους. Είδα μετά ότι κόντεψε να ξεχαστεί και τον επανέφερα με την ελπίδα ότι θα αρχίσει να βγαίνει μπροστά. Τι ήθελες να κάνω δηλαδή; Αφού για μένα ήταν ύποπτος να πάω σε άλλους για μένα λιγότερο υπόπτους; Λογική τετέλεσθαι. Δε ξέρω ακριβώς πως να βοηθήσω τους πολίτες, γιατί δεν ξέρω ποιοι είναι οι πολίτες! Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εκθέτω τις σκέψεις μου, τους σχολιασμούς και τις θεωρίες μου για να βρω το μπούσουλα. Είδες τελικά που τα ποιοτικά ποστ βοηθάνε;
 

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Με τη μετάβαση δεν εννοούσα ότι εσύ σταματησες να γράφεις αλλά ότι ενώ μέχρι ενα σημειο το όνομα σου έπαιζε παντου, μετά πουφ η Μελανια. Τι έχεις να πεις για αυτό;
Μα ακόμα δεν έχω καταλάβει που έπαιζε το όνομα μου :confused: επίσης δεν έχω εξαφανιστεί, ο παρακάτω παίκτης όπως θα έχεις ασφαλώς προσέξει θεωρεί ότι στέλνω σε όλους σήματα επειδή ρωτάω και διευκρινίζω τα πάντα. Μια χαρά ενεργή είμαι, σε αντίθεση με εσένα που ακόμα δεν έχω καταλάβει αν είσαι πολίτης σχετικά ανενεργός ή βολικά ήσυχος παίκτης για τη μαφία.

Αρχική δημοσίευση από: i_lie_us;4479856[img=21x16]clientscript/sceditor/images/dupquote.png[/img]Καλησπέρα Παλέρμο.

Συνοπτικά πριν τη δολοφονία θα απαντήσω μόνο έκει που αναφέρθηκα. Δεν ξέρω αν θα έχω χρόνο (η και διάθεση) να συντάξω κάτι ευμεγέθες μες στη μέρα.

Μελανία #190
Γενικά αυτό που είπα στην παραπάνω θεωρία είναι ότι ο ακικος από λάθος ( ; ), έδειξε ένα σημάδι στο #80 το ρόλο του (θα μου πεις αν έδειχνε δεν θα έκανε κάτι και η ΣΕ βέβαια; Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Και ότι στην πορεία πέσανε μέλη μαφίας πάνω του (του απευθύνονταν εννοώ, όχι ότι αναγκαστικά τον κατηγόρησαν) προσπαθώντας να του δείξουν είτε ποιοι είναι είτε ότι κάνει βλακεία.
Οπότε θα μπορούσα να θεωρήσω ότι είτε επιζητούσες την προσοχη του ακικου για να δειξεις πως έγινε αντιληπτό ότι είναι ΔΑ, είτε τον ρωτούσες προς τα που να πάει η ψήφος για να ενεργοποιήσει την ιδιότητα του.
Ταυτόχρονα, δεν θα θεώρουσα προσωπικά παράλογο να πάνε ψήφοι από τη μαφία στο ΔΑ, ειδικά αν ο ΔΑ ήταν τόσο απρόσεχτος. (Ίσα ίσα, ως πολιτής αναγνωριζέται, θα μπορούσε αργότερα να επανέλθει με νεκροφάνεια μαφίας).

Συνιάλα εσύ προσωπικά υποστηρίζω ότι έκανες σε ακικο και ένα σε libertus. Είτε απλά για να δείξεις την ταυτότητά σου σε αυτούς τους βοηθητικούς ρόλους, είτε για να ζητήσεις επιβεβαίωση ότι έγινες αντιληπτή.

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω κι άλλα προ δολοφονίας.
Η ψήφος μου παραμένει ως έχει, και τις δυο ψήφους που έχω φάει σο φαρ, τις δικαιολογώ (αν και από τον ούλτρα θα ήθελα περαιτέρω εξήγηση).

Τι ρόλο θεωρείς ότι είχε ο ακίκο; ΔΑ από ό,τι καταλαβαίνω; Πιστεύεις ότι ως μαφία θα ανέβαζα πρώτη πρώτη τον ΔΑ μου (γιατί να σου υπενθυμίσω εγώ έβγαλα τον ακίκο πρώτη από την ισοψηφία και έμεινα κιόλας εκεί) από την ισοψηφία αντί να προσπαθήσω να τον σώσω; Είδες καμία προσπάθεια που δεν είδα εγώ από τον ακίκο να μου απαντάει ή να προσπαθεί να δικαιολογήσει τον εαυτό του; Σε Χάρη τι σήμα έκανα;

Το Palermo αυτή τη φορά ήταν διαφορετικό απ’ ότι το θυμόταν η Eileen. Ίσως επειδή της είχε λείψει, η ζέστη δεν την ενοχλούσε τόσο πολύ πια και η υγρασία του δεν ένιωθε να την πνίγει. Αναρωτιόταν, αν οι υποψίες της ήταν σωστές και αν όντως υπάρχουν μαγικές δυνάμεις στη πόλη, έτοιμες για νέες μάχες.
Κανονικά θα έπρεπε να περιμένει στο δωμάτιο μέχρι την στιγμή που θα έφταναν οι Gate4 & o DumeNuke, αλλά δεν μπορούσε! Ήθελε να βγει στους πλακόστρωτους δρόμους της πόλης, να δει κόσμο, κάποια φασαρία ίσως! Άλλωστε τα πράγματα δεν αργούν να γίνουν ενδιαφέροντα σε αυτή την πόλη. Οπότε διάλεξε το μεγαλύτερο κρεβάτι και με το κλασικό dips, άφησε δίπλα τα πράγματά της. Από το ανοικτό παράθυρο ακουγόταν μία γιορτή στη πλατεία. Μα είναι αυτές μέρες για γιορτές; Χωρίς πολλή σκέψη τα παρατάει όλα και τρέχει προς τα εκεί..
Πριν προλάβει να πλησιάσει την γιορτή ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος, κάτι που θύμιζε κανόνι!
Σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, το πλήθος αναστατωμένο ξεκίνησε να τρέχει χαοτικά προς όλες τις κατευθύνσεις.
Τι να έχει συμβεί άραγε; Ξεκίνησαν όλα, τόσο γρήγορα;
”Ένα. Δύο. Δουλεύει. Λοιπόν, μάγκες μου, ακούστε τι έγινε» ακούστηκε από την σκηνή η φωνή της Gate.
”Η διοργάνωση είχε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, αλλά όλα κομπλέ»
Δεν υπάρχει θύμα.



*To παρόν κείμενο αποτελεί μυθοπλασία της ΣΕ. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδειά μας, ο DumeNuke θα σας κυνηγήσει! :ropalo:

Εξαιρετικά νεά! Πολύ καλό ξεκίνημα για μας!
Ευτυχές και το ότι δεν υπάρχει θύμα.

Συνεχίζω με το post μου.

JKaradakov #192 Δεν βρίσκω κάτι το παράλογο σε αυτό. Θεωρώ (για την ώρα, και μετά από τη σύνταξη εκείνου του σεντονιού μου) την Εμιλούκο λιγότερο πιθανή απ΄τους υπόλοιπους. Πράγματι, εμιλουκο ψήφισε τζόνυ (και την κράτησε σε όλη τη διάρκεια) αλλά τζόνυ τη γύρισε σε άκικο παράταση. Γιατί να το κάνει αυτό εαν ο άκικος είναι ΔΑ όπως αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου; Well, βλέπε προηγούμενο ποστ μου.
Η Μελανία ορθώς κάνει και τσιγκλάει τζόνυ ή οποιονδήποτε, όποιο λόγο και να 'χει και σε όποιον συνασπισμό κι αν ανήκει.
Το ότι ψηφίζει τζόνυ (τόσο νωρίς μες στη μέρα), δεν μου λέει κάτι. Μια ισοψηφία τις ωρες πριν τη δολοφονία είναι σα να μην υπάρχει. (Θα μπορούσες να έχεις δύο φανέρούς δολοφόνους να κάνουν ότι τρώγονται μεταξύ τους, άμα θες να το πάμε παραπέρα).

Άρα εγώ είμαι φανερή που τρώγομαι με τον τζόνι από χτες;

tsarachaf #195
Η ανάλυση βρισκόταν στο τέλος του μεγαλού εκείνου ποστ. Είπα ότι θεωρώ τη διπλέτα akikos-libertus βοηθητικούς και ανέφερα και τι βγάζω πιθανότερο για τον καθένα.
Σε γενικές γραμμές, ναι, ίσως ενας ΔΑ να βοηθάει στην αρχή του παιχνιδιού. Αλλά αν καταλάβεις ότι ο ΔΑ σου πέρα βρέχει (για οποιόδηποτε λόγο, είτε επειδή δεν έχει σωστή αντίληψη του παιχνιδιού, είτε επειδή δεν θυμάται καλά τους κανόνες) δεν θα βοηθούσε να τον πας λίγο έξω μέχρι ο χάρτης της πόλης να είναι καθαρότερος μπας και τον φέρεις πίσω;
Έτσι το σκέφτομαι απλά.

.. και ο Χάρης και ο Ακικος είναι 2 βοηθητικοί (που εκ των πραγμάτων η μαφία θα γνωρίζει μόνο τον έναν με την λογική σου) και έβγαλε η μαφία χτες τον ΔΑ της και προτίμησε μέσα τη πόρνη (=Χάρης); Καμία λογική δεν βγάζουν αυτά που λες. Παρακαλώ εξήγησε μου. :P
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Εγώ όπως είχα πει σε αυτό το γύρο επιθυμούσα ισοψηφίες, στοχεύοντας όμως και σε κάποιες συγκεκριμένες. Θα καταλάβατε παρακάτω τι εννοώ. Για να απαντήσω λοιπόν στο σχόλιο σου Ικαριωνα, έχω να πω ότι ο Ινδιάνος όντως με προβλημάτισε και αμφιταλαντευομουν μέχρι τελευταία στιγμή αν θα τον φέρω σε ισοψηφία ή όχι. Ακολούθα τώρα το σκεπτικό μου. Για μένα το ότι ο Ιάκωβος ενω μπορούσε να σωθεί και να βγάλει τον εαυτό του από τη δύσκολη θέση ψηφίζοντας τον Ακικο και δίνοντας του προβαδισμα δεν το έκανε, μπορούσε να εκληφθεί με 2 τρόπους.

Σεναριο Α': Υποθετουμε ότι ο ινδιάνος γνωρίζει με κάποιο τρόπο την ενοχή του Libertus και επιμένει στο πρόσωπο του. Για τον ίδιο ο κίνδυνος να αποχωρήσει αυτός αντισταθμίζεται από την προοπτική να αποχωρήσει ένας που για αυτόν είναι μαφία, δηλαδή ο Χάρης. Σ' αυτήν την περίπτωση ο Ιντιάνα ειναι αθώος, ο Χάρης μαφιόζος, άρα και δεν υπάρχει λόγος να τον θεσω σε ισοψηφία. Θα μου πεις τόσο φανερά θα το κανε; Ναι. Μιλάμε για έναν παίκτη που παίζει για 1η φορά με την απειρία του να κάνει μπαμ.

Σενάριο Β': Ο Ιντιανα βλέπει οτι ο Ικαριωνας του την μπαίνει. Και του την μπαίνει άσχημα. Ξέρει ότι οι πιθανότητες να πείσει οτι είναι αθώος γρήγορα, είναι εναντίον του και φοβάται οτι ο Ικαριωνας θα τους στρέψει όλους κατα του. Συνεννοείται λοιπόν με τη μαφία του (Ναι σε αυτό το σενάριο ο ινδιάνος είναι μαφια) και αποφασίζει να υιοθετήσει το ρολο του άπειρου πολίτη που παίζει για 1η φορά. Τι κάνει λοιπόν; Ψηφίζει τον Λιμπε με μια δικαιολογία που μπάζει (πετυχαίνοντας το στόχο του αφου ο Λιμπερτους τον αθωώνει σχετικά εύκολα), αφήνοντας την ψήφο του εκει ακόμα και στο πιο κρίσιμο σημείο της ψηφοφορίας ώστε να βρεθεί κάποιος χριστιανός να φωνάξει: "Καλά ρε, δε βλέπετε ότι το παιδί είναι τέρμα άπειρο; Κοιτάξτε, ακόμα τον Λιμπερτους ψηφίζει ρε ενω μπορεί να σωθεί." Έτσι αθωώνεται και σουλατσάρει πλέον ανενόχλητος οπως η Σοφή στο περσινό 46 (παρ' όλο που αυτή εν τέλει ήταν όντως άπειρη αθωα). Παρανοϊκό; Ναι. Πιθανό; Απολύτως. Με παίκτες οπως Ικαριωνα, Δημήτρη, Ιορδάνη που παίζουν ανορθόδοξα να βρίσκονται ισως στη μαφία, μου φαίνεται πιθανό να ρισκάρουν τέτοιο play. Σ' αυτήν την περίπτωση ο ινδιάνος είναι μαφιόζος και ο λιμπερτους με βάση τη λογική αθώος.

Ωραία, σε εκείνο το σημείο που ήμασταν τα πράγματα είχαν μπερδευτεί τόσο πολυ μέσα στο κεφάλι μου που και τα 2 τα σενάρια για μένα έβγαζαν νοημα. Αν ο ινδιάνος είναι αθώος με το σενάριο που ανέφερα, congrats έχουμε πολλές πιθανότητες να διώξουμε αθώο που ισως έχει καλο ρόλο.
Αν πάλι δεν είναι, ποιος μου εγγυαται μετά οτι δε θα το χρησιμοποιήσει κανένας εναντίον μου λέγοντας ότι τσαμπουναω ιστοριες για αγρίους, αθωωονοντας τον ινδιάνο ακόμα και αν είναι ενοχος. Για μένα ήταν win-win να μην πάμε σε αυτήν την ισοψηφία σήμερα. Έφυγε ο τρολιας Ακικος. Κρίμα, αλλα δε με βοηθούσε και ιδιαιτερα. Τουλάχιστον τώρα μπορούμε να έχουμε καποια σεναρια στον νου μας και να τεστάρουμε την ισχύ τους.
Αν κατάλαβα καλά στηρίζεις το ότι δεν άλλαξες χθες στην ισοψηφία στο ότι δεν άλλαξε κι ο Ινδιάνος; Πώς όμως μπορούσες να είσαι σίγουρος ότι δε θα αλλάξει αργότερα; Περίμενες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να τον δεις να αλλάζει για να αλλάξεις κι εσύ μετά; Κι όταν ο Τζόννυ έκανε το ακίκος 4 - χάρης 3 - ινδιάνος 3, εκεί γιατί δεν έκανες κάτι; Ειδικά αν θεωρείς τον Τζόννυ Μαφιόζο, βλέπεις έναν Μαφιόζο να πηγαίνει στην παράταση και να βγάζει μπροστά τον ακίκο. Αυτό δεν αθωώνει τον ακίκο; Και δε σημαίνει πως ίσως κάποιον ήθελε να σώσει; Κι άρα εσύ θα έπρεπε να γυρίσεις σε Χάρη ή Ινδιάνο; Ή θεωρείς πως ήταν μπλόφα και πως παίζεται παιχνίδι ανάλογο του Μαίρα-Bilire στο #44;

Η Marjoree, ειδικά μετά το τελευταίο της ποστ, προσωπικά με έπεισε απόλυτα ότι απλά είναι μια παίκτρια τουρίστρια και η πλέον ακίνδυνη εδώ. Είχε πει ότι θα είναι διακοπές αυτό το διάστημα και το ποστ της δείχνει ότι δεν ξέρει καλά τι συμβαίνει (άρα δεν έχει και ενημέρωση). Όσο για την ψήφο της προς εσένα Ikariona, πιστεύω ότι απλά βαριόταν να διαβάσει τις δημοσιεύσεις και γι' αυτό σε ψήφισε. :loltooth:
Πόσο απόλυτα; Θεωρητικά, λέω εγώ, αν ήταν στη Μαφία αυτό ακριβώς δε θα ήθελε να δείξει; Όχι βέβαια ότι εγώ είμαι σίγουρος για την ενοχή της, πιθανότατα θα αλλάξω ψήφο, αλλά δε νομίζω ότι αυτή είναι επαρκής δικαιολογία για να αθωώσουμε απολύτως έναν παίχτη.

dimijim: φαινομενικά ψάχνει, όπως λέτε, όμως προσωπικά δεν με έχει βοηθήσει σε τίποτα. Όταν είδα τη δημοσίευση με τις 100 παραθέσεις από smilies, πραγματικά απόρησα σε τι βοηθάει και δεν μπήκα στον κόπο να το διαβάσω (no offence). Δεν βλέπω την ουσία στα μηνύματά του, αλλά μια διάθεση να δείξει πολίτης και ότι ψάχνει. Δεύτερο ενοχοποιητικό στοιχείο για εμένα είναι πως, ενώ με ψήφισε στην τύχη, άρχισε να οικοδομεί την ενοχή μου, επειδή τον συνέφερε να παραμείνω ψηλά σε ψήφους (πριν δημιουργηθεί το κύμα στον akikos). Αυτή η τακτική προσιδιάζει σε κακό ρόλο. Συνήθως οι κακοί ρόλοι, για να μην δημιουργούν πολλά μέτωπα και επειδή στερεύουν από ιδέες, εμμένουν σε ένα άτομο (όπως ο comf). Γι' αυτό και δεν τον αθωώνω προς το παρόν που αφαίρεσε την ψήφο του (αν και με μπέρδεψε και δεν ξέρω τι να πιστέψω τώρα). Μπορεί κάλλιστα να το έκανε εάν Indiana-Libertus-akikos ήμασταν πολίτες, για να με έχει έτοιμο ύποπτο για τον δεύτερο γύρο. dimijim, περιμένω τα στοιχεία σου, τώρα που τα έδωσα εγώ! Ποιοι είναι ύποπτοι;
Σε ψήφισα στην τύχη για αρχή. Στη συνέχεια όμως με τη συμπεριφορά σου άρχισες να μου κινείς υποψίες, κι όπως είπα χθες το μεσημέρι ήθελα περισσότερο να σου βάλω κάποια παραπάνω πίεση για να μιλήσεις. Όταν λοιπόν δε μίλησες, ήθελα προς το τέλος να φύγεις. Το ότι πήγες στην αρχή να δείξεις ότι υποδύεσαι ένα συγκεκριμένο ρόλο εμένα δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Βέβαια πολλά κίνητρα θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω απ αυτήν την κίνηση, κάποια όχι απαραίτητα κακά. Για τώρα νομίζω πως ίσως δε θα έπρεπε να βγεις άμεσα αλλά χρειάζεται πολλή προσοχή στο τι λες και τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Αργότερα κι αν το παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά, ίσως χρειαστεί να φύγεις κι εσύ.

Indiana Jones: αν και είπα ότι η ψήφος του μου φάνηκε ψήφος αθώου πολίτη, δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Δεν γράφει πολύ για νέος παίκτης και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Βέβαια πρακτικά δεν πιστεύω ότι όλες οι ψήφοι που πήρα είναι από κακούς ρόλους, γι' αυτό και με προβληματίζει η στάση σου. Δεν μου απάντησες σε αυτά που σου είπα να σκεφτείς.

Φινεύς: πολύ ύποπτος κατά τη γνώμη μου. Μπήκε μετά από πολλές ώρες την πρώτη μέρα και έγραψε ένα κουστουμαρισμένο ποστ που προσιδιάζει σε έμπειρο παίκτη μαφίας και όχι νεοεισερχόμενο. Εν συνεχεία τον στρίμωξε η Himela και αυτός τσαντίστηκε (άμυνα; ). Μετά εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε από τους τελευταίους στην ψηφοφορία, για να κάνει την πιο προσεκτική κίνηση για τη μαφία. Δεν με πείθει ούτε στο ελάχιστο ότι ενεργεί για τους πολίτες και δηλώνω ότι είναι ο πρώτος μου στόχος για αποχώρηση.
Εγώ θέλω να σε ρωτήσω, κι εσένα και τους υπολοίπους, η διαφορά στο παιχνίδι μεταξύ Ινδιάνου και Φινεύς ποια είναι; Στα μάτια μου φαίνονται κι οι δύο άπειροι, με λίγα και σχετικά προσεγμένα post. Θα μου έκαναν δηλαδή κι οι δύο για προσεγμένοι Μαφιόζοι. Ο ένας λίγο πιο φλου, ο άλλος ίσως λίγο πιο δυναμικός, στην πράξη όμως οι διαφορές τους είναι μικρές. Από τους δύο βέβαια, κι εγώ θα προτιμούσα τον Φινεύς για Μαφιόζο.

ultraviolence: εξίσου ύποπτος, δεν θεωρώ ότι γράφει ουσιαστικά πράγματα, πάει με τα νερά του συνόλου, ό,τι γίνει άμα γίνει. Φάνηκε ότι δεν τον ενδιέφερε καθόλου η εξέλιξη της ψηφοφορίας και μπήκε μετά από ώρα μόνο για να κατηγορησει τον akiko για trolling (πόσο κοινότοπη κατηγορία πια; ).
Εδώ νομίζω θα συμφωνήσω κι εγώ. Ίσως βέβαια να μη θέλει να μας πει όλα όσα γνωρίζει, αλλά θα ήθελα να δω κι απ αυτόν λίγο περισσότερο σχολιασμό για κάποια πράγματα όπως και κάποια ίσως λίστα ή ψυχογράφηση των παιχτών.

O dimijim θεωρώ οτι είναι ΔΑ.
Εξήγησέ μας και γιατί όμως, ε;

Για σήμερα ο tsarachaf είναι επίσημος προσκεκλημένος του Αυτοκράτορα. Δε μπορείτε να τον ψηφίσετε.
Να έπεσε κλασικά Όνειρο Κυριακή μεσημέρι και να είδε τον Ακριβό αθώο και να θέλει να μας το πει; Να είχε ξανά την τύχη ο Ακριβός να κάτσει στο θρόνο και να θέλει έτσι να μας δείξει την αθωότητα; Να είδε κάτι ο Αυτοκράτορας και να θεώρησε τον Ακριβό αθώο; Σε κάθε περίπτωση όμως δεν πρέπει να αθωώσουμε τον Ακριβό ακόμη, να θυμάστε ότι κι ο Αυτοκράτορας κάνει λάθη.

Όσο για τη δολοφονία τα σενάρια είναι τα γνωστά που λέμε κάθε χρόνο. Δε νομίζω ότι μπορούμε από τόσο νωρίς να προσανατολιστούμε στο τι έγινε. Είναι μεγάλο τζόκερ για όλους τους εμπλεκόμενους η πρώτη δολοφονία. Ο καθένας, είτε λέγεται Αλεξίσφαιρος, είτε Γιατρός, είτε Μάγισσα, είτε Πόρνη θα μπορούσε να την είχε χαλάσει. Κρατάμε το ότι δεν είχαμε θύμα και συνεχίζουμε.
 

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Επίσης 2 σχόλια που ξέχασα να κάνω. 1ον: η έμιλυ είπε θα έκανε ένα ποστ. Ακόμα λείπει... ;
2ον. Η μαργιωρη εμφανίστηκε την ώρα που ψηφίστηκε..
(just food for thought)
 

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ειμαι απο κινητο οποτε δε νπορω να γραψω πολλα.Ηθελα ισοψηφια πολλων στο πρωτο γυρο για να ιδρωσει η μαφια και ισως να κανει καποια κινηση.Ο τζονι ηθελε ισοψηφια 2 ατομων αποσο θυμαμαι και ο ιδιος ψηφιζει σε υφισταμενη κατασταση ισοψηφιας εναν απο τους 3(ακικο) στην παραταση με την λογικη να ψηφισουν και αλλοι για να παμε ισορροπια με ψηφους 4-4-4.Δεν βγαζει νοημα.Ενεργητικα πεταει εξω ενα ευκολο θυμα.Θεωρω πως στις ψηφους του ακικου ή σε αυτες που ειχαν ψηφισει αρχικα ακικο και αλλαξαν μετα,υπαρχουν υποπτοι..Ψηφιζω για τωρα JOHNNY για τους πανω λογους καθ προφανως για να σωσω τον εαυτο μου.Ακομα και με μενα σε ισοβαθμια μπορουν να βγουν συμπερασματα(για οσους με κατηγορουν το γραφω αυτο) παντως
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL
2. Comfortably Smug --> Libertus
3. dimijim --> Marjoree26
4. Emilouko--> ultraviolence
5. Himela--> Physiognomist
6. i_lie_us --> Johnny15
7. Ikarionas --> Physiognomist
8. Iliaso
9. Indiana Jones--> Emilouko
10. JKaradakov --> i_lie_us
11. Johnny15--> Physiognomist
12. Libertus
13. Marjoree26--> Ikarionas
14. ~Melania~ --> Johnny15
15. Physiognomist--> Johnny15
16. tsarachaf --> Libertus
17. ultraviolence --> i_lie_us
18. Φινεύς --> dimijim

Ψήφοι:
3 Johnny15
3 Physiognomist
2 i_lie_us
2 Libertus
1 dimijim
1 Emilouko
1 Ikarionas
1 Marjoree26
1 ultraviolence

Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
 

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Εγώ θεωρώ πάντως οτι στον πρώτο γύρο είναι απίθανο να βγει ένας μαφιόζος και να δημιουργήσει τέτοια κύματα ώστε να τον ψηφίσουν αρκετοί. Ας μην ξεχνάμε οτι οι δύο φανεροί φοβούνται αυτούς που τους γνωρίζουν ενώ οι δύο κρυφοί πρέπει να παραμείνουν στο σκοτάδι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού αν είναι δυνατόν. Οπότε αυτό μού λέει οτι άτομα που ανεβαίνουν στη λίστα και είχαν λίγο πολύ μια ύποπτη συμπεριφορά (dimijim, Libertus, Johnny15) απλά βρέθηκαν θύματα των περιστάσεων. Πιστεύω οτι οι μαφιόζοι βρίσκονται σε σημείο να έχουν πάρει μία τυχαία ή καμία ψήφο. Οι μαφιόζοι δε θα αφήσουν με τίποτα κανέναν από τους δικούς τους να βρεθούν ψηλά στην ψηφοφορία γιατί δε θέλουν να ξοδεύουν κάρτες επιπλέον ή ακύρωσης ψήφου για να τους σώσουν και να καρφώνονται και οι ίδιοι. Θα ήθελα λοιπόν να σκεφτούμε αν αυτοί που έφεραν τους τρεις αυτούς που προείπα στην πρώτη θέση έχουν κάποια σκοπιμότητα, άσχετα αν και οι τρεις αυτοί έχουν θεωρητικά λόγους να βρίσκονται εκεί λόγω των κινήσεών τους.
Εγώ πιστεύω ότι ακόμη και στον πρώτο γύρο μπορεί μαφιόζοι να είναι στους Mvp ή σε πολυσυζητημένους κυρίως γιατι μπορεί να παρεξηγηθεί ότι ειπωθεί και δεν γίνετια όλοι οι μαφιόζοι να είναι στην αφάνεια. Επίσης, τα συγκεκριμένα άτομα είχαν 2-3 ψήφους ο καθένας που είναι πιθανό να συμβεί σε παιχνίδι 19 ατόμων με τόσους αθώους ρόλους. Δεν είχαν υπερβολικά πολλούς ψηφους .


Όπως είπα και πριν, στον πρώτο γύρο αποκλείεται να βγει μαφιόζος προτού παίξουν οι ρόλοι το πρώτο βράδυ. Οπότε εγώ προσωπικά θα ψηφίσω τον λιγότερο χρήσιμο κατά τη γνώμη μου παίκτη που όχι μόνο δεν έχει βοηθήσει σε τίποτα, αλλά με την τρολιά που μάς πουλάει μού ανεβάζει και το αίμα στο κεφάλι. Αλλαγή σε akikos λοιπόν. Τους υπόλοιπους θα τους δω πιο διεξοδικά αργότερα και αύριο.
Μου φαίνεται λίγο ακραίο να λες τον άκικο τον λιγότερο χρήσιμο παίκτη.Ναι,είχε ποστ που έτειναν στο trollάρισμα αλλά αυτός μπορεί να ήταν ο τρόπος παιξίματος του την πρώτη μέρα με μηδέν πληροφορίες. Νιώθω ότι προσπάθησες με κάποιον τρόπο να στραφείς προς άκικο για να φύγουν τα φώτα απο λιμπερτους και ντιμ.
Λοιπόν, τέσσερα πράγματα που έγιναν και έχουν ενδιαφέρον:

1. Το παίξιμο κάρτας απο τον Άκικο.
2. Η αλλαγή ψήφου απο τον dimijim, που αν δεν κάνω λάθος έφερε σε τριπλή ισσοπαλία Libertus - Akiko - Indiana, ενώ με την προηγουμενη του ψήφο προηγούνταν ο Libertus.
3. H αλλαγή ψήφου απο τον Johnny στο 5λεπτο.
4. Η κάρτα του Libertus, που σε εκείνο το σημείο δεν είχε νόημα αλλά μπορεί να ήθελε να σιγουρέψει ότι δεν θα βγει.

Το (1) δεν θα μπορέσει να μας το εξηγήσει ο Άκικος, απο τους υπόλοιπους 3 θα ήθελα δυο λόγια και πιο πολύ απο dimijim και Johnny.
Την κάρτα του Λιμπέρτους μπορώ να την καταλάβω.
Διάβασα όμως το post του Δημήτρη και αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική αλλαγής ψήφου ενώ ήθελε να βγει ο Λιμπέρτους. Αν θες να βγει ένα ατο
Αν δεις τι έγινε θα καταλάβεις ότι ουδεμία σημασία έχει. Δεν υπήρχε συννενοημενος μαφιόζος εκεί μέσα. Πώς ο Κομφι, ο Φυσιο και η Έμιλυ την γλίτωσαν τόσο φτηνά αδυνατω να το καταλάβω.
Θες να μου πεις ακριβώς γιατι τη γλίτωσαν φθηνα; Δηλαδή τι πιο ενοχοποιητικό είχα συγκριτικά με τους υπόλοιπους και ποια είναι αυτη η τόσο περίεργη συμπεριφορά μου; Αν στο πρώτο γύρο με παρόμοιο επιχείρημα είχα ψηφίσει άλλον και όχι εσένα θεωρείς οτι πάλι θα με στοχοποιούσες; Ή μήπως στην τελική απλά με κατηγορείς επειδή σε ψήφισα; Μήπως να μη σπεύδουμε να κρεμάμε κάποιον μονο επειδή μας κατηγόρησε;

Όσον αφορά το παιχνίδι σου και εφόσον έλεγες ότι εμείς την γλιτώσαμε φθηνα,θεωρόντας λογικά θυμα τον akiko, μου φαινεται πολύ περίεργη η κίνηση σου να τον ψηφίσεις. Εγω στο τελος της ψηφοφορίας ένιωσα ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ εσού και Λιμπέρτου. Αν είναι αμφίδρομη, καλή ή κακή θα δείξει.



Για την κίνηση του dimjim με αλλαγή ψήφου προβληματίζομαι επίσης. Αν θέλεις τόσο να βγει ο Libertus γιατί δεν κρατάς την ψηφο σου εκει; Ίσα ισα αν έχει προβάδισμα θα φανούν περισσότερα στις αλλαγές.
Ωστόσο, με την ψηφοφορία στο 4-3-2-2 και με το Χάρη να μην έχει παίξει τις κάρτες του, και με τον Τζόννυ να έχει προϊδεάσει ότι μπορεί να αλλάξει ψήφο για να κρατήσει άτομα με πιο σοβαρή παρουσία στο δημόσιο κατάλαβα ότι πιθανότατα ο Χάρης θα σωζώταν κι ο ακίκος θα έφευγε. Οπότε έκανα και την τελευταία κίνηση που είχα να κάνω για να προσπαθήσω να σώσω τον αθώο ακίκο κι ίσως να διώξω το Χάρη που ήθελα.
Δηλαδή λες ότι ο άκικος ειναι αθώος και αλλάζεις ψήφο σε αυτόν;
Σόρρυ παιδιά αυτά τα σχεδια που ψηφίζετε αθωους για να βγουν ατομα που θεωρείτε ενόχους,ενώ οι δεύτεροι είναι μπροστά, εγώ δεν τα καταλαβαίνω.

Επίσης, συμφωνώ και εγώ με αυτό που είπε ο τσάρα ότι είναι περίεργο εσύ να ασχολείσαι τόσο με μικροθεωρίες για emoticons και να δινεις τροφή σε τετοιες συζητήσεις. Σαν να θες να αποπροσανατολιστεί το παιχνίδι και να αναλωθούμε προς τα εκει.




Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού μόνο υποψίες έχω. Δε θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχουμε πάρει αρκετές πληροφορίες για να έχουμε στάνταρ άτομο που αξίζει να είναι ο mvp,οποτε θα βγάλω μετά συμπεράσματα από τις ψήφους.

Σύντομα σχόλια για μερικούς παίκτες.

сinefil: Δεν έχω να της προσάψω κάτι προς στιγμή και είναι ουδέτερη για μένα. Ναι μεν μπορεί να φαινεται τραβηγμένο να σχολιάζει στίχους αλλά εμένα μου φαίνεται ότι ψάχνει κι οτι ίσως παίζει μόνη της.
smug: Μου έκανε εντύπωση ότι παρόλες τις κατηγορίες του τζόνι απλά αναγνώρισε ότι είναι ύποπτο και το άφησε. Ίσως είναι μια λογική αντίδραση. Ίσως κάτι κρύβει και δε θέλει να βγει στο προσκήνιο.
dimijim: Όπως είπα και πιο πάνω μου φανηκαν ύποπτες οι κινήσεις του στην ψηφοφορία και δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του.
Himela: Μου φάνηκε ότι κάπως προσπάθησε να υπερασπιστεί λιμπέρτους και ντιμι και δεν μου άρεσε η στροφή της προς άκικο. i_lie_us: Η θεωρία για καραντάκο μου φάνηκε τραβηγμένη λες και παίζουμε κρυπτικά σταυρόλεξα,αλλά μου φαίνεται ότι ψάχνει και θα έλεγα ότι παίζει μόνος του. Οπότε προς το παρόν τείνω να τον αθωώσω.
Ikarionas: Δεν μπορώ να κρίνω καθόλου μέχρι στιγμής. Θεωρώ ότι είναι από τα άτομα που στην αρχή του παιχνιδιού είναι πάντα αψυχολόγητα και δε θα σπεύσω να ρίξω κατηγορίες ή να αθώωσω. Μου έκανε εντύπωση ότι είπε ότι ο τρόπος που γράφει δείχνει ότι παίζει μόνος του. Πιστεύω ότι και με μαφια να ήσουν πάλι μόνος σου θα έπαιζες και δε θα ήσουν από τα άτομα που θα περίμενε να του πουν για να κάνει ποστ. Οπότε σαν δήλωση υπεράσπισης δεν το δέχομαι.Απλά μια παρατήρηση.
indiana jones: Είπε ότι είναι νέος παίκτης και μαθαίνει στην πραξη. Δεν έχω να του προσάψω κάτι ούτε μου φάνηκαν ύποπτες οι κινήσεις του στην ψηφοφορία.
iliaso: αδιάφορος
jkaradakov: δεν μου αρεσε που όταν τον κατηγόρησε ο ilieus έσπευσε μετά να αλλάξει ψήφο εκεί.

johhny15: Δεν καταλαβαίνω την "εμμονή" του με εμένα και θέλω να μου εξηγήσει αυτά που τον ρώτησα. Επίσης όπως είπα κι πριν θεωρώ ότι υπαρχει μια σύνδεση με λιμπέρτους ή ότι ξέρει γενικά πραγματα και κινείται με αυτά στο παιχνίδι. Προσπαθώ να προσδιορίσω αν αυτό είναι καλό ή κακο.

Marjoree: αδιάφορη προς το παρον

melania: Δεν έχει κινηθεί περίεργα μέχρι στιγμής.

Physiognomist: Βλέπω μόλις ότι ειναι στο 3-3 με τζόνι . Δεν μου φαίνεται ύποπτο το ότι επεδίωξε ισοψηφία και καταλαβαίνω γιατί να θέλει κάποιος ισοψηφια για να δει πράγματα.

tsara:είναι από τα άτομα που με βρίσκει σύμφωνη με τις παρατηρήσεις του μέχρι στιγμής. Παίζει ήρεμα και όπως με ikariona νιώθω ότι δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω τόσο νωρίς.

ultra: καταλαβαίνω ότι δε θέλει να δημιουργησει κύματα προς αθώους αλλά δεν μου αρέσει που αρνείται να δώσει κατηγορίες επειδή δεν έχει βάσιμες υποψίες. Στην τελική αν δεν κατηγορήσεις κάποιον και δεν πάρεις φιντμπακ πως θα βγάλεις άκρη;

φινεύς: καλά τα λέει μέχρι τώρα





Οκ ξέρω ότι ίσως δεν είναι ικανοποιητικο ποστ για δίωρο αλλά τα διάβαζα τόση ώρα και προσπαθούσα να βγάλω μια άκρη και είναι απλά κάποιες παρατηρήσεις που μπόρεσα και έκανα. Μετά τις 7 δουλεύω οπότε μέχρι τοτε θα μπορώ να γράφω.
 

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Αν και πιστεύω ότι προέχουν άλλοι που εξέθεσα στη μεγάλη μου δημοσίευση, θέλω να μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι ο Physiognomist ύποπτος, ώστε να έχω στοιχεία και να ξέρω εάν με τη σειρά μου θα τον μηνύσω στον εισαγγελέα της πόλης. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων εάν έχουν γραφτεί αρκετά, αλλά δεν έχω ψάξει καθόλου τον συγκεκριμένο και δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να το κάνω, γιατί είμαι έξω στην πόλη για δουλειές.
 

Φινεύς

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 317 μηνύματα.
Μα ακόμα δεν έχω καταλάβει που έπαιζε το όνομα μου :confused: επίσης δεν έχω εξαφανιστεί, ο παρακάτω παίκτης όπως θα έχεις ασφαλώς προσέξει θεωρεί ότι στέλνω σε όλους σήματα επειδή ρωτάω και διευκρινίζω τα πάντα. Μια χαρά ενεργή είμαι, σε αντίθεση με εσένα που ακόμα δεν έχω καταλάβει αν είσαι πολίτης σχετικά ανενεργός ή βολικά ήσυχος παίκτης για τη μαφία.
Ούτε το ένα είμαι, ούτε το άλλο. Πολίτης είμαι όντως, αλλά δε με θεωρώ ανενεργό. Και όσο για τον αν έπαιζε το όνομα σου ή όχι, κοίτα τις πρώτες σελίδες και θα καταλάβεις τι εννοώ. Σε μικρό χρονικό διάστημα, έγινες αντικείμενο σχολιασμού από καποιους παίκτες.

Αν κατάλαβα καλά στηρίζεις το ότι δεν άλλαξες χθες στην ισοψηφία στο ότι δεν άλλαξε κι ο Ινδιάνος; Πώς όμως μπορούσες να είσαι σίγουρος ότι δε θα αλλάξει αργότερα; Περίμενες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να τον δεις να αλλάζει για να αλλάξεις κι εσύ μετά; Κι όταν ο Τζόννυ έκανε το ακίκος 4 - χάρης 3 - ινδιάνος 3, εκεί γιατί δεν έκανες κάτι; Ειδικά αν θεωρείς τον Τζόννυ Μαφιόζο, βλέπεις έναν Μαφιόζο να πηγαίνει στην παράταση και να βγάζει μπροστά τον ακίκο. Αυτό δεν αθωώνει τον ακίκο; Και δε σημαίνει πως ίσως κάποιον ήθελε να σώσει; Κι άρα εσύ θα έπρεπε να γυρίσεις σε Χάρη ή Ινδιάνο; Ή θεωρείς πως ήταν μπλόφα και πως παίζεται παιχνίδι ανάλογο του Μαίρα-Bilire στο #44;

Ένα ένα. Για μένα το ότι ο ινδιάνος το άφησε στην τύχη του έχει σχέση και με την προηγούμενη θεωρία μου. Εσύ λες δηλαδή ότι ο ινδιάνος θα άλλαζε ψήφο τελευταία στιγμή. Δεκτό, έτσι θα έκανε ένας έμπειρος παίκτης. Δε θεωρώ όμως ότι ο Ιντιάνα θα το έκανε αυτό. Καλώς ή κακώς εκείνη τη στιγμή πορευόμουν με γνώμονα το γεγονός ότι ο Ιντιάνα θα στηριχθεί στην αθωότητα του: είτε πολίτης είτε μαφιόζος. Για μένα αυτή η κίνηση το κατέρριπτε αυτό, οπότε πόνταρα πως δε θα την κάνει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Όσο για την ισοψηφία Ακίκου-Ιντιάνα έχω εξηγήσει για ποιους λόγους δεν ψηνόμουν. Η κίνηση του πιθανού μαφιόζου για μένα Τζόνι δεν ήταν αρκετή για να θελήσω την ισοψηφία. Αφού θεώρησα ότι το να φύγει ο Ακίκος δεν ήταν τόσο επιζήμιο όσο να φύγει ο Ιντιάνα ο οποίος είτε θα είχε καλό ρόλο και με το συμπάθειο θεωρώ ότι θα μας δώσει περισσότερα από τον Ακίκο είτε είχε κακό, υπήρχε όμως η περίπτωση να στραφείτε σε μένα λόγω της ''υπερβολικής'' μου θεωρίας. Αν έχεις καμία άλλη σχετική απορία, όλα απαντώνται στα παραπάνω μου ποστ. Για το 44 δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Care to explain?
 
Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
jkaradakov: δεν μου αρεσε που όταν τον κατηγόρησε ο ilieus έσπευσε μετά να αλλάξει ψήφο εκεί.

Δεν τον ψήφισα γτ με κατηγόρησε όμως, τον ψήφισα γτ αυτά που έλεγε δεν μου έβγαζαν νόημα και επίσης απο χθες το βράδυ τον είχα αναφέρει στους υπόπτους γτ ψήφισε άκυρο άτομο και έμεινε στην αφάνεια μαζί με τους άλλους τρεις.
 

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
χθες ο ακικος ηταν ο μονος που ψηφισε τσαρατσαφ
βγαινει ο ακικος και σημερα ο αυτοκρατορας δινει ασυλο στον τσαρατσαφ
μπορει να μην εχει καμια σημασια απλα το αναφερω
Ειμαι απο κινητο οποτε δε νπορω να γραψω πολλα.Ηθελα ισοψηφια πολλων στο πρωτο γυρο για να ιδρωσει η μαφια και ισως να κανει καποια κινηση.Ο τζονι ηθελε ισοψηφια 2 ατομων αποσο θυμαμαι και ο ιδιος ψηφιζει σε υφισταμενη κατασταση ισοψηφιας εναν απο τους 3(ακικο) στην παραταση με την λογικη να ψηφισουν και αλλοι για να παμε ισορροπια με ψηφους 4-4-4.Δεν βγαζει νοημα.Ενεργητικα πεταει εξω ενα ευκολο θυμα.Θεωρω πως στις ψηφους του ακικου ή σε αυτες που ειχαν ψηφισει αρχικα ακικο και αλλαξαν μετα,υπαρχουν υποπτοι..Ψηφιζω για τωρα JOHNNY για τους πανω λογους καθ προφανως για να σωσω τον εαυτο μου.Ακομα και με μενα σε ισοβαθμια μπορουν να βγουν συμπερασματα(για οσους με κατηγορουν το γραφω αυτο) παντως
και καλα ηθελε ισοψηφια σε 2 ατομα οχι σε 3
εβαλε τον εναν να υπερισχυσει σε ψηφους μπας και ψηφισει καποιος εναν αλλο οχι και τους 2
οποτε να εχουμε ενα 4-4-3 και να παιχτει ντερμπι μεταξυ των 2
προσωπικα μου φαινεται περιεργη κινηση εφοσον δεν μπορεις να ξερεις οτι καποιος θα βοηθησει σε ολο το σχεδιο ειδικα αν δεν το πεις εξαρχης και το αναφερεις μονο στο τελος της ψηφοφοριας
οπως επισης τι διαφορα θα εχει να υπαρχει ισοψηφια μεταξυ 2 ή 3 και ποιον 2 κι ολας
Επίσης 2 σχόλια που ξέχασα να κάνω. 1ον: η έμιλυ είπε θα έκανε ένα ποστ. Ακόμα λείπει... ;
2ον. Η μαργιωρη εμφανίστηκε την ώρα που ψηφίστηκε..
(just food for thought)
δεν διαφωνω μ αυτο που λες απλα γνωμη μου ειναι οτι αν η μαργιωρη π.χ. ειναι δολοφονος ειναι απο αυτους που δεν κινουν τοσο τα νηματα
απο την αλλη ισως οντως να ειναι αθωα να μην εχει ασχοληθει ιδιαιτερα και να απανταει μονο οταν αναφερεται το ονομα της
μου φαινεται και λιγο κουλο να την εχει αφησει η μαφια να αιτιολογειται μονο ειναι λιγο χουιτικο

προσωπικα δεν πιστευω οτι ολοι οσοι δεν μιλανε ειναι με τη μαφια καποιος ναι πιθανοτατα αλλα δεν πιστευω οτι Εμιλυ,Μαρτζ, Φυσιο 3/4 που δεν εχουν συμμετασχει τοσο ειναι μαφιοζοι
πιστευω καποιος συμμετεχει απλα σε ουδετερη θεση
και καποιος κινει τα νηματα με το να συμμετεχει ενεργα και να αποπροσανατολιζει και να εξαπολυει κατηγοριες
επισης ο ιλιασο εχει κανει πολυ ουδετερα ποστ (οπως το ουαου κακος χαμος στην ψηφοφορια χωρις να πει κατι παραπανω)

Χθες εν τω μεταξυ αρχισε να παιρνει ψηφους ο Ιντιανα τον οποιο πρωτο τον ψηφισε ο Φυσιο (τυχαια οπως λεει)
σημερα αντιστραφηκαν οι ρολοι και αφου χθες σωθηκε ο Ιντιανα, τον οποιο εν μερη μπορουμε να πουμε οτι εσωσε και η 4η ψηφος του Τζονι, το κινημα στραφηκε προς τον Φυσιο


τωρα το "μπατλ" Τζονι-Εμιλυ μου φαινεται περιεργο
σκεφτομαι μηπως ειναι στην ιδια ομαδα και ολο ειναι μινι θεατρακι ειτε ειναι στην ιδια ομαδα και τζαμπα κατηγορουν ο ενας τον αλλο
ειτε ο ενας ξερει κατι παραπανω
ο Τζονι παρολαυτα εξακολουθει να ψηφιζει Εμιλυ αντι για Φυσιο, παρολο που αν ψηφισει Φυσιο ισως σωσει τον εαυτο του

περιμενω να δω κ αλλα για να ψηφισω μετα
 

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
τωρα το "μπατλ" Τζονι-Εμιλυ μου φαινεται περιεργο
σκεφτομαι μηπως ειναι στην ιδια ομαδα και ολο ειναι μινι θεατρακι ειτε ειναι στην ιδια ομαδα και τζαμπα κατηγορουν ο ενας τον αλλο
ειτε ο ενας ξερει κατι παραπανω
ο Τζονι παρολαυτα εξακολουθει να ψηφιζει Εμιλυ αντι για Φυσιο, παρολο που αν ψηφισει Φυσιο ισως σωσει τον εαυτο του

περιμενω να δω κ αλλα για να ψηφισω μετα


Μπατλ δεν το λες κιόλας. Εγώ απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί έχει κολλήσει σε εμένα και σμαγκ.
Όσο για την ψήφο μπορεί να μην είναι μέσα ή να είναι στρατηγικό κι να περιμένει να αλλάξει μετά ή να ανέβω εγώ μιας και θέλει να βγω.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Καλή ισοψηφία ξέρετε ποια θα θεωρούσα σε κείνο το σημείο όμως; Τον Τζόνι ο οποίος μέχρι τώρα δε με πείθει (θέλω βέβαια να μελετήσω τα ποστ του ξανα), τον Δημήτρη (ο οποίος βγήκε από το προσκήνιο αν και δυσκολεύομαι λιγάκι να τον θεωρησω μαζί με τον Ακικο συνμαφιοζους ή συγκάτοικους ακόμα), την Εμιλουκο (Μια έμπειρη παίκτρια η οποία ήταν μούγκα στη στρούγκα χθες) με έμφαση στους 2 πρώτους. Λιμπερτους δεν ήθελα ακόμη γιατι ισως ίσχυε το β σενάριο που τον θέλει Πολίτη.


Η δολοφονία δε ξέρω που θα με βρει όποτε προς το παρόν ψηφίζω τον dimijim. Επιφυλάσσομαι να αλλάξω τη ψήφο μου αργότερα, αν φυσικά μεινω ζωντανός.


Να σε ρωτήσω κάτι ρε Φινέα; Γιατί ενώ θεωρείς ότι χρειαζόμαστε μια ισοψηφία μεταξύ εμού, του physio και της Έμιλυ, ψηφίζεις Dimijim? Θα θεωρούσα ενδιαφέρον να πάρεις θέση εκεί γιατί πραγματικά εγώ κατηγορούσα τόσο τον physio όσο και την Έμιλυ.

Edit Άκυρο Δημήτρη εννοείς τον dimijim ενώ εγώ νόμιζα τον physio. Σόρρυ μπερδεύτηκα.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Λόγω της εμμονής του ikarionas με το κατά πόσο είμαι ΔΑ/πόρνη και κατ'επέκταση να στέλνω σήματα, μπήκα στην διαδικασία να ανατρέξω στα ποστ του μπας και καταλάβω τι πετριά έχει φάει πάλι με'μένα. Παρατήρησα όμως κάτι που δεν έχει δει κανείς άλλος.
Ας ξεκινήσουμε:

Post #9: Γίνεται η πρώτη αναφορά στα emoticons.
Mετά απ'αυτό γίνεται η γνωστή σε μερικούς "στιχομυθία" μεταξύ dimijim-Himelas, με τον dimijim να έρχεται στο post 44. Ο dimijim ανοίγει το κουτί της Πανδώρας για τα παλιά παιχνίδια και σήματα ΔΑ/μαφιόζων. Έχουμε από χθες που 3/4 ποστ αναφέρονται στα emoticons που χρησιμοποιούμε :P (να συμπεριληφθεί κι αυτό στην λίστα με τα emoticons που χρησιμοποίησαν οι παίκτες παρακαλώ) λόγω του ότι ο ikarionas έδωσε συνέχεια.

Ερχόμαστε στο #48, το πρώτο επί της ουσίας ποστ που βλέπουμε τον σαγηνεμένο από την θεωρία των emoticons ikarionas. Λέει ότι μεταξύ άλλων, έκανα κι εγώ αναφορά στο 43.
Ακολουθούν several posts του ikarionas που αναφέρεται στα emoticons, ώσπου φτάνουμε στο ποστ #96. Με κατηγορεί ως ΔΑ/πόρνη λόγω του τραγουδιού που ανέβασα. Γιατί όμως; Γνωρίζοντας το πως παίζω, ήξερε ότι θα σπεύσω να αμυνθώ τον εαυτό μου, πράγμα το οποίο έκανα στο ποστ 97. Εδώ υπάρχει συνέχεια συγκεκριμένα στο ποστ 99, την αναλύω μερικές παραγράφους πιο κάτω.

Post 179:
Το πρώτο λέει ότι μπορεί να υπηρετήσει κάποιον καλύτερα και το δεύτερο ότι έχει κάποιον φίλο που δεν έχει δει και κάποιος πρέπει να τον καλέσει για να δει αν θα εμφανιστεί. Και μάλιστα το σημαντικότερο κατ' εμέ είναι οι αναφορές στην αγάπη. Πολλή αγάπη έπεσε φίλε Ultra. Αγάπη και καρδιές. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίες τις αναφορές σε αγάπη και καρδιά. Σαν να ψάχνει σήμα ή σαν να δείχνει σε ΔΑ που να ψάξει. Τον έχω στους κακούς.
Λες πάλι ότι ψάχνω σήμα, υπονοώντας ότι είμαι ΔΑ/πόρνη.

Post 200
''αλλά καταντά εκνευριστικό όταν ο άλλος σου εξηγεί ότι δεν ισχύουν αυτά που λες και συνεχίζεις το ίδιο βιολί'': δηλαδή αν όντως ίσχυαν αυτά που έλεγα, θα μου έλεγες πως ''ισχύουν ναι με τσάκωσες γαμώτο''; Ασφαλώς και θα πεις ότι δεν ισχύουν. Και είναι μέσα στο παιχνίδι να σχολιάζονται τα πάντα, οπότε ναι σχολιάζω και τα τραγούδια. Η θεωρία μου για σένα είναι η εξής: θεωρώ πολύ πιθανό να πήρες πάλι πόρνη. Βάζεις τραγούδια για αγάπες και καρδιές, το τελευταίο αναφέρεται σε αρώματα και envie (desires). Και το σημαντικότερο: μόνος σου πρώτος αναφέρθηκες στο παλέρμο 43 όπου ήσουν πόρνη. Το αναφέρεις ξανά σε αυτό το ποστ. Μπορεί να πήρες ξανά αυτόν τον ρόλο και ανεβάζεις όλο αγάπες ενώ αναφέρεις το παιχνίδι 43 και ότι είσαι romantic. Μπορεί να μην ισχύει αλλά μπορεί και να ισχύει αυτό που λέω με βάση το τι είπες και έκανες. Σε προηγούμενα παιχνίδια είχα άλλες θεωρίες για σένα και ασφαλώς πάλι είχα ψάξει τα τραγούδια. Ψάχνω τα πάντα. Απλώς δεν είχα βρει κάτι να μου τραβάει την προσοχή τότε. Αν με θεωρείς ύποπτο ψήφισέ με.
Ενώ σου εξήγησα πολλάκις ότι η ψήφος ήταν απλά κάτι το αστείο, χιούμορ. Δεν το άφησες ποτέ να πέσει κάτω ενώ εξακολουθείς να υπενθυμίζεις ότι είμαι λογικά η πόρνη επειδή βάζω τέτοια τραγούδια. Είναι όμως κάτι που έκανα μόνο εγώ;

Κάπου εδώ όμως αγαπητέ, θα στρέψω το επιχείρημα σου, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.

Ερχόμαστε στο ζουμί : Ο ikarionas κατηγορεί γενικά ότι ίσως είμαι ΔΑ/πόρνη με το τραγούδι που έβαλα, γιατί οι στίχοι παραπέμπουν εκεί. Εδώ ξεκινά η συνέχεια που έλεγα παραπάνω. Σκοπός του ήταν να με "τσιγκλίσει" ώστε με αφορμή αυτό να αφήσει την βόμβα του. Απαντά λοιπόν στο ποστ 99. Και προσέξτε, βάζει ένα βίντεο από το youtube. Όχι σε λινκ που θα μπορούσε να παραληφθεί από τον οποιοδήποτε, αλλά σε μορφή βίντεο και μάλιστα ούτε σε σπόιλερ. Θέλει δηλαδή να είναι εύκολα ορατό αυτό το βίντεο. Όμως κανείς δεν το σχολίασε αυτό, ούτε καν το τι λένε οι στίχοι του τραγουδιού του. (Του ούλτρα όμως παρόλα αυτά, να τα βλέπουμε...) Στίχοι του τραγουδιού που έβαλε ο ikarionas:


  • Annoying you with smoke signals asking you for help

  • You'll find a sign that says you can't get by with a lie

  • Time changed, we're different



Πας να βγάλεις εμένα πόρνη μ'αυτά τα επιχειρήματα, ενώ στην ουσία έκανες το ίδιο αρκετά οφθαλμοφανέστατα. Άρπαξες την ευκαιρία ότι ήμουν πόρνη στο 43 κι σε συνδυασμό με τα τραγούδια που βάζω, πας να με βγάλεις κακό ρόλο ενώ παράλληλα λες "Ψάχνω τα πάντα", σαν μήνυμα στους μαφιόζους σου για να καταλάβουν ότι ψάχνεις να τους βρεις.

Προσοχή, υπό άλλες συνθήκες δεν θα κατηγορούσα κάποιον για τραγούδι./emoticons το έχω ξεκαθαρίσει άλλωστε ότι είναι βλακείες. Αλλά εγώ τουλάχιστον βλέπω ότι ο ikarionas έξυπνα&πονηρά έχει στήσει την εξής κομπίνα: σπρώχνει εμένα ως πόρνη για τους γνωστούς του λόγους ενώ ο ίδιος χρησιμοποιεί αυτό που λέει ότι εγώ κάνω, για να τον αντιληφθούν οι μαφιόζοι.
Αν υπάρχει πιθανότητα ένας από τους 2 μας να είναι πόρνη, ο ikarionas κερδίζει διθυραμβικά.
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Διάβασα όμως το post του Δημήτρη και αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική αλλαγής ψήφου ενώ ήθελε να βγει ο Λιμπέρτους. Αν θες να βγει ένα ατο


Για την κίνηση του dimjim με αλλαγή ψήφου προβληματίζομαι επίσης. Αν θέλεις τόσο να βγει ο Libertus γιατί δεν κρατάς την ψηφο σου εκει; Ίσα ισα αν έχει προβάδισμα θα φανούν περισσότερα στις αλλαγές.
Επειδή δηλαδή άλλαξα προσωρινά την ψήφο μου σημαίνει κι ότι δεν τον ήθελα έξω; Ένα ανάλογο πλει δεν είχατε κάνει και στο #45 εσύ κι ο Ακριβός; Που ο Ακριβός άλλαξε ελάχιστα πριν τις 20:00 σε άτομο που δεν ήθελε να διώξει έτσι ώστε να αλλάξετε τελευταία στιγμή σ αυτόν που θέλατε να διώξετε; Βέβαια τότε παίζατε για να βρείτε και να καλύψετε το σενάριο του ΔΑ, εγώ χθες ούτε τον ΔΑ έψαχνα, ούτε πίστευα ότι θα επέμβει στην ψηφοφορία. Χθες απλά έφερα την ισοψηφία πριν την παράταση για να δούμε τυχόν αντιδράσεις και θα άλλαζα σε Χάρη αλλά μετά με την αλλαγή του Τζόννυ και την κάρτα του Χάρη είδα πως ήταν μάταιο.

Δηλαδή λες ότι ο άκικος ειναι αθώος και αλλάζεις ψήφο σε αυτόν;
Σόρρυ παιδιά αυτά τα σχεδια που ψηφίζετε αθωους για να βγουν ατομα που θεωρείτε ενόχους,ενώ οι δεύτεροι είναι μπροστά, εγώ δεν τα καταλαβαίνω.
Δεν ψήφισα εγώ ακικο χθες. Εκτός αν έκανες λάθος στην παράθεσή σου κι αναφερόσουν στον Τζόννυ.

Επίσης, συμφωνώ και εγώ με αυτό που είπε ο τσάρα ότι είναι περίεργο εσύ να ασχολείσαι τόσο με μικροθεωρίες για emoticons και να δινεις τροφή σε τετοιες συζητήσεις. Σαν να θες να αποπροσανατολιστεί το παιχνίδι και να αναλωθούμε προς τα εκει.
Όπως εξήγησα και στον Ακριβό το πρωί, ήθελα να δω αν χρησιμοποιεί τα emoticons ο Αστέρης για να κάνει κάποιου είδους παιχνίδι. Απλά πήγα κι επαλήθευσα την αναζήτηση που έκανε για να δω ότι όντως ήταν σωστή. Μετά δεν το συνέχισα παραπάνω. Πού είναι το κακό που ήθελα να το επαληθεύσω;

Ένα ένα. Για μένα το ότι ο ινδιάνος το άφησε στην τύχη του έχει σχέση και με την προηγούμενη θεωρία μου. Εσύ λες δηλαδή ότι ο ινδιάνος θα άλλαζε ψήφο τελευταία στιγμή. Δεκτό, έτσι θα έκανε ένας έμπειρος παίκτης. Δε θεωρώ όμως ότι ο Ιντιάνα θα το έκανε αυτό. Καλώς ή κακώς εκείνη τη στιγμή πορευόμουν με γνώμονα το γεγονός ότι ο Ιντιάνα θα στηριχθεί στην αθωότητα του: είτε πολίτης είτε μαφιόζος. Για μένα αυτή η κίνηση το κατέρριπτε αυτό, οπότε πόνταρα πως δε θα την κάνει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Άρα εσύ θεωρείς πως ο Ινδιάνος χθες δεν άλλαξε την ψήφο του για να σώσει τον εαυτό του έτσι ώστε να θεωρηθεί αθώος.
Εγώ από την άλλη είμαι της φιλοσοφίας ότι πάντα πρέπει να κάνεις ο,τι μπορείς για να σώσεις τον εαυτό σου.
Εσύ λοιπόν απάντησες στο γιατί δεν άλλαξες χθες ψήφο. Το πόσο έπεισες ή όχι θα φανεί. Ο Ινδιάνος όμως δεν έχει απαντήσει ακόμη, παρότι του το ρώτησα από χθες. Γιατί δεν άλλαξε χθες ψήφο για να σώσει τον εαυτό του;
Επειδή κατανοώ ότι μπορεί μέσα στις πολλές παραθέσεις να έχασε την ερώτηση, τώρα θα του βάλω κι ένα σημάδι για να τη δει. Ψήφος σε Indiana Jones.

Για το 44 δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Care to explain?
Ότι ένας Φανερός Μαφιόζος ψήφισε έναν άλλον Μαφιόζο έτσι ώστε να στρέψει όσους τον ξέρουν στο να σώσουν τον άλλον Μαφιόζο. Εγώ το θεωρώ τρομερά υπερβολικό για πρώτο γύρο, εσύ έχεις δικαίωμα να το πιστεύεις κι αυτό άμα θες.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top