Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Παιδιά μια παράκληση. Έχουμε 2 Δημήτρηδες και μπερδεύει πολύ όταν κάποιος λέει "Δημητρης". Ξόδεψα ένα δεκάλεπτο να καταλάβω τι λέει ο Φινεύς και το κατάλαβα αφού κατάλαβα ότι μιλάει για άλλο Δημήτρη. Στα άλλα ονόματα που είναι μοναδικά δεν υπάρχει θέμα, αλλά εδώ έχουμε 2 τουλάχιστον Δημήτρηδες.
 

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο. Χθες είχα μια δύσκολη μέρα μετακόμισης. Ομολογώ ότι η προσαρμογή είναι δύσκολη, αλλά αφού ήρθα που ήρθα, θα προσπαθήσω να βοηθήσω στην έρευνα για την αποκάλυψη της μαφίας.
Οπότε ψήφος για την ώρα στην Marjoree και τα ξαναλέμε απο αύριο το πρωί.
Είσαι εξαφανισμένη όλη μέρα, δεν έχεις συμβάλλει σε τίποτα, απ' τα λίγα που λες φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καν όλα τα ποστ (λες ότι στο τελευταίο πεντάλεπτο η κατάσταση ήταν χαοτική ενώ δεν ήταν, λες ότι ήταν να φύγει ο Libertus ενώ δεν ήταν να φύγει κάποιος συγκεκριμένα και λες ότι έφυγε τελικά ο ακίκος παρά την ακύρωση ψήφου που έβαλε, την οποία την έβαλε στον dimijim και όχι στον εαυτό του). Όλα αυτά που λες είναι άστοχα. Και απ' όλα όσα έχουν γίνει ψηφίζεις Ικαρίονα γιατί η υπερανάλυση στον λόγο μου σε βάζει σε υποψίες. Δεν φτάνει που συγκεντρώνω πόσα πράγματα για να σας βγάλω απ' τον κόπο να ψάχνετε μετά, φαίνεται και ύποπτο. Θα ήθελα να σου ρίξω δεύτερη για να φεύγεις αλλά προέχουν άλλοι. Ίσως σε ψηφίσω αν μαζέψεις πολλές κι αν μαζί σου είναι να βγει κάποιος που θα προτιμώ να μην βγει.

Ερώτηση προς Libertus: θεωρείς ακόμη ότι ο φούρναρης του χωριού έριχνε δηλητηριώδεις ουσίες στο ψωμί;
Η Marjoree, ειδικά μετά το τελευταίο της ποστ, προσωπικά με έπεισε απόλυτα ότι απλά είναι μια παίκτρια τουρίστρια και η πλέον ακίνδυνη εδώ. Είχε πει ότι θα είναι διακοπές αυτό το διάστημα και το ποστ της δείχνει ότι δεν ξέρει καλά τι συμβαίνει (άρα δεν έχει και ενημέρωση). Όσο για την ψήφο της προς εσένα Ikariona, πιστεύω ότι απλά βαριόταν να διαβάσει τις δημοσιεύσεις και γι' αυτό σε ψήφισε. :loltooth:

Όσο για την ερώτηση σου Ikariona σχετικά με τον akiko, όχι, δεν θεωρώ εν τέλει ότι έβαζε δηλητηριώδεις ουσίες στο ψωμί. Όπως πληροφορήθηκα, αφέθηκε ελεύθερος.
Βιαστική δικαιολογία για να πέσει ψήφος στον Χάρη, ε; Γιατί τέτοια πρεμούρα; Μιας και σίγουρα δεν ξέρεις πώς ακριβώς έπαιζε, δεδομένου ότι έχει να παίξει πριν αρχίσεις εσύ να παίζεις Παλέρμο εδώ. Σημειώθηκε.
Αυτό ήθελα να το γράψω εγώ και με πρόλαβες. Ούτε εγώ θυμάμαι να έχω παίξει ποτέ μαζί του και μιλάει για τον τρόπο που παίζω (ενημέρωση από μαφία; ). Θα μπορούσε να έχει διαβάσει παλιά παιχνίδια βέβαια. Πάντως η μόνη συμβολή του εδώ και 2 γύρους είναι να κατηγορεί εμένα ως βοηθητικό ρόλο μαφίας.
ΥΓ θα κατηγορηθω για εμμονικος αλλά δε μου άρεσε η στάση της Συλβιας στο #137. Προσπαθεί να υπενθυμίσει ότι εσύ dimijim ψήφισες τον Libertus για πλάκα (λες και οι υπόλοιπες ψηφοι σώθηκαν με σοβαρά κριτήρια ξέρω γω) και ειναι φανερή η ανησυχίας της για τυχουσα αποχώρηση του. Δεν είναι αυτο κάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί; Αν και κατά πόσο υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των 2;
Εάν έχω σύνδεση με τη Himela (ως κακοί ρόλοι), θα έβγαινε να καρφωθεί τόσο απροκάλυπτα; Το πρόβλημα με τον dimjim είναι ότι ενώ με ψήφισε τυχαία, στη συνέχεια επειδή τον συνέφερε στην τροπή που πήρε η ψηφοφορία, άρχισε να οικοδομεί την ενοχή μου για να μην αλλάξει ψήφο. Αυτό δεν είναι ύποπτο; Στο τέλος βέβαια άλλαξε ψήφο και αυτό με μπέρδεψε ομολογώ. Δεν αποκλείω όμως να ήμασταν όλοι πολίτες στη σέντρα, οπότε να πήρε την ευκαιρία να φανεί πολίτης. Και αυτό γιατί ναι μεν με βοήθησε να παραμείνω στο παιχνίδι, αλλά ακόμα λέει ότι είμαι ο κύριος ύποπτος.
Πραγματικα με προβληματιζει η συμμετοχή του libertus. Μου φαίνεται αδιανόητο πως το σημαντικότερο πραγμα που εχει πει ενας απο τους καλύτερους παλερμιωτες λιγο πριν τη 1η δολοφονία είναι για δηλητηριασμενα ψωμια. Προσωπικα δε νομιζω οτι ο libertus ειναι μαφιοζος, στη χειρότερη ΔΑ/πορνη.
Ψήφος στo libertus
Πρώτον, πού ξέρεις εσύ πώς παίζω; Σε ενημερώνει η μαφία;
Δεύτερον, λες ότι είμαι στη χειρότερη ΔΑ/πόρνη και με ψηφίζεις; Ποιος είναι τρολλ τελικά;



Θα σχολιάσω ακόμα κάποιους παίκτες/υπόπτους.


dimijim: φαινομενικά ψάχνει, όπως λέτε, όμως προσωπικά δεν με έχει βοηθήσει σε τίποτα. Όταν είδα τη δημοσίευση με τις 100 παραθέσεις από smilies, πραγματικά απόρησα σε τι βοηθάει και δεν μπήκα στον κόπο να το διαβάσω (no offence). Δεν βλέπω την ουσία στα μηνύματά του, αλλά μια διάθεση να δείξει πολίτης και ότι ψάχνει. Δεύτερο ενοχοποιητικό στοιχείο για εμένα είναι πως, ενώ με ψήφισε στην τύχη, άρχισε να οικοδομεί την ενοχή μου, επειδή τον συνέφερε να παραμείνω ψηλά σε ψήφους (πριν δημιουργηθεί το κύμα στον akikos). Αυτή η τακτική προσιδιάζει σε κακό ρόλο. Συνήθως οι κακοί ρόλοι, για να μην δημιουργούν πολλά μέτωπα και επειδή στερεύουν από ιδέες, εμμένουν σε ένα άτομο (όπως ο comf). Γι' αυτό και δεν τον αθωώνω προς το παρόν που αφαίρεσε την ψήφο του (αν και με μπέρδεψε και δεν ξέρω τι να πιστέψω τώρα). Μπορεί κάλλιστα να το έκανε εάν Indiana-Libertus-akikos ήμασταν πολίτες, για να με έχει έτοιμο ύποπτο για τον δεύτερο γύρο. dimijim, περιμένω τα στοιχεία σου, τώρα που τα έδωσα εγώ! Ποιοι είναι ύποπτοι;

Indiana Jones: αν και είπα ότι η ψήφος του μου φάνηκε ψήφος αθώου πολίτη, δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Δεν γράφει πολύ για νέος παίκτης και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Βέβαια πρακτικά δεν πιστεύω ότι όλες οι ψήφοι που πήρα είναι από κακούς ρόλους, γι' αυτό και με προβληματίζει η στάση σου. Δεν μου απάντησες σε αυτά που σου είπα να σκεφτείς.

Φινεύς: πολύ ύποπτος κατά τη γνώμη μου. Μπήκε μετά από πολλές ώρες την πρώτη μέρα και έγραψε ένα κουστουμαρισμένο ποστ που προσιδιάζει σε έμπειρο παίκτη μαφίας και όχι νεοεισερχόμενο. Εν συνεχεία τον στρίμωξε η Himela και αυτός τσαντίστηκε (άμυνα; ). Μετά εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε από τους τελευταίους στην ψηφοφορία, για να κάνει την πιο προσεκτική κίνηση για τη μαφία. Δεν με πείθει ούτε στο ελάχιστο ότι ενεργεί για τους πολίτες και δηλώνω ότι είναι ο πρώτος μου στόχος για αποχώρηση.

ultraviolence: εξίσου ύποπτος, δεν θεωρώ ότι γράφει ουσιαστικά πράγματα, πάει με τα νερά του συνόλου, ό,τι γίνει άμα γίνει. Φάνηκε ότι δεν τον ενδιέφερε καθόλου η εξέλιξη της ψηφοφορίας και μπήκε μετά από ώρα μόνο για να κατηγορησει τον akiko για trolling (πόσο κοινότοπη κατηγορία πια; ).

tsarachaf: ύποπτος για τους ίδιους λόγους με τον ultaviolence, αν και μπορεί πραγματικά να μην έχει χρόνο. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ στα περισσότερα που έγραψε χθες το βράδυ. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί ως παίκτης είναι δύσκολο να καταλάβεις σε ποια ομάδα ανήκει.

Emilouko-CiNeFiL: για την πρώτη πρέπει να βάλουμε το FBI να την εντοπίσει, η δεύτερη έχει κάνει βήματα προόδου. Θα φανεί εάν είναι παίκτριες τουρίστριες ή κρύβουν κάτι.


Αυτά. Ψήφος αργότερα.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL
2. Comfortably Smug --> Libertus
3. dimijim --> Marjoree26
4. Emilouko
5. Himela--> Comfortably Smug
6. i_lie_us --> Johnny15
7. Ikarionas --> Physiognomist
8. Iliaso
9. Indiana Jones
10. JKaradakov --> i_lie_us
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26--> Ikarionas
14. ~Melania~ --> Johnny15
15. Physiognomist
16. tsarachaf --> Libertus
17. ultraviolence --> i_lie_us
18. Φινεύς --> dimijim

Ψήφοι:
2 i_lie_us
2 Johnny15
2 Libertus
1 Comfortably Smug
1 dimijim
1 Ikarionas
1 Marjoree26
1 Physiognomist


Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ψήφος και από μένα στον Physiognomist.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Αυτή τη λογική δεν μπορώ να την καταλάβω. Αρχικά δεν μπορούσες να είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν υπήρχε μαφιόζος ανάμεσά τους. Κατά δεύτερον γιατί το να δώσεις άλλη ψήφο θα ισοδυναμούσε στο να ισοψηφίσουν 3-4 αθώοι; Αποκλείεται να ψήφιζες κακό; Και απ' τη στιγμή που θεωρούσες ότι όσοι είχαν τις περισσότερες ψήφους ήταν αθώοι, δεν είναι προτιμότερο να ανεβάζαμε και κάποιον άλλο, έστω κι αν ήταν αθώος (μπορεί να μην ήταν), για να δούμε περισσότερες αντιδράσεις; Εσύ πήγες και απομάκρυνες τον akiko από ισοψηφία.
Τα έχω απαντήσει όμως αυτά. Έχω πει οτι αποκλείω στον πρώτο γύρο οι μαφιόζοι να έχουν αφήσει συνμαφιόζο τους να ανέβει σε ψήφους. Το οτι μέχρι και το τέλος όλοι ήταν χαλαροί αυτό μού δείχνει. Οπότε ναι, αποκλείω να ψήφιζα κακό. Και ανάμεσα στους καλούς, όπως πίστευα, προτίμησα να φύγει ο ακίκος που ήταν τρολ. Επίσης έχω διευκρινίσει από χτες οτι όταν έδωσα την ψήφο στον ακίκο, δεν είχα δει της Μελανίας. Αν δεις ήταν με τρία λεπτά διαφορά. Οκ αν δε θέλετε να με πιστέψετε, δεν είστε υποχρεωμένοι, πάντως έτσι έγινε. Έδωσα ψήφο στον ακίκο από δικό μου αποκλειστικά σκεπτικό κι όχι επειδή συμφώνησα με κάποιον και είπα, α καλά λέει αυτός, ας ανεβάσουμε τον ακίκο.

Μπορείς να μού εξηγήσεις ποιες αντιδράσεις θα έβλεπες αν ισοψηφούσαν (θεωρητικά) 3-4 αθώοι; Για τους μαφιόζους το ίδιο είναι όποιος αθώος κι αν φύγει, πιστεύω.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Morning sunshines, πάμε για vol. 2 του χθεσινού ποστ.



1) Seriously, chill out. Το έχετε κάψει άπειρα με τα τραγούδια και τα λουλούδια και τις καρδιες, τόσο που αρχίζει πλέον απλώς να συνεχίζει την σύγχυση και αντί να βοηθάει, δυσκολεύει. Μερικές φορές μπορεί και να βοηθήσει περισσότερο να δεις ένα σήμα και να περιμένεις να δεις αν και ποιος θα τσιμπήσει, παρά να φωνάζεις τόσο έντονα και να μονοπωλούν την συζήτηση αυτά τα θέματα.


2) Τώρα κατάλαβα πάντως, γιατί δεν σου βγαίνουν τα νούμερα. Έχουμε 6 κακούς ρόλους κι εσύ βάζεις 12 υπόπτους στο τέλος του πρώτου γύρου. Το αστείο είναι ότι πας με 6 αθώους, τον εαυτό σου και τους 5 που ανέφερες; Τυχαίο; Πιθανόν, δεν είσαι βλάκας να είσαι μαφιόζος και να δώσεις όλη την μαφία σε μία πρόταση, αλλά δες τι ωραία σχηματίζονται αριθμητικά σχήματα.

3) Καταλαβαίνω την λογική του να στρέφεται κάποιος προς τους σιωπηλούς, ίσως και να βοηθήσει αν μαζέψουν πίεση να βγουν από το καβούκι τους, αλλά να πω την αλήθεια εγώ δεν θα βιαζόμουν να αθωώσω αυτούς που αθώωσες. Ειδικά τους dimijim και Libertus, εγώ θα ήθελα να τους κρατήσω στην πίεση, για να δούμε αν θα γίνουν πάλι προσπάθειες για κόλπα. Επίσης, είναι άτομα που όταν πιέζονται δίνουν περισσότερα στο παιχνίδι. Αν τους αφήσεις χαλαρούς, στην φέρνουν εκεί που δεν το περιμένεις.


4) Αλλά εφόσον αναφέρεις ότι υπάρχουν μόνο 2 πιθανοί ρόλοι για τον άκικο, καλό θα ήταν να αναφέρεις και ποιοι, μιας και είναι ήδη φάντασμα και πολύ αμφιβάλλω ότι θα τον γυρίσει κανείς με νεκροφάνεια.

1) Προσπαθώ να μην αφήσω να περάσει κάτι απαρατήρητο. Μπορεί κάποια να είναι υπερβολικά αλλά παρατητώντας την αναφορά του ultra στο παιχνίδι 43 που ήταν πόρνη και το ότι ανεβάζει τραγούδια για love και καρδιές, μου πέρασε απ' το μυαλό το ενδεχόμενο να πήρε πάλι πόρνη και δεν ήθελα να μην το αναφέρω, ώστε να υπάρχει.

2) Εδώ σε έχασα. Έβαλα μια ομάδα 6-7 ατόμων που μέσα τους υπάρχουν τουλάχιστον δυο κακοί και έβαλα και μια ομάδα 5-6 ατόμων που το πολύ να υπάρχει ένας μεταξύ τους. Πού βρήκες τους 12 υπόπτους; Εκτός κι αν το συνδύασες με άλλα άτομα που είχα κατηγορήσει αρχή αρχή.

3) Δεν αθώωσα dimijim και Libertus. Είπα ότι μπορεί στην πεντάδα που έβαλα να υπάρχει το πολύ ένας κακός. Αλλά προς το παρόν έχω αρκετά άλλα άτομα πολύ πιο ύποπτα στα μάτια μου, οπότε δεν θα ασχοληθώ με αυτούς και θεωρώ ότι θα είναι λάθος και τσάμπα ψήφος αν ασχοληθείτε μαζί τους από τώρα.

4) Σε προηγούμενο ποστ ανέφερα για τον akiko ότι μπορεί να ήταν είτε απλός πολίτης που ξενέρωσε είτε πόρνη. Δεν μπορώ να τον υποψιαστώ για άλλο λόγο. Ένας πολίτης παίζει στο παιχνίδι και αυτός είναι ο μόνος τόσο έντονα ξενερωμένος παίκτης οπότε θεωρώ πιθανό να ήταν αυτός. Για πόρνη εξήγησα το σκεπτικό. Ήταν και νέος παίκτης και μπορεί να έπαιξε λάθος την κάρτα του.
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Καλημέρα και από εμένα.

Θεωρώ πολύ περίεργες τις χθεσινές συμπεριφορές του Libertus και του dimijim. Ο πρώτος δεν παίζει σοβαρά κατά τη γνώμη μου και μας μπερδεύει. Ακόμη και την τελευταία φορά που έγραψε,συνέχιζε τις ιστορίες για τους φουρνάρηδες και την αγενή υποδοχή. Για την ώρα όμως δεν νομίζω ότι ειναι μαφιόζος αλλά βοηθητικός ρόλος. Οι μαφιόζοι δεν θα τον άφηναν να παίζει έτσι.

Από την άλλη ο dimijim παίζει σοβαρά και ασχολείται. Όμως με προβλημάτισε αρκετά η χθεσινή αλλαγή της ψήφου του. Από την αρχή είχε βάλει στο μάτι τον Libertus αλλά μετά που είδε ότι ανέβαινε σε ψήφους ο Libertus, αφαίρεσε την ψήφο και την έριξε σε μένα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ακίκος θέλησε να τον προστατεύσει. Τώρα γιατί και πως δεν γνωρίζω. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν.

Ας πάμε όμως και σε κάποιους αθόρυβους. Ακόμη και τώρα, μισή ώρα περίπου πριν την δολοφονία, δεν έχουν σχολιάσει τις εξελίξεις η Emilouko, ο Physiognomist και ο Φινεύς. Κάποιος από αυτούς ή και όλοι είναι πιθανοί μαφιόζοι. Τι συμβαίνει με εσάς παιδιά? Που είστε?

Από τους 3 που ανέφερα πιο πάνω, θα αφήσω για τώρα το Φινέα. Θα πιστέψω ότι όντως έχει περιορισμένο ίντερνετ και δεν προλαβαίνει.

Καταλήγουμε λοιπόν στην Emilouko και τον Physiognomist. Ο δεύτερος συμμετέχει λίγο πιο πολύ απο την Έμιλυ αλλά οι συνεχείς αλλαγές ψήφου που έκανε με παρεξένεψαν. Αρχικά ψήφισε εμένα στην τύχη όπως είπε, μετά ο Ικαρίωνας ψήφισε εμένα και μετά ο Physiognomist άλλαξε σε Ικαρίωνα. Μετά όμως την υπόδειξη του Jkaradakov, επέστρεψε πάλι σε μένα έτσι απλά.

Από την άλλη, έχουμε μία φαινομενικά αθώα και γλυκιά Emilouko που έχει γράψει μόνο ένα-δύο ποστ,μόνο και μόνο για να ψηφίσει στη χθεσινή ψηφοφορία. Κατα τ'άλλα, παντελώς εξαφανισμένη. Δε ξέρω τι συμβαίνει άλλα χρειάζεται να μας μιλήσει.

Για την ώρα λοιπόν αφήνω τον Libertus και έρχομαι σε Emilouko και σε Physiognomist. Επειδή ψάχνω μέλη της μαφίας, και οι δύο ταιριάζουν στο προφίλ του μαφιόζου, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Επειδή φοβάμαι μήπως δολοφονηθώ, θα ρίξω από τώρα την ψήφο μου, η οποία δεν είναι οριστική, στην Emilouko, μπας και πιεστεί λίγο να μας μιλήσει και να βγάλουμε μιαν άκρη.
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Καλημέρα στο Παλέρμο και από εμένα. :bounce:

Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL
2. Comfortably Smug --> Libertus
3. dimijim --> Marjoree26
4. Emilouko
5. Himela--> Comfortably Smug
6. i_lie_us --> Johnny15
7. Ikarionas --> Physiognomist
8. Iliaso
9. Indiana Jones--> Emilouko
10. JKaradakov --> i_lie_us
11. Johnny15--> Physiognomist
12. Libertus
13. Marjoree26--> Ikarionas
14. ~Melania~ --> Johnny15
15. Physiognomist
16. tsarachaf --> Libertus
17. ultraviolence --> i_lie_us
18. Φινεύς --> dimijim

Ψήφοι:
2 i_lie_us
2 Johnny15
2 Libertus
2 Physiognomist
1 Comfortably Smug
1 dimijim
1 Emilouko
1 Ikarionas
1 Marjoree26

Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
 
Τελευταία επεξεργασία:

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Libertus τώρα το είδα. Χαίρομαι που επιτέλους άρχισες να παίζεις σοβαρά γιατί με προβλημάτισες αρκετά χθες. Έγραψα και στο από πάνω ποστ ότι δεν είσαι ψηλά στους υπόπτους μου, προέχουν άλλοι νομίζω. Βέβαια δε σε βγάζω τελείως από το μυαλό μου.
 

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιαα! Μόλις ξύπνησα.
Δεν περίμενα τόση ζωή από την πρώτη μέρα. Ευτυχώς κάνοντας μια σκούπα στα ποστ είδα ότι διαβάζονται. Προσπάθησα λίγο να καν catch up.

Προς το παρόν ψηφίζω ULTRAVIOLENCE, γιατί μου άρεσαν οι λεπτομέρειες για στίχους που έκαναν point out ο Ικαρίονας και η Cinefil. Απ' όλα όσα διάβαζα για κάποιο λόγο αυτό μου έκανε εντύπωση.
Δεν με εξέπληξε που έφυγε ο ακικος καθώς έγραφε ποστ με διφορούμενο περιεχόμενο. Θα συμφωνήσω όμως με κάποιον που είπε παραπάνω ότι η μαφια δε θα τον άφηνε ξέμπαρκο να γράφει ο, τι θέλει (δε θυμάμαι ποιος το είπε. Θα το βρω και θα το κάνω παράθεση).

Προσπαθώ να καταλάβω το post του i_lie_us που ρίχνει κατηγορίες Jkaradakov. Από τον τρόπο που προσπαθεί να λύσει τα πράγματα προς το παρόν ο πρώτος μου φαίνεται αθώος.


Παω να τα διαβάσω όλα αναλυτικά να κάνω και γω post της προκοπής και επανέρχομαι.
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL
2. Comfortably Smug --> Libertus
3. dimijim --> Marjoree26
4. Emilouko--> ultraviolence
5. Himela--> Comfortably Smug
6. i_lie_us --> Johnny15
7. Ikarionas --> Physiognomist
8. Iliaso
9. Indiana Jones--> Emilouko
10. JKaradakov --> i_lie_us
11. Johnny15--> Physiognomist
12. Libertus
13. Marjoree26--> Ikarionas
14. ~Melania~ --> Johnny15
15. Physiognomist
16. tsarachaf --> Libertus
17. ultraviolence --> i_lie_us
18. Φινεύς --> dimijim

Ψήφοι:
2 i_lie_us
2 Johnny15
2 Libertus
2 Physiognomist
1 Comfortably Smug
1 dimijim
1 Emilouko
1 Ikarionas
1 Marjoree26
1 ultraviolence

Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
 
Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Λοιπόν από μένα πιθανοί ύποπτοι:

Comfortably Smug
Emilouko
i_lie_us
Physiognomist
Φινεύς

O dimijim θεωρώ οτι είναι ΔΑ.

Ας αλλάξω κι εγώ σε Physiognomist για να βοηθήσω να φύγει αν δε ζω μετά.
 
Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Καλησπέρα Παλέρμο.

Συνοπτικά πριν τη δολοφονία θα απαντήσω μόνο έκει που αναφέρθηκα. Δεν ξέρω αν θα έχω χρόνο (η και διάθεση) να συντάξω κάτι ευμεγέθες μες στη μέρα.

Μελανία #190
Γενικά αυτό που είπα στην παραπάνω θεωρία είναι ότι ο ακικος από λάθος ( ; ), έδειξε ένα σημάδι στο #80 το ρόλο του (θα μου πεις αν έδειχνε δεν θα έκανε κάτι και η ΣΕ βέβαια; Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Και ότι στην πορεία πέσανε μέλη μαφίας πάνω του (του απευθύνονταν εννοώ, όχι ότι αναγκαστικά τον κατηγόρησαν) προσπαθώντας να του δείξουν είτε ποιοι είναι είτε ότι κάνει βλακεία.
Οπότε θα μπορούσα να θεωρήσω ότι είτε επιζητούσες την προσοχη του ακικου για να δειξεις πως έγινε αντιληπτό ότι είναι ΔΑ, είτε τον ρωτούσες προς τα που να πάει η ψήφος για να ενεργοποιήσει την ιδιότητα του.
Ταυτόχρονα, δεν θα θεώρουσα προσωπικά παράλογο να πάνε ψήφοι από τη μαφία στο ΔΑ, ειδικά αν ο ΔΑ ήταν τόσο απρόσεχτος. (Ίσα ίσα, ως πολιτής αναγνωριζέται, θα μπορούσε αργότερα να επανέλθει με νεκροφάνεια μαφίας).

Συνιάλα εσύ προσωπικά υποστηρίζω ότι έκανες σε ακικο και ένα σε libertus. Είτε απλά για να δείξεις την ταυτότητά σου σε αυτούς τους βοηθητικούς ρόλους, είτε για να ζητήσεις επιβεβαίωση ότι έγινες αντιληπτή.

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω κι άλλα προ δολοφονίας.
Η ψήφος μου παραμένει ως έχει, και τις δυο ψήφους που έχω φάει σο φαρ, τις δικαιολογώ (αν και από τον ούλτρα θα ήθελα περαιτέρω εξήγηση).
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Το Palermo αυτή τη φορά ήταν διαφορετικό απ’ ότι το θυμόταν η Eileen. Ίσως επειδή της είχε λείψει, η ζέστη δεν την ενοχλούσε τόσο πολύ πια και η υγρασία του δεν ένιωθε να την πνίγει. Αναρωτιόταν, αν οι υποψίες της ήταν σωστές και αν όντως υπάρχουν μαγικές δυνάμεις στη πόλη, έτοιμες για νέες μάχες.
Κανονικά θα έπρεπε να περιμένει στο δωμάτιο μέχρι την στιγμή που θα έφταναν οι Gate4 & o DumeNuke, αλλά δεν μπορούσε! Ήθελε να βγει στους πλακόστρωτους δρόμους της πόλης, να δει κόσμο, κάποια φασαρία ίσως! Άλλωστε τα πράγματα δεν αργούν να γίνουν ενδιαφέροντα σε αυτή την πόλη. Οπότε διάλεξε το μεγαλύτερο κρεβάτι και με το κλασικό dips, άφησε δίπλα τα πράγματά της. Από το ανοικτό παράθυρο ακουγόταν μία γιορτή στη πλατεία. Μα είναι αυτές μέρες για γιορτές; Χωρίς πολλή σκέψη τα παρατάει όλα και τρέχει προς τα εκεί..
Πριν προλάβει να πλησιάσει την γιορτή ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος, κάτι που θύμιζε κανόνι!
Σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, το πλήθος αναστατωμένο ξεκίνησε να τρέχει χαοτικά προς όλες τις κατευθύνσεις.
Τι να έχει συμβεί άραγε; Ξεκίνησαν όλα, τόσο γρήγορα;
”Ένα. Δύο. Δουλεύει. Λοιπόν, μάγκες μου, ακούστε τι έγινε» ακούστηκε από την σκηνή η φωνή της Gate.
”Η διοργάνωση είχε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, αλλά όλα κομπλέ»
Δεν υπάρχει θύμα.


*To παρόν κείμενο αποτελεί μυθοπλασία της ΣΕ. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδειά μας, ο DumeNuke θα σας κυνηγήσει! :ropalo:
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ωωωω ναι.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Για σήμερα ο tsarachaf είναι επίσημος προσκεκλημένος του Αυτοκράτορα. Δε μπορείτε να τον ψηφίσετε.

Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL
2. Comfortably Smug --> Libertus
3. dimijim --> Marjoree26
4. Emilouko--> ultraviolence
5. Himela--> Physiognomist
6. i_lie_us --> Johnny15
7. Ikarionas --> Physiognomist
8. Iliaso
9. Indiana Jones--> Emilouko
10. JKaradakov --> i_lie_us
11. Johnny15--> Physiognomist
12. Libertus
13. Marjoree26--> Ikarionas
14. ~Melania~ --> Johnny15
15. Physiognomist
16. tsarachaf --> Libertus
17. ultraviolence --> i_lie_us
18. Φινεύς --> dimijim

Ψήφοι:
3 Physiognomist
2 i_lie_us
2 Johnny15
2 Libertus
1 dimijim
1 Emilouko
1 Ikarionas
1 Marjoree26
1 ultraviolence

Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Πολύ ωραία! Έτσι να συνεχίσουμε παιδιά! Μπράβο!
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Ευτυχές και το ότι δεν υπάρχει θύμα.

Συνεχίζω με το post μου.

JKaradakov #192 Δεν βρίσκω κάτι το παράλογο σε αυτό. Θεωρώ (για την ώρα, και μετά από τη σύνταξη εκείνου του σεντονιού μου) την Εμιλούκο λιγότερο πιθανή απ΄τους υπόλοιπους. Πράγματι, εμιλουκο ψήφισε τζόνυ (και την κράτησε σε όλη τη διάρκεια) αλλά τζόνυ τη γύρισε σε άκικο παράταση. Γιατί να το κάνει αυτό εαν ο άκικος είναι ΔΑ όπως αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου; Well, βλέπε προηγούμενο ποστ μου.
Η Μελανία ορθώς κάνει και τσιγκλάει τζόνυ ή οποιονδήποτε, όποιο λόγο και να 'χει και σε όποιον συνασπισμό κι αν ανήκει.
Το ότι ψηφίζει τζόνυ (τόσο νωρίς μες στη μέρα), δεν μου λέει κάτι. Μια ισοψηφία τις ωρες πριν τη δολοφονία είναι σα να μην υπάρχει. (Θα μπορούσες να έχεις δύο φανέρούς δολοφόνους να κάνουν ότι τρώγονται μεταξύ τους, άμα θες να το πάμε παραπέρα).

tsarachaf #195
Η ανάλυση βρισκόταν στο τέλος του μεγαλού εκείνου ποστ. Είπα ότι θεωρώ τη διπλέτα akikos-libertus βοηθητικούς και ανέφερα και τι βγάζω πιθανότερο για τον καθένα.
Σε γενικές γραμμές, ναι, ίσως ενας ΔΑ να βοηθάει στην αρχή του παιχνιδιού. Αλλά αν καταλάβεις ότι ο ΔΑ σου πέρα βρέχει (για οποιόδηποτε λόγο, είτε επειδή δεν έχει σωστή αντίληψη του παιχνιδιού, είτε επειδή δεν θυμάται καλά τους κανόνες) δεν θα βοηθούσε να τον πας λίγο έξω μέχρι ο χάρτης της πόλης να είναι καθαρότερος μπας και τον φέρεις πίσω;
Έτσι το σκέφτομαι απλά.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top