Καλημερα σε ολους,θα πω τα τελευταια μου λογια :
Καταρχας βλεπω οτι οι συνομωσιες για εμενα δεν σταματησαν
ουτε οταν ημουν εκτος παιχνιδιου.Τι αγχωνεστε ομως;Αφου τωρα
οτι κανατε το κανατε,δεν εχει σημασια τι ειμαι η δεν ειμαι,επικεντρωθειτε στους υπολοιπους μπας και δειτε ασπρη μερα.Η αληθεια ειναι οτι προτιμησα να μην γραψω κατευθειαν κατι
γιατι ομολογω πως ξενερωσα λιγακι,οποτε προτιμησα να περιμενω και να σκεφτω λιγο,να καθαρισει λιγο το μυαλο μου.
Μου κανει τρομερη εντυπωση το γεγονος οτι ουσιαστικα ψηφηστικα στον 2ο γυρο,ενω ειχαν γραψει αρκετοι παικτες με επιχειρηματα που δεν πειθουν καθολου ή ηταν παντελως γενικολογα και αοριστα η ακομα και εντελως στην τυχη. Θα προτεινα στους παικτες εαν δεν μπορουν οι ιδιοι να τηρουν τα λογια τους να μην κανουν υποδειξεις,κατι που παρατηρησα να γινεται απο αρκετους.Οσοι δεν πηρατε θεση ειτε απλα η κατασταση σας βολευε ειτε απλα δεν ενδιαφερθηκατε.Προσοχη ομως διοτι συντομα θα βρεθειτε στην ιδια θεση,εαν οχι δολοφονημενοι ετσι οπως το πατε.
Οι υποθεσεις μπορουν να ειναι πολλες,εγω θα συνεχισω να
πιστευω στην ενοχη του Τζοννυ,και της Himelas,που ειτε προκειται για συνμαφιοζους ειτε για μαφιοζο & ΔΑ. Επισης
σε αυτους προσθετω τον Ιορδανη ο οποιος αξιωθηκε να ξεταμπουρωθει και να βρεθει στην μεση του spotlight στα τελευταια μου λογια,πολυ βολικο αυτο.Εγω στην θεση σας θα τον ειχα απο κοντα, ποτε δεν ξερεις. Επισης θα ηθελα
να υπενθυμισω την Σοφη την οποια την ξεχασατε και μαλλον κακως, η διαισθηση μου,μου λεει οτι μελλοντικα δεν θα βγει σε καλο στους πολιτες.
Ικαριωνα,πολλες υποθεσεις στα post με ουσια μηδεν,δεν εχω κατι ιδιαιτερο να σχολιασω,εισαι υποπτος ομως καθως στα τελευταια σου ποστ μαλλον προσπαθησες να μπερδεψεις για το τι εγινε με το κυμα εναντιον μου παρα να βοηθησεις.
Ηλια διαβασε προσεκτικα την απαντηση που σου εδωσα,δεν ειναι παραλογη ουτε τα επαιξα.Προφανως και οι κινησεις μου φαινονται οτι ξεκαθαρα ειχαν σκοπο να με σωσουν,για να μην γινει ακριβως αυτο που εγινε.Δες με τι διαδικασια βγηκα,ουτε ψηφοφορια,ουτε δολοφονια,ενω ταυτοχρονα υπηρξε μια ξαφνικα μεγαλη επιθυμια απο ολους να με βγαλουν εκτος,γιατι αραγε;
Soukouu,νομιζω οτι αρχικα σε παρεξηγησα,τα λες περιεργα και εισαι και παραπονιαρης οταν σε ψηφιζουν,ωστοσο δεν πιστευω οτι ανηκεις στην μαφια.Εαν αποκτησεις λιγη παραπανω συμμετοχη θεωρω οτι θα εισαι πολυ μεγαλη βοηθεια στους πολιτες...βεβαια μην περιμενεις βοηθεια απο εκεινους γιατι αρκετοι απο αυτους θα τρεξουν να σωσουν την κατασταση μονο οταν οι ιδιοι κινδυνευουν.
Υποψιν τον Ultra,δεν καταφερα ποτε να τον μελετησω οσο θα ηθελα,και εαν δεν ειναι μαφιοζος σιγουρα θα υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ρολος συνυσπασμενος με την μαφια...Δεν λεω να στοχοποιηθει απαραιτητα,αλλα μην βγει ακομα απο το καδρο οπως και
αλλοι βεβαια οπως ο
TasosZG & ο Ζαξρεμιος.Φανηκαν να μην εχουν απολυτως κανενα προβλημα να βγω απο την μεση,ειχαν μικρη συμμετοχη σε ολα αυτα,και ακολουθησαν περισσοτερο τακτικη wait & watch,μεχρι που ηρθε η καταλληλη ωρα να βαλουν το χερακι τους.
Αυτα απο εμενα,καλη συνεχεια παιδια

.