Σήμερα ήταν μία αρκετά διαφορετική ημέρα.
Δε θα είχα καμία απολύτως ελευθερία στην επιλογή του πελάτη μου. Μου τηλεφώνησαν από το γραφείο μου και με ενημέρωσαν ότι ένας κύριος, μία σημαίνουσα προσωπικότητα, πλήρωνε πολλά λεφτά για να με κάνει ο, τι θέλει.
Το μέρος συνάντησης θα ήταν ένα ξενοδοχείο, όπου και αποφάσισα να πάω πιο νωρίς και να περιμένω τον πελάτη μου.
Φτάνοντας στο Metropolitan Hotel (μα τι πρωτότυπο όνομα σκέφτηκα
) κατά τις 22:00, ήμουν αρκετά αγχωμένος καθώς δεν ήξερα τι θα συνέβαινε απόψε. Ανέβηκα στο δωμάτιο, και μπήκα γρήγορα γρήγορα για ένα μπανάκι για να χαλαρώσω και να προετοιμαστώ ..καταλλήλως για τον guest. Με ενημέρωσαν ότι με ήθελε ιδιαίτερα άτριχο, και αφού πληρώνει...
Τέλος πάντων, αφού τελείωσαν τα προεόρτια, άναβα το ένα τσιγάρο μετά το άλλο περιμένοντας τον, πέρασαν 1-2 ώρες αναμονής (κι αυτά τα σημαντικά πρόσωπα, καθόλου Άγγλοι στα ραντεβού τους μη χέσω..), ώσπου κοιτώντας από το παράθυρο, είδα να σταματάει έξω από το ξενοδοχείο ένα μαύρο Jeep με φιμέ τζάμια.
Ο σοφέρ βγήκε, άνοιξε την πίσω πόρτα (τώρα που το σκέφτομαι αυτό συνέβη και στη συνέχεια της ιστορίας με άλλα πρόσωπα
) και τότε τον είδα. Σοκαρίστηκα που ένα τέτοιο πρόσωπο πλήρωνε τόσα λεφτά για να περάσει μια νύχτα μαζί μου - μέχρι τότε διατηρούσε την ανωνυμία του.. Εντυπωσιακό, επίσημο ντύσιμο: μαύρο γυαλί, σακάκι, παντελόνι, και γυαλισμένο μαύρο παπούτσι. Έκλεισα την κουρτίνα και περίμενα, όσο οι παλμοί μου ανέβαιναν.
Δεν πέρασαν πάνω από 5 λεπτά και άκουσα κάποιον να χτυπάει την πόρτα. Έσπευσα δειλά - δειλά να του ανοίξω, και πριν καν προλάβω να τον χαιρετήσω, με έσπρωξε, έκλεισε την πόρτα πίσω του και με διέταξε:
Βγάλε τα ρούχα σου, στήσου στα 4 και μην τολμήσεις να βγάλεις μιλιά. Αν το κάνεις θα σε τιμωρήσω.
Μην μπορώντας να κάνω, αλλιώς υπάκουσα. Αποχωρίστηκα τα αέρινα ρούχα μου και πήρα θέση στο κρεβάτι όπως μου είπε. Τις επόμενες στιγμές τις έχω λίγο θολά στο μυαλό μου. Πρώτα ακούστηκε ο ήχος μίας ζώνης, μετά κάτι να πέφτει στο πάτωμα, και τότε τον ένιωσα πολύ κοντά μου. Πρώτα με το χέρι του να με χαϊδεύει, και μετά να με με ακουμπάει με το πράγμα του. Και στη συνέχεια να διεισδύει απότομα. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ, φώναξα απ' τον πόνο. Και τότε βγήκε από μέσα μου και ούρλιαξε:
ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ, ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ.
Πήρε τη ζώνη του από κάτω και με χτύπησε δύο φορές. Με όλη μου τη δύναμη κρατήθηκα να μη ξαναφωνάξω. Μετά ξαναμπήκε μέσα μου το ίδιο άτσαλα και άρχισε το έργο του. Έκρυψα το κεφάλι μου κάτω απ' το μαξιλάρι για να μην ακούσει τα αναφιλητά μου και ξαναβγεί το κτήνος από μέσα του. Μετά από 10 - 15 λεπτά (δεν είχα και ρολόι ... ) ΠΙΤΣΙΟΥ. Τελείωσε τη δουλεία του πάνω στη μέση μου και τον κώλο μου.
Δεν μπορούσα να κουνηθώ ιδιαίτερα και ήμουν μουδιασμένος, οπότε έμεινα στην ίδια περίπου θέση. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έφερε μια πετσέτα και με καθάρισε, ενώ στη συνέχεια ήρθε και μου ψιθύρισε:
Συγγνώμη που ήμουν βίαιος, είχα μια πολύ κουραστική μέρα, και δυσκολεύομαι πολύ να βρω τους μαφιόζους.
και άφησε τα λεφτά που είχαμε συμφωνήσει επί δύο στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι. Ήξερα ότι όσο περισσότερο χρόνο καθίσει μαζί μου και όσο ικανοποιημένο τον αφήσω, τόσο περισσότερο θα βοηθήσω τη μαφία μου. Οπότε μάζεψα όσο θάρρος και κουράγιο είχα, ανασκουμπώθηκα, και για όλο το υπόλοιπο βράδυ του έκανα ότι ήθελε, τον άφησα να με χρησιμοποιήσει με όποιο τρόπο ήθελε και να τελειώνει σε όποιο μέρος του σώματος μου ήθελε.
Ελπίζω αύριο να μπορώ να κάτσω
Ήταν ο
Spoiler
... η αγωνία κορυφώνεται ...
Το παραπάνω είναι καθαρά προϊόν φαντασίας και μπλα μπλα μπλα.