Λοιπόν όπως είπα το πρωί ήθελα να διαβάσω κάποια ποστ και αυτά ήταν τα ποστ του Ultra και του i_lie_us.
Ξεκινάω με Ultra, ο οποίο για ντεντέκτιβ μπορώ να πω ότι δεν μας βοήθησε και τόσο, σόρρυ Ultra.
#805 -> Αθωώνει Έμυλι
#972 -> Πιθανή πόρνη η Άλμα, λογικά μετά ρώτησε
#1015 -> Ξανά αθωώνει Έμυλι
#1089 -> Κακός ανάμεσα σε bilire/Ζαξ/Wild και ΔΑ ο Comfy
#1231 -> ψήφο σε Αγγελόγιαννο
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πάμε τώρα στο Ηλία:
#139 -> Λέει πως ο Comf έδρασε μάλλον αυτόνο σε μια προσπάθεια να αναζητήσει κάτι ενώ η Blue φαίνεται να έχει σκοπιμότητα, αυτό σχετικά με το role-calling και των δύο - προσπαθεί μήπως να αθώωσει τον ΔΑ του;
• Μας λέει γιατί δεν κάνει θεωρίες
• Πάλι αναφέρετε σε Comfy και Blue
#216 -> Σχολιάζει ότι οι ψήφοι του Σπυράκου μπορεί να είναι προσπάθεια διάσωσης του Ultra
#234:
• Προτρέπει Αγγελόγιαννο να μιλάει περισσότερο
• Ξαναδικαιολογεί γιατί δεν μιλάει για υπόπτους κλπ
• Θέλει συμμετοχή από Comfy
• Μια μικρή αντιπαράθεση με Τσάρα για το τρόπο που παίζει
• Λέει στο Σάμαελ να μην ασχολείται μόνο μαζί του
#335:
• Συζητάει το κύμα προς Τζόνυ με Ντιουμ
• Δεν έχει να προσάψει κάτι στον Σαμαελ εκτός απο μικρή συμμετοχή
#420 -> Του φάνηκε περίεργο πως μάζεψε ψήφους ο Σάμαελ
449,478,511 ήταν όλα κατα την διάρκεια της δημοσκόπησης, ενώ αλλες φορές μας δίνει 2-3 ποστ την ημέρα εκείνη την στιγμή ήταν ενεργά μέσα
#478 -> Δεν θέλει να δώσει ψήφο στην δημοσκόπηση
• Γενικά για πολλοστή φορά αναφέρει το ωράριο ύπνο του, μου θυμίζει Ζωή πέρυσι που έλεγε συνέχεια για τις δουλειές της
• Πάλι δεν θέλει να πάρει θέση
#714 -> ένα ακόμη narrative post που μας λέει τι έγινε με την ισοψηφία Τζόνυ - Γερμανίδα - Σαμαελ ενώ το είχαν κάνει πόσοι πριν απο αυτόν
#777:
• Άλλαξε ψήφο σε τσάρα για να μην είναι τόσο μεγάλη η διαφορά -> μήπως για ξεκάρφωμα;
• Δεύτερη φορά που ψηφίζει όπως πάει η τάση η πρώτη ήταν που έριξε στον Αγγελόγιαννο, δεν έχω κρατήσει ποστ
#904:
• και αυτός θεωρεί Άλμα μαφία λόγω τύμβω
• Δίνει 5άδα με 4/5 μαφιόζους ίσως για ξεκάρφωμα
#973 -> Τρίτη φορά ψήφος, γιατί το "επιτάσσει η λαϊκή βούληση"
#1019 -> Τέταρτη φορά ψήφος με βάση τους υπόλοιπους
#1228 -> Την λέει στο comfy για την Απ, γιατί η διαδικασία για τον θάνατο Χοακίν είχε ξεκινήσει
#1239 -> Πέμπτη φορά ψήφος με βάση τους άλλους
#1272 -> Έκτη φορά ψήφος με βάση τους άλλους
Αυτά έχω να πω. Όποιος θέλει ελεύθερα μπορεί να ψάξει και να μου πει αν τα λέω καλά ή όχι.
Γι'αυτούς λοιπόν τους λόγους η ψήφος μου θα παραμείνει i_lie_us για σήμερα και πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο επόμενος που θα φύγει και δεν εννοώ στην θέση του Wild, αλλά μετά τον Wild αφού είστε τόσο πεπεισμένοι για εκείνον.
Επισης @Kara για αυτο που ειπες για μπροσταρηδες Χιμελα και Χοακιν τι σε ενοχλει εσενα;Καλα δεν τα πανε;Μας εφαγαν οι μαφιοζοι εμενα και τον Ικαριωνα που ειχαμε πολυ συμμετοχη στο παιχνιδι και σπαμαραμε Τσαρα και Μελανια.Καποιος πρεπει να μεινει να τα βαζει σε μια ταξη.
Τζονις βοηθαει επαιξε και καρταρα,Ντοιτς κουβαλησε με Ακυρωσε προφυλακισης.Ολα μελι γαλα.
Τι σε ενοχλει εσενα ενω εχουν βγει τοσοι δολοφονοι;
Λοπόν αυτό για τον Τάσο και την Μπίλιρε το είπα για να ξαναδούμε την Μπίλιρε, γι'αυτό και λέω ένας ή και οι δύο δεν είναι συγκάτοικοι. Για τον Τάσο ξέρω πολύ καλά τι έχει κάνει και τι λέει για να τον έχω στους αθώους.
Όσο για το τελευταίο δεν μου αρέσει πουθενά το mob mentality. Όλοι μυαλό έχουμε και σκέψη, δεν χρειάζεται κανεις να είναι οδηγός μας.