Καλημέρα Παλέρμο. Χθες είχα μια δύσκολη μέρα μετακόμισης. Ομολογώ ότι η προσαρμογή είναι δύσκολη, αλλά αφού ήρθα που ήρθα, θα προσπαθήσω να βοηθήσω στην έρευνα για την αποκάλυψη της μαφίας.
Οπότε ψήφος για την ώρα στην Marjoree και τα ξαναλέμε απο αύριο το πρωί.
Είσαι εξαφανισμένη όλη μέρα, δεν έχεις συμβάλλει σε τίποτα, απ' τα λίγα που λες φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καν όλα τα ποστ (λες ότι στο τελευταίο πεντάλεπτο η κατάσταση ήταν χαοτική ενώ δεν ήταν, λες ότι ήταν να φύγει ο Libertus ενώ δεν ήταν να φύγει κάποιος συγκεκριμένα και λες ότι έφυγε τελικά ο ακίκος παρά την ακύρωση ψήφου που έβαλε, την οποία την έβαλε στον dimijim και όχι στον εαυτό του). Όλα αυτά που λες είναι άστοχα. Και απ' όλα όσα έχουν γίνει ψηφίζεις Ικαρίονα γιατί η υπερανάλυση στον λόγο μου σε βάζει σε υποψίες. Δεν φτάνει που συγκεντρώνω πόσα πράγματα για να σας βγάλω απ' τον κόπο να ψάχνετε μετά, φαίνεται και ύποπτο. Θα ήθελα να σου ρίξω δεύτερη για να φεύγεις αλλά προέχουν άλλοι. Ίσως σε ψηφίσω αν μαζέψεις πολλές κι αν μαζί σου είναι να βγει κάποιος που θα προτιμώ να μην βγει.
Ερώτηση προς Libertus: θεωρείς ακόμη ότι ο φούρναρης του χωριού έριχνε δηλητηριώδεις ουσίες στο ψωμί;
Η Marjoree, ειδικά μετά το τελευταίο της ποστ, προσωπικά με έπεισε απόλυτα ότι απλά είναι μια παίκτρια τουρίστρια και η πλέον ακίνδυνη εδώ. Είχε πει ότι θα είναι διακοπές αυτό το διάστημα και το ποστ της δείχνει ότι δεν ξέρει καλά τι συμβαίνει (άρα δεν έχει και ενημέρωση). Όσο για την ψήφο της προς εσένα Ikariona, πιστεύω ότι απλά βαριόταν να διαβάσει τις δημοσιεύσεις και γι' αυτό σε ψήφισε.
Όσο για την ερώτηση σου Ikariona σχετικά με τον akiko, όχι, δεν θεωρώ εν τέλει ότι έβαζε δηλητηριώδεις ουσίες στο ψωμί. Όπως πληροφορήθηκα, αφέθηκε ελεύθερος.
Βιαστική δικαιολογία για να πέσει ψήφος στον Χάρη, ε; Γιατί τέτοια πρεμούρα; Μιας και σίγουρα δεν ξέρεις πώς ακριβώς έπαιζε, δεδομένου ότι έχει να παίξει πριν αρχίσεις εσύ να παίζεις Παλέρμο εδώ. Σημειώθηκε.
Αυτό ήθελα να το γράψω εγώ και με πρόλαβες. Ούτε εγώ θυμάμαι να έχω παίξει ποτέ μαζί του και μιλάει για τον τρόπο που παίζω (ενημέρωση από μαφία; ). Θα μπορούσε να έχει διαβάσει παλιά παιχνίδια βέβαια. Πάντως η μόνη συμβολή του εδώ και 2 γύρους είναι να κατηγορεί εμένα ως βοηθητικό ρόλο μαφίας.
ΥΓ θα κατηγορηθω για εμμονικος αλλά δε μου άρεσε η στάση της Συλβιας στο #137. Προσπαθεί να υπενθυμίσει ότι εσύ dimijim ψήφισες τον Libertus για πλάκα (λες και οι υπόλοιπες ψηφοι σώθηκαν με σοβαρά κριτήρια ξέρω γω) και ειναι φανερή η ανησυχίας της για τυχουσα αποχώρηση του. Δεν είναι αυτο κάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί; Αν και κατά πόσο υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των 2;
Εάν έχω σύνδεση με τη Himela (ως κακοί ρόλοι), θα έβγαινε να καρφωθεί τόσο απροκάλυπτα; Το πρόβλημα με τον dimjim είναι ότι ενώ με ψήφισε τυχαία, στη συνέχεια επειδή τον συνέφερε στην τροπή που πήρε η ψηφοφορία, άρχισε να οικοδομεί την ενοχή μου για να μην αλλάξει ψήφο. Αυτό δεν είναι ύποπτο; Στο τέλος βέβαια άλλαξε ψήφο και αυτό με μπέρδεψε ομολογώ. Δεν αποκλείω όμως να ήμασταν όλοι πολίτες στη σέντρα, οπότε να πήρε την ευκαιρία να φανεί πολίτης. Και αυτό γιατί ναι μεν με βοήθησε να παραμείνω στο παιχνίδι, αλλά ακόμα λέει ότι είμαι ο κύριος ύποπτος.
Πραγματικα με προβληματιζει η συμμετοχή του libertus. Μου φαίνεται αδιανόητο πως το σημαντικότερο πραγμα που εχει πει ενας απο τους καλύτερους παλερμιωτες λιγο πριν τη 1η δολοφονία είναι για δηλητηριασμενα ψωμια. Προσωπικα δε νομιζω οτι ο libertus ειναι μαφιοζος, στη χειρότερη ΔΑ/πορνη.
Ψήφος στo libertus
Πρώτον, πού ξέρεις εσύ πώς παίζω; Σε ενημερώνει η μαφία;
Δεύτερον, λες ότι είμαι
στη χειρότερη ΔΑ/πόρνη και με ψηφίζεις; Ποιος είναι τρολλ τελικά;
Θα σχολιάσω ακόμα κάποιους παίκτες/υπόπτους.
dimijim: φαινομενικά ψάχνει, όπως λέτε, όμως προσωπικά δεν με έχει βοηθήσει σε τίποτα. Όταν είδα τη δημοσίευση με τις 100 παραθέσεις από smilies, πραγματικά απόρησα σε τι βοηθάει και δεν μπήκα στον κόπο να το διαβάσω (no offence). Δεν βλέπω την ουσία στα μηνύματά του, αλλά μια διάθεση να δείξει πολίτης και ότι ψάχνει. Δεύτερο ενοχοποιητικό στοιχείο για εμένα είναι πως, ενώ με ψήφισε στην τύχη, άρχισε να οικοδομεί την ενοχή μου, επειδή τον συνέφερε να παραμείνω ψηλά σε ψήφους (πριν δημιουργηθεί το κύμα στον akikos). Αυτή η τακτική προσιδιάζει σε κακό ρόλο. Συνήθως οι κακοί ρόλοι, για να μην δημιουργούν πολλά μέτωπα και επειδή στερεύουν από ιδέες, εμμένουν σε ένα άτομο (όπως ο comf). Γι' αυτό και δεν τον αθωώνω προς το παρόν που αφαίρεσε την ψήφο του (αν και με μπέρδεψε και δεν ξέρω τι να πιστέψω τώρα). Μπορεί κάλλιστα να το έκανε εάν Indiana-Libertus-akikos ήμασταν πολίτες, για να με έχει έτοιμο ύποπτο για τον δεύτερο γύρο. dimijim, περιμένω τα στοιχεία σου, τώρα που τα έδωσα εγώ! Ποιοι είναι ύποπτοι;
Indiana Jones: αν και είπα ότι η ψήφος του μου φάνηκε ψήφος αθώου πολίτη, δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Δεν γράφει πολύ για νέος παίκτης και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Βέβαια πρακτικά δεν πιστεύω ότι όλες οι ψήφοι που πήρα είναι από κακούς ρόλους, γι' αυτό και με προβληματίζει η στάση σου. Δεν μου απάντησες σε αυτά που σου είπα να σκεφτείς.
Φινεύς: πολύ ύποπτος κατά τη γνώμη μου. Μπήκε μετά από πολλές ώρες την πρώτη μέρα και έγραψε ένα κουστουμαρισμένο ποστ που προσιδιάζει σε έμπειρο παίκτη μαφίας και όχι νεοεισερχόμενο. Εν συνεχεία τον στρίμωξε η Himela και αυτός τσαντίστηκε (άμυνα; ). Μετά εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε από τους τελευταίους στην ψηφοφορία, για να κάνει την πιο προσεκτική κίνηση για τη μαφία. Δεν με πείθει ούτε στο ελάχιστο ότι ενεργεί για τους πολίτες και δηλώνω ότι είναι ο πρώτος μου στόχος για αποχώρηση.
ultraviolence: εξίσου ύποπτος, δεν θεωρώ ότι γράφει ουσιαστικά πράγματα, πάει με τα νερά του συνόλου, ό,τι γίνει άμα γίνει. Φάνηκε ότι δεν τον ενδιέφερε καθόλου η εξέλιξη της ψηφοφορίας και μπήκε μετά από ώρα μόνο για να κατηγορησει τον akiko για trolling (πόσο κοινότοπη κατηγορία πια; ).
tsarachaf: ύποπτος για τους ίδιους λόγους με τον ultaviolence, αν και μπορεί πραγματικά να μην έχει χρόνο. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ στα περισσότερα που έγραψε χθες το βράδυ. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί ως παίκτης είναι δύσκολο να καταλάβεις σε ποια ομάδα ανήκει.
Emilouko-CiNeFiL: για την πρώτη πρέπει να βάλουμε το FBI να την εντοπίσει, η δεύτερη έχει κάνει βήματα προόδου. Θα φανεί εάν είναι παίκτριες τουρίστριες ή κρύβουν κάτι.
Αυτά. Ψήφος αργότερα.