Ρε σκατοκομφυ, δεν ντρέπεσαι λίγο; Μια φορά δεν σου'φτανε, ήθελες και δεύτερη. Αλλά πού να καταλάβεις με ποιον τα έχεις βάλει. Εν το μεταξύ, άλλο σου είπε το αφεντικό σου, άλλο έκανες. Και προσπάθησες να αντιγράψεις και το χιούμορ μου και να το παίξεις ιστορία!!! Λίγος σεβασμός!!!
Βέβαια, είναι πολύ πιθανό να σας αποχαιρετήσω και σήμερα, οπότε λίγο πριν τη δολοφονία θα αφήσω πάλι ένα μανιφέστο και παραδίδω την ντουντούκα των πολιτών σε σας. Σας τα γράφω συνοπτικά γιατί είμαι εκτός σπιτιού και έχει περάσει και η ώρα οπότε here goes...
Λοιπόν, όπως είπαμε ο Τσαρα έχει σειρά σήμερα.Για μένα, οι επόμενοι που πρέπει να πάνε για κρέμασμα είναι οι ΑΛΜΑ, Ο ΓΟΥΑΙΛΝΤ ΜΠΟΙ και ο ΑΓΓΕΛΟΓΙΑΝΝΟΣ. Για την Αλμα τα χουμε πει(σας παραπέμπω επίσης ΚΑΙ στην Μελανία, η οποία την ύστατη στιγμή ψήφισε Αλμα), ο κύριος γουαιλντ μποι ντάξει, είχα υποσχεθεί να διαβάσω τι έχει γράψει και δεν το έκανα, αλλά σας παραπέμπω στο μήνυμα Τασάρα πριν μερικές σελίδες που έχει κάνει την δουλειά για όλους μας, και ο αγγελογιαννος ο μεγαλοπρεπης τον οποίο είχα θίξει την Παρασκευή αν θυμάμαι καλά.
Τέλος, βλέπω Ντιουμ φανερός οπότε Ικαριονας δύσκολα να'ταν πληροφοριοδότης ΑΝ ΚΑΙ έίχε κάνει αρκετές έμμεσες αναφορές και ίσως προσπαθούσε να μας τον δώσει στο πιάτο.
Με το θέμα Ικαρίονα τελικά τι θα κάνουμε αν έχουμε κάρτα; Είχαμε πει μετά τις 2 να πάμε +1 πολίτες και να γυρίσει ο Ικαρίονας που είχε προσφέρει πολλά αλλά δεν βλέπω κίνηση.
Εδιτ: Ξέχασα να πω ότι έχουν αθωωθεί πολλά φρούτα αλλά ΦΟΥΛ αθώοι για μένα με όσα έχω δει είναι μόνο Χιμελά, Σοφάρα, Τάσος.Να'χετε το νου σας.
See you at the valley beyond...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.