Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Καλησπερα παιδιά
Είχα να μπω στο φόρουμ μια μέρα και και μου πήρε ώρα να διαβάσω τα ποστ...
Μπράβο για τα ημερολόγια και τα react...
Χειρότερη μαφιόζα ever ...νομίζω μου αξίζει, δεν έπαιξα όπως θα μπορούσα.
Νομίζω πάρα τις εντάσεις πάντα βγαίνει κάποιος κερδισμένος από το παιχνίδι,γνωρίζει κοσμο και περνάει καλά:thumbsup:
.


Ήταν η κατάρα του αντικειμένου που σου δώσανε! :hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ήταν η κατάρα του αντικειμένου που σου δώσανε! :hehe:

Αυτό δε το είχα προσέξει, όντως! :hehe: και δεν ήταν η μόνη κατάρα που έπιασε!! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Αυτό δε το είχα προσέξει, όντως! :hehe: και δεν ήταν η μόνη κατάρα που έπιασε!! :P


Τα λεγα εγώ ότι δεν έπρεπε να βάλουμε τον Χοακίν με το Ντεμ στη μαφία, αλλά δε με άκουγε κανείς. Φάτε τα τώρα :pfff:

edit: @bilire Δεν ήσουν η χειρότερη μαφιόζα έβερ, στανταράκι :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Πολύ ωραία ημερολόγια και από τους δυο συντονιστές!

Καταρχάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Επειδή πέρυσι δεν έπαιξα όσο καλά ήθελα, heck δεν ήξερα καν τι σεντόνια και τι spam πέφτει στο παιχνίδι, θεωρώ ότι αν και βοήθησα τη μαφία μου, το έκανα με λάθος τρόπο. Φέτος ήμουν αποφασισμένος να παίξω καλύτερα και πιο ουσιαστικά και φαίνεται ότι τα κατάφερα.

Το ότι η Χιμέλα με έσωσε με βοήθησε πολύ να πάρω μια κατεύθυνση στο παιχνίδι. Βασικά οι μαφιόζοι έκαναν το λάθος να στηρίξουν όλοι Samael, μια κίνηση με πολύ ρίσκο. Αλλά όπως και να έχει, εφόσον δεν μπορώ να μάθω για κανέναν ρόλο αφού δεν έχω όνειρο, στέκομαι στη σίγουρη πολίτη μου τη Χιμέλα, και προσπαθώ από εκεί να βγάλω συμπεράσματα για το παιχνίδι γύρω από αυτήν. Εξάλλου θα μπορούσε να είναι ρόλος που γνωρίζει ή απλά να έχει όνειρο και να ξέρει κάτι παραπάνω. Η Τυμβωρυχία του Τάσου έπεσε σε καλό σημείο, αφού είχε ξεκινήσει να δημιουργείται ένα μεθοδικό κύμα εναντίον της Χιμέλα. Τότε λοιπόν ήμουν σίγουρος ότι έχουμε μαφιόζους εκεί.

Άλλο ένα πράγμα που με βοήθησε να βγάλω κάποια συμπεράσματα για το παιχνίδι, είναι το παιχνίδι της Σόφης. Θεώρησα τα λαθάκια που έκανε κάπως υπερβολικά να γίνουν σε συνεννόηση με τη μαφία της. Το ότι πιάστηκαν κάποια άτομα από λάθος κινήσεις της μου φάνηκε απλά ως δικαιολογία για να πέσουν σε κάποιον πολίτη. Ναι, πάντα υπάρχει η πιθανότητα ένας μαφιόζος να κάνει "λάθη" για ξεκάρφωμα, αλλά όχι τόσο νωρίς στο παιχνίδι! Ή να παίξει μια κάρτα τόσο νωρίς χωρίς λόγο. Γιατί να τραβήξει μαφιόζος τα βλέμματα πάνω του στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο; Οπότε ήταν μια εικασία ότι ίσως κρύβονται μαφιόζοι όσοι ασχολούνται αποκλειστικά μαζί της.

Οπότε με αυτά τα δυο συμβάντα είχα ήδη περίπου τους μισούς μαφιόζους γνωστούς αλλά για τους υπόλοιπους με βοήθησαν άλλοι παίκτες.

Όπως έλεγα στην ΣΕ, δεν έπαιζα ασυλίες επειδή θεωρούσα ότι έτσι ίσως μπέρδευα τους μαφιόζους. Επίσης έτσι ίσως προστάτευα τη Χιμέλα. Η μόνη ασυλία του παιχνιδιού ήταν πάνω της. Μπορεί να τη θεωρούσε κανείς Αυτοκράτορα; Γιατί ο Αυτοκράτορας μπορεί να παίξει ασυλία μόνο μια φορά στον εαυτό του. Ή μπορεί να νόμιζαν ότι έβγαλαν αυτοκράτορα σε κάποια δολοφονία. Με αυτό το σκεπτικό, και με το γεγονός ότι οι περισσότερες ψηφοφορίες είχαν mvp μαφόζους μου, θεωρούσα καλύτερα να μην παίζω την ιδιότητα μου.

Ο Ούλτρα θεωρώ ότι έπαιξε πολύ καλά επίσης. Δεν προδόθηκε οπότε μπράβο του. Βέβαια δεν το καταλάβαμε ούτε εμείς, αλλά ούτε και οι μαφιόζοι. Καλό αυτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Είπες ότι ο ΑΜ περνάει για μαφιόζος στο μέτρημα, μαν μου. Στο όπως κάνεις πάντα δεν δέχομαι κουβέντα, έχουμε κάνει μαζί μαφία, θυμάμαι ακόμη ότι έκαναν ένα χρόνο να ξαναφυτρώσουν τα μαλλιά μου :P

Για τον ΑΜ μου ήταν γνωστά τα σενάρια από τη στιγμή που ρώτησα για Μελανία και το συζητήσαμε με Ικαρίονα. Στον οποίο δίνω τα credits που αποφάσισε να ρωτήσουμε για Μελανία και όχι για την Μπλου(όχι ότι δεν θα μας βοηθούσε κι αυτό). Οπότε σίγουρα για κάποιο λόγο έγραψα ότι έγραψα, που να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχω γράψει αυτό ακριβώς που λες ή ποιο ήταν το context όταν το'γραφα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Μετά τα ημερολόγια της ΣΕ εγώ θα πω "some heroes don't wear capes" : p
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,984 μηνύματα.
Εντωμεταξύ η λογική του "αυτοί που ψήφισαν Σπυράκο είναι ύποπτοι" είναι κάπως χαζή γιατί όσοι ψηφίσαμε Σπυράκο είπαμε ότι ξέρουμε ότι βγάζουμε πολίτη. Ένας μαφιόζος δε θα έλεγε "το ξέρω ότι βγάζω πολίτη", θα έλεγε "τον ψηφίζω γιατί μου φαίνεται ύποπτος ". Τώρα μου ηρθε αυτο το επιχείρημα χεχε.

Ικαριονα και Χοακίν, ακόμα πιστεύω ότι έπρεπε να μας κατευθύνετε προς την μπιλιρε ακόμα νωρίτερα, έτσι κι αλλιώς ήσασταν στο στόχαστρο ακόμα κι αν καταλάβαιναν ότι είστε συγκάτοικοι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τάσο που πέρασε όλο το παιχνίδι να προσποιείται ότι είναι συγκάτοικος με μπιλιρε. Έπρεπε προς το τέλος, πριν την τυμβωρυχία στον Ικαριονα , να έχει πετάξει κάποιες σποντες. Όχι ότι οι πολίτες θα έχαναν αλλά οκ, κουβέντα να γίνεται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Όλα τα χαμε η κατάρα μας έλειπε
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf:
Αγαπητή ΣΕ,
ήταν δύσκολη μέρα η σημερινή, αγχώθηκα πολύ και δεν κάνει καλό στην πνευματική μου διαύγεια. Γενικά το χω φόβο ότι κάτι θα γίνει και θα μας βιάσουν και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα για να σώσω τα αγαπημένα μου μαφιοζάκια. Είναι βαρύ το φορτίο του Αρχιμαφιόζου. Όταν είσαι Φανερός, είναι αλλιώς πιο ξέγνοιαστα. Ξέρεις ότι υπάρχει ένας ΑΜ, ένας πληροφοριοδότης να σου την φέρει μπαμπέσικα. Τώρα βλέπω παντού σκιές κι όχι μόνο για μένα, εγώ τα χω τα χρόνια μου, είναι ώρα να δώσω τόπο στα νιάτα. Τα όμορφα και γλυκά μου μαφιοζάκια λυπάμαι. Αλλά φτάνει, μ' αυτά να σας πω τι παίχτηκε προηγουμένος.
Πάνω που μ' έπιασαν τα ζόρια κι ήμουν να σκάσω, έρχεται ο αγγελόγιαννος, ένα από τα νεούδια μου. "Αφεντικό μη σκας", λέει, "έλα να πάμε μια βόλτα να πάρεις λίγο αερά να ηρεμήσεις". Του λέω ας πάμε, έτσι κι αλλιώς, πόσο χειρότερα μπορεί να πάει, ελπίζω να μην μας πάει στις πουτάνες το ρεμάλι. Καθώς περπατάμε με ρωτάει, "Είναι εύκολο να σκοτώνεις;". "Σα να πίνεις ένα ποτήρι νερό", του λέω. "Φοβάμαι μη με πιάσει άγχος και δεν τα καταφέρω", απαντά. Δε προλαβαίνει να τελειώσει τη φράση του και από ένα σκοτείνο σοκάκι βγαίνει τρεκλίζοντας ένας άλλος νεαρός, τύφλα στο μεθύσι. Φοβάμαι ότι μας άκουσε και με πιάνει πάλι το άγχος μου. Τον γραπώνω από τον λαιμό και τον ρωτάω, "Λεγε τι ξέρεις!", αλλά δε μπορεί ν' αρθρώσει λέξη. "Πώς σε λένε;", επιμένω. Με τα χίλια ζόρια ψελίζει, "Χο... α... κί... νο". Λέω, δε πειράζει άξιο παλικάρι, μας στήριξε, αλλά αλλαξοπίστησε, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, ας τον τιμωρήσουμε, γιατί δεν παρατάνε έτσι τη μαφία. Τον πετάω κάτω και βγάζω το καλό μου ρεβόλβερ. "Ορίστε", λέω στον αγγελόγιανο, "ώρα να μάθεις να σκοτώνεις." "Είσαι σίγουρος, αφεντικό;", αποκρίνεται. "Έλα σκότωσε τον να τελειώνουμε", λέω έντονα. Πρέπει να κοιτάξω τις εξάρσεις θυμού μου, δεν κάνουν καλό. Και τότε έγινε το αναπάντεχο, ένω κοιτάω το μεθυσμένο Χοακίν ακούω τον πυροβολισμό, αλλά δε βλέπω αίμα. Αστόχησε από το μισό μέτρο ο βλάκας, αναρωτιέμαι. Αλλά είχε κάτι το υπέροχο, το απρόσμενο. Όσο εγώ ήμουν χαμένος στις σκέψεις μου, είδε τον τύπο που παραμόνευε πίσω από κάτι κάδους, έτοιμος να μας δώσει στους μπάτσους και χωρίς να το σκεφτεί τον πυροβόλισε. Πάμε κοντά, είναι ακόμη ζωντανός. "Ποιος είσαι;", τον ρωτάω ενώ πασχίζει να πάρει ανάσα. "Τά.... γκουχ... σος... γκουχ... ζου... γκουχ... γκουχ... γκουχ... γκου", λέει. "Ωραία, αποτελείωσε τον", λέω στον αγγελόγιαννο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, βγάζει το μαχαίρι του και του το καρφώνει στην καρδιά. Κι έτσι, το μικρό αγόρι έγινε πλέον ολόκληρος μαφιόζος.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, Ο aggelogiannos σκοτώνει τον TasosZG.

Υγ. Το Χοακίνο τον παρατήσαμε εκεί. Έτσι κι αλλιώς με το μεθύσι που είχε δε θα θυμάται τίποτα το πρωί.

Το παρόν πιμι γράφτηκε για την προσωπική διασκέδαση της ΣΕ και δεν προορίζεται για χρήση ως προκύρηξη δολοφονίας.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf:
Ξέρετε τα βάσανά μου, οπότε σήμερα δεν έχει μεγάλη ιστορία. Έχει μόλις τελειώσει, η παράταση της παράτασης της παράτασης. Ο Ευθύμης παίρνει πρωτοβουλία να ανακεφαλαιώσει και να εμψυχώσει την ομάδα, γιατί βλέπει ότι με ζώνουν πάλι τα φίδια. Ο δαίμων της αποτυχίας με κυνηγά και πάλι. Παρατάω τα πάντα και πάω πάλι βόλτα, με βοηθάνε λίγο, το περίεργο κρύο της θεάς μου καθαρίζει το μυαλό. Ατενίζω τον πρώτο Αυγουστιάτικο ουρανό κι αναρωτιέμαι, τι θα μας ξημερώσει αύριο. Και τότε τον βλέπω, να κυνηγάει μια σκιά. Ήταν ο ίδιος που ήταν τύφλα χθες, μετά έμαθα τα πινε με τον Σπυράκο. Περίεργες παρέες κάνει, οι φίλοι του είναι χλωμοί και διάφανοι, σα φαντάσματα ένα πράγμα. Αποφασίζω ότι είναι σημάδι, δεν έπρεπε να τον είχα αφήσει χθες, ώρα να διορθώσω το λάθος μου. Είναι ώρα για το άλλο όπλο. Ελπίζω να μην κάνει νερά όπως τότε που το δάνεισα στην Guest 278211 για μια δουλειά κι εκπυρσοκρότησε. Είναι το πιστόλι για να καθαρίζεις μαφιόζια. Τον πλησιάζω χωρίς να με ακούσει και σταματώ την κάνη στη βάση του κρανίου του. Το αντιλήφθηκε αμέσως...
"Δε χωράμε τελικά κι οι δυο σ' αυτή την πόλη, ε;"

Και η επεξήγηση:
Ξεκινάω.
τώρα ντε.
ο
tsarachaf
σκοτώνει
...
...
Joaquin

Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf:
Να τα κρατάτε αυτά. Λογικά μιλώντας αυτό θα είναι το τελευταίο μου πιμι ώς αρχιμαφιόζος. Θα σας πω τα νέα μου. Προετοιμάζω τη γιάφκα για την απουσία της ενσώματης μορφής μου. Είχα κάτι κονέ με το κόσμο του HP(αμάν αυτή η JK, έναν καλό μαγικό ζωγράφο δεν ανέφερε) και παρήγγειλα μαγικό πορταίτο που μιλάει για να βοηθάω απο κει τα μαφιοζάκια μου. Ο Ευθύμης δεν άντεξε, λύγισε. Ίσως να φταίει που βλέπει ότι έρχεται κι η δική του σειρά, ίσως επειδή είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. "Αφεντικό, δεν αντέχω να το βλέπω αυτό, είναι πολύ μακάβριο", λέει και φεύγει. Δεν περνάει πολλή ώρα κι επιστρέφει, μ' ένα σακίδιο που φαίνεται υγρό. Σκέφτομαι από μέσα μου, χαζομάρα θα κανε τώρα πάνω στα νεύρα του. Ανοίγει το σακίδιο και βγάζει ένα κεφάλι. Είχα δίκιο. "Όχι ρε συ Ευθύμη, αυτός θα μιλάει και πεθαμένος, τι να τον κάνουμε εδώ μέσα;;", λέμε όλοι με μια φωνή. "Μην ανησυχείτε", μας λέει, ενώ μας δείχνει την κομμένη του γλώσσα. "Αυτό το ευχαριστήκα πιο πολύ απ' όλα", λέει ευτυχισμένος για τον εαυτό σου.

Και σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε.
Ο
...
DumeNuke
skot;vnei
ikarionas

Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf:
Έχω να πω ότι αυτή τη στιγμή ο Ευθύμης έχει κάνει trigger με Χιμέλα για το σχόλιο με Πορτοσάλτε. Οπότε η μαφία απελπίζεται και τρέχει να φύγει από τη γιάφκα. Μένουμε μόνοι μας με τον Ευθύμη και αναλύει ποιος έφταιγε για τις πρόσφατες πυρκαγίες. Τα κορίτσια φεύγουν τρέχοντας. Το ίδιο κάνει και Άγγελος. Σκεπτόμενος πως θα γλιτώσει από την οργή του μόλις αποφυλακισμένου Χοακίν συναντά μια κοπελίτσα, φαίνεται να διαβάζει τα μαθήματα της, την ακούει να διαβάζει τι θα πει αύριο στο Παλέρμο κι αποφασίζει ότι δεν μπορεί να την αφήσει έτσι. Ορμά με τη μία, βγάζει το καλό μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο Ευθύμης για να αφαιρέσει τη γλώσσα του ικαρίωνος και της κόβει το λαιμό χωρίς δεύτερη σκέψη...

Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε...


Ο
aggelogiannos
σκοτώνει
...
...
...
sophie_96










Υγ. Δεν είμαι σε φόρμα σήμερα :P

Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf:
Υπάρχει μεγάλη άσεβεια στην ομάδα των πολιτών. Δεν ήταν έτσι παλιά, τη μαφία την έτρεμαν. Ήξεραν ότι ακόμη και στο πιο ζορισμένο της σημείο είναι μια κόμπρα έτοιμη να δαγκώσει. Οι πολίτες νομίζουν ότι μας έχουν ξεδοντιάσει κι αυτό δε μπορούμε να το επιτρέψουμε. Πρέπει να βάλουμε ξανά τον τρόμο στις καρδιές τους. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δε χορεύουμε στο ρυθμό τους, αλλά τους αφήνουμε να πάνε εκεί, μέχρι να φτάσουν στο σημείο χωρίς επιστροφή.

Για το λόγο αυτό.
Ο tsarachaf καρφώνει Joaquin.
ΚΑΙ
Η bilire καρφώνει Himela.

Και παρακαλούμε, όπως μας προσφέρετε και το μένδιουμ, για σπονδή στη θεά Θέτιδα, μπας και γυρίσει λίγο η τύχη μας, γιατί μας πάει γαμιώντας.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Πηδήματα
Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy:
Σήμερα ήταν μία αρκετά διαφορετική ημέρα.
Δε θα είχα καμία απολύτως ελευθερία στην επιλογή του πελάτη μου. Μου τηλεφώνησαν από το γραφείο μου και με ενημέρωσαν ότι ένας κύριος, μία σημαίνουσα προσωπικότητα, πλήρωνε πολλά λεφτά για να με κάνει ο, τι θέλει. :worry: Το μέρος συνάντησης θα ήταν ένα ξενοδοχείο, όπου και αποφάσισα να πάω πιο νωρίς και να περιμένω τον πελάτη μου.

Φτάνοντας στο Metropolitan Hotel (μα τι πρωτότυπο όνομα σκέφτηκα :|) κατά τις 22:00, ήμουν αρκετά αγχωμένος καθώς δεν ήξερα τι θα συνέβαινε απόψε. Ανέβηκα στο δωμάτιο, και μπήκα γρήγορα γρήγορα για ένα μπανάκι για να χαλαρώσω και να προετοιμαστώ ..καταλλήλως για τον guest. Με ενημέρωσαν ότι με ήθελε ιδιαίτερα άτριχο, και αφού πληρώνει...

Τέλος πάντων, αφού τελείωσαν τα προεόρτια, άναβα το ένα τσιγάρο μετά το άλλο περιμένοντας τον, πέρασαν 1-2 ώρες αναμονής (κι αυτά τα σημαντικά πρόσωπα, καθόλου Άγγλοι στα ραντεβού τους μη χέσω..), ώσπου κοιτώντας από το παράθυρο, είδα να σταματάει έξω από το ξενοδοχείο ένα μαύρο Jeep με φιμέ τζάμια.

Ο σοφέρ βγήκε, άνοιξε την πίσω πόρτα (τώρα που το σκέφτομαι αυτό συνέβη και στη συνέχεια της ιστορίας με άλλα πρόσωπα :worry:) και τότε τον είδα. Σοκαρίστηκα που ένα τέτοιο πρόσωπο πλήρωνε τόσα λεφτά για να περάσει μια νύχτα μαζί μου - μέχρι τότε διατηρούσε την ανωνυμία του.. Εντυπωσιακό, επίσημο ντύσιμο: μαύρο γυαλί, σακάκι, παντελόνι, και γυαλισμένο μαύρο παπούτσι. Έκλεισα την κουρτίνα και περίμενα, όσο οι παλμοί μου ανέβαιναν.

Δεν πέρασαν πάνω από 5 λεπτά και άκουσα κάποιον να χτυπάει την πόρτα. Έσπευσα δειλά - δειλά να του ανοίξω, και πριν καν προλάβω να τον χαιρετήσω, με έσπρωξε, έκλεισε την πόρτα πίσω του και με διέταξε:

Βγάλε τα ρούχα σου, στήσου στα 4 και μην τολμήσεις να βγάλεις μιλιά. Αν το κάνεις θα σε τιμωρήσω.

Μην μπορώντας να κάνω, αλλιώς υπάκουσα. Αποχωρίστηκα τα αέρινα ρούχα μου και πήρα θέση στο κρεβάτι όπως μου είπε. Τις επόμενες στιγμές τις έχω λίγο θολά στο μυαλό μου. Πρώτα ακούστηκε ο ήχος μίας ζώνης, μετά κάτι να πέφτει στο πάτωμα, και τότε τον ένιωσα πολύ κοντά μου. Πρώτα με το χέρι του να με χαϊδεύει, και μετά να με με ακουμπάει με το πράγμα του. Και στη συνέχεια να διεισδύει απότομα. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ, φώναξα απ' τον πόνο. Και τότε βγήκε από μέσα μου και ούρλιαξε:

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ, ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ.

Πήρε τη ζώνη του από κάτω και με χτύπησε δύο φορές. Με όλη μου τη δύναμη κρατήθηκα να μη ξαναφωνάξω. Μετά ξαναμπήκε μέσα μου το ίδιο άτσαλα και άρχισε το έργο του. Έκρυψα το κεφάλι μου κάτω απ' το μαξιλάρι για να μην ακούσει τα αναφιλητά μου και ξαναβγεί το κτήνος από μέσα του. Μετά από 10 - 15 λεπτά (δεν είχα και ρολόι ... ) ΠΙΤΣΙΟΥ. Τελείωσε τη δουλεία του πάνω στη μέση μου και τον κώλο μου.

Δεν μπορούσα να κουνηθώ ιδιαίτερα και ήμουν μουδιασμένος, οπότε έμεινα στην ίδια περίπου θέση. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έφερε μια πετσέτα και με καθάρισε, ενώ στη συνέχεια ήρθε και μου ψιθύρισε:

Συγγνώμη που ήμουν βίαιος, είχα μια πολύ κουραστική μέρα, και δυσκολεύομαι πολύ να βρω τους μαφιόζους.

και άφησε τα λεφτά που είχαμε συμφωνήσει επί δύο στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι. Ήξερα ότι όσο περισσότερο χρόνο καθίσει μαζί μου και όσο ικανοποιημένο τον αφήσω, τόσο περισσότερο θα βοηθήσω τη μαφία μου. Οπότε μάζεψα όσο θάρρος και κουράγιο είχα, ανασκουμπώθηκα, και για όλο το υπόλοιπο βράδυ του έκανα ότι ήθελε, τον άφησα να με χρησιμοποιήσει με όποιο τρόπο ήθελε και να τελειώνει σε όποιο μέρος του σώματος μου ήθελε.

Ελπίζω αύριο να μπορώ να κάτσω :worry:


Ήταν ο
... η αγωνία κορυφώνεται ...
tsarachaf














Το παραπάνω είναι καθαρά προϊόν φαντασίας και μπλα μπλα μπλα. :P

Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy:
Δηλώνω εδώ, ότι καθώς έγραφα αυτό το κείμενο, ένας πίσω μου στο νετ φώναζε "έλα έλα, αρχίζει η τσόντα" . Που να ΄ξερε. Και όλη την ώρα αναγκάζομαι να κοιτάω δεξιά - αριστερά.:look:

Περπατούσα στο συνηθισμένο δρόμο που ήξερα ότι είναι πολύ πιθανό να βρω κάποιον άξιο πελάτη να αποπλανήσω. Η ώρα περνούσε, παρ' όλα αυτά το μόνο που έβλεπα ήταν διάφορα φτωχά λιγούρια που έπαιρναν τις λιγότερο classy συναδέλφους.
Εμένα δε με ενδιέφερε αυτό, περίμενα κάποιον που θα με δελεάσει συνολικά κι όχι μόνο με τα λεφτά που θα μου έδινε.

Μετά από λίγη ώρα τον είδα. Φαινόταν περιποιημένος, προσεγμένο ντύσιμο χωρίς να είναι πολύ επίσημο κι είχε ένα δισταγμό στο περπάτημα και στις κινήσεις του. "Πρωτάρης" σκέφτηκα, κι αυτό με ερέθισε. Αποφάσισα να τον αιφνιδιάσω.

Πήγα σιγά σιγά από πίσω του και έβαλα το ένα χέρι μου στα μάτια του, και το άλλο ανάμεσα στα πόδια του:


- Τι ψάχνεις εδώ, άτακτο αγόρι;
- Εεε, δίστασε.
- Ακολούθησε με, του είπα


Τον πήρα απ' το χέρι και τον οδήγησα στο δωμάτιο μου. Μου εξήγησε ότι ντρεπόταν πολύ και ήθελε να το πάμε σιγά σιγά. Οπότε κι εγώ φρόντισα να ακολουθήσω τους ρυθμούς του. Μας έβαλα ένα ποτάκι για να χαλαρώσει και συζητήσαμε λίγο για το τι τον οδήγησε σε επαγγελματία για αυτό το θέμα. Είπε πως είναι παντρεμένος, αλλά η γυναίκα του δεν του καθόταν τον τελευταίο καιρό. Κλασική περίπτωση.

Μετά από ένα κι άλλο ένα ποτό, τον πήρα πάλι απ' το χέρι και τον οδήγησα στο κρεβάτι μου. Αφού τον ρώτησα αν είναι έτοιμος και με ένα νεύμα μου απάντησε καταφατικά, του χίμηξα κι άρχισα να τον φιλάω. Του έβγαλα το πουκάμισο, αποκαλύπτοντας ένα σχετικά γυμνασμένο κορμί. Το ένα χέρι μου πίσω απ΄το κεφάλι του και το άλλο , βασικά και το άλλο σε ένα κεφάλι ήταν, μέχρι που τον ένιωσα έτοιμο για περισσότερα. Κατέβηκα φιλώντας τον στο σώμα και του κατέβασα με μιας τζιν και μποξεράκι.

Ξαφνιάστηκα απ΄ το μέγεθος του, αλλά όταν αυτό είναι το επάγγελμα σου δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Τον πήρα κατευθείαν στο στόμα του και ο φίλος μας έγειρε πίσω κλείνοντας τα μάτια του. Είχε αρχίσει να στενάζει απ' την καύλα, αλλά κι εγώ μπορώ να πω ότι είχα ερεθιστεί ιδιαιτέρως από την συστολή που επιδείκνυε. Μετά από 7-8 λεπτά έντονης πίπας δεν άντεξε και εκσπερμάτωσε.

Του χαμογέλασα, ντράπηκε -πάλι-, αλλά ξάπλωσα δίπλα του και με περίσσιο ρομαντισμό προσπάθησα να τον κάνω να νιώσω πιο άνετα.
Βελτιώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς δοκιμάσαμε πολλές πολλές στάσεις, ικανοποιώντας και οι δύο ο ένας τον άλλον. Αλλά δεν είναι δουλειά σας να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες :mad:

Ελπίζω η μαφία μου - που μάλλον και με ευθύνη μου τα πηγαίνει σκατά να επωφεληθεί καθόλου - :worry: .

Ήταν ο

Soukouu








Το κείμενο είναι καθαρά προϊόν φαντασίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Feel safe at night, sleep with a doctor
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly:
Καλησπέρααα, τι μου κάνετε; Εγώ το χω ρίξει στη μελέτη, δέκα μέρες μέχρι την παράδοση της διπλωματικής, πφφ. :closed-topic: :(

Ξέρετε όμως τι καινούριο έμαθα; Υπάρχει μια πεταλούδα γνωστή ως blue doctor butterfly και ζει στον Αμαζόνιο. Λέτε να είναι καρμικό; :hmm:

Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ και σας κουράζω, τρία άτομα έχω στο μυαλό μου και προσπαθώ να σκεφτώ ποιο θα σώσω αλλά επειδή πάντα στη ζωή μου λανθασμένα ακυρώνω την πρώτη μου επιλογή λέω να μην το κάνω και σήμερα οπότε το φιλί της ζωής το δίνω στον ultraviolence. :-* :kissing:

Σας στέλνω τη γλυκιά μου καληνύχτα! :happy:
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly:
I need a hero λέει η Bonnie Tyler (την άκουσα live προχθές, φοβερή!), I need a doctor, call me a doctor, I need a doctor to bring me back to life λέει o Eminem που κολλάει καλύτερα στην περίπτωσή μας αλλά εγώ πραγματικά σήμερα είμαι πτώμα (λες να είμαι εγώ αύριο; :O) οπότε εντελώς στην τυχή και χωρίς πολλές αναλύσεις στο μυαλό μου γιατί θα εκραγεί λέω να κάνω μία εξέταση ρουτίνας στο DumeNuke και ελπίζω να μη χρειαστεί κανένα χειρουργείο γιατί σας είπα ότι εγώ με τα αίματα δεν το έχω...
:verymad:



Την καληνύχτα μου ^^ <3

Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly:
Γειααααα σααας. ^^

Είμαι ευδιάθετη απόψε και λέω να κάνω κάτι περίεργο, να προστατέψω μια κοπέλα που πάντα σε κάθε παιχνίδι ψιλοφαγωνόμαστε και κοντραριζόμαστε, δεν ξέρω γιατί αλλά δε θυμάμαι φορά να έχουμε συμμαχίσει σε κάτι. :P

Σήμερα λοιπόν θα φύγουμε μακριά από νοσοκομεία, αίματα, σύριγγες κτλ και θα πάρω τη Himela να έρθει μαζί μου για χορό, ε μετά από ένα δείπνο με τον αυτοκράτορα της χρειάζεται και λίγο κίνηση. :music2::dance3:


Τα φιλιά μου, καληνύχτααα. ^_^


(Και αν μιλάω λίγο τραλαλί τραλαλό μη με παρεξηγήσετε, φιλάκια. :-*)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Η μεταστροφή μιας νεαράς
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence:
Bρισκόμαστε στο Παλέρμο, Αύγουστος του 2016.

Η πόρνη, μετά την διθυραμβική νίκη της μαφίας, γύρισε πάλι στο μπουρδελάκι της. Όμως, σκεφτόμενη πως αν δεν ήταν εκείνη, πιθανότατα η Μαφία να είχε χάσει, συνειδητοποίησε ότι είναι γεννημένη για μεγάλα πράγματα. Έγραψε τους τίτλους ιδιοκτησίας στην kleop ώστε να συνεχίσει εκείνη το έργο της ιερόδουλης.
Πως δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό, η πουτάνα; Θα γίνω ντέτεκτιβ! ,σκέφτηκε.
Με το εξής νέο όνομα, Φραντσέσκα Πουτανιόνι, η πορνάρα του 43 έθεσε πλώρη για μια νέα ζωή. Γεμάτη περιπέτειες, δόξα, χρήμα, πλούσιους sugar daddies.
Αυτή λοιπόν, είμαι εγώ. And this is my story.

Η πουτάνα ξύπνησε, αγάπες. Δεν βάζει νταβατζήδες πάνω απ'το κεφάλι της πια. Βγάζει χρήμα, κρατά στην άκρη για την πάρτη της και ζει την ζωάρα της. Αποφάσισα να αφιερώσω το υπόλοιπο της ζωής μου στην εξιχνίαση των ρόλων της Πόλης του Παλέρμο γιατί κακά τα ψέματα, τόσα χρόνια ήμουν ένα υποχείριο της μαφίας. Ήρθε η ώρα να σπάσω τα ταμπού για μας τις πόρνες!
Σήμερα λοιπόν, έβαλα τα καλά μου και βγήκα μια βόλτα στην πλατεία της Πόλης. Ο Δημήτρης καθόταν με την Σύλβια σε ένα καφενείο. Ο πρώτος με γιούχαρε για την αλλαγή μου, ενώ η δεύτερη με τύλιξε με μια ζακέτα ώστε να μην τυφλωθεί απ'τα κάλλη μου ο Δημήτρης.
Ενώ άκουγα μουσική, στο λιμάνι της πόλης, αντιλήφθηκα ότι ένα αγοράκι ήταν προβληματισμένο και ανήσυχο. Οπότε κι τον ακολούθησα.
Έφτασα στα σκαλοπάτια του σπιτιού του, έστησα αυτί στο παράθυρο όπου και υπήρξα μάρτυρας σε έναν τσακωμό μεταξύ του αγοριού και της αδερφής του. Συγκεκριμένα, του είπε το εξής:

-Σιχαίνομαι να σου μιλάω. Φύγε απ'τη ζωή μου. Ούτε όταν είμαι πεθαμένη θα έρθεις, ούτε κερί θα ανάψεις στην ψυχή μου, ούτε λουλούδι θα πετάξεις στον τάφο μου. Μόνη μου θα τα κανονίσω όλα, η Δημαρχεία του Παλέρμο θα με θάψει, αλλά θα κουβαλάς την κατάρα μου μια ζωή!

Πως γίνεται η αδερφή ενός τόσο ευαίσθητου και τρυφερού παιδί, να αντιδρά έτσι;

Μήπως αγνοώ κάτι;

Μήπως είμαι καλύτερη πουτάνα παρά ντετεκτιβ;

Δεν ξέρω.

Αυτό που ξέρω, είναι ότι πρέπει να μάθω

αν ο i_lie_us είναι μαφιόζος;

Δυστυχώς δε μάθαμε ποτέ το τέλος της ιστορίας... :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Τα αποφθέγματα μιας μάγισσας
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov:
Αγαπητή ΣΕ,

Σας στέλνω τα βίντεο σε μορφή που μπορούν να γίνουν embeded για καλύτερη μορφοποίηση:
Kill:













Heal:














Ευχαριστούμε για ακόμη ένα περιπετειώδες αλλά όμορφο παιχνίδι!


Αγάπη μόνο, <3
Ιορδάνης​

Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov:
Αρχική Δημοσίευση από La Mafia:
ΑΙΤΗΣΗ

Απάντηση: Palermo #46 - Can you reverse the curse?
Λοιπόν παλικάρια μου ακούστε να δείτε πως έχουν τα πράγματα με εμένα και την Μαφία.

Σάμαελ -> Απο την πρώτη μέρα έλεγα ότι το παιχνίδι του είναι περίεργο, τον ψήφισα πρώτος την ημέρα που βγήκε. Για πόσο ηλίθιο με έχετε να ψηφίσω και βγάζω στο προσκήνιο έναν κρυφό μαφιόζο ενώ είμαι μαφιόζος; Το ότι δεν τον ψήφισα στην δημοσκόπηση το έχω αιτιολόγηση πολλές φορές, γιατί μου είχε φανεί περίεργο το ότι μάζεψε 5 ψήφους τόσο γρήγορα. Αλλά ναι το έκαναν για ξεκάρφωμα.

DumeNuke -> ήμουν απο τους πρώτους που τον ψήφισα γιατί κατάλαβα ότι είναι ο Φανερός της Χιμέλας. Αλλά και αυτό για ξεκάρφωμα θα το έκανα.

tsarachaf -> Φώναζα, ΦΩΝΑΖΑ, να βγάλουμε πρώτα αυτόν και όχι την Μελανία που είναι ΑΜ για να μην πάρουν άλλη μια καρτα και για να μην δώσει σήμα στην πόρνη, αλλά ναι φαντάζομαι το έκανα για ξεκάρφωμα.

Αγγελόγιαννος -> Μόνο γι'αυτόν δεν ήμουν σίγουρος και δεν είχα στοιχεία μέχρι τον Ντεντέκτιβ.


Θα μπορούσε ο Ιορδάνης να μου δώσει την απόχρωση του προσώπου του όταν έγραφε αυτό το ποστ; Ξέρω ότι είναι R=255, το G και το Β ψάχνω, γιατί θέλω να βρω το τέλειο κόκκινο της φωτιάς :P
255,0,0

Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov:
Αρχική Δημοσίευση από dimijim:
Το σημερινό θύμα είναι η Eileen. Τη σκοτώνει ο dimijim.
Μπορείς να τη σώσεις μέχρι τις 12:55.
Μπορείς να δολοφονήσεις τον εκτελεστή της μέχρι τις 12:55.

ΥΓ. Η ΣΕ σ αγαπάει! <3

ΥΓ. Μπορείς απλά να σώσεις την Eileen και να μη σκοτώσεις τον dimijim ή ακόμη πιο απλά να κάτσεις και να δεις την Eileen να πεθαίνει.

Σώζω και σκοτώνω!

Κακούργε! Ακόμα και post-game θες να βρίσκεις πτώματα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Κυρίες και κύριοι, αφού είδαμε όλο το παραπάνω υλικό από το φετινό παιχνίδι, ήρθε η ώρα να δώσουμε το πρώτο βραβείο.
Να μη σας κρατάω σε αγωνία...

Βραβείο καλύτερου πιμι
Αρχική Δημοσίευση από Eileen:
Αγαπητέ Μάκη,

you're covering your ears like a kid
when her words mean nothing you go la la la


Με αυτό προσπαθώ περίτεχνα να πω, πως μήπως αυτό:
Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σχολιάσω αυτό που μου απαντάς. Ο νοών νοείτο.
ταιριάζει καλύτερα με αυτό και όχι με Παλέρμο; :redface:

Καληνύχτα! ^^
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Έχω να πω ότι ακόμη γελάω με το ποιηματάκι του DumeNuke <3

Κυρίες και κύριοι, αφού είδαμε όλο το παραπάνω υλικό από το φετινό παιχνίδι, ήρθε η ώρα να δώσουμε το πρώτο βραβείο.
Να μη σας κρατάω σε αγωνία...

Βραβείο καλύτερου πιμι

Κλαίω καλύτερο πιμί, ήταν τόσο κουλό που ο κύριος Χοακίν δε κατάλαβε καν τι έλεγα! :P

Ειδική αναφορά: Ιορδάνη, ευχαριστώ! :'(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf:
Όχι ρε συ Ευθύμη, αυτός θα μιλάει και πεθαμένος, τι να τον κάνουμε εδώ μέσα;;", λέμε όλοι με μια φωνή. "Μην ανησυχείτε", μας λέει, ενώ μας δείχνει την κομμένη του γλώσσα. "Αυτό το ευχαριστήκα πιο πολύ απ' όλα", λέει ευτυχισμένος για τον εαυτό σου.

Αυτό είναι σαν προφητεία του Οσίου Τσαραχάφιου, αφού ο Ικαρίονας ήταν συγκάτοικος και όντως μιλούσε και πεθαμένος διά στόματος Χοακίν! :jumpy:111!!!ένα!1!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Χαχαχαχχαχαχαχα υπέροχα pms από όλους!!!! Του wild boy ειδικά : p
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Αυτό είναι σαν προφητεία του Οσίου Τσαραχάφιου, αφού ο Ικαρίονας ήταν συγκάτοικος και όντως μιλούσε και πεθαμένος διά στόματος Χοακίν! :jumpy:111!!!ένα!1!!!!


Πάντα το ξερα ότι έπρεπε να γίνω μέντιουμ. :angelnot: Όχι στο παιχνίδι φυσικά.

ΜΑΦΙΑΡΑ ΦΟΡ ΕΒΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΙΤΣΙΟΥ!


Εδιτ
ΑΤΙΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΛΊΓΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑ
:kill::russian_roulette:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Επίσης tsarachaf έκανες expose το μισό μέτρο miss μου??? Why? : (

Αλλά worth που σκότωσα Sophie γιατί "πρόβλεψα" το "αγγελοσγιανος" που θα έλεγε : p
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Εντωμεταξύ η λογική του "αυτοί που ψήφισαν Σπυράκο είναι ύποπτοι" είναι κάπως χαζή γιατί όσοι ψηφίσαμε Σπυράκο είπαμε ότι ξέρουμε ότι βγάζουμε πολίτη. Ένας μαφιόζος δε θα έλεγε "το ξέρω ότι βγάζω πολίτη", θα έλεγε "τον ψηφίζω γιατί μου φαίνεται ύποπτος ". Τώρα μου ηρθε αυτο το επιχείρημα χεχε.

Ικαριονα και Χοακίν, ακόμα πιστεύω ότι έπρεπε να μας κατευθύνετε προς την μπιλιρε ακόμα νωρίτερα, έτσι κι αλλιώς ήσασταν στο στόχαστρο ακόμα κι αν καταλάβαιναν ότι είστε συγκάτοικοι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τάσο που πέρασε όλο το παιχνίδι να προσποιείται ότι είναι συγκάτοικος με μπιλιρε. Έπρεπε προς το τέλος, πριν την τυμβωρυχία στον Ικαριονα , να έχει πετάξει κάποιες σποντες. Όχι ότι οι πολίτες θα έχαναν αλλά οκ, κουβέντα να γίνεται.


Αν καταλάβαιναν από πριν ότι εγώ κι ο Χοακίν ήμασταν συγκάτοικοι, τότε θα καταστρεφόταν το παιχνίδι. Επειδή δεν μας κατάλαβαν κάρφωσαν τον Χοακίν ως ντετέκτιβ ή προσπαθούσαν να τον βγάλουν τόσο μανιωδώς θεωρώντας τον αλεξίσφαιρο. Κι έτσι το πραγματικό αλεξίσφαιρο και ο ντετέκτιβ γλίτωσαν και μπορούσαν να δράσουν με την ησυχία τους. Ακόμη και να πέθαινε ο Χοακίν με προφυλάκιση ή τυμβωρυχία μαζί μου, χίλιες φορές να πεθαίναμε εμείς ως συγκάτοικοι παρά να σκότωναν το αλεξίσφαιρο ή τον ντετέκτιβ. Αν φανερώναμε τον ρόλο ή τι σύνδεσή μας νωρίτερα, όλα θα ήταν διαφορετικά και ασφαλώς το κάρφωμα θα είχε περισσότερες πιθανότητες να γίνει επιτυχές αφού θα είχαν αποκλείσει τον Χοακίν. Άσε που δεν θα ξόδευαν πάνω του τόσες κάρτες και μπορεί να τις έριχναν σε άλλους αθώους π.χ. στον Τζόνι που θα έχανε τη νεκροφάνειά του, στον Καραντάκο που θα έχανε και νεκροφάνεια και kill ή heal μάγισσας, στην Ντόιτς που έτσι θα χανόταν και η ακύρωση προφυλάκισής της κ.λπ. Ακριβώς επειδή δεν μας βρήκαν ως συγκατοίκους, διευκολύνθηκε τόσο το παιχνίδι των σημαντικών ρόλων του παιχνιδιού. Συν του ότι γενικότερα δεν αποκαλύπτω ποτέ άμεσα τον ρόλο μου στο παιχνίδι. Αργά ή γρήγορα έτσι όπως πήγαινε θα έπεφτε τυμβωρυχία σε μένα ή στον Χοακίν και θα βλέπατε τον συγκάτοικο οπότε την Μπίλιρε θα τη βρίσκατε. Άσε που σε εκείνη την πρώτη φάση δεν είχαμε ένοχη τη Μπίλιρε, οπότε δεν υπήρχε λόγος να της χαλάσουμε το ότι θα μπορούσε να είναι συγκάτοικος. Αν τύχαινε να είναι αθώα και να έχει σημαντικό ρόλο, καλύτερα να τη θεωρούσαν συγκάτοικο να την καλύπταμε. Έτσι καλύφθηκε ο Τάσος ως αλεξίσφαιρο. Αν έλεγα ότι δεν είναι συγκάτοικοι μπορεί να είχαν βρει τον Τάσο πολύ νωρίτερα. Θα ήταν καταστροφικό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Επίσης tsarachaf έκανες expose το μισό μέτρο miss μου??? Why? : (

Αλλά worth που σκότωσα Sophie γιατί "πρόβλεψα" το "αγγελοσγιανος" που θα έλεγε : p


:loltooth: δολοφόνε μου , εσύ ...... !

Υγ: ώστε εσύ με σκότωσες :P ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top