Θα ηθελα να πω τα εξης ως παικτης :
Οπως ολοι παρατηρησατε,στην ψηφοφορια της πρωτης τριτης επειτα απο την εναρξη του παιχνιδιου ψηφησα με edit στο 5λεπτο.Γι'αυτο αυτο τον λογο ελαβα αυστηρη προειδοποιηση για αποχωρηση απο την ΣΕ,με το επομενο λαθος.Σεβαστηκα το αποτελεσμα ασχετα που δεν συμφωνουσα με την τελικη αποφαση και δεν εδωσα συνεχεια για να μην χαλασω το παιχνιδι για τους υπολοιπους.Επειδη το παιχνιδι ομως τελειωσε,πλεον δεν κρινει η ΣΕ αλλα οι παικτες,εμεις δηλαδη,οποτε :
1)Η ΣΕ ενω σε απομακρυνση αλλου παικτη ζητησε να μην σχολιαστει το περιστατικο,στην δικη μου περιπτωση εκανε τα στραβα ματια οταν αναφεροταν η ενεργεια μου και αφηνε να γινονται συζητησεις αλλα και μετεπειτα της ληξης του παιχνιδιου.Νομιζα οτι η προειδοποιηση και η ποινη ηταν αρκετες.
2)Η ΣΕ σε ολο το παιχνιδι εκανε αρκετα παραπονα στους παικτες οτι δεν σεβονται τον κοπο της.Την αναγνωριση την λαμβανετε εφοσον εχετε οντως κανει καλη δουλεια δεν την επιζητατε.Για να μην πω βεβαια οτι η αναγνωριση προερχεται αμεσα απο το οτι ολοι περασαν καλα,και οχι με το να σας πει καποιος " Wow,ειστε φοβερη ΣΕ,κανατε τελεια δουλεια".
3)Πρεπει να δουλεψετε το decision making σας.Τι εννοω με αυτο;Οταν γινεται ενα περιστατικο που αφορα ας πουμε την mafia,δεν μιλαμε με τον Αρχιμαφιοζο σαν να ειναι ΣΕ επειδη δεν ειναι.Εκτος αυτου,φυσικα εαν θελουμε μιλαμε με τον Αρχιμαφιοζο αφου ειναι ο αρχηγος της ομαδας και υπευθυνος κατα καποιον τροπο για τους αλλους μαφιοζους ,αλλα παντα μα παντα μα παντα,ζηταμε και την γνωμη του μελους/παικτη που εμπλεκεται ενεργα. Ειναι δυνατον να μην ζητηθει αμεσα και οχι εμμεσα μεσω καποιου αλλου,η υπερασπιση αυτου που κατηγορειται;
Επιπλεον λαμβανουμε σοβαρα υποψιν ολα τα στοιχεια και δεν παιρνουμε την πιο ευκολη & τσαπατσουλικη αποφαση που βρισκουμε μπροστα μας.Ο σκοπος ειναι να επιλεγουμε την βελτιστη δυνατη λυση που θα κρατησει την ισορροπια,θα ειναι δικαιη και δεν θα αφηνει το αισθημα της "αδικιας" στους παικτες,διοτι σαφως ετσι τους απογοητευουμε και τους αποθαρρυνουμε απο το να θελουν να λαβουνε μερος μελλοντικα ξανα.
Συνοπτικα δηλαδη,θεωρω οτι εαν εγιναν 3-4 ζαβολιες λεμε τωρα σε ολο το παιχνιδι,μιας που δεν ξερουμε τι προειδοποιησεις σταλθηκαν,εσεις διαπραξατε την μεγαλυτερη και μαλιστα το τραγικο ειναι οτι ειστε ΣΕ,οι υπευθυνοι για την δικαιη διαεξαγωγη του παιχνιδιου.Πηρατε το προβλημα απο την μια μερια και το πεταξατε στην αλλη,θεωρωντας οτι ετσι θα υπαρξει ισορροπια στην ζυγαρια,αντι απλα να το...αφαιρεσετε. Ειλικρινα εαν δεν ειδατε οτι η αποφαση σας με μαθηματικη ακριβεια οριζε το αποτελεσμα του παιχνιδιου τοτε απλα δεν σκεφτηκατε οσο θα επρεπε τι μπορουσε να γινει.Απορω σας πηρε 1 ωρα και για μια τοσο κακη αποφαση;
4)Το να ειμαστε πιο χαλαροι στις προειδοποιησεις δεν επηρεαζει την ιδιοτητα της ΣΕ να ειναι δικαιη,σωστη και αποτελεσματικη.Ιδιως σε καινουριους παικτες.Περα ολων των αλλων αρετων που ειναι απαραιτητες για καποιον που λαμβανει αποφασεις που επηρεαζουν ανθρωπους,η πιο σημαντικη ειναι η κατανοηση .Οι συμπεριφορες που δεν προωθουν την συνεργασια μεταξυ ΣΕ και παικτων σε θεματα που απτονται της τεχνικης υποστασης του παιχνιδιου,δεν αρμοζουν στην ΣΕ.Αυτο παραπεμπει και στο 2) .Μην γινεστε trigger,να ακουτε και να κατανοειται τους παικτες.Καθε κριτικη εχει την αξια της και δεν πρεπει να πετιεται στα σκουπιδια λογω εγωισμου και πανω απ'ολα μην περιμενετε σε ενα παιχνιδι να μην γινουν και παραβιασεις του κανονισμου και εαν γινονται πρεπει να αναρωτηθειται το γιατι.
5)Οπως ειπα η συνεργασια ειναι κλειδι.Οταν ειστε επιλεκτικοι στο με ποιους και πως θα συνεργαστειτε αναλογα εαν τους χωνευετε ειναι προβλημα,η ειμαστε ενταξει σε ολα η οχι.Δεν θα αναφερθω παραπανω εδω εαν και υπαρχουν πολλα που μπορουν να ειπωθουν,ωστοσο δεν ειναι το καταλληλο μερος,διοτι καποιοι απο εμας τιμαμε το κρυφο.
Τελος θελω απλα να πω,οτι τα παραπανω δεν αποτελουν σε καμια περιπτωση προσωπικη επιθεση,κρινω απλα το εργο σας συνολικα ως ΣΕ,κατι που εχω το δικαιωμα ως παικτης και μαλιστα επειτα απο την ληξη του παιχνιδιου.Λυπαμαι αλλα νομιζω οτι κανατε κακη δουλεια για φετος,καθως δεν μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα,εκτος και εαν το ευχαριστηθηκατε εσεις,που δεν θα μου εκανε εντυπωση αφου δεν φανηκε να εκτιματε το αποτελεσμα της αποφασης σας .Αναγνωριζω ωστοσο τον κοπο σας και τις πολλες ωρες που επενδυσατε για το αποτελεσμα,εαν και μονοι σας υποσκαψατε τον κοπο σας τελικα,η ειρωνια της υποθεσης λογικα.
Οπως ειδατε παρελειψα αρκετες λεπτομερειες οσον αφορα το τι εγινε σχετικα με την δικη μου περιπτωση,εννοω φυσικα τις συνθηκες κατω απο τις υπηρξε,ο λογος απλος,την αυτοκριτικη μου την εκανα.Ελπιζω να κανετε και εσεις το ιδιο εαν θελετε να προσελκυετε κοσμο να παιρνει συμμετοχη οπως λεγατε,διαφορετικα μαλλον τους διωχνετε ετσι... -1

.