Καλημέρα σε όλους!Πριν λίγο ξύπνησα οπότε συγχωράτε με για το mind-fuck. Ας αρχίσουμε λοιπόν!
Ρε Himela και οποια Himela, έχω και προσωπική ζωή. Οταν λεω περιορισμένη είχα περιορισμένη σύνδεση. Όχι μηδενική. Δεν υπήρχε wifi, είχα μονο δεδομένα. Αλλά οκ δε θα τα σπαταλησω για να πετάξω ένα γεια και μετά να βγω οπως τοσοι άλλοι έκαναν. Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι αυτό θα ήταν καλύτερο; Πού είχαν βοηθήσει στο σημείο που ποσταρα οι άλλοι; Είπα τουλάχιστον να αρχίσω και να αρχίσω σωστά.
Όσο για τις καρδούλες και τα λουλουδάκια δεν έχω ιδέα τι είναι, μπορούμε όμως όλοι να καταλάβουμε ότι από μόνα τους δε λένε τίποτα. Άμα προκύψει και άλλο πειστήριο για την ενοχή κάποιου που σχετίζεται με αυτά στον 1ο γύρο να είσαι σίγουρη πως από μένα θα φάει την ψήφο μου. Μόνα τους μου φαίνονται όπως προείπα υπερβολικά. Λήγω εδώ το θέμα.
Ας κάνουμε τώρα και έναν πιο εκτενή σχολιασμό.
- Ικαρίων: Dude, με το συμπάθειο αλλά οι θεωρίες σου με μπερδεύουν λίγο. Διαβάζοντας τις αρκετές φορές μπορώ να διακρίνω κάποια λογική, μπερδεύμομαι όμως πάρα πολύ στην αρχή λολ. Πριν από 7 χρόνια να με συγχωράς αλλά δε ξέρω τι έγινε και δεν έχω το κουράγιο να ανατρέχω συνεχώς πίσω. Όσο για τις καρδούλες και λουλουδάκια τη θέση μου την εξήγησα τουλάχιστον. Η θεωρία αυτή στέκει γενικά. Ας απαντήσουν και οι άλλοι 2. Μου αρέσει πάντως το ότι προσπαθείς να ψαχτείς και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του.
- Himela: Φαντάζομαι πως θέλεις να συμμετέχουν όσοι πιο πολλοί γίνεται ενεργά, μη μας το βγάλεις όμως και από τη μύτη το παιχνίδι. Θα διαβάζω, θα αναλύω και θα ποστάρω όσο όμως μου το επιτρέπει ο χρόνος. Σε γενικές γραμμές, εκτιμώ την επιθετική σου προσέγγιση, βοηθάει, σε παρακαλώ όμως μην το παρακάνεις.
- dimijim: Η αλήθεια είναι ότι τη συμπεριφορά σου τη βρίσκω λίγο προκλητική. Συνεχώς υπονοούμενα σε παλιά παιχνίδια, παίζεις πολύ με τα εμότζι, γράφεις αρκετά και τολμηρά. Είσαι αντικείμενο και των 2 θεωριών περί λουλουδιών και καρδιών, όπως όμως είπα αυτό δε μου αρκεί. Πρόσεξε όμως φίλε μου. Άμα τυχόν πειστώ για την ενοχή σου, και τα λουλούδια θα σκεφτώ και τις καρδούλες θα συνυπολογίσω και θα γίνεις ο Casper the Friendly Ghost με τη βοήθεια μου. Στα θετικά παρ' όλα αυτά για μένα, είναι η προοπτική που έχεις να βοηθήσεις τους πολίτες με την επιχειρηματολογία σου (αν είσαι βέβαια με αυτούς). Σε παρακαλώ στρέψου προς τα εκεί.
- Melania: Χμμ, εσύ με μπερδεύεις. Στην αρχή πολυσυζητήθηκες, μετά ξεχάστηκες. Για ποιο λόγο αυτή η μετάβαση; Προσπαθείς βέβαια να ερευνήσεις με το σεντόνι σου και εν μέρει τα καταφέρνεις αλλά κάτι μου λείπει. Αναμένω περισσότερα από σένα. Μέχρι στιγμής είσαι στα υπόψιν.
- Johnny15: Εσύ φίλος δε με πείθεις. Ένα ποστ στην αρχή του παιχνιδιού και ένα πριν από λίγο, όπου τι καινούριο λες; ΤΙΠΟΤΑ. Αναμασάς ότι έχει ειπωθεί για τις καρδούλες από τον ilieus χωρίς ουσιαστικά να προσθέτεις τίποτα καινούριο. Why? Γιατί δεν έχεις ειπωθεί ή γιατί θες να καλυφθείς στη μάζα. Δε μας τα λες καλά Johnny.
- tsarachaf: Ωραίο ποστ, μεστό πιάνοντας τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες και αναλύοντας τους. Ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις μ' αυτόν τον τρόπο γιατί εμένα τουλάχιστον με βοηθάει να μη χάνω το μπούσουλα με όσα γίνονται. Και θα παρακαλούσα όλους να προσπαθήσουν να γράψουν έστω και ελάχιστα ποστ έτσι, ώστε να δούμε τη γνώμη τους για τους περισσότερους και να ξεδιαλύνουμε την κατάσταση.
- Libertus: Καλά το ποστ πέρα για πέρα. Τυχαία ψήφος, 1ος γύρος θα μου πεις, τρολλιά θα σου πω εγώ. Ελπίζω να παίξεις σοβαρά και όχι έτσι. Αναμένω περαιτέρω ποστ σου...
- Cinefil: Με προβληματίζεις λίγο σινεφίλ μου. Όλοι χαμένοι είμαστε με εξαίρεση 6 (μαφία, συγκάτοικοι) κανείς δε βγαίνει όμως να το βροντοφωνάξει. Και δε χρειάζεται κιόλας. Αυτό που θέλω κυρίως να σχολιάσω είναι η 2η ψήφος στο πρόσωπο του dimi. Είναι απόπειρα για τη δημιουργία κύματος; Ή είναι μια απλή ρανδομ κίνηση; Βοηθάς το παιχνίδι να κυλήσει δο και αυτό είναι πλας.