Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 06/08:

1. CiNeFiL --> dimijim
2. ComfοrtablySmug
3. dimijim
4. Himela --> dimijim
5. Indiana Jones --> dimijim
6. Ikarionas --> dimijim
7. JKaradakov
8. Libertus
9. tsarachaf

Ψήφοι:
4 dimijim

Η χώρα των φαντασμάτων
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08
Johnny15 - Δολοφονία 02/08
i_lie_us - Δολοφονία 05/08
ultraviolence - Ψηφοφορία 05/08


Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος
Marjoree26 - Ψηφοφορία 02/08 - Δήμαρχος


Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1


Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από JKaradakov
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους!Πριν λίγο ξύπνησα οπότε συγχωράτε με για το mind-fuck. Ας αρχίσουμε λοιπόν!

Ρε Himela και οποια Himela, έχω και προσωπική ζωή. Οταν λεω περιορισμένη είχα περιορισμένη σύνδεση. Όχι μηδενική. Δεν υπήρχε wifi, είχα μονο δεδομένα. Αλλά οκ δε θα τα σπαταλησω για να πετάξω ένα γεια και μετά να βγω οπως τοσοι άλλοι έκαναν. Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι αυτό θα ήταν καλύτερο; Πού είχαν βοηθήσει στο σημείο που ποσταρα οι άλλοι; Είπα τουλάχιστον να αρχίσω και να αρχίσω σωστά.

Όσο για τις καρδούλες και τα λουλουδάκια δεν έχω ιδέα τι είναι, μπορούμε όμως όλοι να καταλάβουμε ότι από μόνα τους δε λένε τίποτα. Άμα προκύψει και άλλο πειστήριο για την ενοχή κάποιου που σχετίζεται με αυτά στον 1ο γύρο να είσαι σίγουρη πως από μένα θα φάει την ψήφο μου. Μόνα τους μου φαίνονται όπως προείπα υπερβολικά. Λήγω εδώ το θέμα.

Ας κάνουμε τώρα και έναν πιο εκτενή σχολιασμό.


  • Ικαρίων: Dude, με το συμπάθειο αλλά οι θεωρίες σου με μπερδεύουν λίγο. Διαβάζοντας τις αρκετές φορές μπορώ να διακρίνω κάποια λογική, μπερδεύμομαι όμως πάρα πολύ στην αρχή λολ. Πριν από 7 χρόνια να με συγχωράς αλλά δε ξέρω τι έγινε και δεν έχω το κουράγιο να ανατρέχω συνεχώς πίσω. Όσο για τις καρδούλες και λουλουδάκια τη θέση μου την εξήγησα τουλάχιστον. Η θεωρία αυτή στέκει γενικά. Ας απαντήσουν και οι άλλοι 2. Μου αρέσει πάντως το ότι προσπαθείς να ψαχτείς και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του.

  • Himela: Φαντάζομαι πως θέλεις να συμμετέχουν όσοι πιο πολλοί γίνεται ενεργά, μη μας το βγάλεις όμως και από τη μύτη το παιχνίδι. Θα διαβάζω, θα αναλύω και θα ποστάρω όσο όμως μου το επιτρέπει ο χρόνος. Σε γενικές γραμμές, εκτιμώ την επιθετική σου προσέγγιση, βοηθάει, σε παρακαλώ όμως μην το παρακάνεις.

  • dimijim: Η αλήθεια είναι ότι τη συμπεριφορά σου τη βρίσκω λίγο προκλητική. Συνεχώς υπονοούμενα σε παλιά παιχνίδια, παίζεις πολύ με τα εμότζι, γράφεις αρκετά και τολμηρά. Είσαι αντικείμενο και των 2 θεωριών περί λουλουδιών και καρδιών, όπως όμως είπα αυτό δε μου αρκεί. Πρόσεξε όμως φίλε μου. Άμα τυχόν πειστώ για την ενοχή σου, και τα λουλούδια θα σκεφτώ και τις καρδούλες θα συνυπολογίσω και θα γίνεις ο Casper the Friendly Ghost με τη βοήθεια μου. Στα θετικά παρ' όλα αυτά για μένα, είναι η προοπτική που έχεις να βοηθήσεις τους πολίτες με την επιχειρηματολογία σου (αν είσαι βέβαια με αυτούς). Σε παρακαλώ στρέψου προς τα εκεί.

  • Melania: Χμμ, εσύ με μπερδεύεις. Στην αρχή πολυσυζητήθηκες, μετά ξεχάστηκες. Για ποιο λόγο αυτή η μετάβαση; Προσπαθείς βέβαια να ερευνήσεις με το σεντόνι σου και εν μέρει τα καταφέρνεις αλλά κάτι μου λείπει. Αναμένω περισσότερα από σένα. Μέχρι στιγμής είσαι στα υπόψιν.

  • Johnny15: Εσύ φίλος δε με πείθεις. Ένα ποστ στην αρχή του παιχνιδιού και ένα πριν από λίγο, όπου τι καινούριο λες; ΤΙΠΟΤΑ. Αναμασάς ότι έχει ειπωθεί για τις καρδούλες από τον ilieus χωρίς ουσιαστικά να προσθέτεις τίποτα καινούριο. Why? Γιατί δεν έχεις ειπωθεί ή γιατί θες να καλυφθείς στη μάζα. Δε μας τα λες καλά Johnny.

  • tsarachaf: Ωραίο ποστ, μεστό πιάνοντας τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες και αναλύοντας τους. Ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις μ' αυτόν τον τρόπο γιατί εμένα τουλάχιστον με βοηθάει να μη χάνω το μπούσουλα με όσα γίνονται. Και θα παρακαλούσα όλους να προσπαθήσουν να γράψουν έστω και ελάχιστα ποστ έτσι, ώστε να δούμε τη γνώμη τους για τους περισσότερους και να ξεδιαλύνουμε την κατάσταση.

  • Libertus: Καλά το ποστ πέρα για πέρα. Τυχαία ψήφος, 1ος γύρος θα μου πεις, τρολλιά θα σου πω εγώ. Ελπίζω να παίξεις σοβαρά και όχι έτσι. Αναμένω περαιτέρω ποστ σου...

  • Cinefil: Με προβληματίζεις λίγο σινεφίλ μου. Όλοι χαμένοι είμαστε με εξαίρεση 6 (μαφία, συγκάτοικοι) κανείς δε βγαίνει όμως να το βροντοφωνάξει. Και δε χρειάζεται κιόλας. Αυτό που θέλω κυρίως να σχολιάσω είναι η 2η ψήφος στο πρόσωπο του dimi. Είναι απόπειρα για τη δημιουργία κύματος; Ή είναι μια απλή ρανδομ κίνηση; Βοηθάς το παιχνίδι να κυλήσει δο και αυτό είναι πλας.


...
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,002 μηνύματα.
Ιάκωβε οι μαφιόζοι συνήθως τσακώνονται και διαφωνούν μεταξύ τους ώστε αν βγει ο ένας μαφιόζος να μην καρφωθεί ο άλλος. Δες πώς μιλάει σε λίμπ και ντιμι. Αντιθέτως στον Τσάρα το παίζει καλός ώστε αν βγει αυτός μαφιόζος να πούμε αυτό ακριβώς που λες τώρα και επιπλέον γιατί ως μαφιόζος θέλει να τα έχει καλά και με κάποιους.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,796 μηνύματα.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.


Διάβασε το ποστ μου 718 που έγραψα για tsarachaf. Θα καταλάβεις ότι είναι με τους αθώους.


Τώρα αν πέσαμε τόσο διάνα και όντως είχε τη νεκροφάνεια ο Ούλτρα το παιχνίδι είναι μια χαρά. Έμειναν δυο μαφιόζοι μέσα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν πλέον να κάνουν κάρφωμα μακελειό και ότι αν ήθελαν να προλάβουν κάρφωμα, θα πρέπει να το έκαναν νωρίτερα πριν βγει ο Ούλτρα. Λογικά θα έβαλαν Ούλτρα και Λιμπέρτους να το επιχειρήσει οποτε αυριο μπορει να δουμε καναν απ αυτους νεκρό ή δυο δικούς μας. Ειναι η μονη τους ελπίδα να ρίξουν λιγο τον αριθμο των πολιτών. Και με μια ΑΠ καθυστερούν κιόλας. Όπως και να 'χει τα άτομα που πρέπει να φύγουν απ' το παιχνίδι για να τελειώσει είναι: dimijim, Libertus, Karadakov, Comfortably και εγώ. Με εμάς έξω το παιχνίδι θα έχει τελειώσει σίγουρα. Προηγείται να τελειώνουμε με τη μαφία και άρα dimijim, Libertus. Μέχρι τότε ο ντετέκτιβ θα ρωτήσει για Karadakov, ώστε να ξέρουμε γι' αυτόν και μετά μένουμε εγώ και ο Comfortably αν υπάρχει μέσα σε μας ΑΜ που μπορεί και να μην υπάρχει. Ο Κομφόρταμπλι κατηγορείται μόνο λόγω πλοτ τουιστ. Εχει παίξει μόνο με τους πολίτες μέχρι στιγμής. Με έσωσε από προφυλάκιση, ψήφισε αρχιμαφιόζο, ψήφισε τώρα Ultraviolence, προσπάθησε να φέρει συναίνεση στους πολίτες όταν ψήφισα Himela, δεν τον θεωρώ με τους κακούς. Άρα μπορεί να έφυγε με καμιά αδέσποτη ο ΑΜ χωρίς να το καταλάβουμε π.χ. Μελανία ή μπορεί να είναι και όπως το λέω ο Λιμπέρτους και να έμειναν μαφία dimijim με Karadakov. Αυτά είναι τα πιθανά σενάρια. Προσοχή τις νύχτες και το τι θεραπεύετε, τι ρωτάτε.
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Είναι που ο ikarionas ήθελε ισοψηφία μεταξύ εμού και Jkaradakov. Προφανώς και ήθελε να δει αν θα τρέξει κάποιος να με σώσει. Κι όπως είδες, ούτε κάποιος έτρεξε ούτε εγώ έκανα κάτι για να μείνω. Ήταν η ώρα μου όπως αποφασίστηκε από το γνωστό κονκλάβιο και τους ακολουθους του. Κάνατε λάθος όμως, sad. Όταν έρθει το μέντιουμ ο Ιορδάνης και με πει πολίτη να δω τι θα κάνετε!
Επίσης, όπως θα'λεγε και ο Physio: Όχι νεκροφάνεια. :yes:
Πάρτε αποχαιρετιστήριο τραγουδάκι!


Ότι εσύ δεν είχες καταλάβει το στρατόπεδο του ilieus αλλά κατάλαβες ρόλο Karadakov??

Ομολογώ πως δεν έχω ιδέα για τον dimijim,εξακολουθώ να πιστεύω το ότι πρέπει να φύγει ο libertus πρώτα και μετά ο dimijim αλλά άτομα που εμπιστεύομαι παραπάνω από τον dimijim έχουν αποφασίσει πως έχει έρθει η ώρα,με βαριά καρδιά λοιπόν ψηφίζω και εγω dimijim αλλά καλώ και όλους τους άλλους να τον αφήσουμε για την τετάρτη. Στα δικά μου μάτια, ο libertus έψαχνε πληροφοριοδότη στα άτομα που δεν ψήφισαν φινέα, παρατήρησε πως ο dimi είναι καλά κρυμμένος και τον τσιγκλούσε μπας και του επιτεθεί και αποκαλύψει στοιχεία που μόνο 1 πληροφοριοδότης θα ήξερε.

Θα ξεκινήσω και εγώ ενα recap του παιχνιδιού για να μπορώ να σας πείσω την πέμπτη όταν θα είμαι εγώ πλέον στο menu (μπορεί και να έχω δολοφονηθεί μέχρι τότε,η μαφία φαίνεται έξυπνη στο late game)

Μη ξεχνιόμαστε,πολιτάκο που έχεις την ακύρωση πιες πολλούς καφέδες και υπομονή μόνο αυτό ευχήσου
Καληνύχτα Παλέρμο!
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,002 μηνύματα.
Comfy εσύ δηλαδή θες λίμπ αύριο; Δε φοβάσαι τις 3 κάρτες του ντιμι;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ότι εσύ δεν είχες καταλάβει το στρατόπεδο του ilieus αλλά κατάλαβες ρόλο Karadakov??

Ομολογώ πως δεν έχω ιδέα για τον dimijim,εξακολουθώ να πιστεύω το ότι πρέπει να φύγει ο libertus πρώτα και μετά ο dimijim αλλά άτομα που εμπιστεύομαι παραπάνω από τον dimijim έχουν αποφασίσει πως έχει έρθει η ώρα,με βαριά καρδιά λοιπόν ψηφίζω και εγω dimijim αλλά καλώ και όλους τους άλλους να τον αφήσουμε για την τετάρτη. Στα δικά μου μάτια, ο libertus έψαχνε πληροφοριοδότη στα άτομα που δεν ψήφισαν φινέα, παρατήρησε πως ο dimi είναι καλά κρυμμένος και τον τσιγκλούσε μπας και του επιτεθεί και αποκαλύψει στοιχεία που μόνο 1 πληροφοριοδότης θα ήξερε.

Θα ξεκινήσω και εγώ ενα recap του παιχνιδιού για να μπορώ να σας πείσω την πέμπτη όταν θα είμαι εγώ πλέον στο menu (μπορεί και να έχω δολοφονηθεί μέχρι τότε,η μαφία φαίνεται έξυπνη στο late game)

Μη ξεχνιόμαστε,πολιτάκο που έχεις την ακύρωση πιες πολλούς καφέδες και υπομονή μόνο αυτό ευχήσου
Καληνύχτα Παλέρμο!


Γιατί να μπεις εσύ στο μενού την Πέμπτη; Μέχρι στιγμής έχεις βοηθήσει μόνο τους πολίτες. Αυτά με το πλοτ τουιστ ειναι χαζομάρες. Το παιχνίδι μπορεί να τελειώσει μόλις φύγουν dimijim, libertus και karadakov. Απ' τη στιγμή που τους κάψαμε τη νεκροφάνεια (αν το κάναμε όντως), τότε και Libertus να βγάλουμε πρώτο δεν αλλάζει κάτι. Αλλά σκέψου το εξής. Αν επιχείρησαν κάρφωμα, δεν θα το κάνει ο dimijim. Θα το έκανε ο Λιμπέρτους με τον Ούλτρα, οπότε απ' το να ρισκάρουμε να πεθάνει ένας απ' αυτούς με λάθος κάρφωμα και μετά να αλλάζουμε ψήφους, καλύτερα να ψηφίσουμε dimijim. Να τον αναγκάσουμε να παίξει και την ΑΠ και να ξεφορτώνει λίγο από κάρτες.
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Comfy εσύ δηλαδή θες λίμπ αύριο; Δε φοβάσαι τις 3 κάρτες του ντιμι;


Δεν έχω πολυπειστεί για το πόσο ένοχος είναι. Μπορεί να είναι ο ΑΜ ,αλλά δε μου φαίνεται λογικό μαφιόζος να ξεσκέπασε κάτι που όλοι οι άλλοι θα το είχατε περάσει στο ντούκου (τέτοιο στορι ούτε το inception)
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 06/08:

1. CiNeFiL --> dimijim
2. ComfοrtablySmug --> dimijim
3. dimijim
4. Himela --> dimijim
5. Indiana Jones --> dimijim
6. Ikarionas --> dimijim
7. JKaradakov
8. Libertus
9. tsarachaf

Ψήφοι:
5 dimijim

Η χώρα των φαντασμάτων
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08
Johnny15 - Δολοφονία 02/08
i_lie_us - Δολοφονία 05/08
ultraviolence - Ψηφοφορία 05/08


Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος
Marjoree26 - Ψηφοφορία 02/08 - Δήμαρχος


Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1


Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από JKaradakov
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Βρίσκω λίγο ενδιαφέρον το ποστ 464 του Karadakov όπου απευθύνεται στην Έμιλυ.

Γράφει η Έμιλυ: ''Θα ήθελα όσοι με ψηφίζετε να μου εξηγήσετε γιατί είναι βέλτιστο να βγω εγώ στην παρουσα φάση και τι πληροφορίες πιστεύετε ότι θα πάρετε από την ψηφοφορία''.

Και απαντάει ο Karadakov:

Γιατί θεωρούμε ότι είσαι μέλος της μαφίας, duh...

Επίσης ψηφίζεις Μελανία, άρα θεωρείς ότι ο ΔΑ έδρασε γτ πιστεύει ότι είναι μαφία;
Αναφέρεται στην Έμιλυ και τη ρωτάει αν ψηφίζει Μελανία επειδή ο ΔΑ έδρασε πιστεύοντας πως η Μελανία ανήκει στη μαφία. Να είναι αυτό κάποιο σήμα; Ακόμη και το duh, το οποίο ακούγεται ως da (δηλαδή ΔΑ) θα μπορούσε να είναι ένα έμμεσο σήμα ότι αποκαλεί την Έμιλυ ΔΑ. Και γενικότερα ο Karadakov λέει τη μια ότι είναι πιθανό να είμαι ΑΜ (520), μετά λέει ότι δεν πιστεύει πως είμαι ΑΜ (620) και έπειτα λέει ότι του φαίνεται να έχει αρκετές πιθανότητες να είμαι κανονικός μαφιόζος (631). Αν θυμάμαι καλά είχε πει και για το σενάριο του Ούλτρα ότι θα μπορούσε να στέκει να είμαι πόρνη. Μέχρι στιγμής όλο προσπαθεί να βρει τρόπο να με κατηγορήσει. Χρειάζεται να τον έχουμε υπόψιν, θεωρώ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά.

Εγώ έχω μια ερώτηση, ήμαστε τόσο σίγουροι ότι ο Δημήτρης είναι ένοχος και πάμε μονοκουκι πάνω του; Γιατί εγώ βλέπω ότι τον κατηγορούμε με ένα ακραίο σενάριο.

Γιατί ρωτάω; Επειδή ναι μεν τα πάμε καλά, αλλά το παιχνίδι είναι σε αρκετά οριακό σημείο, ειδικά αν χθες είχαμε τρεις μαφιοζους και σήμερα στην καλύτερη δύο(δεν μπορώ να αποκλείσω να είχαμε χθες δύο και σήμερα ίσως έναν, αλλά προτιμώ να υπολογίζω το πιο δύσκολο για σιγουριά), οπότε δεν μας παίρνει να κάνουμε πειράματα.

Επίσης, εγώ βλέπω και κάτι άλλο, τον Δημήτρη να επιβεβαιωνεται όταν λέει ότι ο Ικαριων θα συνεχίσει να βγάζει καινούριους ενόχους, όπως χθες και σήμερα βγάζει τον Ιορδάνη, που btw εγώ ανέφερα χθες σαν άτομο να εξετάσουμε αν δεν μας βγει το παιχνίδι με την τωρινή θεωρία και τώρα ανάγεται σε σχετικά υψηλή προτεραιότητα. Αυτά δεν μου αρέσουν εμένα και το σημειώνω από τώρα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να βγει η τετράδα που ανέφερα χθες και μετά να εξετάσουμε αλλά άτομα, εκτός αν προκύψει κάτι πραγματικά σημαντικό στο ενδιάμεσο, που δεν θεωρώ ότι συνέβη.

Θα ρισκάρω προς το παρόν με την πιθανότητα να μην προλάβω και δεν θα ψηφίσω ακόμη.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,002 μηνύματα.
Ο ντιμιτζιμ με κατηγορεί συνεχώς οτι έχω κάνει πολλές λάθος θεωρίες. Ε λογικό δεν είναι; Αυτό δεν κάνουν οι πολίτες; Με τις γνώσεις που έχουν και τις παρατηρήσεις άλλων προσπαθούν να βγάλουν θεωρίες. Και θεωρώ οτι οι περισσότερες θεωρίες μου είχαν μια λογική. Το οτι ο Ηλίας ας πούμε έπαιξε τυμβωρυχία στο τρολ αντί για κάποιον που ψηφίστηκε τελευταία στιγμή και μαζικά από 7 άτομα, ήταν στοιχείο ενοχής, πώς να το κάνουμε. Το οτι ο physio πήγε και έριξε ΑΠ στον Ικαρίονα που εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον ήταν με τους πολίτες (αν υποθέσουμε οτι είναι ΑΜ) και τη στιγμή που έλεγε οτι έχει θεωρία να πει, ήταν στοιχείο ενοχής. Οι θεωρίες μου δεν ήταν βασισμένες σε χαζομάρες, είχαν βάση και γι' αυτό τις ακολουθούσαν κι άλλοι ως επί το πλείστον. Τη θεωρία οτι η Μελανία ήταν ΔΑ την απέκρουσα γιατί δεν τη θεωρούσα λογική και είχα δίκιο. Προφανώς λοιπόν ως πολίτης θα κάνω 5 θεωρίες λάθος. Ο ντιμιτζιμ τί ακριβώς έχει προσφέρει; Σε όλο το παιχνίδι ψάχνει τον ΑΜ. Αυτός ήταν ο σκοπός του. Ρωτάει συνεχώς αν κολλάει να είναι ΑΜ ο ένας κι ο άλλος. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί το παιχνίδι πήγαινε καλά για τους μαφιόζους, πέφταμε πάνω σε πολίτες και οι μαφιόζοι ήταν καλά κρυμμένοι, οπότε ποιος ο λόγος ο μαφιόζος ντιμιτζιμ να ασχοληθεί με κάτι άλλο πέραν του να βρει τον ΑΜ; Τί θεωρίες (έστω και λάθος) προσέφερε στους πολίτες ο ντιμιτζιμ πριν την θεωρία του Σαββάτου; Και γιατί οι μαφιόζοι κρατάνε την τυμβωρυχία και δεν τη ρίχνουν στον ούλτρα για τον οποίο τόσος λόγος έγινε και έχουν πει κι οι ίδιοι οτι είναι μαφιόζος ή πόρνη; Μια τυμβωρυχία στον ούλτρα θα έδειχνε πολλά, αλλά την κρατάνε. Λοιπόν, τέρμα με τις κατηγορίες οτι έκανα λάθος θεωρίες. Γι' αυτό βρίσκονται εδώ οι πολίτες. Αν είχα γνώσεις για το ποιοι είναι μαφιόζοι, δε θα ήμουν πολίτης αλλά μαφιόζα.

Τώρα η δική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να βγουν οπωσδήποτε εκτός οι:

  • dimijim

  • Ikarionas

  • Libertus

  • ultraviolence

Αυτό ακριβώς κάνουμε. Σε τί διαφωνείς;
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Αυτό ακριβώς κάνουμε. Σε τί διαφωνείς;


Δεν διαφωνώ με το να βγει ο Δημήτρης, προφανώς, το είπα από χθες, το λέω μέρες ότι δεν εμπιστεύομαι πραγματικά κανέναν από την τετράδα που ανέφερα. Διαφωνώ και σήμερα, όπως και κάθε μέρα που γίνεται αυτό με τις τόσο μονόπλευρες ψηφοφορίες, που δεν δίνουν την ευκαιρία να πάρουμε κάποια πληροφορία, αυτό λέω.
Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι είναι μαφιόζος ο Δημήτρης ή κρατάμε και μία πιθανότητα να μην είναι; Γιατί αν είναι έτσι πρέπει να ανεβάσουμε και τον Χάρη και να δούμε αν κάποιος θα πάει να βγάλει τον έναν ή τον άλλο. Έστω ότι ψηφίζω κι εγώ Δημήτρη και πάει στους 6. Μένουν Χάρης, Δημήτρης και Ιορδάνης να ψηφίσουν. Ο Χάρης πρέπει αναγκαστικά να πάει στον Δημήτρη, γιατί αν δεν τον ψηφίσει χάνει οποιαδήποτε πιθανότητα να την γλιτώσει και πάει 7. Ο Ιορδάνης που αναρωτιόμαστε αν έχει κάποιο κακό ρόλο, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι σε μία ψηφοφορία που θα είναι 7-1, θα κάτσει στ' αυγά του. Το πολύ πολύ να μην ψηφίσει Δημήτρη, που δεν λέει και πολλά. Εδώ που τα λέμε. εγώ τον mvp μία φορά τον έχω ψηφίσει, αλλά οι περισσότεροι με θεωρείτε αθώο. Αυτό λέω και εκεί διαφωνώ. Έχει ρίσκο να μας παίξει πουστιά η μαφία; Έχει. Έχει περισσότερα οφέλη από το να πέσουμε πάλι όλοι σε ένα άτομο; Έχει.
Είναι θέμα προτίμησης του καθενός γενικά, απλώς εμένα αυτό που κάνουμε μου φαίνεται επικίνδυνο στο να κάνουμε λάθος.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,002 μηνύματα.
Δεν διαφωνώ με το να βγει ο Δημήτρης, προφανώς, το είπα από χθες, το λέω μέρες ότι δεν εμπιστεύομαι πραγματικά κανέναν από την τετράδα που ανέφερα. Διαφωνώ και σήμερα, όπως και κάθε μέρα που γίνεται αυτό με τις τόσο μονόπλευρες ψηφοφορίες, που δεν δίνουν την ευκαιρία να πάρουμε κάποια πληροφορία, αυτό λέω.
Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι είναι μαφιόζος ο Δημήτρης ή κρατάμε και μία πιθανότητα να μην είναι; Γιατί αν είναι έτσι πρέπει να ανεβάσουμε και τον Χάρη και να δούμε αν κάποιος θα πάει να βγάλει τον έναν ή τον άλλο. Έστω ότι ψηφίζω κι εγώ Δημήτρη και πάει στους 6. Μένουν Χάρης, Δημήτρης και Ιορδάνης να ψηφίσουν. Ο Χάρης πρέπει αναγκαστικά να πάει στον Δημήτρη, γιατί αν δεν τον ψηφίσει χάνει οποιαδήποτε πιθανότητα να την γλιτώσει και πάει 7. Ο Ιορδάνης που αναρωτιόμαστε αν έχει κάποιο κακό ρόλο, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι σε μία ψηφοφορία που θα είναι 7-1, θα κάτσει στ' αυγά του. Το πολύ πολύ να μην ψηφίσει Δημήτρη, που δεν λέει και πολλά. Εδώ που τα λέμε. εγώ τον mvp μία φορά τον έχω ψηφίσει, αλλά οι περισσότεροι με θεωρείτε αθώο. Αυτό λέω και εκεί διαφωνώ. Έχει ρίσκο να μας παίξει πουστιά η μαφία; Έχει. Έχει περισσότερα οφέλη από το να πέσουμε πάλι όλοι σε ένα άτομο; Έχει.
Είναι θέμα προτίμησης του καθενός γενικά, απλώς εμένα αυτό που κάνουμε μου φαίνεται επικίνδυνο στο να κάνουμε λάθος.

Αν διαμοιράσουμε τις ψήφους μας, είναι πολύ πιθανό να μας τη φέρουν στην παράταση και να βγάλουν πολίτη. Αν πάει λοιπόν 3 ντιμι, 3 Χάρης, αν εκείνοι έστω οι δύο ψηφίσουν μαζί 2 τσάρα ας πούμε και παίξουν μία επιπλέον στον τσάρα, μία ακύρωση στον ντιμι, μία ακύρωση στον χάρη, θα φύγεις εσύ.

Άλλωστε νομίζω οτι πια οι μαφιόζοι δεν παίζουν με ψηφοφορίες αλλά με δολοφονίες, κάρφωμα και κάρτες. Αυτό γίνεται συνήθως στο τέλος του παιχνιδιού, καρτοπόλεμος.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά.

Εγώ έχω μια ερώτηση, ήμαστε τόσο σίγουροι ότι ο Δημήτρης είναι ένοχος και πάμε μονοκουκι πάνω του; Γιατί εγώ βλέπω ότι τον κατηγορούμε με ένα ακραίο σενάριο.

Γιατί ρωτάω; Επειδή ναι μεν τα πάμε καλά, αλλά το παιχνίδι είναι σε αρκετά οριακό σημείο, ειδικά αν χθες είχαμε τρεις μαφιοζους και σήμερα στην καλύτερη δύο(δεν μπορώ να αποκλείσω να είχαμε χθες δύο και σήμερα ίσως έναν, αλλά προτιμώ να υπολογίζω το πιο δύσκολο για σιγουριά), οπότε δεν μας παίρνει να κάνουμε πειράματα.

Επίσης, εγώ βλέπω και κάτι άλλο, τον Δημήτρη να επιβεβαιωνεται όταν λέει ότι ο Ικαριων θα συνεχίσει να βγάζει καινούριους ενόχους, όπως χθες και σήμερα βγάζει τον Ιορδάνη, που btw εγώ ανέφερα χθες σαν άτομο να εξετάσουμε αν δεν μας βγει το παιχνίδι με την τωρινή θεωρία και τώρα ανάγεται σε σχετικά υψηλή προτεραιότητα. Αυτά δεν μου αρέσουν εμένα και το σημειώνω από τώρα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να βγει η τετράδα που ανέφερα χθες και μετά να εξετάσουμε αλλά άτομα, εκτός αν προκύψει κάτι πραγματικά σημαντικό στο ενδιάμεσο, που δεν θεωρώ ότι συνέβη.

Θα ρισκάρω προς το παρόν με την πιθανότητα να μην προλάβω και δεν θα ψηφίσω ακόμη.

Ο ντιμιτζιμ με κατηγορεί συνεχώς οτι έχω κάνει πολλές λάθος θεωρίες. Ε λογικό δεν είναι; Αυτό δεν κάνουν οι πολίτες; Με τις γνώσεις που έχουν και τις παρατηρήσεις άλλων προσπαθούν να βγάλουν θεωρίες. Και θεωρώ οτι οι περισσότερες θεωρίες μου είχαν μια λογική. Το οτι ο Ηλίας ας πούμε έπαιξε τυμβωρυχία στο τρολ αντί για κάποιον που ψηφίστηκε τελευταία στιγμή και μαζικά από 7 άτομα, ήταν στοιχείο ενοχής, πώς να το κάνουμε. Το οτι ο physio πήγε και έριξε ΑΠ στον Ικαρίονα που εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον ήταν με τους πολίτες (αν υποθέσουμε οτι είναι ΑΜ) και τη στιγμή που έλεγε οτι έχει θεωρία να πει, ήταν στοιχείο ενοχής. Οι θεωρίες μου δεν ήταν βασισμένες σε χαζομάρες, είχαν βάση και γι' αυτό τις ακολουθούσαν κι άλλοι ως επί το πλείστον. Τη θεωρία οτι η Μελανία ήταν ΔΑ την απέκρουσα γιατί δεν τη θεωρούσα λογική και είχα δίκιο. Προφανώς λοιπόν ως πολίτης θα κάνω 5 θεωρίες λάθος. Ο ντιμιτζιμ τί ακριβώς έχει προσφέρει; Σε όλο το παιχνίδι ψάχνει τον ΑΜ. Αυτός ήταν ο σκοπός του. Ρωτάει συνεχώς αν κολλάει να είναι ΑΜ ο ένας κι ο άλλος. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί το παιχνίδι πήγαινε καλά για τους μαφιόζους, πέφταμε πάνω σε πολίτες και οι μαφιόζοι ήταν καλά κρυμμένοι, οπότε ποιος ο λόγος ο μαφιόζος ντιμιτζιμ να ασχοληθεί με κάτι άλλο πέραν του να βρει τον ΑΜ; Τί θεωρίες (έστω και λάθος) προσέφερε στους πολίτες ο ντιμιτζιμ πριν την θεωρία του Σαββάτου; Και γιατί οι μαφιόζοι κρατάνε την τυμβωρυχία και δεν τη ρίχνουν στον ούλτρα για τον οποίο τόσος λόγος έγινε και έχουν πει κι οι ίδιοι οτι είναι μαφιόζος ή πόρνη; Μια τυμβωρυχία στον ούλτρα θα έδειχνε πολλά, αλλά την κρατάνε. Λοιπόν, τέρμα με τις κατηγορίες οτι έκανα λάθος θεωρίες. Γι' αυτό βρίσκονται εδώ οι πολίτες. Αν είχα γνώσεις για το ποιοι είναι μαφιόζοι, δε θα ήμουν πολίτης αλλά μαφιόζα.


Αυτό ακριβώς κάνουμε. Σε τί διαφωνείς;



Βρε μανία που την έχετε να βγει ο Ικαρίονας. Έχετε κολλήσει στο σενάριο να είμαι ΑΜ και θα χάσετε το παιχνίδι απ' αυτό. Μέχρι στιγμής απ' την αρχή του παιχνιδιού μόνο πολίτες βοηθάω. Μπορεί να έπεσα έξω σε κάποια σενάρια π.χ. για Μελανία ή Μαρτζορί αλλά κι εσείς οι ίδιοι είδατε ότι αυτά τα σενάρια είχαν λογική. Δεν ήταν σενάρια βασισμένα σε παραπλάνηση. Η Μελανία θα μπορούσε να ήταν ΔΑ και η Μαρτζορί θα μπορούσε να ήταν φανερός Β. Δεν είπα κάτι παράλογο και παρέθεσα αναλυτικά τα ποστ τους. Το ότι δεν ανήκω στην original μαφία είναι νομίζω προφανές, όπως και το ότι δεν είμαι ΔΑ ή πόρνη που πηγαίνω και τους σαμποτάρω απ' την αρχή του παιχνιδιού. Αλλά θεωρείται ότι ως ΑΜ θα καρφωνόμουν τόσο εύκολα; Από την αρχή του παιχνιδιού σας δίνω πόσους αθώους και με εξαίρεση τον Λιμπέρτους που προκύπτει πλέον μαφιόζος, δεν άλλαξε κάτι. Θα με συνέφερε να είμαι ΑΜ και να σας βοηθάω να αθωώσετε έτσι ο ένας τον άλλο; Πόσα άτομα υποπτεύονταν εσένα tsarachaf (μαζί τους η Χιμέλα) και κάθισα να μελετήσω όλα τα ποστ σου για να τους δείξω ότι είσαι αθώος. Θα με συνέφερε να κάνω κάτι τέτοιο ως ΑΜ; Ή μήπως θα με συνέφερε να σε έχουν στους υπόπτους για να μπορέσω να κερδίσω χρόνο; Δεν κατηγορώ ακριβώς νέα άτομα, όπως λέτε. Ξανατσεκάρω άτομα με τα οποία ακόμη δεν είχαμε ασχοληθεί. Θα προτιμούσατε δηλαδή να μην αναφέρω το παραπάνω ποστ για τον Karadakov; Tουλάχιστον αν με βγάλετε, να το έχετε υπόψιν, μην στραφείτε σε καμιά Σινεφίλ. Μέχρι στιγμής νομίζω μόνο τους πολίτες βολεύει το πλέι μου. Και μην μου πείτε ''ναι έλεγες Μαρτζορί μαφιόζα''. Θα μπορούσε μια χαρά να είναι με ΑΜ τον Κομφόρταμπλι αλλά τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν. Και δεν βοηθούσε και το παιχνίδι. Θα προτιμούσατε να είναι τώρα μέσα και να μας μπερδεύει; Πόσες φορές την έχουν πατήσει έτσι οι αθώοι. Αλλά δεν έχω κάνει κάποια κίνηση που να βοηθάει τους μαφιόζους. Κάθε κίνησή μου ήταν βασισμένη σε σενάρια που μια χαρά μπορούσαν να στέκουν. Το ότι δημιουργήθηκαν σενάρια για μένα ως ΑΜ είναι η τελευταία ελπίδα των κακών ρόλων να σας στρέψουν εναντίον μου. Απ' την αρχή του παιχνιδιού προσπάθησαν να με βγάλουν, με ΔΑ, με προφυλακίσεις. Έφτιαξαν για μένα σενάρια ως πόρνη που στέλνω σήματα με τραγούδια, έφτιαξαν σενάρια για μένα ως ΔΑ και μόλις καταρρίφθηκε ως μαφιόζο που παίζει περίεργα. Όλα αυτά καταρρίφθηκαν οπότε τους έμεινε ο ΑΜ μόνο. Μην τρώτε παραμύθι. Ο ΑΜ πρέπει να παίζει μια με τον έναν και μια με τον άλλον. Εγώ εξαρχής παίζω μόνο με τους πολίτες μην αφήνοντας να πέσει τίποτα κάτω για να δυσκολέψω τη μαφία να περάσει σήμα. Άλλωστε δεν αποκλείεται να πειστείτε εντελώς για την αθωότητά μου, βλέποντας με καλύτερο μάτι το πόσο βοηθάω τους πολίτες. Μην κάνετε κάνα τραγικό λάθος να μου ρίξουν προφυλάκιση και να την αφήσετε νομίζοντας πως τουλάχιστον θα βγει ο ΑΜ. Το παιχνίδι μας πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής για να το πετάξουμε έτσι. Άλλωστε αν βγάλουμε dimijim και Libertus, εγώ μετά θα σας πρότεινα να στραφούμε στον Karadakov γιατί δεν θεωρώ τυχαίο αυτό που λέει προς την Έμιλυ και γιατί δεν έχει φτιάξει κάποιο σενάριο για να βοηθήσει τους αθώους. Απλώς πηγαίνει με το κύμα. Ψήφιζε αρκετούς απ' τους αθώους χωρίς να πει έναν λόγο. Απλώς ακολουθούσε τα υπάρχοντα σενάρια και μετά κατηγορούσε αυτούς που τα έφτιαχναν. Αν δεν θέλετε όμως, δέχομαι να βγάλετε εμένα πρώτα και να πάτε μετά σε εκείνον. Αλλά να ξέρετε ότι θα χάσετε τσάμπα έναν αθώο. Θεωρώ ότι βοήθησα αρκετά και μόνο τους αθώους σε αυτό το παιχνίδι.

Τώρα για τον dimijim ό,τι ήταν να λεχθεί, λέχθηκε. Δεν γίνεται να μην είναι μαφιόζος έτσι όπως πήγε το παιχνίδι και αν το μέντιουμ ρώτησε για τον Ούλτρα και τον βρήκε μαφιόζο, ο ντίμιτζιμ επέμενε να πάμε στον Λιμπέρτους. Αυτό που θεωρώ ότι συμβαίνει μάλλον στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι μαφιόζοι ήταν: Φινέας, dimijim, Ultraviolence και Karadakov και ο Libertus είναι ο ΑΜ. Μπορεί να πέφτω έξω αλλά βγάζει περισσότερο νόημα να είναι ο Libertus ΑΜ και να είπε να πέσουμε στον Φινέα (έστω κι από τρολ να το είπε χωρίς να έχει καταλάβει Φινέα) παρά να είναι φανερός του και να τον έδωσε έτσι εύκολα στην τυμβωρυχία. Βέβαια και ο Φινέας στα τελευταία του λόγια τον κατηγορεί αλλά ίσως από κείμενά του να κατάλαβε η μαφία ότι αυτός ήταν ο ΑΜ και γι' αυτό ο dimijim πήγε να μας τον πλασάρει πρώτα ως ΑΜ και έπειτα τώρα σαν σίγουρο μαφιόζο. Μου τα χαλάει λίγο το μαϊντάνου του Libertus προς την Έμιλυ που όντως δείχνει σήμα μαφιόζου αλλά εδώ υπάρχουν δύο τινά: είτε ο Libertus ψιλιάστηκε τον ΔΑ και ήθελε να προκαλέσει προβλήματα στη μαφία είτε δεν είναι η Έμιλυ ΔΑ και ήταν ο Φύσιο απ' τον οποίο μας απομάκρυναν τα βλέμματα. Επίσης δεν μου κολλάει η αναφορά του Libertus στον Ηλία λέγοντας ότι θα πεθάνει σήμερα (δηλαδή χτες), κάτι που όντως έγινε. Να ήταν κι αυτό τυχαίο; Μπα. Αλλά δεν βγάζω νόημα αλλιώς. Ποιο λογικο είναι ο Libertus να είναι ΑΜ που να έστρεψε σε Φινέα παρά να ήταν φανερός του προς αρχιμαφιόζο. Ο dimijim βγαίνει μαφιόζος σε όλα τα σενάρια τα παραπάνω. Έψαχνε ΑΜ διαρκώς, προσπάθησαν να βγάλουν εμένα που με θεωρούσαν έτσι και μετά έπαιξαν λίγο οι δυο φανεροί μεταξύ τους ή κρυφός με φανερό για να αθωωθεί.

Αν διαμοιράσουμε τις ψήφους μας, είναι πολύ πιθανό να μας τη φέρουν στην παράταση και να βγάλουν πολίτη. Αν πάει λοιπόν 3 ντιμι, 3 Χάρης, αν εκείνοι έστω οι δύο ψηφίσουν μαζί 2 τσάρα ας πούμε και παίξουν μία επιπλέον στον τσάρα, μία ακύρωση στον ντιμι, μία ακύρωση στον χάρη, θα φύγεις εσύ.

Άλλωστε νομίζω οτι πια οι μαφιόζοι δεν παίζουν με ψηφοφορίες αλλά με δολοφονίες, κάρφωμα και κάρτες. Αυτό γίνεται συνήθως στο τέλος του παιχνιδιού, καρτοπόλεμος.


Κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να πάμε μονοκούκι στην ψηφοφορία για να αποφύγουμε τέτοια. Σκεφτείτε το κι αλλιώς. Αν γίνουν π.χ. πιθανά καρφώματα κλπ καλύτερα να μην είναι διασπασμένοι οι ψήφοι όσων δεν θα μπορούν να τις αλλάξουν μετά.

Επίσης κάτι ακόμη υπέρ του ότι είμαι με τους αθώους. Ρίχνει ο Ηλίας επιπλέον σε Johnny ενώ ο Φινέας βγαίνει Αρχιμαφιόζος. Όλοι πέφτετε πάνω στον Ηλία και είμαι ο μόνος που τον υπερασπίζεται ως αθώο και σας λέω ότι θα κάνετε λάθος αν πάτε πάνω του και θα χάσουμε τσάμπα γύρο οι αθώοι. Αποδείχτηκε ότι ο Ηλίας ήταν όντως αθώος αφού τον δολοφόνησαν. Θα ήμουν ΑΜ και θα σας βοηθούσα να μη χάσετε γύρο τσάμπα; Για ποιο λόγο να μην σας αφήσω να πάτε στον Ηλία για να κερδίσω χρόνο και να νομίζετε ότι θα έχετε βγάλει μαφιόζο; Μας γλίτωσα τουλάχιστον έναν γύρο που θα πήγαινε τσάμπα.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,002 μηνύματα.
Πάντως τον ούλτρα για κάποιο λόγο τον ήθελαν μέσα. Είτε γιατί είχε τη νεκροφάνεια των κακών, είτε γιατί ήταν πόρνη και τον ήθελαν να κοιμηθεί με τον ΑΜ για να τον σκοτώσουν νύχτα.
Εγώ δε γνώριζα αυτό που είπε η ΣΕ οτι αν η πόρνη κοιμηθεί με τον ΑΜ, δε σκοτώνεται ο μαφιόζος που τον δολοφονεί νύχτα και θεωρώ οτι είναι λάθος να ισχύει αυτό γιατί δε θεωρώ οτι είναι ιδιότητα αυτή που έχει ο ΑΜ, να σκοτώνει και τον μαφιόζο που τον δολοφονεί. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχει συμβεί ή αν το έχουμε συζητήσει ποτέ, αλλά εγώ ως ΣΕ θα ήμουν αρνητική στο να το δεχτώ αυτό. Με αυτή τη λογική ο ΑΜ κινδυνεύει τρομερά από την πόρνη. Αν δηλαδή οι μαφιόζοι υποπτεύονται 2 άτομα για ΑΜ και έχουν δύο όνειρα, χαλαρά μαθαίνουν τον ΑΜ και βάζουν την πόρνη να κοιμηθεί μαζί του. Δε το θεωρώ σωστό να συμβαίνει αλλά θα το επαναφέρω στο τέλος του παιχνιδιού.

Για τον Ιορδάνη (αν και λέμε τα ίδια και τα ίδια περιμένοντας το κάρφωμα και τη δολοφονία) θεωρώ οτι δυο πράγματα που έκανε τον αθωώνουν: 1. Δεν ψήφισε τη Μελανία το βράδυ που έπαιξε την ιδιότητά του ο ΔΑ αν και ήταν κρίσιμη η μία ψήφος ακόμα στη Μελανία. Αντιθέτως έφερε ισοψηφία από νωρίς για να βοηθήσει. 2. Έπαιξε τυμβωρυχία σε Μαρτζ. Αν ήταν μαφιόζος θα τον συνέφερε να συνεχίσουμε να θεωρούμε τη Μαρτζ μαφιόζα, να λέγαμε οτι μας λείπουν μόνο 2 μαφιόζοι, να βγάζαμε ούλτρα και λιμπ και να ψάχναμε τον ΑΜ όσο εκείνος θα περνούσε απαρατήρητος.

Δεν έχω πολυπειστεί για το πόσο ένοχος είναι. Μπορεί να είναι ο ΑΜ ,αλλά δε μου φαίνεται λογικό μαφιόζος να ξεσκέπασε κάτι που όλοι οι άλλοι θα το είχατε περάσει στο ντούκου (τέτοιο στορι ούτε το inception)
Το οτι χτες μέχρι την ψηφοφορία χτυπιόταν να βγάλουμε τον Λιμπ κι όχι τον ούλτρα ενώ από τότε μέχρι τώρα έχει εξαφανιστεί, σού κάνει συμπεριφορά πολίτη που ψάχνει υποτίθεται μαφιόζους;

Τα λες αυτά γιατί δεν ξέρεις το μυαλό του ντιμι. Δεν λέω τυχαία οτι είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που γνωρίζω στη ζωή μου. Μπορείς να το αντιληφθείς αυτό; Ο ντιμι έχει φτιάξει τους κανόνες του παλέρμο. Δες παλιά παιχνίδια που ήταν παίκτης. Μη θεωρείς τίποτα απίθανο από αυτόν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Καληνύχτα/σχεδόνκαλημερα και από εμένα.

Πρώτα θα ήθελα λίγο να εξηγήσω τη στάση μου στην ψηφοφορία. Ψήφισα βεβιασμένα dimijim γιατί όπως ερμήνευσα την συμπεριφορά του απέναντι σε Ικαριονα μου φάνηκε ύποπτη. Επειτα, αφού διάβασα ξανά ποστ Ικαριονας και τις απαντήσεις της Χιμελα μου έβγαζε όντως περισσότερο νόημα να ψηφιστεί η Μελανια έτσι ώστε αν βγει ή αν έρθει σε ισοψηφία να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες και έμμεσα να μάθουμε και για Δημήτρη. Προφανώς και ακυρωσα την ψήφο πάνω μου όταν είδα ότι κινδυνευα να μπω σε τριπλή ή και να φύγω αν κάποιοι άλλαζαν την ψήφο τους πάνω μου. Πράγμα το οποίο δεν απέκλεια γιατί άνετα κακοί ρολοι θα μπορούσαν να με ψηφίσουν, να βγω και μετά να τις καπουλαραν γιατί ήδη θεωρούμαι από κάποιους υπόπτη.
Όσον αφορά την κίνηση του Λιμπερτους και εμένα με προβλημάτισε. Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι προσπάθησε να ρίξει τις ψήφους μου έτσι ώστε να μείνει διπλή ισοψηφία.
Τώρα όσον αφορά τον δα.
Οποιο και σενάριο να ισχύει για το δα νομίζω ότι το κοινό στοιχείο σε όλα είναι ο πανικός. Δεν υπάρχει άλλος λόγος ο δα να δράσει τόσο νωρίς και μάλιστα αποτυχημένα. Πράγμα που σημαίνει οτι βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο. Δεν θεωρώ ότι είναι μια μεθοδευμένη κίνηση για αποπροσανατολισμο. Οπότε πρέπει να βρούμε τι ακριβώς ειπώθηκε από Μελανια ή από άλλους και έπεισε τον δα ότι αυτή ανήκει στην μαφια. Και δεν μιλάω μόνο για σήματα αλλά και για συμπεράσματα που μπορει να έβγαλε από κατηγορίες ή υπεράσπιση άλλων. Μόλις ξυπνήσω με καθαρό μυαλό θα ανατρέξω πάλι στο θρεντ.


Μελανια, είπες αν κατάλαβα καλά ότι από δα θέλουν τώρα να σε βγάλουν μαφιόζα. Θεωρείς ότι θα χαλούσε κάποιος την ιδιότητα του μόνο και μόνο για να σε ενοποιήσει τόσο νωρίς;. Μου φαίνεται τραβηγμένο. Και μου δημιουργεί υποψίες το γεγονός ότι το τόνισες και δεν προσπάθησες εξ αρχής να δεις τι μπορεί να είπες και έκανε τον δα να σε θεωρήσει μαφιόζα. Το μόνο που κάνεις είναι να τη λες στον Ικαριονα. Επίσης, βάζεις μια λίστα με άτομα που σου φαίνονται περίεργα και εν τέλει ψηφίζεις comfortably που δεν είναι καν στη λίστα.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ εσου και ντιμιτζιμ.

Παρόλο που με κατηγορεί και με ψηφίζει πιστεύω ότι η χιμελα έχει καλό ρόλο.

Σχετικά με αυτό που ειπώθηκε ότι είμαι η φανερή του Ικαριονα
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Ικαριονας πέτυχε κάποιες από τις ενοχοποιησεις του , κάποιοι τρομαξαν, τον πέρασαν για απ και είναι καλή τακτική να στρεψουν τις κατηγορίες σε μένα έτσι ώστε αν αυτός βγει και αποκαλυφθεί ως απ εγώ να κατηγορηθω.

Θα ήθελα όσοι με ψηφίζετε να μου εξηγήσετε γιατί είναι βέλτιστο να βγω εγώ στην παρουσα φάση και τι πληροφορίες πιστεύετε ότι θα πάρετε από την ψηφοφορία.


Αυτα τα σύντομα είχα να πω. Είπα να γράψω κάποιες σκέψεις πριν κοιμηθώ για να μην μου πέσουν όλα βουνό αύριο.

Προς το παρόν επειδή δεν ξερω αν θα ξυπνήσω πριν την μια
δίνω μία ψήφο ΜΕΛΑΝΙΑ , την οποία ενδεχομένως να αλλάξω αν παρουσιαστούν νέα στοιχεία ή παρατήρησεις αφού ξαναδιαβασω το θρεντ σαν άνθρωπος.

ειδα αρκετα ποστ και πιο πριν απο αυτο
σε ολα η εμιλυ υποστηριζει οτι η μελ και ο ντιμι συνεργαζονται
τον ντιμι τον δινει πολλες φορες
γιατι αυτο?
ειχα μια θεωρια μηπως αν ο ντιμι ειναι φανερος β και ο λιμπ φανερος α', αν η μελανια ηξερε τον φανερο α'
η εμιλυ υπαρχει καμια περιπτωση να προσπαθει να της αθωωσει τον ντιμι? ή να μπερδεψει και τον πληροφοριοδοτη και να τον στρεψει προς το να υποστηριζει τον ντιμι και τις θεωριες του?


Αρχική δημοσίευση από: Emilouko
Αρχική δημοσίευση από: Himela
Δεν ξέρεις αν η θεωρία ισχύει αλλά θεωρείς ύποπτο το γεγονός οτι κάποιοι πάνε να απομακρύνουν άτομα από το να την ακολουθήσουν. Βγάζει νόημα αυτό; Εγώ γιατί θεωρώ οτι ψηφίζοντας τον dimijim πας να δώσεις σήμα στον ΔΑ να αντικαταστήσει τον mvp με τον dimijim;


Προσωπικά μου έβγαζε νόημα ναι. Γιατί ήδη θεωρούσα ύποπτο τον Δημήτρη. Ναι, αν είναι αυτός κακός μου βγαίνει λογικά και η Μελανια κακη γιατί έμμεσα την υπερασπίστηκε.
Δεν δίνω σήμα σε κάποιον. Απλά ψηφίζω το άτομο που θεωρώ ότι είναι ένοχο και δεν είναι στο προσκήνιο.


Βέβαια καταλαβαίνω γιατί ο Ικαριονας θέλει ισοψηφία οπότε αφού ακόμη προλαβαίνω και αφού στην εξίσωση Μελανια διμι μου πάνε παρέα
,αλλάζω και εγώ τότε σε ΜΕΛΑΝΙΑ.

στην ιδια ψηφοφορια ντιμι ψηφιζουν εμιλυ και λιμπ
η εμιλυ αλλαζει μετα απο το μηνυμα της χιμελα

(ο mvp σε εκεινη τη φαση ηταν ο φυσιο μπαι δε γουει)


την ιδια μερα

Αρχική δημοσίευση από: JKaradakov
Αλλαγή σε ultraviolence
σε ψηφοφορια που ο ουλτρα ειχε 1 ψηφο απ οσο θυμαμαι απο τον Ικαριωνα
γιατι αλλαξες γνωμη χθες?


το αλλο σεναριο ειναι να εχουμε κανει πολυ λαθος και αν ο ντιμι ειναι ενοχος η εμιλυ αθωα
αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο η εμιλυ να ειχε καλο ρολο
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καλημέρα

Θα λείπω όλο το πρωί εκτός σπιτιού για προσωπικές υποχρεώσεις.
Ψήφος στον Libertus για τους ίδιους λόγους που λέω από το Σάββατο ακόμη.
Αν θέλετε βέβαια βγάζετε εμένα, μετά τον Χάρη, μετά τον Ιορδάνη, μετά ίσως και κανέναν Κόμφυ κι αν φτάσετε στο τέλος να χάσετε από καμιά ΑΠ του Ικαρίων βγείτε στο post-game και πείτε ότι για την ήττα μας έφταιξε η τύχη κι η κάρτα...
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Πάντως τον ούλτρα για κάποιο λόγο τον ήθελαν μέσα. Είτε γιατί είχε τη νεκροφάνεια των κακών, είτε γιατί ήταν πόρνη και τον ήθελαν να κοιμηθεί με τον ΑΜ για να τον σκοτώσουν νύχτα.

Το δεύτερο θέλει τον Ούλτρα πόρνη και ο Ούλτρα δεν ήταν πόρνη, οπότε το ξεχνάμε. Το πρώτο για τη νεκροφάνεια μπορεί να ισχύει αλλά μπορεί να ισχύει και το εξής απλό. Αν π.χ. ο Libertus είναι ΑΜ, οι τρεις μαφιόζοι ειναι dimijim, Karadakov και Ultra. Δεν ήθελαν λοιπόν να βγει ο Ούλτρα για να έχουν μια μέρα παραπάνω να σκεφτούν κάρφωμα. Ήθελαν να βγάλουν τον Λιμπέρτους. Λέω μια θεωρία. Πάντως θεωρώ ότι καλά κάναμε και βγάλαμε αυτόν.

Για τον Ιορδάνη (αν και λέμε τα ίδια και τα ίδια περιμένοντας το κάρφωμα και τη δολοφονία) θεωρώ οτι δυο πράγματα που έκανε τον αθωώνουν: 1. Δεν ψήφισε τη Μελανία το βράδυ που έπαιξε την ιδιότητά του ο ΔΑ αν και ήταν κρίσιμη η μία ψήφος ακόμα στη Μελανία. Αντιθέτως έφερε ισοψηφία από νωρίς για να βοηθήσει. 2. Έπαιξε τυμβωρυχία σε Μαρτζ. Αν ήταν μαφιόζος θα τον συνέφερε να συνεχίσουμε να θεωρούμε τη Μαρτζ μαφιόζα, να λέγαμε οτι μας λείπουν μόνο 2 μαφιόζοι, να βγάζαμε ούλτρα και λιμπ και να ψάχναμε τον ΑΜ όσο εκείνος θα περνούσε απαρατήρητος.

1. Δεν χρειαζόταν να ψηφίσει Μελανία. Αν είναι μαφιόζοι μαζί, ήξερε ότι ο Λιμπέρτους π.χ. θα έσωζε Έμιλυ για να την κατεβάσει και απλώς τους ετοίμασε το πεδίο. Για μας έμοιαζε η κίνησή του σαν να φέρνει την επιθυμητή ισοψηφία αλλά μπορεί να το δει κανείς αυτό και σαν να ετοιμάζει το πεδίο για να ανεβάσουν οι δικοί του τη Μελανία ή τον Φύσιο και να κατεβάσουν την Έμιλυ. Μην ξεχνάμε ότι μπορεί να ισχύει και το άλλο σενάριο: Να είναι ο dimijim ΑΜ και ο Libertus με τον Karadakov να είναι μαζί και γι' αυτό τότε ο ένας έφερε δήθεν την ισοβαθμία και ο άλλος (Libertus) κατέβασε την Έμιλυ. Εξου και το σήμα του Καραντάκου στην Έμιλυ με το duh (da/δα) και την αναφορά σε ΔΑ. Τώρα που το σκέφτομαι αυτό μου φαίνεται πιο λογικό σενάριο. Να είναι Karadakov και Libertus original μαφία που και οι δυο εχουν μια υποπτη σχεση με Εμιλυ και ο dimijim που δεν έχει τόσο ξεκαθαρο σημα να ειναι ΑΜ. Κι αυτό μπορεί να ισχύει. Μην το δένεις δηλαδή τόσο κόμπο ότι βοήθησε σε ισοβαθμία. Μπορεί και να ετοίμασε το έδαφος για να κατεβάσουν πιο σίγουρα την Έμιλυ.

2. Η Μαρτζ ήταν αθώα. Έστω ότι έχει τυμβωρυχία. Βγάζει έναν αθώο έξω και μάλιστα αθώο που επειδή δεν έλεγε τίποτα μπορεί να είχε κάναν ρόλο σαν ντετέκτιβ ή πληροφοριοδότη. Οπότε μπορεί να ήθελαν να σιγουρευτούν ότι δεν ήταν κάτι τέτοιο η Μαρτζ και έβγαλαν και έναν αθώο εκτός παιχνιδιού αφήνοντάς μας να νομίζουμε ότι ξεκαθαρισε το παιχνιδι για τους αθωους, έτσι ωστε να μην τον υποπτευθείτε ποτέ. Θέλω να σου δείξω ότι τα πράγματα μπορούν να ερμηνευτούν και αλλιώς. Θεωρείς το duh στην Έμιλυ που είναι σαν να την προσφωνεί ΔΑ και η αναφορά στον ΔΑ όταν ρωτάει την Εμιλυ αν ψηφιζει Μελανια, είναι τυχαία; Επίσης δεν έδωσε κάποιο σενάριο να βοηθήσει αθώους. Το θεωρείς τυχαίο;
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top