Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Λοιπόν παλικάρια μου ακούστε να δείτε πως έχουν τα πράγματα με εμένα και την Μαφία.

Σάμαελ -> Απο την πρώτη μέρα έλεγα ότι το παιχνίδι του είναι περίεργο, τον ψήφισα πρώτος την ημέρα που βγήκε. Για πόσο ηλίθιο με έχετε να ψηφίσω και βγάζω στο προσκήνιο έναν κρυφό μαφιόζο ενώ είμαι μαφιόζος; Το ότι δεν τον ψήφισα στην δημοσκόπηση το έχω αιτιολόγηση πολλές φορές, γιατί μου είχε φανεί περίεργο το ότι μάζεψε 5 ψήφους τόσο γρήγορα. Αλλά ναι το έκαναν για ξεκάρφωμα.

DumeNuke -> ήμουν απο τους πρώτους που τον ψήφισα γιατί κατάλαβα ότι είναι ο Φανερός της Χιμέλας. Αλλά και αυτό για ξεκάρφωμα θα το έκανα.

tsarachaf -> Φώναζα, ΦΩΝΑΖΑ, να βγάλουμε πρώτα αυτόν και όχι την Μελανία που είναι ΑΜ για να μην πάρουν άλλη μια καρτα και για να μην δώσει σήμα στην πόρνη, αλλά ναι φαντάζομαι το έκανα για ξεκάρφωμα.

Αγγελόγιαννος -> Μόνο γι'αυτόν δεν ήμουν σίγουρος και δεν είχα στοιχεία μέχρι τον Ντεντέκτιβ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Λοιπον αρχικα ψηφο σε WildBoy.

Εχει δικιο σε αυτα που λεει ο Καρα παντως για αυτο εγω μεχρι ενα σημειο τον ειχα αθωο.Απλα στο τελος εκανες κακο ποστ και φανηκες διχως λογο.Και ξερεις τι σημαινει αυτο;Οτι ετυχε (ελπιζω) σε αυτο το γκειμ οσοι γραφουν περιεργα ποστ να φευγουν σαν δολοφονοι.
Σαμαελ:πιστευω ηταν λιγο τυχαιο που τον βγαλαμε αλλα καλως.
Dume: Σπαμαρε διχως στοιχεια το Εμιλουκο και φανηκε κακος διχως λογο ενω το κυμα πηγαινε αλλου.Φαουλ.
Μελανια :Σπαμαρε ΑΔΙΑΚΟΠΑ Σοφη διχως να ειναι υποπτη απο κανεναν και τι καταφερε;να βγει.Δολοφονος πιστευω και αυτη
Τσαρα : Ανοιγε πολλα μετωπα μεχρι στο αποκορυφωμα που εριξε ΑΠ σε Ιατρο και τον ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΞΑΝΑΛΕΩ η Αλμα για αυτο την ειχα αθωα.
Αγγελογιανος: Εκανε το ιδιο με τον Τσαρα,πηγαινε απο εδω και απο κει διχως εμπρακτο συμπερασμα.Με αποτελεσμα να απο τελειωσει τον Ικαριωνα και να λεει φωνατα στα τελευταια του λογια ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΣΤΗΝ ΜΕΛΑΝΙΑ ΠΛΙΖΖΖΖ.(εδωσε εν τελει οτι και η Μελανια ειναι μαφια)

Καρα ξερεις ποιο ηταν το ποστ που σε εβγαλε στο προσκηνιο; Πανε στο #1270 και δες τι εγραψες.

Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov:
Λοιπόν, εμένα με παραξενεύει για την ώρα η ψήφος του Αγγελόγιαννου στον Wild_Boy.

Ξέρω ξέρω θα βγείτε και θα πείτε ακριβώς για αυτό το έκανε για να σε παραξενεύσει και να φύγεις απο εκεί. Still, εμένα με παραξενεύει.

Επίσης αφού ο Ικαρίωνας πρόεκυψε Συγκάτοικος θα πρέπει να εξετάσουμε τους Τάσο και bilire. Γιατί καλά τους είχαμε συγκατοίκους τόσο καιρό, αλλά ένας ή και οι δύο δεν είναι.


Αυτο.
Αρχικα αυτη η βλακεια με τον τασο και μπιλιρε να ειναι συγκατοικοι το ειπατε πρωτη γυρα επειδη ο ενας αθωωσε τον αλλον και νομιζατε ειναι απειροι παικτες.Ο Τασος μονο απειρος δεν ειναι,εχει παιξει πολυ Παλερμο.Δεν θα το εκανε τοσο ανοιχτα.Ειναι και αθωος απο πολλα που εκανε.

Και το δευτερο ειναι για τον αγριοπαιδο,που ολοι τον δινουμε.Μαλλον κατι παιζει να υπαρχει εκει.Λαι λαθος να κανουμε δεν πειραζει.1 στα 5 λαθη θα εχουμε οι αθωοι,παλι νικαμε.

Παρα ολα αυτα εχουμε τα εξης.
Αλμα(ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΙΛ ΑΘΩΩΝΑΜΕ)Μπορει να ειναι πορνη.Τιποτα παραπανω.
Τασος
Τζονι
Ζαξ(μονο καλες ψηφους εδωσε μην ρωτησετε,οσο και αν δεν πολυσυμμετέχει)
Εμιλουκο(την Σπαμαρε συνεχεια ο Dume και ψηφιζει με τους αθωους)
Εγω (ο ΖΝ)
Χοακιν (ο Unpsofable.ΑΠ και 3 φορες πηγατε να τον φατε κωλοπαιδα.)
Ειμαστε οι Σουπερ ντουπερ αθωοι.Δεν παμε ποτε μεταξυ μας.Ψηφιζουμε τα ιδια ατομα.
Ναι;
Ναι.

Μετα εχουμε.
bilire(δεν συμμετεχει πολυ και αθωωνει Ηλια)
Καρα(Εκανε το τελευταιο κακο ποστ και βγηκε στο προσκηνιο αλλα ψηφιζει καλα μπορω να πω.Δινει και Ηλια τωρα)
I_lie_us(θελω να σε μελετησω λιγο αλλα δεν εχεις φανει σε κανενα σημειο του παιχνιδου αθωος)
και Κομφυ που ειναι το πουλακι των Μαφιοζων.Φανηκε πολυ ανοιχτα,απλα τον εχουμε στο Μιουτ και παιζουμε μπαλα.

Επισης @Kara για αυτο που ειπες για μπροσταρηδες Χιμελα και Χοακιν τι σε ενοχλει εσενα;Καλα δεν τα πανε;Μας εφαγαν οι μαφιοζοι εμενα και τον Ικαριωνα που ειχαμε πολυ συμμετοχη στο παιχνιδι και σπαμαραμε Τσαρα και Μελανια.Καποιος πρεπει να μεινει να τα βαζει σε μια ταξη.
Τζονις βοηθαει επαιξε και καρταρα,Ντοιτς κουβαλησε με Ακυρωσε προφυλακισης.Ολα μελι γαλα.
Τι σε ενοχλει εσενα ενω εχουν βγει τοσοι δολοφονοι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Καλησπέρα Παλέρμο.
Απλά να σου θυμίσω ότι ο Ζαξρέμιος είχε δώσει 5η ψήφο στον Σάμαελ και τον έστειλε σε ισοψηφία.
Έχεις ένα point σε αυτό.

Ψήφος σε Alma Libre
Δεν θεωρώ σωστό να πηγαίνει ψήφος σε κάποια που έχουμε γνώση ότι στη χειρότερη (και πιθανότερη) περίπτωση είναι πόρνη.
Αν μη τι άλλο, θα κινήσεις κάποιες υποψίες με αυτό, αλλά παίρνω δεδομένο ότι θα γυρίσει σε εμένα η ψήφος αργότερα αφού έχω ήδη μία.

Παίζω νεκροφάνεια στον Σουκου.

Πολύ καλή κίνηση και χαίρομαι που ήρθε σε εμάς είτε η νεκροφάνεια αυτής της εβδομάδας είτε 2/3 της περασμένης.
Αν την είχες από πριν, πολύ πιθανόν να έχει καεί μια μαζί με τον Samael που ήταν δίκαρτος και όπως είχα εξηγήσει παλαιότερα πιθανότατα δεν είχε καν ακύρωση ψήφου, αλλιώς θα την έπαιζε σε εκείνη την juicy παράταση.
Αν δεν υπήρχε στον Samael, ελπίζουμε να υπήρχε σε κάποιον που έχει φύγει οριστικά (tsarachaf τον αποκλείω γιατί όπως έπαιζε προς το τέλος μάλλον δε θα δίσταζε την παίξει, aggelogianno αντίστοιχα επειδή προτίμησε να ρίξει τύμβω στον Ικαρίωνα και στην τελική πόσες καλές κάρτες να 'χει), άρα ελπίζω να την είχε ο Dumenuke και να μη βρίσκεται είτε στη Μελανία αν ήταν μέλος μαφίας είτε στον/στους μαφιόζους-βοηθητικούς που απομένουν.

Τώρα όσον αφορά τη μαφία που απομένει, δυστυχώς τα είπα και χθες ότι προσωπικά δεν βρίσκω κάτι το τρανταχτό στους (bilire, JKaradakov, Wild_Boy, Ζαξρέμιος).
Από τους 4 οι δύο κάνουν σπάνιες εμφανίσεις και δεν μπορώ να βρω και κάτι, οι άλλοι 2 γράφουν πιο τακτικά.
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κάτι, ούτε έχω την Παλερμική δεινότητα για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα μονάχος.
Και γι' αυτό το λόγο απλά όσο ζω θα πηγαίνω την ψήφο μου σε ότι θεωρούν καλύτερο οι δικοί μου αθώοι.

Εγώ βάζω στους μη μαφιόζους μου (Emilouko (λόγω ντετέκτιβ που είπα στο προηγούμενο ποστ), Τζόνυ (πλέον και λόγω νεκροφάνειας), Τάσος (τυμβωρυχία + δεν βρίσκω κάτι ύποπτο σε αυτά που γράφει), Χοακίν (επιλογή ΔΑ + έχω μία υπόθεση για το ρόλο του), Σουκού (ήταν θύμα δολοφονίας), Comfy (είναι ο ΔΑ), Alma (είναι πιθανότατα η πόρνη)).

Το σενάριο με Κόμφι κανονικό μαφιόζο, επαναλαμβάνω πως δεν μου φαίνεται πιθανό. Είχαμε τον τσάρα σ' ένα ποστ του να προσπαθεί να στείλει την πόρνη στον Χοακίν και να ψαρεύει για ΑΠ από βοηθητικούς, και ύστερα ο Κόμφι να ρίχνει την ΑΠ στο Χοακίν. Μου φαίνεται δύσκολο να είναι μαζί στη Μαφία και να έγινε αυτό το πράγμα, και το αποδίδω σε κακή συνεννόηση ΔΑ-μαφιόζου.
Σαφώς υπάρχει και η πιθανότητα να μας δουλεύανε, αλλά μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο σε τόσο σφιχτό παιχνίδι.

Όσον αφορά τον ΑΜ, αν ήταν πράγματι η Μελανία, θα υποθέσω ότι δεν μας βοήθησε κάπως και έπαιξε απλά για την πάρτη της μιας που οι ψήφοι της βλέπω πως είναι σε (Αλμα, Ντιουμ, Ντοιτς, Μπλου, Σόφι και Τσάρα) (δηλαδή θύματα δολοφονιών, αθώους, πόρνη, φανερό μαφιόζο που μπορεί να ξέρει ο Πληροφοριοδότης και κρυφό μαφιόζο ή αρχιμαφιόζο που εκτέλεσε κάρφωμα).
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αν για κάποιο λόγο πάει το παιχνίδι έτσι ώστε να ξαναπάρουμε κάρτες θεωρώ ότι μία τυμβωρυχία εκεί θα μας βοηθούσε λίγο ενώ μία νεκροφάνεια προσωπικά θα μ' έκανε να θεωρήσω μαφία/βοηθητικό όποιον την έπαιζε.

Όσον αφορά εμένα, ok, δεν έχω να πω κάτι προς υπεράσπιση μου η αλήθεια είναι. Αν εξαιρέσουμε Σπυράκο και Τζόνι που ήταν πρώτος και δεύτερος γύρος αντίστοιχα, οι επόμενες μου ψήφοι κινήθηκαν σε aggelogiannos, tsarachaf, DumeNuke, Μελανία, Άλμα.
Οι τρεις πρώτες λόγω του ότι επέλεξα να πιαστώ σε ψήφους Τζόνυ στην δημοσκόπηση (και πλέον ξέρουμε ότι είχαν επιβεβαιωμένα τουλάχιστον 2 μαφιόζους μέσα, εγώ θεωρώ και τον αγγελόγιαννο άρα πάμε 3), η Μελανία γιατί βασίστηκα σε άτομα που θεωρώ αθώα και η Άλμα γιατί τυμβωρυχία σε προφυλακισμένο δε ρίχνεις χωρίς λόγο.
Μετά απ' αυτούς ωστόσο επειδή είπα και παραπάνω δεν βρίσκω κάτι τρανταχτό, δεν έχω πρόβλημα να φύγω σήμερα/αύριο/μεθαύριο με τα μέχρι τώρα δεδομένα μου και δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να βοηθήσω πια κάπου (επίσης τις επόμενες ημέρες θα έχω αρκετά περιορισμένο χρόνο, πράγμα που συντελεί και στην παραπάνω μου δήλωση).

Συνεχίζω να θεωρώ ωστόσο ότι ειδικά αν γίνει καμία στραβή και η Μελανία ήταν ορίτζιναλ μαφία και όχι ΑΜ, δεν μας παίρνει να πηγαίνουν λάθος οι ψηφοφορίες, οπότε αν έχετε υποψίες και για άλλους πέραν εμού θα συμβούλευα να κινηθείτε προς εκεί και το ίδιο θα κάνω κι εγώ. Ούτως ή άλλως αν φύγω με δολοφονία (δύσκολο αφού υπάρχουν ήδη κάποιες υποψίες για εμένα, δε νομίζω ότι συμφέρει τη μαφία) ή αν δείτε σε ψηφοφορία καμία πρόθεση να σωθώ (και πιστεύω ότι είμαστε σε σημείο που θα φανεί τέτοια πρόθεση πια γιατί δεν παίρνει αριθμητικά τη μαφία) ή ακόμα και ΑΠ από κάποιον που θεωρείτε ύποπτο, θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Αυτά για την ώρα και η ψήφος μου παραμένει εκεί που είναι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Λοιπόν όπως είπα το πρωί ήθελα να διαβάσω κάποια ποστ και αυτά ήταν τα ποστ του Ultra και του i_lie_us.

Ξεκινάω με Ultra, ο οποίο για ντεντέκτιβ μπορώ να πω ότι δεν μας βοήθησε και τόσο, σόρρυ Ultra.
#805 -> Αθωώνει Έμυλι
#972 -> Πιθανή πόρνη η Άλμα, λογικά μετά ρώτησε
#1015 -> Ξανά αθωώνει Έμυλι
#1089 -> Κακός ανάμεσα σε bilire/Ζαξ/Wild και ΔΑ ο Comfy
#1231 -> ψήφο σε Αγγελόγιαννο

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πάμε τώρα στο Ηλία:

#139 -> Λέει πως ο Comf έδρασε μάλλον αυτόνο σε μια προσπάθεια να αναζητήσει κάτι ενώ η Blue φαίνεται να έχει σκοπιμότητα, αυτό σχετικά με το role-calling και των δύο - προσπαθεί μήπως να αθώωσει τον ΔΑ του;

#195
• Μας λέει γιατί δεν κάνει θεωρίες
• Πάλι αναφέρετε σε Comfy και Blue

#216 -> Σχολιάζει ότι οι ψήφοι του Σπυράκου μπορεί να είναι προσπάθεια διάσωσης του Ultra

#234:
• Προτρέπει Αγγελόγιαννο να μιλάει περισσότερο
• Ξαναδικαιολογεί γιατί δεν μιλάει για υπόπτους κλπ
• Θέλει συμμετοχή από Comfy
• Μια μικρή αντιπαράθεση με Τσάρα για το τρόπο που παίζει
• Λέει στο Σάμαελ να μην ασχολείται μόνο μαζί του

#335:
• Συζητάει το κύμα προς Τζόνυ με Ντιουμ
• Δεν έχει να προσάψει κάτι στον Σαμαελ εκτός απο μικρή συμμετοχή

#420 -> Του φάνηκε περίεργο πως μάζεψε ψήφους ο Σάμαελ

449,478,511 ήταν όλα κατα την διάρκεια της δημοσκόπησης, ενώ αλλες φορές μας δίνει 2-3 ποστ την ημέρα εκείνη την στιγμή ήταν ενεργά μέσα

#478 -> Δεν θέλει να δώσει ψήφο στην δημοσκόπηση

#511
• Γενικά για πολλοστή φορά αναφέρει το ωράριο ύπνο του, μου θυμίζει Ζωή πέρυσι που έλεγε συνέχεια για τις δουλειές της
• Πάλι δεν θέλει να πάρει θέση

#714 -> ένα ακόμη narrative post που μας λέει τι έγινε με την ισοψηφία Τζόνυ - Γερμανίδα - Σαμαελ ενώ το είχαν κάνει πόσοι πριν απο αυτόν

#777:
• Άλλαξε ψήφο σε τσάρα για να μην είναι τόσο μεγάλη η διαφορά -> μήπως για ξεκάρφωμα;
• Δεύτερη φορά που ψηφίζει όπως πάει η τάση η πρώτη ήταν που έριξε στον Αγγελόγιαννο, δεν έχω κρατήσει ποστ

#904:
• και αυτός θεωρεί Άλμα μαφία λόγω τύμβω
• Δίνει 5άδα με 4/5 μαφιόζους ίσως για ξεκάρφωμα

#973 -> Τρίτη φορά ψήφος, γιατί το "επιτάσσει η λαϊκή βούληση"

#1019 -> Τέταρτη φορά ψήφος με βάση τους υπόλοιπους

#1228 -> Την λέει στο comfy για την Απ, γιατί η διαδικασία για τον θάνατο Χοακίν είχε ξεκινήσει

#1239 -> Πέμπτη φορά ψήφος με βάση τους άλλους

#1272 -> Έκτη φορά ψήφος με βάση τους άλλους



Αυτά έχω να πω. Όποιος θέλει ελεύθερα μπορεί να ψάξει και να μου πει αν τα λέω καλά ή όχι.
Γι'αυτούς λοιπόν τους λόγους η ψήφος μου θα παραμείνει i_lie_us για σήμερα και πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο επόμενος που θα φύγει και δεν εννοώ στην θέση του Wild, αλλά μετά τον Wild αφού είστε τόσο πεπεισμένοι για εκείνον.

Επισης @Kara για αυτο που ειπες για μπροσταρηδες Χιμελα και Χοακιν τι σε ενοχλει εσενα;Καλα δεν τα πανε;Μας εφαγαν οι μαφιοζοι εμενα και τον Ικαριωνα που ειχαμε πολυ συμμετοχη στο παιχνιδι και σπαμαραμε Τσαρα και Μελανια.Καποιος πρεπει να μεινει να τα βαζει σε μια ταξη.
Τζονις βοηθαει επαιξε και καρταρα,Ντοιτς κουβαλησε με Ακυρωσε προφυλακισης.Ολα μελι γαλα.
Τι σε ενοχλει εσενα ενω εχουν βγει τοσοι δολοφονοι;

Λοπόν αυτό για τον Τάσο και την Μπίλιρε το είπα για να ξαναδούμε την Μπίλιρε, γι'αυτό και λέω ένας ή και οι δύο δεν είναι συγκάτοικοι. Για τον Τάσο ξέρω πολύ καλά τι έχει κάνει και τι λέει για να τον έχω στους αθώους.

Όσο για το τελευταίο δεν μου αρέσει πουθενά το mob mentality. Όλοι μυαλό έχουμε και σκέψη, δεν χρειάζεται κανεις να είναι οδηγός μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Λοπόν αυτό για τον Τάσο και την Μπίλιρε το είπα για να ξαναδούμε την Μπίλιρε, γι'αυτό και λέω ένας ή και οι δύο δεν είναι συγκάτοικοι. Για τον Τάσο ξέρω πολύ καλά τι έχει κάνει και τι λέει για να τον έχω στους αθώους.

Όσο για το τελευταίο δεν μου αρέσει πουθενά το mob mentality. Όλοι μυαλό έχουμε και σκέψη, δεν χρειάζεται κανεις να είναι οδηγός μας.

Τοτε μην τα αναφέρεις τζάμπα και βγαίνεις στο προσκήνιο μόνο κ μόνο για αυτό.

Τώρα που το είπες, τι γνώμη έχεις ακριβώς για μπιλιρε; διάβασες καθόλου τα ποστ της; αν έβγαλες ξανά συμπέρασμα θέλω να δω.
Το ίδιο και σε εσένα Ηλία ρωτάω. Τι γνώμη έχεις για μπιλιρε που σε αθωώνει και όλας; θα μπορούσες να την αθωώσεις ή να την έχεις στους ύποπτους σου;

Εμένα προσωπικά δεν με βοηθάει. Εσείς π.χ πιο πολύ με βοηθάτε και ας είστε ύποπτοι τώρα.

Θα ήθελα να μου πείτε τι ελαφρυντικό την δίνετε και που την κατηγορείτε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Και εγώ wild boy
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Άντε μιας που 'μαι ακόμα μέσα.
#420 -> Του φάνηκε περίεργο πως μάζεψε ψήφους ο Σάμαελ

449,478,511 ήταν όλα κατα την διάρκεια της δημοσκόπησης, ενώ αλλες φορές μας δίνει 2-3 ποστ την ημέρα εκείνη την στιγμή ήταν ενεργά μέσα

#478 -> Δεν θέλει να δώσει ψήφο στην δημοσκόπηση

#714 -> ένα ακόμη narrative post που μας λέει τι έγινε με την ισοψηφία Τζόνυ - Γερμανίδα - Σαμαελ ενώ το είχαν κάνει πόσοι πριν απο αυτόν

#777:
• Άλλαξε ψήφο σε τσάρα για να μην είναι τόσο μεγάλη η διαφορά -> μήπως για ξεκάρφωμα;
• Δεύτερη φορά που ψηφίζει όπως πάει η τάση η πρώτη ήταν που έριξε στον Αγγελόγιαννο, δεν έχω κρατήσει ποστ

#904:
• και αυτός θεωρεί Άλμα μαφία λόγω τύμβω
• Δίνει 5άδα με 4/5 μαφιόζους ίσως για ξεκάρφωμα

#973 -> Τρίτη φορά ψήφος, γιατί το "επιτάσσει η λαϊκή βούληση"

#1019 -> Τέταρτη φορά ψήφος με βάση τους υπόλοιπους

#1228 -> Την λέει στο comfy για την Απ, γιατί η διαδικασία για τον θάνατο Χοακίν είχε ξεκινήσει

#1239 -> Πέμπτη φορά ψήφος με βάση τους άλλους

#1272 -> Έκτη φορά ψήφος με βάση τους άλλους
Θα κρατήσω αυτά γιατί τα προηγούμενα αφορούν πρώτους γύρους και πράγματα που θεωρώ πως όλοι λίγο-πολύ κάναμε.

420: Προφανώς και είναι περίεργο να πάνε 5 ψήφοι σ' ένα άτομο μέσα σ' ένα δύωρο, ανεξαρτήτως του ρόλου του, δεν βρίσκω κάτι ενοχοποιητικό σε αυτό και σε όποιον έκανε την παρατήρηση.

Δημοσκόπηση: Πράγματι ήμουν καθόλη τη διάρκεια μέσα και διάβαζα ποστς/έγραφα. Εξήγησα γιατί εντέλει δεν την έριξα πουθενά. Ήταν ένας συνδυασμός εμπιστοσύνης της διαίσθησης/γνώσης που θεωρούσα τότε ότι είχε η Χιμέλα περί Σαμαήλ, του ότι ήταν πολύ καλή ευκαιρία να μην ψηφίσω κάποιον που ίσως ήταν αθώος και του ότι όπως και να 'χει το δίλεπτο που τσέκαρα πριν τη λήξη, δεν είχε σημασία όπου και να την έριχνα, το αποτέλεσμα είχε κριθεί.
(Κι εσύ ήσουν μέσα και δεν ψήφισες στη δημοσκόπηση btw).

714: Έκανα narrative post, πράγματι.

777: Απ' ότι βλέπω σε αυτό το ποστ σου εξηγώ ακριβώς γιατί άλλαξα στην παράταση. Και προφανώς μετά απ' αυτό το πράγμα και ανάμεσα στο δίπολο DumeNuke/tsarachaf, θα ψήφιζα ότι είχε περισσότερες ψήφους από τα δύο, γιατί να πάει "χαμμένη" η ψήφος μου;

904: Ναι, τη δεδομένη στιγμή έδινα λίγες παραπάνω πιθανότητες στο να είναι μαφιόζα παρά πόρνη/ΔΑ. Αυτό το ξεκαθάρισε ο ντετέκτιβ αργότερα. Σίγουρα απέκλεια το να είναι καλός πολίτης πάντως τότε (και ακόμα μπορώ να πω ότι το κάνω αυτό).
Να είμαι μαφία και να δώσω 4-5 μαφιόζους για ξεκάρφωμα; Πάει στο καλό οι 2 να 'ναι κίνηση τακτικής ξέρω'γω, γιατί να δώσω τόσους πολλούς; Είναι μία πεντάδα που μου φάνηκε σχετικά ασφαλής και είπα να την γράψω. Σαμαήλ είχε πέσει τύμβω, tsarachaf, Dumenuke είναι επιβεβαιώμενοι μαφιόζοι, αγγελόγιαννος μετά την τύμβω πιθανότατα επίσης είναι, και όλοι οι τρεις τελευταίοι είχαν ψηφίσει Τζόνυ στην δημοσκόπηση. (Για Άλμα πράγματι, έσφαλα σε εκείνο το σημείο).

Πιο ασφαλές μου φαίνεται να μην ανέφερα καν ονόματα, παρά να κάνω λίστα ξεκαρφώματος.

973/1019: Εξηγούνται παραπάνω. Αν το κύμα πάει σε άτομα που θεωρώ είτε εγώ είτε άτομα που θεωρώ αθώα ύποπτα, με χαρά να μπω στο κύμα.

1228: Ίσως αυτό που θα δεχθώ ως περισσότερο ενοχοποιητικό από τα παραπάνω αν και απλά θεωρώ ότι i stated the obvious και σκοπός του ποστ ήταν ίσα-ίσα να στοιχειοθετήσω γιατί ο Κόμφι είναι πιθανότατα ΔΑ και όχι μαφιόζος.
(Κι εσύ μετά από αποτυχίες δολοφονίας έθεσες τα προφανή σενάρια για το γιατί μπορεί να μην βγήκε η δολοφονία, προσωπικά δεν βρίσκω κάτι το καταφανώς ενοχοποιητικό σε αυτό).

1239/1272: Και θα έρθουν κι άλλες αν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, βλέπε 973/1079.


Έχω πει απ' όταν βγήκε ήδη ο Σαμαήλ ότι δεν μου αρέσει να με αθωώνουν ελαφρά τη καρδία άτομα. Το ότι το έκανε κάπως πλαγιώς ο Σαμαήλ δήλωσα ότι δε μου άρεσε μιας που βγαίνοντας κάλλιστα θα μπορούσε να το κάνει αφού είχαν υπάρξει κάποιες υποψίες για εμένα από την προηγούμενη ημέρα.

Όσον αφορά τη bilire που ενδεχομένως το έκανε (για εσένα πάει αυτό κυρίως Σουκου), την φαντάζομαι ως "μπαίνω λίγο, διαβάζω πλαγίως τι γράφεται, σχολιάζω κάνα άτομο που συζητείται και ίσως είδα ένα-δυο ποστ του ενδεικτικά, ρίχνω μια ψήφο εκεί που υπάρχει η τάση, και τα λέμε αύριο".
Δεν θέλω να την ενοχοποιήσω επειδή έχει χαμηλή συμμετοχή αλλά πολλές φορές έχουμε πει ότι σε ήσυχα άτομα μπορεί να κρύβεται κάτι.
Μπαλατζάρει μεταξύ "αθώου που βαριέται/δεν έχει χρόνο" και "μαφιόζου που κρύβεται και πηγαίνει με ασφάλεια προς τα πολλά".
Δεν έχω λόγο να την αθωώσω αλλά λόγω και των λίγων γραφόμενων δεν έχω και λόγο να την πάρω για μαφιόζα, άρα αν ήταν να την ψήφιζα θα το έκανα μετά από Wild_Boy κι ενδεχομένως JKaradakov για τούς οποίους υπάρχουν ήδη κάποιες υποψίες από αθώους μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Σε περίπτωση που μένει κανείς Θεσ/νίκη και έχει όρεξη για live παλέρμο, αύριο κατά τις 19.00 θα συναντηθούμε Λευκό Πύργο για να παίξουμε με κάτι φίλους, με αφορμή την (προσωρινή) επιστροφή μου στην Ελλάδα. Όποιος θέλει, είναι ευπρόσδεκτος. Παίζουμε με πολλούς ρόλους και δεν υπάρχουν εντελώς απλοί πολίτες. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει για να υπολογίσουμε τα άτομα, να ξέρουμε να περιμένουμε ή όχι κλπ. Λογικά θα ξεκινήσουμε 19.00 και θα πάει μέχρι και μετά τις 12 το βράδυ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Λοιπόν, σχολιασμός post bilire, που μπορώ να πω ότι με έχει μπερδέψει:

#157


  • Η σόφι έκανε λάθος απειρίας

  • Προσοχή στο role calling

  • Ψήφος σε Τσάρα



#309

  • Σπύρος πολίτης

  • ΔΕν είναι καλό να φεύγουν μη ενεργοί παίκτες γιατί δεν βγάζουμε συμπέρασμα



#345

  • Ο Ultra χρησιμοποιεί το συναίσθημα στο παιχνίδι

  • Η Χιμέλα έχει καλά επειχειρήματα

  • ο Τζόνυ την μπερδεύει

  • Σχολιάζει αυτό που είπε ο Ικαρίωνας για μένα να είμαι πόρνη ότι είνια πολύ ήπιο σημαδι

  • Ψήφος σε Γερμανίδα



#379

  • Δεν μπορεί να κρίνει Σάμαελ λόγω μικρής συμμετοχής

  • Συμφωνεί με Wild ότι Χιμέλα δεν είναι τοσο αφελής ώστε να κάνει τόσο προφανές σήμα στον ΔΑ

  • Διαφωνεί με Comfy που λέει ότι το δίδυμο Χιμέλας - Ικαρίωνα είναι κακό



#569

  • Δεν ήταν σίγουρη αν έπρεπε να ψηφίσει στην δημοσκόπηση, ήταν και εκείνη ενεργή εκείνη την ώρα

  • Λέει θα αναλύσει ποστ Σάμαελ και θα επανέλθει, δεν επανέρχεται ποτέ σε αυτό

  • Ψήφος σε Γερμανίδα



#721

  • Θα εστιάσει σε Dume και Εμυλι

  • Ψήφος σε Έμυλι για να τη φέρει σε ισοψηφία με Ντιουμ



#892

  • Η τύμβω της Άλμα επιβεβαιώνει την ενοχή του Τσάρα

  • Σχολιασμός δολοφονίας Ικαρίωνα



#1070 -> Ύποπτοι Έμυλι και Μελανία

#1252 -> Λόγω Ultra ψηφίζει Αγγελόγιαννο

#1282 -> Λέει ότι είδε παλιά ποστ wild και τον ψηφίζει λόγω εμμονής σε Άλμα ενώ δεν βρήκε κάτι στα ποστ του


Συμπέρασμα, ενώ στην αρχή το πήγαινε σχετικά καλά προς το τέλος με παραξενεύει, θέλει να φέρει σε ισοπαλία τον Ντιουμ με την Έμυλι, θεωρεί ύποπτες την Εμυλι και την Μελ, έχει ψηφίσει Τσάρα κάθε φορά που ήταν υποψήφιος, τον Αγγελόγιαννο τον ψήφισε λόγω ουλτρα και πολύ εύκολα δίνει Wild ενώ λεει ότι δεν βρήκε κάτι εναντίον του.

Ίσως να θέλει μια προσεκτικότερη ματιά και αυτή μαζί με τον Ηλία.


Ηλία απο την απαντησή σου θα σχολιάσω ότι εγώ δεν ψήφισα στην δημοσκόπηση, γιατί ήμουν μέρος ενός κύματος ασχέτως με το ότι μας βγήκε σε καλό ενώ εσύ είχε ψηφίσει σθεναρά Τζόνυ, μήπως δεν ήθελες να συμμετέχεις γιατί είδη είχαν πάει εκει 4 μαφιόζοι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Σε περίπτωση που μένει κανείς Θεσ/νίκη και έχει όρεξη για live παλέρμο, αύριο κατά τις 19.00 θα συναντηθούμε Λευκό Πύργο για να παίξουμε με κάτι φίλους, με αφορμή την (προσωρινή) επιστροφή μου στην Ελλάδα. Όποιος θέλει, είναι ευπρόσδεκτος. Παίζουμε με πολλούς ρόλους και δεν υπάρχουν εντελώς απλοί πολίτες. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει για να υπολογίσουμε τα άτομα, να ξέρουμε να περιμένουμε ή όχι κλπ. Λογικά θα ξεκινήσουμε 19.00 και θα πάει μέχρι και μετά τις 12 το βράδυ.


Ατυχία, αύριο φεύγω διακοπές :P
Εκτος αν δεν παιζετε με μη έμπειρους παίκτες ετσι κι αλλιως, οπότε πασο :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Λοιπόν Μάρεσουν αυτά που λέει ο καρά. Δεν θα πάμε λογικά σε σένα. Ακούτε κρου ;αφήστε τον ακόμα...
Μπιλαρε και Ηλίας αθωώνει ο ένας τον άλλον και καπάκι ο δα ψηφίζει με ευκολία wild. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να είναι μαζί αυτοί οι 2 και ο άγριος αθώος. Προσέξτε το καλά αυτό.
Αύριο λογικά εγώ ή Τζόνι θα πεθάνουμε να το θυμάστε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Τώρα το αν συμφέρει τη μαφία το κάρφωμα ή όχι, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, εκείνη θα κρίνει καλύτερα και θα πάρει το πιθανό ρίσκο να διώξει και ΔΑ/Πόρνη μαζί.


Παλικάρια, έχουμε φτάσει σε δύσκολη καμπή του παιχνιδιού. Έμειναν δυο κοπρίτες στο παιχνίδι και δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι οπότε διαβάζω και ξανά διαβάζω τα μηνύματα. Έχω καταλήξει στο γεγονός ότι ο Καραντάκος δεν τα λέει και τόσο άσχημα και ο Γουαιλντ Μποι δεν ξέρω αν είναι τόσο ξεκάθαρος μαφιόζος όσο νόμιζα.

Αρχίζω να έχω σοβαρές υποψίες και να πιστεύω ότι μπορεί οι δυο μαφιόζοι να κρύβονται σε ΗΛΙΑ και ΜΠΙΛΙΡΕ. Τώρα το πως πήγα από τους Καραντάκο/Γουαιλντ στους ΗΛΙΑ/ΜΠΙΛΙΡΕ θα προσπαθήσω να το κάνω σαφές στις επόμενες γραμμές.
Σε όλα τα ποστ του Ηλία όπως το παραπάνω, αναφέρει Κομφ.Στο συγκεκριμένο που παραθέτω από πάνω, αναφέρει τον ΔΑ ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και ενώ απευθύνεται στον Κομφ.

Επίσης, αναφορικά με αυτά που είπε ο Καραντάκος για ΜΠΙΛΙΡΕ, ότι δηλαδή η δεύτερη ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει κακός ανάμεσα σε Ικαρίονα και Χιμέλα ίσως ήταν σήμα προς Κομφ. Ο Ικαρίονας είχε ρίξει Κομφ στον πρώτο γύρο με την τυχαία ψήφο και μπορεί ο Κομφ να νόμιζε ότι του μιλάει ο μαφιόζος. Και έρχεται η ΜΠΙΛΙΡΕ να αθωώσει. Πώς ήξερε για για Ικαρίονα και Χιμέλα τόσο νωρίς;

Μετά έχουμε και τον Κομφ να ψηφίζει Γουαιλντ γιατί ίσως έχει πάρει σήμα ότι είναι αθώος.Δεν θεωρώ ντε και καλά τον Γουαιλντ αθώο αλλά μήπως να πηγαίναμε πρώτα σε Μπιλιρε/Ηλία;

Τέλος, αναφορικά με τα όσα έγραψε ο Τάσος για Μελανία που ήταν ΑΜ και μας είπε ότι ανάμεσα στους αθώους μας είναι ο μαφιόζος έχω να πω το εξής. Όλοι απ'όσους αθωώναμε είναι φουλ αθώοι εκτός απ'την ΜΠΙΛΙΡΕ που την αθώωναν σαν συγκάτοικο κάποιοι. Άρα αυτή πρέπει να ήταν ο φανερός της. Και επειδή ήταν φανερός η ΜΠΙΛΙΡΕ μίλησε για τον Ηλία ότι δήθεν αθωώνει, για να μπερδέψει τον ΑΜ και να αθωώσει τον Ηλία. Αν η ΜΠΙΛΙΡΕ είναι ο φανερός του ΑΜ, τότε ο Τάσος πήγε να την αθώωσει τυχαία και μετά βγαίνει ο Κομφ και τον λέει ΑΜ. Ίσως αυτό έκανε τη μαφία να πιστεύει πως ο Τάσος ΟΝΤΩΣ ήταν ΑΜ. Αλλά δεν είναι. Ήταν η Μελανία τελικά. Και δένουν όλα.

Αλλάζω την ψήφο μου σε ΜΠΙΛΙΡΕ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Μάλλον λιγο αργά αρχισατε να καταλαβαίνετε το λάθος..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Ηλία από την απάντησή σου θα σχολιάσω ότι εγώ δεν ψήφισα στην δημοσκόπηση, γιατί ήμουν μέρος ενός κύματος ασχέτως με το ότι μας βγήκε σε καλό ενώ εσύ είχε ψηφίσει σθεναρά Τζόνυ, μήπως δεν ήθελες να συμμετέχεις γιατί είδη είχαν πάει εκει 4 μαφιόζοι;
Θα μπορούσε αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος. Είπα γιατί επέλεξα να μην ψηφίσω.

Όσο για το "σθεναρά", αυτό είναι το κομμάτι από ποστ της ψήφου μου προς το τζόνι:
Σε αυτά μου τα τελευταία σχόλια θα σταθώ για να δώσω αρχικά την ψήφο μου λοιπόν, στο ότι δεν μου άρεσαν οι αλλαγές ψήφου όταν έφτασε σε θέση mvp ο ούλτρα. Δεν θα πάω στον ούλτρα τον ίδιο, θα πάω στις αλλαγές που έγιναν μετά την ισοψηφία γιατί μου φαίνεται πιο ασφαλής ο δρόμος.
Χιμέλα από εμένα σε Σπυράκο, Τζόνυ από ούλτρα σε Σπυράκο και Ικαρίωνας από ούλτρα σε Σπυράκο και μετά Μελανία.
Εκ των τριών θα πάω για την ώρα στους πρώτους δύο γιατί ο τρίτος την έριξε τελικά αλλού.
Και εκ των δύο θα προτιμήσω Johnny15 απλά επειδή είχε ψηφίσει ούλτρα εξαρχής και στην εκδοχή που θέλει τον ούλτρα ως ορίτζιναλ μαφιόζο θα μπορούσε να αποτελεί μια ψήφο ξεκαρφώματος που πήγε στην πορεία λάθος.

Είμαστε στο δεύτερο γύρο, πρέπει από κάπου να πιαστώ να ψηφίσω και διαλέγω τις αλλαγές ψήφων.
Μετά δια της ατόπου, καταλήγω στο τζόνι. Προφανώς απ' τη στιγμή που ρίχνω μία ψήφο σε τόσο early σημείο που αντίστοιχα θα είναι ανασφαλής λόγω της περιόδου, θα πρέπει να δώσω και μία αιτιολόγηση για το σκεπτικό μου.
Αν το ότι έκατσα να πω γιατί ψηφίζω Τζόνι ή άφησα την ψήφο μου εκεί μέχρι τις 8 κάνει ύποπτη την ψήφο μου, οκ.

Στη συνέχεια αυτής της ημέρας, 15:53 γράφω αυτό:

Αν δω και ο Τζόνυ αποκτήσει μεγάλο κεφάλι πιθανώς να την αλλάξω σε κάποιον τρίτο μιας που όπως είπα μου έκανε κάποια εντύπωση μου μάζεψε τόσες ψήφους σχετικά γρήγορα και υπάρχει και πιθανότητα να έχει γίνει framed (ενδεχομένως και από άθελα μου από εμένα αφού του έδωσα την πρώτη) και να έχουν πέσει ψήφοι μαφιόζων εκεί.


Κάτι που εκ των πραγμάτων δείχνει ότι δεν ήμουνα και τόσο βέβαιος για την ψήφο μου, δεν μπορούσα να έχω κάποια σιγουριά.

Και κλείνω στις 19:25 με αυτό:

Για την ώρα θα παραμείνω στην αρχική μου ψήφο αφού ακόμα πρόκειται για ισοψηφία και όπως είχα πει θα την άλλαζα αν έπαιρνε μεγάλο κεφάλι ο Τζόνυ.




Αφήνω την ψήφο εκεί χάριν ισοψηφίας για να δω πως θα πάνε τα πράγματα και γιατί δεν ήξερα και που άλλου να την πάω στην τελική.

Οι λόγοι να μην την κουβαλήσω στη δημοσκόπηση, είπαμε ποιοι ήταν. Έδωσα μία πρώτη χρονικά ψήφο στο τζόνυ, είδα ότι έφτασε μέχρι τις 8 να γίνει mvp, σκέφτηκα ότι γι' αυτό μπορεί να ευθύνονται και ψήφοι μαφιόζων και να δημιούργησα κύμα χωρίς να το θέλω, και διάλεξα να την κρατήσω μέχρι τις 8 λόγω ισοψηφίας και για να δω κινήσεις στην παράταση. Οι πιο τρανταχτές κινήσεις στην παράταση ήταν της Χιμέλας που θεώρησα εκείνη τη στιγμή ότι δεν θα έκαιγε 2 κάρτες της χωρίς λόγο για να ανεβάσει τον Σαμαήλ αν δεν είχε είτε γνώση είτε διαίσθηση το οποίο σε συνδυασμό με την μέχρι τότε περίεργη απουσία-εικόνα του Σαμαήλ μ' έκανε να υποθέσω και διάφορα για ρόλο Χιμέλας-Σαμαήλ.
Ωστόσο επειδή τίποτα δεν μπορούσα να έχω για σίγουρο δεν θα την έριχνα σε κανέναν εκ των τριών (και στη συνέχεια δύο) εφόσον είχα την επιλογή.

Οπότε όπως εσύ μου αιτιολογείς ότι επειδή ήσουν μέρος κύματος προς τον Σαμαήλ (εγώ πρώτη σε Τζόνι, εσύ πρώτη σε Σαμαήλ) για σιγουριά επέλεξες να μην ψηφίσεις στη δημοσκόπηση, σου αιτιολογώ κι εγώ ότι για τον ίδιο λόγο πάνω-κάτω δεν την κουβάλησα.
Είναι σα να σου λέω "Εσύ μήπως δεν ψήφισες Σαμαήλ στη δημοσκόπηση επειδή δεν ήθελες να ψηφίσεις συμμαφιόζο σου;" ή "μήπως έριξες πρώτη ψήφο σε συμμαφιόζο σου και στην πορεία κάτι πήγε στραβά άρα απείχες;", το οποίο δε ξέρω κατά πόσο μας οδηγεί κάπου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Καλησπέρα, πόλη μου αγαπημένη! :flowers:


Άρα μετά από Αγγελόγιαννο και Wild_Boy, τελειώνουμε με τους μαφιόζους αν ήταν και η Μελάνια και μένουμε με τον ΑΜ.
Για την ενοχή του wild δεν είμαι 100% σίγουρη, όμως κάτι μου βρωμάει σε κάθε περίπτωση. Μετά την αποχώρηση του Αγγελόγιαννου εστιάζουμε εκεί (αν και το προτείνω με επιφύλαξη) και βλέπουμε.
Alma ψηφίζει aggelosgiannos.
Aggelosgiannos ψηφίζει Wild.

Είμαστε σε καλό δρόμο, μην στεναχωριέστε.Επίσης, μην ασχολείστε προς το παρόν με Κομφ αν και υπάρχει ένα τρελό σενάριο που το γράφω για να υπάρχει και μόνο, και το οποίο λέει ότι όλο αυτό με τον Τσάρα ήταν στημένο για να βγάλουν τον Κομφ ΔΑ.Σε κάποια φάση ο Κομφ έδειχνε να ξέρει και την κάρτα της Αλμα που είπε ότι δεν έχει παίξει το τελευταίο της χαρτί.Από πού το γνώριζε;Μάλλον μπλόφα.Μήπως μας δουλεύει μπροστά στη μούρη μας;Κι αν δεν είναι αυτός ο ΔΑ ποιος είναι; Έχω μια επιφύλαξη για Καραντάκο, ο οποίος ενώ είχει ψηφίσει Σαμαελ, στο τέλος δεν τον ψήφισε στην δημοσκόπηση και θα μπορούσα να τον κάνω για πολίτη συνασπισμένο με τη Μαφία.Θυμίζω και τις κατηγορίες Ικαρίονα στον Καραντάκο που τον έλεγε πιθανή πόρνη. Για αθώος πάει αλλά έχετέ τα αυτά στο νου.
Τέλος πάντων, αυτό είναι ακραίο σενάριο, αλλά το γράφω για να υπάρχει.

Αλλά προτεραιότητα σήμερα είναι ο ΑΓΓΕΛΟΣΓΙΑΝΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ, μην ακούτε τις σειρήνες, πρέπει να βγάλουμε το καράβι στην αντίπερα όχθη.

Μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε με Αλμα, ΓΟΥΑΙΛΝΤ ΜΠΟΙ και τους λοιπούς που μένουν.


Εδιτ ουλτρα ντετεκτιβ και μαλιστα λουστης ντετεκτιβ που καταφερε να φαει μπαν...Κρίμα αλλά συνεχίζουμε.Ουλτρα ευχαριστούμε για τα μηνύματά σου τα οποία πρέπει να ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ τώρα, ακούτε σκατοπολιτάκια;
Θα έπρεπε η ψήφος του Αγγελόγιαννου στον Wild να μας αφήσει μια αμφιβολία για την ενοχή του δεύτερου, αλλά επειδή κι εγώ κλίνω προς την ενοχή του...

Ο smug προφανώς και μπλόφαρε για την κάρτα μου, μιας και τα χαρτιά που έχω στα χέρια μου τα γνωρίζω μόνο εγώ και θα ήθελα σε κάθε περίπτωση να τα διαθέσω για τη νίκη των συμπολιτών μου (εάν επιβιώσω την άγρια νύχτα στο Παλέρμο και την επικείμενη ψηφοφορία).


Αρχική δημοσίευση από: Wild_Boy
Χαίρετε. Βλέπω το κυμα που λεει οτι ειμαι υποπτος συνεχώς μεγαλώνει, αλλα δεν πειράζει, μαζι με τα ξερά ας καούν και μερικά χλωρά, αν είναι τοσο αναγκαίο.

Εν πάση περιπτώσει, επειδή ουσιαστικά η ενοχή μου έχει υποστηριχθεί μόνο απο τον Τάσο, θα προσπαθήσω να απαντήσω στο ποστ του ίσως αργότερα.

Στα σημαντικά τώρα.
Θεωρητικά πάντα, είμαστε όπως ξαναειπατε 9-5. Τα νούμερα είναι καλά, αλλά χωρίς πολλά περιθώρια. Πρέπει να βγάλουμε μαφιόζο σήμερα ή / και αύριο. Και για μένα πλέον άλλος σίγουρος δεν υπάρχει αφού έφυγε ο tsara.

Τώρα, επειδή σήμερα η ψηφοφορία έχει στραφεί στην Alma και στον aggelogiannos, προσωπικά θεωρώ ότι η Alma είναι περισσότερο ύποπτη λόγω προηγούμενων ψηφοφοριών, νομίζω έχω γράψει αρκετά πριν οτι ηταν στις ύποπτες μου.

[...]


Λύσσα κακή ρε αγόρι μου, δε διάβασες τα λεγόμενα του Ντετέκτιβ; :look:

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι ανάγκη τα χλωρά να καούν με τα ξερά, ώστε τα χλωρά να βγάλουν άκρη για τα ξερά που τη γλίτωσαν. Αν είσαι πολίτης, σώσε τον εαυτό σου ή αυτοθυσιάσου για να οδηγηθούμε στους μαφιόζους. Αν είσαι μαφιόζος... τότε καλά θα πράξω σήμερα.
Ριχνω τυμβωρυχια στον Ικαριωνα

Μάλιστα.

Λοιπόν αγαπημένοι μου συμπολίτες. Με βάση τον Ντετέκτιβ μας (ριπ Ούλτρα, σε πίστευα), η ΑΛΜΑ είναι "το πολύ" πόρνη, ή απλώς είναι πολίτης. Πιθανόν να ρώτησε για αυτήν, να του είπαν ότι είναι πολίτης καθώς έτσι εμφανίζεται η Πόρνη. Οπότε δεν έχει νόημα να εστιάσουμε εκεί προς το παρόν. Αλλά αν λάβουμε υπόψιν μας τον ντετέκτιβ, τότε η Αλμα δεν είναι μαφιόζα, αλλά Πόρνη.


Επίσης ο Ντετέκτιβ μας, στο ίδιο ποστ, δείχνει μια αμφιβολία προς το πρόσωπο του Καραντάκου. Προφανώς, μπορεί απλά να ήθελε να αποσπάσει πληροφορίες, αλλά κάλο είναι να το θυμόμαστε. Μετά ο Καραντάκος τον πιέζει να μας εξηγήσει "γιατί πιστεύει ότι είναι πόρνη η Άλμα". Και στο 857 πάλι ο Ντετέκτιβ μας είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Καραντάκο στις θεωρίες του. Γενικά στα περισσότερα ποστ του ασχολείται με Καραντάκο.

Πέρα από αυτούς τους παίκτες, δεν μας έχει στοιχεία για άλλους παίκτες θαρρώ. Λογικά ο Ντετέκτιβ ρώτησε για εμένα (αφού τον είχα κατηγορήσει 1ο γύρο random), την blue (την στήριζε), την Άλμα και κάποιους ακόμα, δεν κατάλαβα ποιους.

Μας μένουν ένας ή δυο μαφιόζοι μέσα στο παιχνίδι, ανάλογα με το αν η Μελανία ήταν μαφιόζα ή όχι. Επειδή σε λίγες ώρες έρχεται η ανακοίνωση της δολοφονίας, να ρίξω και εγώ μια ψήφο σε Wild Boy καλού κακού. Δεν ξέρω που πρέπει να κινηθούμε μετά τον Wild. Ίσως θα ήταν καλό να βγάλουμε την Πόρνη, την Άλμα δηλαδή και μετά τον Κόμφι τον ΔΑ. Αν δεν τελειώσει το παιχνίδι εκεί, σημαίνει ότι είναι μέσα είτε ο ΑΜ, είτε ένας ακόμη μαφιόζος, είτε και οι 2. Μετά υποθέτω θα ξεσκόνιζα τα ποστ του Καραντάκου γιατί από τους υπόλοιπους δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να έχει κακό ρόλο.

Η Χιμέλα είχε πει πριν λίγες μέρες ότι γνωρίζει τον ΑΜ, θα μπω να τσεκάρω τα ποστ της κάποια στιγμή, καλό είναι να το κάνετε και εσείς, σίγουρα κάτι ήξερε για να το λέει με τόση αυτοπεποίθηση.
Και πόρνη να είμαι ρε παιδιά, αφήστε με να βγάλω κανένα μεροκάματο :hehe:.

Δεν έχω σχηματίσει πλήρη άποψη για τον πιθανό ρόλο του Ιορδάνη, αλλά αυτό θα το εξηγήσω άλλη στιγμή.

Σε άλλα νέα, ακολουθώντας το κύμα (το οποίο δε νομίζω πως δημιουργήθηκε άδικα, αλλά ας έχω επιφυλάξεις) και υπερασπιζόμενη τον εαυτό μου, θα ψηφίσω Wild. Και με αυτά τα λόγια θα σας αφήσω για να πάω παραλία :flowers:.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Ψηφος σε bilire, μπας και..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Το ίδιο σκεπτικό έχουμε άλλα ούτε ο γουαιλντ βγαίνει σε κάτι αθώος. Αλλά πάμε να δούμε αυτό που είπαμε. Αλλάζω ψήφο σε
ΜΠΙΛΑΡΕ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Αλλάζω και εγώ σε bilire.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
ΑΠ στον Joaquin

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ατυχία, αύριο φεύγω διακοπές :P
Εκτος αν δεν παιζετε με μη έμπειρους παίκτες ετσι κι αλλιως, οπότε πασο :redface:


Ασφαλώς και είσαι ευπρόσδεκτος βρε. Νομίζεις ότι όλοι έμπειροι είναι εκεί; Όποτε θες μου λες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top